Babyalarmer

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
1. Philips Avent
SCD506/01 DECT
Klik
2. Neonate
BC-5800D
Klik
3. Neonate
BC-6500D
Klik
4. Nabby
Til smartphone
Klik
5. Padwico
835
Klik

Læs mere om de mest populære babyalarmer

Der kan være stor forskel på hver enkelt babyalarm og dens funktioner, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Her er de mest populære modeller samlet, og er med til at give dig et overblik over de bedste babyalarmer på markedet.

 

Philips Avent 506/01 DECT

Indbygget talk-back (samtale) funktion
100% sikker forbindelse via DECT-teknologi
Indbygget natlampe og vuggeviser
Alarmering ved lavt batteri og signal

Om produktet

Her er tale om en smart og populær babyalarm fra Philips. Modellen hedder Philips Avent SCD506/01. Babyalarmen er kåret som “Godt Køb” af Forbrugerrådet Tænk, fordi at den er meget enkel at anvende og kan anskaffes til en overkommelig pris.

Philips Avent babyalarm er perfekt til dig med et nyfødt barn, hvor du ønsker at får krystalklar lyd, sammen med en smart samtale funktion, hvor du kan snakke sammen med din baby. Modellen anvender DECT-teknologi hvor der ikke er interferens (støj) og 100 % fortrolig. Derudover har denne Philips babyalarm en energibesparende Smart ECO tilstand, som giver en længere batterilevetid.

Denne Philips babyalarm hører til blandt de større babyalarmer, så modellen passer bedst i en barnevogn, hvor der er god plads omkring hovedet. Forældreenheden er mindre og har strop, hvilket gør den mere bekvemmelig at gå rundt med.

Funktioner

Denne Philips Avent babyalarm er udstyret med DECT-teknologi, som skal give dig en tryghed, når du forlader din baby. Teknologien giver en meget pålidelig forbindelse med klar lyd, så du altid ved hvis din baby græder eller er vågen. Derudover er du helt sikker på, at andre babyalarmer ikke går ind på frekvensen, således at du altid er 100 % privat og fortrolig.

Denne Philips Avent SCD506/01 betjenes rigtig let og intuitivt. Modellen har en rækkevidde på 330 meter, men skulle den gå hen og miste forbindelse, advarer den både med lys og lyd. I modellen er det samtidig muligt at afspille musik, samt en smart 2-vejs samtalefunktion, så du kan komme i kontakt med baby. Det er en af de bedste modellen til indendørs og udendørs rækkevidde, og fungerer også rigtig godt mellem etager, ifølge det danske forbrugerråd Tænk.

Denne Philips Avent babyalarm er ledningsfri og kører derfor på batteri. Forældreenheden har genopladelige batterier mens babyenheden skal skiftes løbende. Babyenheden har en fast netledning og tilsluttes stikkontakten. Forældreenheden kan tilsluttes en stikkontakt, men kan også bruges med batterier, for at gøre den mere mobil.

Anmeldelser

Som nævnt i starten får denne babyalarm rigtig gode anmeldelser på sin vej. Modellen er deslige blevet kåret til Godt Køb hos Forbrugerrådet Tænk, som især fremhæver funktionaliteterne, rækkevidden og mikrofonens følsomhed. Hos de danske forhandlere, får modellen ligeledes gode anmeldelser. På danske Coop Shopping får denne babyalarm samlet 4,1 ud af 5 stjerner, hvortil det nævnes at det er høj kvalitet til prisen og god value-for-money.

En køber skriver:

“Supernem at bruge og med mange forskellige funktioner.

 

Neonate BC-5800D

Brugervenlig og pålidelig
Lavt strålingsniveau 
Rækkevidde op til 800 meter
Temperaturmåler og genopladeligt batteri

Om produktet

Her er der tale om en af de helt populære modeller indenfor babyalarmer. Denne Neonate model har de mest essentielle funktioner, som giver dig alt hvad du skal bruge i forhold til at holde styr på din baby selvom du ikke kan se din baby. Babyalarmen fra Neonate, får rigtig flotte brugeranmeldelser med på sin vej, som skyldes dens smarte funktioner og høje kvalitet.

Modellen er lavet i et super enkelt design, som er opdelt i Baby Unit og Parent Unit. På begge enheder kan man styre lydstyrke, se batteriniveau og se temperaturen omkring der hvor baby ligger.

