Bedste aktivitetsarmbånd i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
1. Polar
A360
Klik
2. Garmin
Vivosport
Klik
3. Fitbit
Charge 2
Klik
4. Garmin
Vivosmart 4
Klik

Læs mere om de bedste aktivitetsarmbånd i test

Der kan være stor forskel på hver enkelt aktivitetsarmbånd og dens funktioner, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Her er de mest populære modeller samlet, og er med til at give dig et overblik over de bedste aktivitetsarmbånd på markedet.

 

Polar A360

Gode funktioner til en aktiv person
Bedst i test – Forbrugerrådet Tænk testvinder
Lang batterilevetid
Remmen kan udskiftes

Om produktet

Dette aktivitetsarmbånd, Polar A360, er perfekt for dig som er aktiv gennem dagen og uret måler konstant. Med den integrerede pulsmåling holder uret konstant styr på hvordan denne forløber sig gennem dagen og kalorieforbrændingen gennem dine aktiviteter er utrolig præcise. Forbrugerrådet Tænk har testet uret og deres samlede vurdering ligger på God. Særligt distance- og kalorieforbrændingen er værd at nævne og disse skiller sig ud fra de andre funktioner.

Forbrugerrådet Tænk skriver følgende i deres resume: “Overordnet set er Polar A360 dog en god og ikke mindst alsidig aktivitetsmåler med solid byggekvalitet, som især er oplagt til aktive personer, der vil have målt deres aktivitetsniveau. Den er ikke perfekt, men på mange områder gør det bedre end konkurrenterne.”

Funktioner

Aktivitetsuret kan nemt registrere både din puls i løbet af dagen og dine distancer i løbet af ugen. Derudover måler den skridtælling, søvnregistrering, kan nemt forbindes og kan bruges som smartur. Funktionerne i dette ur hjælper dig til at få det bedst mulige ud af registreringen og de vises nemt på det farverige display. Remmen på uret kan nemt udskiftes således at den passer til din stil eller til dit yndlings træningstøj.   

Du kan koble uret op til at være et smartur og dermed kan du nemt se dine beskeder og notifikationer fra sociale medier.

Anmeldelser

Der er ikke kommet nogle anmeldelser på dette aktivitetsur endnu. Dog skal det nævnes at Forbrugerrådet Tænks kårer den som Bedst i test aktivitetsmåler, mens den samlede vurdering ligger på God. Her fremhæves i sær at kalorieforbrændingen og distance målingen er utrolig gode og præcise.

Garmin Vivosport

Præcise målinger og flot design
Tænk testvinder i april 2018
Gode og brugbare funktioner
Kan bruges til triathlon

Om produktet

Med dette aktivitetsur får du et lækkert design og så kan du endda se frem til præcise målinger gennem de fleste funktioner. Med uret får du blandt andet end indbygget GPS og en håndledsbaseret pulsmåling. Ved hjælp af uret kan du måle din metaboliske alder og der er en masse aktivitetsprofiler til træning indendørs. Stressniveauet i løbet af arbejdsdagen kan også måles og uret er super behageligt at have på. Uret har kun 11 mm i tykkelsen og dermed er det slet ikke stor klods om hånden, men et lille smart ur som du dårligt mærker at have på.

Forbrugerrådet Tænk har foretaget en række test af uret og afprøvet det, de skriver blandt andet følgende: “Meget præcis aktivitetsmåler, som er skarp, når gælder udregning af både kalorieforbrænding, skridttælling, tilbagelagt distance og pulsmåling. Den er god til det hele, og det kan de færreste aktivitetsmålere prale af.” Dermed kan du altså regne med et stabilt og godt aktivitetsur. Det eneste Tænk udpeger som negative ting er batteriet og at skærmen kunne være bedre.

Funktioner

Funktionerne i uret er generelt gode og præcise og med købet af dette ur kan du se frem til at uret måler kaloriemåling, skridttælling (også trappe), distance, pulsmåling, søvnregistrering og kan bruges som smartur. Uret kan både benyttes til almindelige aktiviteter men kan samtidig også klare alt fra løb, cykling og svømning. Der findes online funktioner smartadviseringer, automatisk overførsler, livetracker, musikstyring og automatisk softwareopdateringer. Der findes derudover også en Garmin Connect app som kan vise alle dine aktiviteter samt data.

Det kan nogle gange være svært at holde motivationen oppe og med dette ur kan du nemt finde ugentlige udfordringer som virker inspirerende og derudover kan du få kontakt med andre.  

