Populære Gorenje køleskabe

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Gorenje
RK4181AX
Klik
2. Gorenje
RK4181AW
Klik
3. Gorenje
NRK6202MW
Klik
4. Gorenje
ORK192CO-L
Klik
5. Gorenje
RF3111AW
Klik
6. Gorenje
RF4121AW
Klik

Læs mere om de mest populære Gorenje køleskabe

I følgende afsnit kan du læse mere om de mest populære Gorenje køleskabe, som er dem du finder i tabellen overfor. De mest populære Gorenje køleskabe er endt på listen af flere forskellige årsager. Som oftest er det fordi der er tale om testvindere eller at de generelt bare har fået rigtig gode anmeldelser på markedet.

 

Gorenje RK4181AX – Køle/fryseskab i stål

Om produktet

Et flot kombineret køle-fryseskab fra Gorenje. Køleskabet er med sin flotte rustfri stål finish, et sikkert hit i alle køkkener. Køleskabet appellerer til et bredt publikum, da designet næppe bliver mere alsidigt. På trods af at køleskabet er forholds tyndt (54cm) og at der er en indbygget fryser, som optager noget af pladsen, så får du stadig masser af plads i den øverste del af køleskabet, da der er en kølekapacitet på hele 223 liter.

Køleskabet får rigtig gode anmeldelser rundt omkring på nettet, hvilket bevidner om at det er bygget i en god kvalitet, og kan klare hverdagens brug. Hvis køleskabet lyder som et der kunne passe ind i dit køkken, så læs videre om køleskabet i følgende afsnit.

Gorenje RK4181AX er et super køle-fryseskab til prisen. Selvom du ikke får et køleskab med de helt vilde funktioner, så kan det stadig alt det som du har brug for. Det bruger ikke særlig meget strøm og har et lavt støjniveau. Det er svært at komme udenom Gorenje RK4181AX, når vi taler om et flot designet køleskab, med både fryser og køleafdeling til denne pris.

Funktioner

At et køleskab er godt indrettet er særdeles vigtigt, der er ikke noget værre end at man aldrig kan få sine fødevarer til at passe ind. I køleafdelingen vil du derfor finde grøntsagshylder, en flaskehylde og et par normale hylder. I fryseafdelingen finder du to helstøbte fryseskuffer, en udtræksskuffe og en isterningbakke. Selvom fryseren ikke er en af de helt store (61 liter), så har du stadig plads til de vigtigste frysevarer her.

Køleskabet har fået rating A+, hvilket er den 3. bedste klassificering et køleskab kan få. Dette betyder at køleskabet har et årligt energiforbrug på 265 kWh, hvilket er rigtig godt. Med det lave energiforbrug er du samtidig sikret, at din elregning ikke bliver højere end nødvendigt.

Hvis du har stue eller spiseplads tæt på køleskabet, så kan det være meget rart, at der ikke er nogen støj fra køleskabet. Det kan hurtigt blive til en stor gene, hvis man først har lagt mærke til støjen en gang. Dette problem får du ikke med dette køleskab, da det har et lydniveau på kun 40 dB.

 

Gorenje RK4181AW – Køle/fryseskab i hvid

Om produktet

Et hvidt fuldstændig klassisk køleskab fra Gorenje. Designet på dette køleskab bliver ikke meget mere enkelt og passer derfor ind i alle slags køkkenet, lige meget hvilken stil og farvetone du har kørende. Køleskabet er et køle-fryseskab, som betyder at du både har en køleafdeling øverst, og en fryseafdeling nederst.

Køle-fryseskabet kan pt. fås til en meget attraktiv pris – så hvad får du egentlig til prisen? Læs med i næste afsnit, hvor vi gennemgår køleskabets funktioner og egenskaber. Du kan også læse hvilke bedømmelser køleskabet har fået, af kunder som har valgt at investere i netop denne model.

Gorenje RK 4181 AW er et fint køleskab til prisen, men heller ikke mere end det. Du får ikke et overvæld af funktioner, men et køleskab som kan det helt basale. Hvis dette er nok til dig, så er det et ganske udmærket køb til pengene.

