Natborde

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
1. Montana
Dream
Klik
 2. Flexa
Hvidt natbord
Klik
 3. Living&More
Cinas træ
Klik
4. HAY
DLM XL
Klik
5. House of doc
Nature
Klik

Læs mere om de populære natborde

At finde det helt rette natbord kan være en svær ting. Vi har her på siden samlet et bredt udvalg af natborde, så du kan blive inspireret til at vælge et til dit eget hjem. Bemærk at siden løbende bliver opdateret med nye natborde, så hvis du ikke fandt et for dig, så kan du altid komme tilbage igen.

 

Montana Dream natbord

Om produktet

Er eksklusivt natbord fra Montanas dream kollektion. Natbordet er yderst enkelt i sit udtryk og passer således ind i alle slags indretninger. Natbordet kan fås i mange forskellige farver, hvilket du kan se nærmere inde hos forhandleren. Hvis natbordet ikke er højt nok til din seng, eksempelvis hvis du har en kontinentalseng, så kan du vælge at hænge natbordet op på væggen i stedet for at det står på fødderne som billedet ovenfor viser.

 

Flexa hvidt natbord

Om produktet

Endnu et simpelt hvidt natbord som vil passer godt ved siden af sengen. Natbordet er 50 cm. i højden, så vær opmærksom på dette inden køb. Natbordet står på fire ben og har to skuffer til opbevaring. I skufferne kan du med fordel opbevare de favoritbøger eller andre ting som bruges i soveværelset. Natbordet er produceret i massivt fyrretræ og behandlet med en hvid heldækkende lak.

 

Living&more cinas natbord

Om produktet

Et anderledes natbord lavet i lys eg – bordet passer perfekt som natbord ved siden af sengen. Der er både plads til vækkeur, en kop kaffe og dit yndlings magasin. Bordet er er 46 cm højt hvilket er en god højde til de fleste normale senge. Inde på forhandlerens side har natbordet fået to anmeldelser og begge kunderne skriver kun gode ting om bordet. Klik ind for at læse mere.

 

Hay XL DLM natbord

Om produktet

Flok designerbord fra danske HAY. Bordet er traditionelt set lavet som en bakkebord, men kan også uden problemer bruges som et natbord – især hvis du har væghængte lamper i forvejen. Bordet kan fås i et hav af forskellige farver, så hvis bordet falder i din smag er det blot at finde det som passer ind i dit hjem.

 

House of doctor nature natbord

Om produktet

Et anderledes natbord fra house of doctor som er lavet i flettet træ. Natbordet giver et meget anderledes udtryk end de andre natborde her på siden og passer fint til den “landlige stil” eller romantiske, som mange danskere benytter sig af.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på inden køb af natbord?

Inden du køber et natbord så er der flere ting du skal være opmærksom på. Først og fremmest så skal du kende højden på din seng, inden du begynder at kigge på hvilket natbord som passer ind i dit hjem. Grunden hertil er, at hvis du køber et for højt natbord ift. din seng, så bliver du hurtigt træt af at skulle række armen op hver gang du skal have fat i noget. Omvendt så kan du også købe et natbord som er for lavt ift. din seng, men dette er dog en bedre løsning end hvis det er for højt. Det kommer også an på hvor dominerende du synes at natbordet skal være i soveværelset. Der er nogen som ønsker et lille diskret natbord, som man blot skal kunne ligge en bog på og så er der andre som ønsker et stort natbord, så det indgår som en større del af soveværelset.

Dernæst skal du også tænke over hvordan du har placeret din natbordslampe i soveværelset. Hvis du har væghængte lamper, så har du langt større muligheder for at finde et natbord, da du ikke skal tænke over at der skal være plads til dem på natbordet. Hvis du derimod har lamper som allerede er placeret på et natbord, så skal du huske at have plads til disse når du vælger det nye natbord. En sidste ting du skal tænke over er hvordan du kan placere ledningerne fra lampen, mange ønsker at skjule ledningerne så meget som muligt i deres indretning. Ved nogle natborde kan man nemt skjule ledningen fra lampen ved at lade den køre ned langs et ben fra natbordet – og på nogle natborde er der slet ikke mulighed for dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.