Populære Electrolux køleskabe

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Electrolux
ERF4114 AOW
Klik
2. Electrolux
ERF4114 AOX
Klik
3. Electrolux
EN3201 MOW
Klik
4. Electrolux
EN3602 MOW
Klik
5. Electrolux
EJ2301 AOW2
Klik

Læs mere om de mest populære Electrolux køleskabe

I følgende afsnit kan du læse mere om de mest populære Electrolux køleskabe, som er dem du finder i tabellen overfor. Nedenfor sammenligner vi priserne på nettet og finder den billigeste pris til dig.

 

Electrolux ERF4114 AOW

Om produktet

Her er der tale om et af de bedste fritstående køleskabe fra Electrolux. Dette Electrolux køleskab er blevet kåret som bedst i test af Forbrugerrådet Tænk i 2015.Det skyldes blandt andet, at køleskabet er i energiklasse A++, som er den næstbedste klasse.

Det er nemlig med til, at tage hensyn til miljøet og din egen økonomi, da det reducerer strømforbruget. Køleskabet er estimeret til at bruge 117 kWh om året. Køleskabet har en kapacitet på 395 liter, hvilket placerer produktet i den mest rummelige ende af skalaen, hvor selv helt store husstande og familier ikke får pladsmangel.

Denne model er derudover udstyret med SuperKøl, som vi vil komme ind på i afsnittet om funktioner. Køleskabet er i et flot hvidt design og har flere smarte skuffer og hylder, så du kan have et struktureret og organiseret køleskab. I køleskabet finder du desuden LED-belysningen, som selvfølgelig tænder/slukker når du åbner/lukker døren. Lydniveauet er på 39 dB, hvilket er relativt beskedent, og sikre dermed at du ikke generes af irriterende støj fra køleskabet.

Her er der tale om et rigtig smart og stort køleskab, som er forbeholdt familier, som har brug for et stort køleskab. Det ligger i toppen af skalaen hvad angår kapacitet og energiklasse samt støjniveau, og designet er meget enkelt og flot.

Det er blevet kåret som testvinder og bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk, som ligeledes sætter pris på de smarte funktioner – herunder SuperKøl og FreeStore funktionerne. Det er et rigtig godt køleskab til en overkommelig pris, som klart kan anbefales at købe.

Funktioner

Dette Electrolux køleskab er udstyret med Electrolux’ egen SuperKøl. SuperKøl køler hurtigt køleskabet ned, når døren har været åben i et stykke tid – f.eks. når du pakker de ugentlige indkøbsposer ud. Derudover er dette køleskab udstyret med FreeStore, som Electrolux selv har opfundet.

Freestore gør at du kan opbevare din mad hvor som helst i køleskabet, du ønsker. Det intelligente FreeStore®-system fordeler kølig luft jævnt over det hele og temperaturen er tilnærmelsesvis ens. Derved holder dine madvare sig friske i længere tid.Denne model har også en feriefunktion, som er særlig effektiv når du tager på ferie med familien.

Med denne funktion kan du undlade at slukke helt for skabet, men blot sætter det i hvile, således det hele tiden køre en lille smule. Du undgår på den måde, at der dannes mug og grimme lugte som følge heraf. Sidst skal det nævnes, at der er et touch-display til betjening, hvor du elektronisk kan sætte temperaturen i køleskabet.

 

 

Electrolux ERF4114 AOX

Om produktet

Her er der tale om et af de bedste fritstående køleskabe fra Electrolux. Dette Electrolux køleskab er blevet kåret som bedst i test af Forbrugerrådet Tænk i 2015. Det skyldes blandt andet, at køleskabet er i energiklasse A++, som er den næstbedste klasse, og at det besidder mange smarte funktioner.

Det er nemlig med til, at tage hensyn til miljøet og din egen økonomi, da det reducerer strømforbruget. Køleskabet er estimeret til at anvende 117 kWh om året. Køleskabet har en kapacitet på 395 liter, hvilket placerer produktet i den mest rummelige ende af skalaen, hvor selv helt store husstande og familier ikke får pladsmangel.

Denne model er derudover udstyret med SuperKøl, som vi vil komme ind på i afsnittet om funktioner. Køleskabet er i et flot hvidt design og har flere smarte skuffer og hylder, så du kan have et struktureret og organiseret køleskab. I køleskabet finder du desuden LED-belysningen, som selvfølgelig tænder/slukker når du åbner/lukker døren. Lydniveauet er på 39 dB, hvilket er relativt beskedent, og sikre dermed at du ikke generes af irriterende støj fra køleskabet.

Her er et rigtig smart og stort køleskab, som er forbeholdt den lidt større familie, som har brug for et stort køleskab. Det ligger i toppen af skalaen hvad angår kapacitet og energiklasse samt støjniveau, og designet er meget enkelt og flot, udarbejdet i rustfrit stål.

Det er blevet kåret som testvinder og bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk, som ligeledes sætter pris på de smarte funktioner – herunder funktionerne SuperKøl og FreeStore. Det er et rigtig godt køleskab til en overkommelig pris, som dermed er anbefalesesværdigt.

