Bedste Samsung køleskabe i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Samsung
RB31FERNCWW
Klik
2. Samsung
RS7567THCSR
Klik
3. Samsung
RS7567THCWW
Klik
4. Samsung
RB38M7998S4
Klik
5. Samsung
RS7527THCSR
Klik

Læs mere om de mest bedste Samsung køleskabe

I følgende afsnit kan du læse mere om de mest populære Samsung køleskabe, som er dem du finder i tabellen overfor. De mest populære Samsung køleskabe er endt på listen af flere forskellige årsager. Som oftest er det fordi der er tale om testvindere eller at de generelt bare har fået rigtig gode anmeldelser på markedet.

 

 

 

Samsung RS7567THCSR

Om produktet

Skal du forkæle dit køkken med et amerikanerkøleskab, så er dette måske modellen for dig. Køleskabet er udstyret med en masse smarte funktioner, som netop er med til at gøre denne type af køleskabe (kaldet ‘amerikanerskabe’) så populære. Køleskabet har masser af plads, godt lys og så kan den selvfølgelig også lave isterninger.

Køleskabet er designet med et meget moderne udtryk i rustfrit stål. Modellen vil passe ind i langt de fleste hjem, da det rustfrie stål matcher ethvert køkken. Dørene på køleskabet åbner dobbelt (som franske døre), hvilket bl.a. gør at der er meget mere fryse- og køleplads. Læs med i næste afsnit, hvor alle køleskabets funktioner vil blive gennemgået.

Samsung RS7567THCSR er et rigtig fint amerikanerkøleskab, som helt sikkert vil passe de fleste familier. Køleskabet bruger lidt mere i strøm end normale modeller, men til gengæld får du også flere smarte funktioner. Hvis du vil have et luksus køleskab, så er denne model klart et godt bud.

Funktioner

På nogle køleskabe skal du selv afrime for frost, hvilket på den længere bane kan blive en meget kedelig opgave. Køleskabet her har indbygget automatisk afrimning, så dette er ikke noget du skal bekymre dig om. Samsung kalder det for deres ‘no frost’ funktion.

Køleskabet er også udstyret med Samsungs ‘Twin Cooling System’, som køler hvert kammer uafhængigt af hinanden. Helt konkret betyder dette at luften i fryseren forbliver tør, og luften i køleskabet holder fugten – dermed holder fødevarerne og frugten sig længere i køleskabet.

Der er ikke noget værre end et køleskab, hvor man ikke kan se sine madvarer ordentligt når man åbner lågen. I Samsung RS7567THCSR får du den nyeste LED-belysning, som sikrer et skarpt og behageligt lys. Da der er tale om et køleskab med store hylder, som har brug for mere end en lille lampe, så har Samsung integreret deres såkaldte ‘Tower belysning’. Tower belysningen løber lang hele bagvæggen, frem for at sidde i loftet/siden, hvilket giver en rigtig flot belysning.

Den sidste funktion vi vil fremhæve er køleskabets ‘Multi Flow’ funktion. Den sikrer nemlig en jævn temperatur i hele køleskabet, særlig efter at døren har været åbnet. Ved hjælp af små ventiler som er placeret over hver hylde, kan køleskabet selv regulere temperaturen.

Anmeldelser

Køleskabet har generelt set fået rigtig gode anmeldelser, både i diverse tests og brugeranmeldelser på nettet. Hos den danske forhandler WhiteAway har køleskabet fået 11 anmeldelser af kunder, som har købt modellen. De 11 kunder har i gennemsnit givet modellen 4 ud af 5 stjerner.

Der er en kunde som skriver at køleskabet har en rigtig god størrelse, så der mangler aldrig plads. Derudover så er det rigtig rart, altid at have adgang til koldt vand og isterninger.

 

Samsung RS7567THCWW

Om produktet

Hvis du skal forkæle dig selv og ikke gå på kompromis med det billigste køleskab, så kunne modellen her meget vel være en mulighed. Der er tale om et rigtigt ‘amerikanerkøleksab’, hvor der bestemt ikke er sparet på pladsen eller de mange funktioner. De mange funktioner kan du læse mere om i det separate afsnit der handler herom.

