Populære Postkasser

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
1. Allux
6000SR
Klik
 2. Allux
800
Klik
 3. Allux
5000
Klik
4. Allux
Grundform
Klik
5. Allux
800 – stål
Klik

 

Læs mere om de populære postkasser

Herunder kan du læse mere om nogle af de mest populære postkasser på markedet. Hvis du bor i eget hus, så er det et krav at du har en postkasse som posten kan ligges i. Der er stor forkskel på hver enkel postkasse, så du skal overveje hvilken postkasse, som vil passe bedst ind i udtrykket ved dit hus.

 

Allux 6000SR sort postkasse

Med denne Allux postklasse får du en postkasse som er designet i et flot og rubust design. Postkassen er sortlakeret i galvaniseret stål og vil se godt ud i enhver indkørsel. Standeren som du ser på billedet medfølger postkassen, så sættet er klar til at sætte op med det samme. Selve postkassen har et fjederbelastet indkast og er monteret med rukolås. Brevklappen er deusden lavet i rustfrit stål, så den vil se flot ud i de næste mange mange år. Postkassen er en yderst populær model og har således fået hele 92 anmeldelser hos Coop Shopping i skrivende stund. De mange anmeldelser har resulteret i en score på 4.4 ud af 5 stjerner til postkassen, hvilket må siges at være et rigtig pænt resultat.

 

Allux 800 – sort pakkepostkasse

Er du typen som ofte modtager store pakker, og gider du samtidig ikke at skulle ned på posthuset hver gang, for at hente din pakke? Så er denne postkasse fra Allux designet til netop dig. Postkassen er designet således at den har plads til at modtage store mængder af post, herunder også at kunne tage imod en pakke, så du altså kan spare turen ned til posthuset.

 

Allux 5000 i stål
★★★★★

En flot postkasse i stål med tilhørende stander. Postkassen er klar til brug med den medfølgende stander samme dag som du modtager den – postkassen skal blot sættes op i indkørslen. Denne postkasse fra Alux har modelnavn 5000 og er en postkasse i et helt klassisk design, som vil passe til alle huse. Postkassen er meget robust og samtidig rummelig. Den er fremstillet i galvaniseret stål for maksimal holdbarhed og leveres med fjederbelastet indkast til posen. Den samlede højde på postkassen er 170 cm. og dette er inkl. standeren.

 

Allux grundform sort postkasse

Her er der tale om ”grundform” postkassen fra Allux. Grundform er en flot og enkel postkasse, som er designet til at holde til det danske vejr. Postkassen har en stor og rummelig inderkasse, som sikrer at al din post kan være der. Postkassen er fremstillet i rustfrit stål og kommer monteret med en 6 stiftet ruko lås, som er nem at åbne og lukke. Bemærk at postkassen ikke bliver leveret med en stander, så denne skal tilkøbes, hvis du ønsker at den skal hænge på en sådanne.

 

Allux 800 postkasse i stål

Denne postkasse er specielt designet for dig som modtager mange pakke og som ikke ønsker altid at tage turen ned på posthuset, for at hente dine pakker. Postkassen er designet med at smart soft lukke funktion og er fremstillet i rustfrit stål, så den kan holde i det danske vejr mange år fremadrettet.

 

Hvilke regler er der for placering af postkasser?

I december 2010 blev postloven ændret og i den forbindelse kom der nye regler for opsætning af postkasse, eksempelvis: Alle helårsboliger, uanset byggeår, skal have en postkasse opstillet i skellet ud mod den nærmeste offentlige vej. Hvis man er gangbesværet, skal man henvende sig til kommunen, som herefter afgør, om du kan få posten leveret direkte til døren. Herefter vil kommunen give PostDanmark besked.

Brevkassen skal desuden være placeret således, at forsendelser kan afleveres i brevkassen nemt og uden særlige vaskeligheder direkte fra den offentlige vej. Alle breve (eller pakker) skal kunne afleveres i brevkassen, uden at postmanden skal væk fra vejarealet og ind på selve ejendommens, eller igennem forhave, bevoksning etc.

 

Hvordan skal brevkassen opstilles?

Brevkassen skal opstilles således at afstanden mellem brevindkastets underkant og terræn, fortov eller vej er mindst 100 cm og maksimalt 120 cm. Eksempelvis kan postkassen placeres direkte mod adgangsvejen. Postkassen skal derudover være fuldt synlig og påsat et navnskilt (indgravering eller klistermærker vil være at foretrække). Postkassen skal også være forsynet med lås. Hvis man har en helt fritstående postkasse, så skal denne være fast gjort, så man ikke med lethed kan fjerne eller rykke på den.

Hvis du bor i eget hus så er det 100% dit eget ansvar at postkassen sættes forsvarligt og korrekt op. Hvis du derimod bor i lejlighed, så er det ejeren af ejendommen som skal sørge for, at man kan få leveret post.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.