Hvilken slags trådløse høretelefoner er du på udkig efter?

In ear
Disse høretelefoner sidder inde i øret og er eksempelvis gode til sport.

100% trådløse
Disse in-ear buds er 100 % trådløse og kommer i et opladeretui.

On ear
Disse høretelefoner sidder udenpå øret og blander komfort og lydkvalitet.

Over ear
Disse høretelefoner sidder rundt om øret og kan holde alle lyde ude.

Uanset hvilken type trådløse høretelefoner du er ude efter, så kan du i nedenstående tabeller se de mest populære indenfor hver kategori. Længere nede på siden kan du læse mere om hvert produkt.

trådløse in-ear høretelefoner

Model Navn Butik
1. B&O
Beoplay E6
– Til musikelskeren
Klik
2. Beats By Dre
BeatsX
– Værdi for pengene
Klik
3. Jaybird
Sport X4
– Til den aktive
Klik
4. JBL
Reflect Mini 2
Klik
5. Plantronics
BackBeat GO 410
Klik
6. Sony
WI-1000X
Klik

100% trådløse earbuds

Model Navn Butik
1. Jabra
Elite Active 65t
Klik
2. Sennheiser
Momentum True
Klik
3. B&O
Beoplay E8
Klik
4. Beats
PowerBeats PRO
Klik
5. Apple
AirPods II
Klik
6. Samsung
Galaxy Buds
Klik

trådløse on-ear høretelefoner

Model Navn Butik
1. Apple
Beats Solo3
Klik
2. Marshall
Major III
Klik
3. Sony
WH-H800N
Klik
4. Bose
SoundLink
Klik
5. JBL
UA Sport
Klik

trådløse over-ear høretelefoner

Model Navn Butik
1. Sony
WH-1000XM3
Klik
2. Bose
QuietComfort 35 II
Klik
3. B&O
Beoplay H9i
Klik
4. Jabra
Elite 85H
Klik
5. Sennheiser
PXC 550
Klik

 

 

 

 

Læs mere om de bedste trådløse høretelefoner i test

I følgende afsnit kan du læse mere om de bedste trådløse høretelefoner, som er dem du finder i tabellen overfor. De mest populære høretelefoner er endt på listen af flere forskellige årsager. Som oftest er det fordi der er tale om testvindere eller at de generelt bare har fået de bedste brugeranmeldelser på markedet.

Hvis du er i tvivl om hvilken type af trådløse høretelefoner der findes på markedet, så er er der også mulighed for at læse mere om dette i den store trådløse købsguide i bunden.

B&O Beoplay E6 – Trådløse in-ear høretelefoner i høj kvalitet

Særdeles god lydkvalitet
84/100 hos Tech-Test.dk
★★★★★ hos Lyd & Billede
Flot dansk design og høj komfort
Slidstærkt materiale i høj kvalitet
Fås i flere forskellige farver

En brugervenlig trådløs hovedtelefon

B&O har leveret en let tilgængelig trådløs høretelefon der er tilpasset hverdagen med fart på. E6 modellen tilsluttes nemt og hurtigt til din smartphone via bluetooth. Knapperne på kablet der gør det muligt at muligt at besvare opkald uden af skulle have din telefon op ad lommen.

I begge pods findes der magneter som tillader dig at have dem rundt om halsen, og således undgå at miste dem, når de ikke er i brug. Når magneterne sættes mod hinanden, vil den automatiske sluk-funktion aktiveres, så du ikke bekymrer dig om at spare på strømmen.

På den magnetiske ladestation, vil opladningen af in ear høretelefonerne, foregå let og hurtigt.

En høretelefon tilpasset dig

Bang og Olufsen har skabt et trådløst headset i høj kvalitet og lækkert design, som let kan personliggøres. Der medfølger forskellige størrelser af ørestykker i blødt silikone så du vil opleve en maximal komfort.

Med E6 in-ear modellen får du alle dybderne af bassen samt de finere teksturer i toppen. I BeoPlay-appen er det muligt at skabe din egen lydprofil så du altid får en lyd der passer til netop dig og dit humør. B&O har sørget for at give dig en justérbar lydoplevelse så du altid har den bedst mulige sound.

Hovedtelefoner som kan bruges til sport

Dette er et sæt trådløse høretelefoner til sport. Modellen er støv- og vandafvisende hvilket gør den velegnet til motion såvel som hverdagsbrug. Den flettede tekstil som dækker kablet gør E6 til en model der tåler lidt af hvert. Dette sæt bluetooth høretelefoner er let i vægt og vil derfor ikke genere på løbeturen. Med 5timers batteri vil du kunne løbe et helt maraton.

B&O hovedtelefonerne sidder godt fast i øret grundet den behagelige pasform, som passer enhver øretype. På ledningen sidder desuden knapper til volume og Play/Pause hvilket er praktisk til en hurtig justering. Det er også her at indkommende opkald kan besvares, så træningen ikke behøver at betyde du mister et vigtigt opkald. Alt dette gør B&O Beoplay H5 modellen til et godt sæt løbe høretelefoner.

Flot B&O design

Disse trådløse hovedtelefoner karakteriseres af et smukt design og en lydkvalitet der går hånd i hånd. B&O har formået at skabe en lydoplevelse i høj klasse uden at gå på kompromis med udseendet. De flettede tekstil som dækker kablet fra øre til øre sammen med den matte aluminium, gør designet klassisk med et twist. Dette er en høretelefon i tidsløst skandinavisk design, som kun få andre modeller matcher.

Beats By Dre BeatsX – Apple funktionalitet og design

Anbefalet af SoundsGuys.com
Høj værdi for pengene
★★★★★ hos Amazon.com
Kvalitets bluetooth in-ear høretelefoner
Særlig kompatibel med Apple iPhone
8 timers batteri på farten

In-ear høretelefoner fra Beats By Dre i høj kvalitet

BeatsX-øretelefoner er den perfekte trådløse makker på farten. Oplev autentisk og klar lyd hele dagen med op til 8 timers batteritid. Med Fast Fuel får du 2 timers afspilningstid efter en opladning på bare 5 minutter. Takket være det unikke Flex-Form-kabel kan du gå med øretelefonerne hele dagen og nemt putte dem i lommen. Og med ørepropper i forskellige størrelser kan du vælge det mest behagelige par.

BeatsX arbejder lige så hårdt, som du gør. Øretelefonerne er slanke, lette og kompakte og fungerer som den perfekte trådløse makker. De indstilles med det samme – du skal bare tænde dem i nærheden af din iPhone – og så forbindes de samtidigt med Apple Watch, iPad og Mac.*

W1 Apple chip som drivkraft

Den effektive Apple-chip W1 sørger for nem indstilling og skift af Apple-enheder,* op til 8 timers batteritid samt Fast Fuel-teknologi, som giver 2 timers afspilningstid efter en opladning på 5 minutter.

Ved hjælp af RemoteTalk kan du besvare opkald med den indbyggede mikrofon, afspille musik, skrue op og ned for lyden og aktivere Siri. Apple-chippen W1 har Class 1 Bluetooth-forbindelse – branchens førende teknologi, når det gælder rækkevidde og signalstyrke. Og den bedste ydeevne på markedet gør, at BeatsX nemt kan synkronisere med dine enheder, så du kan bevæge dig frit omkring, holde musikken i gang og holde produktiviteten i vejret hele dagen.

Trådløse høretelefoner med god og ren lyd

BeatsX har autentisk og klar lyd med optimeret støjisolering, som giver en mere intens lytteoplevelse. Et innovativt akustisk design leverer tydelig diskant, bas uden forvrængning og naturtro gengivelse af lyd inden for en masse genrer.

Uanset om du har dem i ørerne eller rundt om halsen, er de slanke BeatsX behagelige nok til, at du kan have dem på hele dagen. Det unikke Flex-Form-kabel sikrer fleksibilitet, og ørepropperne i forskellige størrelser giver bedre komfort. Og når du ikke bruger dem, sørger de magnetiske ørepropper for, at øretelefonerne ikke snor sig sammen, så de er lette at pakke sammen og opbevare.

Jaybird Sport X4 – De ultimative høretelefoner til sport

8.5/10 – Anbefalet af SoundsGuys.com
★★★★★ hos TechRadar.com
Omsluttende lyd i høj kvalitet
Brugbar lydjustering og vandtæt

Smart Jaybird in-ear høretelefon til sport

Disse smarte og simple in-ear høretelefoner fra Jaybird er til dig som ønsker en trådløs høretelefon til sport. Modellen har en omsluttende lyd som gør at du kan fokusere på sporten uden at blive forstyrret. Modellen er lavet til sportsverdenen og er perfekt til løbere. Med en rigtig god lyd og en høj komfort, bør de fleste sætte pris på denne model.

Disse in-ear høretelefoner fra Jaybird læner sig op af at være de mest fleksible trådløse høretelefoner der findes. Modsat flere af de ovenstående trådløse høretelefoner, har denne model ingen nakkebøjle. Du kan derfor problemfrit proppe dem i lommen eller i tasken – og så fylder de tæt på ingenting.

Brug dem til sport

Den største opgradering som disse trådløse høretelefoner til sport har fået, er den anerkendte IPX7 rating. Denne rating indikerer at den er særlig modstandsdygtig overfor vand og sved. Men denne rating, kan høretelefonerne klare hele 30 minutter under vand. Det betyder ikke at du kan svømme med dem, men blot at du ikke skal tænke på at de går i stykker hvis du sveder meget eller løber i regnvejr.

Ovenstående vandklassificiering er en af flere opgraderinger til Jaybird X4 fra Jaybird X3. Udover den sved- og vandafvisende forbedring fra IPX6 til IPX7, er der blevet opdateret ørekroge for bedre pasform, Quick Charge (1 timers musikafspilning på 10 minutter opladning), redesignet ørepropper af skum og redesign af ledningsklemme.

Kvalitet for pengene

Jaybird X4 Sport er et fornuftigt valg af trådløse hovedtelefoner, som du garanteret vil blive glad for. Med deres IPX7 rating, deres optimale pasform i ørene og en høj lydkvalitet, skal du nok sætte pris på dem.

Disse trådløse in-ear høretelefoner har en kvalitetslyd med equalizer. DU kan desuden høre trådløs musik og tage opkald med den indbyggede mikrofon. Der er op til 8 timers uafbrudt musikafspilning og god mulighed for at tilpasse ørepropperne og finnerne til netop dit øre.

JBL Reflect Mini 2 – God design til den aktive livsstil

8.5/10 hos HeadPhoneReview.com
★★★★ hos CNET.com
Letvægt og vandtæt in-ear headset
God Bluetooth forbindelse

Ideelle til en sporty livsstil

Hvis du er en sporty person der elsker at fordybe dig i musik imens du træner, så vil en trådløs in ear som JBL Reflect mini 2 passe perfekt til dig. Disse JBL trådløse høretelefoner er formet til dig der elsker sport ligeså meget som du elsker musik. Det kan være svært at forstå at der kommer så meget musik ud af en så lille høretelefon på bare 15g i vægt. Let vægt er essentielt for en god træningshøretelefon, men det er ikke hver dag man finder en høretelefon der samtidig leverer så højt et niveau i lyd.

JBL høretelefonen sidder desuden godt fast i øret. JBL har udviklet FreeBit adapterene som er inkluderet. Adapterne giver forbrugeren mulighed for at udskifte silikonen der sidder i øret og således få den mest optimale komfort. Det er vigtigt at høretelefonerne sidder som de skal når kroppen er i bevægelse. Herudover er det muligt at hænge dem om halsen hvis man får brug for en pause.

