Mest populære LG køleskabe

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. LG
GBB59PZEFS
Klik
2. LG
GSL761PZUZ
Klik
3. LG
GSL760SWXV
Klik
4. LG
GBB59SWGFB
Klik
5. LG
GBF59WBDZB
Klik

Læs mere om de mest populære LG køleskabe

I følgende afsnit kan du læse mere om de mest populære LG køleskabe, som er dem du finder i tabellen overfor. De mest populære LG køleskabe er endt på listen af flere forskellige årsager. Som oftest er det fordi der er tale om testvindere eller at de generelt bare har fået rigtig gode anmeldelser på markedet.

 

LG GBB59PZEFS – TESTVINDER feb. 2018

Om produktet

Dette moderne køle-fryseskab leveres med en overflade i rustfrit stål og kommer fra den velkendte producent LG. Skabet er med sin kølekapacitet på 225 liter velegnet i den gennemsnitlige husstand, der tæller 3-4 personer. Fryseafdelingen rummer 93 liter. Med energiklasse A+++ er køle-fryseskabet et miljøvenligt bekendtskab, som samtidig skåner din tegnebog for de store strømudgifter i fremtiden.

Med dette skab er du helt sikker på at undgå generende støj, det har nemlig et beskedent lydniveau på 37 dB. Køleafdelingen har ventileret køling, og du kan derfor være sikker på, at temperaturen er den samme både øverst og nederst. Elektronisk temperaturstyring sikrer en helt nøjagtig temperatur. Den strømbesparende LED-belysning hjælper dig med at finde rundt i dine madvarer.

Døren leveres højrehængt men med mulighed for at gøre den venstrehængt, såfremt dette er nødvendigt. Målene er D: 190 cm B: 65 cm D: 65 cm og vægten er 72 kg, netto.

Funktioner

I dette moderne LG køle-fryseskab er der indbygget en energisparende inverterkompressor. Dette betyder groft sagt, at køleskabet er mere effektivt til at køle rummet. Kompressoren har en slidstyrke i verdensklasse og optimal temperaturstyring, så maden holdes frisk i længere tid.

Forskellige fødevarer kræver forskellige temperaturer for at holde sig friske, men hvordan gør man det i ét køleskab? LG har svaret, og det er FRESH Converter. FRESH Converter er en skuffe, hvor du kan vælge det rigtige temperatur til opbevaring af kød, fisk eller grøntsager.

I køledelen finder man desuden LG’s NatureFRESH Cooling system, som cirkulere frisk luft rundt gennem køleskabet gennem adskillige aftræk. Dette giver en jævn og konstant temperatur i hele køleskabet – og det fungerer godt.

I fryseren får du automatisk afrimning, NoFrost. Det betyder at der ikke dannes store frysestykker på siderne og i enderne af frysedelen, som tager plads på vigtig frysekapacitet. Indfrysningskapaciteten på dette køle-fryseskab fra LG er 10 kg/døgn.

Anmeldelser

Dette LG GBB59PZEFS A+++ køle-fryseskab ligger i den populære ende af skalaen og får meget ros af brugerne. På den danske WhiteAway.com får køle-fryseskabet 4,1 ud af 5 stjerner, baseret på over 10 anmeldelser. Her er et udsnit af hvad brugerne siger:

Helt igennem fantastisk køleskab!
“Jeg har aldrig eget et så fantastisk køleskab! Det er stor inden i, med massere af lys og nok hylder til at man kan dele sine indkøb op i kategorier (Kød, Grønsager osv.) – det er bare helt fantastisk!! 😀

Støjsvag “value-for-money”
Flot design, god indretning og lavt lydniveau. Du får virkeligt meget køleskab for pengene, og med A+++ får du også lavere elregning. Anbefaling herfra, specielt hvis man har åbent køkken og hader kompressor-støj fra ældre køleskabe.

 

LG GSL761PZUZ – Stort amerikanerkøleskab i stål

Om produktet

Dette elegante amerikanerkøleskab fra LG har en enorm volumen og henvender sig til den de større husstande med mere end 5 personer samlet. Det er udarbejdet i stilrent design med rustfrit stål og har en nettovolume på hele 601 liter. Det er dermed en af de absolut større amerikanerlkøleskabe på markedet.

