Bedste trådløse routere i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
1. Linksys
EA6900
Klik
2. TP-Link
Archer C9
Klik
3. ASUS
RT-AC87U
Klik
4. Google
Home Wi-Fi
Klik

Læs mere om de bedste trådløse routere i test

Der kan være stor forskel på hver enkelt router og dens funktioner, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Her er de mest populære modeller samlet, og er med til at give dig et overblik over de bedste routere på markedet.

 

Linksys EA6900

Signifikant hurtigere forbindelse
Wireless-AC teknologi
Tre antenner til et bedre signal i huset
Fire gigabitporte + USB 2.0 og 3.0

Router som passer til den store familie

Med denne Linksys EA6900 får du hele 4,3 gange hurtigere forbindelse end almindeligt trådløst og derudover hele 1900 Mbps på den trådløse overførsel. Denne trådløse Linksys EA6900 er en unik trådløs router som passer perfekt ind i familien med en masse HD streaming, gaming og almindelig surfing på nettet.

Routeren benytter wireless-AC teknologi som styrker den utrolige gode forbindelse og samtidig sidder der hele tre antenner på routeren således at signalet forbedres rundt i hele huset. Routeren EA6900 har derudover også USB indgange til både 2.0 og 3.0 så både din printer og eksterne harddiske kan blive delt. Routeren fra Linksys har også fire gigabitporte således at du kan tilslutte enheder der får hele 10 gange hurtigere hastigheder end Ethernet.

Linksys Smart Wifi er funktionen der giver rådighed over at styre dit hjemmenetværk på din smartphone ligegyldig hvor du befinder dig. Du kan sætte grænser på nettet, lave sikre gæsteadgangskoder og styre hvilke enheder der skal have den bedste forbindelse. Linksys EA6900 har en super nem opsætning og har et lækkert design således at routeren kan stå fremme.

Hvad siger anmeldelserne?

Købere af denne router EA6900 fra Linksys er utrolig god og har en super forbindelse til den store husstand. En køber skriver følgende på den danske hjemmeside wupti.com: “Har lige pakket den ud og sat den op. Det hele kører nemt og automatisk med den automatiske guide der er når du kobler op på nettet med din browser. God trådløs forbindelse i hele huset med både 2.4 og 5 GHz. Nem App til telefon med mange indstillingsmuligheder. “

 

Dual-Band teknologi sikre stabilt signal
1,9 Gbps overførselshastighed
Hele 3 antenner til bedre signal i huset
USB porte til ekstern harddisk og printer

TP-link Archer C9 router – super signal

RP-Link Archer C9 er den trådløse router som har et klassisk design og er en AC1900 router med Dual-Brand teknologi som er med til dig et kanon signal. Overførselshastigheden ligger på 1,9 Gbps hvoraf 1,3 Gbps kommer via 5GHz og 0,6 Gbps kommer gennem en 2,4 GHz frekvens. Denne trådløse router fra TP-Link har en 1 GHz Dual Core processor som giver alle dine netværksenheder et utrolig signal til både streaming i HD, gaming samt surfing og dataoverførsler.

På denne TP-LINK router er der hele 3 antenner som er med til at styrke signalet rundt omkring i hele huset. Routeren kører med et Beamforming teknologi som sender signalet direkte hen mod dine enheder således at signalet bliver bedst muligt. Dermed kan du roligt regne med super signal ligegyldig hvor du sidder og streamer med computeren eller hvor dit TV er sat til. I routeren fra TP-Link er der to USB porte således at du nemt kan tilslutte både en ekstern harddisk og en printer direkte i routeren.

Anmeldelser

Denne TP-Link Archer C9 router lever generelt op til købernes behov for dækningen i huset. En køber af netop denne router skriver følgende: “Jeg var i starten lidt skeptisk for prisen, men det var nok bare fordi jeg ikke vidste hvad en ordentlig router koster. Købte den ren og skær på baggrund af de anmeldelser jeg har læst og så spændt frem til at prøve den selv. Vi havde før problemer med netflix på apple tv hvor vores tidligere router stod på en afstand af ca. 4 meter og der var højest 5-10 M/BIT på trådløs ud af 60. Efter jeg købte denne router testede jeg den trådløse forbindelse og wupti vi havde nu 55-60 M/BIT på trådløs forbindelse!! Vil helt klart anbefale dette produkt. “

 

ASUS RT-AC87U

Fantastisk signal med 4 antenner
En rækkevidde på 465 kvadratmeter
Lækkert design og høj hastighed
Har både USB 2.0 og USB 3.0

perfekt overførselshastighed og bredt signal

Denne ASUS RT-AC87U trådløse router har hele 4 antenner til at styrke dit signal rundt omkring i hele huset. Antennen er estimeret til at kunne ramme sit publikum indenfor 465 kvadratmeter. ASUS routeren giver dig en dataoverførsel på op til 2334 Mbps og dermed kan du uden problemer streame HD film/serier, spille online spil uden forbindelsen hakker og samtidig downloade store filer ned.

