Bedste strygebræt

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
1. Leifheit
Airbord Premium
Klik
 2. Leifheit
Compact M
Klik
 3. Vileda
Express Comfort
Klik
4. Leifheit
Deluxe XL
Klik

Læs mere om de bedste strygebræt

Når du har vasket dit tøj så er det oplagt at stryge det efterfølgende. Tøjet kommer til at få et flot og elegant udtryk når det er nystrøget ift. hvis det blot var krøllet. Den dag i dag er de forskellige strygebrædder utrolig effektive, da de er belagt med en special coating, som gør at varmen fra strygejernet bliver tilbageprojekteret op igennem tøjet. Alle de strygebrædder som du kan læse om på denne side, er behandlet med den specielle overflade.

 

Leifheit Airbord premium L strygebræt
★★★★★

Topmodellen fra Leiheit

Dette strygebræt er en af de bedste modeller fra Leifheit og med god grund. Strygebrættet har nemlig nogle smarte funktioner, som sikrer at din strygning bliver så problemfri og hurtig som muligt. Strygebrættet er et thermoreflect cover med en speciel coating på indersiden, som betyder at dampen bliver sendt tilbage igennem tøjet, hvilket gør at der kommer mere damp igennem tøjet, hvilket betyder en hurtigere strygning.

Udover at være udstyret med en speciel overfladebehandling, så er selve strygebrættet også lavet i et specielt varmeisolerende materiale, som betyder at det kan optage varmen langt hurtigere end ”normale” strygebrætter.

Strygebrættet er fleksibelt da det kan justeres i højden, alt efter for høj personen som stryger er. Strygebrættet kan justeres i en højde fra 80-98 cm. Strygebrættet er nemt at flytte rundt på, da det kun vejer 5 kg.

Flere smarte funktioner

Du kender måske at det kan være et problem at stryge en bluse eller skjortes ærmer. For at imødekomme dette problem medfølger der en form til at udfylde ærmet/skulderen så det er lettere at komme til at stryge.

Hvis du nogensinde har haft problemer med ledningen har været i vejen, eller at ledningen ikke kunne nå når du skulle stryge, så har Leifheit også tænkt dette igennem. Du kan nu altid nå da strygebrættet gør dig uaghængig af en stikkontakt. Du tilslutter nemlig selve strygebrættet til en stikkontakt og kan herefter tilslutte dit strygejern direkte i strygebrættet. Selve ledningen kan du sætte i ledningsholderen, så du opnår fuld kontrol over din strygning.

 

Leifheit Compact M strygebræt
★★★★★

33% hurtigere strygning

Leifheit er kendte for deres holdbare strygebrætter og dette strygebræt er ingen undtagelse. Strygebrættet er blevet behandlet med en speciel thermo reflect overflade hvilket gør din strygning op til 33% hurtigere. Den speciellt overflade som reflekterer varmen tilbage igennem tøjet, gør eksempelvis at du kun behøver at stryge bukser på den ene side og ikke begge.

Strygebrættet er ultra let med sine kun 4 kg. Den lave vægt skyldes at strygebrættet er lavet af letvægtsmetal, som både er ekstremt holdbart men altså heller ikke vejer særlig meget. Strygebrættet er selvfølgelig justerbart, hvilket betyder at du selv kan indstille højden, så alle i familien kan bruge det.

Samarbejde med danske Södahl

Det kendte og populære mærke Södahl er indgået i et samarbejde med Leifheit. Samarbejdet går ud på at Södahl som er kendte for deres sengetøj, håndlæder osv. har designet selve betrækket til strygebrættet. Du kan derfor med ro tage strygebrættet frem og blive inspireret af det flotte design, hver eneste gang du skal stryge.

 

Vileda Express Comfort strygebræt
★★★★★

Hurtig strygning

Med dette strygebræt fra Vileda får du også en hurtig strygning, da det også er overfladebehandlet med en varmemateriale, som sender varmen og dampen tilbage igennem tøjet. Det er en funktion som de fleste nyere strygebrætter har og når du først har haft et strygebræt med denne funktion en gang, så vælger du aldrig andet igen.

Integreret ledning

Strygebrættet har en integreret ledning i sig, hvilket betyder at du meget nemmere kan bruge hele strygebrættets overflade, når tøjet skal stryges. Den integrerede ledning fungerer på den måde, at du sætter selve strygebrættet til en stikkontakt og så er der en anden stikkontakt på strygebrættet som du kan tilslutte strygejernet til.

 

Leifheit Deluxe XL
★★★★★

Masser af plads

Med dette strygebræt skal du ikke nervøs for ikke at have nok plads. Strygebrættet er nemlig XL udgaven i Leifheits populære airboard serie. Strygebrættet måler 140×38 cm. hvilket burde være nok plads til selv de største skjorter. Med til strygebrættet følger der en “shoulder fit” som betyder at du kan stryge skjorternes ærmer perfekt hver eneste gang. Når man først har prøvet at stryge med shoulder fit, så finder man også hurtigt ud af hvor meget bedre resultatet kan blive.

Strygebrættet har flere smarte funktioner eksempelvis kan der nævnes den flytbare strygejernsbase og det ergonomiske understel. Og netop den buede understel betyder at du rent faktisk kan indstille det til at du kan sidde ned og stryge, hvis du skal stryge i længere tid af gangen.

 

Et godt strygebræt er et must

Hvis du er typen som ønsker at se præsentabel og ordentlig ud, så er et strygebræt et must. Det går nemlig ikke at du kommer gående i krøllet tøj til fester og på arbejdet. Hvad enten der er tale om en kjole eller en skjorte, så skal tøjet være nystrøget da dette viser at du har stil og styr på din påklædning. Selv om der findes tøj som er “krøllefrit” så er det langt fra sikkert at det er det, efter et par vaske og så er der ingen udvej, andet end at smide det på strygebrættet til en omgang strygning.

Hvis du synes at det er kedeligt at stryge tøjet så kan du med fordel sætte noget musik på og stryge til dette – mange folk tager også strygebrættet med ind foran fjernsynet, så man kan se dette imens. Det kan få en til at fokusere på noget andet og pludselig er strygningen færdig.

 

Ingen undskyldning for ikke at stryge

I “gamle dage” kunne det godt være noget mere omstændigt at foretage en omgang strygning af tøjet. Strygejernet skulle stå og opvarme i flere minutter før det var klar til brug og når det først var blevet varmt, så skulle alle sider på tøjet stryges for, at nå et bare nogenlunde resultat. Den dag i dag er de fleste strygejern klar på 1-2 minutter og så er de samtidigt utroligt effektive. De har bl.a. autosluk-funktion og funktioner som gør, at tøjet ikke kan brænde på.

Dernæst så har strygebrætterne også udviklet sig. I gamle dage var der vitterlig bare tale om et bræt – i dag har de fleste strygebrætter en speciel thermo overflade, som gør at de reflekterer varmen, hvilket faktisk betyder at det er dobbelt så effektivt som tidligere. Den høje varme som bliver reflekteret betyder at varmen går direkte igennem den beklædningsgenstand som du stryger og dermed er det ofte, at du kan behøver at stryge den ene side.