Skabet er udstyret med LG’s egen Linære Kompressor, der sikre en energiklasse A++ og et forbrug på omkring 376 kWh årligt. Det betyder at modellen er blandt de bedste på markedet hvad angår energiforbrug, og du sparer derfor mange penge på den årlige elregning. Dette kombineres med 10 års kompressor-garanti fra LG, så du er sikker på at køleskabet ikke pludselig går i stykker. LG har formået af reducerer støjniveauet markant, og det er her reduceret til kun 39 dB, hvilket ikke er meget.

Køleskabet har en højde på 179 cm, en bredde på lidt over 91 cm og en dybde inklusiv håndtag på knap 74 cm. Denne model har en nettovægt på 124 kg.

Funktioner

GSL761PZUZ har aktiv køling med Multi Airflow, som giver jævnere temperatur og hurtigere nedkøling af madvarerne og dræner uhygiejnisk kondensvand fra køleskabe. Desuden er skabet udstyret med Total No Frost, som sikrer et kondensfrit køleskab og afrimningsfrit fryseskab – så slipper du for at afrime og sparer samtidig penge på strømmen.

Denne LG model har LED touch display og LED inderbelysning for høj brugervenlighed. Derudover har modellen flere smarte skuffer og hylder, som gør at du kan arrangerer et mere personligt køleskab.

Sidst men ikke mindst har dette amerikanerkøleskab en smart og effektiv is- og vanddispenser, der altid giver dig koldt og friskt vand. Fra isdispenseren kan du få både hele og knuste isterninger. Her er det vigtigt at nævne, at denne model ikke har vandtilslutning, men en indbygget vandbeholder. Det kan være relevant for dig, som ikke kan tilkoble skabet direkte vandtilførsel, men stadig ønsker en af de fedeste funktioner som normalvis følger med i et amerikanerskab.

Anmeldelser

Dette amerikanerkøleskab får gode anmeldelser, da det har en god mix af kvalitet, brugervenlig, design og så til en overkommelig pris. Som nævnt tidligere, så henvender modellen sig til den store husstand, gerne 5-6 personer, eller derover. LG’s motto er Life is Good. LG hvidevarer er skabt ud fra fire kerneværdier, som går på: innovation, stilren design, smart teknik og pålidelighed, der skal være med til at forbedre din hverdag.

 

LG GSL760SWXV

Om produktet

Dette elegante amerikanerkøleskab fra LG har en enorm volumen og henvender sig til den de større husstande med mere end 5 personer samlet. Det er udarbejdet i enkelt design i klassisk hvid og har en nettovolumen på hele 601 liter. Det er dermed en af de absolut større amerikanerlkøleskabe på markedet.

Skabet er udstyret med LG’s egen Linære Kompressor, der sikre en energiklasse A+ og et forbrug på omkring 419 kWh årligt. Dette kombineres med 10 års kompressor-garanti fra LG, så du er sikker på at køleskabet ikke pludselig går i stykker. LG har formået af reducerer støjniveauet markant, og det er her reduceret til kun 39 dB, hvilket ikke er meget.

Køleskabet har en højde på 179 cm, en bredde på lidt over 91 cm og en dybde inklusiv håndtag på knap 74 cm. Denne model har en nettovægt på 124 kg.

Funktioner

GSL760SWXV har aktiv køling med Multi Airflow, som giver jævnere temperatur og hurtigere nedkøling af madvarerne og dræner uhygiejnisk kondensvand fra køleskabe. Desuden er skabet udstyret med Total No Frost, som sikrer et kondensfrit køleskab og afrimningsfrit fryseskab – så slipper du for at afrime og sparer samtidig penge på strømmen.

Denne LG model har LED touch display og LED inderbelysning for høj brugervenlighed. Derudover har modellen flere smarte skuffer og hylder, som gør at du kan arrangerer et mere personligt køleskab.

Sidst men ikke mindst har dette amerikanerkøleskab en smart og effektiv is- og vanddispenser, der altid giver dig koldt og friskt vand. Fra isdispenseren kan du få både hele og knuste isterninger. Slim SpacePlus-isdispenser optager ikke unødvendig opbevaringsplads i fryseren. Så kan du både få maksimal opbevaringsplads til dine frostvarer og isterninger med det samme.

