Bedste lille køleskab i test

Se liste over de mest populære modeller i kategorien nedenfor.

Model Navn Butik
1. Liebherr
T 1410-21
Klik
2. Scandomestic
SKS 150-1
Klik
3. Scandomestic
High Cube
Klik
4. Liebherr
Tpesf 1710-21
Klik
5. Scandomestic
SKS 56
Klik
6. Scandomestic
Cool Cube
Klik

 

 

Læs mere om de bedste minikøleskabe

I følgende afsnit kan du læse mere om de mest populære køleskabe, som er dem du finder i tabellen overfor. De mest populære køleskabe er endt på listen af flere forskellige årsager. Som oftest er det fordi der er tale om testvindere eller at de generelt bare har fået rigtig gode anmeldelser på markedet.

Disse mini køleskabe passer bedst til dig med begrænset plads. Fælles for disse minikøleskabe er at de typisk er meget små og kan stå under et bord eller ved siden af et skab. Et lille køleskab er oplagt på kontoret, under skrivebordet eller under køkkenbordet.

Liebherr T 1410-21 – Populært minikøleskab i hvid

Kølekapacitet på 138 L
Energiklasse A+ og lydniveau 39 dB
★★★★★ Hos Skousen.dk
Køleskab med automatisk afrimning
Flytbare glashylder og 1 delbar hylde
Med god belysning og æggebakke

Lille køleskab i høj kvalitet

Dette lækre fritstående køleskab fra Liebherr kommer med en kølekapacitet på 136 liter og passer derfor rigtig godt til 1-2 personer. Køleskabet har fået energimærket A+ og ligger derfor i den gode ende af energiskalaen. Det årlige energiforbrug ligger på ca. 101 kWh og er passende for et køleskab i denne størrelse.

Har du en lille lejlighed eller går køkkenet i et med din stue, skal du ikke bekymre dig om støj fra dette fritstående køleskab. Lydniveauet i køleskabet ligger nemlig på kun 37 dB og dermed bliver du ikke forstyrret. Inden i køleskabet får du et hurtigt og behageligt overblik med det lækre LED lys som giver dig en varm og behagelig belysning. Køleskabet kommer med automatisk afrimning og du skal derfor ikke være nervøs for at der sidder en masse is bagerst i køleskabet. Du kan tilslutte køleskabet, stille dine madvarer på plads og sådan fungerer køleskabet i hele dets levetid.

 Kan rumme mere end man tror

Køleskabet kommer med justerbar hylder og dermed kan du næsten altid få plads til det du ønsker i køleskabet. Derudover findes der en grøntsagsskuffe i bunden og der er god mulighed for at opbevare æg og flasker i døren. Døren er derudover højrehængt men du kan nemt og hurtigt ændre dette selv, så køleskabet passer hjem til dig.

Køleskabet kommer med en højde på 85 cm, en bredde på 50,1 cm og en dybde på 62,3 cm. Dermed kan du typisk altid få presset køleskabet ind i dit lille hjem og faktisk vil køleskabet passe i højden til en typisk vaskemaskine. Dermed kan du have alle dine hvidevarer samlet i en ens højde. Vægten af køleskabet er 33,4 kg, så det kræver nok to mand at få køleskabet på plads i lejligheden ellers kan en sækkevogn med fordel benyttes.

Scandomestic SKS 150-1 – Lille køleskab brugerfavorit

Kølekapacitet på 24 L
Energiklasse A++ og lydniveau 40 dB
★★★★★ Hos Skousen.dk
Velegnet til 1-2 personer
3 justerbare sikkerhedsglashylder
Vendbar dør – leveres højrehængt 

Scandomestic SKS 150-1 med energimærke A++

Med dette lækre lille fritstående køleskab fra Scandomestic får du et køleskab som både tænker på miljøet og også dit månedlige budget. Køleskabet ligger nemlig i den rigtig gode ende af energiskalaen og er energimærket med A++. Det årlige energiforbrug ligger på kun 91 kWh. Kapaciteten i køleskabet er 124 liter og derfor passer dette køleskab godt til 1-2 personer. Hylderne i køleskabet kan nemt og hurtigt ændres således at du kan få tilpasset køleskabet til dine madvarer.

