Bedste Gram køleskabe i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Gram
KS 6456-90 FX
Klik
2. Gram
KS 3406-90
Klik
3. Gram
KS 3286-90
Klik
4. Gram
KS 3135-90
Klik

Læs mere om de mest populære Gram køleskabe

I følgende afsnit kan du læse mere om de mest populære Gram køleskabe, som er dem du finder i tabellen overfor. De mest populære Gram køleskabe er endt på listen af flere forskellige årsager. Som oftest er det fordi der er tale om testvindere eller at de generelt bare har fået rigtig gode anmeldelser på markedet.

 

 

Gram KS 3406-90 – Fritstående køleskab i hvid

Om produktet

Dette køleskab fra Gram er et af de rigtig fine på markedet. Det indeholder nogle gode detaljer, såsom ventileret køling og 0-zone-skuffe, som sikrer længere og bedre holdbarhed af familiens varer. Køleskabet er hvidt og i et stilrent design, som gør at det passer ind i alle køkkener.

Derudover er det stort set lydløst, hvilket man jo kun kan være rigtig glad for som forbruger, der på ingen måde gider høre på en irriterende brummen fra køleskabet i tide og utide. Køleskabet er yderst velegnet til en lidt større familie på 5-6 personer og er både miljø- og økonomi-venlig. Der er både glashylder og en enkelt flaskehylde, så der både kan være sodavand og en kold hvidvin på køl.

Køleskabet fra Gram er et rigtig godt køleskab og lever op til de forventninger og behov en familie på 5-6 mennesker kunne have på et køleskab af en sådan størrelse. Med nogle rigtig gode funktioner som ventileret køling og 0-zone-skuffe, samt at det er stort set lydløst gør bare at det lige er den tand federe.

Funktioner

Køleskabet har en kapacitet på 363 liter og er derved et ideelt køleskab for den lidt større familie. Det vil være et passende køleskab for familier på 5-6 mennesker. Der er rig mulighed for at indrette køleskabet efter ens families behov. Med energiklasse A+ placerer køleskabet fra Gram sig i den bedre ende af energiskalaen. Det er både godt for miljøet og familiens elregning, at man også tager det med i betragtningen i jagten på det helt rigtige køleskab.

En særlig god funktion dette køleskab har, er ventileret køl. Kulden bliver ligeligt fordelt i det store køleskab, så det er lige koldt i bunden og toppen af skabet. Man skal på måde ikke spekulere i, hvor i køleskabet man placerer sine varer, for lige meget hvilken hylde de bliver lagt på, så holdes de på samme temperatur.

Køleskabet fra Gram indeholder endnu en super detalje, nemlig en såkaldt 0-zone-skuffe. Denne er med til at holde ens grøntsager lækre og friske i længere tid end de ellers ville være. Så familien der handler ind til en hel uge, skal ikke undlade også at handle alle grøntsager i starten af ugen, de vil nemlig holde sig friskere end tidligere. Der findes ikke noget værre end et køleskab der står og larmer og brummer, med dette køleskab slipper man for den irriterende brummen, det har nemlig et lydniveau på kun 39 dB, som gør dette køleskab stort set lydløst.

 

 

Gram er en gammel dansk virksomhed som kom til verden i 1901 i  den lille danske by Vojens – dengang som et traditionelt maskinværksted. I mellemtiden har Gram specialiseret og udviklet sig indenfor køle- og fryseteknik, hvorfor de i dag er store indenfor produktion af køle- og fryseskabe. Gram producerer nu stadig køleskabe og frysere i stor stil, men de har også en lang række andre hvidevarer inkluderet i deres sortiment, som eksempelvis komfurer, ovne, emhætter, kogeplader, opvaskemaskiner og mikrobølgeovne.

Hvis du går ind på god dansk kvalitet, så kan det sagtens være at et Gram køleskab skal være din nye køleskab i hjemmet. Her hos Pricesurf.dk samler vi den billigeste pris hos de mange forhandlere på det danske marked, således at du ikke betaler for meget for produktet som forbruger. Gram har efterhånden produceret køle- og fryseskabe i mange år og dette har deres modeller båret præg af. Mange af modellerne fra Gram passer ind i de fleste køkkener, uanset om du ønsker et køleskab i en klassisk hvid farve eller udarbejdet i rustfrit stål. Sortimentet hos Gram byder på mange forskellige størrelser og varianter.

Hvis du eksempelvis står og mangler et fritstående køleskab har Gram to serier. Classic-serien med 60 cm brede køleskabe i det kendte, skandinaviske design med et gennemgående håndtag i hele dørens højde. Fresh-serien, hvor du kan vælge mellem køleskabe i 55 og 60 cm bredde – fra små modeller, der kan placeres under en bordplade, til store, energivenlige køleskabe, der rummer op til 445 liter. Et fritstående køleskab er med fleksibel indretning og masser af praktisk udstyr.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.