Populære Gram køleskabe

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Gram
KS 6456-90 FX
Klik
2. Gram
KS 3406-90
Klik
3. Gram
KS 3286-90
Klik
4. Gram
KS 3135-90
Klik

Læs mere om de mest populære Gram køleskabe

I følgende afsnit kan du læse mere om de mest populære Gram køleskabe, som er dem du finder i tabellen overfor. De mest populære Gram køleskabe er endt på listen af flere forskellige årsager. Som oftest er det fordi der er tale om testvindere eller at de generelt bare har fået rigtig gode anmeldelser på markedet.

 

Gram KS 6456-90 FX – Til den store familie

Om produktet

Et super lækkert køleskab til den større husstand på 5-6 personer. Køleskabet er holdt i rustfrist stål og har i det hele taget et rigtig moderne design. Der er håndtag hele vejen ned langs lågen så man kan åbne køleskabet hvad hvilket som helst sted, uanset hvor høj man er.

Det er et køleskab med rigtig fine funktioner, såsom softclose funktion, der gør at køleskabet lukker stille i, derudover er det overfladebehandlet og nemt at rengøre og tager ikke imod fedtfingre så det hele tiden skal holdes rent. Det er en miljø- og energivenligt køleskab i energiklasse A++, som kun vil være til fordel for forbrugeren, der ikke ønsker urimeligt høje elregninger. Derudover er det stort set lydløst. Køleskabet fra Gram får rigtig fine anmeldelser af bruger, der generelt anbefaler det til andre.

Køleskabet fra Gram er i et super fedt design i rustfrit stål, og har man i forvejen sine hårde hvidevarer i dette, vil det jo bare supplere køkkenet rigtig fint. Det har nogle lækre detaljer, som for eksempel softclose funktion og anti-fingerprint som kun er et plus i en stor familie, hvor alle er i køleskabet mange gange i løbet af dagen. Det er meget nemt at indstille hylderne inde i køleskabet præcis som man har behov for og det er derfor med til at gøre køleskabet meget overskueligt for brugeren.

Funktioner

Gram har lavet et køleskab som er velegnet til familien på 5-6 personer med en kapacitet på 375 liter. Køleskabet indeholder 6 almindelige glasskuffer, 2 flaskehylder og 2 grøntsagsskuffer, ud over 4 hylder på indersiden af lågen.

For at hjælpe yderligere på overskueligheden i køleskabet er det desuden udstyret med LED-lys, der gør det let at se, hvad man har handlet ind og lagt hvor.

Køleskabet tilhører den anden bedste energiklasse, nemlig A++. Det er derved et køleskab der er yderst energivenligt og vil mindske energiforbruget, samtidig med det skåner miljøet.

Alle kender den brummende lyd et køleskab kan give fra sig i tide og utide, dette køleskab fra Gram er næsten lydløst og vil ikke genere et selskab i et samtalekøkken eller en familie der opholder sig meget i køkkenet. Derudover giver køleskabet et bip fra sig, i tilfælde af man ikke har lukket døren efter sig og det har været åbent for længe og lige vil minde om at det skal lukkes.

Det er muligt at indstille køleskabet efter den ønskede temperatur ved hjælp af elektronisk temperaturstyring.

Lågen til køleskabet er udstyret med en softclose funktion, der gør at lågen lukker langsomt og korrekt i bag dig, når blot du lukker det i. Man undgår altså et køleskab der smækker efter en. Selve lågen er holdt i rustfrit stål og anti-fingerprint, hvilket gør at fingeraftryk afvises af den behandlede overflade og derfor ikke ser beskidt ud så snart du har rørt ved det. Overfladebehandlingen er desuden med til at køleskabet er nemt at holde rent og pænt hele tiden.

 

Gram KS 3406-90 – Fritstående køleskab i hvid

Om produktet

Dette køleskab fra Gram er et af de rigtig fine på markedet. Det indeholder nogle gode detaljer, såsom ventileret køling og 0-zone-skuffe, som sikrer længere og bedre holdbarhed af familiens varer. Køleskabet er hvidt og i et stilrent design, som gør at det passer ind i alle køkkener.