Anmeldelser

Dette amerikanerkøleskab får gode anmeldelser, da det har en god mix af kvalitet, brugervenlig, design og så til en overkommelig pris. Som nævnt tidligere, så henvender modellen sig til den store husstand, gerne 5-6 personer, eller derover.

En bruger fra danske WhiteAway skriver følgende:

Lækker amerikaner!
“Dette side-by-side køleskab er super lækkert. God plads, godt lys og nemt at installere. Det har et flot design og ser mere moderne ud end et “klassisk” hvidt køleskab.”

Et smart LG amerikanerkøleskab med energiklasse A+, flot design i klassisk hvid, enorm stor kapacitet og effektiv vand- og isdispenser som ikke optager for meget plads i fryseren. Derudover skal du ikke tænke på afrimning i den rigtig store frysedel.

 

LG GBB59SWGFB

Om produktet

Endnu et flot køle-fryseskab fra producenten LG. Denne model leveres i et hvidt design med stålhåndtag til både fryser og køler. Med energiklasse A+++, den absolut bedste, sikre du en høj miljøvenlighed og energieffektivitet, hvor man skal spare mange penge årligt. Det estimerede forbrug på køleskabet er 187 kWh pr. år.

I køledelen er der en kapacitet på 225 liter og fryseren rummer 93 liter. Dette LG køle-fryseskab gør sig mest eftertragtet hos husholdninger på 2-4 personer. Med sit lave støjniveau, kun 37 dB, ligger den bedre end det gennemsnitlige køle-fryseskab. Du undgår dermed sjøv og gener fra skabet.

Dørene på skabet leveret højrehængt, men har mulighed for at blive vendt om, såfremt det passer bedre ind i dit køkken. Højden er 190 cm, bredden er 59,5 cm og dybden er 65 cm uden håndtag. Med håndtag rækker modellen ud til 68,6 cm.

Dette køle-fryseskab henvender sig til familien på 2-4 personer, som er ude efter et moderne køle-fryseskab i hvidt design. Du får energiklasse A+++, så der bliver sparet penge på elregningen, mens du får et yderst lavt støjniveau. Flere brugere har dog klaget over indregningen, hvor man ikke har de store muligheder for justering. Man skal derfor være sikker på, at indretningen passer en i forvejen.

Funktioner

LG GBB59SWGFB har flere smarte funktioner inkluderet. LG går blandt andet meget op i at holde maden frisk, og det er der tre funktioner, som er med til at opretholde.

1. FRESH Balancer
2. FRESH Converter
3. NatureFRESH Cooling

FRESH Balancer er med til at opretholde den helt rigtige luftfugtighed er essentielt for at holde frugt og grøntsager friske i køleskabet. LG’s FRESH Balancer-skuffe er udstyret med en enkelt kontakt, som regulerer luftfugtigheden, så den er optimal til opbevaring af enten frugt eller grønt, som holder sig friskere længere.

Forskellige fødevarer kræver forskellige temperaturer for at holde sig friske, men hvordan gør man det i ét køleskab? LG har svaret, og det er FRESH Converter. FRESH Converter er en skuffe, hvor du kan vælge det rigtige temperatur til opbevaring af kød, fisk eller grøntsager.

LG’s NatureFRESH Cooling-system cirkulerer frisk luft gennem adskillige aftræk, så køleskabets indre køles mere jævnt. Op til 76 % bedre cirkulation af kold luft. Ventileret køl er klart at anbefale, da dine mad- og drikkevarer har det langt bedre i et konstant og ensartet klima uden svingninger.

I køledelen finder du altså 2 smarte skuffer, som er bedst egnet til grønt, frugt, kød og fisk, samt en smart vandhylde til dine flasker.

I frysedelen har du godt med plads, grundet de smarte og store fryseskuffer. Derudover har fryseren en NoFrost funktion, som sikre automatisk afrimning. Kort sagt betyder det, at du aldrig skal tænke på afrimning af fryseren, modsat gamle dage, hvor store isstykker tog meget af pladsen.

Anmeldelser

Brugerne er generelt tilfredse med dette LG køle-fryseskab. Et af de største problemer er indretningen, hvor flere nævner, at de gerne så den mere venlig overfor justering. En kunde skriver:

Perfekt køb!
“Rigtig lækkert køleskab med mange fede funktioner. Eneste minus er et lille bummert med indretningen. Men alt i alt en rigtig god oplevelse som vi vil have i mange år.”