Funktioner

Køleskabet har først og fremmest en køleafdeling, hvori der er en kapacitet på 223 liter. Størrelsen på køleafdelingen er ganske udemærket, hvis man tager i betragtning at køleskabet kun er 54cm bredt. Køleafdelingen er fint indrettet og består således af fire hylder, en flaskehylde, to grøntsagsskuffer og fem dørhylder med plads til diverse.

Fryseafdelingen som er placeret nederst, er ikke kæmpe med sin kapacitet på 61 liter, men du vil opdage at den er rar at have. Der er plads til alle de mest nødvendige frysevarer, og er desuden fin at lave isterninger i.

Alt efter hvordan du skal placere køleskabet i dit køkken, så kan det have meget at sige, i hvilken retning døren åbnes/lukkes. Køleskabet har heldigvis en hængsling-funktion, som gør at den kan ændres. Køleskabet bliver leveret med døren højrehængt, men har altså muligheden for at gøres venstrehængt.

 

 

Gorenje NRK6202MW – Køle/fryseskab i stål

Om produktet

Dette rummelige og familievenlige køle-fryseskab egner sig til den store familie på 3-4 personer og rummer en række moderne funktioner. Køleskabet indeholder en kølekapacitet på 245 liter, så der er rig mulighed for den store familie til indkøb der varer hele ugen og mere til. Fryseren indeholder 85 liter, så der er god mulighed for en masse is til børnene samt en masse andre frostvarer.

Højden på køle-fryseskabet er 2 meter og har en bredde og dybde på henholdsvis 60 cm og 64 cm. Kølesabet ligger på en solid 2. Plads i energiklassen og har fået scoren A++, som vidner om et økonomisk køle-fryseskab, som ikke giver usete stigninger på elregningen og samtidig tager hensyn til miljøet. Lydniveauet ligger på beskedne 42 dB og kan derfor sagtens anbringes i et køkken alrum, uden dette overdøver aktiviteterne i køkkenet.

Et familievenligt, rummeligt, miljøvenligt, økonomisk og moderne køleskab fra Gorenje. Køle-fryseskabet har LED-belysning og egner sig perfekt til familien på 3-4 personer. Funktionerne som er indbygget i dette køle-fryseskab giver familien mulighed for opbevaring af fødevarer, som ikke mister deres friskhed og samtidig kan køleskabet indeholde alle former for drikke- og madvarer. Der er en række funktioner som sørger for at alle varerne forbliver friske så længe disse placeres rigtigt. Perfekt køle-fryseskab med et flot og moderne design.

Funktioner

Gorenjes familievenlige køle-fryseskab indeholder rigtig mange funktionelle funktioner som bidrager til dette køle-fryseskabs charme. Energiklassen er slået fast og ligger dette køle-fryseskab ind på en flot 2. Plads. Farven er hvid og designet passer ind i det fleste moderne køkkener.

Køleskabet indeholder imponerende 5 glashylder, 3 hylder i døren, ægge/isterningebakke, flaskeholder, flaskehylde med fast holder, CrispZone med HumidityControl (stor grøntsagsskuffe), 1 multibox samt en FreshZone. Fryseren er placeret nederst så denne let kan nås af alle i hele familien. Fryseren indeholder en XXL-skuffe samt 2 andre skuffer.

En CrispZone med HumidityControl er en stor grøntsagsskuffe som muliggør den mest optimale opbevaring af frugt og grøntsager. Denne gør at fødevarerne holder sig længere samt sørger for bevarelse af vitaminer og næringsstoffer. En FreshZone skuffe er indstillet til 3 grader (Celsius) og er placeret i bunden af køleskabet, da der her er koldest. Temperaturen samt skuffen sørger for at madvarerne bevarer deres friskhed, duft og farve op til dobbelt så længe som normalt.

Køleskabsrummet er også så helidgt at indeholde både MultiFlow 360 og Antibakteriel IonAir teknologi. MultiFlow 360 er et intensivt ventilationssystem. Denne funktion er energibesparende og renser luften og sørger for fødevarerne ikke tørrer ud. Antibakteriel IornAir-teknologi er indbygget i køleslabets AirPower-ventilator og udrydder 95% af alle bakterier. Samtidig med at IonAir minimerer ubehagelige lugte fra kraftige madvarer, bevarer denne funktion friskheden i fødevarerne og sørger for dette i op til 10 dage.

