Gns. guide rating: 4.7

Bedste barbermaskiner i test

Se liste over de mest populære modeller i kategorien nedenfor.

Model Navn Butik
1. Braun
3050cc
Klik
2. Philips
PT860
Klik
3. Braun
9290cc
Klik
4. Braun
5030S
Klik
 5. Philips
S9711/31

Klik
 6. Braun
7898cc

Klik
7. Braun
7840s
Klik
8. Braun
9240s
Klik
9. Philips
S9031/12
Klik
10. Braun
7865cc
Klik

 

 

Læs mere om de bedste barbermaskine i test

At købe den rigtige barbermaskine er vigtigt, da du dermed bliver mest glad for dit køb. På følgende side har vi skrevet mere om de bedste barbermaskiner på markedet, og selvfølgelig er en del af disse nogen som har vunder diverse barbermaskine tests. Vi håber du finder den rette barbermaskine til dine behov.

 

Braun 3050cc – Bedste barbermaskine i test hos Tek.no

Testvinder hos Tek.no
Arbejdstid på 45 min.
Innovativ og smart rensestation
★★★★★ hos WhiteAway
Topscorer hos TopTenReview.com
Sikre en tæt og flot barbering

Bedst i test barbermaskine

Her er en testvinder barbermaskine fra Braun. Barbermaskinen vandt i en test foretaget af norske Tek. Det absolut eneste negative som Tek.no nævner om denne barbermaskine er, at den ikke er vandtæt. Ulempen er derfor at den ikke kan bruges i brusebadet og ej heller kan den vaskes under vandet. Braun har dog løst dette ved at have sin egen dedikerede rengørings- samt ladestation som også medfølger.

Modellen er udstyret med braun microcomb-teknologi, som betyder at den er udstyret med to aflange blade, samt et ekstra blad i midten, som tager alle længere hår. I den test som blev foretaget af Tek, var denne barbermaskine den som klarede sig bedste i testen, blandt alle de testede barbermaskine. Derfor er det med god grund, at denne barbermaskine er en af de bedste på markedet.

Innovativ rensestation

Med til barbermaskinen følger det som Braun kalder en clean & charge station og denne har flere funktioner. Først og fremmest så er det i denne at du skal rense barbermaskinen. Dernæst så kan den også smøre bladene, hvilket bidrager til at gøre barberingen mere blid. Rensestationen virker til ca. 30 rensninger, før rensepatronen skal skiftes igen.

Inde på Brauns egen hjemmeside har barbermaskinen fået over 200 anmeldelser med en samlet score på 4,7 ud af 5 mulige. Folk er overordnet set meget positive og skriver at maskinen giver en god og blid barbering. Folk som altid har brugt skraber skriver også, at efter de har prøvet denne maskine, så vil de benytte sig af den fremover, da den simpelthen giver en hurtigere og mere behagelig barbering.

 

Philips PT860 – Fuld bedømmelse hos Coop

★★★★★ hos Coop Shopping
Arbejdstid på 45 min.
DualPrecision teknologi
Indbygget præcisionstrimmer

Tør elektrisk shaver

Denne elektriske shaver fra Philips er en model som er yderst populær på markedet, hvilket bl.a. kan ses på de mange gode brugeranmeldelser den har fået. Barbermaskinen er udstyret med Philips’ DualPrecision teknologi, som bl.a. giver dig et fleksibelt shaverhoved og samtidig barberer både lange hår og stubbe væk. Det fleksible hoved betyder helt præcist at det vil tilpasse sig automatisk til alle konturer i ansigtet og på halsen – dette giver i sidste ende en tættere barbering. Barbermaskinen har derudover også en indbygget præcisionstrimmer, trimmeren gør det muligt at trimme din bakkenbarter og overskæg.

I det man kalder driftstid, som er den totale tid du kan bruges barbermaskinen i, før den skal oplades igen, klarer den sig også ganske udemærket. Du kan nemlig bruge den i helt op til 45 min. før den skal oplades igen. Selv om den løber tør for strøm imens du bruger den, så er det fortsat muligt at sætte ledningen i og bruge maskinen imens den bliver opladt. Slutteligt skal det nævnes at barbermaskinen også er vandtæt. At den er vandtæt er en god egenskab for en barbermaskine at have, da den dermed let kan skylles ren. Det er blot at åbne for skærehovederne og skylle dem grundigt under vandhanen. Alle disse smarte funktioner, er bl.a. det som er med til at gøre den til en af de bedste barbermaskiner på markedet, når man også kigger på prisen.

Tilfredse brugere

Man skal ikke lede i lang tid for at finde brugere som er tilfredse med barbermaskinen. Inde på Coop Shoppings side har barbermaskinen eksempelvis fået hele 140 anmeldelser. Dette tal er meget højt ift. andre produkter på markedet. De mange brugere er yderst tilfredse med produktet, da de sammenlagt har givet barbermaskinen 4.7 stjerner ud af 5 mulige. Der er en kunde som fremhæver at den er utrolig simpel at bruge, den har god batteritid og det oplader hurtigt. Der er også en kunde som skriver at barbermaskinen fungerer efter hensigten, og hendes mand siger at det er den bedste barbermaskine som han har haft.

 

 

Braun 9290cc – Bedste barbermaskine i test hos Test.de

Testvinder hos Test.de
★★★★★ hos Whiteaway
Dedikeret rensestation medfølger
Rejsetaske medfølger

Endnu en bedst i test barbermaskine

Her er Brauns bedste barbermaskine – deres topmodel. Modellen er utrolig hypet da den har vundet mange store tests. Vi må bare konstatere at denne model bliver ved og ved med at vinde tests, og den får da også helt utroligt gode anmeldelser fra brugerne. Barbermaskinen har flere forskellige skæreelementer, som alle skal sikre den bedste barbering. Der kan eksempelvis nævne det blad som Braun kalder HyperLift&Cut trimmer. Som navnet antyder så er dette blad designet til at løfte og skære fladtliggende hår.

