Bedste barbermaskiner

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Braun
3050cc
Klik
2. Philips
PT860
Klik
3. Braun
9290cc
Klik
4. Braun
5030S
Klik
 5. Philips
S9711/31
Klik
 6. Braun
7897CC
Klik

Læs mere om de bedste barbermaskine i test nedenfor

At købe den rigtige barbermaskine er vigtigt, da du dermed bliver mest glad for dit køb. På følgende side har vi skrevet mere om de bedste barbermaskiner på markedet, og selvfølgelig er en del af disse nogen som har vunder diverse barbermaskine tests. Vi håber du finder den rette barbermaskine til dine behov.

 

Braun 3050cc – Bedste barbermaskine i test hos Tek.no

Testvinder hos Tek.no
Arbejdstid på 45 min.
★★★★★ hos WhiteAway
Topscorer hos TopTenReview.com

 

bedst i test barbermaskine

Her er en testvinder barbermaskine fra Braun. Barbermaskinen vandt i en test foretaget af norske Tek. Det absolut eneste negative som Tek.no nævner om denne barbermaskine er, at den ikke er vandtæt. Ulempen er derfor at den ikke kan bruges i brusebadet og ej heller kan den vaskes under vandet. Braun har dog løst dette ved at have sin egen dedikerede rengørings- samt ladestation som også medfølger.

Modellen er udstyret med braun microcomb-teknologi, som betyder at den er udstyret med to aflange blade, samt et ekstra blad i midten, som tager alle længere hår. I den test som blev foretaget af Tek, var denne barbermaskine den som klarede sig bedste i testen, blandt alle de testede barbermaskine. Derfor er det med god grund, at denne barbermaskine er en af de bedste på markedet.

Innovativ rensestation

Med til barbermaskinen følger det som Braun kalder en clean & charge station og denne har flere funktioner. Først og fremmest så er det i denne at du skal rense barbermaskinen. Dernæst så kan den også smøre bladene, hvilket bidrager til at gøre barberingen mere blid. Rensestationen virker til ca. 30 rensninger, før rensepatronen skal skiftes igen.

Inde på Brauns egen hjemmeside har barbermaskinen fået over 200 anmeldelser med en samlet score på 4,7 ud af 5 mulige. Folk er overordnet set meget positive og skriver at maskinen giver en god og blid barbering. Folk som altid har brugt skraber skriver også, at efter de har prøvet denne maskine, så vil de benytte sig af den fremover, da den simpelthen giver en hurtigere og mere behagelig barbering.

 

Philips PT860 – Fuld bedømmelse hos Coop

★★★★★ hos Coop Shopping
Arbejdstid på 45 min.
DualPrecision teknologi
Indbygget præcisionstrimmer

 

Tør elektrisk shaver

Denne elektriske shaver fra Philips er en model som er yderst populær på markedet, hvilket bl.a. kan ses på de mange gode brugeranmeldelser den har fået. Barbermaskinen er udstyret med Philips’ DualPrecision teknologi, som bl.a. giver dig et fleksibelt shaverhoved og samtidig barberer både lange hår og stubbe væk. Det fleksible hoved betyder helt præcist at det vil tilpasse sig automatisk til alle konturer i ansigtet og på halsen – dette giver i sidste ende en tættere barbering. Barbermaskinen har derudover også en indbygget præcisionstrimmer, trimmeren gør det muligt at trimme din bakkenbarter og overskæg.

I det man kalder driftstid, som er den totale tid du kan bruges barbermaskinen i, før den skal oplades igen, klarer den sig også ganske udemærket. Du kan nemlig bruge den i helt op til 45 min. før den skal oplades igen. Selv om den løber tør for strøm imens du bruger den, så er det fortsat muligt at sætte ledningen i og bruge maskinen imens den bliver opladt. Slutteligt skal det nævnes at barbermaskinen også er vandtæt. At den er vandtæt er en god egenskab for en barbermaskine at have, da den dermed let kan skylles ren. Det er blot at åbne for skærehovederne og skylle dem grundigt under vandhanen. Alle disse smarte funktioner, er bl.a. det som er med til at gøre den til en af de bedste barbermaskiner på markedet, når man også kigger på prisen.

