Bedste Kaffemaskiner i Test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
 1. Nespresso
D85-EU-GR

Klik
 2. DeLonghi
ECAM21.117.B

Klik
 3. Moccamaster
KBGT 741

Klik
 4. Siemens
TE603201RW

Klik

Læs mere om de bedste kaffemaskiner i test

Der kan være stor forskel på hvad hver enkelt kaffemaskine kan, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Hver opmærksom på at kaffemaskinerne på denne side er mange forskellige typer, hvilket også giver en forskellig pris.

 

NESPRESSO Expert&Milk D85-EU-GR-NE

Om produktet

En kaffemaskine fra det populære mærke Nespresso. Kaffemaskinen er meget simpel at bruge, da du udelukkende kan lave kaffe via kapsler. Nespresso (og andre mærker) tilbyder et hav af forskellige kapsler, så du altid er sikker på at finde en smag, som passer til dig. Når du skal lave en kop kaffe foregår det via følgende simple process: Find en kapsel og sæt den i maskinen, tryk herefter på hvilken kaffe du vil have (latte eller almindelig), til sidst er det bare at trykke på start knappen. Kort tid efter vil din kop kaffe stå klar.

Kaffemaskinen har en vandbeholder på hele 1,1 liter, så her er rigeligt vand til at kunne lave kaffe til hele familien, før der skal fyldes nyt vand i. Hvis du er typen som foretrækker en latte, så er der godt nyt. Kaffemaskinen kommer nemlig også med en integreret mælkeskummer, som du kan tilføre til kaffen efterfølgende. Kaffen tilbyder at kunne lave kaffen i fire forskellige størrelser, derudover kan du også selv justere på temperaturen af kaffen.

Et punkt som også er værd at nævne er den bluetooth teknologi, som kaffemaskinen er udstyret med. Dette betyder nemlig at du kan downloade Nespressos smartphone app, hvorfra du også selv kan justere størrelse/styrke og starte brygningen fra.

Designet som er lavet i en antracit farve er forholdsvis diskret. Maskinen vil derfor ikke skille sig ud i dit køkken, men derimod blot se flot ud da designet er meget moderne. I knapperne er der led lys i, så du selv i de meget tidlige morgentimer, ikke får nogle problemer med at lave din kop kaffe.

Selve størrelsen på maskinen er designet som værende forholdsvis kompakt, hvilket gør at den uden problemer kan stå i de fleste køkkener. Strømforbruget er heller ikke noget du skal bekymre dig om, kaffemaskinen har nemlig en indbygget auto-sluk funktion, hvilket betyder at den efter et par minutters inaktivitet selv slukker.

Anmeldelser

Nespresso laver generelt set yderst gennemtestede produkter, så derfor er du også sikker på at de er af en rigtig høj kvalitet. Vi har samlet lidt brugeranmeldelser, så du kan se hvad den almindelige bruger synes om produktet. Hos den danske forhandler WhiteAway har kaffemaskinen fået 5 ud af 5 stjerner, hvilket er et rigtig flot resultat. Det bevidner helt sikkert om at folk der køber kaffemaskinen er meget tilfredse.

En af kunderne skriver bl.a. at de købte kaffemaskinen for at skifte deres instant kaffe ud med noget bedre, og de har ikke fortrudt et eneste sekund. De er meget tilfredse med den friske kaffe og latte, som man kan lave. En anden kunde som også har givet kaffemaskinen fuld stjerner, skriver at maskinen er lækkert lavet og at den er meget nem at betjene.

 

DeLonghi ECAM21.117.B – Ekstrem populær kaffemaskine

Om produktet

Her har du kaffemaskinen til dig som ønsker at være barista i eget hjem. Kaffemaskinen gør det nemt at lave den perfekte kop kaffe hver eneste gang. Kaffemaskinen kommer med et hav af funktioner, hvilket bl.a. betyder at du selv kan ændre og indstille på alt fra temperatur til vandtilsætning. Kaffemaskinen fra DeLonghi er det som man kalder “fuldautomatisk” dvs. at den selv kan kværne bønnerne via den integrede kaffekværn, og herefter brygge kaffen til dig.