Dernæst så er der også det skæreblad som de kalder Direct&Cut trimmer. Dette blad løfter og udligner hår som vokser i forskellige retninger. Uden at gå i detaljer med de andre blade, så er der også et blad som sikrer en tæt barbering og et, som er designet til at gøre huden blød. Man kan efterhånden godt forstå at denne model har vundet de fleste barbermaskine tests, som den har deltaget.

Udover de smarte skæreblade, så er barbermaskinen selvfølgelig også udstyret med en masse smarte funktioner. Der er bl.a. integreret den teknologi som Braun kalder SyncroSonic, som er en teknologi der benytter 40.000 skæringer i minuttet. Derudover så kan teknologien læse dit skæg og tilpasse sig dette. Helt konkret betyder det at den tjekker skægtætheden 160 gange i minuttet og herefter kan den selv give mere kraft, når der er behov for dette. Den indbyggede sensor funktion er meget innovativ og noget Braun er begyndt at putte i mange af deres nyere modeller.

Massere af tilbehør

Når du køber en barbermaskine som har vundet i test, så skal der selvfølgelig også medfølge alt til, og Braun skuffer heller ikke her. Når du åbner æsken med barbermaskinen, så vil du bl.a. finde en rense- og opladerstation, en rejsetaske og en rensebørste. Stationen som også er afbildet længere oppe er den du skal bruge, når barbermaskinen skal oplade. Udover at fungere som oplader, så skal du heller ikke tænke på at rense den, da stationen også gør dette.

Barbermaskinen har som tidligere nævnt fået rigtig gode anmeldelser, også hos forbrugerne. Hvis vi eksempelvis kigger hos forhandleren whiteaway, så kunne barbermaskinen mere eller mindre ikke få meget bedre ratings. Den har indtil videre fået 20 anmeldelser, med en samlet score på 4.9 ud af 5 stjerner. Alle brugerne er meget tilfredse med maskinen og skriver at den bare er af top kvalitet. En skriver f.eks at “den barberer som en drøm, slut med rød hud efter barbering”.

 

Braun 5030S – Testvinder hos TÆNK

Testvinder hos danske Tænk
Arbejdstid på 45 min.
Dedikeret rensestation medfølger
Indbygget præcisionstrimmer

Bedst i test hos Tænk

Denne barbermaskine er fortsat en af de meget populære modeller på markedet. En af grundende til at den er så populær er bl.a. at den vandt en barbermaskine test som blev foretaget hos den danske forbrugermagasin Tænk. Det skal dog nævnes at testen er nogle år gammel, så der er kommet mange andre nye modeller på markedet. Blandet andet barbermaskinerne fra series 9000 fra Braun.

Barbermaskinen byder da også på en masse funktioner, som stadig gør den til en yderst god model på markedet. Den har en arbejdstid på 45 minutter, hvilket sikrer at du kan barbere dig i meget lang tid, inden det er tid til at den skal oplades. Når den skal oplades igen er det blot at sætte den i en stikkontakt. Selvom barbermaskinen er sat i en stikkontakt, så kan du stadig bruge den med ledningen tilkoblet. Efter endt brug er det bare at skylle den under vandet, da den også er helt vandtæt.

Hvad siger forbrugerne?

Der er mange forbrugere som er fuldstændig enige med Tænk om, at denne barbermaskine er en af de bedste på markedet. Hos forhandleren Whiteaway har modellen fået over 60 brugeranmeldelser. De 60 mennesker har sammenlagt givet maskinen 4.7 stjerner ud af 5 mulige. Det er meget blandet hvad kunderne fremhæver, men fælles er at de alle er tilfredse og skriver at den lever fuldt op til deres forventninger. Klik dig ind hos Whiteaway overfor, for selv at læse nogle af de mange anmeldelser.

 

Philips S9711/31 Series 9

Testvinder 2017 hos Råd & Rón
Fuld funktionel under vand
Automatisk renseprogram i rensestation
Medfølgende rejsetaske

Om produktet

Philips S9711/31 er blevet kåret til testvinder hos svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Samtidig er denne barbermaskine fra Philips kåret til ”best buy” hos den engelske testmagasin Which.co.uk, der lever at, at lave test til forbrugeren og definerer det bedste køb for pengene. Philips S9711/31 modtager ros fra både de svenske og engelske eksperter, og de er enige om at kåre Philips S9711/31 til et godt køb. Råd & Rön går skridtet videre og kårer modellen til testvinder.

Denne topmodel fra Philip er ikke den mest prisvenlige model på markedet, men barbermaskinens præcision, teknologi og design gør, at den stadig bliver kåret som testvinder. Modellen er udstyret med det patenterede teknologi fra Philips ”V-track”, som er udviklet til at fange alle hårstrå, uanset hvordan de vokser. Ønsker du en af de de mest avancerede og innovative teknologier inden for barbering, så er Philips barbermaskine i serie 9000 det helt rette valg.

Denne barbermaskine er 100 % vandtæt og betyder dermed at du uden problemer kan benytte barbermaskinen i badet. Modellen er ganske enkelte enormt effektiv og efterlader huden behagelig og mindst muligt irriteret efter barbering.

Denne Philips S9711/31 har en arbejdstid på 50 minutter samt en ladetid på 60 minutter inden den er fuldt opladt igen. Til modellen medfølger en af de mest avancerede automatiske rengøringsstationer, som renser, tørrer, oplader, og smører din smarte Philips bedst i test barbermaskine. Derudover medfølger en SmartClick skægstyler og et rejseetui.

