Bedste gulvlamper

I oversigten nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Læs mere om de bedste gulvlamper

Find den rette gulvlampe

Når du leder efter en gulvlampe, så er det ofte et større projekt, da der kan være så mange forskellige at vælge imellem. Vi anbefaler dog at du tager udgangspunkt i dit konkrete behov. Leder du efter en gulvlampe fordi du har dårlig belysning i et rum? Så vil det være oplagt at købe en gulvlampe som giver et skarpt lys.

Der er mange lampe som “skjuler” lyset i designet og dermed givet et forholdsvis blødt lys – disse lamper kan du med fordel springe over, hvis du leder efter en lampe med et skarpt lys i stedet for. Omvendt kan du også være på jagt efter en “hygge lampe” som giver et blødt lys i rummet og her vil en af de førnævnte gulvlamper være oplagt.

 

Mærker der laver gulvlamper

Gulvlamper fra Le Klint

Le Klint er et dansk design mærke, der har eksisteret i mange årtier. De er især kendte for deres plisserede lampeskærme, som du måske er stødt på i et stilrent dansk hjem. Le Klints nutidige lamper er skandinaviske og enkle med sit eget unikke præg. Le Klint har gennem årene lavet adskillige samarbejder med forskellige designere, hvilket har udviklet de særlige lamper over tid. Le Klint lamper bliver derfor stadigvæk solgt i stor stil og er berømte verden over.

De fine gulvlamper bliver produceret ved Le Klints hovedsæde i Odense. Gulvlamperne fra Le Klint er simple og klassiske og passer derfor ind i ethvert hjem med sans for indretning og stil. De klassiske lamper går aldrig af mode, men er tværtimod tidsløse. En investering i en Le Klint gulvlampe er derfor en investering i dit hjem.
Selvom gulvlamperne alle er enkle, er der alligevel forskel på de forskellige modeller, så du kan vælge den gulvlampe, der passer bedst ind i dit hjems indretning.

Gulvlamper fra PH

Den første PH-lampe blev designet at Poul Henningsen stiftede i 1925 i samarbejde med firmaet Louis Poulsen. Det klassiske danske design lever nu videre i bedste velstående, og PH-lamperne er blevet ikoniske verden over. PH-lamperne har et simpelt, skandinavisk design, som du formentlig er stødt på i mange stilrene danske hjem. De klassiske PH-lamper er et af danskernes foretrukne designs. I løbet af de seneste årtier, er der designet omkring 1000 forskellige PH-lamper, så der er lidt at vælge mellem til enhver smag.

De klassiske PH-gulvlamper fra Louis Poulsen er designet i et stilrent og tidsløst design. De er enkle, men formår stadigt at holde sig moderne år efter år. De klassiske gulvlamper har pyntet i flere danske hjem i årtier, hvor design og kvalitet er vægtet højt. Gulvlamperne taber sjældent værdi, hvilket betyder, at de fine lamper er en god investering.

error: