Mest populære Electrolux køleskabe

Køleskabenes rangering er baseret på køleskabets funktionalitet,
kapacitet, design, pris samt brugeranmeldelser.

Score Model Butik
9.7 ERF4114 AOW Klik
9.2 ERF4114 AOX Klik
8.9 EN3201 MOW Klik
8.8  EN3602 MOW Klik
8.5  EJ2301 AOW2 Klik

 

 

Hvem er Electrolux?

Electrolux er en tysk forhandler af husholdningsprodukter og har været det i rigtig mange år efterhånden. Electrolux i Danmark har en meget stærkt position indenfor blandt andet støvsugere, og er nu også ved at få godt fat i markedet for køleskabe.

Electrolux går meget op i miljøet, og derfor er flere af deres modeller i den bedste energiklasse, A+++. Derudover har nogle af Electrolux køleskabene vundet i flere tests, seneste i 2015 blev en af deres modeller testvinder.

Et køleskab fra Electrolux kan godt være at foretrække, da de har en meget lang erfaring med produktion af køleskabe og hårdehvidevarer generelt. Her på siden finder vi desuden den bedst mulige pris til dig, ved hjælpe af vores prisrobotter.

Er et Electrolux køleskab et godt køb?

Electrolux laver køleskabe i høj kvalitet og deres holdbarhed er lang. Hvis du investerer i et Electrolux køleskab, får du et energivenligt, støjsvagt og effektivt køleskab til dit hjem. Så svaret på overstående spørgsmål er ja, et Electrolux køleskab er et godt køb.

Et typisk Electrolux køleskab er i flotte og enkle designs, typisk i rustfrit stål eller i tranditionel hvid. Indretningen er som oftes meget fleksibel, hvor man selv kan justerer på højden på de enkelte hylder. Dette kan være meget rart, hvis man ønsker hylder med plads til højere varer og andre med lave mad- og drikkevarer.