Bedste blendere i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
 1. Wilfa
Raw Fuel
Klik
2. KitchenAid
Artisan Power Plus
Klik
3. Magimix
Le Blender
Klik
4. Braun
JB5160
Klik
5. Blendtec
Designer 625
Klik
6. KitchenAid
Artisan Blender
Klik
7. Braun
JB3060
Klik

Læs mere om de bedste blendere i test

Der kan være stor forskel på hver enkelt blender og dens funktioner, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Her er de mest populære modeller samlet, og er med til at give dig et overblik over de bedste blendere på markedet.

 

Wilfa Raw Fuel

Om produktet

Her får du en blender i topklasse. Wilfa Raw Fuel er en ekstrem kraftig højhastighedsblender med 22.000 omdrejninger i minuttet ved sin 1.200 W motor. Modellen har et stoppestav med termometer og Tritan-plastkande, der kan tåle temperaturer op til 100 grader, hvilket kan være ganske anvendeligt. Med denne Wilfa blender kan du med lethed knuse is, lave din yndlingssuppe og saucer, børnemad, peanutbutter – egentlig er det kun fantasien og dine kulinariske evner der sætter grænserne.

Raw Fuel har tre forhåndsinstallerede programmer: 1. Suppe, 2. Smoothie og 3. Grøntsagsdrik. Blenderen har ikngen varmeplader indbygget, men på grund af den høje hastighed modellen kan kører rundt med, varmer den automatisk indholdet op, hvis det køres rundt over en længere periode. Med den medfølgende stoppestav, kan man tilsætte ingredienser undervejs, samtidig med at den måler temperaturen på indholdet. Der er desuden 10 års garanti på motoren, såfremt den skulle bukke under.

Denne model er udarbejdet i et enkelt design, som gør den dejlig brugervenlig og let at betjene. Det er let at adskille og rengøre – og har 1,5 liter kapacitet samt 7 solide knive i rustfrit stål.

Nøglespecifikationer

Anbefalet af flere eksperter
Kraftig 1.200 W motor med 22.000 omdrejninger pr. min.
1,5 liter kapacitet
Tritan-plastkande, der tåler 100 grader
Stoppestav med digital temperaturviser
Nem at rengøre og betjene
10 års garanti på motor

 

KitchenAid Artisan Power Plus

Om produktet

KitchenAid Artisan Power Plus er kåret som testvinder i januar 2018 af Forbrugerrådet Tænk. Denne Kitchenaid Power Plus blender er markedets mest kraftfulde blender. Modellen har en unik opvarmningsfunktion, så du både kan blende og opvarme supper, som kan gøres på kun 5 minutter. Modellen har en række forudbestemte blender-programmer, som gør det nemt at eksempelvis lave smoothies, saft og supper, og samtidige give dig den helt rette konsistens.

Denne topkvalitet blender har en formstøbt metalvase i høj kalitet, Den er robust, stabil og bundsolid, samt ganske nem at gøre ren. Blenderen kan uden problemer blende ingredienser som frossen frugter og fiberholdige madvarer med et perfekt resultat.

Den har 11 variable hastigheder og Pulse-funktion, så du altid kan tilpasse blenderens styrke, til det du skal bruge. Derudover medfølger en Unik nedstopper med fleksibel kant til at skubbe ingredienserne ned i blenderhvirvelstrømmen.

En blender er så godt som uundværlig i køkkenet. Den gør det både nemmere og hurtigere at mose eller purere dine madvarer, så uanset om du skal lave aftensmad eller et lækkert glas hjemmelavet juice, så kan blenderen hjælpe dig – og denne model fra KitchenAid er ingen undtagelse. Og du kan justere på hastigheden efter behov, for blenderen har forskellige hastighedsindstillinger. Skålen til blenderen har en kapacitet på 2,6 liter.

Nøglespecifikationer

Tænk Bedst i test januar 2018
Kraftful motor med mange indstillinger
Varmefunktion til bl.a. supper
Rummer op til 2,6 liter.
Nem at rengøre
Unik nedstopper til at tilføje ingredienser undervejs
Fire forudindstiller blend programmer

 

Magimix Le Blender

Om produktet

Her er der tale om om en effektiv blender i høj kvalitet og mere støjsvag en de fleste andre på markedet. Denne Magimix-blender er en yderst kraftigt køkkenredskab, som kan håndterer selv de mest krævende opgaver som opstår i køkkenet. Med denne blender har du 4 forhåndsindstillede niveauer, som kan give dig den perfekte konsistens når du laver smoothies, supper, desserter eller knust is.

Den her blender er udstyret med en kande som har plads til 1,8 liter i glaskanden, som desuden kan klare både iskolde og brandvarme temperaturer. Derudover medfølger der et vandtæt låg. Både det danske forbrugermagasin Tænk.dk og den svenske pendant Råd & Rön giver Magimix Le Blender / 11610 topkarakterer i deres blendertests, hvor de begge tester hele 22 blendere. Magimix er kendt for at lave at lave noget af markedets bedste køkkenudstyr. Det lever blenderen da også op til og den bliver i begge tests rost for dens høje kvalitet og gode ydeevne.

Modellen er udarbejdet i et helt enkelt og super brugervenligt design, som kan betjenes af alle. Kvaliteten er i top, og man kan fornemme hvor god den er når blenderen arbejder. Der forekommer næsten ingen støj, og det kan være et plus for mange.

Nøglespecifikationer

Høj ydeevne og særdeles støjsvag
Enkelt og brugervenligt design
1,8 liter kapacitet
Vandtæt låg
Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk i januar 2014
200 watt og 4 hastigheder inkl. Pulse

 

Braun JB5160 – Enkelt, effektiv og prisvenlig

Om produktet

En enkelt og effektiv blender fra Braun, der er blevet kåret til Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk i januar 2018. Denne blender testvinder har ikke vundet uden grund, da den kombinerer flot design, nem betjening, effektiv motoreffekt og nem at rengøre.