Et nyt niveau af trådløshed

Denne JBL bluetooth høretelefon skiller sig desuden ud fra de andre høretelefoner på markedet da bluetooths rækker længere end man lige skulle tro. Du kan faktisk være op til 10 meter væk fra dit device og stadig have forbindelse til det. Dette giver mulighed for at lægge telefonen ned og koncentrere sig mere om sin træning.

Er du i fitness center, dyrker crossfit, spinning eller andet er dette en meget nyttig funktion fordi du ikke konstant skal holde din telefon. JBL har desuden tilføjet mulighed for styring på selve ledningen. Med fjernstyringen kan du kontrollere volumen, afspille/pause og skifte til næste eller foregående nummer. Heri er også indbygget en mikrofon og du kan derfor også besvare opkald med et enkelt klik med fingerspidserne.

Man får meget for pengene med JBL Reflect Mini 2

Du får den velkendte JBL lyd, som altid er i høj kvalitet. Hos JBL har de siden deres stiftelse for 70 år siden arbejdet på at finde netop dette niveau af lyd. Resultatet af 70 års arbejde kan blive dit for sølle 749 kr. JBL høretelefonerne er en del af den velkendte og ikoniske Reflect serie.

Man får altså også det flotte design med som kendetegner reflect-serien. Det minimalistiske design i aluminium og silikone føles lækkert at have i hånden. Det er ikke noget under at folk bliver overraskede over at prisen ikke er højere på disse JBL hovedtelefoner.

Plantronics BackBeat GO 410 – In-ear høretelefoner med ANC teknologi

Smarte in-ear høretelefoner med høj komfort
★★★★ hos SoundsGuys.com
Effektiv aktiv støjreducering (ANC)
Vand- og svedresistente for længere holdbarhed

En in-ear høretelefon med ANC teknologi og god lyd

Plantronics BackBeat GO 410 er et udmærket bud på en prisvenlig in-ear høretelefon med indbygget noise cancellation. Disse trådløse høretelefoner tilbyder en rigtig god lyd, en fremragende og stabil forbindelse til din enhed med Bluetooth 5.0 samt et auto on/off funktion for at holde længere på batteriet. Selvom ANC og batteriet ikke er det bedste af det bedste, får du til gengæld meget for pengene ved køb af disse Plantronics BackBeat GO in-ear hovedtelefoner.

Smart design fra Plantronics

Plantronics BackBeat Go 410 er primært lavet af plastik og silikone, hvilket gør dem lette, men måske lidt billige i forhold noget af dens konkurrence. Når det er sagt, mens BackBeat Go 410’s halsbånd er lavet af blød og fleksibel silikone, ville man ønske at hele hovedtelefonen var lavet af samme materiale.

Materialet til side, så føles hovedtelefonerne stadig som et kvalitetsprodukt med god pasform og finish. Der er en lille klap, der dækker hovedtelefonens micro USB opladningsport – en anden noget irriterende funktion, da USB-C har erstattet micro USB som den nye standard på de fleste telefoner og bærbare enheder. Dog er der stadig mange modeller som benytter sig af micro USB.

Den høje ledning indeholder en in-line fjernbetjening til strøm, afspilning og parring, og ørepropperne er selvmagnetiske, hvilket gør det muligt for hovedtelefonerne automatisk at skifte ANC til og fra, når den er tilsluttet af en magnet.

Selve ørepropperne har et ovalt formet rør og silikone eartips for optimal komfort i ørene. Ørepropperne føles en anelse store, men de forbliver sikkert på plads. Dette afhænger naturligvis også af ens øre. Hovedtelefonerne er ikke beregnet til anstrengende træning, men de er “svedbestandige” ifølge Plantronics, men der blev ikke givet nogen IP-rating.

Gennemsnitligt ANC teknologi og rigtig god lyd

Samlet set er ANC gennemsnitlig og er i stand til at blokerer en god mængde støj – men ikke så meget som topmodellerne fra Bose eller Sony. Dette kan delvist skyldes størrelsen, men for det meste algoritmen og hardware Plantronics implementeret i sin tilgang. Hvad der er værre er imidlertid, at der også er en mærkbar hvæsen, når ANC er aktiveret.

Hvis der er lyspunkt i forhold til ydeevnen, er det hovedtelefonens stærke og pålidelige forbindelse takket være inkluderingen af ​​Bluetooth 5.0, som forhindrede hovedtelefonerne i at miste forbindelsen i den daglige brug.

Plantronics BackBeat GO 410 tillader dig at ændre tone balancen via BackBeat mobilappen, som giver dig mulighed for at vælge mellem “Bright” og “Bass” EQ’erne og vælg høj, lav eller off for ANC.

I nogle tilfælde kan bassen i høretelefonerne godt være en anelse overdøvende, men mainstream musik lyder sjovt og dynamisk. Mellemrum er lidt forsænket og højder har en god mængde energi, og detaljer og lydniveau er omtrent gennemsnittet for denne type høretelefoner. Hvis du vil have bedre lyd, skal du eksempelvis vælge en Sony WI-1000X, som har væsentlig bedre specifikationer.

Med hensyn til batteriets levetid påstår Plantronics 8 timer med ANC på og 10 timer med ANC fra. Dette viser sig at være spot on i høretelefon testen, selvom det er overraskende, at deaktivere ANC kun giver dig to ekstra timer lyttetid. Til sammenligning, Jabra Elite 65e sport 8 timer batterilevetid med ANC på, men hele 13 timer med det deaktiveret.

Sony WI-1000X – Trådløse høretelefoner med støjeliminering

Gode Sony høretelefoner med ANC teknologi

Her er der tale om et par smarte trådløse høretelefoner fra Sony, som har lyd i særdeles høj kvalitet. Modellen blokerer uønsket støj fra omverdenen og sikre dig den optimale lyd til opkald, musik, podcast eller hvad du end måtte lytte til. Modellen har Smart Listening, som automatisk opdater din aktivitet, såsom vandring, løb eller shopping, som tilpasser støjniveauet hertil. Man kan justerer indstillingerne i Sony’s Connect App.

Denne trådløse in-ear Sony høretelefon har en nakkebøjle som sikre dig en holdbar pasform da der ikke er en ledning som kan sætte sig fast i din krave eller noget andet. På den måde sikre du, at selve høretelefonerne bliver siddende i dine øre, netop som man kunne ønske sig.

Model med gode specifikationer

Disse trådløse hovedtelefoner har en god batterilevetid, med en drift tid på op til 10 miner og en standby tid på op til 100 timer. Opladningstiden er sat til 210 timer, hvilket svare til 3,5 time.

Modellen fås i flere farver, herunder en guld og en sort model.

Bose SoundSport

Effektive Bose in-ear høretelefoner til sport

Dette trådløse Bose SoundSport Wireless er et rigtig behageligt in-ear headset. Et headset til træning og fitness skal sidde sikkert i ørene uden risiko for at falde ud og være behageligt samtidig. Bose SoundSport er begge dele. Det sidder sikkert i ørene takket være en lille tap, der sidder på hver earpad og som så at sige hægter sig fast inde i øret. Samtidig er de også behagelige at have siddende i ørerne.
Bose SoundSport kan fint bruges til samtaler og det har også en auto-sluk-funktion, når det ikke er koblet op til en mobil og i brug – det er med til at spare på batteriet. Batteritiden er ca 6 timers brug cirka.

Som et godt trænings-headset er de svedafvisende – styrtregner det, bør du nok ikke tage dem med ud på løbeturen og en tur i vandet klarer de heller ikke. Lyden til musik er god og uden at have aktiv støjreducering virker de okay til at sortere den værste susen fra.

Høj lydkvalitet fra Bose

Bose SoundSport trådløse hovedtelefoner holder dig i gang med energifyldt lyd, StayHear+ ørepropper, der er designet til komfort og stabilitet, og uden kabler der sidder i vejen. Det bløde silikonemateriale og den unikke form giver en stabil pasform, som bliver siddende og føles godt.

Du kan nemt tilslutte din enhed med Bluetooth- og NFC-parring, og brug inline-mikrofonen og -fjernbetjeningen til at betjene lydstyrken, skifte nummer og modtage opkald. Med Bose Connect-appen er det nemt at administrere og skifte mellem flere enheder. SoundSport trådløse hovedtelefoner er sved- og vejrbestandige. Fås i sort eller turkis.

 

 

Jabra Elite Active 65t – Ægte trådløs i høj kvalitet

Mest populære sports earbuds uden ledninger
★★★hos bl.a. TomsGuide.com
Med passiv støjreduktion – holder lyden ude
Vand- og svedresistente – perfekt til sport

Frihed til sport med 100% trådløse Jabra earbuds

Jabra Elite Active er 3 generation af sin slags og bygger derfor på mange års udvikling og forbedring. Jabra har gennem trial and error fået skabt de perfekte høretelefoner til sport.

En trådløs hovedtelefoner som sidder solidt fast i dit øre uden belemringen af en ledning. Pasformen er designet til at passe enhver øregang således at du ikke behøver bekymre dig om at miste dem.

Disse trådløse earpods kan hurtigt parres med din iPhone eller Android telefon via bluetooth. Når først de er parret og sat i ørene, behøver du ikke længere at bekymre dig at få teknologien til at fungere. Nu kan du koncentrere dig om det der er vigtigt, nemlig musikken. Telefonen kan du lægge væk, for på siden af det lille trådløse headset er der knapper som tillader dig at  tillader dig at pause og starte din playliste, volume og at gå frem og tilbage mellem numrene.

Dette er perfekt fordi det giver dig hænderne fri hvis du står i fitnesscenteret eller er i fuld fart på løbeturen. Jabra høretelefoner er desuden støv og vandresistente hvilket gør det her til det perfekte løbe headset.

Indbygget stemmestyring og opkald

Jabra har taget skridtet videre i udviklingen af deres trådløse earpods. Med Jabra Elite Active 65t kan du nemlig oprette forbindelse til Siri, Alexa eller Google now. Hvis du er apple bruger, vil headsettet reagere på din stemme, og kun din stemme. Du kan således nemt give din kommando, og den vil blive udført. Din træning behøver ikke blive bremset hvis du får en sms, for du kan nemt få læst den op af Siri eller Alexa.

Får du en ide midt på løbeturen? Så kan du uden at skulle bruge dine hænder, hurtigt få optaget en memo eller sendt en sms. Dette giver et nyt niveau a frihed fordi du kun behøver bruge dine hænder minimalt. De ikke mindre end 4 mikrofoner, bliver her, fuldt udnyttet. Det betyder naturligvis også at du kan foretage og modtage opkald med disse flotte høretelefoner fra Jabra.

Opladende dtui for længere batterilevetid

I selve ørepropperne findes der 5 timers batterilevetid. Med dem følger dog et opladende etui, som sørger for at de lader hver gang de ikke benyttes. Således har du altid et par fuldt opladte høretelefoner. Den lækre lille kompakte æske er desuden med til at beskytte dine høretelefoner når de ikke er i brug. Du har op til 8 timer ekstra, såfremt du har et etui som er 100% opladet.