Funktioner

Dette Electrolux køleskab er udstyret med Electrolux’ egen SuperKøl funktion. SuperKøl køler hurtigt køleskabet ned, når døren har været åben i et stykke tid – f.eks. når du pakker de ugentlige indkøbsposer ud. Derudover er dette køleskab udstyret med FreeStore, som Electrolux selv har opfundet.

Freestore gør at du kan opbevare din mad hvor som helst i køleskabet, du ønsker. Det intelligente FreeStore®-system fordeler kølig luft jævnt over det hele og temperaturen er tilnærmelsesvis ens. Derved holder dine madvare sig friske i længere tid.Denne model har også en feriefunktion, som er særlig effektiv når du tager på ferie med familien.

 

 

Electrolux EN3201MOW

Om produltet

Dette Electrolux køle-/fryseskab ligger i middelklassen hvad angår prisleje, men i topklassen når det gælder energiklasse. Køleskabet er placeret i energiklasse A++, hvilket er den 2. bedste i kategorien. Det er rigtig godt med et køle-/fryseskab i energiklasse A++, da man hermed opnår et billigere elregning samt, at det skåner miljøet. Køleskabet har et estimeret årligt energiforbrug på 233 kWh.

Denne model har en køleskab kapacitet på 198 liter og 111 liter i fryserummet. Det betyder således, at dette skab velegner sig til husstande på 2-3 personer. Det har et lydniveau på 40 dB, som er ganske lavt. Det svarer cirka til et lydniveau tilsvarende en person som hvisker. Højden er 174,5 centimeter mens bredden er 59,5 og dybden er 63 centimeter. Køle-/fryseskabet vejer 66 kg med emballage og 64,10 kg. uden. Dørene er højrehængt og der er mulighed for at vende døren efter behov.

Baseret på køle-/fryseskabets funktioner samt de brugertests man kan finde på nettet, vurderes dette køle- og fryseskab til at være et god køb for pengene. Det er ganske rummeligt og anbefales derfor til husholdninger på 2-3 personer.

Køleskabet har et lavt lydniveau på blot 40 dB og måske endnu mere relevant, det har energimærkning A++, som er det næstbedste i kategorien. Det vil spare dig og miljøet på den lange bane og kan derfor være en god investering.

Funktioner

Dette smarte køleskab og fryser har et integreret LowFrost-system. Takket være det integrerede LowFrost-system afrimes køle-/fryseskabet på minimal tid. Så du altid kan bruge den fulde kapacitet til at opbevare dine favoritingredienser.

Denne model fra Electrolux bliver taget god i mod hos forbrugerne. Brugerne skriver at det er en har god køle- og frysefunktion til prisen og at der er fin plads i både fryser og køleskab. På WhiteAway.com får dette køle-/fryseskab 4,5 ud af 5 mulige stjerner, baseret på 4 anmeldelser.

 

 

Electrolux EN3602MOW

Om produktet

Med energimærkning A++ ligger dette køle-fryseskab fra Electrolux i den gode ende, når det gælder miljøvenlighed og besparelser på elregningen. Kølekapaciteten er på 220 liter, mens fryseren i bunden af skabet har en frysekapacitet på 109 liter. Det gør køle-fryseskabet bedst egnet til husholdninger på ca. 3-4 personer, ikke meget mere end det.

Lydniveauet på 40 dB betegnes som lavt for et køle-fryseskab, og du risikerer ikke at blive generet af støjgener, som forekommer når køleskabet køler, danner undertryk indvendigt og hvad det ellers gør.

Køleafdelingen er indrettet med blandt andet justerbare hylder, indbygget flaskeholder og 2 grøntsagsskuffer i halv bredde til bedre overblik. I fryseren finder du 2 transparente fryseskuffer og 1 halvdyb skuffe. LED-belysningen giver dig et godt overblik over indholdet i køle-fryseskabet, hvilket kan være ganske belejligt.

Døren på skabet er højrehængt og er desuden vendbar, således at du kan tilpasse køle-/fryseskabet dit køkken, hvis ikke det passer fra start. Denne model har en højde på 184,5 cm. og er derfor i den høje ende. Bredden er 59,5 cm. og dybden er 64,8 cm. Køleskabet har en nettovægt på 69 kg. og en bruttovægt på 67,10 kg.

Her er et stort og rummeligt køle-/fryseskab fra Electrolux, som er særligt energieffektivt. Det er energimærket A++, som er den næstbedste klassificering indenfor energiforbrug. Det har en stor køle- og frysekapacitet på hhv. 220 liter køle og 109 liter fryse. Dette velegner sig især til familier på 3-4 personer.

Modellen her har et smart indvendig struktureringssystem og en effektiv LED-belysning, som danner et godt overblik over ens mad- og drikkevarer. Det er et populært valg blandt forbrugerene, da det har en god kombination af køle- og frysekapacitet.

Funktioner

Køle-/fryseskabet her fra Electrolux ligger i den lidt dyre ende, hvilket primært skyldes den høje energiklasse og dens gode rummelighed. Med denne model kan du nemlig opbevare alle produkter ved lavt energiforbrug, da dette A++ køle-/fryseskab kombinerer høj ydelse med lavt forbrug.