Har du en 1 værelses lejlighed eller bor du med et køkken alrum behøver du ikke bekymre dig om støj. Køleskabet har nemlig et beskedent lydniveau på 40 dB. Dermed kan du uden problemer have gæster eller se tv uden I bliver forstyrret fra lydene fra køleskabet. Køleskabet er designet i farven hvid og vil derfor passe ind hos de fleste og samtidig er frontlågen utrolig nem at rengøre med en fugtig klud.

Passer ind flere steder i hjemmet

Det lille fritstående køleskab kommer med højden 85 cm, hvortil bredden og dybden er henholdsvis 55 cm og 57 cm. Vægten af køleskabet er beskedne 27 kg og dermed kan du nemt installere køleskabet. Døren kommer som værende højrehængt men du kan nemt og hurtigt skifte dette således at den passer til din lejlighed eller garage.

Køleskabet passer ind i den lille lejlighed men kan derudover uden problemer blive et ekstra opbevaringssted til drikkevarer eller madvarer til en normal husstand. Derudover egner køleskabet sig også til sommerhuse, kolonihaver osv.

Scandomestic High Cube – Minikøleskab til Coca Cola fans

Kølekapacitet på 115 L
★★★★★ Hos Skousen.dk
Lydniveau på kun 39 dB
H: 84cm, B: 54 cm, D: 56,5 cm
Energimærke A++
4 trådhylder og med LED belysning

Lille køleskab som tiltrækker opmærksomhed

Det er ikke mange mennesker som ikke kan lide en kold cola, og deres karakteristiske design kan nu fås på dit næste køleskab. Dette cola køleskab har en kapacitet på 115 liter og passer derfor til en husstand på 1-2 personer eller til opbevaring af drikkevarer på en utrolig blæret måde. Køleskabet er placeret i den flotte ende af energiskalaen og fået energimærket A+. Køleskabet vil naturligt tiltrække opmærksomhed og man får næsten altid lyst til en cola når man ser på det. Så er lille tip vil være altid at have en cola på køl.

Køleskabet har et årligt energiforbrug på ca. 110 kWh og støj er bestemt ikke noget du behøver bekymre dig om. Lydniveauet på køleskabet ligger på 39 dB og dermed kommer du ikke til at lægge mærke til at køleskabet er tilsluttet.

Blæret belysning og god plads

Vælger du at købe køleskabet til din lejlighed eller generelt bare til madvarer kan du altid regne med at have et godt overblik over dine madvarer, da køleskabet har LED installeret. LED lyset giver et behageligt lys til hele køleskabet.

Døren til køleskabet er højrehængt og det er noget der er værd at tage med i overvejelserne når man køber sit næste køleskab. Køleskabet har en højde på 84 cm og dermed kan køleskabet være under næsten alle borde eller stå frit, alt afhængig af hvor der er plads til det i hjemme eller i sommerhuset.

Liebherr 1710-21 – Minikøleskab i høj kvalitet

Kølekapacitet på 147 L
Energiklasse A++ og lydniveau 39 dB
★★★★★ Hos Skousen.dk
Køleskab med automatisk afrimning
Flytbare glashylder og 1 delbar hylde
Smart design i rustfrit stål

Lille moderne køleskab i høj kvalitet

Liebherr har fået dette utroligt lækre, moderne og flotte fritstående køleskab på markedet som vil give et anderledes look end de fleste køleskabe. Køleskabet har en overflade af rustfrit stål og denne flotte grålige farve giver et nyt pift til hjemmet. Køleskabet har en kapacitet på 145 liter og passer derfor godt til den lidt mindre husstand eller som supplement til den større husstand.

Køleskabet ligger selvfølgelig i den bedre ende af energiskalaen og har fået en score på A++ som er det næstbedste på skalaen. Det årlige energiforbrug ligger på beskedne 94 kWh og dermed tager køleskabet både hensyn til miljøet og samtidig dit månedlige budget. Dermed kan du bruge dine penge på at købe noget lækker mad i stedet for at kaste dine penge ud af vinduet med en for høj energi regning.

