Virksomhedsprofil

Pricesurf.dk er Danmarks nye prissammenligningstjeneste. Vores mission er at hjælpe vores besøgende med at finde de bedste produkter til de bedste priser.

Med vores unikke platform og fængende indhold, giver vi dagligt vores flere tusinde besøgende tryghed i forbindelse med deres næste køb.

Pricesurf udstiller 10.000 produkter fra flere hundrede brands og har fremtidige planer om at udvide samarbejdet med mange flere virksomheder. Pricesurf er et ungt firma, som har kontor i København.

Konceptet

Hvorfor skal det altid være så svært, at finde de bedste produkter og den bedste pris? Netop det spørgsmål stillede personerne bag Pricesurf sig selv. Kort tid efter gik projektet igang og inden længe var Pricesurf-konceptet født.

Pricesurf gør det nemt at læse om de mest populære produkter på markedet. De mest populære produkter er typisk testvindere og produkter, som har fået gode brugeranmeldelser på nettet.

Gennemsigtighed

Pricesurf ønsker at skabe gennemsigtighed for forbrugeren, og sammenligner således priser blandt en lang række forhandlere. Du kan derfor ikke handle direkte med Pricesurf – dette skal ske igennem en af vores mange forhandlere, som vi samarbejder med.

Alle priser på siden er automatisk opdateret, hvilket betyder at du sikrer dig, at det er den rette pris produktet kan købes til. I enkelte tilfælde kan du opleve at prisen ikke stemmer overens, typisk grundet et problem med lagerbeholdningen hos den pågældende producent.

Live from Copenhagen

Pricesurf udspringer sig fra et kontor i hjertet af København. Vi er et firma med store ambitioner og går ikke på kompromis med vores guides, såvel som vores visuelle identitet.

Vi er et firma i rivende udvikling, som vægter kvalitet over alt andet. Netop af denne grund vil du også overvejende kunne finde nogle af de største og mest etablerede forhandlere hos Pricesurf, så du er sikker på at kunne shoppe trygt og sikkert.