Hvilken slags trådløse høretelefoner er du på udkig efter?

On ear
Disse  høretelefoner sidder udenpå øret og kan typisk fås billigere.

In ear
Disse  høretelefoner sidder inde i øret og er eksempelvis gode til sport.

Over ear
Disse  høretelefoner sidder rundt om hele øret og kan holde alt lyd ude.

trådløse in ear høretelefoner

Model Navn Butik
1. Bose
QuietComfort 20
Klik
2. Jabra
Elite Sport
Klik
3. Bose
SoundLink On-Ear
Klik
4. Marshall
Major II Wireless
Klik
5. Bose
QuietComfort 35 II
Klik
6. Sony
WH-1000XM2
Klik
7. B&O
Beoplay H7
Klik

trådløse in ear høretelefoner

Model Navn Butik
1. Bose
QuietComfort 20
Klik
2. Jabra
Elite Sport
Klik
3. Bose
SoundLink On-Ear
Klik
4. Marshall
Major II Wireless
Klik
5. Bose
QuietComfort 35 II
Klik
6. Sony
WH-1000XM2
Klik
7. B&O
Beoplay H7
Klik

Læs mere om de bedste trådløse høretelefoner i test

I følgende afsnit kan du læse mere om de bedste trådløse høretelefoner, som er dem du finder i tabellen overfor. De mest populære høretelefoner er endt på listen af flere forskellige årsager. Som oftest er det fordi der er tale om testvindere eller at de generelt bare har fået de bedste brugeranmeldelser på markedet. Hvis du er i tvivl om hvilken type af trådløse høretelefoner der findes på markedet, så er er der også mulighed for at læse mere om dette.

Bose QuietComfort 35 II

Om produktet

Der er brugt mere end 40 års forskning på at gøre QuietComfort 35 hovedtelefoner II til de bedste nogensinde fra Bose. De får stilhed til at lyde mere stille og musik til at lyde bedre, så du kan lytte til alt, hvad du elsker, uden at noget kommer i vejen. Men Bose stoppede ikke der. Nu kan du justere niveauet af støjreduktion. Brug den nye handlingsknap – eller Bose Connect-appen – til at bestemme, hvor meget af dine omgivelser, du vil lukke ind.

Opret hurtigt og nemt forbindelse til din enhed med Bluetooth- og NFC-parring. Stemmemeddelelser fra dine Bose QC 35 II fører dig igennem hvert trin i processen. Modellen har op til 20 timers batterilevetid pr. opladning holder gang i musikken trådløst på lange flyveture og under den daglige transport. Det medfølgende lydkabel giver dig op til 40 timers kablet afspilningstid.

På den nye Bose QuietComfort 35 får du nu en ny handlingsknap. Tryk på handlingsknappen for at blokere støjen omkring dig og fordybe dig i musikken – eller stilheden. Tryk på den igen for at høre noget af verden omkring dig og lytte efter det næste stop på rejsen eller flyoplysninger på din næste tur. Et tredje tryk slukker for støjreduktionen.

Det støjafvisende dobbelte mikrofonsystem giver klare opkald, selv i støjende omgivelser. Du kan også trykke på multifunktionsknappen for at få adgang til telefonens virtuelle standardassistent, som Siri, så du kan betjene din musik og meget mere direkte via hovedtelefonerne.

Derudover kan du styre din nye trådløse Bose over-ear høretelefoner ved hjælp af Bose Connect applikationen der kan hentes ned på din smartphone. Tilpas dine hovedtelefoner, administrer Bluetooth-forbindelser, og få adgang til fremtidige softwareopdateringer. Du kan endda vælge dit niveau af støjreduktion direkte i appen og dele musik med andre Bose hovedtelefoner i nærheden.

Nøglespecifikationer:

Støjreduktion i verdensklasse
Bluetooth og NFC parring
Op til 20 timers aktiv batterilevetid
Handlingsknap til justering af støjreduktion
Bose Connect App og smart rejseetui

Sony WH-1000XM2

OM PRODUKTET

Sony WH-1000XM2 er kommet på markedet og er en forbedret udgave af den forgangne model, og hovedtelefonerne skulle efter sigende være forbedret og optimeret på flere punkter. Her er der blandt andet tale om forbedringer i lydkvaliteten, måden hvorpå støjreduktionen fungerer samt batteriets kapacitet og levetid. Meget relevante punkter.