En god bas til når pulsen er oppe

Der findes ikke noget mere motiverende end at høre musik med fart på, når man dyrker sport. Jabra er fuld bevidste om dette, og har derfor skabt disse høretelefoner med en bas du kan mærke, sparker dig igang. Indbygget er der en elektroniske støjisolerende funktion, der tillader dig at holde omverdenen ude mens du motionerer.

De tætsiddende ørepropper fungerer desuden som en mekanisk noise canceller. Hvis du benytter Jabra+ app’en er det muligt at skrue op og ned for graden af støjisolation. Dette er meget nyttigt hvis man løber i et trafikeret område, og derfor skal være opmærksom. På appen er det også muligt at indstille lyden så den passer til dig.

Indbygget skridttæller

Med dette produkt følger som sagt Jabra+ appen. Udover at muliggøre en tilpasning af lyd, er der i appen også en skridttæller. Dette er nyttigt at holde styr på at man får rørt sig i hverdagen, men også uhyre velegnet til løbeturen. Dette er en funktion man sjældent ser hos et sæt høretelefoner. Jabra Elite Active er altså i sandhed en model til dig der elsker at dyrke sport.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless – Perfektion i to små propper

Helt trådløse høretelefoner med touch
★★★hos bl.a. Recordere.dk
“De trådløse øretelefoners Rolls-Royce”
Uovertruffen lydkvalitet i trådløs model

Ægte trådløse earbuds med uovertruffen lydkvalitet

Sennheiser MOMENTUM True Wireless er helt trådløse in-ear høretelefoner med flot lyd, lynhurtigt Bluetooth-signal og høj brugervenlighed. Her får du masser af god musik og underholdning, når du er på farten.

MOMENTUM True Wireless har touch-betjening på ørepropperne, så du nemt kan styre musik og opkald uden at skulle lede efter knapperne. Her kan du også aktivere Transparent Hearing-funktionen, der lukker lyden fra dine omgivelser igennem, hvis du for eksempel færdes i trafikken. Eller du kan aktivere stemmestyring med Google Assistant, Amazon Alexa eller Siri, hvis du vil have begge hænder fri.

Hvis du godt kan lide at høre musik på arbejdet og andre steder, hvor du ofte kan blive afbrudt, så er automatisk pause-funktion en velsignelse. MOMENTUM True Wireless pauser din musik, når du tager en af ørepropperne ud af øret. Så kan du vende direkte tilbage hvor du slap, når du er færdig med at snakke

Nyd musik og filmlyd i topkvalitet på farten

MOMENTUM True Wireless lyder imponerende godt for et sæt True Wireless høretelefoner og understøtter flere af de nyeste Bluetooth-formater, så du kan nyde musikken i bedste trådløse kvalitet på både Android og iPhone telefoner.

Det lynhurtige Bluetooth-signal gør Sennheiser MOMENTUM True Wireless særligt god til trådløs filmlyd, hvis du for eksempel vil se serier på din PC/Mac på togturen. Her har andre trådløse høretelefoner ofte svært ved at levere lyden synkront.

MOMENTUM True Wireless har cirka 4 timers spilletid på en opladning. Du kan oplade ørepropperne yderligere to gange i det medfølgende opladnings-etui, så du i alt har strøm til 12 timers musik med dig. Som en lækker detalje er opladnings-etuiet betrukket i stof, som matcher designet af ørepropperne.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless fås i sølv. Oplade-enhed, USB C-ladekabel og 4 sæt silikone-ørepropper medfølger.

B&O Beoplay E8 – Smukt dansk design med fremragende lyd

100% trådløst dansk B&O design
★★★hos bl.a. Recordere.dk
Både trådløs eller USB-C opladning
Uovertruffen lydkvalitet i trådløs model

B&O Beoplay E8 – 100% trådløse in-ear høretelefoner med touch

Beoplay E8 er en eksklusiv, 100% trådløs in-ear-hovedtelefon med overbevisende lydkvalitet og en intuitiv touch-brugerflade, som giver dig kontrol over musik, opkald og stemmekommandoer. Den er designet til at sidde perfekt og behageligt i øret og leveres i et ladeetui af ægte læder, så den kan genoplades på farten.

Med op til 4 timers afspilning på én opladning og yderligere 8 timer fra ladeetuiet kan du nemt tage E8 med dig hele dagen. Du kan oplade etuiet og ørepropperne samtidig, så du i én omgang kan tanke strøm til 12 timers spilletid. Opladningen begynder, så snart du lægger ørepropperne i æsken.

Med Transparency Mode kan du lukke dine omgivelser ind med én hurtig bevægelse. Og via den dedikerede Beoplay App kan du vælge mellem fire niveauer af lydgennemstrømning fra omgivelserne.

Avanceret trådløs teknologi med supernem betjening

Ørepropperne bruger magnetisk induktion til at kommunikere mellem hinanden (NFMI, Near Field Magnetic Induction), og derfor kommer lyden i højre og venstre kanal aldrig “ud af sync”, som du kan opleve med nogle Bluetooth-baserede alternativer.

NFMI er en streamingteknologi, som sender lyden fra den ene øretelefon til den anden ved hjælp af et magnetisk felt. På den måde kan master-øretelefonen overføre lyd til slave-øretelefonen uden kvalitetstab. NFMI-teknologi er en digital trådløs teknologi, som blandt andet også anvendes i høreapparater. I Beoplay E8 er højre øretelefon master-enheden, og den kan du altid bruge alene – uanset om du vil lytte til musik eller tale i telefon.

Du styrer det hele fra din smartphone eller via den geniale touch-funktion på begge ørepropper. Utrolig brugervenligt og nemt, når lige du har fået kodet bevægelserne ind på rygmarven. Beoplay E8 er kort sagt din geniale rejsepartner, som giver dig total trådløs frihed overalt!

Beoplay E8 fås i sort, blå, pink og beige design.

Beats PowerBeats PRO – Totalt trådløst trænings headset

100% trådløst high-performance headset
★★★Testvinder hos T3.com
Fantastisk lyd og pasform
Det perfekte headset til træning og løb

Højtydende træningshøretelefoner i særklasse

Powerbeats Pro vil revolutionere måden du træner på. Bygget til elite atleter, har disse helt trådløse øretelefoner ingen ledninger til at holde dig tilbage. De justerbare ørehager kan tilpasses med flere eartip-muligheder for øget komfort og gøres til at forblive på plads, uanset hvor meget gas du giver den. Disse lette in-ear øretelefoner er bygget til ydeevne med et forstærket design til sved og vandmodstand, så du kan træne dine træningstrin til næste niveau. Med op til 9 timers lytningstid i hvert ørebud og kraftig, afbalanceret lyd, har du altid din musik til at motivere dig.

Lyder som en proff

Beats lyttede til rigtige atleter med det formål at designe trådløse øretelefoner, der matchede deres hårdeste træning – og det som gik igen og igen, at lyden var deres højeste prioritet. Powerbeats Pro kan prale af kraftig, afbalanceret lyd takket være en helt nydesignet akustisk pakke, som giver ren lydgengivelse, forbedret klarhed og forbedret dynamisk rækkevidde. Fordi stor lyd starter med korrekt pasform, blev disse øretelefoner også udformet med fokus på ergonomisk komfort for at give dig den bedste lytteoplevelse muligt.

Spil fra begge sider eller bare en ad gangen

Venstre, højre eller begge dele, nyd ultimativ kontrol over din lyd. Hvert ørepropper har fuld lydstyrke og sporstyring, så du behøver ikke din iPhone eller anden enhed til at justere din musik. Auto Play / Pause sensorer ved, hvornår øretelefonerne er i dit øre, hoppe på dine træning så snart du er klar til at gå. Og med voice-assistent kapacitet på en række kompatible enheder, kan du blive i zonen.

Kraftfuld lyd til din træning

Lange timers træning? Marathons? Det er fint. Hvert ørebud har op til 9 timers lytningstid, så du kan holde din musik i gang. Med opladningsetui får du mere end 24 timers kombineret afspilning. Hvis du har brug for ekstra juice, giver 5 minutters hurtig brændstofopladning 1,5 timers afspilning, når batteriet er lavt. For at spare på batterilevetiden registrerer Auto On / Off sensorer, når øretelefoner er inaktive og automatisk går i dvaletilstand. Når du er klar til at bruge dem igen, skal du blot sætte dem tilbage i dine ører, og du vil være ude og køre. Nu kan du bruge mindre tid på at bekymre dig om opladning og mere tid til opladning fremad.

Bare spørg Siri. Når som helst.

At tale med din yndlings personlige assistent er nemmere end nogensinde. Du skal blot sige “Hey Siri” til voice-aktiveret hjælp uden at skulle nå til din iPhone.2. Drevet af den nye Apple H1-hovedtelefonchip giver Powerbeats Pro en hurtigere og mere stabil trådløs forbindelse til dine enheder.3

Trådløs, der virker

Powerbeats Pro er klar til at gå, når du er. Med Bluetooth-teknologi i klasse 1 tilbyder disse trådløse øretelefoner udvidet rækkevidde og færre udfald, så de forbliver tilsluttet, mens du bevæger dig. Hvert øreprofil forbinder uafhængigt med din enhed for bedre tilslutning og brugervenlighed til musik og telefonopkald.

En voice accelerometer og flere mikrofoner målrette din stemme og filtrere ekstern støj. De sætter øjeblikkeligt op med din enhed – bare åbn etuiet og hold tæt på din iPhone – og tilslut derefter automatisk til din Apple Watch, iPad eller Mac.4.

Apple AirPods 2 – Hvis du har en Apple Smartphone

Stilrent design og Apple kvalitet
★★★fra +3000 kunder hos BestBuy.com
Fungerer super med andre Apple produkter
Op til 24 timers batteritid

100% trådløse høretelefoner i klassisk Apple stil

Ejer du en iPhone og måske oven i købet også et apple watch eller en computer fra apple, så er de trådløse apple earpods den perfekte tilføjelse til samlingen. Disse trådløse høretelefoner fra apple fungerer godt sammen med dine andre apple produkter. Designet er stilrent og klassisk apple og er derfor med til at give dig en rød tråd af design i alle dine elektroniske produkter.

Apple AirPods 2 er skridtet videre fra de ikoniske apple høretelefoner. Apple er vokset fra brugen af mini jack kabel til at tilslutte høretelefoner. Med Apple AirPods 2 får du et lækkert og ikonisk design uden at du nogensinde igen skal bekymre dig om at vikle ledninger fra hinanden.

Fantastisk funktionalitet med andre Apple Produkter

Der er dog andre fordele ved at have flere produkter fra apple end blot udseendet. Apple produkter er kendt for at tale godt med hinanden igennem iOS styresystemet. Har du en iPhone kan du lynhurtigt tilknyttet apple høretelefonerne til din iPhone via bluetooth. Når du først er tilknyttet vil earpodsne genkende din telefon og automatisk tilknytte sig netop din telefon så snart du tager dem ud af æsken. Dette er ikke den eneste fordel ved etuiet til AirPodsne.

Udover at etuiet fungerer som en beskyttelse imod ridser, er det også en oplader i sig selv. Dine Apple høretelefoner oplader altså hver gang du sætter dem i etuiet. Sammenlagt med selve høretelefonernes batteritid får du altså en spilletid på hele 24 timer. Hvis du går efter lang spilletid er dette altså de bedste trådløse høretelefoner. Etuiet kan desuden oplades med samme oplader du bruger til din iPhone så du behøver ikke tage mange forskellige opladere med på rejsen.

