Populære Siemens køleskabe

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Siemens
KS36VAI41
Klik
2. Siemens
KG36VXW31
Klik
3. Siemens
KS36VBI30
Klik
4. Siemens
KG36VVI32
Klik
5. Siemens
KS36VVW40
Klik

Læs mere om de mest populære Siemens køleskabe

I følgende afsnit kan du læse mere om de mest populære Siemens køleskabe, som er dem du finder i tabellen overfor. De mest populære Siemens køleskabe er endt på listen af flere forskellige årsager. Som oftest er det fordi der er tale om testvindere eller at de generelt bare har fået rigtig gode anmeldelser på markedet.

 

Siemens KS36VAI41

Om produktet

Her er tale om et flot fritstående køleskab fra Siemens. Køleskabet er en af de mest populære modeller på markedet, da det kombinierer alt det som de fleste leder efter. Du får en god ydeevne, masser af plads, flot design og det hele til en yderst overkommelig pris.

Som du også kan læse længere nede på siden, så har køleskabet fået utrolig mange positive anmeldelser, som understøtter dets popularitet. Hvis køleskabet lyder som noget for dig, så læs med i næste afsnit, hvor køleskabets forskellige funktioner bliver gennemgået.

Siemens KS36VAI41 er et ekstremt populært køleskab på markedet og dette er med god grund. Køleskabet kombinerer alle de ting man som forbruger leder efter. Hvis du køber køleskabet kan du forvente af få et meget driftsikkert køleskab, mange nyttige funktioner, et flot design og et meget lydløst køleskab.

Funktioner

Siemens KS36VAI41 er spækket med mange nyttige funktioner, som du helt sikkert vil få gavn af i hjemmet. Først og fremmest så er køleskabet udstyret med elektronisk temperaturstyring med touch control. At du kan indstille temperaturen med touch sikrer, at du altid kan indstille køleskabet til præcis det antal grader, som du foretrækker dine fødevarer skal være.

At temperaturen i køleskabet er jævnt fordelt er også vigtigt for dine fødevarer, på ældre køleskabe kan du opleve at tingene bliver ekstrem kolde på en hylde og knap så kolde på en anden hylde. Siemens KS36VAI41 er heldigvis udstyret med Siemens’ freshSensor teknologi, som via sensorteknologi skaber en jævnt fordelt temperatur. De forskellige sensorer er koblet op til en dynamisk køling via ventilator, som selv står og op- og nedjusterer temperaturen.

Hvis du nogensinde har prøvet at forlade et køleskab åbent ved en fejl, så har du formentlig oplevet at komme tilbage til et køleskab hvor al kulden er forsvundet. Dette burde imidlertid ikke kunne ske med dette køleskab fra Siemens. Køleskabet er nemlig udstyret med et akustisk advarselssignal, som vil lyde hvis døren er glemt at blive lukket.

Er du faldet over et godt tilbud på grøntsager i supermarkedet, så kan du roligt købe dem og opbevare dem i køleskabets hyperFresh plus skuffe. Skuffen er designet til at opbevare frugt og grønt på bedst mulig vis. Skuffen som har fugtighedsregulering friskt og vitaminrigt i op til dobbelt så lang tid som ellers.

Anmeldelser

Køleskabet er yderst populært hos dem som har valgt at købe modellen. Hvis vi starter med at tage et kig hos forhandleren WhiteAway, så har køleskabet i skrivende stund fået hele 78 anmeldelser, og de er i den grad positive. Baseret på de 78 anmeldelser har køleskabet fået 4.7 ud af 5 mulige stjerner. Bedømmelsen er rigtig høj ift. hvad man ellers ser på markedet. De mange gode anmeldelser bevidner samtidigt om at modellen er yderst populær, og det er et køleskab som folk er glade for at have og bruge i deres dagligdag.

I de mange anmeldelser nævner fremhæver folk specielt det flotte design, som passer ind i ethvert køkken. Derudover så er der også mange som fremhæver at køleskabet har en rigtig fin rummelighed og at det er meget støjsvagt.

På forhandleren Bilka er køleskabet også blevet anmeldt. Her har modellen fået tre forskellige anmeldelser af købere og endnu engang med rigtig gode anmeldelser. De tre købere har tilsammen gennemsnitligt også givet produktet 4.7 ud af 5 mulige stjerner.