Derudover er det stort set lydløst, hvilket man jo kun kan være rigtig glad for som forbruger, der på ingen måde gider høre på en irriterende brummen fra køleskabet i tide og utide. Køleskabet er yderst velegnet til en lidt større familie på 5-6 personer og er både miljø- og økonomi-venlig. Der er både glashylder og en enkelt flaskehylde, så der både kan være sodavand og en kold hvidvin på køl.

Køleskabet fra Gram er et rigtig godt køleskab og lever op til de forventninger og behov en familie på 5-6 mennesker kunne have på et køleskab af en sådan størrelse. Med nogle rigtig gode funktioner som ventileret køling og 0-zone-skuffe, samt at det er stort set lydløst gør bare at det lige er den tand federe.

Funktioner

Køleskabet har en kapacitet på 363 liter og er derved et ideelt køleskab for den lidt større familie. Det vil være et passende køleskab for familier på 5-6 mennesker. Der er rig mulighed for at indrette køleskabet efter ens families behov. Med energiklasse A+ placerer køleskabet fra Gram sig i den bedre ende af energiskalaen. Det er både godt for miljøet og familiens elregning, at man også tager det med i betragtningen i jagten på det helt rigtige køleskab.

En særlig god funktion dette køleskab har, er ventileret køl. Kulden bliver ligeligt fordelt i det store køleskab, så det er lige koldt i bunden og toppen af skabet. Man skal på måde ikke spekulere i, hvor i køleskabet man placerer sine varer, for lige meget hvilken hylde de bliver lagt på, så holdes de på samme temperatur.

Køleskabet fra Gram indeholder endnu en super detalje, nemlig en såkaldt 0-zone-skuffe. Denne er med til at holde ens grøntsager lækre og friske i længere tid end de ellers ville være. Så familien der handler ind til en hel uge, skal ikke undlade også at handle alle grøntsager i starten af ugen, de vil nemlig holde sig friskere end tidligere. Der findes ikke noget værre end et køleskab der står og larmer og brummer, med dette køleskab slipper man for den irriterende brummen, det har nemlig et lydniveau på kun 39 dB, som gør dette køleskab stort set lydløst.

 

Gram KS 3286-90 – Mindre fritstående køleskab

Om produktet

Dette køleskab fra Gram er velegnet til familien på 4-5 personer. Det er super overskueligt og får også gode anmeldelser for sin overskuelige indretning. Der både almindelige glashylder, en flaskehylde og grøntsagsskuffe indeholdt i skabet. Hylderne på døren hjælper desuden også på overskueligheden.

Derudover er det et næsten lydløst køleskab, der samtidig skåner miljøet og sparer på energien med en energiklasse A+. Køleskabet vil passe ind hvor som helst med et super design der er holdt i hvidt.

Gram har lavet et meget fint køleskab som er ideelt til en husstand på 4-5 personer. Det har ikke særlig mange specielle funktioner, men har til gengæld den fordel at det er meget overskueligt og nemt at indrette så det passer til den enkelte brugers behov.

Det er et køleskab der tilhører den bedre del af energiskalaen. Derudover er det et køleskab der nærmest ikke giver en lyd fra sig, som kun vil være rart for en familie der skal have det stående i et køkken, hvor man opholder sig meget.

Funktioner

Køleskabet fra Gram har en kølekapacitet på 286 liter og er derfor et mellemstort køleskab, der vil passe rigtig fint ind i en familie på 4-5 personer. Til at indrette køleskabet er der seks glashylder, en flaskehylde og en grøntsagsskuffe.