Funktioner

Denne smarte Neonate BC-5800D babyalarm har op til 70 timers batteritid mens den er aktiv. Du kan altid følge med på enheden, om den er ved at løbe tør for strøm. I tilfælde af at den er ved at løbe tør, er det blot at skifte batterierne ud.

Rækkevidden på denne Neonate babyalarm er hele 800 meter udendørs. Er man indendøre, er der selvfølgelig flere objekter som forstyrre, men fungerer også rigtig godt, selvom man ikke er på samme etage. Indbygget i modellen er en alarm, som både giver lyd fra sig hvis man er for langt væk fra babyenheden, hvis batteriniveau er lavt og hvis temperaturen hos baby er enten for høj eller lav.

I modellen får du en rigtig god digital lydkvalitet og en sensitiv mikrofon, som opfanger de mindste lyde fra din baby. Dette er et rigtig vigtigt område, som sikre at du kan høre hvis din baby er ked af det, er blevet sulten eller hvis der foregår noget andet. Derudover er den 100 % interferens fri, som gør at du ikke får andre babyalarmer på din linje. Du kan dermed altid være sikker på, at have en fortrolig samtale med din baby, uden nogen andre lytter med.

Anmeldelser

Denne Neonate BC-5800D får rigtig flotte anmeldelser af de mange brugere. På den danske Pixizoo [nyt vindue] får denne babyalarm fuld stjerner baseret på hele +315 anmeldelser. Her nævner brugerne at de er rigtig glade for babyalarmen, da den er meget pålidelig og nem at betjene.

En køber af Neonate babyalarmen skriver:

Dejlig babyalarm. Den er lille, let og kompakt. Der er alt på displayet man kunne have brug for. Den er let at betjene og har vild lang batteritid… den er meget pålidelig og meget lyd følsom, så man kan høre den mindste lyd fra baby hvis alarmen er tæt på. Kan klart anbefale den, den er alle pengene værd.

 

Neonate BC-6500D

Mulighed for opkobling af flere alarmer
Brugervenlig med gode funktioner
Stabilt signal og lavt strålingsniveau
Indbygget standby-funktion

Om produktet

Denne Neonate BC-6500D er endnu en babyalarm vellykket og anbefalet udstyr til overvågning af din nyfødte baby.  Neato BC-6500D blev kåret som testvinder hos både Alt.dk og babytesterne.no i 2018. Dette vidner om, at denne babyalarm fra Neonate kan præcis det den skal. Modellen har en række smarte funktioner og funktionaliteter, som gør at netop denne babyalarm får rigtig høje karakterer.

Denne babyalarm er lavet i et overskueligt design men mindst mulige antal knapper, som gør at brugervenligheden er i top. Det er en lille og enkel model, som ikke fylder så meget – hverken babydelen eller voksendelen.

Funktioner

Denne Neonate BC-6500D babyalarm har alle de nødvendige funktioner, til at give dig ro i maven, når du efterlader din baby uden for rækkevidde. Modellen har en rækkevidde helt op til 800 meter udendørs, hvilket er meget højt. Du kan således godt sætte baby til at sove et sted i haven/gården uden at være bekymret for at forbindelsen ryger. Skulle du bevæge dig tilstrækkeligt langt væk fra barnevognen at forbindelsen svækkes, så sikre den indbyggede alarm at du bliver opmærksom på dette. Ligeledes giver alarmen besked hvis batteriniveauet er tilpas lavt, eller at temperaturen bliver for lav/høj hos din baby.

I denne model er der en indbygget talk-back funktion, som gør at forældre kan kommunikerer med barnet, og at baby kan snakke tilbage. Dette betyder at forældre kan høre hvis baby græder, og man kan direkte via babyalarmen forsøge at berolige baby med ens stemme eller musik.

Til denne Neonate BC-6500D babyalarm er det muligt at forbinde og til tre babyenheder, hvis du har flere børn, der sover hver for sig. Dette kan være ganske anvendeligt, hvis man enten passer flere børn, eller ens egne børn ikke sover i samme vogn/seng.

Denne model har desuden et rigtig kraftigt signal med 100% digital lydkvalitet. Du sikre derfor, altid at kunne høre hvad der bliver sagt i alarmen. Til modellen følger op til 90 timers batterilevetid, så du behøver sjældent at oplade / skifte batterier.

Anmeldelser

De mange brugere er rigtig imponerede og glade for denne babyalarm. Denne Neonate babyalarm fungerer lige som den skal i følge de mange brugere, hvor blandt andet batteritiden, signalet og den nemme betjening er især noget som bliver fremhævet.

