Bedste babyalarmer i test

Se liste over de mest populære modeller i kategorien nedenfor.

 Model Navn Butik
1. Philips Avent
SCD506/01

Klik
2. Philips Avent
SCD501/01

Klik
3. Padwico
835
Klik
4. Motorola
MBP-140

Klik
5. Motorola
MBP-481
Klik
6. Motorola
MBP-8
Klik
7. Philips Avent
Smart SCD860/01
Klik
8. Motorola
MBP-55

Klik
9. Philips
Avent SCD630
Klik

 

Læs mere om de bedste babyalarmer i test

Der kan være stor forskel på hver enkelt babyalarm og dens funktioner, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Her er de mest populære modeller samlet, og er med til at give dig et overblik over de bedste babyalarmer på markedet.

 

Philips Avent 506/01 DECT

Indbygget talk-back (samtale) funktion
100% sikker forbindelse via DECT-teknologi
Indbygget natlampe og vuggeviser
Alarmering ved lavt batteri og signal

Om produktet

Her er tale om en smart og populær babyalarm fra Philips. Modellen hedder Philips Avent SCD506/01. Babyalarmen er kåret som “Godt Køb” af Forbrugerrådet Tænk, fordi at den er meget enkel at anvende og kan anskaffes til en overkommelig pris.

Philips Avent babyalarm er perfekt til dig med et nyfødt barn, hvor du ønsker at får krystalklar lyd, sammen med en smart samtale funktion, hvor du kan snakke sammen med din baby. Modellen anvender DECT-teknologi hvor der ikke er interferens (støj) og 100 % fortrolig. Derudover har denne Philips babyalarm en energibesparende Smart ECO tilstand, som giver en længere batterilevetid.

Denne Philips babyalarm hører til blandt de større babyalarmer, så modellen passer bedst i en barnevogn, hvor der er god plads omkring hovedet. Forældreenheden er mindre og har strop, hvilket gør den mere bekvemmelig at gå rundt med.

Funktioner

Denne Philips Avent babyalarm er udstyret med DECT-teknologi, som skal give dig en tryghed, når du forlader din baby. Teknologien giver en meget pålidelig forbindelse med klar lyd, så du altid ved hvis din baby græder eller er vågen. Derudover er du helt sikker på, at andre babyalarmer ikke går ind på frekvensen, således at du altid er 100 % privat og fortrolig.

Denne Philips Avent SCD506/01 betjenes rigtig let og intuitivt. Modellen har en rækkevidde på 330 meter, men skulle den gå hen og miste forbindelse, advarer den både med lys og lyd. I modellen er det samtidig muligt at afspille musik, samt en smart 2-vejs samtalefunktion, så du kan komme i kontakt med baby. Det er en af de bedste modellen til indendørs og udendørs rækkevidde, og fungerer også rigtig godt mellem etager, ifølge det danske forbrugerråd Tænk.

Denne Philips Avent babyalarm er ledningsfri og kører derfor på batteri. Forældreenheden har genopladelige batterier mens babyenheden skal skiftes løbende. Babyenheden har en fast netledning og tilsluttes stikkontakten. Forældreenheden kan tilsluttes en stikkontakt, men kan også bruges med batterier, for at gøre den mere mobil.

Anmeldelser

Som nævnt i starten får denne babyalarm rigtig gode anmeldelser på sin vej. Modellen er deslige blevet kåret til Godt Køb hos Forbrugerrådet Tænk, som især fremhæver funktionaliteterne, rækkevidden og mikrofonens følsomhed. Hos de danske forhandlere, får modellen ligeledes gode anmeldelser. På danske Coop Shopping får denne babyalarm samlet 4,1 ud af 5 stjerner, hvortil det nævnes at det er høj kvalitet til prisen og god value-for-money.

En køber skriver:

“Supernem at bruge og med mange forskellige funktioner.

Philips Avent Entry Dect SCD501/01

Brugervenlig og pålidelig
Smart ECO-tilstand
Rækkevidde op til 300 meter
Beroligende natlys

Om produktet

Her er Philips’ svar på en enkel og brugervenlig babyalarm, som har et begrænset antal funktioner, men som leverer høj kvalitet på mange parametre. Denne Philips Avent Entry Dect SCD501 sikre en pålidelig forbindelse med krystalklar lyd gennem begge forældreenheden. Dette foregår gennem DECT-teknologi, som tilsikre nul interferens og 100% fortrolighed på linjen mellem baby- og forældreenheden.

Babyenheden kan kun anvendes ved brug af stikkontakt, men at forældreenheden kan forsnyes via batteri eller strømnet. Ønsker du at bruge forældreenheden uden ledning skal der isættes  to ikke-genopladelige 1,5 V R6 AA-alkalinebatterier eller to genopladelige 1,2 V R6 AA-batterier.

Funktioner

Denne Philips Avent babyalarm har en indbygget Smart ECO tilstand, som forøger batteriet levetid. Her mindskes automatisk den sendestyrke gennem enhederne, som dermed forøger batteriets levetid. Jo tættere du er på dit barn, desto mindre strøm er nødvendigt for at opnå en perfekt forbindelse – det tager denne Philips babyalarm automatisk højde for.

Derudover er der indbygget en lydniveau indikator, ligesom storebror modellen ovenfor. Her aktiveres lys i forældreenheden for at angive lydniveauet i babyens værelse – Dette sker også selvom at lyden på forældreenheden er dæmpet helt ned.

Hvad angår rækkevidde, så kan den ved udendørs brug række op til 300 meter. Ved indendørs brug er den estimeret til maks 50 meter og det afhænger selvfølgelig af hvilke omgivelser der er, da bestemte vægge og genstande kan reducerer rækkevidden ved at skabe interferens.

Anmeldelser

Denne prisvenlige babyalarm fra Philips får fine anmeldelser med sig – her er der tale om en model, som har en række smarte funktioner, som du vil blive glad for når du skal holde styr på din baby. Den er ikke blandt de mest komplicerede modeller på markedet, men til prisen får du meget for pengene.