En vigtig funktion i disse hovedtelefoner er Adaptive Sound Control-funktionen, som betyder at hovedtelefonerne selv analyserer og tilpasser sig efter omgivelserne. Det betyder eksempelvis at støjreduktionen påvirkes af om du går på vejen eller sidder i et fly, hvor forskellige lyde og informationer er vigtige at få med selvom du hører musik. Denne trådløse over-ear hovedtelefon vurderer selv hvor du befinder dig.

Hovedtelefonerne fra Sony forbindes til din afspiller via Bluetooth eller NFC, men der medfølger også kabel hvis du ønsker at lytte til musik fra en enhed der ikke er trådløs, eller hvis der ikke er meget batteri tilbage. Derudover får du også en flyadapter, så du kan tilslutte hovedtelefonerne direkte til lydudgangen ved flysædet.

Ifølge Sony giver hovedtelefonerne op til 30 timers spilletid, og på kun 10 minutters opladning får du 70 minutters spilletid. Ud over kabler får du også en opbevaringstaske med i pakken.

Nøglespecifikationer:

Adaptive Sound Control (støjreduktion)

Topscorer hos Tek.no og CNET.com

Trådløs teknologi med Bluetooth og NFC

God lydkvalitet

Medfølgende kabel og rejseetui

B&O Beoplay H7 Over-Ear

OM PRODUKTET

B&O Play fra Bang & Olufsen er kendte for at leverer lyd i særklasse, og denne B&O Beoplay H7 er ingen undtagelse. Modellen er en premium trådløs over-ear høretelefon, som har fundet en perfekt balance mellem unik lydkvalitet og smukt design.

Modellen er udarbejdet i et smukt design, med et smart berøringsinterface i aluminium på siden at høretelefonen og et beige udtryk på selve bøjlen og ørebøfferne. Dit betjeningspanel på siden af høretelefonen giver dig mulighed for besvare opkald, skifte sang og justere volumen.

Modellen har op til 20 timers spilletid og er selvfølgelig genopladeligt. Derudover kan du nemt connecte med telefonen og samt Beoplay appen til din smartphone. Modellen er lavet i luksuriøst materiale, heribland blødt memory foam og ægte lammeskin. En sand fornøjelse at se på.

Nøglespecifikationer:

Flot design i B&O stil

Premium lydkvalitet

Touch-betjeningsmodul på siden

Trådløs og brugervenlig connection

Beoplay App

Sennheiser MOMENTUM 2.0 Wireless

OM PRODUKTET

De nye Sennheiser MOMENTUM Over-Ear Wireless giver dig en frihed og mulighed for at opleve din musik som aldrig før. Den kombinerer højopløst lyd med smart design, lav vægt og eksklusive materialer som rustfri stål og Alcantara. Du er fri fra den begrænsning, som kablet sætter, men med den samme krystalklare lyd. Denne trådløse model har en driftstid på op til 22 timer aktiv hørelse.

Takket være interaktionen mellem Hybrid Active NoiseGard’s reducering af lyd fra omgivelserne og højopløsningscodec kan enhver nuance i lyden høres, helt ned i de mindste detaljer. Ved at være en integreret del af høretelefonen giver VoiceMax mikrofonen krystalklar kommunikation uden behov for en ekstern mikrofon. Oplev en helt ny kvalitet på trådløs lyd. MOMENTUM Over-Ear Wireless-høretelefoner giver højopløst lyd med kraftfuld bas – helt uden kabler.

Med MOMENTUM Over-Ear Wireless er det nemmere at tilslutte trådløst end det er at tilslutte et almindeligt kabel. Det foregår vha. integreret NFC med et knaptryk, og tager ikke mere end et øjeblik takket være Bluetooth 4.0. Alt, du skal gøre, er at nyde lyden. Near Field Communication.

Ørekapslerne på de nye MOMENTUM Over-Ear Wireless er fastgjort med meget bevægelige kugleled, der sidder i sammenfoldelige skinner. Resultatet: høretelefonerne passer perfekt, også i den nye pladsbesparende pose, takket være det sammenfoldelige design. Bøjlen og ørepuderne er dækket med det superbløde og luftige Alcantara.

De nye MOMENTUM Over-Ear Wireless kan desuden bruges med kabel, som et par almindelige høretelefoner. Designet på kontakten er dog ikke så almindeligt; den lave profil er optimeret til brug med mobile enheder. Med stik i begge ender er kablet helt aftageligt og kan desuden udskiftes, hvis det bliver nødvendigt.

