Gns. guide rating: 5

Bedste badevægte i test

Se liste over de mest populære modeller i kategorien nedenfor.

 Model Navn Butik
1. Nokia
Body+
Klik
2. Beurer
BF 700
Klik
3. Beurer
BF 850
Klik
4. Tanita
RD953S
Klik
5. Nokia
Body Cardio
Klik
6. Garmin
Index Smart Scale
Klik
7. Beurer
BF 800
Klik

 

 

Læs mere om de bedste badevægte i test

Der kan være stor forskel på hver enkelt badevægt og dens funktioner, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Her er de mest populære modeller samlet, og er med til at give dig et overblik over de bedste badevægte med kropsanalyse på markedet.

 

Nokia Body+

Tilkobling til Wi-Fi og Bluetooth
Måler hele kropskompositionen
Følg udvikling på Health Mate app
Op til 8 brugerprofiler
Smart børne- og graviditetsfunktion
Testvinder hos engelske PCMag

Om produktet

Denne smarte badevægt fra Nokia, sikre at du nemt og smart kan holde øje med vægten samt andre smarte måleområder. Denne Nokia Body+ smart badevægt er den perfekte makker, hvad enten du prøver at tabe dig, reducere din fedtprocent eller opbygning af muskelmasse. Denne Nokia badevægt er testvinder hos engelske PCMag, hvor den er kåret til ”Editors’ Choice”, som den bedste badevægt til prisen.

Inkluderet i denne pakke fås selvfølgelig Nokia Body+ badevægt, som kan tilkobles Wi-Fi eller Bluetooth. Derudover fås 4 x AAA batterier, tæppefødder til præcis måling på alle gulvflader samt en startvejledning.

Funktioner

Nokia Body+ har en række smarte funktioner, som med garanti vil hjælpe dig med motivationen. Denne smarte badevægt måler hele din kropskompositionen. Via den smarte Health Mate app, kan du følge med i nøgletal som BMI, fedtprocent, vandmasse og knoglemasse. Dette gøres ved hjælp af Wi-Fi eller Bluetooth, afhængig af hvad du selv ønsker.

Udover ovenstående, har modellen mulighed for at Babytilstand eller Graviditetstilstand, hvor du kan følge udviklingen på baby. Dette gøres ved at aktivere tilstanden, og så blot stille sig op på vægten. Denne smarte badevægt fra Nokia er så smart, at den kan adskille vægten fra dig og babyen.

Denne badevægt har en hukommelse på op til 8 brugere og deres data, så hele familien kan holde styr på vægtens. Nokia Body+ genkender automatisk hvilken bruger som står på vægtens. Meget smart.

Anmeldelser

Denne smart badevægt med Wi-Fi opkobling er rigtig populær blandt dens mange brugere. På den amerikanske Amazon.com får modellen knap 4 stjerner ud af 5, baseret på +680 anmeldelser. Modellen får især ros for dens akkurate målinger samt dens holdbarhed og design. Nogle brugerne nævner lidt knas med forbindelsen til deres Wi-Fi router, men dette skyldes i fleste tilfælde afstanden fra routeren til badevægten.

Her kan du læse en anmeldelse af Nokia Body+ badevægt, hvis du ønsker yderligere informationer.

 

Beurer BF 700

Forbrugerrådet Tænk bedst i test badevægt
Effektiv kropanalysevægt med Bluetooth
Let installation og godt display
God app, forbindelse og anvendelse

Om produktet

Denne Beurer BF700 blev tilbage i oktober 2015 kåret som bedst i test af det danske Forbrugerrådet Tænk. Derudover blev vægten testvinder hos svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Denne effektive badevægt tildeles en række fordele. Her nævnes blandt andet: Let installation, godt display, god app, god forbindelse og intuitiv anvendelse af app.

Denne smarte kropsvægtsanalyse vægt med innovativ Bluetooth teknologi, gør det muligt at holde styr på dine målinger. Du kan anvende Beurer Health Manager App, hvor du får et simpelt og brugervenligt overblik. Badevægten måler selvfølgelig din kropsvægt, som er essentiel. Derudover måler den kropsfedt og -væske, muskel forhold, knoglemasse og BMI. Dette gøres med en nøjagtighed på 0,1% på kropsfedt og væske, og 100g for kropsvægten.

Modellen har en overbelastning indikator og har en kapacitet på op til 180 kg. Derudover har den hurtig opstart og automatisk sluk, for at spare på batteriet.