Køleskabet er designet i rustfrit stål, som er et materiale man aldrig går galt i byen med. Køleskabet passer således i alle typer køkkener, ligemeget hvilke materialer du ellers har brugt. Køleskabet kan uden problemer placeres tæt på et evt. spisested/stue, modellen har nemlig et lydnivau på kun 39dB. De 39 decibel er meget lavt, og er bestemt ikke et niveau som vil genere dig i hverdagen.

Køleskabet er en af de større modeller, så her er plads til selv den store families madvarer. Køleafdelingen som du åbner til højre har plads til 361 liter, og fryseafdelingen til venstre har plads til 176 liter. Bare fryseafdelingen har lige så meget plads, som nogle almindelige køleskabe har.

Der er ingen tvivl om at dette køleskab, er en af de bedste modeller på markedet. Det er designet i flot rustfrit stål, og byder på rigtig meget køle- og fryseplads. Modellen har derudover den eftertragtede vand og is dispenser, som mange ønsker i et stort køleskab. Selvom køleskabet har mange funktioner, så er det årlige energiforbrug kun på 442 kWh, hvilket vi ser som et stort plus.

Funktioner

En af de mest væsentlige funktioner (og en af grundende til at folk vælger et amerikanerkøleskab) er vanddispenseren, som du finder foran fryseafdelingen. Vanddispenseren giver dig altid mulighed for at få koldt vand, derudover kan du også vælge imellem knust is og almindelige isterninger.

I nogle køleskabe er der ekstremt dårligt lys, så dårligt at man knap nok kan se hvad der står på de nederste hylder. I dette køleskab er sagen dog en helt anden, det er nemlig udstyret med det som Samsung kalder deres LED tower belysning. Tower belysningen sidder i hele bagvæggen og giver derfor et langt bedre lys, end én enkelt pære siddende øverst ville kunne gøre.

Det er en omstændig opgave at skulle afrime ens fryser, fordi der har dannet sig store isklumper og rim på væggene. Køleskabet her er heldigvis udstyret med en NoFrost-funktion, som gør at køleskabet i virkeligheden afrimer sig selv. Du skal derfor ikke bruge tid på dette, og kan i stedet bruge tiden mere fornuftigt.

 

 

 

Samsung RS7527THCSR

Om produktet

Et populært amerikanerkøleskab fra Samsung. Modellen her er lavet med henblik på at være så energivenlig og strømbesparende som overhovedet muligt. På årlig basis bruger modellen ca. 399 kWh, hvilket måske kan synes som meget, men hvis du tager dets størrelse og funktioner i mente, så er det faktisk et ganske fint nummer.

Køleskabet er designet i et meget alsidigt udtryk, primært bestående af rustfrit stål. Designet passer godt ind i ethvert køkken, hvor der er plads nok. Netop plads skal du have, hvis du ønsket et amerikaner køleskab. Køleskabet er nemlig hele 91 cm bredt og både fryser og køleafdeling kan åbnes med en dør.

Modellen byder på mange smarte funktioner, som uden tvivl vil gøre køleskabet til en fornøjelse at benytte i hverdagen. Modellen har scoret rigtig gode anmeldelser hos kunderne, som er helt vilde med deres køb. Hvis du fortsat er interesseret, så læs videre i følgende afsnit om køleskabets funktioner.

Samsung RS7527THCSR er et køleskab hvor du får lidt mere end bare et almindeligt køleskab. Du får et flot design, masser af plads og en meget stabil køleoplevelse. Køleskabet passer til alle, som leder efter et kvalitetkøleskab, som har kapacitet nok til selv den helt store familie.

