Gns. guide rating: 5

Bedste tørrestativer

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
1. Leifheit
Pegasus 200
Klik
 2. Gimi
Dinamik 30
Klik
 3. Gimi
Aliante TT
Klik
4. Brabantia
Lift-O-Matic
Klik
5. Leifheit
Linomatic 500
Klik

Læs mere om de bedste tørrestativer

Du tænker måske et tørrestativ bare er et tørrestativ – og det er det vel egentlig også. Der kan dog være stor forskel på om tørrestativet kan klappes sammen eller om det ikke kan og andre forskellige funktioner, som er rare at vide inden du vælger at købe et. Nedenfor kan du derfor læse om nogle af de mest populære tørrestativer på markedet og så kan du klikke dig videre til forhandleren, hvor du kan læse endnu mere eller blot købe det.

 

Leifheit tørrestativ – Pegasus 200 Deluxe
★★★★★

Om produktet

Det ultimative tørrestativ fra Leifheit. Tørrestativet har fået næsten 300 anmeldelser hos Coop! Det er ekstraordinært mange og næsten alle af anmeldelserne er 5 ud af 5 stjerner. Tørrestativet kan foldes pænt sammen når det ikke bruges, så det eksempelvis kan stå bag ved en dør eller ligges under en seng. Tørrestativet har plads til i alt 20m tørreplads hvilket er meget sammenlignet med størrelsen. Som det kan ses ud fra billedet så står tørrestativet på to parallelle ben, hvilket gør det utroligt stabilt – du kan således placere håndklæder og masser af tøj uden at det kommer til at vælte. på den ene side af tørrestativet er der to røde holdere – disse holdere har i alt plads til 54 smådele hvilket kunne være undertøj eller sokker.

 

Gimi tørrestativ – Dinamik 30

Om produktet

Flot og funktionelt tørrestativ fra Gimi. Tørrestativet kan med fordel skydes ind eller ud alt efter, hvor meget tøj du har vasket der skal til tørre. Tørrestativet har i alt plads til 27 m tørreplads, hvilket ca. svarer til tre vaske. Når tørrestativet er helt udslået så bliver det hele 258 cm. Langt, hvilket gør at du også kan tørre større ting såsom sengetøj og lagner. Tørrestativet er lavet i aluminium og stål, hvilket gør stativet meget let men samtidig også stabilt grundet de store parallelle ben. På tørrestativet er der monteret kraftige wirer hvilket gør, at du sagtens kan hænge tunge håndklæder og bukser op også.

 

Gimi tørrestativ – Aliante TT

Om produktet

Et lidt mindre tørrestativ fra Gimi som har plads til 19 meter tørreplads. Som det kan ses ud fra det ovenstående billede, så kan dette tørrestativ også skydes ind eller ud, alt efter hvor meget plads du har brug for. På tørrestativet er der monteret et par praktiske hjul som gør det nemt at rykke rundt med. De tykke wirer som tørrestativet er monteret med, gør at det både kan holde tungt tøj, men også at det reducerer folderne i tøjet.

 

Brabantia tørrestativ – Lift-O-Matic

Om produktet

Leder du efter et udendørs tørrestativ, så er dette fra Brabantia lige noget for dig. Tørrestativet har plads til hele 50 meter tørreplads, så dette burde væk nok til i hvert fald en 4-5 vaske. Tørrestativet er et såkaldt paraplytørrestativ grundet dets form. Formen gør samtidig at tørrestativet ikke taget for meget plads i haven.

På tørrestativet er der monteret kraftige wirer, som kan klare en jævn belastning på helt op til 40 kg. tøj. En anden smart funktion ved tørrestativet er dets justerbare indstillingsmuligheder. Alt efter hvor høj du er, kan arbejdshøjden indstilles til at være alt fra 140 til 190 cm. – dette sikrer en behagelig arbejdsstilling, hvis du skal hænge meget tøj op.

 

Leiheit Linomatic 500 Comfort – Udendørs tørrestativ

Om produktet

Her er tale om paraplytørrestativ fra Leifheit. Tørrestativet er en af Leifheits topmodeller og dette er med god grund. Tørrestativet kan nemlig automatisk trække wirer ind i selve stativet, når det ikke bliver brugt. Funktionen er yderst brugbar da man dermed undgår beskidte liner pga. vejr og vind. Se evt. viden som viser hvordan funktionen fungerer i praksis. Stativet har 50 meter tørreplads, hvilket er rigeligt med plads til de fleste familier.

 

Tørrestativ – et must for at skåne tøjet

Efter du har vasket tøj så skal det selvfølgelig tørre og dette kan gøres på to måder – med et tørrestativ eller i en tørretumbler. Hvis du bruger en tørretumbler så er den utrolig effektiv, men dette skader også tøjet i høj grad, da det bliver udsat for høj unødvendig varme. Efter længere tids brug af en tørrerumbler så vil tøjet se meget slidt ud og dette er bestemt ikke optimalt. Hvis du derimod vælger at lade dit tøj lufttørre på et tørrestativ, så vil dette være langt mere skånsomt for tøjet. Det tager længere tid at tørre tøjet på et tørrestativ, men det er både mere skånsomt for tøjet og ikke mindst miljøet. En anden fordel ved at være tøjet via et tørrestativ er at det bliver “friskt” på en helt anden måde, end hvis du benyttede dig af en maskine til at tørre tøjet. Via et tørrestativ (især et som står udendørs) vil (senge)tøjet få en frisk og dejligt duft, som gør det rene tøj ekstra rart.

En tanke om “Tørrestativ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.