Bedste Bosch køleskab i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Bosch
KGE36BW40
Klik
2. Bosch
KSV36VW40
Klik
3. Bosch
KSV36AI31
Klik
4. Bosch
KGN39VW45
Klik
5. Bosch
KGN36XI46
Klik

 

 

 

Bosch KSV36VW40

Om produktet

Med en højde på 1860 mm og kapacitet på 346 liter er der god plads, også til den lidt større husholdning. Energimærkningen A+++ garanterer, at køleskabet befinder sig blandt de mest miljøvenlige, da det er den absolut bedste energiklasse. Der kan dermed også være gode penge at spare på elregningen, set med et længere perspektiv. Dette Bosch køleskab estimeres at bruge 75 kWh årligt. Energieffektiviteten gennemstrømmer hele designet, og det indre rum oplyses derfor af LED-pærer med lang holdbarhed.

Lydniveaet på kun 38 dB sikrer, at du aldrig skal bekymre dig om unødig støj fra køleskabet. Indstilling af temperaturen går let som en leg med den elektroniske temperaturindstilling, og den ventilerede køling sikrer ens nedkøling af alle varer i køleskabet – uanset om du placerer dem på de øverste eller nederste hylder. Frugt og grønt holdes sprødt og lækkert i ekstra lang tid med CrisperBox, der forlænger holdbarheden med fugtighedsregulering. Køleskabet har som sagt en højde på 186 cm, en bredde på 60 cm og en dybde på 65 cm samt en nettovægt på lidt over 69 kg. Sørg altid for at der er plads nok til køleskabet inden køb.

Her er der tale om et køleskab i den bedste energiklasse, A+++. Det kan anbefales at købe køleskabe i den klasse, da man kan spare mange penge på langt sigt. Udover den bedste energiklasse, er køleskabet udstyret med smart og fleksibel indretning, så du selv kan bestemme hyldehøjden, så du kan få plads til det hele. Køleskabet fra Bosch er meget støjsvag og i flot design, og kan sagtens anbefales til både lidt større familer, samt mindre familier der ønsker god plads til alle mad- og drikkevarer.

Funktioner

Køleskabet KSV36VW40 fra Bosch er udstyret med elektronisk temperaturstyring, der kan aflæses ved hjælp af et LED display i toppen af køleskabet. Derudover har køleskabet en SuperKøl funktion, der sikre at nye madvarer hurtigt kan komme ned i temperatur, såfremt det måtte være nødvendigt. Det slår automatisk til det normale temperatur niveau efter et rum tid.

Køleskabet har desuden 7 hylder lavet i sikkerhedsglas, hvor af 5 kan justeres i højden. Der er også en forkromet flaskeholder, hvor du kan ligge vandflasker, sodavand eller vinflasker.

 

Bosch KSV36AI31

Om produktet

Dette Bosch køleskab i rustfrit stål er et af de mest populære modeller på markedet, som blandt andet skyldes en energiklasse A++ og den store kapacitet, samt flere smarte funktioner til en fornuftig pris. Energiklasse A++ er ganske fornuftigt og det årlige energiforbrug estimeres til 112 kWh, hvilket er i den lave ende – det kan derfor spare dig for mange penge i det lange løb.

Køleskabet har en kølekapacitet på 348 liter, hvilket er meget passende til større husholdninger på 5-6 personer, der uden problemer vil kunne få plads til dagligdagens indkøb. Lydniveauet ligger på 39 dB, hvilket er standard for mange køleskabe i dag – og det er en fornuftigt niveau. Du vil ikke blive generet af irriterende lyde med dette Bosch køleskab.

Dette Bosch køleskab har en højde på 186 cm, samt en standard bredde på 60 cm og en dybde på 65 cm. har køleskabet en nettovægt på omkring 72 kg. Køleskabet leveres venstrehængt, men er vendbar, såfremt dette måtte være nødvendigt. Køleskabet har 7 hylder af sikkerhedsglas, heraf 5 der kan justeres i højden og 4 udtrækkelige glashylder. Der er 2 gennemsigtige skuffer, hvor der kan være plads til rigtig meget mad.

Dette køleskab kan anbefales til større husholdninger eller mindre familier, som godt kan lide at have plads til dagligdagens indkøb. Med 346 liters kapacitet, energiklasse A++, flere smarte funktioner er dette Bosch KSV36AI31 et rigtig godt købt til prisen. Her får man meget value for money, og det understøttes af brugeranmelder fra tidligere købere. Bosch køleskabet er et almindeligt fritstående køleskab med et tidsløst design, som passer ind i stort set alle hjem.

Funktioner

Dette Bosch køleskab i flot design af rustfri stål har flere smarte funktioner. Først og fremmest har det front i stål med EasyClean og og Anti-Fingerprint, der holder døren pæn og ren. Derudover har køleskabet elektronisk temperaturstyring med touch kontrol der sidder inde bag døren, så du kan justerer temperaturen efter behov.

Teknologisk set er dette Bosch KSV36AI31 køleskab med på noderne. Det har det anerkendte FreshSense, som sikre jævn temperatur gennem intelligent sensorteknologi, samt dynamisk køling via ventilator.