Når de trådløse høretelefoner sidder komfortabelt i dine ører, vil du stadig have adgang til siri og vil således uden at bruge dine hænder kunne foretage opkald, åbne og besvare sms’er samt skifte sang og skrue op og ned i volumen. Alt i alt er dette sæt AirPods de perfekte iPhone høretelefoner. De kan naturligvis også tilslutte sig apple watch

Apple watch. Alt i alt har Apple formået at få overført udtrykket “skabt til hinanden” til teknologiens verden.

Høretelefonerne du ikke forlader dit hjem uden

Der er mange grunde til at apple AirPods er nogle af de mest populære på markedet. De trådløse apple høretelefoner bliver lynhurtigt et must hver gang du går ud af hoveddøren. Apple har nemlig bevidst valgt ikke at inkluderer en lydisolerende funktion i AirPod 2. Fordelen ved dette er at du ikke udelukker omverdenen når du sætter dine høretelefoner i ørene. Tværtimod, du lukker mere af den ind, i og med det gør det nemmere at modtage opkald med frie hænder og du kommer aldrig igen til at misse et opkald.

Går du på gaden vil du fortsat kunne høre trafikken omkring dig, og har derfor lettere ved at multitaske. Apple har tænkt dette ind da de udviklede høretelefonerne og har derfor tilføjet flere funktioner. Én af de mest nyttige er at hvis du hører musik og tager den ene earpod ud, vil musikken automatisk stoppe. Dette er meget nyttigt i situationer som i lufthavnen hvor man pludselig skal høre vigtige beskeder eller hvis nogen taler til én imens man hører musik.

Én anden funktion der er med til at lukke omverdenen ind er Audio Sharing funktionen, som tillader at mere end ét par AirPods kan tilslutte sig til det samme device.

Samsung Galaxy Buds – Hvis du har en Samsung smartphone

Trådløs opladning samt opladning via din Galaxy
Kan bruges til både Android og iOS 
Fungerer super med andre Apple produkter
6 timers batteri (13 med etui)

Samsung Galaxy Buds – Køb hvis du har Android

Samsung Galaxy Buds ægte trådløse in-ear hovedtelefoner giver dig højopløsningslyd i enhver situation uden at du bliver begrænset af ledninger. Nyd absolut frihed og krystalklare opkald takket være dual mikrofonteknologien.

Nyd en fantastisk AKG-lyd samt stor komfort, trådløs opladning og et design, der passer til din lomme. Samsung’s Galaxy Buds er behagelige at have på, svedabsorberende og helt trådløse. Det er meget lette at tilslutte: Åbn blot opladningsboksen, og se ser du en pardannelses-anmodning på din telefon. Galaxy Buds leverer en overraskende kraftfuld lyd og klare opkald. Ambient Aware-indstillingen gør at du kan vælge hvor meget omgivende støj, der skal lukkes ind, så du altid kan være bevidst om dine omgivelser, når du går, arbejder eller træner.

Flot og neutralt design

Galaxy Buds er små og superlette, hvilket betyder, at de næsten forsvinder i dit øre. Det ergonomiske design gør dem komfortable at have på hele dagen, mens den innovative trekantede form betyder at du får et segl omkring dine ører uanset hvor hårdt du træner.

Få op til 13 timers batteritid, mens du er på farten med en boks, der også virker som en trådløs oplader. En fuld opladning giver op til seks timers musik, og opladningsboksen giver dig op til syv timer ekstra. En hurtig 15-minutters opladning i boksen, giver op til 1,7 timers musik.

Styr musik og opkald med et tryk. Musikken går automatiske på pause, når du fjerner øretelefonerne og starter igen, når du sætter dem tilbage i øret igen. Galaxy Buds er kompatible med Android iOS.

Jabra Elite Sport

Jabra Elite Sport – 100 % trådløst headset med indbygget pulsmåler

Jabra Elite er et nyt bud på et true wireless headset, specielt møntet på træning. Som et true wireless headset kommer de helt uden ledninger – hverken til telefonen eller mellem de to høretelefoner. De lades op i en særlig batteriholder og selvom det er lidt irriterende at være afhængig af den, hvis man er på farten, så virker det som en fornuftig løsning og en som andre også bruger, heriblandt Apple. Samtidig gør batteriholderen, at man har styr på, hvor de to enheder er.

Batteriholderen fungerer egentlig som en form for powerbank med sit eget genopladelige batteri og det rækker til to opladninger i selve headsettet. Batteritiden rækker til 4,5 timer, når man lytter til musik. men op til 13,5 time med opladning fra rejseetuiet inkluderet.

Trådløst headset som er vandtæt

Fordele ved disse trådløse høretelefoner til træning er, at det er vandtæt – 30 minutter i en meter dybt vand kan de klare ifølge producenten. De kan derfor også vaskes, hvis de trænger til det efter en særlig hård svedig tur i træningscenteret. Headsettet har desuden pulsmåler – den virker ikke 100 % præcis og skal ikke erstatte en rigtig pulsmåler, men den giver alligevel et fint fingerpeg om ens puls. Er du meget interesseret i din puls, anbefales det at købe et pulsbælte, som er mest retvisende i forhold til din puls.

Jabras egen trænings-app fungerer rigtig godt sammen med Elite Sport headsettet og man kan få gode detaljerede oversigter over ens træning med henblik på at komme i bedre form.

Høretelefonerne kan bruges både til iOS og Android og man kan bruge andre trænings-apps med dem, hvis man hellere vil det, for eksempel Endomondo, RunKeeper, Runtastic og Strava.

Apple Beats Solo3 – Høretelefoner du selv kan designe

Høretelefoner med 40 timers batteri
Flot design i mange forskellige farver
Justerbart design med behagelige ørekopper
Prisvindende lyd og udformning

Apple Beats Solo3 – Prisvindende trådløse on ear høretelefoner

Med op til 40 timers batteritid, er disse trådløse Apple Beats Solo3 et af de bedste produkter på markedet. Med en trådløs tilslutning i særklasse, er du sikker på at få en stabil forbindelse mellem din enhed og disse trådløse hovedtelefoner.

Produktet er i et prisvindende design, hvis udformning i form af behagelige og polstrede ørekopper, er med til at give dig en lydoplevelse i særklasse. Disse trådløse høretelefoner er perfekter til hverdagsbrug og er både meget elegante og neutrale i sit design.

Apple Beats Solo3 er til dig som ønsker et par enkle, og dog et par effektive høretelefoner, hvor du ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten.

Trådløse høretelefoner med mange smarte funktioner

Disse trådløse høretelefoner fra Apple er fyldt med smarte funktioner, som vil gavne dig i hverdagen. Med sin Class 1 bluetooth opkobling, er du sikker på at have forbindelse hele tiden. Derudover har disse trådløse høretelefoner hele 40 timers batteritid, hvilket betyder at du kan bruge dem i adskille dage uden at skulle lade dem op.

Som en smart feature, har Apple lavet den såkaldte “Fast Fuel”. Det betyder at få kun 5 minutter kan du få hele 3 timers afspilningstid, hvilket er rigtig meget. Skal du pludselig hjem, men har glemt at oplade dine høretelefoner, så er det blot at give dem 5 minutter i opladeren.

Udover ovenstående, kan du også nemt besvare opkald, styre musik og aktiverer Siri. Dette foregår på de indbyggede on-ear betjeningsfunktioner, som foregår på siden af den ene ørekop.

Disse trådløse høretelefoner har et indbygget Li-Ion batteri, og der medfølger naturligvis USB oplader kabel, kabel til hovedtelefon og en smart rejsetaske. Disse Apple Beats Solo3 har en højde på 19,8 cm og en vægt på kun 215 gram.

Marshall Major III – Trådløse høretelefoner i retro design

Høretelefoner med 30 timers batteri
Flot og tiltalende retro design
Indbygget mikrofon til opkald
Del musik via en 3,5 mm udgang

Trådløse on-ear høretelefoner fra Marshall

Disse Marshall Major III bluetooth høretelefoner er til dig som er efter en prisvenlig trådløs hovedtelefon i et flot design. Dette Marshall design er efterhånden blevet synonym med fed musik, og nu kan du få et flot trådløst headset til en overskuelig pris.

Blandt nøgle funktionerne på disse klassiske Marshall Major III høretelefoner, får du blandt andet en stabil Bluetooth AptX forbindelse til din enhed. Denne forbindelse har ca. 10 meter radius, hvor den ikke falder ud eller går på kompromis med lydkvaliteten.

God lydkvalitet pakket ind i et retro design

Disse Marshall Major III trådløse høretelefoner leverer en dynamisk og naturligvis trådløs lyd. Det klassiske design falder i de flestes smag og det er ganske forståeligt. Disse trådløse on-ear høretelefoner kan fås i både sort og hvid.

Marshall Major III Bluetooth er ikke ikke de dyreste on-ear trådløse høretelefoner på markedet, men det er ikke ensbetydende med at de ikke er gode. For det er de. Med en rækkevidde på over 15 meter, så er man stort set sikret et stabil signal så længe man er i nærheden af din enhed.

Sony WH-H800N – h.ear 2 on-ear høretelefoner

Bedst i test høretelefoner – Lyd & Billede
Glimrende og tiltalende lyd i høj klasse
God pasform og enkelt design
24 timers batteritid og indbygget mikrofon

Testvindende trådløse on-ear høretelefoner fra Sony

Disse trådløse on-ear høretelefoner er i høj klasse. I trådløs høretelefon test fra Lyd & Billede, vandt denne model testen. Disse flotte trådløse hovedtelefoner fra Sony leverer topklasse musik både trådløst og via ledning. Modellens design er enkelt og overskueligt, og er yderst nemt at betjene. Disse Sony høretelefoner går også under navnet “h.ear on 2” og er en af de mest populære on-ear høretelefoner fra Sony.Denne h.ear on 2 model fra Sony fås i flere forskellige farver. Blandt farverne fås både midnatsblå, beige, sort, orange og grønlig. Det betyder at du frit kan vælge hvilke farve som passer bedst til dig og din stil.

Tag opkald på farten

Med en batteritid på 24 timer og en indbygget mikrofon, kan du uden problemer tage opkald på farten. Med din god lyd skal du ikke bekymre dig om de kan høre noget selvom du er udendørs, under transport eller noget tredje. Den indbyggede mikrofon er ligeledes rigtig god, og du skal derfor heller ikke bekymre dig om modparten kan høre hvad du siger.

I Lyd & Billede trådløs høretelefon test får modellen her “Bedst i test”. Grunden til at netop disse on-ear høretelefoner er bedst i test, skyldes den uovertrufne lydkvalitet, som er essentielt i testen. Naturligvis. Derudover får man tekniske funktioner og en helt ny standard inden for trådløse on-ear høretelefoner, som gør at de bliver kåret som de bedste trådløse høretelefoner i test.

8.3 ud af 10 hos SoundGuys.com
Komfortable i design
Bred virtual assistant adgang
Hør samme musik mellem 2 Bose enheder

On-ear høretelefoner fra Bose i høj kvalitet

En bedre trådløs oplevelse starter med det, du hører. Bose TriPort-teknologien arbejder sammen med Active EQ for at levere klar og kraftfuld lyd, som du får i disse Bose on-ear hovedtelefoner. Du kan høre den dybeste bas og den klareste diskant uden kabler. Og du kan nyde mere end bare lyd.