Derudover har den også en indbygget mælkeskummer, så du kan få den helt rigtige cappuccino eller latte – kaffemaskinen har nemlig et indbygget cappuccinosystem som betyder at den kombinerer damp, luft og mælk til at producere fyldigt, cremet skum til perfekte cappuccino.

Hvis du er typen som ikke vil lade dig begrænse af, at skulle købe bestemte kapsler, så kunne denne maskine helt klart være en godt bud. Du kan nemlig bruge både kaffebønner eller færdigmalet kaffe i maskinen. Dette giver mulighed for at eksperimentere med rigtig mange forskellige typer kaffer. Når vi skriver at du selv kan indstille hvordan du ønsker kaffen, så mener vi det i den grad.

Kaffemaskinen giver dig nemlig bl.a. mulighed for at vælge udstrækningstiden på kaffen – skal den være kort, medium eller lang? Du kan også vælge om kaffen skal være stærk eller mild. Ligeledes kan temperaturen indstilles, så du kan få en kop kaffe der ikke er skoldhed, men til at drikke umiddelbart efter brygning.

Anmeldelser

Inden du skal købe et nyt produkt er det altid vigtigt at tjekke, hvad andre forbrugere synes om produktet. Med denne kaffemaskine er du sikker på at få en kaffemaskine som lever op til langt de flestes behov. Kaffemaskinen blev testvinder i 2014, hvilket betyder at det er en af de mest populære modeller på markedet overhovedet i denne prisklasse.

Hos den danske forhandler WhiteAway har kaffemaskinen fået en samlet bedømmelse på 4.7 stjerner ud af 5, hvilket i sig selv er et rigtig flot resultat. Men når man herefter ser på hvor mange mennesker som har anmeldt produktet, er det endnu mere imponerende. Kaffemaskinen har nemlig fået hele 106(!) anmeldelser, hvilket blot gør bedømmelsen endnu flottere.

Langt de fleste er meget positive og giver således fuld stjerner. En skriver eksempelvis at hans familie købte kaffemaskinen for 2 uger siden og at den er intet mindre end fantastisk. Kaffemaskinen er hygiejnisk, da den rengør sig selv efter brug og ved opstart. Familien vil klart anbefale maskinen til andre som er på jagt efter en ny maskine.

 

MOCCAMASTER KBGT 741 Termo – Klassisk kaffemaskine

Om produktet

Her har vi et eksempel på en helt almindelig kaffemaskine som man kender den. Denne Moccamaster kaffemaskine er en af de mest populære maskiner på markedet, dette skyldes dens høje kvalitet i alle brygninger, dens flotte design og til dels også dens pris, som ligger i middelklassen, når det kommer til kaffemaskiner. Kaffemaskinen er designet i et klassisk aluminiumsdesign, som vil passe ind i alle nyere såvel som ældre køkkener.

Kaffemaskinen kan indeholde 1,25 liter vand, hvilket betyder en god brygning kaffe til hele selskabet. Kaffemaskinen er derudover udstyret med funktionen drypstop, som sikrer at den ikke drypper videre, så snart kanden er frakoblet maskinen.

Anmeldelser

Selvom mange af de nyere kaffemaskiner har “overtaget” markedet, så er der stadig mange som sværger til denne type kaffemaskine. Dette kan bl.a. ses ved at besøge hjemmesiden WhiteAway som sælger produktet. Her har hele 91 mennesker anmeldt produkter. Sammenlagt har de givet kaffemaskinen 4.5 stjerner ud af 5.

Der er eksempelvis en kunde som skriver, at han har haft en lignende kaffemaskine på jobbet, som har fungeret upåklageligt de sidste 12 år, så derfor ville han også have en derhjemme. Kaffemaskinen levede selvfølgelig helt op til hans forventninger og den fungerer bare upåklageligt. Mange af de andre anmeldelser kører i det samme spor. Folk skriver at hvis man skal bruge en almindelig kaffemaskine til at brygge filterkaffe, så er denne maskine bare lige sagen.

 

SIEMENS TE603201RW

Om produktet

Denne kaffemaskine er et rigtig stærkt produkt fra Siemens. Siemens har her lavet en kaffemaskine som er spækket til med smarte funktioner og så kan den tilmed fås til en fornuftig pris på markedet. Maskinen er designet i et stilrent look primært bestående af diskrete farver, hvilket gør at den i høj grad passer ind i alle slags køkkener. Kaffemaskinen har høstet yderst gode anmeldelser på markedet og dette kan du læse om i næste afsnit.

