Gns. guide rating: 5

Bedste amerikanerkøleskab i test

Se liste over de mest populære modeller i kategorien nedenfor.

 Model Navn Butik
 1. LG
GSJ960NSTZ
Klik
 2. LG
GSJ761PZTZ
Klik
 3. Bosch
KAD90VI20
Klik
 4. LG
GSL360ICEV
Klik
 5. SMEG
FQ55FXE1
Klik
 6. SMEG
SBS63NED
Klik
 7. LG
GSL760SWXV
Klik
 8. Samsung
RS7567THCWW
Klik

Læs mere om de bedste amerikaner køleskabe i test

I følgende afsnit kan du læse mere om de mest populære amerikanerkøleskabe, som er dem du finder i tabellen overfor. Nedenfor sammenligner vi priserne på nettet og finder den billigeste pris til dig.

 

LG GSJ960NSTZ

★★★★★ Hos Skousen.dk
Stort og rummeligt
Sørger for god fugtighed via ventilation
Et lavt lydniveau

Stort og rummeligt

LG har produceret dette store og rummelige amerikanerkøleskab som vil passer perfekt til et familie hjem. Amerikanerkøleskabet kommer i rustfrit stål og har et utrolig lækkert design som vil passe ind i de fleste hjem. Kølekapaciteten er på hele 405 liter og dermed er der kanon god plads til alle dine dagligvarer og du kan også sagtens handle ind til hele ugen. I fryseren er der en kapacitet på 196 liter og dermed er der også rigtig god plads der.

I køleskabet er der naturligvis ventileret køling, som sørger for en ensartet temperatur og fugtighed i hele skabet. Ventileret køling gør også at dine indkøbsvarer holder sig bedre og i længere tid. Amerikanerkøleskabet er selvfølgelig udstyret med et behageligt LED lys som gør det nemt og hurtigt at overskue hvilke varer du har i både fryser og køleskab. Hvad angår energimærkningen har amerikanerkøleskabet fået scoren A++ som er det næstbedste på markedet. Du kan altså roligt regne med at forbruget forbliver lavt.

Luksus over hele linjen

Et amerikanerkøleskab fra LG er selvfølgelig utrolig lækkert og har gode funktioner indbygget. Et amerikaner køleskab er kendt for at have en god rummelighed men også at man har adgang til koldt vand og is. Amerikanerkøleskabet kan selvfølgelig levere et glas iskoldt vand direkte til et stort glas eller en drikkedunk. Derudover kan du toppe din hvidvin med knust is som let kommer ud ved et enkelt tryk. Hele skabet er naturligvis elektronisk styret og temperaturen kan nemt justeres til det ønskede fra den lækre elektroniske display.

Køleskabet er meget lydsvagt og har et lydniveau på 39 dB og derfor behøver du ikke bekymre dig om larm og støj i køkkenet. Fryseren kan fryse hele 12 kg per døgn og dermed kan du roligt lægge resterne fra aftensmaden ned i fryseren og gemme dem til næste gang. I køleskabet er der indbygget funktionen Moist Balance Crisper som sørger for at overskydende væsker fra madvarer fordamper og kondenseres. Dette sikrer mod at madvarerne bliver unødvendigt våde og derfor er der altid en god fugtbalance i hele skabet. Højden på amerikanerkøleskabet er 179 cm, bredden er 91,2 cm og dybden er 73,8 cm og dermed skal der lige gøres nogle overvejelser angående pladsen.

LG GSJ761PZTZ

★★★★★ Hos Skousen.dk
Indbygget vandtank på 4 liter
Smart LED lys i hele køleskabet
Overskydende væske fordamper let

Passer til de moderne hjem

LG har lavet det lækre store amerikanerkøleskab som er perfekt til dig som vil have adgang til is, koldt vand og masser af plads i både fryser og køleskab. Amerikanerkøleskabet passer super godt ind i de moderne hjem med det rustfrie stål, som giver et lækkert look til hjemmet. Energiklassen i skabet det næst bedste på markedet (A++) og derfor er forbruget på hele skabet i den lave ende. I køleskabet er der en kapacitet på 405 liter og derfor kan du uden problemer handle stort ind og have plads til det hele. Der findes naturligvis ventileret køl som sørger for en ensartet temperatur og luftfugtighed i hele køleskabet.

I fryseren er der også god plads og der findes en kapacitet på 196 liter og indfrysningskapaciteten er på hele 12 kg per døgn. Lydniveauet på køleskabet ligger på beskedne 39 dB og dermed behøver du ikke bekymre dig om at blive forstyrret mens du står i køkkenet. Hele skabet er elektronisk styret og kan let betjenes via den elektroniske display. Inden i både køleskab og fryser er der LED lys som giver en behagelig belysning og sørger for at det altid er nemt at finde alle varerne i både fryser og køleskab.

Indbygget vandtank

Når man køber et amerikanerkøleskab er det selvfølgelig naturligt at koble skabet til en vandtilførsel så der altid er frisk og koldt vand direkte fra skabet. Det er ikke alle der har en vandtilførsel siddende som kan kobles til skabet og derfor har LG sørger for at installere en indbygget vandtank på 4 liter, så alle hjem kan få lækkert koldt drikkevand. Derudover sørger en isdispenser for at der er adgang til knust is og isterninger til dine favorit drikke.
I hele skabet er der lækre funktioner som gør livet nemmere for dig hver eneste dag. Med funktionen Moist Balance Crisper vil overskydende væske fra madvarer fordampe så der ikke ligger en lag vand på varerne. Dette er med til at sørge for en god fugtbalance i hele skabet.

Fryseren er udstyret med en Slim Space Ice System som giver dig adgang til lækre isterninger og så optager den næsten ingen plads. Dermed har du stadig utrolig god plads til at opbevare dine frostvarer. Højden på amerikanerkøleskabet er 179 cm, bredden er 91,2 cm og dybden er 73,8 cm. Når man skal have et amerikanerkøleskab er det vigtigt at man har gjort sig overvejelser omkring pladsen, da det fylder en del mere end et normalt køleskab.

BOSCH KAD90VI20

★★★★★ Hos Skousen.dk
Flot overflade af rustfrit stål
Antifrost funktion til automatisk afrimning
LED lys og smart display

Lækkert design

Med dette lækre amerikanerkøleskab fra Bosch får du et moderne og lækkert rustfrit stål design ind i dit hjem. Amerikanerkøleskabet har en kølekapacitet på 370 liter og der er en kapacitet i frysesektionen på 163 liter. Der er altså rigtig god plads til diverse varer både på køl og på frost. Energiklassen i amerikanerkøleskabet fra Bosch er A+ som er blandt markedets allerbedste. Køleskabet er udstyret med ventileret køl og dermed vil der altid være en ensartet temperatur og luftfugtighed, selv når køleskabet bliver åbnet ofte i løbet af en dag.