Disse hovedtelefoner er lette og komfortable hele dagen, med polstrede ørekopper, der hviler blødt på dine ører. Derudover er de nemme at bruge. Stemmemeddelelser taler dig igennem Bluetooth-parringen og giver statusopdateringer. Du kan også afspille sange eller sætte dem på pause, modtage opkald og få adgang til telefonens Siri eller din Google Assistant.
Et støjafvisende dobbelt mikrofon system gør det muligt at høre opkald tydeligt, selv i blæsende eller støjende omgivelser. På en fuld opladning kan du lytte næsten hele dagen – op til 15 timer. En hurtig opladning på 15 minutter giver endnu et par timers spilletid. Og hovedtelefonerne foldes nemt sammen i et kompakt etui, så de er nemme at opbevare.

Nøglespecifikationer:

Op til 15 timers brug
Let og komfortabelt design
Nemt at folde sammen og have med på farten
Klar og kraftfuld lyd
Indbygget mikrofon til Siri eller Google Assistant

 

 

Sony WH-1000XM3 – Bedst i test over-ear høretelefoner

Verdensklasse støjreduktion fra Sony
★★★fra brugereanmeldelser
★★★Hos Lyd&Billede og WhatHi-Fi
Høj lydkvalitet og USBC opladning
Maksimal komfort og gode materialer
Testvinder hos Jyllands-Posten

Testvindende trådløse on-ear høretelefoner fra Sony

Sony WH-1000XM2 er kommet på markedet og er en forbedret udgave af den forgangne model, og hovedtelefonerne skulle efter sigende være forbedret og optimeret på flere punkter. Her er der blandt andet tale om forbedringer i lydkvaliteten, måden hvorpå støjreduktionen fungerer samt batteriets kapacitet og levetid. Meget relevante punkter.

En vigtig funktion i disse hovedtelefoner er Adaptive Sound Control-funktionen, som betyder at hovedtelefonerne selv analyserer og tilpasser sig efter omgivelserne. Det betyder eksempelvis at støjreduktionen påvirkes af om du går på vejen eller sidder i et fly, hvor forskellige lyde og informationer er vigtige at få med selvom du hører musik. Denne trådløse over-ear hovedtelefon vurderer selv hvor du befinder dig.

Testvinder og anbefalet køb

Hovedtelefonerne fra Sony forbindes til din afspiller via Bluetooth eller NFC, men der medfølger også kabel hvis du ønsker at lytte til musik fra en enhed der ikke er trådløs, eller hvis der ikke er meget batteri tilbage. Derudover får du også en flyadapter, så du kan tilslutte hovedtelefonerne direkte til lydudgangen ved flysædet.

Ifølge Sony giver hovedtelefonerne op til 30 timers spilletid, og på kun 10 minutters opladning får du 70 minutters spilletid. Ud over kabler får du også en opbevaringstaske med i pakken. På Soundguys.com gives der 8.3 ud af 10 i rating sammen med en købsanbefaling. Blandt de fremhævede features i høretelefon testen, nævnes det sublime aktive støjreduktion, høje lydkvalitet, komfortable design og USB-C opladning.

Nøglespecifikationer:

Adaptive Sound Control (støjreduktion)
Topscorer hos Tek.no og CNET.com
Trådløs teknologi med Bluetooth og NFC
God lydkvalitet
Medfølgende kabel og rejseetui

Bose QuietComfort 35 II – Testvindende over-ear høretelefoner med sublim ANC og stemmestyring

Over-ear høretelefoner med aktiv støjreduktion
Letvægter og komfortabel i design
Høj lydkvalitet og styring gennem Bose app
Dedikeret Google Assistant knap
Hør samme musik mellem 2 Bose enheder
★★★Hos bl.a. CNET.com

Bose QC 35 II – Trådløse og testvindende over-ear høretelefoner

Der er brugt mere end 40 års forskning på at gøre QuietComfort 35 hovedtelefoner II til de bedste nogensinde fra Bose. De får stilhed til at lyde mere stille og musik til at lyde bedre, så du kan lytte til alt, hvad du elsker, uden at noget kommer i vejen. Men Bose stoppede ikke der. Nu kan du justere niveauet af støjreduktion. Brug den nye handlingsknap – eller Bose Connect-appen – til at bestemme, hvor meget af dine omgivelser, du vil lukke ind.

Opret hurtigt og nemt forbindelse til din enhed med Bluetooth- og NFC-parring. Stemmemeddelelser fra dine Bose QC 35 II fører dig igennem hvert trin i processen. Modellen har op til 20 timers batterilevetid pr. opladning holder gang i musikken trådløst på lange flyveture og under den daglige transport. Det medfølgende lydkabel giver dig op til 40 timers kablet afspilningstid.

Enkelt design og gode funktioner

På den nye Bose QuietComfort 35 II får du nu en ny “handlingsknap”. Tryk på handlingsknappen for at blokere støjen omkring dig og fordybe dig i musikken – eller stilheden. Tryk på den igen for at høre noget af verden omkring dig og lytte efter det næste stop på rejsen eller flyoplysninger på din næste tur. Et tredje tryk slukker for støjreduktionen.

Det støjafvisende dobbelte mikrofonsystem giver klare opkald, selv i støjende omgivelser. Du kan også trykke på multifunktionsknappen for at få adgang til telefonens virtuelle standardassistent, som Siri, så du kan betjene din musik og meget mere direkte via hovedtelefonerne.

Derudover kan du styre din nye trådløse Bose over-ear høretelefoner ved hjælp af Bose Connect applikationen der kan hentes ned på din smartphone. Tilpas dine hovedtelefoner, administrer Bluetooth-forbindelser, og få adgang til fremtidige softwareopdateringer. Du kan endda vælge dit niveau af støjreduktion direkte i appen og dele musik med andre Bose hovedtelefoner i nærheden.

Udvalgte funktioner

Støjreduktion i verdensklasse
Bluetooth og NFC parring
Op til 20 timers aktiv batterilevetid
Handlingsknap til justering af støjreduktion
Bose Connect App
Smart rejseetui og konverter til flyturen

B&O Beoplay H9i – Over-ear høretelefoner i smukt og gennemtænkt design

Topmodel fra Bang & Olufsen
Lydkvalitet blandt de absolut bedste
Lækkert design og god støjreduktion
8.9 ud af 10 hos Recordere.dk
Nærhedssensor – automatisk play/pause
★★★– Anbefalet af Lyd&Billede

Topmodel fra danske Bang & Olufsen

Er du på udkig efter et par premium on-ear trådløse høretelefoner, så er disse B&O Beoplay H9i det helt rette valg. Prisen er høj, men til gengæld får du en uovertruffen kvalitet, et lækkert finish og en lydkvalitet som ikke bliver meget bedre. Disse Bang & Olufsen Beoplay H9i er en forbedret udgave af Beoplay H9, og byder på en forbedret støjreduktion, en øget batterilevetid samt en forbedret lydkvalitet.

B&O Beoplay er en rigtig god trådløs høretelefon, som henvender sig til feinschmeckeren, ham/hende som skal have det bedste og flotteste. Med en lyd i særklasse, er det bare at tage hørebøfferne på og høre dine yndlingssange i minimum 18 timer.

Trådløse høretelefoner spækket med lækre features

Med B&O Beoplay H9i har B&O virkelig lyttet til den feedback, som de har fået på deres tidligere modeller. Den tidligere version havde bl.a. En touch funktion på siden af ørekoppen, hvor det var hensigten at man skulle skrue op og ned, skifte sang og generelt styre sin musik. Denne touch funktioner har denne ganget fået en overhaling, og virker nu langt mere præcist end tidligere. Ørekoppen reagere med det samme hvis man pauser musikken, eller hvis man vil skrue op/ned. Derudover har modellen en nærhedssensor, som betyder at den automatisk slukker og tænder når du tager hørebøfferne af og på.

Ved et hurtigt kig, kunne man godt tro at Beoplay H9i er en simpel opdatering af forgængeren Beoplay H9, men det er imidlertid ikke tilfældet. Lyden har fået noget af en overhaling, som man tydeligt kan høre når man sammenligner de to. Derudover er den forlængede batterilevetid altid kærkomment.
Alt ovenstående er også en af årsagerne til at B&O Beoplay H9i er specielt anbefalet af danske Lyd & Billede. I deres gennemgang og test af de trådløse høretelefoner, fremhæves særligt det smarte design, den gode pasform og de sublime lydkvalitet.

Jabra 85H – Trådløse høretelefoner med super batteri

Støjreduktion i rigtig høj kvalitet
Bløde puder for optimal komfort
Markedets bedste batteri – 36 timer
★★★– Hos Techradar.com

Støjreducerende og komfortable

Er du på jagt efter de ultimative trådløse høretelefoner, så kunne dette par fra Jabra Elite måske været noget for dig. Den specifikke model hedder Elite 85h – og modellen er spækket til med smarte funktioner, specielt designet til at levere den bedste lyd og komfort. Sidstnævnte kan bl.a. Opleves når du tager høretelefonerne over hovedet, puderne er nemlig meget blødt og er yderst behageligt at have på, også i længere tid af gangen. Hvis du derfor har brug for et par trådløse høretelefoner, som du skal have på i længere tid af gangen, så er der ingen tvivl om at dette par kunne være en mulighed.

Et par høretelefoner kommer ikke langt ved blot at være behagelige at have på, der skal også være en sublim lyd, så du kan høre din yndlingsmusik på fuld skrald. Jabra har med denne model gået meget op i lydoplevelsen, og denne kan bl.a. Specialjusteres via den medfølgende app Jabra Sound +, hvor funktionen automatisk tilpasser lydoplevelsen ud fra dine omgivelser. Hvis du derfor er et sted hvor der er meget støj, så vil høretelefonerne automatisk kunne analysere lyden og holde den helt ude, så det kun er musikken du hører. Funktionen er helt speciel og hvis du ikke selv har oplevet dette før, så anbefaler vi at du får det gjort hurtigst muligt.

Langt batteri og stemmeassistent

Hvis du har en lang dag eller flyvetur, hvor du ved at du kommer til at bruge høretelefonerne i længere tid, så kan du være helt rolig. Jabra Elite 85h, har nemlig en batteri driftstid på op til 36 timer, hvilket svarer til over et helt døgns musik – noget der bør være mere end rigeligt for de fleste mennesker. Hvis du endelig skulle være så uheldig at få brugt alt batteriet på høretelefonerne, så er det blot at sætte den til opladning og efter et par timer, vil de genopladelig batterier have nok strøm til mange flere timer.

Høretelefonernes mange smarte funktioner stopper ikke her, de har nemlig også en indbygget stemmeassistent. Stemmeassistenen foregår på den måde, at den nemt kan tilsutte sig Amazon Alexa, Siri eller Google Assistant. Dette betyder at du med et enkelt tryk kan bruge stemmekommandoer til at booke møder, finde aktiviteter eller skifte musik.

Udstyret med AI (kunstig intelligens)

En anden smart funktion som også er værd at nævne er, at høretelefonerne også har indbygget intelligens. Denne funktionen betyder helt konkret at høretelefonerne kan mærke når du fjerner dem fra ørerne og kan herefter automatisk stoppe afspilningen af musik eller blot sætte den på pause. Du skal derfor ikke være nervøs for at musikken spiller videre, hvis du tager høretelefonerne af og lægger dem på bordet.