Liebherr har tænkt sig om

Med et lækkert udvendig design følger der selvfølgelig et lækkert design indvendig med. Hylderne kan nemt justeres afhængig af hvad menuen står på eller om der er flasker i køleskabet. Derudover har Liebherr installeret LED belysning som sikrer dig et godt overblik og samtidig en behagelig belysning. LED belysning består af langtidsholdbare pærer og samtidig udsender de minimal varme således at dine drikke- og madvarer altid er kølige og friske.

Døren på køleskabet er højrehængt men kan nemt vendes og dermed kan køleskabet altid passe ind i en krog eller hvor du ønsker at placere det. Køleskabet har en højde på 85 cm, en bredde på 60,1 cm og en dybde på 60,8 cm og kan derfor passe ind selv i den lille lejlighed eller bare i bryggerset. Køleskabet har en samlet vægt på 38,50 kg så det kræver i hvert fald to personer om at installere og bære det på plads.

Scandomestic SKS 56-1 A+ – Minikøleskab

★★★★★ Hos Skousen.dk
Minikøleskab med kapacitet på 48 l
Trådhylder 2 stk. men ikke justerbar
Vendbar dør og lydniveau på 39 dB

Meget småt men godt

Køleskabet fra Scandomestic har en kølekapacitet på 48 liter og er derfor et køleskab som er beregnet til supplement til et større køleskab eller et køleskab som kan transporteres til arrangementer i forskellige størrelser. Køleskabet er energimærket med A+ og dette placerer køleskabet i toppen af energiskalaen.

Støj er ikke noget du behøver tænke over med købet af dette køleskab. Lydniveauet ligger nemlig på 39 dB og kommer ikke til at være til gene for nogle. Dermed kan du altså uden problemer medbringe køleskabet rundt omkring eller blot have det stående i sommerhuset og ikke blive overdøvet af en irriterende lyd fra køleskabet.

Fleksibelt i alle henseender

Det lille smarte køleskab fra Scandomestic vejer kun 15 kg og alle kan derfor bære dette og medbringe det til festen. Køleskabet har en højde på 52,2 cm, en bredde på 47,9 cm og en dybde på 44,7 cm. Døren er højrehængt og kan nemt vendes alt afhængig af hvad der føles bedst for dig!

Scandomestic Cool Cube – Minikøleskab til Coca Cola

★★★★★ Hos WhiteAway.com
Minikøleskab med kapacitet på 50 L
H: 53 cm, B: 48 cm, D: 54 cm
Vendbar dør og energimærke A+

Køleskabet man blærer sig med

Mangler du et køleskab på værelset eller bare et køleskab til at imponere vennerne med? Scandomestic har dette utrolig lækre cola køleskab på markedet som er perfekt til at opbevare kolde drikkevare til en festlig aften. Køleskabet er mærket med A+ og dette placerer køleskabet i den gode ende af energiskalaen.

Det årlige energiforbrug ligger på 84 kWh og dermed er købet at dette køleskab ikke noget der vil svinge ud på det månedlige budget. Køleskabet har en kapacitet på 50 liter og kan derfor indeholde lidt af hvert.

Fordele til dig som køber

Der er ikke nogle der bryder som irriterende lyde fra et køleskab og dette har Scandomestic selvfølgelig tænkt over. Køleskabet har et lydniveau på 39 dB og dermed kan du tilslutte køleskabet uden at høre forstyrrende lyde. Køleskabets låge er højrehængt men denne kan nemt vendes hvis man ønsker det.

Køleskabet har en beskeden højde på 51 cm, en bredde på 43 cm og en dybde på 47,5 cm og dermed kan køleskabet uden problemer placeres på værelset, i den lille lejlighed eller bare i sommerhuset.

Gram KS 3135-90 – Småt fritstående køleskab i hvid

Om produktet

Dette køleskab fra Gram vil være passende for en lille familie på op til 2 personer, eller til kontorets lille køkken, klasselokalet, garagen eller festlokalet. Det har en kapacitet på 130 liter og kan derved rumme det mest nødvendige. Med sit hvide design vil det desuden passe ind alle vegne, hvor end man påtænker at skulle have køleplads.