En vanddispenser følger selvfølgelig med når du køber et lækkert amerikanerkøleskab og dermed kan du både få lækkert koldt drikkevand og is direkte fra dispenseren. Det er altså slut med at tænke over at stille vand på køl eller lave isterninger, fordi du har altid adgang til både knust is, isterninger og koldt vand. Amerikanerkøleskabets overflade er af rustfrit stål og er udstyret med Anti-fingerprint, som vil sige at overfladen er blevet behandlet så den ikke er modtagelig over for fedtede fingre. Derudover er overfladen utrolig nem at gøre ren.

Automatisk afrimning

Et klassisk amerikanerkøleskab er definitionen af et køleskab med fryser og tilgang til både vand og is. Dette er jo et utrolig luksuriøst produkt og derfor følger der selvfølgelig lækre funktioner med. Med Anti-frost funktionen sørger for at der ikke dannes rim på frysesiderne eller madvarerne. Når du står i køkkenet er det rigeligt at emhætten larmer og det er vigtigt for Bosch at lave produkter som har et lavt lydniveau. Amerikanerkøleskabet fra Bosch har et beskedent lydniveau på 43 dB.

Når du åbner et køleskab eller en fryser er det lækkert at kunne overskue hele skabet og derfor er der selvfølgelig LED lys, som giver en behagelig og overskuelig belysning. Derudover hele skabet elektronisk styret og har en nem og overskuelig display. Du indstiller nemt temperaturen til den ønskede og dermed får dine drikkevarer og madvarer den temperatur du foretrækker.

LG GSL360ICEV

★★★★★ Hos Skousen.dk
Stort og rummeligt
Flot og alsidigt design
LED lys og Moist Balance Crisper

Utrolig flot design

LG har lanceret dette utrolig flotte amerikanerkøleskab som har et sølvgråt design som er stilrent og passer perfekt ind i de moderne køkkener. Kølesektionen har en kapacitet på 394 liter og dermed kan du handle ind til flere dage uden at bekymre dig om pladsen. I frysesektionen får du 197 liter og du har derfor plads til både is, grøntsager og meget mere. Indfrysningskapaciteten i dette LG amerikanerkøleskab er på 12 kg pr døgn og derfor kan du altså smide en stor portion fra aftensmaden ind i fryseren og få det hele frosset ned på ingen tid.

I et køkken er der flere ting som kan larme og man skulle umiddelbart tro at et stort amerikanerkøleskab larmer meget, men det er ikke tilfældet med dette LG amerikanerkøleskab. Lydniveauet er på kun 39 dB og derfor kommer køleskabet ikke til at forstyrre dig. Når du åbner dette store rummelige skab kan mødes du at et behageligt LED lys som giver et behageligt lys. Hele skabet er elektronisk styret og kan nemt indstilles på den overskuelige display. I fryseren skal du ikke sørge for noget som helst vedligehold, da Antifrost funktionen sørger for automatisk afrimning på både frysesider og madvarer.

Funktioner og rummelighed

Når man køber et amerikanerkøleskab har du direkte adgang til dejlig koldt vand hele døgnet. Ved vanddispenseren får du drikkevand som er perfekt tempereret og du kan selvfølgelig også trykke enten knust is eller isterninger ned i dit glas. LG har sørget for at komme en række gode funktioner ind i hele amerikanerkøleskabet og gjort livet lidt lettere for dig. Med funktionen Moist Balance Crisper vil overskydende væske fordampe og kondenseres og dermed vil der ikke være væske på dine madvarer, og desuden vil fugtbalancen være passende hele tiden.

Når et amerikanerkøleskab skal passe ind i ens hjem kræver det en del plads og man skal også tænke over om man har en vand udgang til at koble til køleskabet, for at nyde de lækre fordele som følger med. Højden på dette skab er 179 cm, bredden er 91,2 cm og dybden er 71,7 cm.

SMEG FQ55FXE1

★★★★★ Hos Skousen.dk
Har en antifinger-print overflade
Frys forneden og køl øverst
Manuel isterning beholder

Passer til de moderne hjem

SMEG har lanceret dette lækre amerikanerkøleskab med integreret køleskab og fryseskuffer. Fryseskuffer er nyt på det danske marked og det giver et nemt og overskueligt overblik over hele fryseren. Amerikanerkøleskabet er et fritstående køleskab som er udført i rustfrit stål, som passer ind i de moderne hjem. Energiklassen er A+ i dette SMEG amerikanerkøleskab og ligger derfor i toppen af skalaen. SMEG har lavet køleskabet utrolig overskueligt med lange flotte hylder og det er derfor i kategorien som et dobbelt køleskab. Du åbner lågerne og har en kølekapacitet på 387 liter. I fryseskufferne er der til sammen 152 liter og to steder at opbevare frostvare.

Når du åbner køleskabet vil der komme ind masse varme ind og der vil samtidig også slippe en masse kulde ud. Dette har SMEG selvfølgelig tænkt over og har derfor sørget for ventileret køl, som opretholder en ensartet temperatur og en god luftfugtighed. I fryseren vil Antifrost funktionen sørge for at der aldrig er noget rim og du slipper derfor for at afrime, det sker nemlig helt automatisk. Lydniveauet på denne dejlige amerikanerkøleskab er på 42 dB og vil derfor ikke forstyrre særlig meget i køkkenet.

Manuel isterning beholder

Med amerikanerkøleskabet fra SMEG får du en manuel isterning beholder som giver dig adgang til at friske dine drikkevarer op på rekordtid. Både fryseskuffer og det dobbelte køleskab er elektronisk styret og du kan let indstille temperaturen så den passer perfekt til dine vare på den elektroniske display.

Det amerikanske køleskab med køleskab foroven og frys forneden kaldes French door og ses mere og mere på markedet for amerikanske køleskabe. Overfladen på hele skabet har fået en overfladebehandling (Antifinger-print) som sørger for at overfladen er mere afvisende over for fedtfingre og samtidig er nemmere at gøre ren. Højden på denne herlighed er på 182 cm, bredden er 84 cm og dybden er på 75 cm.

SMEG SBS63NED

Flot design i sort
AntiFrost funktion (ingen rim)
Frys forneden og køl øverst
Manuel isterning beholder

Amerikaner køleskab sort

Lækkert stort amerikaner køleskab fra SMEG i en flot og elegant sort farve. Amerikaner køleskabet er definitionen af den klassiske side-by-side køle fryseskab hvor fryser og køleskab sidder side om side. Dette stilfulde amerikaner køleskab har en flot overflade og vil passe godt ind i de sorte køkken. Energiklassen ligger blandt markedets allerbedste med en score på A+. Dermed kan du altså godt forvente at amerikaner køleskabet giver dig et lavt månedligt forbrug.

I kølesektionen findes der en kapacitet på 368 liter som giver god plads til det daglige indkøb, og det er alt lige fra flasker til grøntsager. I fryseren er der plads til 176 liter og du kan derfor uden problemer opbevare en masse frostvarer på samme tid. Indfrysningskapaciteten ligger på 13 kg per døgn og der findes selvfølgelige automatisk afrimning. AntiForst funktionen er en luksus til dig, så du slipper for at afrime fryserens sider og samtidig skal du ikke tænke over om der kommer til at ligge lidt frost på dine varer.