 

Braun 7898CC Series 7

Barbering med stil

Hvis barberingen skal være 100% tæt og behagelig, så er denne Serie 7 barbermaskine fra Braun måske svaret. Den sikrer dig en præcis og grundig barbering, takket være det specialdesignede hoved. Det løfter hårene ind mod kniven, så de bliver barberet så tæt ved huden som muligt, som er en patenteret løsning fra Braun. Når du er færdig med at bruge den, kan du bare vaske den under vandhanen. Du kan tilmed tage den med under bruseren, så du kan barbere dig, mens du er i bad, da den er 100 % vandtæt.

Til modellen medfølger en rense- og ladestation, som man sætter barbermaskinen i, så snart man er færdig med den. Stationen sørger dermed for, at barbermaskinen er helt klar til næste gang du skal bruge barbermaskinen. Derudover medfølger et rejseetui, så du altid kan have din barbermaskine med på farten og når du er ude og rejse.

Denne Braun 7898CC barbermaskine ligger blandt topscorerne hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, hvor den blandet andet prises for den tætte barbering, det enkelte og brugervenlige design, at den er vandtæt og at det er en model med rensestation.

 

Braun 7840s Wet&Dry – 100% vandtæt barbermaskine

Topscorer hos Råd & Rön – “Godt køb”
Sikre tæt og flot barbering hver gang
Vandtæt barbering – kan bruges i bad
Inklusiv rensebørste og rejseetui
50 min drift og 60 min opladning
Præcisionstrimmer og 4 skærelementer

God barbermaskine til brug i badet

Denne smarte og intelligente barbermaskine fra Braun, er perfekt til brug i badet. Denne serie 7, som kaldes Wet & Dry modellen, kan bruges både til tørbarbering, eller under vand, med skum eller gele. Dette kan være med til at gøre barbering endnu lettere og efterlade din hud endnu flottere og glattere. På den måde kan du selv tilpasse barberingen til hvad du ønsker, og om du gerne vil gøre det mens du bader eller med en form for gele.

Denne vandtætte Braun barbermaskine har et kraftigt Li-Ion batteri, som holder til 50 minutters intens barbering. Når barbermaskinens batteri er ved at være tømt, kan du lade batteriet op på kun én time. Denne intelligente barbermaskine kan bruges i badet, og er spækket med innovativ teknologi. Den vandtætte barbermaskine aflæser dit skæg og tilpasser sig, således at du får det bedste resultat. Med sin intelligente soniske teknologi, vurdere maskinen både hårets tæthed og længde. Modellen har 4 skære elementer og er designet til en helt tæt barbering. Denne smarte vandafvisende barbermaskine er 5 indstillinger, som går fra Intens/Følsom.

Udover at være topscorer i barbermaskine test, får denne vandtætte barbermaskine gode anmeldelser. En bruger skriver “Fabelagtig shaver – Super god og hurtig barbering. En enorm upgrade fra den serie 1, som jeg havde inden. Absolut pengene værd!”. Ved køb af denne vandtætte barbermaskine medfølger: Serie 7 Braun 7840s Wet&Dry barbermaskine, Rensebørste, Specialledning og Rejseetui.

 

Braun 9240s – Fuldstændig tæt barbering

Vandtæt Serie 9 barbermaskine fra Braun
Præcis og tæt barbering i flot design
★★★★★ hos bl.a. WhiteAway.com
Funktionsdygtig under vand og med skum/gele

Braun 9240s Serie 9 vandtæt barbermaskine

Denne barbermaskine fra tyske Braun er en topklasse barbermaskine. Her er der tale om en verdenklasse vandtæt, effektiv og bekvem barbermaskine. Modellen kan uden problemer bruges i badet, da den er 100 % vandtæt og dermed funktionsdygtig under vand.

Modellen er udstyret med patenteret teknologi, som aflæser og tilpasser sig til dit skæg. Hvis den registrerer områder i ansigtet med tæt hårvækst, skruer den automatisk op for blusset. Tænd blot for denne barbermaskine under vand, og maskinens 5 skæreelementer vil fange dine hår med dens smarte design.

Denne vandtætte shaver er ikke blevet populær uden grund. Barbermaskinen er udstyret med en præcisionstrimmer, som sikre et helt optimalt fjernelse af skæg. En vandtæt trimmer, som også kan anvendes med gele eller skum, hvis dette ønskes. Denne trimmer til badet er desuden udstyret med en præcis låsemekanisme, som har 5 forskellige vinkler. Du kan på den måde selv vælge hvordan vinklen på barberhovedet skal vende.

Vandtæt barbermaskine som fanger alle hår

Denne Braun 9240s Wet&Dry barbermaskine er designet til at fange hår som vokser i forskellige retninger. Modellen har et hav af funktioner til at opfange vilde hår, som ikke ellers er så nemme at barbere. Du kan på den måde sikre, at du får alle hår med i barberingen. Og selv og du har din barbering i badet. Barbermaskinen har både funktionerne HyperLift&Cut og Direct&Cut, hvilket betyder at maskinen både løfter de fladtliggende hår, samtidig med at den fanger hår som vokser i forskellige retninger.

Hvis du beslutter dig for at købe denne vandtætte barbermaskine fra Braun, får du følgende: Serie 9 9240s Wet&Dry barbermaskine fra Braun, opladningsholder, SmartPlug, Rensebørste og et anvendeligt rejseetui. Modellen får 5 ud af 5 stjerner på danske WhiteAway.com, og anses for at være en rigtig god vandtæt barbermaskine.

 

Philips S9031/12  – Inklusiv rejseetui

Fuld funktionsdygtig under bruseren
Populær barbermaskine hos brugere
Inklusiv SmartClick-præcisionstrimmer
Medfølgende rejseetui til barbermaskine

Philips barbermaskine til barbering under bruseren

Er du træt af altid at skulle stå foran spejlet når du barbere dig, så overvej da denne Philips S9031/12 barbermaskine. Denne vandtætte barbermaskine kan du uden problemer tage med i bad, da den fungere perfekt til barbering under bruseren. Med denne model får du en yderst tæt barbering. Især hvis du ser hvad brugerne af modellen siger. Modellen får 5 ud af 5 stjerner på WhiteAway.com og en bruger skriver: Dette produkt lever op til de forventninger jeg havde til det – Det er en glimrende barbermaskine, den bedste jeg har haft og jeg har haft mange!”

Med sine v-formede præcisionsblade, tager denne Philips barbermaskine alle hårene. Det specialdesignede hoved er med til at løfte hårene ind mod knivene, som giver så tæt en barbering som muligt. Det fede ved denne model er, at du uden problemer kan skylle den under vandhanen, eller tage barbermaskinen med i badet. Denne vandtætte barbermaskine fra Philips har en driftstid på op til 50 minutter ad gangen. Bliver batteriet træt, kan den fuld oplades igen på blot 60 minutter. Netop denne model giver en 30 % tættere barbering end sin forgænger, og det kan gøres med færre strøg og holder fortsat din hud i topform.

 

Braun 7865cc Wet&dry – Topscorer blandt brugere

★★★★★ blandt forbrugere og i test
5 barberfunktioner (fra følsom til intens)
Inkl. hygiejnisk og smart rensestation
Både til våd- og tørbarbering

Vandtæt barbermaskine med rensestation fra Braun

Denne Braun barbermaskine er i Serie 7, og klare barberingsarbejdet rigtig godt. Denne Braun 7865cc Wet&Dry barbermaskine har 4 skæreelementer, placeret på det innovative barberingshoved. Hovedet er designet til at kunne komme hen til de vanskelige stedet. Med denne model er det nemt at få barberet bl.a. under næsen. Alt dette kan du klare ude i badet, da modellen er vandtæt og vaskbar.

Du kan med fordel tage den med i badet, således at du kan både vaske dig og barbere dig samtidig. For at holde den helt ren, kan du også bruge den medfølgende rensestation. Denne smarte rensestation har en 4-trins alkoholbaseret Clean&Charge station. Det betyder stationen lader, renser og smører din barbermaskine, så den altid føles ny. Det er en enormt smart funktion, som sikre at du altid har en effektiv barbermaskine klar til arbejde.

Braun barbermaskine til den tætte barbering

Her er der tale om en intelligent barbermaskine, som tilpasser sig dit skæg. Modellen fjerner flere hår i et strøg end nogensinde før. Med sine 5 niveauer, kan du selv vælge om du ønsker en følsom eller intent barbering. Dette afhænger af hvor følsom din hud er og hvor meget skæg du har. Modellen har en række funktioner, som gør at du får så tæt en barbering som muligt. Denne vandtætte barbermaskine har en sonisk aflæser, som vurdere hårmængden i dit ansigt. Er der meget tæt barbering, så skruer Braun selv op for blusset.

Denne Braun Wet&Dry barbermaskine til badet har desiden en ActiveLift trimmer, som kan hjælpe dig med at tage dine bakkenbarter eller steder hvor du har længere hår. Modellen har et indbygget Li-Ion batteri, som har en drifttid på 50 minutter. Opladning tager blot 1 time i alt. Denne model fra Braun giver dig således både en vandtæt barbermaskine, en trimmer til langt hår og en lang række funktioner til en tæt barbering.

 

Braun 7899cc

Testvinder 2017 hos Råd & Rón
Fuld funktionel under vand
Automatisk renseprogram i rensestation
Medfølgende rejsetaske

En populær model

Braun 7899cc er en populær barbermaskine og en af topmodellerne på markedet. Som det kan ses fra billedet er barbermaskinen designet i et flot sølv design, som er meget tiltalende. Til produkter medfølger en del ting, selve pakken består af 1. stk barbermaskine, 1 rense- og opladestation, 1 rengøringspatron, 1 normal oplader, en rejsetaske og en rensebørste. Med alt dette grej bør du være klar til at opnå en god barbering det næste meget lange tid. Som du kan se på prisen, så ligger denne Braun barbermaskine i den høje rent prismæssigt, men man får også meget barbermaskine for pengene. Selvom du betaler mere end en god skraber, så vil barbermaskinen klart have langt flere barberinger i sig på lang sigt.

Spækket med funktioner

Barbermaskinen er spækket til med de nyeste funktioner som Braun har udviklet. Først og fremmest så er barbermaskinen udstyret med en meget præcis hårtrimmer med ekstremt præcise blade. Bladende trimmer også hårene via bagsiden og dette giver en meget tæt barbering, specielt når den bliver brugt fra siden af.

Når du skal barbere dig svære steder som eksempelvis under næsen eller på hagen, så kan du med fordel benytte dig af en funktion som Braun kalder “Precision HeadLock”. Funktionen betyder at du kan låse shaverhovedet, så det ikke kan vippe frem og tilbage – dermed kan du langt bedre kontrollere barberingen.

En anden ting som er værd at fremhæve er Brauns garanti omkring 100% vandtæthed. De lover at du oplever den tyske ingeniørkvalitet fra aller bedste side, eftersom barbermaskinen er vandtæt op til 5 meter. Dette giver en del frihed, da man så med fordel kan barbere sig under badningen og dermed slå to fluer med et smæk.

Positive anmeldelser

Der er ingen tvivl om at Braun 7899cc har høstet ekstremt positive anmeldelser, fra stort set alle som har anmeldt barbermaskinen. Hvis vi ser på Brauns egen hjemmeside, så har barbermaskinen opnået en score på 100% recommended. Med andre ord betyder det at alle de personer (+150), som har anmeldt barbermaskinen kan anbefale den. Dette kan dog også ses på de scores som folk giver den – i gennemsnit har Braun 7899cc fået 4.5/5 i bedømmelskriteriet “værdi for pengene” og 4.67/5 i kriteriet “kvalitet”. Klik dig selv ind på hjemmesiden for at læse om hvor positive bedømmelserne er.

De gode anmeldelser stopper bestemt ikke her. Også hos internetgiganten Amazon er barbermaskinen blevet anmeldt. Her har den endnu engang fået gode anmeldelser – nemlig 5 ud af 5 mulige stjerner, baseret på flere kundeanmeldelser. Mange folk skriver at det er den bedste barbermaskine de har haft og at man opnår en ekstremt tæt og god barbering. Derudover så er der også mange som fremhæver barbermaskinens gode batteritid, som er helt op til 50 minutter.

Er du endnu ikke overbevist om at Braun 7899cc er den rette barbermaskine for dig, så klik dig ind hos en af forhandlere længere oppe, og læs endnu mere om den smarte barbermaskine.

 

Braun 9295cc

100% vandtæt – op til 5 meter
50 minutters trådløs barbering
Automatisk renseprogram i rensestation
Medfølgende rejsetaske

Om produktet

Med Braun 9295cc er der tale om en af de absolutte topmodellerne fra Brauns prestigefyldte serie 9. I serie 9 har barbermaskinerne en endnu højere kvalitet og endnu flere smarte funktioner. Som det også kan ses fra billedet overfor, så har maskinen et utrolig indbydende design bestående af et meget moderne krom design. Med til barbermaskinen får du både en rense- og ladestation, en rejsetaske samt diverse andre ting. Der er ingen tvivl om at der er tale om en luksusbarbermaskine, hvor du får rigtig mange funktioner, hvilke vi gennemgår i næste afsnit.

Funktioner

Eftersom barbermaskinen har rigtig meget teknologi indbygget i sig, har vi valgt kun at skrive om de mest innovative. Hvis du vil læse endnu mere om barbermaskinen, kan du altid klikke dig ind til en af de pågældende forhandlere. Den første funktion som vi vil fremhæve er at barbermaskinen er udstyret med Brauns “SyncroSonic” teknologi. Teknologien er meget avanceret og er blevet patenteret af Braun. Det som teknologien gør er at den læser dit skæg og dermed indstiller sig til at barbere dette på bedst mulig vis. Dette gøres ved at teknologien tjekker skæggets tæthed 160 gange pr. minut – og giver ekstra kraft præcis der, hvor der er brug for det.

En anden smart funktion er barbermaskinens “10-D fleksible” barberingssytem. Denne funktion betyder at der sidder fleksible skæreelementer på det 10-vridende svinghoved. Funktionen er lavet for at sikre at du får maksimal hudkontakt for en mere grundig barbering. Med andre ord, så vil barbermaskinen tilpasse sig din hoved, når du kører barbermaskinen rundt på de svære områder under næsten og på hagen.

Anmeldelser

Barbermaskinen har hos den danske forhandler WhiteAway fået 5 ud af 5 stjerner. Kunden som har anmeldt produktet skriver at barbermaskinen ligger godt i hånden og at den laver en virkelig lækker og tæt barbering. Kunden anbefaler barbermaskinen. Hos den store amerikanske kæde BestBuy har hele 500 mennesker anmeldt produktet. De mange mennesker har samlet set givet produktet 4.6 ud af 5 stjerner, hvilket er et rigtig godt resultat. Udover den høje bedømmelse, så ville hele 94% anbefale produktet til en ven. Det er meget forskellige hvad folk fremhæver om barbermaskinen, men de ting som især går igen er at den laver en utrolig tæt barbering, den er nem og bruge og rensestationen er perfekt i en travlt hverdag.

 

Braun WF2s

100% vandtæt
Trådløs barbering
LED display m. batteriindikator
Oplader på en time

Om produktet

En barbermaskine fra Brauns serie 5. Denne barbermaskine har selvsagt ikke lige så mange funktioner som Brauns højere serie, men derfor kan den sagtens give dig en god barbering. Barbermaskinen er designet i en flot moderne blå farve og selve powerknappen er ligeledes blå. Når du køber barbermaskinen, vil du i boksen kunne finde følgende tilbehør. En beskyttelseshætte, en oplader og en rensebørste.

Funktioner

Barbermaskinen har en udvidelig trimmer, som du kan skubbe ud fra bagsiden af barbermaskinen. Trimmeren kan eksempelvis bruges til at trimme dit skæg eller bakkenbarter med. Dette er en smart funktion som altid sikrer at du altid har en trimmer tæt på dig. En anden funktion som er værd at nævne er barbermaskinens “OptiBlade” – dette dækker over selve maskinens barberblade. Braun har udviklet på disse blade i over 50 år, og dette er den nyeste generation, som barberer mere og tættere hår end nogensinde før.

Barbermaskinen har hos den danske forhandler WhiteAway fået 5 ud af 5 stjerner. Personen som har anmeldt barbermaskinen fremhæver især at den er meget let, vandtæt og at den giver en yderst glat barbering.

 

Braun 5090cc – Kan skylles efter brug

Kan skylles under vand
Arbejdstid på 45 min.
★★★★★ hos WhiteAway
Topscorer hos TopTenReview.com

Kan vaskes under vand efter brug

Denne barbermaskine fra Braun er en af deres meget populære modeller. Barbermaskinen har en aktionstid på 45 minutter, som burde være mere end nok tid til selv den meget lange barbering. Når det er tid til at oplade barbermaskinen igen så kan den blive fuldt opladt på 60 minutter, før den er klar til brug igen. Hvis du skulle være så uheldig at barbermaskinen løber tør før strøm imens du bruger den, så er det også muligt at bruge den med den medfølgende ledning imens den bliver opladt.

Når du er færdig med din barbering så er det tid til at den skal vaskes og rengøres. En ting er at du blot kan benytte dig af den medfølgende rensestation, men du kan også blot rengøre den under vandet. Du skal skylle barbermaskinen under varmt vand, så du er sikker på at alt bliver rengjort hurtigst muligt. Hvis du er på jagt efter en barbermaskine som kan bruges under vand, kan du her se en oversigt over de bedste vandtætte barbermaskiner.

 

Philips S3510/06

Fuld bedømmelse ★★★★★ hos flere forhandlere
Fuldt opladet på 60 min.
Prisvenlig model
Indbygget præcisionstrimmer

Om produktet

Hvis du er på jagt efter en lidt mere prisvenlig barbermaskine end dem fra Philips’ series 9000, så vil denne barbermaskine være et godt bud. Barbermaskinen er helt enkel og kommer ikke med så mange smarte funktioner, men det kan det vigtigste – at foretage en god og tæt barbering. Barbermaskinen er designet i et meget stilrent design bestående af sorte og grå nuancer. Øverst på barbermaskinen er placeret de 3 runde barberhoveder, som selvfølgelig kan vende sig i fire forskellige retninger så de følger hovedets former.

Funktioner

Når det kommer til funktioner så skal du ikke forvente, at få alle Philips’ nye teknologier, så skal de op og investere væsentligt flere penge og købe en barbermaskine fra deres ‘series 9000’. Barbermaskinen er fra deres ‘series 3000’, hvor modellerne ikke har lige så meget at byde på, når det kommer til de helt smarte funktioner.

Philips S3510/06 har en smart præcisionstrimmer, som kan skydes på fra siden af barbermaskinen. Denne trimmer er smart at bruge under sin barbering til eksempelvis at trimme ens bakkenbarter eller overskæg. Bemærk at der på ingen måder er tale om en stor trimmer, den er kun beregnet til at tage meget små mængder af hår og er kun til at trimme kanter.

Barbermaskinen kan godt tåle vand når den skal vaskes, her kan du åbne barberhovedet og skylle det under rindende vand. Det anbefales dog ikke at du bruger den under vand til din barbering, da den ikke er designet til dette. Det tager 60 minutter at oplade barbermaskinen til 100% batteri og herefter kan den bruges i hele 50 minutter.

Anmeldelser

Hos den danske forhandler WhiteAway har barbermaskinen fået gode anmeldelser. Her har den fået 5 stjerner ud af 5 mulige. En kunde skriver eksempelvis: Fantastisk til prisen – Jeg er meget glad virker hver dag super til prisen”. De gode anmeldelser stopper dog ikke her. Hos den store forhandler Amazon i Spanien har barbermaskinen fået 4.3 ud af 5 stjerner og dette er baseret på hele 40 anmeldelser. Der er derfor ingen tvivl om at barbermaskinen kan det som den skal. Den kunne derfor være et godt bud på en barbermaskine til dem, som ikke har den største skægvækst eller dem, som kun barberer sig en gang imellem.

 

Philips S7510/41

Vådbarbering under vand eller med skum
Fuldt opladet på 60 min.
Display med batteriniveauindikator
Medfølgende trimmer

Om produktet

Denne barbermaskine er fra Philips’ ‘series 7000’, så den er klart i den høje ende hvad angår pris. Barbermaskinen er lavet i et flot design bestående af forskellige sølv nuancer – selve barberhovedet har en flot blå farve. Der er ikke så meget andet at sige om designet, andet end at det er moderne og vil falde i de flestes smag. Med til barbermaskinen følger et etui til at transportere barbermaskinen i og en skægtrimmer. Skægtrimmeren fungerer således, at den kan klikkes på i stedet for det barberhoved som sidder på i forvejen. Efter skægtrimmer-hovedet er klikket på, har du nu en skægtrimmer som du selv kan indstille til hvor mange mm den skal trimme.

Funktioner

Barbermaskinen er udstyret med Philips’ patenteret teknologi som hedder ‘GentlePrecisionPRO’. Denne teknologi indebærer eksempelvis at barbermaskinen har beskyttende ringe rundt om skæreelementerne, hvilket minimerer friktionen mod huden. Ringene har tusindvis af pulveragtige kugler, som giver en blød og friktionsfri overflade. En anden ting som teknologien også hjælper med er, at den selv ligger hårene i den mest optimale skæreposition, så bladet skær præcist og hurtigt.

Når du er igang med at barbere dig, så er der altid nogle kritiske steder, hvor man skal være ekstra opmærksom på at barberingen bliver korrekt. Dette er typisk ved hage-området. Dette har Philips tænkt på og netop derfor kan det fleksible barberingshoved bevæge sig i 5 forskellige retninger, så det nemt kan følge ansigtets og halsens konturer.

Anmeldelser

Hos den danske forhandler Elgiganten har barbermaskinen fået 15 anmeldelser, med en samlet bedømmelse på 4 ud af 5 mulige stjerner. Personerne som har anmeldt barbermaskinen er positive og skriver at den giver en rigtig god barbering. Hos en anden dansk forhandler – Bilka – har barbermaskinen fået 3 kundeanmeldelser. De 3 kunder har sammenlagt givet 5 ud af 5 mulige stjerner og skriver eksempelvis: “Rigtig god maskine, lever op til alle forventninger.“, “Jeg har meget blødt skæg og sart hud og den klarer det hele uden problemer!“. Læs dem selv her.

 

Hvad er fordelene ved en barbermaskine?

Næsten alle mænd har skægvækst og skal i løbet af deres voksenliv barberer sig et utal af gange, da skæg i ansigtet vokser ganske hurtigt. Skæg er desuden noget som alle kan se, og man kan derfor med fordel gå op i ens look og måden en skæg er eller ikke er. Markedet for den elektriske barbermaskine er enormt stort, og der kommer stadig nye og innovative maskiner til hele tiden.

Nogle maskiner kan mere end andre, så det handler om at finde den type maskine, der dækker dine behov. Fælles for alle barbermaskiner er dog, at de har fordele og ulemper.E n barbermaskine er vigtigt værktøj hos enhver mand, og en elektrisk barbermaskine og også en række fordele.