På den danske Pixizoo har modellen fået rigtig flotte anmeldelser, hvor 2 af kunderne skriver følgende:

Super gode – Opfanger rigtig meget. Ingen støj på dem og nemme at bruge. Er rigtig glad for vores, vi har hjemme

Let at bruge – Fin babyalarm, der er let at bruge

Padwico 835 babyalarm

Fås i både sort og hvidt design
Indbygget standby funktion
Lavt niveau af stråling
Justerbar følsomhed af mikrofon

Om produktet

Padwico babyalarm er endnu en effektiv babyalarm på markedet, som du garanteret ikke vil blive skuffet over. Modellen produceres i både sort og hvid, og gør at du altid kan høre dit barn, når den lille har brug for dig.

Til modellen medfølger en lang række effektive features, som vil blive anvendelige på den lange bane. Først og fremmest har denne babyalarm en rækkevidde på hele 600 meter ved udendørs brug. Den arbejder på en høj frekvens, som sikre at der ikke er forstyrrelser på forbindelsen. Modellen har vibrator på forældre-enheden og der er natlys på babyenheden. Alt i alt en smart model.

Funktioner

Denne Padwico babyalarm har en automatisk søgefunktion, som sikre at de altid er på den rigtige kanal. På modellens stand-by funktion, kan den holde i op til 85 timer, som er ganske udemærket.

Derudover har denne babyalarm fra Padwico en rigtig lav stråling (kun 8 % af normal DECT og 40 % af øko-DECT). Strålingsniveauet sænkes automatisk, når baby- og forældreenheden er tæt på hinanden. Niveaumåler med lysdioder på forældre-unit og praktisk advarselsalarm, når der er lavt batteri på både baby og forældreenheden.

Den justerbare mikrofonen er ekstra følsom på babyenheden og slutteligt er den udstyret med oplader og genopladeligt batteri.

Anmeldelser

Denne Padwico 835 babyalarm er relativ ny og har ikke fået så mange anmeldelser på internetter. Modellen anses for at være ganske effektiv, og de bruger som har anmeldt den, har givet den 5 ud af 5 stjerner.

Brugeren skriver enkelt og præcist:

En alarm man kan stole på, så den er vi meget glade for.

Motorola MBP-140

Perfekt til indendørs brug
Har indbygget to-vejs kommunikation
Følsom og justerbar mikrofon
Simpel og brugervenlig

Om produktet

Denne Motorola babyalarm sikre en øget overvågningsmulighed, ved at sende selv den mindste lyd fra babyværelset direkte til den transportable forældreenhed. Motorola MBP140 Audio har en smart to-vejs kommunikation, således at du kan snakke med din baby, hvis han/hun pludselig bliver urolig.

Denne babyalarm er meget enkelt at anvende, og er produceret med henblik på at være simpel og effektiv. Selve babyenheden skal blot sættes ind i stikkontakt nær området hvor den lille sover, og så opfanger den alle lyde som kommer fra baby. Samtidig er der indbygget natlys i babyenheden, som giver et beroligende og ikke mindst praktisk natlys.

Motorola MBP140 anvender en smart DECT intereferens teknik, som sikre at du altid har en 100 % privat og sikret forbindelse. Der er en sikker datakryptering, og du kan derfor være helt rolig. Modellen har desuden en rækkevidde på op til 300 meter (hvis ingen forhindringer).

Denne model indeholder selvfølgelig en babyenhed og en forældreenhed. Derudover får du en opladningsenhed til forældreenheden. Derudover medfølger en rem, adapter, manual og en genopladelig batteripakke. Læs videre nedenfor, og se hvilke funktioner denne Motorola MBP140 har.

Funktioner

Denne model har en højfølsomhed mikrofon, som opfanger selv de mindste pip fra din baby. Dermed kan du være sikker på, ikke at misse nogle lyde som kommer inde fra værelset. Derudover har denne Motorola babyalarm en bælteclips på forældreenheden, så den kan sidde i buksekanten eller lommen. Alternativt medfølger en rem til halsen, så den kan bæres med rundt.

Som også nævnt ovenfor, har denne model også en samtale funktion, så du kan berolige baby med din stemme. Dette kan være ganske anvendeligt.

Anmeldelser

Denne prisvenlige babyalarm fra Motorola får fine anmeldelser af de mange brugere. I forhold til hvad som bliver lagt særlig vægt på, er der blandt andet design og kvalitet. Her nævnes det, at Motorola har lavet en rigtig simpel babyalarm med få knapper og med en nem opstart. Kvaliteten er også rigtig god, og det føles ikke flot som en plastikdims uden funktion.

På den engelske Argos.co.uk får Motorola MBP140 Audio en overordnet rating på 3,7 stjerner ud af 5 stjerner. Størstedelen af de +100 anmeldere, anbefaler produktet som en god og enkelt babyalarm.

Motorola MBP-481

Babyalarm med indbygget kamera
ECO tilstand for strømbesparelse
Kan spille 5 forskellige vuggeviser
Kamera med farvedisplay og fjernzoom

Om produktet

Motorola MBP481 babyalarm er en smart babyalarm med kamera. Forældreenheden er udstyret med en 2” LCD display, som både er udstyret med farvedisplay og fjernzoom.

På denne Motorola babyalarm får du en trådløs forældreenheden, som er blevet udstyret med et genopladeligt batteri. Dette er dog ikke tilfældet for babyenheden med kamera, da det sluger for meget energi. Det er derfor et krav at kameraet sættes til en stikkontakt for at virke.

Signalstyrken er sat til at kunne klare en afstand på op til 300 meter uden nogen forstyrrelser. I virkeligheden er det som regel en del mere, da diverse elementer mellem enhederne kan reducere afstanden. Med den indbyggede ECO tilstand, sikre modellen at bruge så lidt strøm som muligt.