Denne model fra Braun kan hjælpe dig, uanset om du skal blende, purere eller mose. Så kan du i stedet koncentrere dig om at få den gode smag frem. Brug blenderen til alt fra frikadellefars til milkshake. Effekten er på 1.000 W. Takket være de 11 hastighedsindstillinger og pulsfunktion, kan du tilpasse hastigheden til flere forskellige formål. Den medfølgende skål kan rumme op til 1,6 liter.

Nøglespecifikationer

Tænk Testvinder januar 2018
1,6 liter kapacitet
11 hastigheder og pulsfunktion
Nem at rengøre
1.000 W motoreffekt

 

Blendtec Designer 625

Om produktet

Udseendemæssigt har Blendtec Designer 625 et meget klassisk blender-design med motor og kontrolpanel nederst med en aftagelig og gennemsigtig kande øverst. Modellen er designet til at kunne blende alle typer af ingredienser, og det stemmer – for der findes stort set ikke den ingrediens, som Blendtec Designer 625 ikke kan blende. Resultatet bliver en cremet og blød drik. Man kan med fordel anvende Blendtec Designer 625 til både at lave smoothie, suppe eller is – modellen er nemlig i stand til at tage hånd om både kolde og varme ingredienser.

Designer 625 har touchpanel, fem hastigheder, fire funktioner og kommer med en “Wildside” beholder. Wildside-beholderen har fået en femte side, hvilket giver en helt anderledes cirkulation til især væsker. Det er den perfekte smoothie-maskine, men klarer selvfølgelig alle andre opgaver uden at give sig.

Denne Belndtec Designer 625 har et hav af fordele, som du kan nyde i din hverdag og madlavning. Modellen har 6 forskellige hastigheder inklusiv pulsefunktion, 4 programmer som er smoothie, is, juice og supper, som tilpasser hastighederne løbende. Motoren har hele 3 hk., som er rigtig meget for en blender. Modellen har touch-display, plads til 2,7 liter og 8 års motorgaranti. Den her blender er i topklasse, og du vil med garanti ikke blive skuffet over købet.

Nøglespecifikationer

Kraftfuld motor med hele 3 hestekræfter
Wildside+ beholder med Blendtec knivsæt
6 hastigheder med pulsefunktion
4 forudindstillede programmer
Touch display
Nem betjening og rengøring

 

KitchenAid Artisan Blender

Om produktet

Med en blender fra KitchenAid er der garanteret kvalitet, som er et af kendetegnene ved mærket KitchenAid. Denne blender vil med garanti blive en af dine trofaste følgesvende når du laver din mad. Den kan nemlig let mose og purere dine madvarer. Så det betyder ikke så meget, om du skal lave salat til aftensmaden, en lækker milkshake til en varm sommerdag, eller en lækker frugtsmoothie. Blenderen kan hjælpe dig med det hele.

Denne KitchenAid Artisan Blender har en række fordele, som du med garanti vil synes om. Først og fremmest er denne KitchenAid blender lavet med et stort og robust blenderglas i unik udformning, der sikrer problemfri servering og nem rengøring. Blenderen har et clean touch betjeningsmodel, som er fint integreret i designet, og som gør det nem at betjene. Denne blender fra KitchenAid har en kraftig motor og et tætsluttende løg med målebæger.

Fordelene er mange hos denne blender fra KitchenAid, som blandt andet indeholder en formstøbt metalfod, skarp kniv i rustfrit stål, ”Soft Start” funktion, kraftig motor med intelli-speed-styring samt en nem betjening og rengæring.

KitchenAid Artisan blenderen er robust, stabil, bygget til at holde og giver dig total kontrol, så du opnår perfektion hver gang. Med de mange funktioner, som er designet til at gøre den sikker, effektiv og nem at rengøre, vil du elske denne blender lige så meget som de retter, den hjælper dig med at skabe.

Nøglespecifikationer

Kraftfuld motor med høj ydeevne
1,5 liter kapacitet
5 hastighedsindstillinger
Smart og enkelt betjeningsmodel
Unik design med smart serveringstud
Soft Start funktion

 

Braun JB3060

Om produktet

En prisvenlig blender som er blevet kåret som testvinder af Forbrugerrådet Tænk i 2014. De mest betydende parametre for kåringen er selve blenderegenskaberne. Tænk.dk giver Braun JB 3060 absolut topkarakter ved både knusning af is og til at blende smoothies. Her volder især knusning af is problemer for en del andre modeller.

Blenderen er udstyret med en blenderkniv i rustfrit stål, som er nem at afmontere og rengøre efter brug. Det anbefales at rengøre den under rindende vand. Selve blenderkanden har en kapacitet på 1.75 liter og kan rengøres i opvaskemaskinen efter brug hvilket kan være meget belejligt. Modellen er udstyret med 5 forskellige hastigheder, inklusiv en puls og turbo funktion.

Nøglespecifikationer

Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk i 2014
5 hastighedsindstillinger inkl. puls og turbo
Kan rumme 1,75 liter
Enkelt design
Termoresistent glas til koldt og varmt

Hvad skal jeg bruge en blender til?

En blender har mange funktioner. Først og fremmest kan den være behjælpelig med stort set al form for madlavning, hvor den også er særlig godt til at lave smoothies og andre forfriskende drikke. Modellerne kommer i mange forskellige størrelser, former og designs, som skal gøre dig nogle tanker om inden køb.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.