Tilfredse brugere

Man skal ikke lede i lang tid for at finde brugere som er tilfredse med barbermaskinen. Inde på Coop Shoppings side har barbermaskinen eksempelvis fået hele 140 anmeldelser. Dette tal er meget højt ift. andre produkter på markedet. De mange brugere er yderst tilfredse med produktet, da de sammenlagt har givet barbermaskinen 4.7 stjerner ud af 5 mulige. Der er en kunde som fremhæver at den er utrolig simpel at bruge, den har god batteritid og det oplader hurtigt. Der er også en kunde som skriver at barbermaskinen fungerer efter hensigten, og hendes mand siger at det er den bedste barbermaskine som han har haft.

 

 

Braun 9290cc – Bedste barbermaskine i test hos Test.de

Testvinder hos Test.de
★★★★★ hos Whiteaway
Dedikeret rensestation medfølger
Rejsetaske medfølger

bedst i test barbermaskine

Her er Brauns bedste barbermaskine – deres topmodel. Modellen er utrolig hypet da den har vundet mange store tests. Vi må bare konstatere at denne model bliver ved og ved med at vinde tests, og den får da også helt utroligt gode anmeldelser fra brugerne. Barbermaskinen har flere forskellige skæreelementer, som alle skal sikre den bedste barbering. Der kan eksempelvis nævne det blad som Braun kalder HyperLift&Cut trimmer. Som navnet antyder så er dette blad designet til at løfte og skære fladtliggende hår. Dernæst så er der også det skæreblad som de kalder Direct&Cut trimmer. Dette blad løfter og udligner hår som vokser i forskellige retninger. Uden at gå i detaljer med de andre blade, så er der også et blad som sikrer en tæt barbering og et, som er designet til at gøre huden blød. Man kan efterhånden godt forstå at denne model har vundet de fleste barbermaskine tests, som den har deltaget.

Udover de smarte skæreblade, så er barbermaskinen selvfølgelig også udstyret med en masse smarte funktioner. Der er bl.a. integreret den teknologi som Braun kalder SyncroSonic, som er en teknologi der benytter 40.000 skæringer i minuttet. Derudover så kan teknologien læse dit skæg og tilpasse sig dette. Helt konkret betyder det at den tjekker skægtætheden 160 gange i minuttet og herefter kan den selv give mere kraft, når der er behov for dette. Den indbyggede sensor funktion er meget innovativ og noget Braun er begyndt at putte i mange af deres nyere modeller.

masser af tilbehør

Når du køber en barbermaskine som har vundet i test, så skal der selvfølgelig også medfølge alt til, og Braun skuffer heller ikke her. Når du åbner æsken med barbermaskinen, så vil du bl.a. finde en rense- og opladerstation, en rejsetaske og en rensebørste. Stationen som også er afbildet længere oppe er den du skal bruge, når barbermaskinen skal oplade. Udover at fungere som oplader, så skal du heller ikke tænke på at rense den, da stationen også gør dette.

Barbermaskinen har som tidligere nævnt fået rigtig gode anmeldelser, også hos forbrugerne. Hvis vi eksempelvis kigger hos forhandleren whiteaway, så kunne barbermaskinen mere eller mindre ikke få meget bedre ratings. Den har indtil videre fået 20 anmeldelser, med en samlet score på 4.9 ud af 5 stjerner. Alle brugerne er meget tilfredse med maskinen og skriver at den bare er af top kvalitet. En skriver f.eks at “den barberer som en drøm, slut med rød hud efter barbering”.

 

Braun 5030S – Testvinder hos TÆNK

Testvinder hos danske Tænk
Arbejdstid på 45 min.
Dedikeret rensestation medfølger
Indbygget præcisionstrimmer

Bedst i test hos Tænk

Denne barbermaskine er fortsat en af de meget populære modeller på markedet. En af grundende til at den er så populær er bl.a. at den vandt en barbermaskine test som blev foretaget hos den danske forbrugermagasin Tænk. Det skal dog nævnes at testen er nogle år gammel, så der er kommet mange andre nye modeller på markedet. Blandet andet barbermaskinerne fra series 9000 fra Braun.

Barbermaskinen byder da også på en masse funktioner, som stadig gør den til en yderst god model på markedet. Den har en arbejdstid på 45 minutter, hvilket sikrer at du kan barbere dig i meget lang tid, inden det er tid til at den skal oplades. Når den skal oplades igen er det blot at sætte den i en stikkontakt. Selvom barbermaskinen er sat i en stikkontakt, så kan du stadig bruge den med ledningen tilkoblet. Efter endt brug er det bare at skylle den under vandet, da den også er helt vandtæt.

Hvad siger forbrugerne?