Funktioner

Med et smarte indbyggede kamera i denne Motorola babyalarm, kan du hurtigt tjekke om dit barn er faldet i søvn, stadig har sin dyne over sig eller om det ligger uroligt. Dette kan også gøres om natten, da kameraet er udstyret med et infrarødt nattelys.

Babyenheden kan spille 5 forskellige vuggeviser, som giver dig mulighed for at finde din baby’s favorit og bruge dem til at sikre en god nattesøvn til den lille.

Motorola MBP-8

Prisvenlig babyalarm fra Motorla 
Begge enheder tilkobles stikkontakt
Lavt strålingsniveau
Høj, sikker og privat forbindelse

Om produktet

Motorola MBP8 babyalarm er en af de mest prisvenlige modeller fra Motorola. Modellen fungerer kun i stikkontakt, hvilken gælder for både forældre- og babyenheden. Dette er en af de mest enkelt og nemme babyalarmer man kan få på meget, men til gengæld fås den også til ganske få penge.

Denne babyalarm er optimal at bruge til børneværelset, når man selv skal til at gå i seng. Da forældreenheden ikke er transportabel, er den dermed ikke så fleksibel, som nogle af de andre Motorola babyalarmer. Fordelen ved at begge enheder skal tilkobles stikkontakt, slipper man for at tænke på batteritid og udskiftning.

Rækkevidden hos denne babyalarm er sat til 50 meter. Motorola MBP8 giver besked såfremt den kommer ud fra rækkevidde eller signalet bliver tilpas svagt.

Funktioner

Babyalarmen er udstyret med en ekstra sensitiv mikrofon, som opfanger selv de mindste lyde på børneværelset. Lige så snart der registreres en lyd fra babyalarmen, aktiveres advarselslampen som sidder på forældreenheden. Derudover skal det nævnes at babyalarmen er udstyret med en natlampe, som giver et beroligende lys til babyværelset.

Motorola MBP8 babyalarm er en enkelt og simpel babyalarm, som giver de helt basale funktioner til dig som forældre. Modellen anvender den anerkendte DECT teknologi, som sikre en stabil forbindelse, som desuden er krypteret og 100 % sikker.

Anmeldelser

Hvis man tager denne babyalarm for hvad den er, så bliver man nok ganske tilfreds med købet. Man får nemlig en super simpel babyalarm fra Motorola, som kan opfange lyde fra babyværelset. Den er knap så fleksibel som eksempelvis en Neonate babyalarm, men det er heller ikke alle som har det behov.

På den hollandske Coolblue.ne får babyalarmen Motorola MBP8 rigtig flotte anmeldelser. Baseret på +200 anmeldelser får den 9/10 stjerner, hvilket må siges at være godkendt. Anmeldelser er desværre på hollandsk, men de kan læses lige her.

Philips Avent Smart Baby Monitor SCD860

Intelligent babyalarm som kan styres via app
Med kamera og vægbeslag
10 vuggeviser, samtalefunktion og natlampe
HD billedkvalitet og snapshot-funktion

Om produktet

Her er der tale om en ny og moderne babyalarm fra Philips. Denne pålidelige og smarte babyalarm med kamera, styres via din mobil eller tablet, og fungerer så længe at enhederne er på en netværksforbindelse. Babyalarmen styres via den tilhørende app “U Grow Smart Monitor”, hvor du kan lave et hav af indstillinger, samt have overblik over din baby og hans/hendes omgivelser – heriblandt varme- og fugtighedsviser.

Denne Philips uGrow Smart Monitor er et af de mest moderne babyalarmer på markedet, som både sikre effektiv overvågning af din baby ved hjælp af et 720p HD videoovervågning, samt et IR Night Vision, så man kan se baby selv i mørke omgivelser. Philips uGrow Smart-babyalarm bryger SafeConnect-teknologi, der fungerer på tværs af netværk og tilpasser dermed automatisk båndbredden, således der er højkvalitetsforbindelse til dit barn.

Herudover er der altid en sikker forbindelse, og man skal ikke være bekymret for at linjen kan blive hacket. Du kan tilmed inviterer dem, som står dig nær til at se med, uanset hvor de eller du selv befinder dig. På appen er der understøttet op til 10 kameraer med 3 seere pr. kamera.

Funktioner

Denne smarte Philips babyalarm med video funktion, har nogle af de mest moderne funktioner – er det vigtigt for dig at udstyret er i orden, kan denne Philips babyalarm med kamera funktion være det helt rette valg for dig. Denne babyalarm fra Philips har indbygget multifarvet natlys. Brug det flerfarvede natlys til at skabe en blid, beroligende stemning, der vil få din baby til at falde i søvn. Tænd natlyset direkte via kameraet i børneværelset, eller fjernbetjen det via app’en. Du kan bestemme farven på lyset og indstille en timer efter, hvornår det skal vises.

Derudover findes der 10 indbyggede vuggeviser, som kan lulle din baby til ro – og det kan tilmed også fjernstyres via appen. Du kan indstille en timer og vælge, hvilke sange du vil afspille på et bestemt tidspunkt.

Endvidere findes der en smart og effektiv beroligende svarfunktion (samtalefunktion), som gør at du kan trøste og gøre dit barn roligt ved hjælp af din egen stemme, uanset om du er i  nærheden eller ej.

Indbygget i kamerafunktionen, er der mulighed for at tage Snapshots, som gør at du kan fange barnets særlige øjeblikke. Ligger baby og ser lidt ekstra sød ud, så kan du tage et billede og få foreviget øjeblikket.

Anmeldelser

Denne Philips Avent uGrow SCD860 babyalarm med kamera møder blandet kritik blandt de mange anmeldelser. Områder hvor babyalarmen får mange rosende ord, er for dens mange funktioner og muligheder gennem den tilhørende app. Hertil får den positive ord i form af brugervenlig og flot billede- og lydkvalitet. Derimod, områder hvor den får negativ kritik er primært for dens manglende evne til at være stabil på netværket. Flere oplever at den ikke kan oprette forbindelse eller har en meget lav forbindelse til Wi-Fi – og dette er primært den kritik som kører på produktet.

