Flotte bordlamper

I oversigten nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Læs mere om de bedste bordlamper

Hvilken bordlampe skal jeg købe?

Hvilken bordlampe du skal købe kommer helt an på hvad du skal bruge bordlampen til. Hvis du skal bruge bordlampen til eksempelvis et arbejdsrum, så er det vigtigt at lampen kan give en skarpt ensrettet lys. Derudover skal lyset også kunne retningsbestemmes, da du også kan ende med at have brug for dette.

Hvis bordlampen derimod blot skal bruges som en led i din indretning, så er den nogle helt andre parametre du skal kigge efter. Her er det vigtigste først og fremmest designet. Du skal finde den bordlampe med det design, som vil passe bedst ind i din indretning. Der er lamper som er meget dominerende i et rum og virkelig står ud – dette kunne eksempelvis være en lampe i skrigende rød eller en lampe i guld. Du skal derfor på forhånd gøre op med dig selv, hvor “dominerende” lampen skal være i din indretning. Det gode ved bordlamper er, at de typisk ikke er særlig store. Det er derfor den perfekte mulighed for at lege med indretningen og give rummet et nyt look.

Slutteligt skal du også overveje hvor mange penge du vil bruge på en bordlampe. Der er designerlamper som koster mange penge, her betaler du både for navnet med også for de dyre materialer der er brugt og så er der mindre kendte lampemærker, hvor du betaler knap så meget. Det gode ved designerlamper er at de typisk holder prisen rigtig godt, du vil derfor altid kunne sælge den brugt, hvis du af den ene eller anden årsag ønsker at sælge den.

De mere billige lamper er efterspørgslen typisk ikke så høj efter, derfor kan det godt være svært at komme af med disse igen, hvis man ønsker at skifte ud – dette er også noget man skal have med i overvejelserne. Netop af denne grund anbefaler vi at du tager ud og ser lamperne fysisk, inden du beslutter dig for, hvilken en du skal købe til hjemmet.

error: