Bedste Liebherr køleskabe i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.anmeldelser.

Model Navn Butik
1. Liebherr
K 4310-20 001
Klik
2. Liebherr
TP 1720-21 001
Klik
3. Liebherr
CTNesf 3223-21
Klik
4. Liebherr
CN3033-24 057
Klik
5. Liebherr
CNP4313-200157
Klik
6. Liebherr
KB 4210-21 001
Klik
7. Liebherr
KBES 4350-20
Klik

Læs mere om de bedste Liebherr køleskabe

I følgende afsnit kan du læse mere om de mest populære Liebherr køleskabe, som er dem du finder i tabellen overfor. De mest populære Liebherr køleskabe er endt på listen af flere forskellige årsager. Som oftest er det fordi der er tale om testvindere eller at de generelt bare har fået rigtig gode anmeldelser på markedet.

 

 

 

 

 

 

Liebherr CTNesf 3223-21

Om produktet

Dette køle/fryseskab vil være velegnet til en husstand på 3-4 personer, som ønsker et skab med både en køle- og frysedel, hvoraf køledelen er nederst og frysedelen øverst. Med en kølekapacitet på 213 liter betegnes det som et mellemstort køleskab, hvor der vil være massere af plads til dagligdagens indkøb. Frysedelen rummer 60 liter, som er fordelt mellem to hylder.

Designet er i rustfrit stål, hvilket er super moderne og stilrent, og skabet vil derfor passe rigtig godt ind i de fleste køkkener. Udover det lækre design tilhører skabet energiklasse A++, som både gør det miljøvenligt og energibesparende, hvilket sikrer en mod store udsving på elregningen. Dette køle/fryseskab har rigtig mange smarte og energibesparende funktioner, som vil blive gennemgået under afsnittet “funktioner”.

Alt i alt et super køle/fryseskab i lækkert rustfrit stål, som kan anbefales til en familie på 3-4 personer, der har brug for plads til dagligdagens indkøb. Skabet har rigtig mange smarte og brugervenlige funktioner, som gør det let at indstille præcist som man ønsker. Derudover er skabet også meget miljøvenligt og energibesparende med sin A++ energimærkning.

Funktioner

Dette køle/fryseskab har MagicEye bag døren, som styres ved knapbetjening, hvilket gør det let at indstille temperaturen som man ønsker den samt at holde øje med om alt er som det skal være. Køleafdelingen har fem GlassLine opbevaringshylder, hvoraf en af dem er delbar, hvilket giver en mulighed for at opdele ens kølevare som man vil. Nederst i skabet findes en stor frugt- og grøntsagsskuffe. I døren er der 4 Comfort GlassLine dørhylder, hvoraf den nederste kan indeholde flasker og andre høje kølevare og en anden af hylderne blandt andet indeholder en æggebakke.

Køleskabets ventilerede køling sikre en jævn temperatur på alle hylder, således at man ikke behøver at spekulere over hvor i skabet der er koldeste. Derudover gør funktionen PowerCooling det muligt at nedkøle nyindkøbte kølevarer, ved hurtigt at tvinge kølesystemet ned på den ønskede temperatur.

Frysedelen rummer 60 liter og er opdelt i to hylder og indeholde også en isterningbakke. Indfrysningskapacitet for et døgn ligger på 8 kg og ved strømafbrydelse er optøningstiden 20 timer. Automatisk SuperFrost-funktionen kan bruges til hurtigt at sænke temperaturen i fryseafdelingen samtidig med at den sikre at ens nye frostvarer hurtigt fryser helt ind til kernen. Denne funktion er tidskontrolleret og slår automatisk frysedelen tilbage til den oprindelige temperatur, når varerne er frosset. Dette er både miljøvenligt og sparer en for at bruge unødig strøm.

Skabet kan uden problemer placeres lige hvor man ønsker det takket være de vendbare døre, frontventilation samt transporthjul og håndtag, som findes bag skabet. Dertil er håndtagene SlimLine med integreret åbningsmekanisme. Skabets automatiske afrimning er med til at gøre skabet endnu mere brugervenligt, da det helt sikkert vil sparer en for en masse afrimningsarbejde. Derudover sikre det synlige og akustiske alarmsignal en mod at efterlade skabets døre åbne.