Elektronisk temperaturstyring

SMEG har en super flot elektronisk display på amerikaner køleskabet og her kan du nemt indstille temperatur på både køleskab og fryser. Lydniveauet på hele skabet er på 43 dB som er i den lidt høje ende i hvad der ellers er på markedet, men det er ikke højt nok til at være forstyrrende på nogen måde. I køleskabet findes der ventileret køling som sikrer en ensartet temperatur, selvom køleskabet bliver åbnet ofte indenfor kort tid og samtidig opretholdes en fornuftig luftfugtighed i hele skabet.

Med et amerikanerkøleskab er fordelen tit at der er adgang til dejlig koldt drikkevand hele tiden, og dette amerikanerskab fra SMEG er bestemt ikke nogen undtagelse. Vanddispenseren giver dig koldt vand og lige som meget som du ønsker. For at få drikkevand skal der kobles en vandtilførsel til ellers skal der en vandbeholder til. Et amerikanerskab fylder en del mere end et typisk køleskab og dette skab måler 180 cm i højden, 91 cm i bredden og 72,5 cm i dybden.

LG GSL760SWXV

Om produktet

Dette elegante amerikanerkøleskab fra LG har en enorm volumen og henvender sig til den de større husstande med mere end 5 personer samlet. Det er udarbejdet i enkelt design i klassisk hvid og har en nettovolumen på hele 601 liter. Det er dermed en af de absolut større amerikanerkøleskabe på markedet.

Skabet er udstyret med LG’s egen Linære Kompressor, der sikre en energiklasse A+ og et forbrug på omkring 419 kWh årligt. Dette kombineres med 10 års kompressor-garanti fra LG, så du er sikker på at køleskabet ikke pludselig går i stykker. LG har formået af reducerer støjniveauet markant, og det er her reduceret til kun 39 dB, hvilket ikke er meget.

Køleskabet har en højde på 179 cm, en bredde på lidt over 91 cm og en dybde inklusiv håndtag på knap 74 cm. Denne model har en nettovægt på 124 kg.

Funktioner

GSL760SWXV har aktiv køling med Multi Airflow, som giver jævnere temperatur og hurtigere nedkøling af madvarerne og dræner uhygiejnisk kondensvand fra køleskabe. Desuden er skabet udstyret med Total No Frost, som sikrer et kondensfrit køleskab og afrimningsfrit fryseskab – så slipper du for at afrime og sparer samtidig penge på strømmen.

Denne LG model har LED touch display og LED inderbelysning for høj brugervenlighed. Derudover har modellen flere smarte skuffer og hylder, som gør at du kan arrangerer et mere personligt køleskab.

Sidst men ikke mindst har dette amerikanerkøleskab en smart og effektiv is- og vanddispenser, der altid giver dig koldt og friskt vand. Fra isdispenseren kan du få både hele og knuste isterninger. Slim SpacePlus-isdispenser optager ikke unødvendig opbevaringsplads i fryseren. Så kan du både få maksimal opbevaringsplads til dine frostvarer og isterninger med det samme.

Et smart LG amerikanerkøleskab med energiklasse A+, flot design i klassisk hvid, enorm stor kapacitet og effektiv vand- og isdispenser som ikke optager for meget plads i fryseren. Derudover skal du ikke tænke på afrimning i den rigtig store frysedel. Alt i alt får man meget for pengene ved dette amerikanerkøleskab, som der desuden er 10 års kompressor-garanti på. Et godt køb hvor man får værdi for pengene.

 

Samsung RS7567THCWW

Om produktet

Hvis du skal forkæle dig selv og ikke gå på kompromis med det billigste køleskab, så kunne modellen her meget vel være en mulighed. Der er tale om et rigtigt ‘amerikanerkøleksab’, hvor der bestemt ikke er sparet på pladsen eller de mange funktioner. De mange funktioner kan du læse mere om i det separate afsnit der handler herom.

Køleskabet er designet i rustfrit stål, som er et materiale man aldrig går galt i byen med. Køleskabet passer således i alle typer køkkener, ligemeget hvilke materialer du ellers har brugt. Køleskabet kan uden problemer placeres tæt på et evt. spisested/stue, modellen har nemlig et lydnivau på kun 39dB. De 39 decibel er meget lavt, og er bestemt ikke et niveau som vil genere dig i hverdagen.

Køleskabet er en af de større modeller, så her er plads til selv den store families madvarer. Køleafdelingen som du åbner til højre har plads til 361 liter, og fryseafdelingen til venstre har plads til 176 liter. Bare fryseafdelingen har lige så meget plads, som nogle almindelige køleskabe har.

Funktioner

En af de mest væsentlige funktioner (og en af grundende til at folk vælger et amerikanerkøleskab) er vanddispenseren, som du finder foran fryseafdelingen. Vanddispenseren giver dig altid mulighed for at få koldt vand, derudover kan du også vælge imellem knust is og almindelige isterninger.

I nogle køleskabe er der ekstremt dårligt lys, så dårligt at man knap nok kan se hvad der står på de nederste hylder. I dette køleskab er sagen dog en helt anden, det er nemlig udstyret med det som Samsung kalder deres LED tower belysning. Tower belysningen sidder i hele bagvæggen og giver derfor et langt bedre lys, end én enkelt pære siddende øverst ville kunne gøre.

Det er en omstændig opgave at skulle afrime ens fryser, fordi der har dannet sig store isklumper og rim på væggene. Køleskabet her er heldigvis udstyret med en NoFrost-funktion, som gør at køleskabet i virkeligheden afrimer sig selv. Du skal derfor ikke bruge tid på dette, og kan i stedet bruge tiden mere fornuftigt.

Der er ingen tvivl om at dette køleskab, er en af de bedste modeller på markedet. Det er designet i flot rustfrit stål, og byder på rigtig meget køle- og fryseplads. Modellen har derudover den eftertragtede vand og is dispenser, som mange ønsker i et stort køleskab. Selvom køleskabet har mange funktioner, så er det årlige energiforbrug kun på 442 kWh, hvilket vi ser som et stort plus.

Samsung RS7527THCWW

Om produktet

Her er der tale om et flot og eksklusivt amerikanerkøleskab fra Sydkoreanske Samsung. Med dette flotte amerikanerskab får du en model i klasse A+, som er den tredje bedste klasse på energiskalaen. På den måde tager du hensyn til både miljø og din fremtidige elregning. Udover en energiklasse A+, får du et støjsvagt køleskab på beskedne 39 dB, som ikke vil give nogle gener.

Dette Samsung amerikanerkøleskab har en kølekapacitet på 361 liter og en frysekapacitet på 209 liter. Med den størrelse er dette amerikanerskab velegnet til en husholdning i størrelsesordenen 5-6 personer. Denne hvide model har en højde på knap 179 cm, 91,2 cm i bredden og 74,5 cm dyb inkl håndtaget.

Funktioner

I køleafdelingen finder du blandt andet et twin cooling system, der producerer ventileret køl, som hjælper til at holde dine madvarer friske i længere tid. Indbygget i køleskabet er der også en moderne LED-belysning, hvor du får behagelig og effektiv belysning over dine mad- og drikkevarer. Køleskabet har 5 hylder i glas, og 2 skuffer, som er godt til grøntsager, pålæg eller friskt kød.

Normalvis har et amerikanerkøleskab is- og vanddispenser, men det har denne model ikke. Det er derfor ikke nødvendigt med en vandtilkobling, såfremt du ikke har den mulighed i dit køkken. Du får dermed en skarp pris.

I fryseren finder du ligeledes en masse hylder og dørlommer, som kan rumme alverdens madvarer, som du måtte ønske at fryse ned. I fryseren er der også indbygget LED-belysning.Denne model har et digitalt display til kontrol af temperatur i henholdsvis fryser og køler, samtidig med at den har en døralarm.

Dette hvide Samsung amerikanerkøleskab kan i sær anbefales til familier på 5-6 personer. Væsentligt er at nævne den manglende vanddispenser, så er det et krav, skal man kigge på en anden model. Modellen giver ellers meget værdi for pengene, hvor du får et stort og rummeligt køleskab i energiklasse A+, til en overkommelig pris i forhold til lignende modeller på markedet.

Samsung RS7527THCSR – UDGÅET

Om produktet

Et populært amerikanerkøleskab fra Samsung. Modellen her er lavet med henblik på at være så energivenlig og strømbesparende som overhovedet muligt. På årlig basis bruger modellen ca. 399 kWh, hvilket måske kan synes som meget, men hvis du tager dets størrelse og funktioner i mente, så er det faktisk et ganske fint nummer.

Køleskabet er designet i et meget alsidigt udtryk, primært bestående af rustfrit stål. Designet passer godt ind i ethvert køkken, hvor der er plads nok. Netop plads skal du have, hvis du ønsket et amerikaner køleskab. Køleskabet er nemlig hele 91 cm bredt og både fryser og køleafdeling kan åbnes med en dør.

Modellen byder på mange smarte funktioner, som uden tvivl vil gøre køleskabet til en fornøjelse at benytte i hverdagen. Modellen har scoret rigtig gode anmeldelser hos kunderne, som er helt vilde med deres køb. Hvis du fortsat er interesseret, så læs videre i følgende afsnit om køleskabets funktioner.

Funktioner

Det er vigtigt at have et godt lys når køleskabsdøren bliver åbnet og man skal finde sine madvarer. Der er køleskabe som kun er udstyret med én enkelt pære, som kun kan lyse et par af hylderne op – ellers er der bare mørkt i køleskabets andre afkroge. Dette problem kan vi i hvert fald garantere at du ikke vil opleve med køleskabet her. Køleskabet er nemlig udstyret med Samsungs såkaldte LED tower-belysning, som løber langs hele bagvæggen, frem for at sidde i loftet eller siden. Tower belysningen skaber et fantastisk lys, som gør det en fornøjelse at åbne køleskabsdøren hver gang.

At ens madvarer kan holde sig friske i så lang tid som muligt, er noget som nok de fleste forbrugere ønsker. Samsung har tænkt over dette, hvilket er grunden til at de har udstyret modellen med deres Twin Cooling System®. Systemet fungerer på den måde at den køler hvert kammer uafhængigt at hinanden. Luften i fryseren forbliver tør og luften i køleskabet holder fugten, så madvarerne opbevares mest optimalt.

Kølesystemet er kombineret med en anden funktion som Samsung kalder Multi Flow. Denne funktion sikrer via små ventiler placeret over hver hylde, at der holdes en jævn temperatur i hele køleskabet, på tværs af alle hylder. Dermed undgår du eksempelvis at fødevarerne på nogle hylder, bliver markant koldere end på andre.

Samsung RS7527THCSR er et køleskab hvor du får lidt mere end bare et almindeligt køleskab. Du får et flot design, masser af plads og en meget stabil køleoplevelse. Køleskabet anbefales til alle, som leder efter et kvalitetkøleskab, som har plads til selv den helt store familie.

LG GSL761PZUZ – Stort amerikanerkøleskab i stål

Om produktet

Dette elegante amerikanerkøleskab fra LG har en enorm volumen og henvender sig til den de større husstande med mere end 5 personer samlet. Det er udarbejdet i stilrent design med rustfrit stål og har en nettovolume på hele 601 liter. Det er dermed en af de absolut større amerikanerlkøleskabe på markedet.

Skabet er udstyret med LG’s egen Linære Kompressor, der sikre en energiklasse A++ og et forbrug på omkring 376 kWh årligt. Det betyder at modellen er blandt de bedste på markedet hvad angår energiforbrug, og du sparer derfor mange penge på den årlige elregning. Dette kombineres med 10 års kompressor-garanti fra LG, så du er sikker på at køleskabet ikke pludselig går i stykker. LG har formået af reducerer støjniveauet markant, og det er her reduceret til kun 39 dB, hvilket ikke er meget.

Køleskabet har en højde på 179 cm, en bredde på lidt over 91 cm og en dybde inklusiv håndtag på knap 74 cm. Denne model har en nettovægt på 124 kg.

Funktioner

GSL761PZUZ har aktiv køling med Multi Airflow, som giver jævnere temperatur og hurtigere nedkøling af madvarerne og dræner uhygiejnisk kondensvand fra køleskabe. Desuden er skabet udstyret med Total No Frost, som sikrer et kondensfrit køleskab og afrimningsfrit fryseskab – så slipper du for at afrime og sparer samtidig penge på strømmen.

Denne LG model har LED touch display og LED inderbelysning for høj brugervenlighed. Derudover har modellen flere smarte skuffer og hylder, som gør at du kan arrangerer et mere personligt køleskab.

Sidst men ikke mindst har dette amerikanerkøleskab en smart og effektiv is- og vanddispenser, der altid giver dig koldt og friskt vand. Fra isdispenseren kan du få både hele og knuste isterninger. Her er det vigtigt at nævne, at denne model ikke har vandtilslutning, men en indbygget vandbeholder. Det kan være relevant for dig, som ikke kan tilkoble skabet direkte vandtilførsel, men stadig ønsker en af de fedeste funktioner som normalvis følger med i et amerikanerskab.

Anmeldelser

Dette amerikanerkøleskab får gode anmeldelser, da det har en god mix af kvalitet, brugervenlig, design og så til en overkommelig pris. Som nævnt tidligere, så henvender modellen sig til den store husstand, gerne 5-6 personer, eller derover. LG’s motto er Life is Good. LG hvidevarer er skabt ud fra fire kerneværdier, som går på: innovation, stilren design, smart teknik og pålidelighed, der skal være med til at forbedre din hverdag.

Hvad er et amerikaner køleskab?

Et amerikaner køleskab er et stort køleskab, hvor du har et køleskab i den ene side og en fryser i den anden side. Navnet “amerikaner køleskab” skyldes at, amerikanere typisk har meget store køleskabe og at denne type ofte forekommer i de amerikanske hjem. Det er meget praktisk at have en køle- og frysesektion ved siden af hinanden, der hvor madlavningen finder sted.

Amerikanerkøleskabe er lavet i en fælles læsningen, altså i én enhed. Dette er med til at gøre disse model ekstra rummelige, hvilket er en fordel når ens mad- og drikkevare skal fordeles og organiseres. Det er derfor et krav at man har godt med plads i sit køkken, hvis man skal kunne have plads til disse modeller, som typisk har en bredde på 750-1200 mm – altså omkring en meter. Et køleskab i denne størrelse bliver man hurtig afhængig af, da det både kan gøre livet lettere og lidt smartere.

 

Amerikanerkøleskabe og dets funktioner

Meget typisk amerikanerkøleskab finder du en indbygget vanddispenser samt dispenser til isterninger. Det giver lynhurtig adgang til iskoldt vand, hvilket kan være rigtig belejligt. Som ofte er pladsen taget fra fryserdelen, i sær hvis den også skal kunne lave isterninger.

Som et relativt nyt tiltag er der blevet opfundet en “låge” på nogle af modellerne, som giver direkte adgang til køleskabet uden at skulle åbne døren. Du kan på den måde få lynhurtig adgang til mælken, juicen eller en vandflaske du har stående.

Amerikaner køleskabe indeholder også mere tekniske funktioner såsom Nofrost, der er et automatisk afrimningssystem, hvilket gør, at det ikke er nødvendigt at afrime frysesektionen, da dette klares helt automatisk. En anden nævneværdig funktion, som også vil være at finde i en del amerikaner køleskabe, er lynfrys/superfrys. Denne funktion gør, at amerikaner køleskabet i en rum tid vil kunne indstilles til at fryse mere intensivt, hvilket er en fordel at benytte sig af, når fryseren skal fyldes med nyindkøbte varer.

Som helt nyt har nogle modeller en funktion kaldet “InstaView”. Med det kan du banke på dørens rude, som så tænder lyset inde i køleskabet, og du kan se indholdet i skabet. Dette er en mere luksuriøs funktion og de amerikanerkøleskabe som har denne funktion koster også væsentlige mere end gennemsnittet.

 

Overvejelser inden køb af amerikanerkøleskab

Det første du skal gøre når du skal vælge et nyt amerikaner køleskab er at finde ud af, hvilken størrelse der passer ind i dit køkken og derefter beslutte dig for designet. I dag er de fleste mennesker tilbøjelige til at gå til fransk dør (french door) køleskabe, fordi de ser slanke ud og har store hylder og skuffer, der holder frugter og grøntsager i øjenhøjde. Du foretrækker måske en side-by-side model, hvis du vil have en større fryser, en klassisk top-fryser, eller et køleskab med god dybde for at spare værdifuld plads og give dit køkken en mere luftigt look. (Vi anbefaler specifikke modeller i vores guide til de bedste amerikanerkøleskabe).

Et amerikaner køleskab er et stort og komplekst køb til husstanden, så vi opfordrer også dig til selv at tænke over forskellige ting inden du kaster du ud i et køb. Du kan læse en masse om de forskellige modeller her og dermed får du et bedre overblik over hvad du kan vælge i mellem. Denne vejledning hjælper dig med at tænke over de rigtige spørgsmål om ethvert køleskab som du kunne være interesseret i. Og når du køber dit næste amerikaner køleskab, anbefaler vi, at du får en udvidet garanti gennem forhandleren.

Hvilken størrelse amerikanerskab skal du købe?

Den vigtigste beslutning du skal træffe inden du køber et nyt køleskab er at bestemme, hvilken størrelse der passer til dit lige præcis dit køkken. Køleskabe og frysere er normalt angivet ved deres kapacitet i liter, men det er mere vigtigt at fokusere på de ydre dimensioner – og bredden er normalt den begrænsende faktor.

Det er vigtigt at du måler korrekt op, så du præcis ved hvilken størrelse amerikanerskab som vil passe hjem til dit hus. Det er derudover også vigtigt at tænke over der skal være luft bagved amerikanerkøleskabet for at have plads til vandtilførsel, el og luft til at køleskabet kan få love at ånde. Der udskilles selvfølgelig noget varme fra amerikanerskabet og dermed skal der være plads til at denne luft ikke går direkte mod væggen. Endelig, og især hvis du flytter op i størrelse med dit nye køleskab, måler du indgangen til dit køkken og dit hjem. Det er ikke godt at købe et nyt køleskab, hvis du ikke rent faktisk kan få det ind gennem døren.

Som nævnt tidligere lægger producenterne stor vægt på den interne måling i liter. Vi anbefaler, at du sætter dette lavt på din liste over kriterier. For det som er det vigtigste er pladsen i skuffer og på hylder frem for den målte volumen. For det andet er der ingen standard for, hvordan de forskellige producenter måler dette, så der er ingen måde at sammenligne dem på. Men som en tommelfingerregel kan en familie på fire passe det gennemsnitlige amerikanerskab på omkring 500 liter. Derudover har jeg indkøbsvaner også meget at skulle have sagt, da der er stor forskel på at handle én enkelt gang om ugen fremfor flere gange i løbet af ugen.

Hvilken dør stil skal du vælge til køleskabet?

Efter dimensionerne er på plads er det på tide at finde ud af, hvilken dørstil der passer bedst til dig. Franske døre er i øjeblikket den mest populære, men hvis du har pladsbegrænsninger eller er på et budget, vil du måske vælge en anden stil. Der er fordele og ulemper ved de fleste dørstile og det er helt individuelt hvilke stil man foretrækker.

Franske døre (French door)

Modellen med French door har en bundmonteret fryser, der åbner som en skuffe og to døre på køleskabet. Fryserskuffen er utrolig stor og du kan have en masse frostvarer liggende og samtidig bevare overblikket over hvilke ting du har frosset ned. Køleskabet åbnes, som navnet også antyder, som en fransk dør. Det er altså to døre som åbnes i midten og åbner udad. Du får dermed et utrolig godt overblik over det gigantiske køleskab som gemmer på alle dine madvarer. Køleskabet er en slags dobbelt køleskab som bare er stort og lækkert.

Du bør overveje et French door køleskab, hvis du:

Spiser du hovedsagelig friske råvarer eller mejeriprodukter er et French door køleskab et godt valg. Det beskriver de fleste mennesker. Den gennemsnitlige person åbner køleskabet fem til syv gange oftere end fryseren, viser undersøgelser, så et French door køleskab er ofte det mest praktiske. Med køleskabet i midten og øjenhøjde er der let adgang til ting som frugt, grøntsager, mælk og juice.

Ikke er bekymret over en mindre organiseret fryser. Fransk dør frysere har tendens til at have meget få hylder, men består normalt af en enkelt eller to skuffer. Derfor er det vigtigt at du ved hvor tingene er i fryseren, da det er sjældent at du vil kunne se alt der ligger i.

Opbevarer brede retter eller beholdere. Pizza-bokse, store fade mm. er mere tilbøjelige til at passe ind i et fransk dør køleskab eller fryser end i et smallere side-by-side amerikanerskab.

