Bedste Gorenje køleskabe i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Gorenje
RK4181AX
Klik
2. Gorenje
RK4181AW
Klik
3. Gorenje
NRK6202MW
Klik
4. Gorenje
ORK192CO-L
Klik
5. Gorenje
RF3111AW
Klik
6. Gorenje
RF4121AW
Klik

Læs mere om de bedste Gorenje køleskabe i test

I følgende afsnit kan du læse mere om de mest populære Gorenje køleskabe, som er dem du finder i tabellen overfor. De mest populære Gorenje køleskabe er endt på listen af flere forskellige årsager. Som oftest er det fordi der er tale om testvindere eller at de generelt bare har fået rigtig gode anmeldelser på markedet.

 

Gorenje RK4181AX – Køle/fryseskab i stål

Om produktet

Et flot kombineret køle-fryseskab fra Gorenje. Køleskabet er med sin flotte rustfri stål finish, et sikkert hit i alle køkkener. Køleskabet appellerer til et bredt publikum, da designet næppe bliver mere alsidigt. På trods af at køleskabet er forholds tyndt (54cm) og at der er en indbygget fryser, som optager noget af pladsen, så får du stadig masser af plads i den øverste del af køleskabet, da der er en kølekapacitet på hele 223 liter.

Køleskabet får rigtig gode anmeldelser rundt omkring på nettet, hvilket bevidner om at det er bygget i en god kvalitet, og kan klare hverdagens brug. Hvis køleskabet lyder som et der kunne passe ind i dit køkken, så læs videre om køleskabet i følgende afsnit.

Gorenje RK4181AX er et super køle-fryseskab til prisen. Selvom du ikke får et køleskab med de helt vilde funktioner, så kan det stadig alt det som du har brug for. Det bruger ikke særlig meget strøm og har et lavt støjniveau. Det er svært at komme udenom Gorenje RK4181AX, når vi taler om et flot designet køleskab, med både fryser og køleafdeling til denne pris.

Funktioner

At et køleskab er godt indrettet er særdeles vigtigt, der er ikke noget værre end at man aldrig kan få sine fødevarer til at passe ind. I køleafdelingen vil du derfor finde grøntsagshylder, en flaskehylde og et par normale hylder. I fryseafdelingen finder du to helstøbte fryseskuffer, en udtræksskuffe og en isterningbakke. Selvom fryseren ikke er en af de helt store (61 liter), så har du stadig plads til de vigtigste frysevarer her.

Køleskabet har fået rating A+, hvilket er den 3. bedste klassificering et køleskab kan få. Dette betyder at køleskabet har et årligt energiforbrug på 265 kWh, hvilket er rigtig godt. Med det lave energiforbrug er du samtidig sikret, at din elregning ikke bliver højere end nødvendigt.

Hvis du har stue eller spiseplads tæt på køleskabet, så kan det være meget rart, at der ikke er nogen støj fra køleskabet. Det kan hurtigt blive til en stor gene, hvis man først har lagt mærke til støjen en gang. Dette problem får du ikke med dette køleskab, da det har et lydniveau på kun 40 dB.

 

Gorenje RK4181AW – Køle/fryseskab i hvid

Om produktet

Et hvidt fuldstændig klassisk køleskab fra Gorenje. Designet på dette køleskab bliver ikke meget mere enkelt og passer derfor ind i alle slags køkkenet, lige meget hvilken stil og farvetone du har kørende. Køleskabet er et køle-fryseskab, som betyder at du både har en køleafdeling øverst, og en fryseafdeling nederst.

Køle-fryseskabet kan pt. fås til en meget attraktiv pris – så hvad får du egentlig til prisen? Læs med i næste afsnit, hvor vi gennemgår køleskabets funktioner og egenskaber. Du kan også læse hvilke bedømmelser køleskabet har fået, af kunder som har valgt at investere i netop denne model.

Gorenje RK 4181 AW er et fint køleskab til prisen, men heller ikke mere end det. Du får ikke et overvæld af funktioner, men et køleskab som kan det helt basale. Hvis dette er nok til dig, så er det et ganske udmærket køb til pengene.

Funktioner

Køleskabet har først og fremmest en køleafdeling, hvori der er en kapacitet på 223 liter. Størrelsen på køleafdelingen er ganske udemærket, hvis man tager i betragtning at køleskabet kun er 54cm bredt. Køleafdelingen er fint indrettet og består således af fire hylder, en flaskehylde, to grøntsagsskuffer og fem dørhylder med plads til diverse.

Fryseafdelingen som er placeret nederst, er ikke kæmpe med sin kapacitet på 61 liter, men du vil opdage at den er rar at have. Der er plads til alle de mest nødvendige frysevarer, og er desuden fin at lave isterninger i.

Alt efter hvordan du skal placere køleskabet i dit køkken, så kan det have meget at sige, i hvilken retning døren åbnes/lukkes. Køleskabet har heldigvis en hængsling-funktion, som gør at den kan ændres. Køleskabet bliver leveret med døren højrehængt, men har altså muligheden for at gøres venstrehængt.