Hvis man som forbruger er opmærksom på miljø og sin elregning, så er dette køleskab også et udemærket valg, da det ligger i den bedre ende af energiskalaen. Samtidig er man sikker på at køleskabet vil stå ubemærket hen, da det stort set ikke giver en lyd fra sig.

Der er tale om et ganske fint køleskab i den mindre størrelse, som opfylder de krav man må stille til et køleskab af denne type. Der er gode muligheder for indretning så det kan tilpasses den enkelte brugers behov, hvad enten man har køleskabet stående derhjemme i køkkenet eller på arbejdspladsen. Køleskabet er yderst lydssvagt og ligger desuden i energiklasse A+.

Funktioner

Med en energiklasse A+ ligger køleskabet i den bedre ende af energiskalaen. Køleskabet er på den måde både miljø- og økonomivenligt.

Køleskabet fra Gram har en kapacitet på 130 liter og er derved velegnet til en familie på op til 2 personer. Køleskabet kunne også passende stå i et kælderrum, en arbejdsplads med et lille køkken, en garage eller andet, hvor man har behov for en mindre køle mulighed.

En super fordel ved dette køleskab fra Gram er at det stort set er lydløst med et lydniveau på kun 42 dB. Det er vil være en klar fordel med et lydsvagt køleskab i rum, hvor man opholder sig meget, for eksempel hvis det skal stå på et værelse eller et kontor, hvor man ikke ønsker at være generet af støj og brummelyde.

Liebherr TP 1720-21 001

Om produktet

Praktisk, miljøvenligt og lille køleskab fra Liebherr. Dette smarte lille køleskab er med sin kølekapacitet på 147 liter velegnet til hjemmet med få personer. Køleskabet kan med sin vægt på kun 36.8kg og nemme vendbare dør sættes flere forskellige steder og egner sig både til privaten, på arbejdet, sommerhuset eller festlokaler.

Køleskabet egner sig til de små steder i hjemmet, da det har en højde på 85 cm, en bredde på 60.1 cm og en dybde på 60.8 cm. Det lille miljøvenlige køleskab har et naturligt lavt lydniveau på kun 40 dB og et årligt forbrug på 170kWh, derfor sendes køleskabet helt til tops på energiklassen med en score på A+++.

Det lille køleskab passer ind de fleste steder og samtidig ligger helt i toppen af tabellen for energiklassen. Køleskabet har alle de vigtige funktioner et køleskab bør have, og lever op til kundernes forventninger.

Funktioner

Ved siden af de miljøvenlige specifikationer har køleskabet også automatisk afrimning som gør køleskabet rigtig let at vedligeholde. Køleskabet passer ind de fleste steder da det er småt og har den vendbare dør indbygget. Køleskabet har flytbare glashylder, dørhylder, grøntsagsskuffer (2 stk.) og æggebakke.

Skulle der være problemer med at nå tingene enten oppe eller nede har køleskabet også højdejusterbare ben, som gør det muligt at indstille køleskabets højde i den ønskede position. Endeligt har køleskabet et HardLine-design samt Slimeline håndtag.

Anmeldelser

Flere brugertests viser at køleskabet er faldet i ualmindelig god jord hos købere af denne model. Flere tests viser at køleskabet får gode anmeldelser og bliver i særdeles rost for funktionaliteten, virker til solceller samt lydniveauet. Flere brugere benytter sig også af køleskabet som en ekstra køleenhed og er generelt tilfredse med modellen.

To brugere skriver:

5 stjerner: Vi købte det til vores kolonihave, hvor vi har sluttet det til vores solceller (2 stks. 50 watt hver) og det virker helt fint.

5 stjerner: Vi købte dette køleskab for en måned siden og det ser ud til præcis at opfylde de forventninger vi havde, til en ekstra køleenhed.

Hvorfor købe et lille køleskab?

Før du køber et minikøleskab, skal du tænke på, hvilken stil og type der passer bedst til dig ved at overveje, hvor du har planer om at sætte det, og hvad du skal gemme i det. Vil det være i et soveværelse, kontor eller garage? Vil du opbevare mad og drikke eller kun drikke? Hvis du er usikker på de forskellige typer og stilarter, så er vi her for at hjælpe.