 

 

Siemens KG36VXW31

Om produktet

Siemens KG36VXW31 er et køle-fryseskab der henvender sig til den mindre husholdning på omkring 3-4 personer. I fryseafdelingen finder du plads til 94 liter. Energiklasse A++ er i den bedre ende af energiskalaen, og derfor tager du med dette køle-fryseskab både hensyn til miljøet og skåner din elregning for ubehagelige udsving.

Skabet måler 1860 mm i højden men det har en bredde på 60 cm og en dybde på 65 cm.Lydniveauet på beskedne 39 dB sørger for, at du ikke generes af støj fra skabet. Med den elektroniske temperaturstyring er det ingen sag at indstille temperaturen helt nøjagtigt. LED-belysningen gør det let at navigere mellem varerne i skabet.

Designet på dette køle-fryseskab fra Siemens er i et flot hvid farve med sølv håndtag. Døren er højrehængt som vist på billedet ovenfor, men er vendbar. Ved køb af dette Siemens køle-fryseskab får du et produkt, som måske lever op til forventningerne. I følge flere anmeldelses er det et udemærket køleskab, dog har det ikke mange fancy og moderne funktioner, i forhold til nogle af de dyrere modeller. Modellen er forbeholdt mindre familier på 2-4 personer med sine kølekapacitet på 215 i køleren og 94 i fryseren. Køleskabet måler 1860 mm i højden, 600 mm i bredden og 650 mm i dybden.

Funktioner

I køleafdelingen finder man en stor crisperBox – også kaldet en 0-zone skuffe. Her har du fugtighedsregulering og varer som frugt, grøntsager og kød får en forhøjet holdbarhed her, grundet den lavere temperatur.

Nær toppen af køleskabet finder du også en forkromet flaskeholder, som er ideel til vand og vin. Der er desuden 4 hylder af sikkerhedsglas hvor de 2 kan justeres i højden.

I fryseren, som har plads til 94 liter, er der en indbygget LowFrost funktion. Det sikre hurtig og nem afriming. Derudover er der mulighed for Superfrys, hvor man kan reducerer temperaturen yderligere, for at køle ens varer ned ekstra hurtigt. Indfrysningskapacitet er 7 kg pr døgn og opbevaringstid ved strømafbrydelse er 23 timer.

Anmeldelser

På den danske WhiteAway.com har denne model fået 4 ud af 5 stjerner baseret på 7 anmeldelser. Her nævnes blandt andet at det er dejlig lydsvagt og at det er et godt standard køle-fryseskab. Der nævnes dog også at der mangler en del funktioner i forhold til de dyrere modeller, og det er sandt nok.

Her skrives blandt andet: “Siemens KG36VXW31 er et godt standard køle-fryseskab. Det mangler en del funktioner i forhold til de dyrere modeller: Kun en kompressor i stedet for to, “kun A++” i stedet for “A+++”. Ingen køle-blæser eller åben dør alarm osv. Til gengæld er det simpelt at bruge med kun to knapper: tænd og sluk-knap, samt temperaturreguleringsknap. Ligeledes er skabets indretning som hylder og skuffer langt over de billige discount skabe i kvalitet. Det er et rigtigt rart køleskab at bruge i det daglige med mange fine detaljer, så som gode hylder og en god flaskeholder osv.

 

Siemens KS36VBI3

Om produktet

Her er der tale om et flot og moderne køleskab fra Siemens. Køleskabet henvender sig til større familier, hvor det til tider kan være en udfordring af få plads til al den indkøbte mad. Med sin kapacitet på 346 liter, vil man uden problemer kunne få plads til det hele, desuden med mulighed for selv at ændre højden på køleskabets hylder.

Kombinationen af indvendigt LED-belysning, 7 store hylder, hylde til vand og 2 bokse til pålæg eller grøntsager, sikres du et godt overblik over dit køleskab. I skabsdøren er der 5 hylder, som ligeledes kan justeres i højden, til blandt andet æg, vand, mælk samt diverse andre ting. Siemens KS36VBI30 har et estimeret årligt energiforbrug på 112 kWh, hvilket placerer køleskabet i energiklasse A++, som er den næstbedste. Dette gør, at du ikke skal bekymre dig for meget om elregningen, da dette køleskab er fremtidssikret på den front. Dette køleskab fra Siemens er 186 cm højt, 60 cm bredt og 65 cm dybt. Derudover har det en nettovægt på knap 72 kg.