Der er tale om et meget lydsvagt køleskab med et lydniveau på kun 42 dB. Det er altid rart at man ikke skal være generet af en brummelyd fra tid til anden, så det er en klar fordel for dette køleskab, at det ikke står og larmer. Med energiklasse A+ er køleskabet fra Gram i den bedre del af energiskalaen. Ønsker man at spare lidt penge på elregningen og samtidig også tænke på miljøet, så er dette køleskab et rigtig fint valg.

 

 

Gram KS 3135-90 – Småt fritstående køleskab i hvid

Om produktet

Dette køleskab fra Gram vil være passende for en lille familie på op til 2 personer, eller til kontorets lille køkken, klasselokalet, garagen eller festlokalet. Det har en kapacitet på 130 liter og kan derved rumme det mest nødvendige. Med sit hvide design vil det desuden passe ind alle vegne, hvor end man påtænker at skulle have køleplads.

Hvis man som forbruger er opmærksom på miljø og sin elregning, så er dette køleskab også et udemærket valg, da det ligger i den bedre ende af energiskalaen. Samtidig er man sikker på at køleskabet vil stå ubemærket hen, da det stort set ikke giver en lyd fra sig.

Der er tale om et ganske fint køleskab i den mindre størrelse, som opfylder de krav man må stille til et køleskab af denne type. Der er gode muligheder for indretning så det kan tilpasses den enkelte brugers behov, hvad enten man har køleskabet stående derhjemme i køkkenet eller på arbejdspladsen. Køleskabet er yderst lydssvagt og ligger desuden i energiklasse A+.

Funktioner

Med en energiklasse A+ ligger køleskabet i den bedre ende af energiskalaen. Køleskabet er på den måde både miljø- og økonomivenligt.

Køleskabet fra Gram har en kapacitet på 130 liter og er derved velegnet til en familie på op til 2 personer. Køleskabet kunne også passende stå i et kælderrum, en arbejdsplads med et lille køkken, en garage eller andet, hvor man har behov for en mindre køle mulighed.

En super fordel ved dette køleskab fra Gram er at det stort set er lydløst med et lydniveau på kun 42 dB. Det er vil være en klar fordel med et lydsvagt køleskab i rum, hvor man opholder sig meget, for eksempel hvis det skal stå på et værelse eller et kontor, hvor man ikke ønsker at være generet af støj og brummelyde.

 

Hvem er Gram?

Gram er en gammel dansk virksomhed som kom til verden i 1901 i  den lille danske by Vojens – dengang som et traditionelt maskinværksted. I mellemtiden har Gram specialiseret og udviklet sig indenfor køle- og fryseteknik, hvorfor de i dag er store indenfor produktion af køle- og fryseskabe.

Gram producerer nu stadig køleskabe og frysere i stor stil, men de har også en lang række andre hvidevarer inkluderet i deres sortiment, som eksempelvis komfurer, ovne, emhætter, kogeplader, opvaskemaskiner og mikrobølgeovne.

Hvis du går ind på god dansk kvalitet, så kan det sagtens være at et Gram køleskab skal være din nye køleskab i hjemmet. Her hos Pricesurf.dk samler vi den billigeste pris hos de mange forhandlere på det danske marked, således at du ikke betaler for meget for produktet som forbruger.

 

Gram køleskabe – er de gode?

Gram har efterhånden produceret køle- og fryseskabe i mange år og dette har deres modeller båret præg af. Mange af modellerne fra Gram passer ind i de fleste køkkener, uanset om du ønsker et køleskab i en klassisk hvid farve eller udarbejdet i rustfrit stål. Sortimentet hos Gram byder på mange forskellige størrelser og varianter.

Hvis du eksempelvis står og mangler et fritstående køleskab har Gram to serier. Classic-serien med 60 cm brede køleskabe i det kendte, skandinaviske design med et gennemgående håndtag i hele dørens højde.

Fresh-serien, hvor du kan vælge mellem køleskabe i 55 og 60 cm bredde – fra små modeller, der kan placeres under en bordplade, til store, energivenlige køleskabe, der rummer op til 445 liter. Et fritstående køleskab er med fleksibel indretning og masser af praktisk udstyr.