Designet på denne trådløse router fra ASUS er stilfuldt og dermed kan routeren sagtens stå et sted i stuen uden at dette vækker opmærksomhed. Routeren er ikke stor og klodset og dermed kan der altid findes en passende plads til at få et perfekt signal med trådløst internet i dit hus. I routeren RT-AC87U fra ASUS finder du både USB2.0 og USB3.0 således at din eksterne harddisk og printer kan kobles til routeren direkte. Når dine USB sticks er placeret, kan du nemlig uden problemer både printe dine billeder og ungernes opgaver ud på kontoret mens routeren sidder et andet sted. Du kan uden problemer både uploade og downloade dine filer til din eksterne harddisk uden forbindelsen svigter.

Anmeldelser af denne router

Købere af denne trådløse router RT-AC87U fra ASUS er generelt tilfredse med rækkevidden og signalet på routeren, og som det også fremgår at produktbeskrivelsen har denne router en fantastisk og forstærket forbindelse på den utrolige rækkevidde på hele 465 kvadratmeter. En køber skriver følgende: “Jeg fik denne router hjem for nogle måneder siden og kan kun sige positive ting om den. Nem og setup, god rækkevidde og god kunde service hvis der sker noget “

 

Google home Wi-Fi System

Ny teknologi, som kan koble flere sammen
Smart og moderne router design
Mulighed for at koble til flere enheder
Styres via app – få et “smart home”

Google sørger for en pålidelig forbindelse

Google Home Wifi sørger for at opfylde alle dine behov for både sikkerhed, signalstyrke og enkelthed. Google Home Wifi sørger for at signalet rundt omkring i dit hus er dækket til perfektion. Designet på Googles nye router er enkelt og unikt og passer ind i de fleste hjem. Google har samtidig en app på markedet som tillader dig at styre routeren fuldstændig.

Du kan nemt kontrollere børnenes forbrug af Wifi og dermed og skarpe når det bliver for meget. Derudover kan du nemt se hvilke enheder der er forbundet til routeren i app’en. Endelig kan du afhængig af dit hus størrelse tilkøbe så mange Google Home router enhed, således at du altid kan have det bedste signal. Ved at tilkøbe flere enhed kan du have net i både udehuset, garagen eller skuret.

Trådløs router – har aldrig været vigtigere

En trådløs router er en utrolig vigtig del af hjemmet da alle hader langsomt internet. Ved at købe den rigtige trådløse router kan hele familien streame film/serier på samme tid, mens der bliver downloadet filer og ungerne spiller PlayStation online. Forbindelsen er helt sikkert omdrejningspunktet i forhold til hvilken slags router som passer til dit hjem. Det skal helst være sådan at alle i familien kan få lige godt signal og forbindelse uden at den hakker hos de andre. Størstedelen af nutidens produkter skal kobles op til din router, derfor er det essentielt at have den helt rigtige til dit hjem. I dag kobler man blandt andet sin badevægt og sin vaskemaskine op på sit Wi-Fi.

Derudover er det vigtigt at du får styr på hvilke funktioner og egenskaber din nye router skal besidde. Har du en ekstern harddisk eller en trådløs printer, er det muligt at der skal være USB indgange til at få disse connected så de virkelig optimalt. Afhængig af din families forbrug kan man typisk finde informationer om dette og dermed ved du hvor meget jeres nye router minimum skal besidde.

Routeren skal være hurtig og være problemfri i forhold til din forbindelse. Hvis du skal arbejde hjemmefra, samtidig med at dit barn ligger syg og spiller online, skal ingen af jer gå på kompromis angående forbindelse. Derfor er det vigtigt at I alle får en optimal forbindelse og dermed får den bedste trådløse router der passer perfekt til jeres behov.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.