Bedste Electrolux køleskabe i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Electrolux
ERF4114 AOW
Klik
2. Electrolux
ERF4114 AOX
Klik
3. Electrolux
EN3201 MOW
Klik
4. Electrolux
EN3602 MOW
Klik
5. Electrolux
EJ2301 AOW2
Klik

Læs mere om de bedste Electrolux køleskabe

I følgende afsnit kan du læse mere om de mest populære Electrolux køleskabe, som er dem du finder i tabellen overfor. Nedenfor sammenligner vi priserne på nettet og finder den billigeste pris til dig.

 

Electrolux ERF4114 AOW

Om produktet

Her er der tale om et af de bedste fritstående køleskabe fra Electrolux. Dette Electrolux køleskab er blevet kåret som bedst i test af Forbrugerrådet Tænk i 2015.Det skyldes blandt andet, at køleskabet er i energiklasse A++, som er den næstbedste klasse.

Det er nemlig med til, at tage hensyn til miljøet og din egen økonomi, da det reducerer strømforbruget. Køleskabet er estimeret til at bruge 117 kWh om året. Køleskabet har en kapacitet på 395 liter, hvilket placerer produktet i den mest rummelige ende af skalaen, hvor selv helt store husstande og familier ikke får pladsmangel.

Denne model er derudover udstyret med SuperKøl, som vi vil komme ind på i afsnittet om funktioner. Køleskabet er i et flot hvidt design og har flere smarte skuffer og hylder, så du kan have et struktureret og organiseret køleskab. I køleskabet finder du desuden LED-belysningen, som selvfølgelig tænder/slukker når du åbner/lukker døren. Lydniveauet er på 39 dB, hvilket er relativt beskedent, og sikre dermed at du ikke generes af irriterende støj fra køleskabet.

Her er der tale om et rigtig smart og stort køleskab, som er forbeholdt familier, som har brug for et stort køleskab. Det ligger i toppen af skalaen hvad angår kapacitet og energiklasse samt støjniveau, og designet er meget enkelt og flot.

Det er blevet kåret som testvinder og bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk, som ligeledes sætter pris på de smarte funktioner – herunder SuperKøl og FreeStore funktionerne. Det er et rigtig godt køleskab til en overkommelig pris, som klart kan anbefales at købe.

Funktioner

Dette Electrolux køleskab er udstyret med Electrolux’ egen SuperKøl. SuperKøl køler hurtigt køleskabet ned, når døren har været åben i et stykke tid – f.eks. når du pakker de ugentlige indkøbsposer ud. Derudover er dette køleskab udstyret med FreeStore, som Electrolux selv har opfundet.

Freestore gør at du kan opbevare din mad hvor som helst i køleskabet, du ønsker. Det intelligente FreeStore®-system fordeler kølig luft jævnt over det hele og temperaturen er tilnærmelsesvis ens. Derved holder dine madvare sig friske i længere tid.Denne model har også en feriefunktion, som er særlig effektiv når du tager på ferie med familien.

Med denne funktion kan du undlade at slukke helt for skabet, men blot sætter det i hvile, således det hele tiden køre en lille smule. Du undgår på den måde, at der dannes mug og grimme lugte som følge heraf. Sidst skal det nævnes, at der er et touch-display til betjening, hvor du elektronisk kan sætte temperaturen i køleskabet.

 

 

 

 

 

Hvem er Electrolux?

Electrolux er en tysk forhandler af husholdningsprodukter og har været det i rigtig mange år efterhånden. Electrolux i Danmark har en meget stærkt position indenfor blandt andet støvsugere, og er nu også ved at få godt fat i markedet for køleskabe.

Electrolux går meget op i miljøet, og derfor er flere af deres modeller i den bedste energiklasse, A+++. Derudover har nogle af Electrolux køleskabene vundet i flere tests, seneste i 2015 blev en af deres modeller testvinder. Et køleskab fra Electrolux kan godt være at foretrække, da de har en meget lang erfaring med produktion af køleskabe og hårdehvidevarer generelt. Her på siden finder vi desuden den bedst mulige pris til dig, ved hjælpe af vores prisrobotter.

Electrolux laver køleskabe i høj kvalitet og deres holdbarhed er lang. Hvis du investerer i et Electrolux køleskab, får du et energivenligt, støjsvagt og effektivt køleskab til dit hjem. Så svaret på overstående spørgsmål er ja, et Electrolux køleskab er et godt køb. Et typisk Electrolux køleskab er i flotte og enkle designs, typisk i rustfrit stål eller i traditionel hvid. Indretningen er som oftes meget fleksibel, hvor man selv kan justerer på højden på de enkelte hylder. Dette kan være meget rart, hvis man ønsker hylder med plads til højere varer og andre med lave mad- og drikkevarer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.