Kaffemaskinen har et innovativt varmesystem som Siemens kalder sensoFlow. Systemet sikrer bl.a. en konstant bryggetemperatur som garanterer den største espressonydelse hver eneste gang du brygger en kop kaffe. Det skal være så let som muligt at lave en kop kaffe og af denne grund er kaffemaskinen udstyret med et display. På skærmen kan du direkte via touch starte brygningen af en espresso, cafe latte eller en blanding, som du helt selv har indstillet.

Når du brygger en kop kaffe er det altid vigtige at kaffen brygges med frisk vand. Det er ikke nok bare at skifte vandet i maskinen ud, eftersom der også er blevet ført vand ind igennem hele maskinen. Heldigvis er dette ikke noget du skal tænkte på at rengøre eftersom maskinen er udstyret med Siemens’ teknologi kaldet singlePortion som sørger for en hygiejnisk rengøring af alle ledninger, efter hver enkelt brygning.

Anmeldelser

Kaffemaskinen har generelt set fået rigtig gode anmeldelser. Inde på Siemens’ egen side (nyt vindue) har kaffemaskinen fået 8 anmeldelser med et samlet score på 5 ud af 5 stjerner. Alle som har anmeldt kaffemaskinen skriver at maskinen laver utrolig god kaffe og at maskinen er ekstrem nem af anvende. Derudover er der mange af anmelderne som nævner at kaffemaskinen er overraskende lydsvag.

Også inde hos forhandleren WhiteAway er kaffemaskinen blevet anmeldt. Her har 15 personer anmeldt maskinen og givet den en samlet score på 4.5 stjerner ud af 5 mulige. Folk er endnu engang meget positive og skriver at den er fantastisk til at brygge kaffe, designet er flot og mulighederne for selv at indstille kaffen er mange.

 

Hvad er forskellen på de forskellige typer kaffemaskiner?

Hver opmærksom på at en kaffemaskine ikke bare er en kaffemaskine, der findes nemlig mange forskellige typer. På denne side er der samlet alle de mest populære kaffemaskiner uanset type. Hvis du allerede nu ved hvilken type du er ude efter, så anbefaler vi at du klikker dig direkte videre til den kategori, hvis ikke kan du læse lidt om typerne her:

Kapselkaffemaskinen

Som navnet antyder bruger denne type kaffemaskine kapsler. Alle de kapselkaffemaskiner som du falder over vil primært være af mærket Nespresso, da det var dette firma som kom frem på markedet først med disse. En kapselkaffemaskine er rigtig smart, da man dermed undgår selv at skulle fylde kaffebønner eller malet kaffe på sin maskine.

Med kapslen er det utrolig simpelt at lave en kop kaffe, da det blot er en kapsel pr. kop kaffe. Hvis man skal tale om en ulempe ved denne type, så er det at prisen pr. kop godt kan blive dyr ift. at lave stempelkaffe eller lave kaffe m. pulver. Der er dog mange som mener at den bedre smag, i den grad er den ekstra pris værd.

Espressomaskinen

Espressomaskinen er generelt set den dyreste type af kaffemaskiner. Med en espressomaskine bruger man ikke kapsler eller kaffepulver – man bruger som regel ægte og friske kaffebønner! De fleste high-end espressomaskiner har en indbygget kaffekværn, så den først kværner bønnerne i det øjeblik du skal bruge dem.

Der er mange som mener at smagen og aroma er langt bedre med denne tilgang. Typisk så vil en espressomaskine også komme med langt flere indstillingsmuligheder end andre kaffemaskiner – du har derfor virkelig mulighed for at slippe din indre barista løs.

Den “almindelige” kaffemaskine

Før der kom alle mulige forskellige slags kaffemaskiner til den almindelige husholdning, så fandtes der kun en kaffemaskine. Dette er den mest almindelige kaffe og denne er brygget via filter. Filterkaffen er stadig yderst populær i de danske hjem, da den giver mulighed for at lave store kander kaffer på en gang. Det klart mest kendte mærke inde for denne type kaffemaskine er Moccamaster.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.