Mest populære røremaskiner

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
 1. Bjørn
Varimixer TEDDY Hvid
Klik
 2. Ankarsrum
Assistent 6230
Klik
 3. Kenwood
KVL8300S Chef
Klik
 4. KitchenAid
Artisan 175ECA
Klik

Læs mere om de mest populære røremaskiner

Der kan være stor forskel på hver enkelt røremaskine og dens funktioner, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Her er de mest populære modeller samlet, og er med til at give dig et overblik over de bedste røremaskiner på markedet.

 

Bjørn Teddy Varimixer – Testvinder

Om produktet

Røremaskine i høj kvalitet. Denne røremaskine er dansk produceret af mærket Wodschow & Co under brandet Varimixer. Røremaskinen kaldet TEDDY er holdt i et stilet design med den hvide maskine og medfølgende skål i rustfritstål. Den vil helt sikkert være med til at give et tjekket look i dit køkken og vil pryde køkkenbordet, samtidig med, at man ønsker at have den tæt på, så den altid kan tages i brug ved madlavningen.

Røremaskinen er udstyret med en 500 watts motor og kan på den måde være en yderst behjælpelig hånd at have i køkkenet imens man selv klarer andre ting. Den kan både ælte, piske og røre. Med denne røremaskine medfølger skål på 5 liter, dejkrog, piskeris og spartel. Alt imens den hjælper med selv de hårdeste opgaver i køkkenet er den meget støjsvag og vil derfor ikke forstyrre i et samtalekøkken. Madlavningen bliver altså lige dét sjovere og lettere når man har en Teddy-køkkenmaskine med sig.

Denne røremaskine vandt bedst i test i 2013 af Forbrugerrådet Tænk. Brugerne understreger via deres anmeldelser at denne røremaskine helt klart er et rigtig godt køb og er yderst nem at rengøre og af høj kvalitet og bumstærk.

 

Ankarsrum Assistent 6230

Om produktet

En retro køkkenmaskine til det moderne køkken. Ankarsrum har lavet en røremaskine til en gange fornuftig pris og med gode specifikationer. Brugerne er meget tilfredse med, at røremaskinen fra Ankarsrum er yderst støjsvag. Røremaskinen har en særligt kraftig motor på hele 1.500 W, som gør at røremaskinen kan klare selv den største og mest krævende opgave i køkkenet. Røremaskinen er udstyret med en skål på hele 7 liter, est krævende opRøremaskinen er udstyret med en skål røremaskinen kan klare selv den største og mest krævende oppå hele 7 liter, hvilken også bevidner om, at den kan klare lidt af hvert.

Derudover medfølger der en dejkrog og et piskeris med rørmaskinen fra Ankarsrum. Der er dog mulighed for at tilkøbe yderligere tilbehør såsom kødhakker og blender, så køkkenmaskinen kan være en endnu større hjælp for dig i køkkenet. Ankarsrum er kendt for deres høje kvalitet af deres produkter og denne røremaskine er ingen undtagelse. Du vil være glad for at investere i denne hjælper til det hårde arbejde i køkkenet

.

 

Kenwood KVL8300S Chef Titanium

Om produktet

Den trofaste køkkenhjælper. Denne røremaskine fra Kenwood bidrager til at madlavningen og bagningen bliver lige en tand mere sjov og nem. Røremaskinen er udført i aluminium og vil derfor ikke være så fremtrædende i køkkenet. Den er holdt i et diskret og stilet design, som vil passe ind i det fleste køkkener.

Kenwood har udviklet en røremaskine, som kan løse flere forskellige opgaver. Den kan nemlig både mose, røre, ælte og piske dine madvarer. Med andre ord kan den hjælpe dig til at klare enhver opgave i forbindelse med madlavning eller bagning. Røremaskinen er udstyret med en skål på 6,7 liter, så der er rig mulighed for at bruge den, når hele familien skal samles. Der medføler både piskeris og en dejkrog fra start. Derudover er det muligt at tilkøbe mere en 20 forskellige dele til røremaskinen fra Kenwood, så det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor denne maskine kan føre madlavningen til.

Røremaskinen fra Kenwood er udstyret med en enestående motor, som har en effekt på hele 1700 watt. Den har en utrolig kraft og er derfor en loyal medhjælper i køkkenet, og man kan stadig selv have kræfter til alt det andet husholdning, man ellers skal klare. Madlavningen skal helst være en hyggelig og nem proces og denne røremaskine fra Kenwood understreger bare, at selv de større madlavningsopgaver kan være sjove og nemme at lave, samtidig med maden bliver helt i top. Brugerne er vildt begejstrede for denne røremaskine fra Kenwood og roser den især for at være nem at håndtere og den enorme maskinkraft.

 

 

KitchenAid Artisan 175ECA

Om produktet

Røremaskinernes røde Ferrari. Denne KitchenAid røremaskine er udført i et top lækkert design, som vil passe super godt ind i det moderne køkken. Derudover er røremaskinen fra KitchenAid udstyret med uundværlige funktioner for en mad- og bage-entusiast. Røremaskinen fra KitchenAid er fra start udstyret med en skål på 4,8 liter og en skål på 3 liter.

Den multifunktionelle køkkenmaskine fra KitchenAid har en motoreffekt på 300 watt. Med en motorstyrke så stærk har KitchenAid lavet en røremaskine, som kan klare de fleste opgaver i køkkenet. På trods af den stærke multifunktionelle køkkenmaskine, er den udviklet således, at den yderst støjsvag imens den hjælper til med madlavningen eller bagningen. Det er muligt at indstille hastigheden på røremaskinen på to forskellige niveauer. Der medfølger desuden en plastskærm, en dejkrog og flere forskellige piskeris. Med de medfølgende dele har man mulighed for at ælte, røre og blende forskellige ting i køkkenet.

Brugerne er meget imponerede over denne røremaskine fra KitchenAid og giver den topkarakterer.

 

Bedste røremaskiner – En kæmpe hjælp i køkkenet

For en mad- og/eller bage-entusiast er en røremaskine uundværlig at have i sit køkken. Det er både en dekorativ maskine at have stående fremme, og signalerer også samtidig, at man har styr på madlavningen. Derudover er det en rigtig god følgesvend når man er glad for at lave alle former for madlavning og bagning. Man skal udelukkende putte madvarer og ingredienser i maskinens skål og vupti, så rører, ælter eller blander den det hele sammen for dig – alt imens du selv kan nyde et godt glas eller gå videre med noget andet i køkkenet.

 

Røremaskiner kan det hele!

Røremaskiner er multifunktionelle i den forstand, at det er muligt at udskifte dele alt efter, hvilken opgave man ønsker maskinen skal løfte. Der er som oftest en medfølgende dejkrog og spartel og et piskeris, så man allerede der er rigtig langt med de mest basale manøvre man ønsker hjælp til i køkkenet. Derudover er der flere forhandlere, som udbyder flere forskellige dele, der er mulige for brugeren at tilkøbe.

Har man først ejet en røremaskine, kan man ikke leve uden den. Den bliver en fast del af ens madlavning og gør altså bare processen lidt sjovere, hvad end man bager eller laver mad. Det er meningen at madlavning skal være sjovt, og det må man sige, at det bliver, når du ejer en røremaskine.