Populære vinkøleskabe

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Caso
WineMaster 66
Klik
2. Vestfrost
FZ 414 W
Klik
3. Caso
WineMaster 24
Klik
4. Vestfrost
W 38
Klik

Læs mere om de mest populære vinkøleskabe

I følgende afsnit kan du læse mere om de mest populære vinkøleskabe, som er dem du finder i tabellen overfor. De mest populære vinkøleskabe er endt på listen af flere forskellige årsager. Som oftest er det fordi der er tale om testvindere eller at de generelt bare har fået rigtig gode anmeldelser på markedet. Fælles for dem hver især er, at de opfylder de flestes behov til hvad et vinkøleskab skal kunne – nemlig holde vinen den optimale temperatur, så de smager bedst og holder sig længst muligt.

 

Caso WineMaster Touch 66


Caso WineMaster Touch 66 er en af de absolut bedste vinkøleskabe på markedet, som kombinere smart design, høj funktionalitet og lavt energiforbrug. Vinkøleskabet er energiklasse A, hvilket er godt i forhold til et vinkøleskab – modellen har et estimeret energiforbrug på 153 kWh årligt.

Dette Caso vinkøleskab giver officielt plads til 66 vinflasker i bordeaux størrelsen, fordelt i 2 kølezoner. Begge zoner kan indstilles mellem 5-22 grader, og kan dermed indstilles til henholdsvin hvidvin/rosé og rødvin. De to zoner kan betjenes via det blå LED panel som findes på toppen af køleskabet.

Glasses på denne model er mærkbelagt, og dette er ikke uden grund. Dette er grundet den to lags UV isolering som modellen er udstyret med. UV isoleringen gør at du kan stille vinkøleskabet i alle rum i dit hjem, også stuen hvor der kommer sollys. Det eneste du skal huske er, at vinkøleskabet skal opbevares i rum hvor der er mellem 10 og 32 grader, så fungerer det bedst.

 

Vestfrost W 32

Skal du forkæle dig selv og dine vine, så er dette vinkøleskab fra Vestfrost en oplagt mulighed. Vinkøleskabet er udstyret med nogle af de bedste funktioner på markedet. Vinkøleskabet er det man kalder et kompakt/lille køleskab (83 cm. højt og plads til 38 flasker), men der er stadig plads til masser af vinflasker, som du også kan se ud fra billederne.

Vinkøleskabet er produceret i holdbare materialer, med fokus på et eksklusivt udtryk. Stål, glas og træ er nogle af de materialer der er brugt, og de komplementerer hinanden rigtig godt. Hvis modellen her lyder som noget for dig, så læs videre når vi gennemgår dets funktioner.

Modellen her har ligeledes to forskellige kølezoner. De to forskellige zoner er temperaturstyret, hvilket betyder at de kan indstilles til at være forskellige grader. I den øvre del kan graderne indstillet fra 5-10 grader og i den nederste del, kan det indstilles fra 10-18 grader. Det er derfor muligt at altid kunne have kolde rosé på køl, samtidig med at dine langtidsopbevaret rødvin, også kan holde den perfekte temperatur.

 

Caso WineMaster 24

Et køleskab som henvender sig til den forfængelige vinelsker. Dette vinkøleskab tager rigtig godt hånd om dine vine. Med sin plads til 24 vine fordelt i 2 kølezoner, som kan svinge mellem 5 og 22 grader, sikre du de optimale betingelser for væsken. Skabsdøren består af isoleret sikkerhedsglas, der beskytter din vin mod UV-stråler.

Modellen er energiklasse A og har et estimeret energiforbrug på 139 kWh årligt. Vinkøleskabet har et lydniveau på 39 dB, hvilket sikre minimalt støj fra den indbyggede kompressor. Der er ikke mulighed for at vende døren og den leveres højrehængt. Modellen er ikke egnet til at blive indbygget.

Dette Caso CS645 WineMaster 24 vinkøleskab har en moderne kompressor-teknik der sikre en konstant og effektiv køling af rummene. Med sin ventileret køl får du desuden en optimal temperatur i de enkelte zoner. Ved hjælp af det blå LED-display kan du se de aktuelle temperatur i de to kølezoner. Designet er i et tidløst rustfrit stål med dobbelt glasdør og et ergonomisk greb til åbning.Desuden har vinkøleskabet udtagelige træhylder på kuglelejer.

 

Vestfrost FZ 414 W

Her er der tale om en af de helt store modeller, som kan rumme lige knap 200 flakser vin. Der er tale om et vinkøleskab som er 185,5 cm højt og kan rumme præcist 197 flasker fordelt på 7 hylder.

Dette Vestfrost vinkøleskab har også to kølezoner, som kan indstilles til en individuel temepratur. Et eksempel på hvad temperatur-funktionen kan bruges til, kunne være at have en zone hvor temperaturen var til drikkeklar vin og en zone til langtidsopbevaring vin.

Et vinkøleskab er for de fleste hjem et ekstra køleskab, som ikke bliver brugt hver eneste dag. Et relevant punkt er derfor strømforbruget. Der er ingen som ønsker et køleskab, som bare står og brager derud af – specielt når det ikke bruges i hverdagen. Vinkøleskabet her er særdeles effektivt i dens energiforbrug, som er estimeret til 129 kWh årligt. Modellen henvender sig til vinentusiasten, der har rigtig mange vin på lager, som har forskellige behov til opbevaring.

 

Hvad skal jeg bruge et vinkøleskab til?

Et vinkøleskab som dem der er gennemgået ovenfor, henvender sig til husholdninger hvor vinen er et centralt element til en god aften med kæresten, familie, venner eller bekendte. En vin kan holde sig væsentlig længere under de optimale forhold, som oftest betyder en konstant temperatur, som typisk ligger en stykke under stuetemperatur.

Et vinkøleskab kan sikre at, uanset hvornår du skal drikke vinen (hvis den overhovedet skal drikkes), så ligger den klar til afbenyttelse. Det kan ligeledes være til folk som ser vinen som et investeringsobjekt – så er det ligeledes vigtigt at holde det under ordnede forhold, da vinen ellers vil blive dårligt.

 

Hvilket vinkøleskab passer til mit behov?

Man kan have mange forskellige behov som vinelsker – det kan være du skal have et lille vinkøleskab med plads til 20-30 af ens favorit vine, eller man kan købe en model med plads til 150-200 flasker vine, der er købt til investering, som dermed ikke skal drikkes.

Derudover er det væsentligt at kigge på energiklassen på vinkøleskabet. Du kan finde alt fra energiklasse A+++ til D, som vurderer hvor meget det årlige energiforbrug er på køleskabet. Der kan være mange penge at spare, ved at købe en model som ligger i A kategorien, frem for en model som eksemelvis ligger i energiklasse B, C eller D.

Her på siden har vi samlet alle markedets bedste vinkøleskabe, så du kan finde den model som passer bedst til dine behov. Vi finder altid den bedste pris til dig, så du slipper for at betale mere end nødvendigt for dit næste vinkøleskab.