Gns. guide rating: 4.7

Bedste barbermaskiner i test

Se liste over de mest populære modeller i kategorien nedenfor.

 

 

Læs mere om de bedste barbermaskine i test

At købe den rigtige barbermaskine er vigtigt, da barbering er noget man foretager sig ganske ofte. På følgende side har vi skrevet mere om de bedste barbermaskiner på markedet, og selvfølgelig er en del af disse nogen som har vunder diverse barbermaskine tests. Vi håber du finder den rette barbermaskine til dine behov.

 

Braun 9291CC – Bedste barbermaskine i test hos Test.de

Testvinderen over dem alle

Hvis du gerne vil have den bedste barbermaskine på markedet, så er denne model et rigtig godt bud på netop dette. Braun 9291CC har vundet flere forskellige test indenfor barbermaskiner og er da også Braun absolutte topmodel fra deres Series 9. Barbermaskinen byder på mange smarte funktioner som f.eks. den medfølgende rense- og ladestation, som altid sikrer at bladene er skarpe og rene. Derudover er barbermaskinen 100% vandtæt, hvilket betyder at du kan tage den med ud i badet og foretage barberingen der, hvilket både er smart og kan spare dig tid.

Læs mere

Braun 3050cc – Bedste barbermaskine i test hos Tek.no

Bedst i test barbermaskine

Denne Braun barbermaskine har vundet flere tests indenfor barbermaskiner. Barbermaskinen er en del af Brauns series 3 og kommer med deres innovative rense- og ladestation. Rensestationen sørger for at smøre og rense barbermaskinen efter endt brug, hvilket som oftest resulterer i den perfekte barbering. Braun 3560CC kan fås til en rigtig god pris, hvilket gør at den fortsat er en model som er meget populær på markedet.

Læs mere

Philips PT860 – Fuld bedømmelse hos Coop

Tør elektrisk shaver

Leder du efter en helt simpel barbermaskine som kan klare hverdagens barbering, så er denne model fra Philips et godt bud. Barbermaskinen er yderst populær hvilket eksempelvis kan ses på anmeldelser hos Coop, hvor den har knap 200 anmeldelser med en gennemsnitlig bedømmelse på 4.6 ud af 5 stjerner. Philips PT860 har en driftstid på 50 minutter og tager ca. en time før den er ladt helt op igen.

Læs mere

Braun 5030S – Testvinder hos TÆNK

Bedst i test hos Tænk

Hvis du vil have en simpel barbermaskine, som du er sikker på kan klare den daglige barberring, så kan denne model fra Brauns series 5 være et godt bud. Barbermaskinen fås til en fordelagtig pris og er flere gange blevet kåret som testvinder – bl.a. hos det danske forbrugermagasin Tænk. Braun 5030S har fået rigtig gode anmeldelser på markedet, hvilket vidner om at der er tale om et produkt, som forbrugerne er rigtig tilfredse med, når de rent faktisk er begyndt at bruge det.

Læs mere

Braun 7899cc

Braun laver de bedste barbermaskiner

Her er (endnu) en testvinder barbermaskine fra Braun. Braun 7899CC er monteret med synkroniserede skæreelementer, som klarer det med det første strøg, hvor andre bruger to. Derudover så er modellen også udstyret med Brauns innovative soniske teknologi og en intelligent AutoSensing-motor som klarer at barbere selv tæt skæg effektivt. Til barbermaskinen medfølger der både et rejseetui og en rensestation, som altid sørger for at holde barbermaskinen frisk og skarp. Hvis produktet har vagt din interesse, så kan du læse mere om det ved at følge nedenstående link.

Læs mere

Philips S7710/26

Philips har også en testvinder

Det er ikke kun Braun som kan være med når det gælder barbermaskine – Philips kan bestemt også. Denne model er Philip’s topmodel fra deres serie 7. Modellen har vundet et par tests og får generelt også ganske fine anmeldelser af forbrugerne. Philips S7710/26 byder på de bedste funktioner – nemlig en rense og ladestation samt 100% vandtæt. At barbermaskinen er vandtæt er som udgangspunkt kun noget, som de allerbedste barbermaskiner tilbyder, da dette er en funktion som kræver noget ekstra under udviklingen af barbermaskinen.

Læs mere

Braun 7840s Wet&Dry

God barbermaskine til brug i badet

Denne smarte og intelligente barbermaskine fra Braun, er perfekt til brug i badet. Barbermaskinen er fra Brauns serie 7, og kaldes Wet & Dry modellen fordi barbermaskinen er vandtæt. Braun 7840S Wet&Dry kan bruges både til tørbarbering, eller under vand, med skum eller gele. På denne måde kan du selv tilpasse barberingen til hvad du ønsker, og kan således selv beslutte om du vil barbere dig mens du bader eller mens du står foran spejlet. Klik på nedenstående link for at læse mere.