Nøglespecifikationer:

Premium komfort og lyd

Førsteklasse materialer og design

Nemme at bruge mht. Parring

Let justering til individuelt behov

Bose SoundLink On-Ear Black

OM PRODUKTET

En bedre trådløs oplevelse starter med det, du hører. Bose TriPort-teknologien arbejder sammen med Active EQ for at levere klar og kraftfuld lyd, som du får i disse Bose on-ear hovedtelefoner. Du kan høre den dybeste bas og den klareste diskant uden kabler. Og du kan nyde mere end bare lyd.

Disse hovedtelefoner er lette og komfortable hele dagen, med polstrede ørekopper, der hviler blødt på dine ører. Derudover er de nemme at bruge. Stemmemeddelelser taler dig igennem Bluetooth-parringen og giver statusopdateringer. Du kan også afspille sange eller sætte dem på pause, modtage opkald og få adgang til telefonens Siri eller din Google Assistant.

Et støjafvisende dobbelt mikrofonsystem gør det muligt at høre opkald tydeligt, selv i blæsende eller støjende omgivelser. På en fuld opladning kan du lytte næsten hele dagen – op til 15 timer. En hurtig opladning på 15 minutter giver endnu et par timers spilletid. Og hovedtelefonerne foldes nemt sammen i et kompakt etui, så de er nemme at opbevare.

Nøglespecifikationer:

Op til 15 timers brug

Let og komfortabelt design

Nemt at folde sammen og have med på farten

Klar og kraftfuld lyd

Indbygget mikrofon til Siri eller Google Assistant

Marshall Major II Wireless Black

OM PRODUKTET

De klassiske on-ear Marshall Major høretelefoner, som nu er trådløse men med samme retro design. Bluetooth giver dig frihed og komfort ved en trådløs høretelefon kombineret med over 50 års gennemtestet Marshall-performance.

Med Major II Bluetooth vil musikken blive ved med at spille med fuld kraft i op til 30 timer på én opladning. Det er mere end branchens standard, som typisk varierer var 15-25 timer.

På siden af denne Marshall Major højtaler sidder et drejehjul. Med det analoge drejehjul kan du pause, afspille, blande og justere lyden. Telefonens funktioner indgår også, så du kan besvare, afvise eller afslutte et opkald med nogle få klik.

Samtidig kan du dele din musik med andre, det kræver blot en ledning. Når du hører musik trådløst kan du nemt dele din musik med andre ved at sammenkoble høretelefonerne via det frie 3,5 mm-stik.

Denne Marshall Major II er den perfekte rejsekammerat. Den har et smart sammenfoldeligt design, som gør dem nemme at opbevare når de ikke bruges, og kan sagtens ligge i en taske eller en stor lomme.

Nøglespecifikationer:

Bløde ørepuder for komfort

Op til 30 timers batteritid

Klassisk retro design

Sammenfoldeligt design

Indbygget mikrofon

AKG T50 BT sort

OM PRODUKTET

Er du på udkig efter et par hovedtelefoner, der matcher din livsstil – uden at begrænse din frihed og kreativitet? AKG Y50BT med Bluetooth for nem trådløs forbindelse og over 20 timers batteritid er måske det rette valg. De kraftfulde 40 mm enheder giver samme lydkvalitet som Y50, der vandt ”Product of the Year”-prisen i ”What Hi-Fi? Sound And Vision”, 2014. Tilmed ser disse hovedtelefoner lige så godt ud, som de lyder. Med tre smarte farver, og en stilfuld kombination af matte og blanke overflader, giver AKG Y50BT fuld tilfredsstillelse til både øjne og ører.

Med disse AKG Y50 BT kan du nemt oprette forbindelse ved hjælp af Bluetooth, og dermed glemme alt om gammeldags kabler. Oven i købet får du legendarisk AKG lyd, som løfter din musikalske nydelse til nye højder.

Denne trådløse on-ear hovedtelefon har over 20 timers batterilevetid – men skulle uheldet alligevel finde sted og batteriet løber tør, leveres et kabel, så du kan rocke videre selv om batteriet er dødt.