Den altoverskyggende fordel ved at bruge en barbermaskine er, at den er ekstremt tidsbesparende, i sær over tid. Med en barbermaskine i hånden tager det ikke mange minutter at tæmme dine vilde skægstubbe og dermed have et friskt look uden skægstubbe. Derudover sviner en barbering med en maskine ikke, fordi stubbene samles i maskinen. Det betyder, at du kan gå rundt i din bolig, når du barberer dig – og du behøver altså ikke nødvendigvis at stå ved vasken.

Barbermaskinen er forholdsvis skånsom mod huden, og det vil sige, at du helt eller næsten kan undgå rifter og røde knopper. Hvis du er vandt til at bruge en barberskraber, vil du blive meget imponeret over hvor enkelt det er at bruge en barbermaskine, samt hvor meget behageligt din hud har det efterfølgende.

TIl mange af modellerne medfølger et smart rejse etui, så du kan have din barbermaskine med på farten og ferien. Det er ligesom nogle af de smarte eltandbørster, som også har medfølgende rejseetuier.

 

Hvilken barbermaskine skal jeg købe?

Der findes et utal af barbermaskiner på markedet, og der er konstant nye modeller som udkommer, med en ny form for teknologi. Vi har samlet markedet mest effektive barbermaskine, hvor de får god value for money. Mange af de modeller der findes i dag, er modeller som kan holde mange år ud i fremtiden – og dermed sikre dig en skægfrit ansigt på kort tid.

De førende mærker inden for barbermaskiner er Braun og Philips, som kæmper om at være nummer 1 på mændendes ønskeliste over barbermaskiner. Braun barbermaskiner og Philips barbermaskiner produceres begge i enorm høj kvalitet og med teknologi som sikre en en glat og effektiv barbering. Begge producenter har patenteret teknologi, som er med til at sikre at alle hår bliver barberet væk og helt ind til huden.

Braun barbermaskiner

Braun er kendte for deres ekstremt høje tyske ingeniørkvalitet og dette afspejler sig i den grad i deres produkter. Når du køber en Braun barbermaskine kan du være sikker på, at du får et produkt som er i bedste kvalitet. Netop denne egenskab kombineret med en enormt høj value for money, gør at deres barbermaskine er så populære. Du får ikke andet produkt til samme pris, som har lige så mange smarte egenskaber. Der er ingen tvivl om at Braun dominerer markedet for barbermaskiner, hvilket også afspejler sig i de mange rigtig gode anmeldelser, som deres produkter får.

I mange af Brauns topmodeller medfølger der en rense- og ladestation. Denne rensestation kan rent faktisk rense barbermaskinen mere effektivt, end normalt vand fra vandhanen kan. Rensestationen sørger at rengøre barberhovedet totalt, herefter tørrer stationen automatisk barbermaskinen og smører den, så den er perfekt klar til næste barbering. Det bliver ikke meget nemmere end med en rensestation fra Braun.

Braun er især kendte for deres Seires 9, som er nogle af de mest komplicerede barbermaskiner der er lavet.

Philips barbermaskiner

Det korte svar på spørgsmålet er et simpelt “Ja!”. Philips laver nogle af de mest populære barbermaskiner på markedet, som uden tvivl vil gøre langt de fleste mænd tilfredse med barberingen. En anden ting som også er værd at notere sig er, at barbermaskiner fra Philips ofte bliver kåret som testvinder eller anbefalet, som et rigtig godt køb af store medier. Et andet rigtig godt mærke, som måske endda er en lille smule mere populært end Philips er barbermaskiner fra Braun, som vi også anbefaler at du tjekker ud, så du får overblikket over alle de mest populære modeller på markedet.

 

Køb en vandtæt barbermaskine

I dette afsnit kan du læse mere om de punkter som du skal være opmærksom på, når du overvejer køb af en vandtæt barbermaskine. Hvert enkelt punkt er noget som du kan undersøge nærmere ved de enkelte forhandlere og producenter, som laver barbermaskiner til vådbarberings brug.

En anstændig tørbarbering: Selvom tørbarbering nok ikke er det som du først tænker på, når du leder efter en vandtæt barbermaskine, så starter enhver god oplevelse ved at barbermaskinen også er god til tørbarbering. Tørbarbering er bestemt en oplevelse som også skal være god med din nye barbermaskine, da du ikke kan undgå situationer, hvor du ikke kommer til at barbere dig under bruseren. Derudover så er de fleste barbermaskiner som er designet til vandtæt brug i den højere prisklasse, derfor bør du få et produkt som kan bruges til både tørbarbering og vådbarbering.

En fantastisk vådbarbering: Selvom maskinen skal kunne levere en god tørbarbering, så er det endnu vigtigere med en god vådbarbering, da dette er en af hovedgrundende til at du overvejer en vandtæt barbermaskine. Du skal være helt sikker på at barbermaskinen er 100% egnet til brug under vandet. Nu da du heldigvis har fundet denne side, så kan du være sikker på at alle de modeller, som vi har samlet her på siden egner sig til dette.

Garanti på elektriske dele: Hvis der på den ene eller anden måde går noget galt med barbermaskinens vandtæthed, så er det første som bliver beskadiget de elektriske komponenter og motoren som sidder inden i barbermaskinen. Derfor så er det meget vigtigt at du tjekker den garanti som de forskellige producenter har på de elektriske dele. Der er flere producenter som har en 2-års garantiperiode på disse dele og dette er en fin periode at være sikret i.

Kraftig motor og tæt barbering: For at få en så tæt barbering som muligt, så skal barbermaskinen have en motor som er kraftfuld. I en barbermaskine findes der typisk en motor, som er den der styrer de forskellige blade og den kraft som de roterer med. Motoren skal være så kraftfuld at den uden problemer kan klare selv den tætteste hårvækst. En barbermaskine med kraftig motor skal både gøre sig gældende for vådbarbering og tørbarbering.

Mange barbermaskiner kan rengøres under vand, men det betyder ikke at de kan bruges til barbering under bruseren.