Læs mere

Philips S9031/12  – Inklusiv rejseetui

Philips barbermaskine til barbering under bruseren

En populær barbermaskine fra Philips som generelt får rigtig gode anmeldelser på markedet. Barbermaskine er en såkaldt vandtæt barbermaskine, hvilket betyder at du kan bruge den under bruseren. Du kan dermed klare barberingen samme tid som du bader, hvilket sparer dig tid og kan gøre barberingen nemmere. Philips S9031/12 har en driftstid på hele 50 minutter, hvilket bør være nok til selv den længste barbering. Til denne model følger der er rejseetui med, så du kan have den med på farten i din toilettaske.

Læs mere

Braun 7865cc Wet&dry – Topscorer blandt brugere

Braun Wet&Dry barbermaskinen

Braun 7865 er en alsidig barbermaskine som vi uden og tøve har placeret her på siden omkring de bedste barbermaskiner. Braun 7865CC kommer med Brauns unikke rensestaion, som er med til at sikrer at barbermaskinen altid er ren og skarp – klar til den næste barbering. Med til barbermaskinen medfølger der et smart rejseetui, som du nemt kan opbevare barbermaskinen i, når du eksempelvis er ude og rejse eller på et weekendophold. Klik på linket neden for at læse mere om modellen.

Læs mere

Philips S3510/06

En prisvenlig barbermaskine

Philips har her formået at lave en prisvenlig barbermaskine, som giver en rigtig god barbering i hverdagen. Barbermaskinen er udstyret på Philips’ ComforCut 3-hoved system, som tilpasser sig hovedets form under barbering. Det manøvredygtige hoved har som formål at give dig en tættere og mere bekvem barbering. Philips S3510/06 har fået gode anmeldelser på markedet, hvilket bl.a. kan ses ved at besøge forhandlerne Coop og Whiteaway.

Læs mere

Hvad er fordelene ved en barbermaskine?

Næsten alle mænd har skægvækst og skal i løbet af deres voksenliv barberer sig et utal af gange, da skæg i ansigtet vokser ganske hurtigt. Skæg er desuden noget som alle kan se, og man kan derfor med fordel gå op i ens look og måden en skæg er eller ikke er. Markedet for den elektriske barbermaskine er enormt stort, og der kommer stadig nye og innovative maskiner til hele tiden.

Nogle maskiner kan mere end andre, så det handler om at finde den type maskine, der dækker dine behov. Fælles for alle barbermaskiner er dog, at de har fordele og ulemper.E n barbermaskine er vigtigt værktøj hos enhver mand, og en elektrisk barbermaskine og også en række fordele.

Den altoverskyggende fordel ved at bruge en barbermaskine er, at den er ekstremt tidsbesparende, i sær over tid. Med en barbermaskine i hånden tager det ikke mange minutter at tæmme dine vilde skægstubbe og dermed have et friskt look uden skægstubbe. Derudover sviner en barbering med en maskine ikke, fordi stubbene samles i maskinen. Det betyder, at du kan gå rundt i din bolig, når du barberer dig – og du behøver altså ikke nødvendigvis at stå ved vasken.

Barbermaskinen er forholdsvis skånsom mod huden, og det vil sige, at du helt eller næsten kan undgå rifter og røde knopper. Hvis du er vandt til at bruge en barberskraber, vil du blive meget imponeret over hvor enkelt det er at bruge en barbermaskine, samt hvor meget behageligt din hud har det efterfølgende.

TIl mange af modellerne medfølger et smart rejse etui, så du kan have din barbermaskine med på farten og ferien. Det er ligesom nogle af de smarte eltandbørster, som også har medfølgende rejseetuier.

Hvilken barbermaskine skal jeg købe?

Der findes et utal af barbermaskiner på markedet, og der er konstant nye modeller som udkommer, med en ny form for teknologi. Vi har samlet markedet mest effektive barbermaskine, hvor de får god value for money. Mange af de modeller der findes i dag, er modeller som kan holde mange år ud i fremtiden – og dermed sikre dig en skægfrit ansigt på kort tid.

De førende mærker inden for barbermaskiner er Braun og Philips, som kæmper om at være nummer 1 på mændendes ønskeliste over barbermaskiner. Braun barbermaskiner og Philips barbermaskiner produceres begge i enorm høj kvalitet og med teknologi som sikre en en glat og effektiv barbering. Begge producenter har patenteret teknologi, som er med til at sikre at alle hår bliver barberet væk og helt ind til huden.

Braun barbermaskiner

Braun er kendte for deres ekstremt høje tyske ingeniørkvalitet og dette afspejler sig i den grad i deres produkter. Når du køber en Braun barbermaskine kan du være sikker på, at du får et produkt som er i bedste kvalitet. Netop denne egenskab kombineret med en enormt høj value for money, gør at deres barbermaskine er så populære. Du får ikke andet produkt til samme pris, som har lige så mange smarte egenskaber. Der er ingen tvivl om at Braun dominerer markedet for barbermaskiner, hvilket også afspejler sig i de mange rigtig gode anmeldelser, som deres produkter får.

I mange af Brauns topmodeller medfølger der en rense- og ladestation. Denne rensestation kan rent faktisk rense barbermaskinen mere effektivt, end normalt vand fra vandhanen kan. Rensestationen sørger at rengøre barberhovedet totalt, herefter tørrer stationen automatisk barbermaskinen og smører den, så den er perfekt klar til næste barbering. Det bliver ikke meget nemmere end med en rensestation fra Braun.

Braun er især kendte for deres Seires 9, som er nogle af de mest komplicerede barbermaskiner der er lavet.

Philips barbermaskiner

Det korte svar på spørgsmålet er et simpelt “Ja!”. Philips laver nogle af de mest populære barbermaskiner på markedet, som uden tvivl vil gøre langt de fleste mænd tilfredse med barberingen. En anden ting som også er værd at notere sig er, at barbermaskiner fra Philips ofte bliver kåret som testvinder eller anbefalet, som et rigtig godt køb af store medier. Et andet rigtig godt mærke, som måske endda er en lille smule mere populært end Philips er barbermaskiner fra Braun, som vi også anbefaler at du tjekker ud, så du får overblikket over alle de mest populære modeller på markedet.

Bedste barbermaskine i test – kilder

Tek.no

Tek.no er Norges største website som skriver om forbrugerteknologi. Tek.no foretager deres egne tests indenfor en lang række af produkter. I den test, som du kan læse mere om i nedenstående link, så har de testet forskellige barbermaskiner til under 1000 kroner. De har vurderet hver enkel barbermaskine ud fra en masse forskellige kriterier, og herefter vurderet hvilken af modellerne, som blev bedst i test. Af de forskellige kriterier de har bedømt barbermaskinen ud fra, kan bl.a. nævnes hvor effektiv maskinen foretager barberingen, hvor lang batteritid den har og hvor meget den støjer.

Læs mere

Toptenreviews.com

TopTenReviews er et stort amerikansk magasin, som anmelder produkter blandt mange forskellige kategorier. De er kendte for deres dybdegående tests og disse har de lavet i over 14 år. I den test som vi linker til, har undersøgt den bedste elektriske barbermaskine på markedet. I testen bliver Braun 3050cc bedømt, som en af de allerbedste. Barbermaskinen scorer rigtig gode og jævne resultater i mere eller mindre, alle de kategorier som de bedømmer ud fra. Klik på knappen for at læse mere.

Læs mere

Test.de

Stiftung Warentest er et tysker forbrugermagasin, som har eksisteret helt siden 1964. De tester også mange forskellige forbrugerprodukter for at finde ud af, om produkterne holder hvad de lover. Du kan se på siden som den tyske pendant til vores eget Tænk. I den test som de har foretaget indenfor barbermaskiner, så kan man virkelig se at de går i dybden med deres arbejde. De har løbende testet over 80 barbermaskiner, og som det ser ud lige nu så er det topmodellen Braun 9290cc som er den klare vinder.

Læs mere

ETM-Testmagazin

Dette magasin er endnu et tysk forbrugermagasin, som de sidste mange år har foretaget tests til de tysktalende markeder. Ud fra rent objektive målinger, bl.a. foretaget i laboratorier foretager de tests, selvfølgelig sammen med en masse andre kriterier også. Magasinet har en yderst akademisk tilgang til deres tests, hvilket giver med et utroligt højt fagligt niveau. I testen som de har foretaget af barbermaskiner, der scorer modellen 5030 fra Braun rigtig gode karakterer, da den foretager en utrolig god barbering til en god pris.

Læs mere

Brugeranmeldelser

En barbermaskine kan have vundet nok så mange tests, men hvad betyder det hvis kunderne ikke synes det er den bedste på markedet? For at få det fulde overblik over markedet, så tager vi også de forskellige brugeranmeldelser som hvert produkt har modtaget hos forhandlerne i mente. Et eksempel på dette kan du se ved at klikke på nedenstående knap. Her vil du kunne læse om barbermaskinen Braun 9220, som bl.a. vandt den store test foretaget af test.de.

Læs mere

4 tanker om “Barbermaskine

  1. Andreas siger:

    Tak for oversigten. Hvilken af disse barbermaskiner er bedst, hvis jeg gerne vil have mulighed for at trimme skæg og fjerne bakkenbarter?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.