Er begrænset af din køkkenplads, vil et French door være et godt valg. Fryseren i en French door trækkes lige ud, fremfor at åbne som en normal dør. Køleskabets dobbelte døre strækker sig kun halvt så langt som en enkelt fuld bredde dør, når den åbnes, hvilket betyder, at denne stil kan fungere godt i smalle rum.

Side-by-side

Et amerikanerkøleskab kaldes også typisk et side by side køleskab. Dette gør det at den enkle årsag, at side-by-side køleskabe er delt lodret, med fryseren til venstre og køleskabet til højre. I nogle tilfælde kan man også få den øverste del som køleskab mens den nedeste del er fryser, enten som skuffer eller med dør som åbning.

Et side by side køleskab er til den større husholdning, der har rigeligt med plads i køkkenet og som ønsker et smart og moderne køle-fryseskab med plads til det daglige indkøb.

Overvej et side by side køleskab, hvis du:

Spiser næsten lige meget frossen som frisk mad. Side-by-side køleskabe har mere lodret opbevaringsplads til frossen mad, og det er også lettere at se og organisere din frosne mad, fordi den frosne sektion har flere hylder i øjenhøjde.
Ønsker premium-funktioner til en god pris. Side-by-side har tendens til at koste mindre end et amerikanerskab med French door, selvom der stort set er samme kvalitet af interiør og faciliteter.
Begrænses af din køkkenplads. Ligesom French door modeller passer side-by-side til smalle køkkener, fordi dørens svingradius ikke er så stor som en dør på en traditionel top-fryser enhed.

Top fryser (almindeligt køleskab)

Top fryse modeller har, som navnet også indikerer, en topmonteret fryser og en bredde dør på køleskabet. Det er det klassiske køleskab, som ses i rigtig mange hjem. På trods af den stigende popularitet af French door modeller, er top frysere stadig meget populære. En top fryser model er klassisk og kan variere meget i deres funktioner og derfor kan du også vælge de funktioner som du bedst synes om.

Fordelen med et top fryser køleskab er at disse typisk kommer uden vanddispenser og derfor er der færre ting som egentlig kan gå i stykker. Derudover benytter disse skabe ikke ligeså meget energi som et stort amerikanerskab. Det er en fordel hvis du kan købe et amerikaner køleskab på tilbud, da prisen her vil minde meget om et godt køleskab med fryser foroven. Dette er altså et skab uden vandtilslutning, og der må vandet blive stillet i en beholder eller flaske og sættes i lågen.

Bund fryser (almindeligt køleskab)

Bundfryser modellen er også en mulighed som minder meget om top fryser modellen, forskellen ligger i navnet, at fryseren er placeret i bunden. Denne model er også populær på mange markeder og ses ofte rundt omkring. Når fryseren er placeret i bunden er det typisk i skuffer og dermed kan organiseringen være lidt forvirrende. Der er typisk flere skuffer og dermed kan du inddele dine frostvarer så godt som muligt. Bund fryseren egner sig godt til familie og hjem hvor varerne man har typisk er i køleskabet.

Køleskab uden fryser

Hvis du har brug for at spare plads i dit køkken, vil du spare penge på dit køb og er interesseret i at sænke dine månedlige elregninger, så kan du overveje at købe et køleskab uden fryser. Denne type model er en god mulighed for folk, der ikke kan lide at spise nogen form for frossen mad, nemt kan komme til dagligvarebutikken med jævne mellemrum, så de kan være sikre på, at de altid har friske råvarer.

Køleskabet uden en fryser er også en god mulighed hvis man ønsker at have en fryser stående i bryggerset eller skuret og slippe for at optage unødvendig plads i køkkenet. Dette giver en god måde at adskille al din mad på. Der er mange grunde til, at folk overvejer fryserfrie køleskabe og på grund af det er der en række gode muligheder, som du kan vælge.

Mini køleskab

Det klassiske mini køleskab er ikke kun henvist til universitetsstuderende længere. De giver en fantastisk måde at tilføje lidt ekstra køleopbevaring til dit hjem uden at skulle gøre det fulde engagement i at købe et stort køleskab. På grund af deres størrelse koster de mindre og optager ikke meget plads i et hjem. Mange boligejere køber mini køleskabe til at placere i baren i deres hjem eller i deres “mandehule”, hvor de kan fylde den med drikkevarer og snacks til at se sport eller spille kort med venner.

I et mini køleskab kan du opbevare drikkevare en smule mad eller hvad du ønsker. Er mini køleskabet placeret ved baren kan du med fordel smide alle dine drikkevarer fra dit normale amerikaner køleskab eller dit normale køleskab over i mini køleskabet og på den måde skabe mere plads til madvarer. Mini køleskabet er ren blær og vil helt sikkert give drengene og gæsterne lidt at kigge på.

Andre typer af køleskabe/amerikanerskabe

Der findes altså rigtig mange muligheder når der skal vælges det bedste køleskab eller amerikanerskab til dit hjem. Der findes de listede muligheder ovenfor og så findes der også lidt flere at vælge imellem. Amerikanerskabe kommer i mange forskellige udgaver, hvor der findes skabe med vandtilslutning men også vandbeholdere. Her opbevares vandet i beholderen og dermed vil det også være muligt at få et tempereret glas vand når man ønsker det. Dit næste amerikanerkøleskab eller normale køleskab kan være svært at vælge imellem og derfor kan det også betale sig at lave det rigtige forarbejde så du vælger rigtigt i første omgang.

Amerikanerskabe kan købes mange steder og der er mange mærker at vælge imellem hvis man først begynder at undersøge markedet for hvilket amerikanerkøleskab som man kunne tænke sig. Amerikanerskabe kan komme fra mærker såsom Samsung, LG, Siemens, Blomberg, SMEG, Bosch, Whirlpool, Beko, liebherr, AEG osv. Amerikanerkøleskabe kan købes hos Elgiganten, Skousen, Power og mange flere hjemmesider. Der bliver lavet en masse forskellige slags test på de forskellige amerikanske køleskabe. Prismæssigt er der er lidt svingninger afhængig af hvilket mærke, type og funktioner som du ønsker i dit skab.

Det findes billige amerikanske køleskab som kunne være passende til dig som ikke vil bruge en formue på dit næste luksus amerikanske køleskab. Farverne på de amerikanske køleskabe er typisk rustfrit stål, hvidt eller sort. Hvis man ønsker et amerikansk køleskab som er i den dyre ende men man ikke føler budgettet er til det, kan man altid prøve at købe et brugt amerikansk køleskab på en hjemmeside. Der er naturligvis mange forskelle på de amerikanske køleskabe og indbygningen vil typisk også være en ting som kan være forskellige i de mange modeller og typer.

Udfordringer ved amerikanerkøleskab

Før du forpligter dig til en bestemt type dør, skal du sørge for, at dørene vil kunne svinge frit uden at ramme andre apparater, blokere gangen eller ramme en væg. Køleskabsdørene skal kunne åbne bredere end 90 grader for at fjerne hylder og kasser til rengøring. Rengøring af amerikanske køleskabe skal vedligeholdes lige så ofte som normale køleskabe. På den måde sikrer du dig, at der ikke er fedtede hylder eller ligger madrester rundt omkring.