En måde at sikre sig, at denne baby monitor ikke hopper af netværket er ved at have opdateret til den seneste software, som foregår gennem Appen. Dernæst er det en fordel hvis babyalarmen med video placeret så tæt som muligt på en router, således at forbindelsen er så stærk som muligt.

Motorola MBP-55

Trådløs forældre- og babyenhed
Inklusiv smart mini-stativ til kamera
Rækkevidde på op til 300 meter
Alarmering ved lavt batteri og dårligt signal
Justerbar mikrofonfølsomhed
Stor 5 tommer farveskærm

Om produktet

Motorola MBP55 er en anerkendt babyalarm, som har en lang række fede features, herunder selvfølgelig en babyalarm med kamera. Til dette produkt får du på forældreenheden en 5 tommer display, hvor du kan få videoen op fra kameraet. Ved køb af denne babyalarm med video, får du et rigtig godt kamera med zoom funktion, som du kan styre direkte fra modtageren (forældreunit). Babyalarmen er i rigtig høj kvalitet, som både afspejler sig i lyden, lyset og kameraet.

Denne babyalarm opererer med en trådløst 2,4 GHz netværksteknologi, som gør at du undgår andre lytter med – altså en 100 % sikker og stabil forbindelse.

I pakken er der inkluderet trådløs babyenhed med kamera og genopladeligt batteri samt en forældreenhed med 5 tommer skærm og genopladeligt batteri. Derudover medfølger 2 adaptere og en manual til opsætning.

Funktioner

Denne Motorola MBP55 babyalarm med video har flere smarte funktioner. Babyenheden hvori kameraet sidder, har også mulighed for at overvåge rumtemperaturen. Dermed sikre du, at baby ikke ligger i et rum hvor det er enten alt for varmt eller koldt.

Derudover har modellen mikrofon med høj følsomhed. Den kan monteres hvor det lige passer, og så opfanger den alle de lyde i rummet som kommer. Begynder den at opfange baggrundsstøj, så kan man gøre mikrofonen mindre sensitiv, så den kun opfanger hvis eksempelvis baby græder.

I babyenheden er der desuden mulighed for at afspille 5 forskellige vuggeviser. Dette kan være med til at gøre baby afslappet eller at få han/hende helt til at falde i søvn.

Som andre at de bedste babyalarmer på markedet er her mulighed for tovejs-kommunikation. Det betyder at forældre selvfølgelig kan høre hvad der sker hos baby, men at forældre har mulighed for at tale til baby mellem enhederne, således at man kan få dem til at slappe af ved hjælp af ens stemme. Denne “talk-back” funktion er eftertragtet blandt mange, da det kan være en nem både at få baby til at slappe af igen, hvis de savner deres mor eller far.

Med denne Motorola alarm får du en rækkevidde op til 300 meter, og en alarmering hvis signalet bliver svagt. Hvis den giver alarm, er det derfor nødvendigt at gå tættere på babyenheden, for at få optimalt signal igen.

Neonate BC-8000DV

Med godt kamera og monteringskit 
Mulighed for opkobling af 3 babyenheder
Lavt strålingsniveau og genopladeligt batteri
Samtalefunktion mellem enhederne

Om produktet

Neonate BC-8000DV er en topmodel fra norske Neonate. Denne babyalarm leverer topklasse resultater for hvad en babyalarm skal kunne, og sikre dig ro i maven når baby ligger og sover i barnevognen eller på værelset. Denne Neonate BC-8000 babyalarm er selvfølgelig udstyret med kamera funktion, samt en masse en lang række andre features, som gør denne babyalarm rigtig populær.

Modellen sikre uovertruffen video og audio kvalitet, som gør at du altid har styr på hvad din baby laver af lyde og hvilke bevægelser. I denne babyalarm har batterierne en standbytid på op til 25 timer, hvilket er meget pænt. Det indbyggede og genopladelige lithium batterie har desuden 2 års garanti, hvis det skulle gå hen og miste sin styrke.

Babyalarmerne er udviklet med fokus på dit barns sikkerhed, derfor er de lavet så de har en så lav stråling som muligt. Dette sikres igennem stand-by-mode som har stemmeaktiveret funktion, på den måde er enheden i sleep mode når der ikke er noget lyd. Stråling ved babyenheden er på maks. 125 mW.

Funktioner

Funktioner er der nok af i denne smarte babyalarm fra Neonate. Først og fremmest har den indbygget video-funktion, så du kan holde øje med hvordan baby har det. Til det skal det nævnes at babyalarmen kan indstilles på tre måder, alt afhængigt af hvad man ønsker:

 – VIDEO VOX mode: LCD skærm slår automatisk til på forældreunit og sender video og lyd når baby laver lyde.

 – LCD ON/OFF mode: LCD transmittere video hele tiden, og transmittere kun lyd når baby laver lyde.

 – AUDIO ONLY mode: LCD er slukket, der er kun lyd der transmitteres hvis baby laver lyde

Denne Neonate babyalarm med video funktion, har alle de fornødne funktioner, som man kunne tænke sig. Modellen har først om fremmest en lang rækkevidde, på op til hele 800 meter ved udendørs brug. Ved video funktion aktiveret, er det begrænset til maks 300 meter. Erfaring fortæller at det nok er en smule mindre, men ikke desto mindre, har modellen en sikker og stabil forbindelse, i forhold til mange af markedets andre babyalarmer med kamera.

Med denne babyalarm med video er det muligt at tilknytte op til 3 babyenheder til forældreenheden og dermed holde øje med mere end én baby. Derudover har forældreenheden en samtale-funktion, således at man kan komme i kontakt med baby. Dermed har man en tovejs-kommunikation, frem for at man kun kan høre fra babyenheden.