Funktioner

Denne Tænk testvinder badevægt har sort LCD display med oplyste tal. Derudover er der 4 elektroder i børstet stål, som ses på billedet ovenfor. Denne Beurer badevægt er kompatibel med både Apple og Android, hvor der samtidig følger en app med til begge.

Denne badevægt fra Beurer har en hukommelse på op til 8 personer med automatisk bruger genkendelse. Dette kan imidlertid være svært at anvende i praksis, især hvis 2 brugere vejer omtrent det samme. Badevægten sikre den rette motivation til at opnå det vægttab eller fedtprocent-reduktion som man ønsker.

Anmeldelser

Det er ikke uden grund af denne Beurer BF700 er kåret som testvinder hos Forbrugerrådet Tænk. På danske Wupti.com har denne kropsvægt fået +5 anmeldelser, hvor den samlet set får 4/5 stjerner.

Her kan du se alle anmeldelser af Beurer BF700 badevægt og nedenfor et eksempel på en:

Kanon vægt – Hvis man har brug for en ganske alm og fed i design vægt, jamen så er den jo kanon. At den så også har vundet bedst i test sammen med en anden vægt på forbrugerrådet TÆNK hjemmeside, gør den jo bare mere attraktiv og især til den pris. Rigtig fed vægt og en rigtig fed apps til tlf samtidig som den kan arbejdet sammen med og til en pris der ligner en ganske alm pris på en alm badevægt. Jeg forstår det ikke for kvaliteten, design og funktionerne er i top”

 

Beurer BF 850

Topscorer hos Forbrugerrådet Tænk
Hukommelse til 8 bruger profiler
Måling af fedtprocent of muskelmasse
Bluetooth funktion og app oversigt

Om produktet

Ønsker du at holde mere øje med din vægt og måske endda en ønske om at tabe dig? Ja, så er denne badevægt fra Beurer et fremragende valg. Beurer BF850 tilbyder dig en yderst præcis måling på diverse parametre og overfører din data til din telefon eller computer.

Denne kropsvægt med analysefunktion har en belastning på op til 180 kg. Derudover har den en garanti på hele 5 år, hvis noget skulle være ude af funktion i perioden.

Funktioner

Modellen har en indbygget BMI beregner, samt en kalorieberegner. Kalorieberegningen udregnes på baggrund af din aktiv- og hviletilstand.

I forhold til dens analytiske kunnen, leverer den rigtig flotte resultater. Med både kropsfedt, kropsvæske og muskelmasse beregner den procent med 0,1% graduering. Med hensyn til knoglemasse og kropsvægt har den 100g graduering.

Denne Beurer badevægt med kropsanalyse har desuden hurtig opstart og automatisk sluk efter brug. Måleskala kan indstilles til både kg, lb og st. Dette kan indstilles på Beurer Health Manager appen, som desuden er yderst intuitiv og brugervenlig.

Anmeldelser

Denne Beurer BF850 badevægt er blandt topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk. Dette understøtter ofte, at modellen er relativ populær. På danske Skousen.dk er der kun én enkelt brugeranmeldelse, som til gengæld er 5/5 stjerner. Her skriver brugeren:

Meget informativJeg har nu haft min badevægt i nogle uger og den er fantastisk nem at bruge, meget præcis samt super smart at man kan gemme alle oplysninger i en app på mobilen så det er nemt og overskueligt at følge med i sit vægttab. Jeg er SÅ tilfreds.”

På tyske Amazon.de fremgår der et mere nuanceret billede. Her modtager badevægten fra Beurer 3,1 ud af 5 stjerner baseret på +26 anmeldelser. Læs anmeldelserne på Beurer BF850 fra Amazon her.

 

Tanita RD953S

Fuld kropsanalysevægt – 10 værdier
Med Bluetooth og gratis app
4 forskellige bruger profiler
Maks person vægt på 200 kg.

Om produktet

Tanita RD953 gør dig klogere på dine egne tal ved at tilbyde kropsanalyse. Denne smarte model er med på beatet, ved at overfører dine resultater direkte til din smartphone. Dette gøres ved Bluetooth 4.0 teknologi. Du skal blot hente “My Tanita App”, og så overføres alt data automatisk og du kan få det store overblik.

Denne Tanita RD953 kropsanalysevægt er lavet i et meget tyndt design, som måler meget præcist. Den maksimale vægt i kilo er sat til 200 kg og kan derfor anvendes at langt størstedelen af befolkningen.