Her er der tale om et rigtig godt køleskab produceret af Siemens. Først og fremmest roses designet blandt mange, som værende både elegant og moderne i sit rustfri design. Ligeledes er køleskab i energiklasse A++ og har et lavt lydniveau på kun 39 dB. Derudover har det mange smarte funktioner, heriblandt ventileret køl, superkøl, airfresh filter, akustisk advarsel ved åben dør, udvendigt display med touch, samt justerbar indretning. Dette køleskab vurderes som et rigtig godt køb og kan dermed anbefales til lidt madglade væsener og større familier, der har brug for et stort og effektivt køleskab.

Funktioner

Dette moderne køleskab har flere smarte funktioner, som du garanteret vil synes om i hverdagen. Først og fremmest har det et udvendigt elektronisk display med touch kontrol, der giver overblik og nem styring af indvendig temperatur. Den resterende del af fronten på Siemens KS36VBI30 er i stål med easyClean (hårdfør mod fedtede fingre) samt sider i en sølvgrå farve. Det vertikale håndtag er i rustfrit stål.

Køleskabet har ventileret køling via ventilator i toppen af rummet, samt flere intelligente sensorer, som sikre en korrekt og vel distribueret temperatur i hele køleskabet. Ligeledes har den en smart skuffe til grøntsager med fugtighedsregulering, der holder frugter og grønt friskt i op til dobbelt så længe.

Derudover har køleskabet Superkøl, som hurtigt regulerer temperaturen ned til det indstillede niveau. Dette kan blive relevant hvis du har haft døren åben i længere tid, eller hvis du ønsker at dine mad- eller drikkevarer skal nedkøles hurtigere.

Sidst skal det nævnes at luften i køleskabet passerer gennem et filter, som dermed reducerer lugten af mad og samtidig mindsker risikoen for overførsel af smag og lugt betydeligt.

Anmeldelser

Dette smarte køleskab fra Siemens får rigtig gode anmeldelser med på vejen, hvor det både modtager ros for dens elegante design samt gode funktioner. På danske WhiteAway.com har køleskabet modtaget en gennemsnitlig score på 4,2 ud af 5, baseret på 10 anmeldelser.

En bruger af køleskabet skriver følgende: “Jeg købte køleskabet for et par uger siden. Materialerne virker dejligt solide og køleskabet har en super indretning og et dejligt lys. Flot design og funktionalitet i top. Kan anbefales.

En anden bruger skriver: “Køleskabet er rigtig godt indrettet og med gode features, som er brugbare i hverdagen – herunder f.eks. skuffe til grøntsager og frugt, som rent faktisk virker efter hensigten. Under normal drift hører man ikke køleskabet så meget, men fra tid til anden kan man godt høre at den “går i gang”, men det er meget en vanesag, tror jeg. Kort og godt – rummeligt, brugbart, elegant og bestemt pengene værd!

 

Siemens KG36VVI32

Om produktet

Dette fritstående Siemens KG36VVI32 køle/fryseskab er en af de populære modeller fra tyske Siemens. Designet er lavet i rustfrit stål med easyClean på fronten og sider i en sølvgrå farve. På modellen finder man en elektronisk temperaturstyring som kan aflæses via LED-display.

Energiklassen er A++, den næstbedste klasse, hvilket er med til at sparer miljøet og den elregning som bliver sendt hjem til dig. Det estimerede energiforbrug er på 227 kWh årligt. Desuden har dette køle-fryseskab et lydniveau på 39 dB(A) hvilket er meget standard for et moderne køleskab. I dag er 39 dB et meget fint niveau og du vil undgå gener fra køleskabet, da det ikke laver irriterende lyde.

Hvis du køber denne model, leveres døren som højrehængslet, men der er mulighed for at vende døren, såfremt dette måtte være nødvendigt. Målene er desuden som følger; højde: 186 cm, bredde: 60 cm, dybde: 65 cm.