I denne smart babyalarm er der indbygget en række alarmer, som giver besked til dig som forælder, når tingene ikke er helt som de skal være. Det kan være hvis batteriniveauet er lavt på en af enhederne, at signalet mellem enhederne ikke er helt i top eller at temperaturen ved baby har bevæget sig ud fra de ønskede værdier.

Justerbar audio sensitivitet er alarmen også udstyret med, så du har mulighed for at justere hvor følsom alarmen skal være. Du kan derfor justere sensitiviteten af mikrofonen i babyunit så uønsket baggrundsstøj ikke bliver registreret.

Anmeldelser

Eftersom at denne babyalarm er en topmodel, må det forventes at både pris og kvalitet er høj – og det er også tilfældet. Modellen leverer alle de funktioner i den kvalitet som det skal, og brugerne er meget tilfredse med produktet. På danske Pixizoo.dk får Neonate BC-8000DV næsten 5 ud af 5 stjerner fra samtlige brugere.

Blandt andet bliver der skrevet følgende:

Gode babyalarmer. Rigtig gode babyalarmer. God rækkevidde. Holderen er lidt svær at få af, og forældreenheden står ikke helt vildt godt. Men vi er super glade for dem. Kameraet er godt og alarmen en god kvalitet.

Meget tilfredsVi har nu brugt disse alarmer i små 3 måneder og er meget tilfredse. De holder ikke fantastisk strøm, hvis man udelukkende har kamerafunktionen tændt, men vi bruger den on/off for at tjekke 🙂

Ønsker du at læse flere anmeldelser af Neonate BC-8000DV babyalarm med kamera kan du læse dem her.

Philips Avent SCD630

3,5 tommer LCD farveskærm 
Energibesparende ECO tilstand
Krystalklart nattesyn vha. infrarød
God digital audio og video

Om produktet

Her er Philips’ svar på deres babyalarm med videofunktion. Denne Philips babyalarm bliver leveret med en babyenheden og en forældreenhed, hvor du kan lave en række indstillinger. Derudover kan du selvfølgelig se med på den 3,5” store LCD skærm som viser video i høj kvalitet af din baby.

Philips Avent SCD630 babyalarm med videoovervågning en en rækkevidde på op til 50 meter ved indendørs brug og op til 300 meter ved udendørs brug. Modellen anvender en sikker teknologi, som hedder FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum) , som sikre minimal interferens samt en personlig forbindelse, som ikke kan hackes.

Modellen har en energibesparende ECO tilstand, som gør at batteriet holder længere – dette gøres ved at modellen går på stand-by når den ikke registrerer nogen larm fra baby. Batteriet er estimeret til at holde i op til 10 timer før næste opladning.

Funktioner

Philips Avent Video Monitor SCD630 er en smart babyalarm, som sikre høj opløsning og krystalklart natte syn. Med sin infrarød funktion, som automatisk slår til ved mørke, kan du se hvad der sker inde hos baby, på trods af at der ikke er noget lys.

I modellen, som kan ses på forældreenheden, kan den give besked om signalet til babyenheden er stærkt nok. Derudover giver den besked hvis batteriet på en af enhederne er ved at være træt.

På forældreenheden er der desuden en indbygget talk-back funktion, så du kan berolige barnet med din stemme, uden at skulle gå ind til stedet hvor baby ligger og slapper af. Dette kan være ganske anvendeligt, hvis man blot skal lave lyde eller tale, så baby kan slappe af igen. Modellen har ligeledes en indbygget vuggevise, som du kan afspille enten fra babyenheden eller fra forældreenheden.

Sidst skal det nævnes, at modellen har 3 forskellige lydniveauer som kan indstilles efter behov. Samtidig kan mikrofonens følsomhed på babyenheden indstilles, så den er tilpasset til de lyde som kommer fra barnet.

Anmeldelser

Denne babyalarm med kamera bliver taget godt imod af de mange forældre derude. Modellen leverer op til de forventninger om hvad en moderne babyalarm skal kunne, hvor mange har de fornødne funktioner såsom talk-back funktion, nattesyn, justerbar mikrofon og mere.

På Amazon har modellen fået +150 anmeldelser og modtager en samlet rating på 3,8 ud af 5 stjerner. Klart størstedelen af anmeldelserne ligger i 5/5 stjerner, mens der er en lille og jævn fordeling af både 1, 2, 3 og 4 stjerner.

VTech BM3200

Privat og sikker forbindelse 
Høj kvalitet i video og audio
Krystalklart nattesyn vha. infrarød
5 forskellige vuggeviser

Om produktet

VTech BM3200 babyalarm er endnu en effektiv babyalarm med video. Modellen har et effektivt VGA kamera med infrarødt lys til anvendelse om natten eller i mørke omgivelser. Kameraet på babyenheden kan desuden vippes, zoome og vægmonteres, således at det kan placeres det mest optimale sted for udsyn. Babyalarmen har samtidig en indbygget vågelys og 5 forskellige vuggeviser, som kan være med til at berolige dit barn i løbet af natten, hvis han/hun bliver urolig.

Med den digitale 2,4 Ghz trådløse FHSS teknologi, som ligeledes blev brugt i babyalarmen ovenfor. Dette sikre en klar og sikker transmission af både lyd og video. Desuden har modellen en rækkevidde på op til maksimalt 300 meter.

Funktioner

Ligesom de forrige babyalarmer, har denne model en indbygget alarm, som giver besked ved kritisk batteriniveau eller ved dårligt signal. Derudover har denne babyalarm en farveskærm, så du kan se flotte farver på skærmen.

Denne VTech babyalarm har 6 indstillinger for volumen, som kan tilpasses ens behov. Batteriet i forældreenheden er genopladeligt og kan holde i op til 14 timers brug. Hertil skal det nævnes at babyenheden kun kan anvendes ved at sættes i stikkontakt, da den ikke kører på genopladelige batterier.