På trods af indretningen, er brugerne rigtig glade for både design, energiklasse og støjniveau.

LG GBF59WBDZB

Om produktet

Et flot LG køle-fryseskab udarbejdet i sort glans med indbygget vanddispenser. Dette køle-fryseskab er i den næstbedste energiklasse, A++. Det lever således op til alle EU-standarder og du kan med fordel købe dette, såfremt du ønsker et energi- og miljøvenligt køle-fryseskab.

Kølekapaciteten er på 221 liter mens frysedelen kan rumme 93 liter. Denne model passer optimalt til husholdninger i størrelsen 3-4 personer. Derudover har dette LG køle/fryseskab et ganske lavt støjniveau, på kun 37 dB. Det er en anelse bedre end gennemsnittet.

Udvendigt, på fronten, finder du en vanddispenser og et indbygget display med bl.a. elektronisk temperaturstyring. Desuden kan døren vendes fra sin højrehængte position, såfremt det er ønskværdigt. Højden på denne model er 190 cm, bredden er 59,5 cm og dybden er 70,1 cm.

Dette LG køle/fryseskab er udarbejdet i sort glans og har energiklasse A++, den næstbedste klasse. Med sin indbyggede vanddispenser, fuldautomatisk afrimning, ventileret køl og special grøntsagsskuffe, kan denne model fra LG være et godt bud. Modellen passer til en husstand i størrelsen 3-4 personer, med en total kapacitet på 314 liter, fyldt op med smarte skuffer og gode hylder i køledelen.

Funktioner

Dette LG køle/fryseskab har indbygget LED-belysning, indbygget vandispenser samt en lineær kompressor med 10 års garanti. I køleskabet finder du et Multi Air Flow, der sikrer jævn køling i hele skabet. Desuden er køleskabet designet med Zero Clearence, betydende at skuffer kan trækkes problemfrit ud. I køleskabet er der også en Fresh Balancer skuffe, der holder grøntsager friske i længere tid, grundet en højere fugtighed.

Fryseren er en funktionen Total NoFrost, hvilket betyder at den har automatisk afrimning. Du skal derfor ikke bruge energi på at fjerne is fra fryseren, da fryseren helt selv klarer sagen. Fryseren har en indfrysningskapacitet på 9 kg pr døgn og en optøningstid ved strømafbrydelse på 16 timer. Fryseren har også funktionen SuperFrys.

 

Hvad er LG gode til?

LG køleskabe og køle-fryseskabe kendetegnes ved deres kompakte og stilrene design, der overrasker med sin rummelighed og sine mange innovative funktioner, der er skabt med det ene formål at opnå optimal opbevaring af madvarer og samtidig sparer energi.

LG’s visionære designkoncept integrerer kundernes behov med nytænkende digital teknologi. Her vil du opdage en kompromisløs og detaljerig indgangsvinkel til uformningen af LG køleskabe, der gør din hverdag nemmere. Oplev længere holdbarhed på dine madvarer og et lavere energiforbrug samt et stilrent design, som vil gøre dit køkken til et rigtigt luksuskøkken.

 

Hvad kan du forvente af et LG køleskab?

Køleskabe fra LG er noget for sig. Her lægges der nemlig ingen finger imellem, når den bedst mulige måde at opbevare madvarer på skal opnås. LG har brugt meget tid og mange penge på at få en stor kapacitet i sine køleskabe, som samtidig er fleksible og smart indrettet. Mange af deres køleskabe giver dig mulighed for at tilpasse det dine egne behov, hvis du ønsker en bestemt højde på hylden.

Et LG køleskab er ligeledes effektivt hvad angår fugtighed og holdbarhed på dine madvarer. LG giver typisk 10 års garanti på sine kompressorer – skulle den gå i stykker, så får du en ny. Det betyder at du altid har en velfungerende kompressor, der sikre frisk, kold og ensartet lufttemperaturer i hele køleskabet – dermed de bedste forhold for dine mad- og drikkevarer.

Opbevar mere og i længere tid i rummelige køleskabe med et kompakt og slankt ydre. LG køl fokuserer på lavt energiforbrug og funktioner, der sikrer den bedst mulige opbevaring af mad og drikke. Med et LG køleskab vil du opleve en nemmere hverdag, hvor mad holder længere og smager endnu bedre.