Køleskabet indeholder desuden AdaptTech, som sørger for den optimale temperatur i dit køleskab hele tiden. Køleskabet registrerer hvor tit dette åbnes og indstiller sig hermed derefter. For eksempel finder køleskabet ud af hvilke tidspunkter på ugen det åbnes mest, og sænker derefter temperaturen i køleskabet inden da, så temperaturen altid er optimal. Fryseren indeholder en XXL Spacebox som kan indeholde pizzaer, en XXL kalkun osv.

Køleskabet indeholder et SimpleSlide princip, som giver den nødvendige plads til de største flasker. Disse kan nemt flyttes og kan klare en belastning på 5 kg. Endelig indeholder køleskabet NoFrost Plus, som eliminerer is og sørger for friskhed til alle fødevarerne. Princippet er at en vifte blæser kold luft ind uden fugt. Fugten er den som skaber rim og dermed fjernes dette problem let, fra dette moderne fuldt funktionelle køle-fryseskab.

 

Gorenje ORK192CO-L  – Retro køle/fryseskab med A++

Om produktet

Dette fritstående køle-fryseskab fra Gorenje har et retro look i brun og hele 227 liter kølekapacitet indbygget. Fryseafdelingen er placeret nedenunder køleskabet og har en kapacitet på 95 liter. Dette køle-fryseskab egner sig bedst til en husholdning på 3-4 personer og der er rigelig plads til at kunne adskille og holde styr på alle sine føde- og drikkevarer.

Køleskabet ligger oppe i den helt gode ende af energiklassen og har en score på A++, hvilket svarer til en 2. Plads. Hermed skåner du både miljøet samt din elregning. Køle-fryseskaber har et beskedent lydniveau på kun 40 dB og dermed kan skabet placeres i køkkenalrum uden du skal tænke på støjgener. Kølesabet måler 194 cm i højden samt en bredde og dybde på henholdsvis 60 cm og 64 cm.

Dette køle-fryseskab er et perfekt køb til familien på 3-4 personer. Køle-fryseskabet indeholder en masse funktioner, som gør det nemmere for en familie, at holde overblik over sine madvarer. Designet er et retro look og har en dejlig overflade og udstråling. Køleskabet er rummeligt og overskueligt og fryseren har rigelig med plads til alt hvad en familie har brug for. Udover at alle funktionerne er i top er køle-fryseskabet placeret højt på energiklassen og dermed kommer der ikke usete udsving på elregning samtidig med køle-fryseskabet er miljøvenligt.

Funktioner

Køleskabet indeholder 4 glashylder, ægge-/isterningebakke, en flaskeholder, en flaskehylde med fast holder, 1 Multibox (til pålæg) samt en Freshzone. Dette er med til at gøre hverdagen en del bedre da man nemt kan adskille sine varer og bevare overblikket i køleskabet, da dette også indeholder LED lys, som skaber en behagelig belysning i hele køleskabet.

Fryseren er placeret under køleskabet og indeholder en SpaceBox XXL-skuffe samt 3 helstøbte fryseskuffer. Fryseren har en indfrysningskapacitet på 4.5 kg/døgn. Endelig har fryseren funktionen Frostless som skaber mindre rimdannelse på vægge samt loft i selve fryseren. Dermed undgå du det kedelige arbejde med at afrime.

Farven er en retro brun farve som vil passe ind i mange ny moderne køkkener. Der er ikke vendbar dør inkluderet, så det skal der tages højde for inden man køber netop dette køle-fryseskab fra Gorenje. Døråbning er venstrehængslet. Køle-fryseskabet indeholder LED display samt elektronisk kontrol bag døren.

Køleskabet har alle de forudsætninger der hører med til en børnefamilie. Køleskabet har nemlig en CrispZone, som er en stor grøntsagsskuffe med fugtregulering, som man igen undgå rimdannelse. Endelig har køleskabet også en Multibox som kan indeholde alle børnenes pålæg til en hel uge, og mere til. Køle-fryseskabet har en masse funktioner, som er med til at gøre din hverdag nemmere. Der er både isterningefunktion, ventileret køl og elektronisk temperaturstyring.