Anmeldelser

VTech babyalarmer er ikke lige så populære som eksempelvis Philips, Neonate eller Motorola, men kvaliteten fejler bestemt ikke noget. Eftersom de ikke er ligeså populære, findes der heller ikke lige så mange anmeldelser af denne babyalarm, VTech BM3200. På danske Pixizoo skrives der følgende:

Fantastisk – Virkelig god babyalarm, vi er rigtig glade for vores!”

Neonate BC-5800D

Brugervenlig og pålidelig
Lavt strålingsniveau 
Rækkevidde op til 800 meter
Temperaturmåler og genopladeligt batteri

Om produktet

Her er der tale om en af de helt populære modeller indenfor babyalarmer. Denne Neonate model har de mest essentielle funktioner, som giver dig alt hvad du skal bruge i forhold til at holde styr på din baby selvom du ikke kan se din baby. Babyalarmen fra Neonate, får rigtig flotte brugeranmeldelser med på sin vej, som skyldes dens smarte funktioner og høje kvalitet.

Modellen er lavet i et super enkelt design, som er opdelt i Baby Unit og Parent Unit. På begge enheder kan man styre lydstyrke, se batteriniveau og se temperaturen omkring der hvor baby ligger.

Funktioner

Denne smarte Neonate BC-5800D babyalarm har op til 70 timers batteritid mens den er aktiv. Du kan altid følge med på enheden, om den er ved at løbe tør for strøm. I tilfælde af at den er ved at løbe tør, er det blot at skifte batterierne ud.

Rækkevidden på denne Neonate babyalarm er hele 800 meter udendørs. Er man indendøre, er der selvfølgelig flere objekter som forstyrre, men fungerer også rigtig godt, selvom man ikke er på samme etage. Indbygget i modellen er en alarm, som både giver lyd fra sig hvis man er for langt væk fra babyenheden, hvis batteriniveau er lavt og hvis temperaturen hos baby er enten for høj eller lav.

I modellen får du en rigtig god digital lydkvalitet og en sensitiv mikrofon, som opfanger de mindste lyde fra din baby. Dette er et rigtig vigtigt område, som sikre at du kan høre hvis din baby er ked af det, er blevet sulten eller hvis der foregår noget andet. Derudover er den 100 % interferens fri, som gør at du ikke får andre babyalarmer på din linje. Du kan dermed altid være sikker på, at have en fortrolig samtale med din baby, uden nogen andre lytter med.

Anmeldelser

Denne Neonate BC-5800D får rigtig flotte anmeldelser af de mange brugere. På den danske Pixizoo [nyt vindue] får denne babyalarm fuld stjerner baseret på hele +315 anmeldelser. Her nævner brugerne at de er rigtig glade for babyalarmen, da den er meget pålidelig og nem at betjene.

En køber af Neonate babyalarmen skriver:

Dejlig babyalarm. Den er lille, let og kompakt. Der er alt på displayet man kunne have brug for. Den er let at betjene og har vild lang batteritid… den er meget pålidelig og meget lyd følsom, så man kan høre den mindste lyd fra baby hvis alarmen er tæt på. Kan klart anbefale den, den er alle pengene værd.

Neonate BC-6500D

Mulighed for opkobling af flere alarmer
Brugervenlig med gode funktioner
Stabilt signal og lavt strålingsniveau
Indbygget standby-funktion

Om produktet

Denne Neonate BC-6500D er endnu en babyalarm vellykket og anbefalet udstyr til overvågning af din nyfødte baby.  Neato BC-6500D blev kåret som testvinder hos både Alt.dk og babytesterne.no i 2018. Dette vidner om, at denne babyalarm fra Neonate kan præcis det den skal. Modellen har en række smarte funktioner og funktionaliteter, som gør at netop denne babyalarm får rigtig høje karakterer.

Denne babyalarm er lavet i et overskueligt design men mindst mulige antal knapper, som gør at brugervenligheden er i top. Det er en lille og enkel model, som ikke fylder så meget – hverken babydelen eller voksendelen.

Funktioner

Denne Neonate BC-6500D babyalarm har alle de nødvendige funktioner, til at give dig ro i maven, når du efterlader din baby uden for rækkevidde. Modellen har en rækkevidde helt op til 800 meter udendørs, hvilket er meget højt. Du kan således godt sætte baby til at sove et sted i haven/gården uden at være bekymret for at forbindelsen ryger. Skulle du bevæge dig tilstrækkeligt langt væk fra barnevognen at forbindelsen svækkes, så sikre den indbyggede alarm at du bliver opmærksom på dette. Ligeledes giver alarmen besked hvis batteriniveauet er tilpas lavt, eller at temperaturen bliver for lav/høj hos din baby.

I denne model er der en indbygget talk-back funktion, som gør at forældre kan kommunikerer med barnet, og at baby kan snakke tilbage. Dette betyder at forældre kan høre hvis baby græder, og man kan direkte via babyalarmen forsøge at berolige baby med ens stemme eller musik.

Til denne Neonate BC-6500D babyalarm er det muligt at forbinde og til tre babyenheder, hvis du har flere børn, der sover hver for sig. Dette kan være ganske anvendeligt, hvis man enten passer flere børn, eller ens egne børn ikke sover i samme vogn/seng.

Denne model har desuden et rigtig kraftigt signal med 100% digital lydkvalitet. Du sikre derfor, altid at kunne høre hvad der bliver sagt i alarmen. Til modellen følger op til 90 timers batterilevetid, så du behøver sjældent at oplade / skifte batterier.

Anmeldelser

De mange brugere er rigtig imponerede og glade for denne babyalarm. Denne Neonate babyalarm fungerer lige som den skal i følge de mange brugere, hvor blandt andet batteritiden, signalet og den nemme betjening er især noget som bliver fremhævet.