Funktioner

Denne Tanita badevægt har en hukommelse til 4 brugere. De 4 brugere får analyseret hele 10 forskellige ting som er: 1. Kropsvægt, 2. BMI, 3. Kropsfedt i %, 4. Kropsvand i %, 5. Muskelmasse i kg, 6. Fysisk vurdering, 7. Knoglemasse i kg, 8. Visceralt fedt vurdering, 9. BMR (hvilkestoftskifte) og 10. Din fysiske alder.

Ovenstående giver en rigtig anvendelig indsigt i ens egen kropskomposition, og hvor man muligvis bør tage tiltag. Tanita RD953S giver samtidig en tilbagemelding på dine værdier og om du ligger indenfor normalen. Displayet viser med rød, gul eller grøn alt afhængigt om dine værdier er sunde, gennemsnitlige eller i den usunde ende af skalaen.

Tanita RD952 badevægt med kropsanalyse har et interval på 50g på kilomålinger, mens den har et interval på 0,1 i procentmålinger.

Anmeldelser

Tanita RD953S badevægt giver en god indsigt i ens egen vægt, og dette krediteres af de mange brugere. På den internationale Fitshop.dk får kropsanalysevægten topkarakter (5/5) baseret på +10 brugeranmeldelser. Heriblandt skrives blandt andet:


“Vægten er et kvalitetsprodukt, der detaljeret giver dig indblik i status på din fysik. Super motiverende ift. Et træningsperspektiv. Jeg har købt 953, der både er Android og Apple kompatibel. Intet negativt. Klart anbefalelsesværdigt!!!”

 

Nokia Body Cardio

Pålidelige og smarte målinger
Synkronisering via Wi-Fi eller Bluetooth
Fuld kropsanalyse af vigtige tal
Viser vejrudsigt efter måling

Om produktet

Nokia Body Cardio – eller tidligere Withing Body Cardio – er en af de mere luksuriøse kropsanalysevægte på markedet. Denne smarte Nokia kropsanalysevægt hævdes at være en af de mest avancerede badevægte på markedet, og det er ikke helt ved siden af. Ud over at denne smarte badevægt kan utrolig mange ting, er den yderst brugervenlig. Den er ganske nem at installere og anvende, og vægtens målinger præsenteres på en overskuelig og enkel måde.

Nokia Body Cardio har alle de fornødne målinger på plads, og kan være med til at give dig den motivation du mangler, til at opnå den vægt/fedtprocent du ønsker. Denne smarte kropsanalysevægt kan måle op til 180 kg og gemme op til otte brugerprofiler. Vægtenheden kan også frit indstilles til at vise kilo, stone eller pund, alt efter hvad man ønsker. Den indbyggede batteri er et genopladeligt litium-ion batteri, som holder i op til 12 måneder, alt efter hvor ofte vægten bliver anvende. Når batteriet løber tør, så kan det genoplades med et medfølgende USB-kabel.

Funktioner

Eftersom denne smarte kropsanalysevægt fra Nokia er en af de mest avancerede vægte på markedet, er den udstyret med en række funktioner. Som det absolut vigtigste er Nokia Body Cardio egnet til at måle en lang række parametre i forhold til din krop. Ud over at måle din kropsvægt, selvfølgelig, måler den din kropskomposition. Det betyder fedt-, vand-, muskel-, og knoglemasse, ligesom den også måler dit BMI tal.

Siden den er “kåret” som en af de mest avancerede badevægte, skyldes dens måling af hjerterytme og pulsbølgehastighed. Målingerne er med til at give en indikation om ens er godt. Derudover kan tallet være med til at vurderer sundheden i dit hjerte-kar system. Denne funktion er dog fjernet igen af Nokia selv, så man bør overveje om denne vægt er den rigtige, hvis man netop ønsker den funktion.

Denne badevægt fra Nokia er desuden med indbygget Wi-Fi eller Bluetooth opkobling, som sikre automatisk synkronisering af data. Det eneste du skal gøre er, at downloade den gratis app, Health Mate. Applikationen sikre en enkel og nem opsætning, og alt data bliver automatisk sendt til din smartphone. Her kan du så se din udvikling dag for dag, grafisk og overskueligt.

Anmeldelser

Nokia Body Cardio er en af de mest avancerede kropsanalysevægte på markedet, og det gør også at prisen er højere end mange af de andre vægte. På amerikanske Amazom.com får Nokia Body Cardio en samlet bedømmelse på 3,4 ud af 5 stjerner baseret på +225 anmeldelser.

Over 50 % af alle anmeldelserne er 5/5 stjerner, hvilket tyder på at størstedelen er fuldt tilfredse med deres produkt. Den sidste halvdel af anmeldelserne er spredt ud blandt de resterende stjerner, hvor produktet får blandede meninger. Af dem som giver badevægten kritik, nævnes denne pulsbølge funktion, som ikke fungerer.