Der er mange forbrugere som er fuldstændig enige med Tænk om, at denne barbermaskine er en af de bedste på markedet. Hos forhandleren Whiteaway har modellen fået over 60 brugeranmeldelser. De 60 mennesker har sammenlagt givet maskinen 4.7 stjerner ud af 5 mulige. Det er meget blandet hvad kunderne fremhæver, men fælles er at de alle er tilfredse og skriver at den lever fuldt op til deres forventninger. Klik dig ind hos Whiteaway overfor, for selv at læse nogle af de mange anmeldelser.

 

Philips S9711/31 Series 9

Testvinder 2017 hos Råd & Rón
Fuld funktionel under vand
Automatisk renseprogram i rensestation
Medfølgende rejsetaske

Om produktet

Philips S9711/31 er blevet kåret til testvinder hos svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Samtidig er denne barbermaskine fra Philips kåret til ”best buy” hos den engelske testmagasin Which.co.uk, der lever at, at lave test til forbrugeren og definerer det bedste køb for pengene. Philips S9711/31 modtager ros fra både de svenske og engelske eksperter, og de er enige om at kåre Philips S9711/31 til et godt køb. Råd & Rön går skridtet videre og kårer modellen til testvinder.

Denne topmodel fra Philip er ikke den mest prisvenlige model på markedet, men barbermaskinens præcision, teknologi og design gør, at den stadig bliver kåret som testvinder. Modellen er udstyret med det patenterede teknologi fra Philips ”V-track”, som er udviklet til at fange alle hårstrå, uanset hvordan de vokser. Ønsker du en af de de mest avancerede og innovative teknologier inden for barbering, så er Philips barbermaskine i serie 9000 det helt rette valg.

Denne barbermaskine er 100 % vandtæt og betyder dermed at du uden problemer kan benytte barbermaskinen i badet. Modellen er ganske enkelte enormt effektiv og efterlader huden behagelig og mindst muligt irriteret efter barbering.

Denne Philips S9711/31 har en arbejdstid på 50 minutter samt en ladetid på 60 minutter inden den er fuldt opladt igen. Til modellen medfølger en af de mest avancerede automatiske rengøringsstationer, som renser, tørrer, oplader, og smører din smarte Philips bedst i test barbermaskine. Derudover medfølger en SmartClick skægstyler og et rejseetui.

 

Braun 7898CC Series 7

Om produktet

Hvis barberingen skal være 100% tæt og behagelig, så er denne Serie 7 barbermaskine fra Braun måske svaret. Den sikrer dig en præcis og grundig barbering, takket være det specialdesignede hoved. Det løfter hårene ind mod kniven, så de bliver barberet så tæt ved huden som muligt, som er en patenteret løsning fra Braun. Når du er færdig med at bruge den, kan du bare vaske den under vandhanen. Du kan tilmed tage den med under bruseren, så du kan barbere dig, mens du er i bad, da den er 100 % vandtæt.

Til modellen medfølger en rense- og ladestation, som man sætter barbermaskinen i, så snart man er færdig med den. Stationen sørger dermed for, at barbermaskinen er helt klar til næste gang du skal bruge barbermaskinen. Derudover medfølger et rejseetui, så du altid kan have din barbermaskine med på farten og når du er ude og rejse.

Denne Braun 7898CC barbermaskine ligger blandt topscorerne hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, hvor den blandet andet prises for den tætte barbering, det enkelte og brugervenlige design, at den er vandtæt og at det er en model med rensestation.

 

Hvad er fordelene ved en barbermaskine?

Næsten alle mænd har skægvækst og skal i løbet af deres voksenliv barberer sig et utal af gange, da skæg i ansigtet vokser ganske hurtigt. Skæg er desuden noget som alle kan se, og man kan derfor med fordel gå op i ens look og måden en skæg er eller ikke er. Markedet for den elektriske barbermaskine er enormt stort, og der kommer stadig nye og innovative maskiner til hele tiden.

Nogle maskiner kan mere end andre, så det handler om at finde den type maskine, der dækker dine behov. Fælles for alle barbermaskiner er dog, at de har fordele og ulemper.E n barbermaskine er vigtigt værktøj hos enhver mand, og en elektrisk barbermaskine og også en række fordele.

Den altoverskyggende fordel ved at bruge en barbermaskine er, at den er ekstremt tidsbesparende, i sær over tid. Med en barbermaskine i hånden tager det ikke mange minutter at tæmme dine vilde skægstubbe og dermed have et friskt look uden skægstubbe. Derudover sviner en barbering med en maskine ikke, fordi stubbene samles i maskinen. Det betyder, at du kan gå rundt i din bolig, når du barberer dig – og du behøver altså ikke nødvendigvis at stå ved vasken.