Anmeldelser

Der er desværre ikke kommet nogle anmeldelser på dette ur endnu. Men det er helt sikkert blandt de bedste aktivitetsure og Garmin følger næsten altid med forventninger. På Forbrugerrådet Tænks hjemmeside har de afprøvet uret og skriver blandt andet: “Generelt er Garmin Vivosport en glimrende og avanceret aktivitetsmåler, som er meget præcis.”. Af den årsag, er dette aktivitetsarmbånd blevet kåret som bedst i test i april 2018.

Fitbit Charge 2

Enkelt og populær aktivitetsarmbånd
Indbygget pulsmåler
Enkelt og smart design
Indbygget multisport funktion

Om produktet

Super lækkert træningsur som også kan bruges i dagligdagen. Det super lækre design er ikke det eneste som er fedt ved dette ur. Uret kan holde styr på både multisport, GPS, intervaltræning og meget mere. Derudover virker uret også som et smartur og dermed kan du altid se dine nyeste beskeder, aktiviteten på de sociale medier og din egen kalender. Derudover kan remmen udskiftes således at det både passer til arbejdet men samtidig matcher dit yndlings træningstøj.

Aktivitetesarmbåndet sender beskeder til dig således at du kan gå 250 skridt i timen. Derudover kan uret benyttes som vækkeur og dermed vågner du til en behagelig vibration i håndleddet. I løbet af natten vil uret selvfølgelig også holde øje med dig og sørge for at du får en bedre nattesøvn så du kan føle dig mere veloplagt og frisk.

Funktioner

Med uret følger selvfølgelig en masse lækre funktioner som vil virke til at optimere dit træning og samtidig din daglige aktivitet. Indbygget i uret er der selvfølgelig en pulsmåler som 24/7 har styr på din puls. Dermed kan du nemt holde styr på din puls under træning og samtidig sikre dig den rigtige kalorieforbrænding. Derudover vil uret holde øje med din daglige aktivitet, skridt, trin og selvfølgelig dine aktive minutter.

Multisport funktionen er funktionen der holder øje med løb, cykling, cardio, yoga, vandring og meget mere. Derudover kan du ved hjælp af åndedrætsøvelser berolige din krop og dit sind. Batteriet holder i op til 5 dage og nætter og endelig er uret sved og regn sikker.

Garmin Vivosmart 4

Om produktet

Garmin har igen lavet et lækker aktivitetsarmbånd som har klassisk og let design. Uret har indbygget pulsmåler og dermed kan du både under træning og arbejde holde styr på din puls og dertil kalorieforbrænding. Uret er anvendeligt 24/7 og dertil holder uret også øje med din søvn. Uret kan bruges til at optimere dit helbred samt din kondition i fitness centret eller på løbeturen i skoven. Uret måler desuden også stressmåling og dermed kan du let følge med i om du måske bør tage en lille pause på arbejdet. Således kan du sørger for at både din krop og dig selv har det bedst muligt.

Funktioner

Aktivitetsuret fra Garmin kan bruges til både sport og til hverdagen. Uret kan benyttes til både løbeture, stryketræning i et fitness center eller crossfit. Du kan have det på under yogatimerne og svømme med uret i bassin. Uret kan også bruges som smartur hvor det er muligt for dig at tjekke sms’er. Batteriet er estimeret til at holde i hele 7 dage og dermed kan du nøjes med at lade det op en gang om ugen.  

Hvilket aktivitetsarmbånd bør man vælge?

Inden du køber dit aktivitetsarmbånd er det vigtigt at du har gjort op med dig selv hvad du helt nøjagtigt ønsker at holde med og have som funktioner. Hvis du ønsker et armbånd udelukkende til sport og triathlon for eksempel, er det vigtigt du kigger efter om uret kan klare vand. Så er det også rart at vide om det har nok information omkring, hastighed, GPS, pulsmåling osv. Disse ure kan typisk også benyttes i hverdagen hvor du ovenikøbet kan holde øje med din nattesøvn og dermed få en forbedret nattesøvn. Går du rigtig meget op i løb og træning, bør du måske overveje en model med endnu flere funktioner end et aktivitetesarmbånd.

Ønsker du et aktivitetsur som blot holder øje med dine skridt i løbet af dagen? Eller ønsker du samtidig at kunne tracke din løbeture, etager trapper, cykling osv? Afhængig af hvad du ønsker, skal du finde ud af hvilken model passer bedst til dig.
Det vigtigste inden du køber dit aktivitetsarmbånd (aktivitetsmåler) er det at du finder ud af hvad du gerne vil vide noget om. Urene kommer med så mange funktioner og det kan i starten virke uoverskueligt, men her er det vigtigt at du holder styr på din egne mål. Desuden kan du fleste aktivitetsmålere benyttes som smarture og dermed kan du både tjekke mails, sms og kalender på dit håndled.

En tanke om “Aktivitetsarmbånd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.