Høretelefonerne forbindes til din smartphone via. Bluetooth teknologi, som alle nyere smartphones har i sig. Det er nemt at parre høretelefonerne med den indbyggede app, så du kan komme i gang med den fede musik. Find den bedste pris hos en af vores forhandlere i dag!

 

Trådløse bluetooth høretelefoner – stor købsguide

Uanset om du er fan af musik, podcasts, eller du simpelthen blot kan lide at tale med Google Assistant, kan et par gode trådløse høretelefoner omdanne alles lytteoplevelse til det bedre. Det største problem er dog, at der er masser af forskellige hovedtelefoner derude, og at de alle har noget, der er lidt anderledes end den anden.

Så hvad skal du overveje, når du køber et nyt par trådløse hovedtelefoner? Nå, for det første vil du tænke på den overordnede formfaktor. De vigtigste formfaktorer er in-ear, on-ear og over-ear høretelefoner – og de tilbyder alle forskellige niveauer af bærbarhed, komfort og funktionalitet. Næste du vil overveje er designet af hovedtelefonerne. Vi taler ikke om selve udseendet her – selvom det også kan være vigtigt for dig. I stedet refererer designet af ​​et par hovedtelefoner til, om de er åbne eller lukkede på ørekopperne, og forskellen i lytteoplevelsen kan være ret stor. Du vil også gerne overveje, om de er kablede eller trådløse, og hvis de har andre funktioner – som digital assistent support, aktiv støjreduktion og mulighed for appstyring.

Brandnavn kan også være vigtigt. Mens Sennheiser, Bose, Sony og Audio Technica er ofte betragtet som nogle af de førende navne i lydindustrien, kan mindre kendte mærker som Jaybird, Jabra og AKG have meget at tilbyde. Stadig, mens de tilbyder en billigere pris, vil du være ekstra forsigtig, når du køber hovedtelefoner fra et firma uden reel track record indenfor området. Der er trods alt ofte en grund til, at store mærker er mere betroede. De har teknologien, de har erfaringen og de har (oftest) kvaliteten.

Med så mange variabler at overveje, kan det være svært at finde ud af, hvilke hovedtelefoner der passer til dig. Det er imidlertid derfor, vi har samlet denne vejledning.

Hvilken type af trådløse høretelefoner skal jeg købe?

Den første ting at tænke på, når man køber et nyt par hovedtelefoner, er typen. Generelt er der tre typer at overveje – i-øret, på øret og over-øret – og på engelsk – in-ear, on-ear og over-ear. Nedenfor kan du se de 3 forskellige typer og hvilke fordele/ulemper der er ved de enkelte typer.

 

Trådløse høretelefoner in-ear

Der kan være vidt forskellige behov til hvad ens trådløse høretelefoner skal kunne. Trådløse høretelefoner som sidder inde i øret har bestemt sine fordele, da man for musikken direkte ind i øregangen og de er dermed mindre i størrelsen. Disse trådløse høretelefoner er optimeret til hverdagsbrug og træning, da de kan haves med i tasken eller lommen.

Uanset om du pendler eller træner, så er trådløse in-ear-hovedtelefoner designet til at give dig god lyd i en let og stabil pasform. Disse hovedtelefoner er nemme at bruge, nemme at parre med sin smartphone og lydkvaliteten er i top.

In-ear-hovedtelefoner har fået en dårlig ry, men sandheden er, at de er de mest bærbare hovedtelefoner på markedet, så hvis du leder efter noget at tage på farten (du kan nemt tage dem frem og gemme dem i din lomme igen), kan disse være din bedste løsning. Som navnet antyder, hviler øretelefoner inde i øret. Nogle hviler på dit ydre øre, specielt på en del af det ydre øre kaldet “Antitragus.” Andre bliver skubbet lidt dybere ind i ørekanalen, hvilket hjælper dem med at forblive på plads (ideel til brug under sport eller anden stringent aktivitet). Mange af disse modeller er desuden vandtætte/sved-resistente, og er netop derfor særlig velegnet til sport.

Bærbarhed er én ting, men komfort er en anden. Mens over-øret hovedtelefoner er utænkeligt den mest komfortable derude, er in-ear høretelefoner betragtet som de mindst komfortable. Nogle par kan endda skade din ørebrusk – selvom disse tilfælde er meget sjældne og normalt kun sker, hvis du har et “overforbrug” af dine trådløse bluetooth høretelefoner. Generelt vænner de fleste sig til at bruge  i-øret-hovedtelefoner, men hvis du køber et nyt par “ørepropper”, kan det tage nogle dage i brug før at det sker. Desuden er det også meget forskellige om man kan lide følelsen af et in-ear headset. Nedenfor kan du se de mest almindelige fordele og ulemper.

Fordele

Transportabel. På grund af deres størrelse og vægt er in-ear høretelefoner de mest bærbare af de tre typer af hovedtelefoner. Du kan nemt stikke dem i lommerne, når de ikke er i brug. Vil du ikke have dem i lommen, kan du lade dem hænge rundt om halsen – hvis det ikke er “100%” trådløse.

Støjisolering. Trådløse in-ear høretelefoner har en god lydisolering, da de placeres direkte i dit øre. Hvis du ikke er sikker på præcis, hvilken støjisolering der er, så skal du se om der står noget om aktiv eller passiv støjreduktion.

Perfekt til motion. Denne fordel binder tilbage til bærbarhed, men går et skridt videre. In-ear høretelefoner er stort set de valgte hovedtelefoner, når det kommer til at træne. Ja, nogle bruger stadig andre typer hovedtelefoner, men disse er langt den mest populære på grund af, hvor lette de er. Her får du et simpelt sports headset, som er behagelige og giver dig den øgede fokus til træningen. Og der findes mange forskellige in-ear sports høretelefoner.

Ulemper

Lydkvalitet. For det meste er lyden ikke det stærke punkt i in-ear høretelefonerne, især i den billige ende. Større hovedtelefoner kan reproducere en mere behagelig lyd simpelthen fordi de er i stand til. Større drivere betyder generelt bedre lyd, og in-ear høretelefoner bruger små drivere til at opretholde deres bærbare formfaktor.

Ledninger bliver let sammenflettet. Igen, dette gælder ikke for alle in-ears, men for størstedelens vedkommende bliver ledningerne hele tiden sammenflettet. Som i hele tiden. Og det kan være meget irriterende. Vælger du at købe nogle 100 % trådløse, såsom Apple AirPods 2 eller Jabra Elite Active, så er du helt ude over dette problem.

 

Trådløse høretelefoner on-ear

Der kan være vidt forskellige behov til hvad ens trådløse høretelefoner skal kunne. Trådløse høretelefoner som sidder på øret har bestemt sine fordele, da man skåner øregangen for direkte lydbølger. Desuden ser det smart ud med en on-ear høretelefon, som fås i et hav af forskellige designs.

Uanset om du pendler, træner, læser eller går en tur, så er trådløse on-ear hovedtelefoner designet til at give dig god lyd i en let og stabil pasform. Disse hovedtelefoner er nemme at bruge, nemme at parre med sin smartphone og lydkvaliteten er i top.

On-ear hovedtelefoner tilbyder et godt alternativ mellem i-øret og over-øret hovedtelefoner. Mens de holder den samme generelle form som over-øret hovedtelefoner, er de normalt lidt mindre og ofte kan folde op – hvilket gør dem til et godt valg for dem, der ikke kan lide hovedtelefoner i øret, men stadig vil have noget, de kan passe ind i en taske uden at tilføje for meget vægt. Afvejningen er, at de fleste mennesker finder øretelefoner til at være lidt mere komfortable end in-ear høretelefoner, og de tilbyder ofte også en bedre lydkvalitet – takket være, at de har mere plads til at indarbejde større drivere.

Når det kommer til komfort, giver øre-hovedtelefoner et kompromis mellem komfortable over-ear høretelefoner og mindre behagelige in-ear høretelefoner. On-ear hovedtelefoner, som navnet antyder, har polstring, som hviler på yderøret. Komfort her er mere defineret af, hvor hårdt klemmen er. For hårdt, og hovedtelefonerne kan ikke bæres for længe uden at blive ubehageligt og at du får ømme øre. For blød, og hovedtelefonerne falder af.

On-ear hovedtelefoner er et godt valg for dem, der ønsker et par flotte høretelefoner til at tage på farten. Dem som ikke har noget imod den større størrelse og det faktum, at de ikke passer i lommen. Nogle hovedtelefoner på øret kan være gode til træning, men du vil gerne sikre dig, at de tilbyder en relativt hård klemme for at sikre, at de bliver på hovedet. Derudover vil du sikre dig at skal du have et sæt sports høretelefoner, at de er resistente overfor vand og sved.

Fordele

Bærbare. Selv om de ikke er så lette at have i lommen som in-ear høretelefoner, er de også ret bærbare. De er normalt til folk, der ønsker et skridt op i lydkvalitet, men vil ikke have noget for stort eller omfangsrige. Mange af dem har også hængsler, som hjælper dem med at folde til halvdelen af deres originale størrelse.

Større batterier. Sammen med en større størrelse kommer der mere plads til at passe et større batteri ind i høretelefonerne. Jo mere lytte tid, desto bedre.

Bedre lyd. Disse er ikke beregnet til at passe i lommen, så mange on-ear høretelefoner bruger større drivere, som giver bedre samlet lyd.

Ulemper

Sværere at bære rundt. Ja, disse headsets er stadig bærbare, men de er ikke så bærbare som in-ear ørepropper. At kaste dem i en rygsæk er let, men held og lykke med at stikke dem i jakkelommen.

Ikke den bedste støjisolering. Fordi de sidder på dit øre og ikke i eller omkring dem, tillader de normalt, at der kommer udvendig ind. Der er dog flere og flere modeller som inkludere aktiv støjreduktion og som lykkedes med det.

 

Trådløse høretelefoner over-ear

Over-øret hovedtelefoner er ultimative i komfort og lydkvalitet – men langt den mindst bærbare af de tre formfaktorer/typer. Det kan være en lille ting for dem, der leder efter et par gode hovedtelefoner, der skal bruges hjemme, men hvis du leder efter et par hovedtelefoner til at tage på farten, er du sandsynligvis bedre tjent med et par on-ear eller in-ear høretelefoner.

Som navnet antyder, over-ear hovedtelefoner, er de ofte ikke i kontakt med dine øre overhovedet. I stedet har de polstring, der klemmer rundt om dine ører. Sådan kan de være behagelige i en længere periode end ellers. Dine ører er meget mere skrøbelige og modtagelige overfor ubehag end så meget andet. En del af årsagen til at hovedtelefonerne kan lyde så meget bedre, er at de har mere plads til større drivere – eller forskellige typer drivere, der kræver lidt mere plads til at fungere korrekt.

Fordele

Bedste lyd. Igen er det ikke altid tilfældet, men generelt har store over-ear høretelefoner tendens til at lyde bedst, fordi de har de største drivere i ørekopperne. Nogle producenter negligere størrelsen og skaber hovedtelefoner, der er bygget til lydkvalitet frem for alle andre features.

Største batterier. Kan man se en tendens her? Alt kommer tilbage til størrelse. At have mere plads til at arbejde med giver producenterne frihed til at sætte større batterier i disse, for at få dem til at holde længe. Nogle modeller holder i over 30 timer, som eksempelvis de smarte Jabra 85H.

Maksimal komfort. Større ørekopper betyder mere jævn vægtfordeling. Derudover udnytter mange producenter størrelsen til at tilføje materialer som skum, læder og velour.

