Energivenlige køleskabe og køle/fryseskabe

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. LG
GBB59PZEFS
Klik
2. Bosch
KGE39BI40
Klik
3.  Whirlpool
BSNF 8123 OX
Klik
4.  Bosch
KGE36BW40
Klik

Læs mere om de mest populære energivenlige køleskabe

I følgende afsnit kan du læse mere om de mest populære energivenlige køleskabe, som er dem du finder i tabellen overfor. De mest populære energivenlige køleskabe er endt på listen af flere forskellige årsager. Som oftest er det fordi der er tale om testvindere eller at de generelt bare har fået rigtig gode anmeldelser på markedet. Fælles for dem hver især er, at de opfylder de flestes behov til hvad et energikøleskab skal kunne – nemlig have den bedste energiklasse, A+++, som sikre dig en lavere energiregning!

 

LG GBB59PZEFS – TESTVINDER Jan 18

LG GBB59PZEFS er en af de mest populære modeller på det danske marked. Modellen er blevet kåret som bedst i test i januar 2018 af Råd og Rön, og er derfor med alle de moderne funktioner, som man kunne ønske sig.

Denne model klarer sig selvfølgelig rigtig godt når det omhandler energivenlige køleskabe, da den havner i den absolut bedste kategori – A+++. Dette LG køleskab er sat til at bruge cirka 172 kWh årligt, hvilket er rigtig godt. Det betyder at du sparer mange penge årligt på din elregning, set i forhold til et køleskab i kategori A eller A+. Materialet er rustfrit stål og denne LG model har en kølekapacitet på 225 liter og en frysekapacitet på 93 liter. Køle-fryseskabet passer sig derfor særdeles godt til husstande på 3-4 personer.

Modellen har et hav af smarte funktioner, som er med til at gøre din hverdag bedre og lettere. Blandt andet har den et lydniveau på kun 37 dB, hvilket er noget nær det laveste man kan komme for køle- og køle-fryseskabe. Modellen har desuden NoFrost funktioner – altså automatisk afrimning. Det betyder at du ikke skal tænke på at fjerne is i fryseren efter lang tid, da modellen selv kan håndterer den del. Ydermere har denne model ventileret køl, LED-belysning, elektronisk temperaturstyring, elektronisk display, er højrehængt med mulighed for at vende og en indfrysningskapacitet på 10kg/døgn. Dette energivenlige LG køle-fryseskab er 190 cm højt, 59,5 cm bredt og 65 cm dybt. Modellen vejer netto 72 kg.

 

Bosch KGE39BI40 – TESTVINDER Maj 2016

Bosch KGE39BI40. Endnu en testvinder, denne gang i maj 2016 af forbrugertådet Tænk. Dette køle-fryseskab fra Bosch udmærker sig ved at være i den bedste energiklasse, A+++, et rigtig flot og stilrent design, og flere smarte moderne funktioner. Modellen er sat til at bruge 156 kWh årligt, hvilket er uhyr lavt for en model i denne størrelse. Godt gået af Bosch.

Dette energivenlige Bosch køle-fryseskab er ligeledes udarbejdet i rustfrit stål og modellen har en kølekapacitet på 250 liter og en frysekapacitet på 89 liter. Denne størrelse køleskab skulle passer udemærket til husstande i størrelsesordenen 2-4 personer. Hvad angår indretning af køleskabets indre, så er der rig mulighed for at tilpasse det til en selv, da nogle af de indvendige glashylder er justerbare.

Dette Bosch køleskab har et lydniveau på 28 dB og har LowFrost antifrost-funktion. Denne LowFrost funktion gør, at der danner sig meget mindre is i fryseren, og du skal derfor bruge væsentlig mindre tid på afrimning af fryseren end ellers. Modellen har endvidere ventileret køl og LED-belysning, samt elektronisk temperaturstyring. Denne Bosch model, som er testvinder 2016, måler 201 cm i højden, 60 cm i bredden og 65 cm i dybden. Modellen har et nettovægt på knap 87 kg.

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.