Bedste pulsure i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
1. Garmin
Vivoactive 3
Klik
2. Suunto
Spartan Sport Wrist HR
Klik
3. Garmin
Fenix 5S Plus
Klik
4. Polar
M600
Klik
5. Garmin
Forerunner 35
Klik

Læs mere om de mest bedste pulsure i test

Der kan være stor forskel på hver enkelt pulsur og dets funktioner, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Her er de mest populære modeller samlet, og er med til at give dig et overblik over de bedste pulsure på markedet. Et pulsur er den perfekte måde at følge med i din træning. Du kan konstant måle din puls og se om du løbende kommer i bedre form.

 

Garmin Vivoactive 3

Indbygget GPS til sportstracking
Håndledsbaseret pulsmåler
Garmin Pay til betaling på farten
Let udskiftelig rem

Om produktet

Super lækkert smartwatch fra Garmin. Med dette Garmin Vivoactive 3 white silicone stainless steel smartwatch kan du dyrke alt det sport du vil med uret på, men samtidig bruge det i dagligdagen som et smartwatch. Dette smartwatch kommer både med indbygget GPS, sportsapps, håndledsbaseret pulsmåler og garmin pay. Der ligger allerede hele 15 sportsapps til både indendørs- og GPS sport såsom løb, yoga, svømning osv.

Derudover kan du nemt hente flere apps via Garmins Connect IQ store. Remmen kan nemt udskiftes så denne altid matcher enten dit arbejdstøj eller træningstøj. Derudover kan urskiven også nemt udskiftes.
Garmin pay gør det meget nemmere for dig at betale i butikker, hvor du nemt bare placerer uret som betalingsmåde. Batterilevetiden er estimeret til 7 dage hvis du bruger uret som smartwatch og 13 timer i GPS tilstand.

 

Suunto Spartan Sport Wrist HR

Kan klare alt slags vejr og sport
Kan bruges til triatleter og alm. løbere
Måler pulsen døgnet rundt
Perfekt skærm til at se dine data på

Alt hvad du behøver i et pulsur

Multisportsuret Spartan Sport Wrist HR fra Suunto er blandt nogle af de lækreste GPS/multisportsure på markedet. Med købet af dette ur får du bl.a. pulsmåling omkring håndledet, berøringsskærm i farver, 100 meter vand modstand, 12 timers batterilevetid i træningsmode og mere end 80 forudindstillede sportsformer.  

Træn smartere

ER du ude og løbe i terræn og har mistet overblikket, kræver det ikke mere ind at kigge ned på håndledet fordi der sidder uret som vil hjælpe dig i den rigtige retning, og samtidig har styr på alle dine løbedata. Derudover kan triatleterne virkelig se frem til at få dette ur på armen gennem alle deres træningspas.

Spartan Sport Wrist HR sørger nemlig for både at have alt om dit løb, cykling og svømning på skærmen. Ved at benytte uret til cykling holder multisportsuret nemlig styr på både fart, laps og hjerterytmen. Under svømningen har uret også styr på dine data og kan holde ned til hele 100 meters dybde. Endelig kan du finde en masse udfordrende og brugbare funktioner i Suunto Movescount, hvor du ligeledes også kan følge dine fremskridt.

 

Garmin Fenix 5S Plus

Det bedste pulsur til den aktive
Lækkert design og overskuelig skærm
Kan bruges til alt fra golf til triathlon
God batteritid og et hav af smarte funktioner

Mere end “bare et pulsur”

Garmin har gjort det igen og med dette Fenix 5S Plus Sapphire ur kan du simpelthen ikke undgå at blive lykkelig for alle de data der bliver spyttet direkte i hovedet på dig. Det er ligegyldig om du dyrker løb, svømning, cykling, golf, outdoor aktiviteter eller noget andet så vil Garmins Fenix 5S fortæller dig alt hvad du behøver at vide. Uret fra Garmin er et multifunktionelt sportsur som også sagtens kan benyttes som smartwatch i din dagligdag. Uret tillader dig både at høre musik, betale trådløst med Garmin Pay og samtidig propfylde dig med data fra din dagligdag, også selvom du bare restituerer. Op på skærmen vil dine SMS, mails osv. hoppe op og dermed kan du altid følge med i hvad der sker på din telefon.

Hvad kan du bruge pulsuret til?

I dagligdagen kan du bruge uret til stortset alt du behøver. Det benyttes som smartwatch i løbet af arbejdsdagen og senere når du er på løberuten får du informationer om hastighed, pulsmåling, distance, kalorieforbrænding og meget mere! I løbet af din nattesøvn vil uret også måle din søvnrytme og dermed kan du forbedre denne så du altid er frisk og veludhvilet. Inaktivitet måles naturligvis og dermed kan du være sikker på altid at få rørt dig nok i løbet af dagen.

Under svømmeturene kan uret også klare dette i overfladen og selvfølgelig give dig informationer og data omkring dette. Derudover kan uret fortælle dig vejrudsigten, lade dig se din kalender, styre din musik og mange flere lækre funktioner! Batteritiden er naturligvis god, hvor du kan få 7 timer (24/7) i smartwatch tilstand, 11 timer i GPS tilstand, 4,5 time i GPS og musik og op til 25 timer i UltraTrac som tænder og slukker GPS’en. Alt i alt får du et ur som kan hjælpe dig til en bedre hverdag og samtidig holde styr på alle dine træningsdata.