 

 

 

 

 

Gorenje RF3111AW  – Mindre køle/fryseskab

Om produktet

Dette fritstående køle/fryseskab fra Gorenje har en køleafdeling på 134 liter samt en fryseafdeling på 36 liter. Dette køle/fryseskab er bedst velegnet til en husstand på 1-2 personer og passer dermed bedst til et ægtepar eller den lille familie. Energiklassen ligger på A+ hvilket gør at køle/fryseskabet ligger i den gode ende af energiskalaen. Med dette køb sikrer du dig hensyn til både økonomi samt miljøet.

Samtidig med køle/fryseskabet er et dejligt og energi hensigtsmæssigt opbevaringsskab til den lille families madvarer er lydniveauet kun på 40 dB som dermed sikrer dig mod støjende gener. Køle/fryseskabet kan derfor sagtens placeres i en 1-værelses lejlighed uden støjen kommer dig til gene.

Køle/fryseskabet har en højde på 113 cm samt en bredde og dybde på 50 cm og 60 cm. Dermed passer køleskabet ind de fleste steder hos den lille familie og med en vægt på 39 kg er det også til at flytte uden yderligere problemer.

Dette Gorenje køle/fryseskab er praktisk og kompakt og lever generelt op til kundernes forventninger. Skabet ligger i den gode ende af energiklassen med en score på A+, det har et beskedent lydniveau og generelt god plads til den lille familie. Designet passer ind i de fleste hjem og med de vendbare døre gør køle/fryseskabet det nemt at blive placeret hvor der er plads i køkkenet. Et godt og velfungerende køle/fryseskab som egner sig perfekt til et ægtepar eller den lille familie.

Funktioner

I køleafdelingen er det rig mulighed for at holde de købte madvarer/læskedrikke adskilt. Med hele 4 glashylder, 1 grøntsagsskuffe og 3 dørhylder gør dette køle/fryseskab fra Gorenje det muligt at placere sine varer præcis hvor man ønsker dem. Ovenover køleskabet haves frostafdelingen som har en kapacitet på 36 liter med to hylder. Hermed kan du sagtens adskille både is, frosset kød og isterninger som det passer dig.

Køle/fryseskabet fra Gorenje har en dejlig overfladefinish med et klassisk look og en design sikker hvid farve. Det klassiske look gør køle/fryseskabet i stand til at passe ind i alle hjem og med de vendbare døre er placeringen ikke noget problem. Derudover besidder skabet også justerbare fødder. Hvis du skifter til netop dette køleskab kan du flytte dine varer over med det samme eftersom køle/fryseskabet har en indfrysningskapacitet på 2.5kg/døgn.

Afrimning er typisk noget at det generelle brugere bruger mest tid på ved at være ejer at et køle/fryseskab, her skal man ikke tænke over den spildtid fordi der er fuldautomatisk afrimning indbygget. Belysningen i køleskabet er sidebelysning hvilket gør det nemt at få et hurtigt overblik og varer man har i køleskabet. Her skal det dog nævnes at der ikke er LED-belysning.

 

 

 

Gorenje er en virksomhed fra Slevenien og er den største hvidevareproducent i det land. Med en markedsandel på omkring 4 % er det blandt de 10 største producenter i hele Europa. Selskabet blev etableret i midten af 1900-tallet, med fokus på landbrugsmaskiner. Senere hen er Gorenje begyndt at producerer hvidevarer, og er i dag et meget stor spiller på markedet.

Overordnet kan man dele Gorenjes produkter ind i tre kategorier. Det ene er deres køling produkter, som blandt andet tæller køle-fryseskabe, køleskabe, frysere og vinkøleskabe, som fylder mest. Så er der deres såkaldte Vådt og Tørt produkter, som kan være tørretumblere og vaskemaskiner og opvaskemaskiner. Og endelig er der deres madlavnings produkter, hvor du kan finde emhætter, kogeplader og komfurer samt ovne og mikrobølgeovne.

Gorenje går meget ind for innobation og har i den forbindeldse fundet på mange positive tiltag for at forbedre deres køle- og frostskabe. En af funktionerne kalder Gorenje for antibakteriel IonAir Active-teknologi. Denne teknologi udrydder 95 % af alle bakterier. Det betyder, at råvarer som kød og grøntsager bevarer friskheden i op til 10 dage. Som en ekstra bonus for os med sarte næser sørger IonAir også for, at lugten fra fødevarer som fx ost bliver minimeret.

En anden funktion er Gorenjes MultiFlow 360°. Det er et regulerings- eller ventilationssystem, som fordeler den kolde luft i køleskabet på en jævn måde, hvilket også er med til at sikre, at fødevarerne bevarer deres friskhed i længere tid. Et typisk Gorenje køleskab har denne funktion, men hold øje med det inden køb. En trejde smart funktion som mange af Gorenje køleskabe har, er deres ZERO’n’FRESH skuffer, de såkalde 0-Zone skuffer. Disse skuffer har typisk lavere temperaturer end resten af køleskabet, hvorfor kød og fisk holder sig i længe tid end ellers. Rent faktisk kan kød og grøntsager holde sig omkring 2-3 gange så lang tid end hvis den ikke lå i en 0-Zone skuffe. Et Gorenje køleskab vil ikke skuffe dig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.