Barbermaskinen er forholdsvis skånsom mod huden, og det vil sige, at du helt eller næsten kan undgå rifter og røde knopper. Hvis du er vandt til at bruge en barberskraber, vil du blive meget imponeret over hvor enkelt det er at bruge en barbermaskine, samt hvor meget behageligt din hud har det efterfølgende.

TIl mange af modellerne medfølger et smart rejse etui, så du kan have din barbermaskine med på farten og ferien. Det er ligesom nogle af de smarte eltandbørster, som også har medfølgende rejseetuier.

 

Hvilken barbermaskine skal jeg købe?

Der findes et utal af barbermaskiner på markedet, og der er konstant nye modeller som udkommer, med en ny form for teknologi. Vi har samlet markedet mest effektive barbermaskine, hvor de får god value for money. Mange af de modeller der findes i dag, er modeller som kan holde mange år ud i fremtiden – og dermed sikre dig en skægfrit ansigt på kort tid.

De førende mærker inden for barbermaskiner er Braun og Philips, som kæmper om at være nummer 1 på mændendes ønskeliste over barbermaskiner. Braun barbermaskiner og Philips barbermaskiner produceres begge i enorm høj kvalitet og med teknologi som sikre en en glat og effektiv barbering. Begge producenter har patenteret teknologi, som er med til at sikre at alle hår bliver barberet væk og helt ind til huden.

 

Bedste barbermaskine i test – kilder

Tek.no

Tek.no er Norges største website som skriver om forbrugerteknologi. Tek.no foretager deres egne tests indenfor en lang række af produkter. I den test, som du kan læse mere om i nedenstående link, så har de testet forskellige barbermaskiner til under 1000 kroner. De har vurderet hver enkel barbermaskine ud fra en masse forskellige kriterier, og herefter vurderet hvilken af modellerne, som blev bedst i test. Af de forskellige kriterier de har bedømt barbermaskinen ud fra, kan bl.a. nævnes hvor effektiv maskinen foretager barberingen, hvor lang batteritid den har og hvor meget den støjer.

Læs mere

Toptenreviews.com

TopTenReviews er et stort amerikansk magasin, som anmelder produkter blandt mange forskellige kategorier. De er kendte for deres dybdegående tests og disse har de lavet i over 14 år. I den test som vi linker til, har undersøgt den bedste elektriske barbermaskine på markedet. I testen bliver Braun 3050cc bedømt, som en af de allerbedste. Barbermaskinen scorer rigtig gode og jævne resultater i mere eller mindre, alle de kategorier som de bedømmer ud fra. Klik på knappen for at læse mere.

Læs mere

Test.de

Stiftung Warentest er et tysker forbrugermagasin, som har eksisteret helt siden 1964. De tester også mange forskellige forbrugerprodukter for at finde ud af, om produkterne holder hvad de lover. Du kan se på siden som den tyske pendant til vores eget Tænk. I den test som de har foretaget indenfor barbermaskiner, så kan man virkelig se at de går i dybden med deres arbejde. De har løbende testet over 80 barbermaskiner, og som det ser ud lige nu så er det topmodellen Braun 9290cc som er den klare vinder.

Læs mere

ETM-Testmagazin

Dette magasin er endnu et tysk forbrugermagasin, som de sidste mange år har foretaget tests til de tysktalende markeder. Ud fra rent objektive målinger, bl.a. foretaget i laboratorier foretager de tests, selvfølgelig sammen med en masse andre kriterier også. Magasinet har en yderst akademisk tilgang til deres tests, hvilket giver med et utroligt højt fagligt niveau. I testen som de har foretaget af barbermaskiner, der scorer modellen 5030 fra Braun rigtig gode karakterer, da den foretager en utrolig god barbering til en god pris.

Læs mere

Brugeranmeldelser

En barbermaskine kan have vundet nok så mange tests, men hvad betyder det hvis kunderne ikke synes det er den bedste på markedet? For at få det fulde overblik over markedet, så tager vi også de forskellige brugeranmeldelser som hvert produkt har modtaget hos forhandlerne i mente. Et eksempel på dette kan du se ved at klikke på nedenstående knap. Her vil du kunne læse om barbermaskinen Braun 9220, som bl.a. vandt den store test foretaget af test.de.

Læs mere