LED-belysningen i skabet, er igen med til at gøre det energibesparende samtidig med at det giver et rart lys, der gør det let at finde rundt mellem ens madvarer. Lydniveauet ligger på 43 dB, hvilket er relativt lavt og man vil derfor ikke blive generet af lyden fra skabet.

 

Liebherr CN3033-24 057

Om produktet

Med en kølekapacitet på 197 liter og et frysekapacitet på 79 liter vil dette køle/fryseskab være velegnet til en husstand på 3-4 personer, som jævnligt fylder køleskabet op. Derudover tilhører skabet energiklasse A+, og man tænker derfor både på miljøet og ens egen økonomi ved køb af dette.

Skabet har et klassisk hvidt design, som vil passe godt ind i de fleste køkkener. Skabet har mange nyttige funktioner, som både gør skabet energibesparende og brugervenligt. Disse gennemgås nedenfor.

Dette køle/fryseskab kan uden tvivl anbefales til en husstand på 3-4 personer, som ønsker et brugervenligt og energibesparende produkt til en helt konkurrencedygtig pris. Diverse køle-funktioner sørger for at man let kan indstille temperaturen som man vil samtidig med, at man kan være sikker på at temperaturen holdes konstant i hele skabet.

Funktioner

Skabet har elektronisk betjening, som kan styres bag døren, hvor der er installeret MagicEye med LED-display. Denne funktion gør det let at overskue om der er styr på det hele samtidig med at det er super let at indstille den nøjagtige temperatur i skabet. Der er separat temperaturindstilling til køle- og frysedelen.

Køledelen er placeret øverst i skabet og indeholder GlassLine hylder, hvoraf en er delbar. I døren ses 4 Comfort GlassLine-dørhylder, Hvor den nederste har plads til flasker, mens en af de andre hylder indeholder en æggebakke. Indersiden er glat og derfor meget rengøringsvenlig.

Den ventilerede kølling sørger for at temperaturen er ens overalt i køledelen, således at man er sikker på at ens kølevarer har den korrekte temperatur uanset hvor man placerer dem.
LED-belysningen giver et behageligt lys samtidig med at det giver et godt overblik over ens madvarer.

Frysedelen indeholder en isterningebakke, transparente fryseskuffer og har den smarte VarioSpace-funktion med aftagelige skuffer og hylder, som gør det muligt hurtigt at skabe plads til store frosne varer. Dets indfrysningskapacitet ligger på 8 kg på et døgn og har en optøningstid på 18 timer ved strømafbrydelse.
Funktionen SuperFrost gør det muligt hurtigt at reducere temperaturen i fryseskabet, samtidig med at den sikre at ens frostvarer fryses fuldstændigt.

Både køle- og frysedelen har automatisk afrimning, hvilket sparer en for en masse kedelig afrimnings arbejde.

Skabet kan let placeres hvor man ønsker det i forhold til indretningen af ens køkken med de vendbare døre og frontventilationen, som gør det velegnet til at være placeret ved siden af andre køkkenelementer. De justerbare ben foran samt transporthjulene og håndtagene bagerst gør det således også let at rykke rundt på.

Skabet har et behageligt lydniveau på 42 dB, som ikke vil være spor forstyrrende.

Anmeldelser

Brugerne er overordnet set godt tilfredse med skabet og ud af 6 anmeldelser får det samlet 4 ud af 5 stjerner. De er især tilfredse med den hurtige og ventilerede afkøling samt skabets rumlighed og praktiske inddeling. Det pointeres dog at belysning godt kunne være en smule bedre.

En bruger skriver:
Skiftet til et ventileret køleskab er som nat og dag. Nu er der køligt og behagelig temperatur overalt – ingen forfrysninger og dejligt overskueligt.

En anden skriver:
Jeg er meget tilfreds med køle/fryseskabet. Fryseskabet er meget rumligt. Køleskat har en meget praktisk og pladsbesparende hylde til flasker. Et rigtigt kvalitetsprodukt

 

Liebherr CNP4313-200157

Om produktet

Dette køleskab er velegnet til en familie på 3-4 personer, som ønsker at kombinere køle- og fryse funktionerne i et skab. Det har en total kapacitet på 304 liter, hvoraf køleskabet udgør 209 liter og frysedelen har en kapacitet på 95 liter. Det tilhører den bedste energiklasse på markedet, som er A+++, og skabet er derfor både yderst miljøvenligt og energisparende.

