Populære barbermaskiner

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
 1. Philips
S9711/31
Klik
 2. Braun
9290CC Wet&Dry
Klik
 3. Braun
7897CC
Klik

Læs mere om de populære barbermaskiner

Der kan være stor forskel på hver enkelt barbermaskine og dens funktioner, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Her er de mest populære modeller samlet, og er med til at give dig et overblik over de bedste barbermaskiner på markedet.

 

Philips S9711/31 Series 9

Testvinder 2017 hos Råd & Rón
Fuld funktionel under vand
Automatisk renseprogram i rensestation
Medfølgende rejsetaske

Om produktet

Philips S9711/31 er blevet kåret til testvinder hos svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Samtidig er denne barbermaskine fra Philips kåret til ”best buy” hos den engelske testmagasin Which.co.uk, der lever at, at lave test til forbrugeren og definerer det bedste køb for pengene. Philips S9711/31 modtager ros fra både de svenske og engelske eksperter, og de er enige om at kåre Philips S9711/31 til et godt køb. Råd & Rön går skridtet videre og kårer modellen til testvinder.

Denne topmodel fra Philip er ikke den mest prisvenlige model på markedet, men barbermaskinens præcision, teknologi og design gør, at den stadig bliver kåret som testvinder. Modellen er udstyret med det patenterede teknologi fra Philips ”V-track”, som er udviklet til at fange alle hårstrå, uanset hvordan de vokser. Ønsker du en af de de mest avancerede og innovative teknologier inden for barbering, så er Philips barbermaskine i serie 9000 det helt rette valg.

Denne barbermaskine er 100 % vandtæt og betyder dermed at du uden problemer kan benytte barbermaskinen i badet. Modellen er ganske enkelte enormt effektiv og efterlader huden behagelig og mindst muligt irriteret efter barbering.

Denne Philips S9711/31 har en arbejdstid på 50 minutter samt en ladetid på 60 minutter inden den er fuldt opladt igen. Til modellen medfølger en af de mest avancerede automatiske rengøringsstationer, som renser, tørrer, oplader, og smører din smarte Philips bedst i test barbermaskine. Derudover medfølger en SmartClick skægstyler og et rejseetui.

 

Braun 9290CC Wet&Dry Series 9

Tilpasser sig individuelle skægbehov
5 specialdesignede skæreelementer
Løfter fladtliggende hår for tæt barbering
Rensestation og rejseetui medfølger

Om produktet

Går du meget op i din barbering, så er den her barbermaskine fra Braun klart en mulighed. Denne Braun Serie 9 – 9290cc Wet & Dry er en af verdens mest effektive og bekvemme barbermaskine fra Braun.  Braun har en patenteret teknologi i sin barbermaskine, som aflæser og til passer sig automatisk til dig skæg. Det betyder at steder hvor der er en tættere hårvækst, bruger barbermaskinen lidt ekstra kraft på at fjerne håret perfekt.

Denne topmodel af en barbermaskine fra Braun har en arbejdstid på 50 minutter og en ladetid på 60 minutter. Det fungerer perfekt under vand, så foretrækker du barbering i badet, så er den her model lavet til formålet, heraf navnet ”wet+dry”.

Braun 9290CC Serie 9 barbermaskine har 5 specialiserede skæreelementer, der fanger flest mulige hår og stubbe, til den mindst mulige hudirritation. Denne trimmer løfter og barberer fladt liggende går på halsen og hagen, og sikre at der ikke er nogle hår som bliver sprunget over i processen.

Til Braun Series 9 9290CC Wet&Dry barbermaskine medfølger en 5-trinds Clean&Charge ladestation, 1 styks rensepatron samt en rensebørste og rejseetui.

 

Braun 7898CC Series 7

Om produktet

Hvis barberingen skal være 100% tæt og behagelig, så er denne Serie 7 barbermaskine fra Braun måske svaret. Den sikrer dig en præcis og grundig barbering, takket være det specialdesignede hoved. Det løfter hårene ind mod kniven, så de bliver barberet så tæt ved huden som muligt, som er en patenteret løsning fra Braun. Når du er færdig med at bruge den, kan du bare vaske den under vandhanen. Du kan tilmed tage den med under bruseren, så du kan barbere dig, mens du er i bad, da den er 100 % vandtæt.

Til modellen medfølger en rense- og ladestation, som man sætter barbermaskinen i, så snart man er færdig med den. Stationen sørger dermed for, at barbermaskinen er helt klar til næste gang du skal bruge barbermaskinen. Derudover medfølger et rejseetui, så du altid kan have din barbermaskine med på farten og når du er ude og rejse.

Denne Braun 7898CC barbermaskine ligger blandt topscorerne hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, hvor den blandet andet prises for den tætte barbering, det enkelte og brugervenlige design, at den er vandtæt og at det er en model med rensestation.

 

Hvad er fordelene ved en barbermaskine?

Næsten alle mænd har skægvækst og skal i løbet af deres voksenliv barberer sig et utal af gange, da skæg i ansigtet vokser ganske hurtigt. Skæg er desuden noget som alle kan se, og man kan derfor med fordel gå op i ens look og måden en skæg er eller ikke er. Markedet for den elektriske barbermaskine er enormt stort, og der kommer stadig nye og innovative maskiner til hele tiden.

Nogle maskiner kan mere end andre, så det handler om at finde den type maskine, der dækker dine behov. Fælles for alle barbermaskiner er dog, at de har fordele og ulemper.E n barbermaskine er vigtigt værktøj hos enhver mand, og en elektrisk barbermaskine og også en række fordele.

Den altoverskyggende fordel ved at bruge en barbermaskine er, at den er ekstremt tidsbesparende, i sær over tid. Med en barbermaskine i hånden tager det ikke mange minutter at tæmme dine vilde skægstubbe og dermed have et friskt look uden skægstubbe. Derudover sviner en barbering med en maskine ikke, fordi stubbene samles i maskinen. Det betyder, at du kan gå rundt i din bolig, når du barberer dig – og du behøver altså ikke nødvendigvis at stå ved vasken.

Barbermaskinen er forholdsvis skånsom mod huden, og det vil sige, at du helt eller næsten kan undgå rifter og røde knopper. Hvis du er vandt til at bruge en barberskraber, vil du blive meget imponeret over hvor enkelt det er at bruge en barbermaskine, samt hvor meget behageligt din hud har det efterfølgende.

TIl mange af modellerne medfølger et smart rejse etui, så du kan have din barbermaskine med på farten og ferien. Det er ligesom nogle af de smarte eltandbørster, som også har medfølgende rejseetuier.

 

Hvilken barbermaskine skal jeg købe?

Der findes et utal af barbermaskiner på markedet, og der er konstant nye modeller som udkommer, med en ny form for teknologi. Vi har samlet markedet mest effektive barbermaskine, hvor de får god value for money. Mange af de modeller der findes i dag, er modeller som kan holde mange år ud i fremtiden – og dermed sikre dig en skægfrit ansigt på kort tid.

De førende mærker inden for barbermaskiner er Braun og Philips, som kæmper om at være nummer 1 på mændendes ønskeliste over barbermaskiner. Braun barbermaskiner [nyt vindue] og Philips barbermaskiner [nyt vindue] produceres begge i enorm høj kvalitet og med teknologi som sikre en en glat og effektiv barbering. Begge producenter har patenteret teknologi, som er med til at sikre at alle hår bliver barberet væk og helt ind til huden.