 

Gorenje RF3111AW  – Mindre køle/fryseskab

Om produktet

Dette fritstående køle/fryseskab fra Gorenje har en køleafdeling på 134 liter samt en fryseafdeling på 36 liter. Dette køle/fryseskab er bedst velegnet til en husstand på 1-2 personer og passer dermed bedst til et ægtepar eller den lille familie. Energiklassen ligger på A+ hvilket gør at køle/fryseskabet ligger i den gode ende af energiskalaen. Med dette køb sikrer du dig hensyn til både økonomi samt miljøet.

Samtidig med køle/fryseskabet er et dejligt og energi hensigtsmæssigt opbevaringsskab til den lille families madvarer er lydniveauet kun på 40 dB som dermed sikrer dig mod støjende gener. Køle/fryseskabet kan derfor sagtens placeres i en 1-værelses lejlighed uden støjen kommer dig til gene.

Køle/fryseskabet har en højde på 113 cm samt en bredde og dybde på 50 cm og 60 cm. Dermed passer køleskabet ind de fleste steder hos den lille familie og med en vægt på 39 kg er det også til at flytte uden yderligere problemer.

Dette Gorenje køle/fryseskab er praktisk og kompakt og lever generelt op til kundernes forventninger. Skabet ligger i den gode ende af energiklassen med en score på A+, det har et beskedent lydniveau og generelt god plads til den lille familie. Designet passer ind i de fleste hjem og med de vendbare døre gør køle/fryseskabet det nemt at blive placeret hvor der er plads i køkkenet. Et godt og velfungerende køle/fryseskab som egner sig perfekt til et ægtepar eller den lille familie.

Funktioner

I køleafdelingen er det rig mulighed for at holde de købte madvarer/læskedrikke adskilt. Med hele 4 glashylder, 1 grøntsagsskuffe og 3 dørhylder gør dette køle/fryseskab fra Gorenje det muligt at placere sine varer præcis hvor man ønsker dem. Ovenover køleskabet haves frostafdelingen som har en kapacitet på 36 liter med to hylder. Hermed kan du sagtens adskille både is, frosset kød og isterninger som det passer dig.

Køle/fryseskabet fra Gorenje har en dejlig overfladefinish med et klassisk look og en design sikker hvid farve. Det klassiske look gør køle/fryseskabet i stand til at passe ind i alle hjem og med de vendbare døre er placeringen ikke noget problem. Derudover besidder skabet også justerbare fødder. Hvis du skifter til netop dette køleskab kan du flytte dine varer over med det samme eftersom køle/fryseskabet har en indfrysningskapacitet på 2.5kg/døgn.

Afrimning er typisk noget at det generelle brugere bruger mest tid på ved at være ejer at et køle/fryseskab, her skal man ikke tænke over den spildtid fordi der er fuldautomatisk afrimning indbygget. Belysningen i køleskabet er sidebelysning hvilket gør det nemt at få et hurtigt overblik og varer man har i køleskabet. Her skal det dog nævnes at der ikke er LED-belysning.

 

 

Gorenje RF4121AW

Om produktet

Dette funktionelle fritstående køle-fryseskab fra Gorenje til kæresteparret eller den lille familie har en kølekapacitet på 145 liter samt en fryseafdeling der indeholder 48 liter. Gorenje har igen formået at få fremstillet et køle-fryseskab som ligger i den gode ende i energiklassen og har en score på A+. Dette gør dig som køber sikker på hensyn til både miljøet samt økonomien. Udover en høj energi placering har netop dette køle-fryseskab et lavt lydniveau på kun 40 dB, som derfor gør skabet egnet til et køkkenalrum eller en 1-værelses lejlighed.

Lydniveauet sparer dig for støjgener og du kommer ikke til at bemærke det yderligere. Med en højde på 123 cm kan de fleste sjæle både se og nå alt i dette køle-fryseskab. Køleskabet har en dybde og en bredde på henholdsvis 54 cm og 58 cm, dermed sikrer du dig plads til de daglige indkøb. Endelig har skabet en vægt på 45 kg som dermed gør det nemt både at flytte det ind men samtidig også gør det muligt at omrokere.