Køleskabet indeholder 4 GlassLine opbevaringshylder og en grøntsagsskuffe i bunden. Derudover er der 3 dørhylder, hvoraf to af dem er høje nok til have plads til mælkekartoner, sodavandsflasker og andre høje kølevarer og den sidste indeholder blandt andet en æggebakke.

Med funktioner som PowerCooling og digitalt temperaturdisplay er det let og hurtigt at opnå den ønskede temperatur i hele køleskabet.

Fryseskabet indeholder en isterningbakke og 3 skuffer, med VarioSpace, hvilket er et praktisk system til ekstra opbevaringsplads, som gør det muligt hurtigt at skabe plads til store frosne varer. Det har en indfrysningskapacitet på 10 kg og ved strømafbrydelse går der 26 timer førend frostvarerne er optøet.

Med funktionen automatisk SuperFrost reduceres temperaturen i fryseskabet hurtigt, samtidig med at den sikre at ens frostvarer fryses fuldstændigt. Når varerne er frosset slår fryseskabet igen tilbage til den oprindelige temperatur, hvilket sparer strøm. Køle/fryseskabet vil passe godt ind i de fleste køkkener med et pænt og klassisk hvidt design.

Køle/fryseskabet kan anbefales til familier på 3-4 personer. Det har mange smarte og anvendelig funktioner, som både gør skabet brugervenligt, energibesparende og miljøvenligt. Man behøver heller ikke bekymre sig om støj fra skabet, da lydniveauet er helt nede på 40 dB.

Funktioner

Dette køle/fryseskab har mange smarte funktioner som gør skabet super brugervenligt og let at indstille efter eget ønske. Bag døren i køleskabet findes det såkaldte MagicEye, hvorfra man hurtigt kan få et overblik over om alt er som det skal være og ændre på indstillinger ved knapbetjening.

Ønsker man blandt andet at køle nyindkøbte varer hurtigt ned i køleskabet kan man med fordel anvende funktionen PowerCooling, som tvinger kølesystemet til at nå den ønskede temperatur hurtigere end normalt.

Tilsvarende gør den automatiske SuperFrost-funktion det muligt hurtigt at sænke temperaturen i fryseskabet. Når ens frostvarer er frosset helt slår den automatisk tilbage til den normale temperatur, hvilket sparer en for en masse strøm

Såfremt man har glemt at lukke enten køle- eller fryseskabet eller det har stået åbent i lang tid startes et synligt og akustisk alarmsignal, så man skal ikke være bange for om man er kommet til at efterlade døren åben.

Belysningen i køleskabet fås fra LED-loftsbelysning, som giver et behageligt lys, der gør det let at finde rundt mellem varerne i skabet. Derudover er det et stille skab med lydniveau på bare 40 dB.

 

 

Liebherr KB 4210-21 001

Om produktet

Liebherr har lavet et super fint køleskab, som har alt hvad en familie på 5-6 personer behøver. Med en kapacitet på 364 liter kan det rumme en hel del madvarer på en og samme tid. Ligemeget hvor i køleskabet du placerer dine varer vil de blive holdt på den indstillede temperatur via det ventilerede kølingssystem, som køleskabet er udstyret med.

Køleskabet er holdt i et hvidt design, som vil passe ind i ethvert hjem. Det er muligt at vende køleskabsdøren den vej der passer bedst i ens køkken. Energiklassen på køleskabet er A+, hvilket gør at det er energisparende, samt miljøvenligt og placerer køleskabet i den bedre ende af energiskalaen.

Der er tale om et køleskab fra Liebherr der lægger sig i den bedre ende af energiskalaen med sin A+. Derudover vil køleskabet levere en yderst funktionel køling af madvarerne med sit ventilationssystem som sikrer den samme temperatur i hele skabet. Dette kan indstilles elektronisk så temperaturen holdes på eksakte temperatur man ønsker. Brugere der allerede har købt køleskabet giver det gode anmeldelser og anbefaler det til andre.

Funktioner

Køleskabet fra Liebherr har ventileret køling, hvilket vil sige, at kølingen fordeles langs bagsiden således at kulden fordeles ligeligt både i hele skabet. Dette er en utrolig god funktion for et køleskab af denne størrelse. Den ventilerede køling sikrer at alle ens varer holder den ønskede temperatur uanset hvor i køleskabet man placerer dem.

Den ventilerede køling ledsages af en elektronisk temperaturstyring, som gør det muligt at indstille køleskabet på præcis den temperatur man ønsker.