Nøglespecifikationer:

AKG signaturlyd

Komfortabel pasform

Elegant design i flere farver

Nem Bluetooth forbindelse

Bose QuietComfort 20 – Sublim støjreduktion

Om produktet

Bose er en af de absolut førende producenter af trådløse høretelefoner og har været det i lang tid. Med deres QuietComfort serie er de blevet yderst populære, ved at kombinerer flot design med premium lydkvalitet og Noise Cancellation teknologi.

Med disse støjreducerende in-ear hovedtelefoner fra Bose kan du lukke verden ude og kun fokuserer på det du skal – med god musik i ørene. Med QuietComfort 20 Acoustic Noise Cancelling hovedtelefoner får du bedre lyd, hver dag, uanset hvor du er. Aktivér støjreduktion for kraftigt at reducere lyd og støj fra omgivelserne, eller aktivér Aware mode med et tryk på en knap for at høre, hvad der sker omkring dig.

Betjenings-knapperne er lige ved hånden. Brug den lille ‘switch’ på betjeningsmodulet til at slå støjreduktion til og fra. Inline fjernbetjeningen/mikrofonen har knapper til Aware mode og til at besvare/afslutte opkald. Med fjernbetjeningens 4 knapper kan du betjene lydstyrke og musik og få adgang til stemmegenkendelses-apps som Siri eller Google.

StayHear®+ ørepropper giver en blød, stabil pasform, og med inline mikrofonen og fjernbetjeningen kan du let skifte til opkald og betjene forskellige funktioner. Vælg enten QC 20-modellen til Apple-enheder eller QC 20-modellen til Samsung- og Android-enheder til brug med din pågældende enhed.

Funktioner

Sublim støjreducerende teknologi
Aware mode, så du kan høre lyde omkring dig
Dyb, klar og suveræn lyd
Fås i flere farve
Fås i udgave til hhv. Apple og Android
Rejsetaske medfølger

Jabra Elite Sport

Om produktet

Jabra Elite er et nyt bud på et true wireless headset, specielt møntet på træning. Som et true wireless headset kommer de helt uden ledninger – hverken til telefonen eller mellem de to høretelefoner. De lades op i en særlig batteriholder og selvom det er lidt irriterende at være afhængig af den, hvis man er på farten, så virker det som en fornuftig løsning og en som andre også bruger, heriblandt Apple. Samtidig gør batteriholderen, at man har styr på, hvor de to enheder er.

Batteriholderen fungerer egentlig som en form for powerbank med sit eget genopladelige batteri og det rækker til to opladninger i selve headsettet. Batteritiden rækker til 4,5 timer, når man lytter til musik. men op til 13,5 time med opladning fra rejseetuiet inkluderet.

Fordele ved disse trådløse høretelefoner til træning er, at det er vandtæt – 30 minutter i en meter dybt vand kan de klare ifølge producenten. De kan derfor også vaskes, hvis de trænger til det efter en særlig hård svedig tur i træningscenteret. Headsettet har desuden pulsmåler – den virker ikke 100 % præcis og skal ikke erstatte en rigtig pulsmåler, men den giver alligevel et fint fingerpeg om ens puls. Er du meget interesseret i din puls, anbefales det at købe et pulsbælte, som er mest retvisende i forhold til din puls.

Jabras egen trænings-app fungerer rigtig godt sammen med Elite Sport headsettet og man kan få gode detaljerede oversigter over ens træning med henblik på at komme i bedre form.

Høretelefonerne kan bruges både til iOS og Android og man kan bruge andre trænings-apps med dem, hvis man hellere vil det, for eksempel Endomondo, RunKeeper, Runtastic og Strava.

Funktioner

Ingen ledninger overhovedet
Vandtætte
Fedt rejseetui med opladerfunktion
Høj lydkvalitet inkl. støjreducering
Indbygget pulsmåler
Funger godt med eksterne træning-apps

Bose SoundSport – Til sport

Om produktet

Dette trådløse Bose SoundSport Wireless er et rigtig behageligt in-ear headset. Et headset til træning og fitness skal sidde sikkert i ørene uden risiko for at falde ud og være behageligt samtidig. Bose SoundSport er begge dele. Det sidder sikkert i ørene takket være en lille tap, der sidder på hver earpad og som så at sige hægter sig fast inde i øret. Samtidig er de også behagelige at have siddende i ørerne.

Bose SoundSport kan fint bruges til samtaler og det har også en auto-sluk-funktion, når det ikke er koblet op til en mobil og i brug – det er med til at spare på batteriet. Batteritiden er ca 6 timers brug cirka.