Til en rimelig pris, er det muligt at få et godt køle-fryseskab, er hermed bekræftet. Dette todelte køle-fryseskab er overskueligt, energivenligt og har en god funktionalitet. Lydniveauet er begrænset, køleskabet er rummeligt og dette køle-fryseskab egner sig perfekt til den lille familie på 1-2 personer. Designet er klassisk og dette køb passer næsten ind alle steder.

Funktioner

Gorenjes komplette køle-fryseskab indeholder 4 glashylder, 5 dørhylder, 2 æggebakker, flaskeholder samt 2 grøntsagsskuffer som dermed giver en let overblik over dine madvarer og gør sortering meget nemmere. Kølekapaciteten ligger på 145 liter som gør det muligt for den lille familie at kunne rumme deres indkøb. Frysekapaciteten er på 48 liter og har placeringen ovenover køleskabet.

Køle-fryseskabet indeholder også fuldautomatisk afrimning som sparer kunderne for en masse tid. Fryseren har en super indfrysning på 2.5 kg/døgn. Fryseren har desuden to hylder fordelt med henholdsvis en trådhylde, et kuldefang og en isterningebakke.

Dørene er vendbare som gør skabet meget placeringsvenligt og i bunden sidder justerbare fødder, som også gør det nemt at få placeret køle-fryseskabet hvor man ønsker det.

Farven på dette komplette køle-fryseskab er hvid og døren er af metal. Køle-fryseskabet er klassisk og har en fin overflade. Belysningen er sidebelysning som bidrager til at gøre dette køleskab virkelig overskueligt.

Skulle uheldet være ude og køleskabet blev udsat for strømafbrydelse har dette en optøningstid på 16 timer.

 

Hvem er Gorenje?

Gorenje er en virksomhed fra Slevenien og er den største hvidevareproducent i det land. Med en markedsandel på omkring 4 % er det blandt de 10 største producenter i hele Europa. Selskabet blev etableret i midten af 1900-tallet, med fokus på landbrugsmaskiner. Senere hen er Gorenje begyndt at producerer hvidevarer, og er i dag et meget stor spiller på markedet.

Overordnet kan man dele Gorenjes produkter ind i tre kategorier. Det ene er deres køling produkter, som blandt andet tæller køle-fryseskabe, køleskabe, frysere og vinkøleskabe, som fylder mest. Så er der deres såkaldte Vådt og Tørt produkter, som kan være tørretumblere og vaskemaskiner og opvaskemaskiner. Og endelig er der deres madlavnings produkter, hvor du kan finde emhætter, kogeplader og komfurer samt ovne og mikrobølgeovne.

 

Hvorfor er Gorenje køleskabe gode?

Gorenje går meget ind for innobation og har i den forbindeldse fundet på mange positive tiltag for at forbedre deres køle- og frostskabe. En af funktionerne kalder Gorenje for antibakteriel IonAir Active-teknologi. Denne teknologi udrydder 95 % af alle bakterier. Det betyder, at råvarer som kød og grøntsager bevarer friskheden i op til 10 dage. Som en ekstra bonus for os med sarte næser sørger IonAir også for, at lugten fra fødevarer som fx ost bliver minimeret.

En anden funktion er Gorenjes MultiFlow 360°. Det er et regulerings- eller ventilationssystem, som fordeler den kolde luft i køleskabet på en jævn måde, hvilket også er med til at sikre, at fødevarerne bevarer deres friskhed i længere tid. Et typisk Gorenje køleskab har denne funktion, men hold øje med det inden køb.

En trejde smart funktion som mange af Gorenje køleskabe har, er deres ZERO’n’FRESH skuffer, de såkalde 0-Zone skuffer. Disse skuffer har typisk lavere temperaturer end resten af køleskabet, hvorfor kød og fisk holder sig i længe tid end ellers. Rent faktisk kan kød og grøntsager holde sig omkring 2-3 gange så lang tid end hvis den ikke lå i en 0-Zone skuffe. Et Gorenje køleskab vil ikke skuffe dig.