Køleskabet har en kapacitet på 364 liter, hvilket gør det særligt egnet til familier på typisk 5-6 personer, eller familier som ønsker at kunne handle ind på ugebasis og have mulighed for at opbevare alle varer på køl.

Nederst i køleskabet findes 3 skuffer herunder en såkaldt 0-zone-skuffe, som gør det muligt at opbevare frugt og grøntsager i op til 2-3 mere end ellers. På den måde kan denne funktion forlænge levetiden på ens grøntsager og kan derved også hjælpe familien der handler på ugebasis gevaldigt, så grøntsagerne ikke ligger og bliver kedelige, men rent faktisk kan spises den dag der er planlagt efter madplanen – og stadig være friske.

Med en energiklasse A+ hører køleskabet til den bedre type køleskabe, hvad angår miljø og el-forbrug.

Anmeldelser

En bruger har givet køleskabet fra Liebherr følgende anmeldelse:

“Fantastisk funktionelkøleskab fra Liebherr – Vi købte dette køleskab fra Liebherr for nogle uger siden, og kan kun anbefale dette set i relation indretning og daglig brug. Købet var desuden baseret på vores brug og erfaring af Liebherr fryseskab for 5 år siden.”

Brugeren giver køleskabet 5 stjerner og anbefaler – blandt andre – køleskabet til andre.

 

Liebherr stammer tilbage fra midten af 1900-tallet, nærmere betegnet 1949, af entrepreneuret Hans Liebherr. I den spæde opstart producerede virksomheden tårnkraner, hvor de havde en stor markedsandel. Med tiden voksede LiebHerr sig større og er i dag ikke blot verdens førende producent indenfor kraner og byggemateriale, men også en stor spiller indenfor teknisk innovation og brugervenlige produkter til dagligdagen. Dette gør sig blandt andet gældende ved deres store sortiment indenfor køle- og fryseskabe samt vinkøleskabe. Familievirksomheden Liebherr består i dag af en stor sammensætning af firmaer og har ansat omkring 35.000 på verdensplan. Liebherr står ikke blot for gode produkter og god service. Virksomheden er endvidere karakteriseret ved at være innovativ og idérig, hvilket netop ses i den verdensomspændende succes.

Liebherr forsøger hele tiden at være på forkant med teknoligien, hvilket i sær afspejles i deres produktion af køleskabe. Ved at investere i et Liebherr køleskab får du ofte en god sammensætning af høj brugervenlighed, høj funktionalitet og ikke mindst et smart design. Størstedelen af alle Liebherr køleskabe er udstyret med den nyeste teknologi og i et smart moderne design, som både er et nødvendigt produkt til hverdagen men samditig kan løfte dit køkken til nye højder.

Uanset hvilken model du vælger at købe fra den tyske Liebherr, kan du være sikker på at der er lagt stor vægt på brugervenligheden, da modellen blev designet. De forsøger at gøre betjeningen så nem som muligt, samtidig med at producerer køleskabe så miljøvenlige som mulige. LiebHerr er god kvalitet.

Liebherr var nogle af de første på markedet til at tage højde for kravene til de forskellige madvarer man har på køl. Dette indebar at opdele madvarerne i sektioner, alt efter hvilke behov maden havde. I dag går denne funktion typisk som “0-Zone skuffe” og henfører til en zone (ofte en skuffe) i køleskabet, med lavere temperaturer og/eller højere/lavere fugtighed.

I nogle modeller fra Liebherr findes der både Fresh-Zoner og DrySafe-zoner. Fresh-zonerne er med til at opbevarer maden i den rigtige temperatur og i den rigtige luftfugtighed. Den indbyggede elektronik/teknologi sørger for at temperaturen holder sig indenfor en bestemt ramme, som er forskellig for resten af skabet. Disse skuffer kan også betgne HydroSafe, og har en høj luftfugtighed – særlig egnet til frugt og grøntsager. Samtidig kan man få en DrySafe-skuffe med lav fugtighed, særlig egnet til kød og fisk. Flere Liebherr køleskabe er blevet kåret som testvindere, hvilket blandt andet skyldes den smarte teknologi, lave energiforbrug og flotte design. På denne side kan du se nogle af de mest relevante modeller fra LiebHerr – under hver enkelt køleskab har vi desuden fundet den bedste pris til dig i vores prissammenligner.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.