Bedste LG køleskabe i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. LG
GBB59PZEFS
Klik
2. LG
GSL761PZUZ
Klik
3. LG
GSL760SWXV
Klik
4. LG
GBB59SWGFB
Klik
5. LG
GBF59WBDZB
Klik

Læs mere om de mest bedste LG køleskabe

I følgende afsnit kan du læse mere om de mest populære LG køleskabe, som er dem du finder i tabellen overfor. De mest populære LG køleskabe er endt på listen af flere forskellige årsager. Som oftest er det fordi der er tale om testvindere eller at de generelt bare har fået rigtig gode anmeldelser på markedet.

 

LG GBB59PZEFS – TESTVINDER feb. 2018

Om produktet

Dette moderne køle-fryseskab leveres med en overflade i rustfrit stål og kommer fra den velkendte producent LG. Skabet er med sin kølekapacitet på 225 liter velegnet i den gennemsnitlige husstand, der tæller 3-4 personer. Fryseafdelingen rummer 93 liter. Med energiklasse A+++ er køle-fryseskabet et miljøvenligt bekendtskab, som samtidig skåner din tegnebog for de store strømudgifter i fremtiden.

Med dette skab er du helt sikker på at undgå generende støj, det har nemlig et beskedent lydniveau på 37 dB. Køleafdelingen har ventileret køling, og du kan derfor være sikker på, at temperaturen er den samme både øverst og nederst. Elektronisk temperaturstyring sikrer en helt nøjagtig temperatur. Den strømbesparende LED-belysning hjælper dig med at finde rundt i dine madvarer.

Døren leveres højrehængt men med mulighed for at gøre den venstrehængt, såfremt dette er nødvendigt. Målene er D: 190 cm B: 65 cm D: 65 cm og vægten er 72 kg, netto.

Funktioner

I dette moderne LG køle-fryseskab er der indbygget en energisparende inverterkompressor. Dette betyder groft sagt, at køleskabet er mere effektivt til at køle rummet. Kompressoren har en slidstyrke i verdensklasse og optimal temperaturstyring, så maden holdes frisk i længere tid.

Forskellige fødevarer kræver forskellige temperaturer for at holde sig friske, men hvordan gør man det i ét køleskab? LG har svaret, og det er FRESH Converter. FRESH Converter er en skuffe, hvor du kan vælge det rigtige temperatur til opbevaring af kød, fisk eller grøntsager.

I køledelen finder man desuden LG’s NatureFRESH Cooling system, som cirkulere frisk luft rundt gennem køleskabet gennem adskillige aftræk. Dette giver en jævn og konstant temperatur i hele køleskabet – og det fungerer godt.

I fryseren får du automatisk afrimning, NoFrost. Det betyder at der ikke dannes store frysestykker på siderne og i enderne af frysedelen, som tager plads på vigtig frysekapacitet. Indfrysningskapaciteten på dette køle-fryseskab fra LG er 10 kg/døgn.

Anmeldelser

Dette LG GBB59PZEFS A+++ køle-fryseskab ligger i den populære ende af skalaen og får meget ros af brugerne. På den danske WhiteAway.com får køle-fryseskabet 4,1 ud af 5 stjerner, baseret på over 10 anmeldelser. Her er et udsnit af hvad brugerne siger:

Helt igennem fantastisk køleskab!
“Jeg har aldrig eget et så fantastisk køleskab! Det er stor inden i, med massere af lys og nok hylder til at man kan dele sine indkøb op i kategorier (Kød, Grønsager osv.) – det er bare helt fantastisk!! 😀

Støjsvag “value-for-money”
Flot design, god indretning og lavt lydniveau. Du får virkeligt meget køleskab for pengene, og med A+++ får du også lavere elregning. Anbefaling herfra, specielt hvis man har åbent køkken og hader kompressor-støj fra ældre køleskabe.

 

 

 

 

 

 

LG køleskabe og køle-fryseskabe kendetegnes ved deres kompakte og stilrene design, der overrasker med sin rummelighed og sine mange innovative funktioner, der er skabt med det ene formål at opnå optimal opbevaring af madvarer og samtidig sparer energi. LG’s visionære designkoncept integrerer kundernes behov med nytænkende digital teknologi. Her vil du opdage en kompromisløs og detaljerig indgangsvinkel til uformningen af LG køleskabe, der gør din hverdag nemmere. Oplev længere holdbarhed på dine madvarer og et lavere energiforbrug samt et stilrent design, som vil gøre dit køkken til et rigtigt luksuskøkken.

Køleskabe fra LG er noget for sig. Her lægges der nemlig ingen finger imellem, når den bedst mulige måde at opbevare madvarer på skal opnås. LG har brugt meget tid og mange penge på at få en stor kapacitet i sine køleskabe, som samtidig er fleksible og smart indrettet. Mange af deres køleskabe giver dig mulighed for at tilpasse det dine egne behov, hvis du ønsker en bestemt højde på hylden.

Et LG køleskab er ligeledes effektivt hvad angår fugtighed og holdbarhed på dine madvarer. LG giver typisk 10 års garanti på sine kompressorer – skulle den gå i stykker, så får du en ny. Det betyder at du altid har en velfungerende kompressor, der sikre frisk, kold og ensartet lufttemperaturer i hele køleskabet – dermed de bedste forhold for dine mad- og drikkevarer. Opbevar mere og i længere tid i rummelige køleskabe med et kompakt og slankt ydre. LG køl fokuserer på lavt energiforbrug og funktioner, der sikrer den bedst mulige opbevaring af mad og drikke. Med et LG køleskab vil du opleve en nemmere hverdag, hvor mad holder længere og smager endnu bedre. 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.