Ulemper

Sværest at bære rundt. Da de er større, har over-ører tendens til at være sværere at bære. Nogle kommer med bæretasker for at beskytte dem under rejsen, men de er stadig ikke så nemt at bære som de to andre typer af hovedtelefoner.

Pris. Dette varierer afhængigt af, hvor godt et bestemt par hovedtelefoner rent faktisk er, men da over-øret har tendens til at have den bedste lydkvalitet, har de også en tendens til at være den dyreste.

Power. Selv om dette er et yderst sjældent problem, kan nogle gange de avancerede hovedtelefoner du køber bruge en forstærker. Dette er generelt forbeholdt entusiaster og hovedtelefoner, der er ekstremt specialiserede. Det er ikke et problem hos nogle af de modeller vi har valgt på siden her.

Producenter af trådløse høretelefoner

Der findes et utal af forskellige mærker og producenter at høretelefoner og trådløse høretelefoner. Som også nævnt tidligere, så kan du gå efter nogle af de kendte mærker, og være sikker på at kvaliteten er god. Alternativt, kan du vælge nogle af de mere ukendte mærker, som også typisk er en anelse billigere, og ikke være helt sikker på at du får værdi for pengene. I dette afsnit vil vi gennemgå nogle af de meste kendte mærker/producenter af trådløse høretelefoner.

 

Bose høretelefoner

Bose er en af de mest kendte producenter af høretelefoner, også især inden for trådløse høretelefoner. Bose blev stiftet tilbage i 1964 og er i dag et yderst anerkendt brand indenfor lyd – både højtalere og høretelefoner. Bose blev stiftet af en professor fra MIT (Massachusetts Institute of Technology), med principperne om at udvikle teknologier til fordel for kunder.

Bose er med på beatet indenfor de nyeste teknologier, og har bl.a. Være frontløbere på aktiv støjreduktion (ANC – Active Noise Cancelling) i trådløse høretelefoner. Deres seneste produkter er således markedsleder på dette område, med en teknologi som er helt fremme med de bedste produkter på markedet.

Bose er særligt store inden for trådløse høretelefoner, og laver en lang række produkter i disse kategorier. På nedenstående links kan du læse mere om deres enkelte kategorier på Bose’s egen hjemmeside.

Bose støjreducerende hovedtelefoner: link

Bose trådløse høretelefoner: link

Bose sportshovedtelefoner: link

 

B&O høretelefoner

De fleste i Danmark kender til Bang & Olufsen. Et anerkendt brand indenfor Lyd og TV i mange år. Virksomheden stammer fra en mindre dansk by, Struer, hvor kvalitet altid har været i højsædet. Dette er der ikke lavet om på den dag i dag, og man ser stadig at alle B&O produkter er af højeste standard.

Bang & Olufsen høretelefoner går under navnet Beoplay, og fås i forskellige former og størrelser. Beoplay er ligeledes delt op i 3 typer, nemlig over-ear høretelefoner, on-ear høretelefoner og in-ear høretelefoner. Alle deres modeller udarbejdet i gode materialer og er altid anerkendt for deres rigtig flotte designs og høje brugervenlighed. B&O trådløse høretelefoner er af høj standard, og størstedelen bliver anerkendt af både eksperter og forbrugere.

Du kan enten læse om nogle af de B&O Beoplay produkter som er særlig udvalg på denne side – eksempelvis Beoplay H9i, eller kigge på Bang & Olufsens side, hvor alle deres modeller er samlet:

B&O Beoplay høretelefoner: link

 

Apple høretelefoner / Beats høretelefoner

Apple høretelefoner ses overalt i verden, da deres smartphone – iPhone – er en af de mest udbredte mobiltelefoner. De klassiske kablede Apple høretelefoner medfølger hver gang du køber en ny telefon. Apple har seneste lanceret en variation som havde fjernet alle ledninger, og dermed lavet de første 100 % trådløse Apple høretelefoner. Disse trådløse høretelefoner fra Apple, kaldet Apple AirPods, ses i større omfang blandt danskere som udenlandske, da de kombineret med sin iPhone fungerer rigtig godt.

AirPods er ikke længere de eneste Apple høretelefoner man kan købe. Den dag i dag er Apple nemlig ejere af mærket Beats, som er et af de førende mærker indenfor trådløse høretelefoner. Beats høretelefoner blev særligt populære, da de formåede at lave nogle fede designs som havde en særlig høj lydkvalitet. Beats blev oprindeligt formet af rapperen Dr. Dre, som er kendt for at lavet et utal kendte rap-sange. Lydkvaliteten i Beats høretelefoner er også høj den dag i dag, og Beats høretelefoner er blandt de bedre trådløse headset på markedet.

Ligesom de resterende mærker, kan du få Beats hovedtelefoner i både in-, on- og over-ear type. Derudover kan du få modeller som er særlig velegnet som sports høretelefoner, mens du kan få modeller som er velegnet til lydentusiaster.

Se Apple trådløse høretelefoner her: link

Se Beats trådløse høretelefoner her: link

 

Sony høretelefoner

Sony har altid været frontløber når det gælder musik og høretelefoner. Det gør sig også gældende inden for trådløse høretelefoner. Sony trådløse høretelefoner er også høretelefoner testvindere, da de kombinere design og kvalitet. Det seneste tilfælde på en bedst i test trådløs høretelefon, er deres trådløse Sony WH-1000MX3, som leverer sublim støjreduktion og en lydkvalitet som er uovertruffen.

Sony trådløse høretelefoner bliver produceret i flere forskellige typer, hvor du blandt andet kan finde store over-ear høretelefoner med høj lydkvalitet, som mindre og billigere in-ear høretelefoner. Sony laver endda også disse fuldkomne trådløse høretelefoner, som ikke har nogen form for ledning tilsluttet. Hos Sony går de under betegnelsen “virkelig trådløst”, hvor de pt har 4 forskellige modeller.

Du kan se alle Sony’s hovedtelefoner her: link

 

Samsung høretelefoner / AKG høretelefoner / JBL høretelefoner

Samsung er endnu en velkendt spiller på markedet indenfor elektronik, herunder trådløse headsets, musik, TV og naturligvis smartphones og tablets. Samsung er blandt verdens førende elektronik producenter, og dette betyder at de har de finansielle kræfter det kræver, at være innovative i sin udvikling af trådløse hovedtelefoner, noise cancelling høretelefoner og hvad der ellers findes på markedet.

Samsung har senest lanceret deres 100% trådløse høretelefoner, Samsung Galaxy Buds, “True Wireless Earbuds”, som er blevet testet blandt tusindvis af brugere og anmeldelse. Samsung Earbuds er helt klar anbefalet til dem som ejer en Samsung telefon, da der er en række fordele i den sammenhæng. Det er trådløse høretelefoner med bluetooth, og er samtidig en model som har været med i mange høretelefoner test.

Derudover skal det nævnes at AKG høretelefoner hører ind under Samsung mærket. AKG høretelefoner bliver mere og mere populære. AKG høretelefoner leverer høj kvalitet, i sær inden for støjdæmpende høretelefoner.

Ligeledes med AKG, så er JBL højtalere og høretelefoner også en del af Samsung. Både AKG og JBL høre ind under selskabet Harman, som er ejet af giganten Samsung. JBL høretelefoner er ligesom de øvrige producenter, store indenfor i øre høretelefoner, samt on-ear og over-ear.

Ønsker du at læse mere om Samsung høretelefoner kan du læse om dem her: link

Ønsker du at købe Samsung Galaxy Buds, klik her: link

Se alle AKG høretelefoner her: link

Se alle JBL høretelefoner her: link

 

Sennheiser høretelefoner

Sennheiser har altid været med på den nyeste mode når det gælder lydkvalitet, trådløs teknologi og design af høretelefoner. Sennheiser blev stiftet tilbage i slutningen af 2. Verdenskrig i 1945. Dengang hed virksomheden “Laboratorium Wennebostel”, og blev grundlagt af tyske Prof. Dr. Fritz Sennheiser. Virksomhed har i dag knap 3.000 ansatte på verdensplan, hvoraf ca. 50 % er i Tyskland og resten er fordelt omkring i verden.

Som så mange andre tyske virksomheder, var kvalitet i hovedsædet og er det ligeledes den dag i dag. Lyd og mikrofoner er deres speciale i dag, og Sennheiser lever af at lave innovative løsninger inden for høretelefoner,  hvor de både er førende på in-ear høretelefoner, over-ear høretelefoner, sports hovedtelefoner og andre forskellige slags trådløse høretelefoner.

Sennheiser in-ear hovedtelefoner er små og komfortable, men de giver stadig en fantastisk lyd. Sennheiser producerer både in-ear hovedtelefoner med og uden ledning, og er også kommet med på bølgen om at lave fuldstændig trådløse høretelefoner.

I linket her kan du læse om alle Sennheiser høretelefoner; som sagt, så kan du både finde Sennheiser in-ear høretelefoner, Sennheiser over-ear høretelefoner og en lang række forskellige Sennheiser trådløse høretelefoner med og uden støjdæmpende funktion: link

Se alle trådløse Sennheiser høretelefoner her: link

 

Jabra høretelefoner

Jabra er et af de mærker som man er begyndt at lægge mere mærke til. Jabra er en del af GN-gruppen, der blev grundlagt for 150 år siden. I dag er Jabra de eneste, der producerer headset/speakerphones til fritid og professionelt brug samt høreapparater under samme tag. Jabra udnytter derfor udvikling/viden på lyd og arbejder med dedikeret fokus  ̶  for at gøre lyden i dit liv bedre.

Jabra har den klare fordel, at være ejet af et selskab som er dedikeret til at lave høreapparater. Denne fordel kan de anvende i deres produktion af deres trådløse Jabra høretelefoner, da det kan give en række fordele. Jabra høretelefoner bliver som sagt mere og mere populære, da de i højere grad bliver fremhævet i flere trådløse høretelefon tests og ligeledes får gode anmeldelser.

Trådløse høretelefoner fra Jabra findes i forskellige typer. Jabra har mange år været markedsledende indenfor headsets og speakers til kontoret. De senere år har Jabra bevæget sig ind på markedet for trådløse høretelefoner til private forbrugere; og har vist sig at klare det meget godt.

Jabra trådløse høretelefoner har primært været særlig henvendt til at dyrke sport, og deres seneste lanceringer af 100% trådløse headsets, har de været særlig velegnet til motion. Dette er eksempelvis de smarte Jabra Elite Active 65t. Udover deres anbefalede trådløse sportsheadset, har Jabra ligeledes lavet et sæt trådløse høretelefoner med aktiv støjdæmpning, til musik og opkald. Disse har vi skrevet om her på siden, og de hedder Jabra 85H.

Overvejer du et trådløst sportsheadset fra Jabra, kan du se de forskellige modeller her: link

 

Marshall høretelefoner

Marshall er mærket som giver dig det rå og retro look, når du er på jagt efter et par nye trådløse høretelefoner. Marshall høretelefoner har alle dage været kendt for at levere et retro design til en fornuftig pris, uden at gå på kompromis med lyden. Marshall har tidligere været rigtig gode til at lave forstærkere og højtalere, men er de senere år fundet vej ind på markedet for trådløse høretelefoner. Seneste eksempel på dette er de nye trådløse Marshall Major III Bluetooth, som du kan læse mere om i linket.