Hvis du skal placere køleskabet direkte i et hjørne, vil de franske døre (French door) og side-by-side sandsynligvis ikke fungere (fordi en dør aldrig vil åbne helt). I dette tilfælde kan et gammeldags køleskab med fuld bredde døre være en bedre mulighed, fordi du kan skifte hængslet fra venstre til højre, hvilket giver fleksibiliteten og dermed kan døren åbnes helt.
Hvis du har en køkken ø eller et smalt køkken i køkkenet, har du måske ikke nok plads til det største amerikanerkøleskab og derfor må et normalt køleskab måske vælges til dette område. Køleskabe med franske døre eller side-by-side døre er en god mulighed i et køkken hvor begge døre kan åbnes helt og de kan sagtens presses ind mellem to skabe eller andre køkkenelementer.

Her er nogle andre funktioner, som vi mener er værd at overveje, inden vi forpligter os til en bestemt model.

Finishen

Rustfrit stål er den mest populære. Det er slidstærkt og passer ind i de fleste indretninger, og fingeraftryksresistente overflader er nu tilgængelige på nogle modeller. Vær opmærksom på, at noget rustfrit stål ikke vil holde magneter, så hvis dit køleskab er din opslagstavle, så tag en magnet med ind i butikken og tjek om det virker. Sort rustfrit stål er almindelig rustfrit med en mørk polymer belægning, og det er uden tvivl lettere at holde rent end traditionelt rustfrit stål. Regelmæssig blankt sort og hvid er ikke altid tilgængelig på avancerede modeller.

Skal amerikanerskabet passe til dine andre apparater. Farver og overfladetekstur kan variere mellem producenter, selv for noget tilsyneladende simpelt som rustfrit stål. Så hvis du vil have dine apparater til at passe perfekt, kan du blive nødt til at holde fast i samme mærke.

Håndtaget/Håndtagene

Håndtagene er en af de eneste dele af køleskabet, du vil se, når den er lukket, så det er et stort æstetisk valg for nogle mennesker. Der er to grundlæggende slags: En europæisk stil, som er kurvet og glat. En pro stil, som er lige, ofte teksturerede og mere “industrielle” udseende. Nogle producenter tilbyder begge stilarter, andre tilbyder kun en. Håndfri køleskabe, der er designet med riller på døren, er mindre almindelige, og nogle synes at disse er lidt mindre funktionelle.

Funktionelle skuffer og hylder

Skuffer med ruller åbner og lukker mere glat end dem der glider med plast-på-plast. En bred hylde i døren eller hylder som kan fjernes tillader dig at opbevare en høj flaske. Hylder i døropbevaring kan frigøre en masse hyldeplads ved at lade dig holde din saft eller mælk i døren. Mange French door køleskabe leveres med en fuld bredde skuffe under de normale skuffer; den er designet til tallerkener, men er også et godt sted at holde snacks på, som børnene kan nå. Disse funktioner er almindelige, men ikke universelle på amerikanerskabene.

Is- og vanddispensere

Disse er yderst bekvemme, og det bliver svært at finde et amerikanerskab uden i det mindste den første af disse. Tilgangen til is bliver meget nemmere med et amerikanerskab og det er en total luksus at have tilgang til både isterning, små is stykker og koldt vand.

Støjniveau

Beskrivelserne af alle de amerikanske køleskabe på denne side har deres støjniveau noteret, da klager over larm og støj på køleskabe er nemme at finde på brugeranmeldelser. Det er virkelig noget, der driver folk skøre. Brugeranmeldelser er dine bedste kilder til at få en fornemmelse for hvad andre mener om støjniveauet på bestemte modeller.

Hvad med et smart køleskab?

De mest grundlæggende “smart” køleskabe er Wi-Fi og / eller Bluetooth-aktiveret, og nogle har monterede touchscreen-tabletter, kameraer inde og apps der giver dig mulighed for at lave ting som f.eks. oprette dagligvarer og kontrollere interne temperaturer.

Hvad med energieffektivitet?

Alle nye køleskabe bruger meget mindre energi end ældre modeller, og din elregning vil næsten helt sikkert falde efter at du har opgraderet. Det er vigtigt at finde et amerikaner køleskab, som har et lavt forbrug da dit månedlige budget vil være lavt og samtidig tænker du også på miljøet. Et lavt energiforbrug er altid en god ting at kigge efter, hvis du ønsker at få et dejligt amerikanerskab hjem i dit hjem. Skalaen for hvordan amerikanerkøleskabe rangeres er på en skala som går fra A+++ til D.

Hvis et amerikanerkøleskab har fået energimærkningen A+++ kan du godt regne med at skabet er utrolig energivenligt og blandt de allerbedste på markedet. Dette giver en lavt forbrug hver eneste måned og giver muligvis et pusterum i det månedlige budget, da der ikke vil komme nogle udsving som kommer helt uventet. Ligger energimærkning derimod helt i bunden ved D, har amerikanerkøleskabet er højt forbrug som ikke er ønskeligt for nogle.

 

Fordele og ulemper ved Amerikanerskabe

Når man vælger at købe et så stort produkt som et amerikanerskab vil der naturligvis være både fordele og ulemper. Nedenfor har vi listet både fordele og ulemper ved købet af et amerikanerkøleskab, som er godt at have med i overvejelserne inden man køber.

Fordele

– Æstetisk, de ser fantastisk ud i køkkenet
– De tilbyder mere lagerplads, så du kan lagre meget mere frisk og frossen mad end traditionelle fritstående køle-fryserskabe
– Køleskabe i amerikansk stil leveres med en række funktioner som standard, herunder digitale skærme, elektronisk styring og meget mere.
– De har en ægte skattekiste af hylder og stativer, hvilket gør den ideel til at passe fødevarer i alle former og størrelser.
– Mange modeller leveres med vanddispensere og ismaskiner.

Ulemper

– Amerikansk køleskabe er lidt dyrere end konventionelle køle-fryseskabe.
– De har et højere forbrug end traditionelle modeller.
– Fordi de er større, tager de selvfølgelig meget mere plads, så det kan være for stort til dit køkken.
– De fleste modeller, der har vand- og isdispenser, skal plukkes direkte i lysnettet.
– De har færre fryseskuffer end i en konventionel fryser.
– Kan have problemer med temperaturen.

 

Sådan opbevarer du bedst dine varer i et amerikanerskab

Når man kommer hjem fra at have handlet stort ind, kan mange have en tendens til bare at smide tingene ind i køleskabet som de nu kommer op af indkøbsnettene. Dette er ikke altid en god ide da nogle køleskabe ikke er udstyret med ventileret køl som sørger for en ensartet temperatur over det hele. Derudover er der bare mange optimeringsmuligheder hvis man opbevarer tingene på en ordentlig måde.