En bruger skriver blandt andet:

Baby-alarmen er et af de bedste køb vi har haft gjort. Den virker hver gang, og det et fantastisk at den ikke opfanger udefrakommende støj. Naboen kan slå græs, save brænde osv. uden det går i den. Og så holder den strøm rigtig længe. En baby-alarm der får mine største anbefalinger.

Nabby babyalarm til smartphone

Anvendes på smartphone
Lille og yderst brugervenlig
Strømvenlig og hurtig opladning
Bluetooth opkobling til mobil

Om produktet

Nabby babyalarm er en prisvindende babyalarm til smartphone og tablet. Babyalarmen har vundet både Reddot award i 2014 og Danish App Award i 2013 for bedste brugervenlighed. Denne smarte alarm til din baby bruges sammen med en gratis app til din smartphone/tablet, så du slipper for en ekstra enhed, end din telefon. Modellen er blevet kåret som prisvinder, grundet dens enkle design, lave stråling, sikre forbindelse og dens lange batterilevetid. Nabby babyalarm er udviklet, designet og produceret af danskere, som sikre en høj kvalitet i hele processen. Denne smarte Nabby babyalarm er til dig som ønsker et simpelt og effektivt produkt, uden at skulle forlange videoovervågning og hvad man ellers kan få i nutidens babyalarmer.

Funktioner

Denne smarte og brugervenlige babyalarm har kun en enkelt knap på sig, og er derfor meget nem at betjene. Det eneste man skal gøre er, at hente den tilhørende applikation på din smartphone, og parrer enhederne ved hjælp af Bluetooth – og så er du i gang. På mobilen kan du indstille lydfølsomheden i mikrofonen, indstille på alarmvolumen, samt andre personificerende funktioner.

Modellen har en af de laveste strålinger blandt alle babyalarmer, og du skal dermed ikke tænke på farlige stråler, som dit barn bliver udsat for, da det slet ikke forekommer med denne babyalarm.

Babyalarmen har et yderst effektivt batteri og kan holde og til 70 timer, hvilket er langt over gennemsnittet sammenlignet med andre babyalarmer – faktisk cirka 3 gange så meget. Babyalarmen fra Nabby er designet til at holde til en dagligdag i en travl børnefamilie. Den har derfor ingen skærm som kan flække, knapper der kan falde af eller billig plastik, som går i stykker. Enheden er lavet af CE mærket BpA- og ftalatfri ABS plast, og måler kun 7 x 6 x 2 cm.

Anmeldelser

Denne innovative babyalarm får blandet kritisk blandt de mange brugere. Nogle personer elsker alarmen, mens andre synes den er for simpel. På danske Coop er der en række forskellige anmeldelser – samlet set for modellen 3,7 ud af 5 stjerner, som baserer sig på +30 anmeldelser.

På danske Pixizoo får babyalarmen fra Nabby også blandede anmeldelser. Blandt en af de gode af slagsen, bliver der skrevet følgende:

Helt sikkert den bedste babyalarm jeg har stødt på. Den har rigtig mange gode funktioner via ens smartphone. Man kunne måske savne en videofunktion, men som almindelig babyalarm er den absolut perfekt. Vi har aldrig oplevet forbindelsesproblemer, og har kørt den både på iPhone og Samsung.

 

Hvilken babyalarm skal jeg købe?

Står du og skal bruge en babyalarm, enten fordi at du har en nyfødt baby eller den gamle blot er blevet forældet, så er det en god ide at kigge sig lidt omkring. Der findes et hav af babyalarmer, som hver i sær har sine fordele og ulemper, alt afhængigt af ens ønsker og behov. På denne side har vi samlet de bedste og mest populære babyalarmer på markedet, som lever op til nutidens krav om hvad en babyalarm skal kunne.

Som kan ses i tabellen ovenfor, findes der mange forskellige babyalarmer, med hvert deres design, funktionalitet og ikke mindst pris. Det vigtigste er at identificerer ens eget behov, og finde den babyalarm, som passer bedst. På denne side finder du babyalarmer som har klaret sig rigtig godt i test, hvor blandt andet funktionalitet, lydkvalitet, radius og stråling er blandt de afgørende faktorer. Overvejer du om din baby skal have en eltandbørste også, som sikre bedre rensning af tænder, så kan du finde en elektrisk tandbørste til børn i bunden af denne side.

Philips babyalarmer er kendt for at være babyalarmer i god kvalitet, som kan holde i adskillige år. Babyalarmer fra Philips er desuden nogle af de mest populære på den danske marked, og de sælger en lang række forskellige modeller.

Babyalarm fra Philips

Er en babyalarm fra Philips noget værd? Det korte svar er: Ja. Philips babyalarmer er nogle af de mest populære på den danske markedet. Philips Avent leverer en god kvalitet og man får generelt meget for pengene ved at købe en babyalarm fra Philips. Noget af det som babyalarmerne fra Philips er kendt og eftertragtet for, er deres mange smarte funktioner, som er inkluderet i produkterne.

Mange af deres produkter har nemlig smarte samtale-funktioner så du kan kommunikerer med de baby, indbyggede vuggeviser så du kan afspille beroligende lyde og natlampe, som også have en rolig indvirkning på babyen. Derudover har deres babyalarm med batteri og babyalarm med temperaturmåler, så du kan tjekke babyens omgivelser.

Nogle af de nyere modeller fra Philips Avent har indbygget kamera og video funktion, så du kan observerer din baby på farten og væk hjemmefra. Deres seneste model, Philips Avent uGrow Smart Monitor, er opkoblet til netværket, så du kan overvåge din baby uanset hvor du befinder dig i verden.

Babyalarm med kamera funktioner kan sagtens være at foretrække, da man dermed kan få en indsigt i hvordan babyen har det udover blot lyd. Mange gange kan lyd være tilstrækkeligt, men det kan give en ekstra ro i maven at se at babyen trækker vejret og at han/hun ligger og bevæger sig i sin søvne.