Dette Siemens køle-fryseskab er meget støjsvagt og produceret i rustfrit stål. Modellen henvender sig til en familie på 3-4 personer. Energiklasse A++ placerer køle-fryseskabet i den bedre ende af energiskalaen, og du tager både hensyn til din økonomi og miljøet. Den indvendige LED-belysning giver dig et nemt overblik over dine madvarer, og temperaturen kan indstilles elektronisk, så den altid er helt nøjagtig.

Funktioner

I køleafdelingen, som har en kapacitet på 215 liter, består af 4 hylder af sikkerhedsglas, hvor to kan justeres i højden og 3 er easyAccess hylder. I køleskabet finder du bl.a. en crisperBox med fugtighedsregulering, som giver forlænget holdbarhed og ekstra sprødhed til frugt og grønt. Der er desuden også en forkromet flaskeholder, hvor dine vandflasker eller vin kan ligge så fint på stribe.

I fryseren har du 94 liter at gøre godt med til opbevaring af dine frostvarer. Fryseren består af en lowFrost funktion, som gør afrimning hurtig og nem. Som en anden funktion, kan du starte superFrys med automatisk tilbagestilling, der er med til at gøre din fryser endnu koldere i en rum tid, for at nedkøle dine varer endnu hurtigere. Fryseren har en indfrysningskapacitet på 7 kg pr døgn og en opbevaringsrtid ved strømafbrydelse på 23 timer. Fryseren består af 3 transparente fryseskuffer, hvor 1 af dem er ekstra stor.

Anmeldelser

Dette køle-fryseskab får meget ros med sig på vejen, blandt de tidligere købere. På den danske WhiteAway.com har dette Siemens køle-fryseskab fået over 19 anmeldelser med en gennemsnitlig kundebedømmelse på 4,4 stjerner ud af 5. Kunderne er rigtig begejstrede for modellen og skriver blandt andet:
Flot og funktionel køle/fryseskab. Tilpas i størrelse. Nem at holde og grøntsagskuffen er helt perfekt

Mens en anden kunde skriver:
Et flot fint og funktionelt kølefryseskab med gode køle egenskaber, særligt i grøntsags skuffen, der hurtigt reguleres. Godt og overskueligt indrettet. Rimeligt lydsvagt og flot design.

 

 

Siemens KS36VVW40

Om produktet

Siemens KS36VVW40 er et stort og rummeligt køleskab. Modellen passer til de fleste familiers behov, da det har en kølekapacitet på hele 346 liter. Køleskabet byder samtidig på en masse nyttige funktionaliteter, som gør det meget anvendeligt at benytte. Har du brug for et stort køleskab med masser af plads, så læs med i nedenstående tekst, hvor vi gennemgår alt du bør vide om køleskabet.

Siemens KS36VVW40 er overodnet set en rigtig god model fra Siemens. Køleskabet har et flot design, og henvender sig til de familier, som har brug for meget plads. Køleskabet byder samtidig på nogle fine funktioner, men intet ud over det sædvanlige. KS36VVW40 får ikke top karakter, da der er mange andre modeller, som giver mere value for pengene og samtidig har flere funktioner.

Funktioner

Da køleskabet er en af de nyere modeller på markedet for Siemens, så er det selvfølgelig udstyret med alle de mest moderne teknologier. En af dem værende den elektroniske temperaturstyring som kan aflæses via et LED-display. Den elektroniske styring gør, at du er sikker på at køleskabet får lige præcis den temperatur, som du foretrækker dine fødevarer i.

Det er vigtigt at have et godt og behageligt lys i ens køleskab, og det er præcis hvad du får hos Siemens KS36VVW40. Køleskabet er udstyret med mederne LED-lys, som giver et skarpt men behageligt lys – også selvom det er nat og der er helt mørkt. Du kan derfor stadig snige dig ud om natten efter en snack eller et koldt glas mælk.

Dernæst så har køleskabet også indbygget dynamisk køling. Den dynamiske kølefunktion fungerer således, at der sidder små sensorer i køleskabet, som måler temperaturen. De forskellige sensorer kan herefter igangsætte ventilatoren, så den “puster” den kolde luft rundt i hele køleskabet, og dermed fordeler kulden. Funktionen sikrer at dine fødevarer har den samme temperatur, så der ikke er én bestemt hylde, hvor maden bliver meget koldere end en anden.