Fryser

Lad os starte med de indlysende ting: Frysere er til opbevaring af frosne ting. Din is skal i fryseren, ligesom frosne frugter, grøntsager, kød og andre varer. Du kan også gemme et overraskende antal andre fødevarer i fryseren til senere brug, såsom tortillas, pasta sauce og endda æg. (Bemærk: Du kan fryse brød i op til tre måneder, men gem det ikke i køleskabet ellers det tørrer ud.) Tricket med frysere er at pakke fødevarer tæt i deres beholdere og holde tingene godt organiserede, da dette optimerer opbevaring og sparer også energi. I stedet for at bruge glasbeholdere der kan bryde, bør du fryse dine fødevarer ned i stabile plastbeholdere eller i fryseposer.

Døren

Døren er den varmeste del af køleskabet og bør reserveres til fødevarer, der er mest modstandsdygtige over for temperaturudsving. Opbevar krydderier, saft og andre fødevarer, der kan klare temperaturudsving her.

Øverste hylder

De øverste hylder har de mest konsistente temperaturer, mens de nederste hylder er de koldeste. En strategi fra restaurant køkkener er at placere fødevarer, der ikke behøver at blive kogt nær toppen af køleskabet. Dette omfatter rester, drikkevarer og færdigretter som tortillas, hummus og delikatesser. Urter kan holdes friske ved at placere dem oprejst i en vase eller krukke med vand. Du kan også godt holde bær her for at have nem adgang til disse.

Nederste hylder

De nederste hylder er gode for råt kød, æg, skaldyr og andet mejeri, der skal opbevares ved de koldeste temperaturer. Opbevar kød i sin originale emballage og sørg for at det er godt forseglet, for at undgå at der spredes bakterier til resten af dine varer. Det er også en god ide at opbevare mælk her, da der er koldt konstant, hvorimod mange opbevarer mælk i døren som har de største temperaturudsving i hele skabet.

Overalt

Lad vær med at proppe dit køleskab for meget på hylderne og i skufferne. Køleskabet er ikke ligesom din fryser, hvor du sagtens kan lægge tingene ned tæt sammen. Kold luft skal have luft at cirkulere rundt omkring dine varer og det vil det ikke gøre hvis varerne står for tætpakket.

Grøntsagsskuffer

Formålet med grøntsagsskuffer er at opretholde fugtige forhold, der hjælper med at bevare frugt og grøntsager. Men begå ikke fejlen ved at komme alle dine produkter sammen i en skuffe. Mange frugter, herunder æbler, ferskner, blommer og pærer producerer ethylen, et kemikalie, som hjælper dem med at modne. Desværre kan den producerede ethylen også fremme modning i andre planter, der forårsager grøntsager at blive gule eller spire. Af denne grund skal du holde grøntsager i en skuffe og frugt i en anden. Frugter og grøntsager bør altid vaskes før du spiser dem. Formålet med at vaske frugt og grøntsager før du spiser dem er for at vaske dem rene og samtidig fjerne bakterier og jord inden de skal spises.

 

Hvor skal jeg købe mit amerikaner køleskab?

Der er rigtig mange muligheder når du skal købe dit næste eller første amerikaner køleskab og det kan være lidt af en jungle at komme finde hoved og hale i det hele. Med guiden på denne side er der linket til flere forskellige forhandlere, hvor du helt sikkert vil få alle dine krav om dit amerikaner køleskab opfyldt. Det er alt fra om du vil have et amerikaner køleskab med danskvand, et almindeligt amerikaner køle fryseskab, et LG amerikaner eller et tilbud på et side by side amerikaner køleskab.

Der er mange krav at stille til sit næste køle fryseskab og derfor skal man også have alle muligheder præsenteret inden man tager den endelige beslutning. Udover de linkede forhandlere på denne side findes der også amerikaner køleskabe på fx. Elgiganten hvor du kan finde alle Elgigantens amerikaner køleskabe. Elgiganten har selvfølgelig en masse mærker og modeller såsom Samsung køleskab amerikaner, dobbelt køle fryseskab og det bedste amerikaner køleskab og dermed vil du kunne finde en model som passer dig.

Det er dog en god ting at have mente, at på denne side er der samlet de bedste amerikaner køleskabe baseret på brugeranmeldelser og test, og det er altid en god ting at se på hvad andre købere mener om deres køb af hvidevarer. Udover Elgiganten findes der selvfølgelig også andre forhandlere såsom Skousen, Power, Wupti, De3bedste osv.

 

Spar penge på elregningen

Det er ikke nogen hemmelighed at et køleskab af amerikansk stil er en smule dyrere end et normalt køleskab. Skabet i sig selv er et stort element til dit hjem og vil optage mere plads end et normalt køleskab. Et amerikansk køleskab er kendt for at være et køleskab med en dobbelt dør, hvor køleskab og fryser er ved siden af hinanden. Når du vælger at du vil have et amerikaner køleskab skal du selvfølgelig være indstillet på at pengene på det månedlige budget muligvis kan godt stige en smule, i forhold til hvad du er vant til.

Derfor er det en god ide at få lidt råd til hvordan du kan holde denne udgift så lav som mulig. Med nedenstående råd kan du sikre dig at udgiften på dit amerikanske køleskab ikke flyver fuldstændig i vejret. Dit køleskab bør indstilles til en temperatur som ligger mellem 3-5 grader celsius.

– Når madvarer skal optøs kan dette med fordel gøres direkte i køleskabet.
– Undgå så vidt muligt at proppe både køleskab og fryser.
– Indstil din fryser til en temperatur på -18 grader celcius.
– Tætningslisterne bør holdes rene og disse bør altid være fuldstændig intakte så den kolde luft fra køleskabet og fryseren ikke slipper ud, eller varm luft fra køkkenet slipper ind.
– Undgå at have køleskabet stående åbent i for lang tid af gangen, for at undgå at varme slipper ind.
– Vælg et amerikaner køleskab med en god energimærkning for at have det laveste forbrug som muligt.

Hvis disse råd følges vil du med garanti kunne opnå en lavere månedlig betaling på dit amerikanerkøleskab og dermed spare lidt penge som kan bruges på mere fornuftige ting og sager.

 

Hvornår skal man købe et amerikaner køleskab?

Når du skal ud og købe dit amerikanerkøleskab er der ingen rigtige tidspunkter at gøre dette på, men der er dog lidt overvejelser man kan gøre sig for måske at få et billigt amerikaner køleskab eller et godt tilbud. Når folk skal have et nyt køleskab er det typisk fordi det gamle er gået i stykker, man får renoveret køkken, ens gamle køleskab trænger til en udskiftning eller man finder et godt tilbud. Hvis du vil sikre dig et billigt amerikaner køleskab er der flere tilbud at hente rundt omkring.

Der kommer utrolig mange modeller på markederne og det skete relativt ofte. Når Bosch for eksempel lancerer en ny model vil den gamle model falde i pris, og her kan du score et glimrende amerikaner køleskab til billige penge. Bare fordi at der kommer en nyere model på markedet betyder det ikke at den gamle model er dårlig.

Her kan det tit betale sig at slå til og få en masse køleskab og fryser til pengene. Er du på jagt efter et brugt amerikanerkøleskab kan du finde disse på forskellige hjemmesider og ofte kan du også gøre et kup her, og få gode skabe til billigere penge.

 

2 tanker om “Amerikanerskab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.