Derudover er der fleksibel opbevaring i modellen her. Der er ingen regler for, hvordan du sorterer dine friske madvarer og du kan anbringe dem, så det er mest praktisk for dig, med de to grøntsagsskuffer som er der i halv bredde.Med det indbyggede LED lys, har du altid et godt overblik over dine madvarer. Du kan altid tjekke indholdet i dit køle-/fryseskab vha. førsteklasses LED-teknologi.

Køle-/fryseskabet har mekanisk temperaturstyring via en kontakt i køleskabet, selvafrimende køleskab og indbyggede flaske- og glashylder.

 

 

Electrolux EJ2301 AOW2

Om produktet

Dette Electrolux køle-fryseskab er et prisvenligt, men samtidig effektivt bestanddel til dit køkken. Dette er ganske rummeligt og støjsvagt, og henvender sig til mindre familier eller par, som ønsker et godt og rummeligt køleskab, med et mindre behov for fryseplads. Frysedelen rummer 44 liter og der kan derfor ikke være plads til meget. Køledelen har en kapacitet på 184 liter, og her er der rig mulighed for at opholde madvarer og evt. Gryder/Tupperware efter behov.

Energiklassen hedder A+ og er den 3. bedste klasse i kategorien. På den måde tager du måde hensyn til miljøet og din økonomi, ved at købe et køle-fryseskab i en god energiklasse. Klassifikationen går fra A-G. Det årlige energiforbrug er sat til 227 kWh, hvilket er udmærket.

Lydniveauet ligger på 40 dB og ligger hermed ikke i den generende ende. Ved 40 dB vil du ikke blive udsat for nogle bemærkelsesværdigere støjgener. Det er et ganske budgetvenligt køle-fryseskab og du finder derfor ikke de helt smarte funktioner på denne model. Den har eksempelvis ikke en AntiFrost-funktion, elektronisk temperaturstyring eller softclose funktion. Denne model er 140 cm høj, 54,5 cm bred og 60,4 cm dyb – køle-fryseskabet har en nettovægt på 46,15 kg og en bruttovægt på 44,75 kg.

Her er der tale om et prisvenligt Electrolux køle/fryseskab. Køleskabsdelen er ganske rummelig og passer rigtig godt til en familie på 2-3 max 4 personer. Frysedelen er lille med en frysekapacitet på 44 liter. Dermed er der kun plads til ens favorit frysevarer – hvis man ikke har plads til en stor fryser i ens køkken, kan dette være en smart måde at have lidt fryseplads på.

Modellen besidder ikke så mange smarte funktioner, som nævnt ovenfor, hvilket afspejler sig i prisen. Her kan man få et kvalitets-køle/fryseskab til under 2.000 kr., og det vurderes derfor til et godt value-for-money køb.

Funktioner

Køle-/fryseskab med fryser i toppen. Køleskabet har en god og rummelig indretning, så det er nemt at placere og strukturere dine madvarer. Derudover har dette Electrolux køle-fryseskab SpacePlusTM. SpacePlus har den største indvendige kapacitet, samtidig med at den holder målene for et standard-køkkenelement.

I køleskabet er glashylderne designet så du får mere bredde og dybde i forhold til standardhylder. Det giver dig større fleksibilitet og mere aflæggerplads i dit køleskab. I fryseren kan du indfryse de ting, som du bruger mest. Det 4-stjernede frostrum holder dine frostvarer kølet ved den helt rette temperatur – ned til -18 °C og i samme kvalitet som en fryser i fuld størrelse.

 

 

Hvem er Electrolux?

Electrolux er en tysk forhandler af husholdningsprodukter og har været det i rigtig mange år efterhånden. Electrolux i Danmark har en meget stærkt position indenfor blandt andet støvsugere, og er nu også ved at få godt fat i markedet for køleskabe.

Electrolux går meget op i miljøet, og derfor er flere af deres modeller i den bedste energiklasse, A+++. Derudover har nogle af Electrolux køleskabene vundet i flere tests, seneste i 2015 blev en af deres modeller testvinder. Et køleskab fra Electrolux kan godt være at foretrække, da de har en meget lang erfaring med produktion af køleskabe og hårdehvidevarer generelt. Her på siden finder vi desuden den bedst mulige pris til dig, ved hjælpe af vores prisrobotter.

Er et Electrolux køleskab et godt køb?

Electrolux laver køleskabe i høj kvalitet og deres holdbarhed er lang. Hvis du investerer i et Electrolux køleskab, får du et energivenligt, støjsvagt og effektivt køleskab til dit hjem. Så svaret på overstående spørgsmål er ja, et Electrolux køleskab er et godt køb.

Et typisk Electrolux køleskab er i flotte og enkle designs, typisk i rustfrit stål eller i tranditionel hvid. Indretningen er som oftes meget fleksibel, hvor man selv kan justerer på højden på de enkelte hylder. Dette kan være meget rart, hvis man ønsker hylder med plads til højere varer og andre med lave mad- og drikkevarer.