Som et godt trænings-headset er de svedafvisende – styrtregner det, bør du nok ikke tage dem med ud på løbeturen og en tur i vandet klarer de heller ikke. Lyden til musik er god og uden at have aktiv støjreducering virker de okay til at sortere den værste susen fra.

Bose SoundSport trådløse hovedtelefoner holder dig i gang med energifyldt lyd, StayHear+ ørepropper, der er designet til komfort og stabilitet, og uden kabler der sidder i vejen. Det bløde silikonemateriale og den unikke form giver en stabil pasform, som bliver siddende og føles godt.

Du kan nemt tilslutte din enhed med Bluetooth- og NFC-parring, og brug inline-mikrofonen og -fjernbetjeningen til at betjene lydstyrken, skifte nummer og modtage opkald. Med Bose Connect-appen er det nemt at administrere og skifte mellem flere enheder. SoundSport trådløse hovedtelefoner er sved- og vejrbestandige. Fås i sort eller turkis.

Funktioner

Behagelig og sikker pasform
Optimeret til træning
Smart rejseetui
Bose Connect app

Sony WI-1000X

Om produktet

Her er der tale om et par smarte trådløse høretelefoner fra Sony, som har lyd i særdeles høj kvalitet. Modellen blokerer uønsket støj fra omverdenen og sikre dig den optimale lyd til opkald, musik, podcast eller hvad du end måtte lytte til. Modellen har Smart Listening, som automatisk opdater din aktivitet, såsom vandring, løb eller shopping, som tilpasser støjniveauet hertil. Man kan justerer indstillingerne i Sony’s Connect App.

Denne trådløse in-ear Sony høretelefon har en nakkebøjle som sikre dig en holdpar pasform da der ikke er en ledning som kan sætte sig fast i din krave eller noget andet. På den måde sikre du, at selve høretelefonerne bliver siddende i dine øre, netop som man kunne ønske sig.

Disse trådløse hovedtelefoner har en god batterilevetid, med en drift tid på op til 10 miner og en standby tid på op til 100 timer. Opladningstiden er sat til 210 timer, hvilket svare til 3,5 time.

Modellen fås i flere farver, herunder en guld og en sort model.

Funktioner

Effektiv støjeliminering
Trådløs frihed med Blueooth of NFC teknologi
Lyd i hæj kvalitet
God batterilevetid
Sikke pasform med nakkestøtte
Håndfri opkald med vibration

Fantastisk lyd

Her er der tale om et par smarte trådløse høretelefoner fra Sony, som har lyd i særdeles høj kvalitet. Modellen blokerer uønsket støj fra omverdenen og sikre dig den optimale lyd til opkald, musik, podcast eller hvad du end måtte lytte til. Modellen har Smart Listening, som automatisk opdater din aktivitet, såsom vandring, løb eller shopping, som tilpasser støjniveauet hertil. Man kan justerer indstillingerne i Sony’s Connect App.

Denne trådløse in-ear Sony høretelefon har en nakkebøjle som sikre dig en holdpar pasform da der ikke er en ledning som kan sætte sig fast i din krave eller noget andet. På den måde sikre du, at selve høretelefonerne bliver siddende i dine øre, netop som man kunne ønske sig. Disse trådløse hovedtelefoner har en god batterilevetid, med en drift tid på op til 10 miner og en standby tid på op til 100 timer. Opladningstiden er sat til 210 timer, hvilket svare til 3,5 time. Modellen fås i flere farver, herunder en guld og en sort model.

Gode anmeldelser

Her er der tale om et par smarte trådløse høretelefoner fra Sony, som har lyd i særdeles høj kvalitet. Modellen blokerer uønsket støj fra omverdenen og sikre dig den optimale lyd til opkald, musik, podcast eller hvad du end måtte lytte til. Modellen har Smart Listening, som automatisk opdater din aktivitet, såsom vandring, løb eller shopping, som tilpasser støjniveauet hertil. Man kan justerer indstillingerne i Sony’s Connect App.

Denne trådløse in-ear Sony høretelefon har en nakkebøjle som sikre dig en holdpar pasform da der ikke er en ledning som kan sætte sig fast i din krave eller noget andet. På den måde sikre du, at selve høretelefonerne bliver siddende i dine øre, netop som man kunne ønske sig. Disse trådløse hovedtelefoner har en god batterilevetid, med en drift tid på op til 10 miner og en standby tid på op til 100 timer. Opladningstiden er sat til 210 timer, hvilket svare til 3,5 time. Modellen fås i flere farver, herunder en guld og en sort model.