Babyalarm fra Motorola

Det kan sagtens være at du skal købe en Motorola babyalarm. Babyalarmer fra Motorola har været populære i en lang række, og de har en relativ stor markedsandel på det danske marked. Motorola er kendt for at lave babyalarmer som holder i længere tid, hvilket selvfølgelig er til fordel for dig som forbruger.

Motorola babyalarmer har størstedelen af de funktioner som man ønsker, og bruger moderne og innovative teknologier til at udvikle deres produkter. Du kan med fordel vælge en af de motorola babyalarmer som vi har samlet her på siden. Du skal blot vælge den billigste forhandler, som vi ligeledes har fundet til dig.

Det er forskelligt hvad en Motorola babyalarm kan. Som det kan ses i produkterne ovenfor, så er der stor forskel på hvilke funktioner babyalarmerne besidder. Eksempelvis har en af deres topmodeller et justerbar kamera med zoom, mens den prisvenlige model ikke har kamera overhovedet.

Læs derfor hvad den enkelte babyalarm fra Motorola har at tilbyde inden du bestiller dig for at købe. Vi har forsøgt at nævne de vigtigste funktioner, og alt hvad du bør vide inden du køber. I skal blot gøre op med jer selv, samt hvilke behov der er i hjemmet og hvad der passer bedst til jeres familie.

Babyalarm fra Neonate

Neonate babyalarmer er en af de helt store spillere på det danske markedet – babyalarmerne er skabt af en række norske fædre, som har et vision om at skabe de bedste babyalarmer på markedet. En Neonate babyalarm roses til skyerne af størstedelen af de mange brugere. Generelt er kvaliteten af alarmerne høje, hvor især strålingsniveau og lydkvalitet er i højsædet.

Teknologien i deres babyalarmer gør at strålingsniveau er ganske lavt. Når babyalarmen går standby, udsender den stort set ingen stråling, og har generelt meget lavere niveau end mange af deres konkurrenter. Dette er rigtig positivt, hvis du ikke ønsker at din baby bliver udsat for stråling fra din babyenhed.

Neonate babyalarm er i flere henseender blevet kåret som bedst i test, og Neonate babyalarm test har været på radaren mange steder. Blandt andet anbefaler Forbrugerrådet Tænk Neonate babyalarmer, da de står for god kvalitet i et brugervenligt og enkelt design.

Neonate babyalarm – funktioner: Neonate babyalarmer har en række smarte funktioner, til gavn for dig som forældre i hverdagen. Neonate har lavet nogle forskellige niveauer af babyalarmer i hver sin prisklasse. Vil du have en helt enkelt babyalarm, som giver dig klar og stabil lyd, så har de en model til det. Vil du hellere have videoovervågning, samtalefunktion og en lang række smarte features, har de også en model til det.

Fælles for dem alle, er at de leverer lyd i høj kvalitet, hvor du selv har mulighed for bl.a. at justerer mikrofonfølsomheden, så den kun opfanger lyde fra din baby. De fungerer nemlig således, at registrere de ingen lyd, er de på standby-mode, for at spare mest muligt på strømmen.

 

Kan man stole på en babyalarm?

I dag er babyalarmer anset for at være i rigtig høj kvalitet, og du kan derfor godt regne med en babyalarm, hvis du køber fra en af de førende producenter. Når man snakker om høj kvalitet, så kigges der blandt andet på hvornår mikrofonen registrerer, at babyen siger lyde. Alarmen skulle helst aktiveres hvis baby ligger og laver lyde. Nogle modeller i dag, er lavet således at du selv kan indstille på lydfølsomheden. Laver din baby tit små uskyldige lyde, så ønsker du måske ikke at alarmen aktiveres konstant. Af den årsag, kan du sætte lydfølsomheden en anelse ned, så den kun aktiveres hvis baby siger høje lyde, græder eller deslige.

Overvejer de en af de babyalarmer du kan finde på denne side, så er de alle anvendt og anmeldt af brugere på nettet, og de har fået gode anmeldelser med sig på vejen. Du kan derfor roligt regne med at kvaliteten er i orden, når du køber en af de babyalarmer du bliver præsenteret for på denne side.

 

Babyalarm bedst i test?

Med den rigtige babyalarm som opfylder dine behov, kan du trygt lade din baby sove, uden af skulle være bekymret for at han/hun ikke har det godt. De fleste babyalarmer registrerer alle små lyde, måler temperaturen hos baby og sørger for at du kan enten komme i kontakt med din baby, eller hvert fald hører hvis der foregår noget.

Der findes en lang række test af babyalarmer på nettet og dertilhørende mange babyalarm testvindere. Ved at købe en bedst i test babyalarm, så sikre du at produktet ikke er helt skidt. Om end det er babyalarm stråling der fanger din opmærksomhed, eller om det er den enkelte producent du har øje på, så læs de tests der er blevet foretaget af produktet. Det kan tit vise hvilke fordele eller ulemper der er ved den babyalarm du er ved at købe.

Der findes som sådan ikke den bedste babyalarm, men der er alarmer til hvert behov. Hvis du skal bruge en babyalarm med kamera, findes der en række gode. Skal du bruge en babyalarm med vuggeviser og natlamper, findes der også en række gode. Undersøg derfor markedet inden du køber, og vælg den babyalarm som passer bedst til netop dit behov.

4 tanker om “Babyalarm

  • Julie fra Pricesurf siger:

   Hej Margrethe,
   Tak for din kommentar. Om du skal købe en babyalarm med kamera eller ej, kommer i sidste ende ned til dit eget behov. Nogle forældre synes at det er utrolig rart at kunne se sin baby via kamera, og andre har nok i blot lyden. Babyalarmer med video vil typisk være lidt dyrere, så det budget du har spiller også ind. Du kan læse mere om babyalarmer med kamera/video her.

   Venlig hilsen
   Julie fra Pricesurf

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.