 

Garmin Index Smart Scale

Fungerer glimrende med Garmin Connect
Værdi for pengene for eksisterne Garmin brugere
Smart kropsanalyse med Wi-Fi
Enkelt design og pålidelige målinger

Om produktet

Dette produkt fra Garmin er til dig som ønsker en god kropsanalysevægt. Har du i forvejen Garmin produkter, såsom Garmin løbeur eller Garmin Fenix triathlon ur, så er denne Garmin Index Smart Scale klart en god mulighed for dig. Har du et Garmin ur, er du sikkert vant til at synkronisere med mobil, og se din aktivitet på Garmin Connect. Her kan du ligeledes bruge denne smarte Garmin badevægt, til at få endnu flere informationer om dit aktivitets- og sundhedsniveau.

Denne Garmin Index Smart Scale kan måle de “sædvanlige” områder, såsom vægt, BMI,  kropsfedt, vand- og muskelmasse.

Funktioner

Som nævnt ovenfor, så kobles denne Garmine badevægt til Wi-Fi. Det sikre en hurtig og effektiv synkronisering til din Garmin Connect konto. Badevægten kan måle op til hele 16 brugere, og er derfor en af de vægte med den største hukommelse.

Denne Garmin kropsanalysevægt er udover Wi-Fi, udstyret med Bluetooth og ANT+ opkobling. Dette betyder at du endda kan forbinde med din Fenix 5 ur, eller dit løbeur fra Garmin, som derefter sender dataen til til din Garmin Connect profil.

Denne smarte badevægt fra Garmin er en super tilføjelse, hvis man allerede er i Garmin universet, da man dermed sikre endnu mere information om ens sundhed og krop.

Anmeldelser

Anmeldelserne for denne Garmin badevægt med kropsanalyse og Wi-Fi er blandede. Af de mange brugere, synes vægten at få gode anmeldelser. Ser man på danske Pulsure.dk får modellen rigtig flotte bedømmelser. Her får den 4,5/5, hvor der især lægges vægt på det gode samspil med Garmin Connect.

Dette samme er tilfældet på Fitshop.dk. Her får produktet ligeledes 4,5 ud af 5 stjerner, som baserer sig på +20 anmeldelser.

Ser man på en decideret test af produktet, har Feltet.dk givet en vurdering af Garmin Index Smart Scale. Her gives 3,5 ud af 6, hvor det skrives: “Garmin har kastet sig ud i at lave en badevægt, der arbejder sammen og fungerer med andre af Garmins produkter. Konklusionen er, at det i det store hele fungerer langt hen ad vejen.

Hertil nævnes det, at har man i forvejen Garmin produktet, så er samspillet helt i top. Hvis det er tilfældet, kan man med fordel investerer i denne smart vægt fra Garmin.

 

Beurer BF 800

Topscorer hos Forbrugerrådet Tænk
Let at tage i brug
God og hurtig Bluetooth forbindelser
Letanvendelig og intuitiv app

Om produktet

Beurer BF 800 er topscorer i Forbrugerrådet Tænk test fra oktober 2015. Her konkluderes det fra Tænk, at Beurer BF 800 overordnet set er et god produkt. Applikationen som hører til, beskrives som rigtig god og let anvendelig.

Modellen kan klare en personvægt op til 180 kg, og sikre dig en nøjagtighed med en 100 grams graduering. Som de ovenstående modeller, har denne badevægt ligeledes Bluetooth opkobling. Dette sørger for dataoverførsel til din mobil, som ryger videre ind på Beurer’s HealthManager applikation.

Modellen fra Beurer måler alle de de standard målinger. Dette inkluderer kropsvægt, fedtprocent, muskelmasse, knoglemasse og vandprocent. Derudover har modellen hukommelse til 8 brugerprofiler, hvor den har automatisk bruger genkendelse.

 

Hvilken funktioner skal min badevægt have?

Dette er et godt spørgsmål. Som udgangspunkt har du to muligheder, nu hvor du er på udkig efter en ny badevægt. En kan du købe en traditionel personvægt, hvis eneste funktion og formål er at måle ens kropsvægt. Den anden mulighed, er en smart kropsanalysevægt. Denne type er blevet meget populære over tid, eftersom de giver en lang række informationer til dig som forbruger.