Trådløse Marshall hovedtelefoner kan fås i alle typer og bliver typisk lavet i tre forskellige farver. Om du Marshall trådløse høretelefoner som in-ear, on-ear eller over-ear kan du også vælge mellem om det skal være sort, brun eller hvid farve.

Marshall hovedtelefoner ligger typisk lidt billigere end de øvrige mærker, fordi lydkvaliteten ikke er helt i samme niveau. Ved at købe en Marshall høretelefon, får du et flot og retro design til en overkommelig pris.

Se alle Marshall høretelefoner her: link

Trådløse høretelefoner test – testkilder

Markedet for trådløse høretelefoner er ekstremt bredt, og det kan være meget svært at finde frem til hvad der er de bedste trådløse høretelefoner for netop dig. Via vores guide på denne side, har vi inden for hver type af trådløse høretelefoner, fundet frem til de mest populære trådløse høretelefoner. Der findes et utal af hovedtelefoner tests på nettet, og vi har forsøgt at samle nogle af de mest troværdige og omfangsrige test af trådløse høretelefoner.

 

Forbrugerrådet Tænk – Test af høretelefoner

I denne test har den danske Forbrugerrådet Tænk været inde og test 70 forskellige hovedtelefoner og øretelefoner. I deres høretelefoner test har de haft særlig fokus på lydkvalitet, komfort og holdbarhed, støjforurening og funktioner.

Kåret som bedst i test blev modeller fra henholdsvis Sennheiser og Bose.

Bemærk at testen er fra 2015 og der er derfor ikke de nyeste modeller inkluderet i testen.

Du kan læse hele testen i linket nedenfor, såfremt du har medlemskab.

Læs hele testen her

 

What Hi-Fi? Test af bedste trådløse bluetooth høretelefoner 2019

Denne test fra engelske What Hi-Fi?, som er blandt verdens største magasiner inden for tech, har haft fokus på trådløse høretelefoner med bluetooth opkobling. I testen er der særlig fokus på tre forskellige typer – test af trådløse in-ear høretelefoner, test af over-ear høretelefoner og en test af støjdæmpende høretelefoner.

Denne trådløse høretelefoner test har testet de bedste høretelefoner på markedet, og rangeret dem ud fra hvilke grunde der er til at købe produktet og hvilke grunde der er til ikke at købe.

I den trådløse høretelefon test er den ultimative testvinder Sony WH-1000XM3, som får en købsanbefaling grundet den detaljerede og dynamiske lydkvalitet, de smarte og intuitive funktionaliteter og ikke mindst modellens effektive batteri og støjreducering.

Læs hele testen her

 

TrustedReviews.com – Bedste trådløse høretelefoner i 2019

I denne test af trådløse hovedtelefoner har det amerikanske TrustedReviews.com været ude og teste 14 forskellige høretelefoner på kryds og tværs. TrustedReviews.com har udarbejdet tusindevis af reviews af produkter, for at finde frem til de absolut bedste på markedet. Dette er også tilfældet med deres test af trådløse hovedtelefoner, som benytter sig af Bluetooth teknologi.

Ligesom i testen ovenfor, så er den ultimative testvinder altså Sony WH-1000XM3. Der er ikke mange negative ting at sætte på disse høretelefoner, og deres evne til at lave støjreducering er bare uden sammenligning.

Du kan læse den lange test af trådløse høretelefoner i linket nedenfor, samt se hvilke modeller de har inkluderet i deres test udover:

Læs hele testen her

 

Ekstra Bladet – test af in-ear høretelefoner

I denne test af trådløse in-ear høretelefoner, gennemgår reaktionen på Ekstra Bladet hvad de mener af de bedste in-ear høretelefoner.

I denne test har de fokus på to forskellige ægte trådløse høretelefoner; henholdsvis Sennheiser Momentum True Wireless og Jabra Evolve 65t. Begge modeller er blandt de mest populære ægte trådløse høretelefoner og de klare sig også godt i denne trådløse headset test. Testvinderen af disse to modeller blev Jabra Evolve 65t, selvom det var et ganske tæt kapløb.

Nedenfor kan du læse mere om de enkelte modellen, som om hvorfor at det trådløse Jabra headset løb med sejren frem for Sennheiser modellen:

Læs hele testen her

 

Aktiv Træning – Stortest af trådløse høretelefoner

I denne store test af trådløse høretelefoner, bliver der lagt særlig fokus hvordan de trådløse headset er til sport. Sport er et vigtigt element og er et af de primære område hvor det trådløse element virkelig kommer til sin ret.

I denne test at trådløse in-ear høretelefoner (opdelt i to kategorier), har Aktiv Træning testet 14 sportsheadset, som hver i sær er blevet testet i længere tid i dagligdagen og med på træning. I deres vurdering og test bliver der lagt vægt på følgende 4 parametre: Fit/komfort, betjening, lydkvalitet og værdi for pengene.

Derudover har de en karakterskala som hedder fra 0-6 hvor 0 er elendigt og 6 er forrygende. Ydermere bliver enkelte af modellerne stemplet, hvis de enten er testvinder, et godt køb eller hvis de er særlig favorit.

I den trådløse kategori med ledning mellem ørene, er vinderen Jaybird X3. Modellen scorer højt på alle 4 parametre og bliver beskrevet som følger: “Et gennemtængt, velsiddende og velbygget headset, der hele vejen rundt lige har dét der ekstra. Men giv os USB, tak.”.

Blandt de totalt trådløse sportsheadset er det Samsung Galaxy Icon X der løber med sejren. Blandt dens nøglefunktioner er bl.a. Offline musik, autotracking, stemmestyring og op til 7 timers batteri. Med andre ord, rigtig mange gode funktioner samlet i ét meget lille produkt. Aktiv Træning siger selv følgende om produktet: “Særdeles velsiddende og tekniske totalt overbevisende sportsheadset, der i et tæt og dygtigt topfelt scorer ‘fuldt hus’.”

Ønsker du at læse mere om den store test af sportsheadset, så klik i linket nedenfor.

Læs hele testen her

 

SoundsGuys.com – Bedste aktive støjreducerende trådløse høretelefoner

Hvis du er på udkig efter trådløse høretelefoner med aktiv støjreduktion, så skal du læse videre her. I den store test af høretelefoner med noise cancelling af SoundsGuys, har de gennemgået de 5 mest populære modeller og rangeret dem. I testen har der været særlig fokus på de enkelte trådløse hovedtelefoners evne til at reducere støj omkring, således at man kan have 100 % fokus på den musik man gerne vil høre.

I testen har der som sagt været 5 forskellige modeller, heriblandt Sony WH-1000XM3, Bose QuietComfort 35 II og Jabra Elite 85H samt to forskellige AKG høretelefoner.

Som testvinder i testen finder du Sony’s trådløse høretelefon. Modellen har en fænomenal aktiv støjreducering, samtidig med en rigtig god applikation og en endnu bedre lydkvalitet. Modellen nævnes som den “Bedste all-around” og får en score på 8.8 ud af 10. Denne bliver stærkt efterfulgt af konkurrenten Bose QC 35 II, som får en score på 8.6 ud af 10. Her fremhæves også den superbe ANC (active noise cancellation), samt en høj komfort og et funktionelt design.

Skal du vide mere om de enkelte modeller og hvordan de hver i sær testede i den aktive støjreduktion, klik da i linket nedenfor, som sender dig videre til den gode trådløse hovedtelefoner med aktiv støjreducering test.

Læs hele testen her

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg vælge trådløse høretelefoner til sport?

Den trådløse lyd er til fart og action – du gider ikke døje med ledninger nå du skal ud og løbe, cykle en tur eller styrketræne nede i fitteren. Musik til træningen er noget de fleste foretrækker, og mulighederne indenfor sportsheadset er eksploderet de seneste år. Efter lanceringen af iPhone 7, hvor Apple tog det drastiske valg at fjerne 3,5-mm-hovedtelefonstikket (jack-stikket), er der mange ‘gamle’ hovedtelefoner, der er blevet nær ubrugelige. NU står producenterne på spring for at sælge nye trådløse hovedtelefoner til os, der styrketræner, løber, svømmer og cykler.

Der findes to forskellige typer trådløse hovedtelefoner: dem, der stadig har en ledning fra det ene øre til det andet, og de ægte kabelfri – truly wireless – hvor du simpelthen bare sætter to trådløse enheder i ørerne. Den sidste kategori er relativt ny, og det bærer flere af produkterne da også præg af. Der er en del børnesygdomme i kategorien, og produkterne er også stadig en del dyrere end de mere traditionelle headset. Ikke desto mindre er det fantastisk at tage en løbetur eller knokle med vægtstængerne uden at have en ledning dinglende bag nakken.

Trådløse høretelefoner er således det helt rigtige valg, hvis du skal have et par høretelefoner til at dyrke sport. Det du skal gøre op med dig selv er, hvilket type at trådløse høretelefoner skal du have? Det er klart mest populært at gå med in-ear høretelefonerne – med ledning fra det ene øre til det andet. Dog ser man flere og flere producenter lave disse ægte trådløse høretelefoner, som også fungerer godt.

 

Hvad er forskellen på passiv og aktiv støjreduktion?

Dette er en af de ting, der lyder ens, men har meget stor forskellig betydning. Passiv støjreduktion (eller støjisolering) betyder “bare”, at produktet lægger sig fysisk mellem øret og lyden udefra og dermed blokerer støj fra at komme ind i øret. Helt tilsvarende en øreprop. Dette forekommer typisk i in-ear modellerne, som i de flest tilfælde kan fungere netop som en øreprop og dermed give passiv støjreduktion.

Aktiv støjreduktion (ANC) fungerer forskellig, selvom slutmålet er det samme. Produkter med ANC har små mikrofoner i dem, der optager den lyd/støj som er omkring dig. Hovedtelefonerne producerer derefter den modsatte lydbølge for aktivt at afbryde den uønskede lyd. Det er alt baseret på fysik og lydbølger. Som du kan forestille dig, er dette ikke en nem ting at opnå. Når hovedtelefoner hævder at de har støjreduktion, er det væsentligt at læse anmeldelserne heraf, da der kan været meget variation i effektiviteten af denne støjreduktion. Køber du et trådløst headset med aktiv støjreduktion fra eksempelvis Bose eller Sony, kan du vide dig sikker på at de fungerer godt – men det er langt fra tilfældet med alle mærker.

 

Hvad er flad/neutral lyd?

Mange gange hører du nogen henviser til et par hovedtelefoner, som at have en “flad” eller en “neutral” lyd. Dybest set betyder det, at hovedtelefonerne reproducerer det signal, de modtager fra kildeenheden, med så lidt afvigelse fra den som muligt. Det kan virke som om dette er noget, du vil have alle hovedtelefoner til at gøre, men der er grunde til, at de fleste ikke gør det.

Generelt er en flad lyd ikke en meget spændende lyd. Så mange hovedtelefon producenter giver et lille boost til bestemte frekvenser for at gøre dem mere tiltrækkende til lytteren. Dette er ikke ligefrem en dårlig ting, da nogle mennesker kan lide mere bas i deres musik, mens andre foretrækker vokaler og instrumenter til at have forrang. Et fladt lydende par hovedtelefoner bruges, mens lyd produceres eller blandes, så lyden lyder bedst uanset hvilken type enhed den afspilles senere. Hvis du ikke producerer eller blander lyd, behøver du ikke nødvendigvis et par neutrale hovedtelefoner, medmindre du foretrækker den slags lyd.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.