En bruger skriver blandt andet:

Baby-alarmen er et af de bedste køb vi har haft gjort. Den virker hver gang, og det et fantastisk at den ikke opfanger udefrakommende støj. Naboen kan slå græs, save brænde osv. uden det går i den. Og så holder den strøm rigtig længe. En baby-alarm der får mine største anbefalinger.

 

Nabby babyalarm til smartphone

Anvendes på smartphone
Lille og yderst brugervenlig
Strømvenlig og hurtig opladning
Bluetooth opkobling til mobil

Om produktet

Nabby babyalarm er en prisvindende babyalarm til smartphone og tablet. Babyalarmen har vundet både Reddot award i 2014 og Danish App Award i 2013 for bedste brugervenlighed. Denne smarte alarm til din baby bruges sammen med en gratis app til din smartphone/tablet, så du slipper for en ekstra enhed, end din telefon. Modellen er blevet kåret som prisvinder, grundet dens enkle design, lave stråling, sikre forbindelse og dens lange batterilevetid. Nabby babyalarm er udviklet, designet og produceret af danskere, som sikre en høj kvalitet i hele processen. Denne smarte Nabby babyalarm er til dig som ønsker et simpelt og effektivt produkt, uden at skulle forlange videoovervågning og hvad man ellers kan få i nutidens babyalarmer.

Funktioner

Denne smarte og brugervenlige babyalarm har kun en enkelt knap på sig, og er derfor meget nem at betjene. Det eneste man skal gøre er, at hente den tilhørende applikation på din smartphone, og parrer enhederne ved hjælp af Bluetooth – og så er du i gang. På mobilen kan du indstille lydfølsomheden i mikrofonen, indstille på alarmvolumen, samt andre personificerende funktioner.

Modellen har en af de laveste strålinger blandt alle babyalarmer, og du skal dermed ikke tænke på farlige stråler, som dit barn bliver udsat for, da det slet ikke forekommer med denne babyalarm.

Babyalarmen har et yderst effektivt batteri og kan holde og til 70 timer, hvilket er langt over gennemsnittet sammenlignet med andre babyalarmer – faktisk cirka 3 gange så meget. Babyalarmen fra Nabby er designet til at holde til en dagligdag i en travl børnefamilie. Den har derfor ingen skærm som kan flække, knapper der kan falde af eller billig plastik, som går i stykker. Enheden er lavet af CE mærket BpA- og ftalatfri ABS plast, og måler kun 7 x 6 x 2 cm.

Anmeldelser

Denne innovative babyalarm får blandet kritisk blandt de mange brugere. Nogle personer elsker alarmen, mens andre synes den er for simpel. På danske Coop er der en række forskellige anmeldelser – samlet set for modellen 3,7 ud af 5 stjerner, som baserer sig på +30 anmeldelser.

På danske Pixizoo får babyalarmen fra Nabby også blandede anmeldelser. Blandt en af de gode af slagsen, bliver der skrevet følgende:

Helt sikkert den bedste babyalarm jeg har stødt på. Den har rigtig mange gode funktioner via ens smartphone. Man kunne måske savne en videofunktion, men som almindelig babyalarm er den absolut perfekt. Vi har aldrig oplevet forbindelsesproblemer, og har kørt den både på iPhone og Samsung.

 

Padwico 835 babyalarm

Fås i både sort og hvidt design
Indbygget standby funktion
Lavt niveau af stråling
Justerbar følsomhed af mikrofon

Om produktet

Padwico babyalarm er endnu en effektiv babyalarm på markedet, som du garanteret ikke vil blive skuffet over. Modellen produceres i både sort og hvid, og gør at du altid kan høre dit barn, når den lille har brug for dig.

Til modellen medfølger en lang række effektive features, som vil blive anvendelige på den lange bane. Først og fremmest har denne babyalarm en rækkevidde på hele 600 meter ved udendørs brug. Den arbejder på en høj frekvens, som sikre at der ikke er forstyrrelser på forbindelsen. Modellen har vibrator på forældre-enheden og der er natlys på babyenheden. Alt i alt en smart model.

Funktioner

Denne Padwico babyalarm har en automatisk søgefunktion, som sikre at de altid er på den rigtige kanal. På modellens stand-by funktion, kan den holde i op til 85 timer, som er ganske udemærket.