Indvendigt sidder effektiv LED belysning, der sikre godt overblik inde i køleskabet. Ydermere har køleskabet superkøl, AirFresh filter og HydroFresh skuffe, som holder frugt og grønt frisk i længere tid. AirFresh filter reducerer lugten af mad.

 

Bosch KGN39VW45

Om produktet

Her er der tale om et større køle-fryseskab fra kendte Bosch. Modellen hedder KGN39VW45 og har en total kapacitet på 366 liter, typisk anvendt af den gennemsnitlige familiestørrelse på 3-5 personer. Støjniveauet for KGN39VW45 ligger på kun 36 dB(A), hvilket er i den lave ende af køleskabe – du slipper derfor for gener med irriterende lyde.

Køle-fryseskabet befinder sig i den absolut bedste ende af energiskalaen med energimærkning A+++, og det skåner både din pengepung og miljøet på samme tid. Skabet er 203 cm højt, så højere end et “standard” køleskab på 180 cm. Bredden er 60 cm og dybden er 66 cm. Ved at tage håndtaget med, er køle-fryseskabet 70 cm dybt.

Køle-fryseskabet fra Bosch har et flot og enkelt design med en hvid facade. Indvendig finder du høj fleksibilitet med hensyn til indretning, hvor det er muligt at indstille højde på mange af de hylder som er. Derudover findes et integreret vertikalt håndtag, som passer godt ind i det enkle design. Køleskabet er ikke med anti-fingerprint, som er at finde på andre af Bosch modellerne.

Dette KGN39VW45 fra Bosch har spækket med smarte funktioner, som du vil nyde godt af i din hverdag. Med NoFrost (ingen afrimning nødvendig), ventileret køl, Multi-Airflow-system, VitaFresh skuffer og fleksibel indretning, vil dette høje (203 cm) køle-fryseskab passe godt ind i de fleste hjem. Bosch har formået at lave køle-fryseskabet i energiklasse A+++, hvilket sparer på din elregning og miljøet samtidig. Det estimerede årlige energiforbrug er på 183 kWh årligt, hvilket er meget lavt. Lydniveauet er på kun 36 dB, hvilket også er i den lave ende.

Funktioner

Dette køle-fryseskab har flere smarte funktioner, heriblandt ventileret køl. Ventileret køl sikre en konstant og ensartet temperatur og luftfugtighed i hele køleskabet og er klart at foretrække. I køleafdelingen finder du et AirFresh filter, som neutraliserer uønsket lugt. Derudover finder du 1 VitaFresh skuffe med fugtighedsregulering, specielt godt til frugt og grøntsager. Unikt for dette køleskab finder du 2 små VitaFresh skuffer, hvor du kan lave temperaturregulering; hjælper på at holde kød og fisk frisk i længere tid.

I frostafdelingen, som han en indfrysningskapacitet på 14 kg pr døgn, får du et NoFrost funktion fra Bosch. Det betyder at du aldrig skal tænke på at afrime fryseren, hvilket er endnu en smart funktion. Derudover får man en Superfrys funktion med automatisk tilbagestilling, der gør at du kan fryse eksempelvis drikkevarer meget hurtigere end ellers. Ved strømafbrydelse kan man opbevare maden i 16 timer.

I køleskabet finder du desuden LED belysning i køledelen og et elektronisk display med temperaturstyring, som kan aflæses via LED.

 

Hvem er Bosch?

Bosch er efterhånden er rigtig kendt mærke på det danske marked, hvor de producerer stor set alle tænkelige hårde hvidevarer. I dag er Bosch en global organisation med over 350 afdelinger fordelt i over 50 forskellige lande. Bosch består af lidt under 300.00 medarbejder hvoraf ca. 800 arbejder i Danmark. Det betyder således, at Bosch er en af de helt store spillere på det danske marked.

Historien om Bosch kan spores tilbage til slutningen af 1800-tallet i Tyskland hvor de producerede husholdsningsapparater. I dag kan man således finde produkter indenfor køleskabe, støvsugere og meget mere. Bosch er lig med god tysk kvalitet, og det afspejler sig i deres produkter, som typisk holder i rigtig mange år.

 

Hvad kan du forvente af et Bosch køleskab?

Bosch har investeret massivt i at teste og konstant forbedre deres produkter, og det afspejler sig i den teknologi og den kvalitet produkter består af. Alle Bosch produkter, herunder køleskabe og køle-fryseskabe bliver nøje gennemtestet inden de kommer på markedet.

I de fleste Bosch køleskabe finder du smarte funktioner som ventileret køl, skuffer som er speciallavet til frugt, grøntsager eller frisk kød. Derudover er indretningen på størstedelen af deres køleskabe meget fleksible, så du blandt andet kan justerer højden på sikkerhedshylderne.

Når du køber et Bosch køleskab kan du forvente en høj kvalitet. I mere end 80 års har Bosch været førende udviklere indenfor køleteknik. Mange af deres køleskabe er udstyret med et system, der holder maden frisk længere, og et filter som reducerer uønskede lugte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.