Anmeldelser

Køleskabet har fået gode anmeldelser hos de kunder som har købt det. Hos forhandleren WhiteAway har modellen fået tre anmeldelser, som tilsammen giver køleskabet 4.7 ud af 5 mulige stjerner. Kunderne er begejstret og en skriver eksempelvis, at “køleskabet opfylder alle familiens forventninger, der er masser af plads og det har et lille strømforbrug”.

Køleskabet har fået gode anmeldelser hos de kunder som har købt det. Hos forhandleren WhiteAway har modellen fået tre anmeldelser, som tilsammen giver køleskabet 4.7 ud af 5 mulige stjerner. Kunderne er begejstret og en skriver eksempelvis, at “køleskabet opfylder alle familiens forventninger, der er masser af plads og det har et lille strømforbrug”.

Modellen kan også købes hos den tyske del af Amazon. Har har modellen også fået tre anmeldelser af kunder som har købt det. De tre kunder hos Amazon giver 4.3 ud af 5 stjerner, det er primært ét negativt review som trækker den samlede bedømmelse ned. Kunden som ikke har givet topkarakter har givet 3 ud af 5 stjerner, da der er nogle ting han ikke er helt tilfreds med. Han fremhæver bl.a. a køleskabet har en tendens til at larme, når det skal igang med at køle.

 

Siemens køleskabe – tysk kvalitet

Siemens køleskabe er kommet for at blive. Tyske Siemens laver produkter i særklasse og de har lang erfaring med det. De nyeste modeller fra Siemens er spækket med smarte teknologier, fleksible pladsmuligheder og selvfølgelig pakket ind i et flot design.

Den nye generation af køle- og fryseskabe, gør både at dine madvarer holder sig frisk i længere tid, samtidig med at hjælpe dig med at opbevarer det hele på en praktisk måde. Ligesom så mange andre af produkterne fra Siemens, kan du forvente at dit nye køle- eller køle/fryseskab holder i mange år frem.

 

Hvorfor er Siemens køleskabe gode?

Et Siemens køleskab er godt grundet deres store investeringer i innovative funktioner og ikke mindst flot design. Inkluderet i de nyeste modeller af køle-fryseskabe, funder du to kamera installeret. Hermed kan du på et overblik inde i køleskabet – også når du ikke er hjemme. Dette gør sig muligt ved hjælp af deres Home Connect-app, hvor du kan aktiverer de to kamera.

Siemens noFrost køle-/fryseskabe har sensorer, der registrerer, hvornår det er tid til afrimning. De registrerer for eksempel temperaturen uden for skabet, og hvor mange gange lågen har været åbnet. Disse kontrollerede afrimningsintervaller forhindrer, at der dannes is i fryseren, og bidrager til konsekvent at holde energiforbruget nede. Og hvad skal du så gøre? Ingenting. Aldrig mere afrimning.

 

Smarte funktioner fra Siemens

Siemens hvidevarer har ikke kun innovative og praktiske funktioner, de er også meget energieffektive. For at holde denne høje standard udvikler Siemens hele tiden nye teknologier, som reducerer energiforbruget. Dette er også tilfældet for de mange køle- og fryseskabe. De arbejder trods alt døgnet rundt for altid at holde maden frisk. Når det gælder køleskabsteknologi bruger Siemens energieffektive kompressorer, meget effektiv isolation og optimerede kølesystemer.

Varierende eksterne temperaturer og konstant åbning og lukning af køleskabsdøren fører til temperaturændringer i køleskabet. De smarte freshSense-sensorer reagerer, så snart temperaturen ændres og overtage kølestyringen. Det er effektiv køl og frys med Siemens.

Designet i Siemens køle- og fryseskabe er lige så trendsættende som teknologien. En ren, moderne stil gør køleskabene lige så iøjnefaldende som vores fryseskabe eller side by side kombinationer. Siemens bruger kun kvalitetsmaterialer og tilbyder en række forskellige modeller, farver og design. Uanset om du kigger efter et fritstående køle-/fryseskab eller en model til indbygning, en kompakt enhed til en lille lejlighed eller nok plads til en hel familie, et køleskab i sort, hvidt eller rustfrit stål, finder du det, du ønsker, i vores store produktudvalg – og det, som passer i dit køkken.