De fleste “vandtætte” barbermaskine er noget skidt, her er grunden

Efter vi har gennemgået mange tests og læst brugeranmeldelser, så står det klart at langt de fleste vandtætte barbermaskiner ikke fungerer særlig godt når du bruger dem i bruseren. Dette er fordi at forbrugerne ofte misser en ting i produktteksten hos forhandlerne. Her står der nemlig ofte “100% vandtæt”. Normalt ville man derfor tro at barbermaskinen uden problemer kunne bruges under bruseren, men rent faktisk så betyder dette bare, at barbermaskinens hoved er vandtæt, og at man dermed kan vaske og rengøre den under vand.

Som du nok kan gætte dig til, så er der stor forskel på at kunne rengøre sin barbermaskine under vand og at kunne bruge den helt funktionsdygtigt under bruseren. Hvis du derfor bruger en barbermaskine under bruseren, som blot står som værende vandtæt, så kan du altså stadig beskadige de elektriske komponenter som sidder indeni maskinen.

Det som du skal gøre i stedet for er derfor at købe en barbermaskine, som både er vandtæt og som er godkendt til brug under bruseren. At en barbermaskine er godkendt til brug under bruseren vil typisk fremgå som en fordel ved produktet, når du læser om det inde hos forhandleren. Alle barbermaskiner som er listet inde på denne side er godkendt til brug under bruseren.

Fordelene ved en vandtæt barbermaskine

Der er flere fordele ved at have en vandtæt barbermaskine, her kan du læse om nogle af de mest åbenlyse, som gør at folk køber denne slags barbermaskiner.

Tidsbesparelse og nemhed: For dem som bruger meget tid på at smøre hele deres ansigt ind i skum eller creme inden de skal barbere sig, så vil en barbering under varmt vand være en rigtig god ting. Ikke nok med at du sparer tid på at skulle gøre dig klar til barbering foran spejlet, så vil du både kunne bade og samtidig barbere dig på en gang – en win win situation.

Foresager mindre følsomhedsproblemer: Vådbarbering er altid det bedste at gøre for folk som har en følsom hud. Det er endnu bedre hvis du har tendens til udslæt eller meget tør hud efter en normal barbering. Barbering under bruseren med en vandtæt barbermaskine er i den grad anbefalet, hvis du vil forebygge din hud over tid. Efter længere tids brug vil dine følsomhedsproblemer med huden muligvis også kunne gå helt væk.

Brug uden gel eller creme: At barbere sig uden gel eller barberskum kan være en udfordring. Hvis du alligevel overveje at gøre dette, så vil du opdage at det sagtens kan lade sig gøre, hvis du barbere dig under varmt vand. Vær sikker på at du gør det korrekt og efter anbefalingerne. Du skal ikke benytte dig af alle de komplicerede trin som du plejer.

 

Bedste barbermaskine i test – kilder

Tek.no

Tek.no er Norges største website som skriver om forbrugerteknologi. Tek.no foretager deres egne tests indenfor en lang række af produkter. I den test, som du kan læse mere om i nedenstående link, så har de testet forskellige barbermaskiner til under 1000 kroner. De har vurderet hver enkel barbermaskine ud fra en masse forskellige kriterier, og herefter vurderet hvilken af modellerne, som blev bedst i test. Af de forskellige kriterier de har bedømt barbermaskinen ud fra, kan bl.a. nævnes hvor effektiv maskinen foretager barberingen, hvor lang batteritid den har og hvor meget den støjer.

Læs mere

Toptenreviews.com

TopTenReviews er et stort amerikansk magasin, som anmelder produkter blandt mange forskellige kategorier. De er kendte for deres dybdegående tests og disse har de lavet i over 14 år. I den test som vi linker til, har undersøgt den bedste elektriske barbermaskine på markedet. I testen bliver Braun 3050cc bedømt, som en af de allerbedste. Barbermaskinen scorer rigtig gode og jævne resultater i mere eller mindre, alle de kategorier som de bedømmer ud fra. Klik på knappen for at læse mere.

Læs mere

Test.de

Stiftung Warentest er et tysker forbrugermagasin, som har eksisteret helt siden 1964. De tester også mange forskellige forbrugerprodukter for at finde ud af, om produkterne holder hvad de lover. Du kan se på siden som den tyske pendant til vores eget Tænk. I den test som de har foretaget indenfor barbermaskiner, så kan man virkelig se at de går i dybden med deres arbejde. De har løbende testet over 80 barbermaskiner, og som det ser ud lige nu så er det topmodellen Braun 9290cc som er den klare vinder.

Læs mere

ETM-Testmagazin

Dette magasin er endnu et tysk forbrugermagasin, som de sidste mange år har foretaget tests til de tysktalende markeder. Ud fra rent objektive målinger, bl.a. foretaget i laboratorier foretager de tests, selvfølgelig sammen med en masse andre kriterier også. Magasinet har en yderst akademisk tilgang til deres tests, hvilket giver med et utroligt højt fagligt niveau. I testen som de har foretaget af barbermaskiner, der scorer modellen 5030 fra Braun rigtig gode karakterer, da den foretager en utrolig god barbering til en god pris.

Læs mere

Brugeranmeldelser

En barbermaskine kan have vundet nok så mange tests, men hvad betyder det hvis kunderne ikke synes det er den bedste på markedet? For at få det fulde overblik over markedet, så tager vi også de forskellige brugeranmeldelser som hvert produkt har modtaget hos forhandlerne i mente. Et eksempel på dette kan du se ved at klikke på nedenstående knap. Her vil du kunne læse om barbermaskinen Braun 9220, som bl.a. vandt den store test foretaget af test.de.

Læs mere

4 tanker om “Barbermaskine

  1. Andreas siger:

    Tak for oversigten. Hvilken af disse barbermaskiner er bedst, hvis jeg gerne vil have mulighed for at trimme skæg og fjerne bakkenbarter?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.