 

Polar M600

Aktivitetsmåling 24/7 – nå dine måle
Pulsmåler i håndleddet
Polar smartwatch som kan styre musik
Trænings- og søvnregistering 

Om produktet

Martwatch Polar M600 kommer med et lækkert design, indbygget GPS og har pulsmåling ved håndledet. Dette smartwatch er et perfekt match til alle aktive sportsfolk og uret holder nemt styr på alle dine daglige aktiviteter, din træning og også din søvn. Dermed er uret altså med dig døgnets 24 timer og vil altid hjælpe dig til en bedre træning, daglig aktivitet samt søvnrytme. Silikoneremmen kan let udskiftes således at uret altid matcher dit outfit. Batterilevetiden kan variere i forhold til om du kobler uret op til en Android eller Iphone.

Android kan klare 2 dages batteri og 8 timers træning, hvor Iphone kan klare 1 dag og 8 timers træning. Polar M600 kan afspille musik og samtidig indstilles til et behageligt vækkeur om morgenen. Endelig kan uret også under dine løbeture give dig informationer om stigning, distance og hastighed. Forbrugerrådet Tænk har testet dette smartwatch og har givet det en bedømmelse i klassen ‘god’. I forhold til andre konkurrenter er Polar M600 ikke det bedste smartwatch, i forhold til batteri og pulsmåling.

 

Garmin Forerunner 35

Smart notifikationer direkte på skærmen
Tæller skridt, distance, puls mm.
Kan kobles op med Garmin Connect
Lang batterileveltid

Om produktet

Garmin Forerunner 35 er det perfekte smartwatch til dig der har en aktiv livsstil og ønsker at holde dig i gang i løbet af hverdagen. Med dette smartwatch fra Garmin kan du nemt se både skridt, kalorietæller, GPS, indbygget pulsmåling samt notifikationer fra din smartphone.
Uret er utrolig behageligt at have på og kan nemt følge dig på arbejdet og på løbeturen. På løbeturen registrerer uret lige fra intervaller til distance/tempo, derfor behøver du ingen smartphone, det er bare på med uret og afsted på din løberute.

Uret giver dig mulighed for at koble dig til din smartphone og på den måde holde øje med smart notifikationer og samtidig høre musik. Garmin Forerunner 35 kan også nemt overføre dine løbedata til Garmin Connect, hvor du nemt kan dele dine præstationer eller bare se gennem dine forbedringer eller gamle resultater. Garmin connect app’en er gratis og er tilgængelig på både smartphone og computer.

Garmin Forerunner 35 er ikke blot til løbeture men også til både cykelturene og cardion på trappemaskinen i fitnesscentret. Dermed kan du få en varieret træning og altid holde styr på dataen via dit smartwatch.
Endelig er dette smartwatch fra Garmin utrolig behageligt at have på og man kan sagtens have uret på 24/7. Uret vil samtidig også give dig besked på hvornår det er på tide at bevæge sig igen, dermed kan du holde dig igang hele dagen med dette geniale ur. Batterilevetiden er estimeret til 9 dage i urtilstand og 13 timer i træningstilstand.

Anmeldelser

Dette smartwatch er utrolig brugervenligt og kan klare daglig aktivitet og træning. En køber skriver følgende: “Skridttælleren skal nok tages med forbehold. Men det er et elegant og godt ur. Anbefales til den gennemsnitlige løber, og til folk som gerne vil blive sundere i dagligdagen :)”

Pulsur – Følg din form på en ny måde

Pulsure rammer et bredt publikum og kan sagtens benyttes til en almindelig hverdag. Et pulsur kan benyttes både til løbeture, se din daglige aktivitet og samtidig holde styr på om du får bevæget dig nok i løbet af dagen.

Til de ekstra aktive kan uret benyttes til din seriøse løbetræning, din svømmetræning og samtidig holde styr på om du får restitueret godt nok. Du kan altid holde styr på dine målinger og så kræver det ikke nødvendigvis en smartphone i hånden. Dit pulsur kan fortælle dig om du når dine mål, om du får en god nattesøvn så du kan føle dig frisk og veludhvilet. Med de fleste pulsure kan du se alle de vigtige detaljer på løbeturen og samtidig modtage beskeder fra din smartphone direkte på dit håndled.

Er du ikke aktiv nok i hverdagen og ønsker at forbedre dette, kan købet af et pulsur få din motivation tilbage. Til at starte med kan dit pulsur fortælle dig om du får gået nok i løbet af dagen og samtidig kan du holde øje med din kalorieforbrænding. Dit pulsur vil fortælle om du når dine skridt per dag og herefter vil du kunne se dine forbedringer direkte på uret. Dine beskeder fra din smartphone kan du nemt holde styr på mens du går en dejlig lang tur i naturen.

Pulsuret rammer dermed alle mennesker og det gør det sjovt at træne med det på. De fleste er utrolige komfortable og man kan sagtens have det på i løbet af hele dagen. De fleste kan få udskiftet remmen således at dit ur bliver en del af din stil og du kan samtidig gøre det til dit helt eget.

 

Hvilket pulsur bør jeg vælge?

Hvis du ønsker en mere aktiv hverdag bør du først og fremmest kigge efter hvilke funktioner dit pulsur indeholder. Skridt funktionen bør helt sikkert være en af de første funktioner du fokuserer fungerer optimalt i pulsuret. Ved hjælp af skridt funktionen kan du i din dagligdag få styr på om du får bevæget og gået nok i løbet af dagen. Dette er første skridt til at få nogle data på din bevægelse og derudfra fortsætte i den rigtige retning. Derefter bør du kigge efter hvor gode løbe funktionerne er, altså hvad uret måler.

Du skal have noget fart, distance, stigning osv. med i uret og dermed kan du igen se dine data og kigge på om hvorvidt der sker forbedringer i din aktive livsstil. Endelig kan du stortset i alle pulsure se push up meddelelser fra din smartphone. Er du mest intersseret i at følge din aktivitet, men ikke nødvendigvis din puls, se de bedste aktivitetsarmbånd her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.