Der er en række forskellige fordele ved et mini køleskab. Det er ikke sikkert at du skal bruge det, men der er nok en årsag til at du er her. Nedenfor kan du læse om nogle fordele ved et minikøleskab, samt de forskellige typer af mini køleskab, og om det er noget for dig.

Der kan være mange forskellige årsager til at købe et mindre køleskab end normalt. Vi har listet nogle af de årsager til hvorfor man måske bør overveje at købe et lille køleskab.

Hvis du bor i lejlighed

Bor du i en lille lejlighed og har ikke plads til det største køleskab? Der kan et lille køleskab komme dig til gode og du kan uden problemer få plads til alle dine dagligvare i køleskabet. De små køleskabe har mulighed for at rykke om på hylderne og dermed kan du altid ændre opstilling således at den passer til dine indkøb.

Passer godt til 1-2 personer

De små køleskabe kan passe til 2 personer. Det kan være at I har fået jeres første lejlighed sammen og jeres ønske er måske både et køleskab og en vaskemaskine. Hertil kan et lille køleskab spare lidt på pladsen og I kan måske få plads til begge ting som vil skabe god værdi i jeres hjem.

Passer til sommerhuset eller kolonihavehuset

Et lille køleskab til kolonihaven eller sommerhuset. De små køleskabe har også den fordel at I kan have et lille køleskab stående i sommerhuset eller i kolonihaven. Dermed har I altid plads til at fylde både drikkevare og madvare ind i køleskabet når I bruger jeres sommerhus eller kolonihave.

Til festlokalet, garagen eller værelset

Man kan også blære sig lidt med de små køleskabe. Du kan få flere små køleskabe som er ideelle til at opbevare drikkevare til en festlig aften. Du kan placere det lille køleskab i kælderen, på værelset eller i gildesalen. Dermed kan dine gæster medbringe drikkevare eller du kan have lidt liggende på lager. Der findes nemlig ikke noget bedre end kolde drikkevare til en festlig aften.

Spar på elregningen

Et lille køleskab kan også benyttes som supplement til de allerede store køleskab. Dermed kan du altid få plads til alle dine mad- og drikkevarer. Dette kan være en stor hjælp til festlige sammenkomster og fødselsdage. Endelig kan de små køleskabe give luft i budgettet da de fleste er forholdsvis energivenlige og de bruger ikke så mange kWh som større modeller.

Alt i alt er der mange årsager til hvorfor du bør overveje at købe et lille køleskab. Der er mange fordele ved disse små modeller og de kan hjælpe til i mange henseender.

Forskellige typer af minikøleskabe

Uanset om du leder efter et lille køleskab som kun er køleskab eller om du leder efter et køleskab med indbygget fryser kan du finde disse mindre modeller på markedet.

Lille køleskab

Køleskabet uden en fryser er beregnet til både mad og drikkevarer, men indeholder ikke en fryser. Disse mini køleskabe har en justerbar termostat, typisk tre justerbare indvendige hylder og en dør med flere hylder til drikkevare. Denne stil er ideel til dem, der ønsker at opbevare mere end bare drikkevarer, men ikke fryse. Den mest almindelige størrelse er i gennemsnit omkring 130 liter, hvilket giver dig rigelig plads til større varer som 2-liters flasker.

Køleskab med fryser

Med samme størrelse som dit standard kompakte køleskab har disse modeller også fryserum – enten med en lille hylde i køleskabet eller adskilt med egen dør. Et kompakt køleskab med fryser er det bedste valg for dem uden et køleskab i fuld størrelse. En fryser uden hylder er ideel til dem med minimale behov, der ønsker at holde så meget køleskabsplads som muligt. Stilen med en særskilt fryser med dør giver mere lagerplads samt bedre og mere jævn køling.

Lille køleskab til drikkevarer

Disse modeller er specielt designet til drikkevarer og har ikke det nødvendige kølevand til letfordærvelige fødevarer, hvilket gør dem til det energieffektive valg til dette formål. Disse køleskabe er ideelle til drikkevare i kælderen, på værelset eller i gildesalen. Køleskabene kommer i nogle forskellige designs og man vil ikke være i tvivl om at disse er beregnet til drikkevare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.