Derudover har denne babyalarm fra Padwico en rigtig lav stråling (kun 8 % af normal DECT og 40 % af øko-DECT). Strålingsniveauet sænkes automatisk, når baby- og forældreenheden er tæt på hinanden. Niveaumåler med lysdioder på forældre-unit og praktisk advarselsalarm, når der er lavt batteri på både baby og forældreenheden.

Den justerbare mikrofonen er ekstra følsom på babyenheden og slutteligt er den udstyret med oplader og genopladeligt batteri.

Anmeldelser

Denne Padwico 835 babyalarm er relativ ny og har ikke fået så mange anmeldelser på internetter. Modellen anses for at være ganske effektiv, og de bruger som har anmeldt den, har givet den 5 ud af 5 stjerner.

Brugeren skriver enkelt og præcist:

En alarm man kan stole på, så den er vi meget glade for.

Hvilken babyalarm skal jeg købe?

Står du og skal bruge en babyalarm, enten fordi at du har en nyfødt baby eller den gamle blot er blevet forældet, så er det en god ide at kigge sig lidt omkring. Der findes et hav af babyalarmer, som hver i sær har sine fordele og ulemper, alt afhængigt af ens ønsker og behov. På denne side har vi samlet de bedste og mest populære babyalarmer på markedet, som lever op til nutidens krav om hvad en babyalarm skal kunne.

Som kan ses i tabellen ovenfor, findes der mange forskellige babyalarmer, med hvert deres design, funktionalitet og ikke mindst pris. Det vigtigste er at identificerer ens eget behov, og finde den babyalarm, som passer bedst. På denne side finder du babyalarmer som har klaret sig rigtig godt i test, hvor blandt andet funktionalitet, lydkvalitet, radius og stråling er blandt de afgørende faktorer. Overvejer du om din baby skal have en eltandbørste også, som sikre bedre rensning af tænder, så kan du finde en elektrisk tandbørste til børn i bunden af denne side.

Philips babyalarmer er kendt for at være babyalarmer i god kvalitet, som kan holde i adskillige år. Babyalarmer fra Philips er desuden nogle af de mest populære på den danske marked, og de sælger en lang række forskellige modeller.

 

Kan man stole på en babyalarm?

I dag er babyalarmer anset for at være i rigtig høj kvalitet, og du kan derfor godt regne med en babyalarm, hvis du køber fra en af de førende producenter. Når man snakker om høj kvalitet, så kigges der blandt andet på hvornår mikrofonen registrerer, at babyen siger lyde. Alarmen skulle helst aktiveres hvis baby ligger og laver lyde. Nogle modeller i dag, er lavet således at du selv kan indstille på lydfølsomheden. Laver din baby tit små uskyldige lyde, så ønsker du måske ikke at alarmen aktiveres konstant. Af den årsag, kan du sætte lydfølsomheden en anelse ned, så den kun aktiveres hvis baby siger høje lyde, græder eller deslige.

Overvejer de en af de babyalarmer du kan finde på denne side, så er de alle anvendt og anmeldt af brugere på nettet, og de har fået gode anmeldelser med sig på vejen. Du kan derfor roligt regne med at kvaliteten er i orden, når du køber en af de babyalarmer du bliver præsenteret for på denne side.

 

Babyalarm bedst i test?

Med den rigtige babyalarm som opfylder dine behov, kan du trygt lade din baby sove, uden af skulle være bekymret for at han/hun ikke har det godt. De fleste babyalarmer registrerer alle små lyde, måler temperaturen hos baby og sørger for at du kan enten komme i kontakt med din baby, eller hvert fald hører hvis der foregår noget.

Der findes en lang række test af babyalarmer på nettet og dertilhørende mange babyalarm testvindere. Ved at købe en bedst i test babyalarm, så sikre du at produktet ikke er helt skidt. Om end det er babyalarm stråling der fanger din opmærksomhed, eller om det er den enkelte producent du har øje på, så læs de tests der er blevet foretaget af produktet. Det kan tit vise hvilke fordele eller ulemper der er ved den babyalarm du er ved at købe.

Der findes som sådan ikke den bedste babyalarm, men der er alarmer til hvert behov. Hvis du skal bruge en babyalarm med kamera, findes der en række gode. Skal du bruge en babyalarm med vuggeviser og natlamper, findes der også en række gode. Undersøg derfor markedet inden du køber, og vælg den babyalarm som passer bedst til netop dit behov.