Funktioner

Det er vigtigt at have et godt lys når køleskabsdøren bliver åbnet og man skal finde sine madvarer. Der er køleskabe som kun er udstyret med én enkelt pære, som kun kan lyse et par af hylderne op – ellers er der bare mørkt i køleskabets andre afkroge. Dette problem kan vi i hvert fald garantere at du ikke vil opleve med køleskabet her. Køleskabet er nemlig udstyret med Samsungs såkaldte LED tower-belysning, som løber langs hele bagvæggen, frem for at sidde i loftet eller siden. Tower belysningen skaber et fantastisk lys, som gør det en fornøjelse at åbne køleskabsdøren hver gang.

At ens madvarer kan holde sig friske i så lang tid som muligt, er noget som nok de fleste forbrugere ønsker. Samsung har tænkt over dette, hvilket er grunden til at de har udstyret modellen med deres Twin Cooling System®. Systemet fungerer på den måde at den køler hvert kammer uafhængigt at hinanden. Luften i fryseren forbliver tør og luften i køleskabet holder fugten, så madvarerne opbevares mest optimalt.

Kølesystemet er kombineret med en anden funktion som Samsung kalder Multi Flow. Denne funktion sikrer via små ventiler placeret over hver hylde, at der holdes en jævn temperatur i hele køleskabet, på tværs af alle hylder. Dermed undgår du eksempelvis at fødevarerne på nogle hylder, bliver markant koldere end på andre.

Anmeldelser

Køleskabet har hos den danske forhandler WhiteAway fået 13 forskellige anmeldelser. De 13 anmeldere er alle tidligere kunder og de har gennemsnitligt givet køleskabet 4.6 ud af 5 stjerner. Det er et ekstremt flot resultat som viser, at de virkelig er tilfredse med deres køb.

Det er mange forskellige ting kunderne fremhæver, men en skriver eksempelvis at det er et virkelig lækkert køleskab. Han fremhæver det flotte lys som er i hele bagvæggen, at temperaturen på alle madvarer uanset placering er perfekt, og den automatiske afrimning også er meget effektiv.

Samsung køleskabe – Sydkoreansk gigant

Samsung er en sydkoreansk multinational konglomeratvirksomhed med hovedsæde i Seoul. Virksomheden består af talrige datterselskaber, men er nok mest kendt for deres produktion af TV og smartphones.

Samsung har produceres køle- og fryseskabe i lang tid og de er rent faktisk blandt de bedste på markedet. Samsung køleskab har typisk flere smarte funktioner og deres design, ligesom deres fladskærms-TV, er i meget strømlinede og moderne designs.

Eftersom Samsung er en af verdens største producenter indenfor elektoniske produkter, har de fundet en smart måde at indkorporerer sine styrker i produktionen af køleskabe. Som et af de seneste tiltag har Samsung køleskabe nu en tablet i døren, hvor du kan styre din kalender, musik, finde opskrifter, indtaste holdbarhedsdatoer og meget meget. Dette er til den højteknologiske familie, der gerne vil have det nyeste af det nye.

 

Hvorfor er Samsung køleskabe gode?

Samsung har i høj grad en god finansiel baggrund og kan derfor være frontløberne indenfor innovation af køleskab, herunder Samsung amerikanerkøleskabe og Samsung køle-fryseskabe. Et moderne Samsung køle-fryseskab har typisk eftertragtede funktioner som NoFrost, det vil sige automatisk afrimning.

Derudover får du typisk en rigtig god energiklasse, som betyder at du både sender miljøet en venlig tanke og at du samtidig sparer penge for unødig strømbrug.

Samsung er også frontløber på markedet for Amerikaner køleskabe og har produceret mange smarte modeller, som du garanteret vil synes er smarte. Disse køleskabe henvender sig til den større familie der har brug for pladsen, og som samtidig går op i design og funktionalitet.

Ovenfor kan du se de enkelte Samsung køleskabe modeller – for at få mere information omkring det enkelte produkt, kan du klikke på modelnavnet. Her vil du kunne finde den bedste pris på produktet, samtidig med uddybende information om design, funktionalitet og brugeranmeldelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.