 

Udvalgte funktioner:

  • Har stabil tråløs lyd
  • Kan gøres mindre hvis ønskes
  • Opladning på blot en halv time
  • 3 anmeldelser i timen

Specifikationer:

  • Testvinder hos  forbrugerrådet TÆNK i test
  • Testvinder hos
  • ★★★★★ Hos Skousen.dk
  • ★★★★★ Hos Elgiganten.dk

Hvilken form for trådløs høretelefon skal jeg vælge?

Okay, så du har bestemt dig for trådløse hovedtelefoner. Men hvilken slags skal du vælge? Der findes både dem, som sidder inde i øret (in-ear), dem som lægger sig uden på øret (on-ear), og dem med større ørekopper, der går hele vejen rundt (over-ear). Og så er der dem med aktiv støjreduktion. Valget kan være svært.

For at tage det med uden på og rundt om øret først: Fordelen ved ørekopper, der lægger sig uden på øret, er at de er mindre og kan være mere behagelige i sommervarmen. En væsentlig ulempe er, at de ikke har plads til lige så store drivere – og derfor ofte har reduceret dynamik og mindre energi i basområdet i forhold til over-ear modellerne, der netop går rundt om øret. Omvendt har store kopper fordelen af at sidde mere behageligt på hovedet, og de har flere eller større drivere, hvilket som regel resulterer i en bedre lyd i højere kvalitet. Ulempen er, at de kan føles klamme over tid, og de fylder mere i tasken og om hovedet.

Og så er der de trådløse høretelefoner med aktiv støjreduktion. De er vældig praktiske, hvis man ofte befinde sig i støjende omgivelser. Rejser du eksempelvis meget med fly eller tog, er det vældig rart med støjdæmpning, da det fjerner al det støj og larm som dit øre ellers har vænnet sig til. Det kan også være rart for folk, der arbejder i åbne kontorlandskaber og gerne vil lukke omverdenen ude, så man bedre kan koncentrerer sig. Desuden kan de være fristende at bruge, når man er ude i tung trafik, for at holde larmen ude – men det kan også være farligt og er desuden ulovligt – så det skal man ikke.

Skal jeg købe trådløse høretelefoner on-ear?

Der kan være vidt forskellige behov til hvad ens trådløse høretelefoner skal kunne. Trådløse høretelefoner som sidder på øret har bestemt sine fordele, da man skåner øregangen for direkte lydbølger. Desuden ser det smart ud med en on-ear høretelefon, som fås i et hav af forskellige designs.

Uanset om du pendler, træner, læser eller går en tur, så er trådløse on-ear-hovedtelefoner designet til at give dig god lyd i en let og stabil pasform. Disse hovedtelefoner er nemme at bruge, nemme at parre med sin smartphone og lydkvaliteten er i top.

Skal jeg købe trådløse høretelefoner in-ear?

Der kan være vidt forskellige behov til hvad ens trådløse høretelefoner skal kunne. Trådløse høretelefoner som sidder inde i øret har bestemt sine fordele, da man for musikken direkte ind i øregangen og de er dermed mindre i størrelsen. Disse trådløse høretelefoner er optimeret til hverdagsbrug og træning, da de kan haves med i tasken eller lommen.

Uanset om du pendler eller træner, så er trådløse in-ear-hovedtelefoner designet til at give dig god lyd i en let og stabil pasform. Disse hovedtelefoner er nemme at bruge, nemme at parre med sin smartphone og lydkvaliteten er i top.

Skal jeg købe trådløse høretelefoner ov-ear?

Der kan være vidt forskellige behov til hvad ens trådløse høretelefoner skal kunne. Trådløse høretelefoner som sidder på øret har bestemt sine fordele, da man skåner øregangen for direkte lydbølger. Desuden ser det smart ud med en over-ear høretelefon, som fås i et hav af forskellige designs.

Uanset om du pendler, træner, læser eller går en tur, så er trådløse on-ear-hovedtelefoner designet til at give dig god lyd i en let og stabil pasform. Disse hovedtelefoner er nemme at bruge, nemme at parre med sin smartphone og lydkvaliteten er i top.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.