Kropsprofilanalyse er et meget nyttigt redskab. At vide, hvor meget fedt, vand, muskler og knogler din krop består af, kan give indsigt i, om du opnår dine sundhedsmål. Forestil dig et scenario, hvor du forsøger at tabe sig, men har ramt en mur. At vide, at du tilføjer muskelmasse, mens du mister fedt og opretholder din vandvægt er beroligende.

Badevægt med fedtprocent

En kropsanalysevægt er basalt set en traditionel badevægt med fedtprocentmåler. Eftersom teknologien tillader at give mere information end blot fedtprocent, kan du samtidig måle knoglemasse, vandmasse og muskelmasse.

En vægt med fedtprocent er efterhånden blev næsten ligeså billige som en traditionel personvægt, hvorfor det klart kan anbefales at købe en badevægt med fedtprocent måling.

Hvordan fungerer målingerne?

Denne type badevægt bruger en lille ikke-skadelig elektrisk impuls til at måle impedans i forskellige vævstyper. Hvis du træder ind i en skala (med din hud udsat), kan den give dig et groft skøn over din kropssammensætning. Dog er der nogle modeller som fraråder at bruge en kropsanalysevægt hvis man har pacemaker.

Ønsker du at gøre det på den gammelsdags metode, kan du måle din fedtprocent ved hjælp af målebånd. Dette er dog nødvendigvis ikke mere præcist end end kropsanalysevægt, som du kan læse mere om nedenfor.

 

En smart personvægt – er de præcise?

Skal du have en ny vægt, så kan du overveje en af de helt smarte. De moderne vægte har enten Wi-Fi eller Bluetooth opkobling, så du kan få sendt data til din smartphone. Langt de fleste moderne vægte har en tilhørende gratis app, hvor du kan følge din udvikling. Det kan eksempelvis være Garmin Index Smart Scale, hvor al data automatisk bliver sendt til din Garmin Connect konto.

En smart personvægt måler desuden på mange parametre. Typisk får du mellem 8-10 forskellige nøgletal direkte fra din badevægt.

Kan man stole på data?

Den bedste måde at måle kropsfedt eller knogletæthed på er at bruge gammeldags callipers eller mere moderne metoder som DEXA scanning. Disse er dog ret vanskelige at lære eller ikke let tilgængelige for den gennemsnitlige forbruger. Selv om det er rigtigt, at den nøjagtige indledende måling, du får med den mere tilgængelige sundhedsteknologi, ikke er helt korrekt, kan teknologien til at logge dine aflæsninger give dig mulighed for at se forandringer over tid, hvilket i sig selv er en meget pålidelig metrisk.

 

Bedste badevægt i test

Der findes mange forskellige test at badevægte. Fælles for dem alle er, at de har udvalgt en lang række modeller og gennemgået. Her er der blandt andet testet præcision af målinger, såsom vægt, fedtprocent og muskelmasse. For at udvælge hvilke produkter som skulle på denne side, har vi gennemgået en lang række tests og læst anmeldelser af produktet. Nedenfor kan du selv læse nogle af de tests vi har været igennem.

Forbrugerrådet Tænk – Tænk gennemgår en lang række badevægte, både med og uden kropsanalyse. Her vurderer de en lang række parametre og giver dem en samlet score mellem 0-100 %. Her er Beurer BF 700 bedst i test med en score på 77 %.

Tom’s Guide – Denne test gennemgår 9 af de mest populære smarte badevægte på markedet. Denne badevægt test vurderer ud fra en lang række parametre, såsom tilgængelig data, præsentation af data på app og design. Testvinder badevægten ender med at blive Nokia Body+, som er deres klart foretrukne valg.

4 tanker om “Badevægt

 1. Julie Vestergaard siger:

  Jeg har købt Nokia Body+ (der står Withings på vægten). Den fungere vildt godt, i sær med deres App “Health Mate”.

 2. Søren siger:

  Synes den Tanita ser interessant ud, men den er meget dyrere end de andre… Får man en bedre badevægt for de ekstra pengene? Mvh. Søren

  • Julie fra Pricesurf siger:

   Hej Søren
   Jeg formoder det er Tanita RD953S du tænker på. Denne kropsanalysemodel er i rigtig god kvalitet og giver dig 10 forskellige kropsmålinger. Det er ikke nødvendigvis bedre end de andre modeller (eksempelvis Beurer BF 700), som kan næsten det samme. Tanita er “high-end” modellen, men er ikke mere præcis end en Beurer. Personligt synes jeg ikke at du får en bedre kropanalysevægt til prisen ved en Tanita fremfor en Beurer.
   Venlig hilsen
   Julie fra Pricesurf

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.