Gns. guide rating: 5

Bedste amerikanerkøleskab i test

Se liste over de mest populære modeller i kategorien nedenfor.

 Model Navn Butik
 1. LG
GSL761PZUZ
Klik
 2. Samsung
RS7567THCWW
Klik
 3. Samsung
RS7527THCSR
Klik
 4. LG
GSL760SWXV
Klik
 5. Samsung
RS7527THCWW
Klik

Læs mere om de bedste amerikanerkøleskabe i test

I følgende afsnit kan du læse mere om de mest populære amerikanerkøleskabe, som er dem du finder i tabellen overfor. Nedenfor sammenligner vi priserne på nettet og finder den billigeste pris til dig.

 

LG GSL761PZUZ – Stort amerikanerkøleskab i stål

Om produktet

Dette elegante amerikanerkøleskab fra LG har en enorm volumen og henvender sig til den de større husstande med mere end 5 personer samlet. Det er udarbejdet i stilrent design med rustfrit stål og har en nettovolume på hele 601 liter. Det er dermed en af de absolut større amerikanerlkøleskabe på markedet.

Skabet er udstyret med LG’s egen Linære Kompressor, der sikre en energiklasse A++ og et forbrug på omkring 376 kWh årligt. Det betyder at modellen er blandt de bedste på markedet hvad angår energiforbrug, og du sparer derfor mange penge på den årlige elregning. Dette kombineres med 10 års kompressor-garanti fra LG, så du er sikker på at køleskabet ikke pludselig går i stykker. LG har formået af reducerer støjniveauet markant, og det er her reduceret til kun 39 dB, hvilket ikke er meget.

Køleskabet har en højde på 179 cm, en bredde på lidt over 91 cm og en dybde inklusiv håndtag på knap 74 cm. Denne model har en nettovægt på 124 kg.

Funktioner

GSL761PZUZ har aktiv køling med Multi Airflow, som giver jævnere temperatur og hurtigere nedkøling af madvarerne og dræner uhygiejnisk kondensvand fra køleskabe. Desuden er skabet udstyret med Total No Frost, som sikrer et kondensfrit køleskab og afrimningsfrit fryseskab – så slipper du for at afrime og sparer samtidig penge på strømmen.

Denne LG model har LED touch display og LED inderbelysning for høj brugervenlighed. Derudover har modellen flere smarte skuffer og hylder, som gør at du kan arrangerer et mere personligt køleskab.

Sidst men ikke mindst har dette amerikanerkøleskab en smart og effektiv is- og vanddispenser, der altid giver dig koldt og friskt vand. Fra isdispenseren kan du få både hele og knuste isterninger. Her er det vigtigt at nævne, at denne model ikke har vandtilslutning, men en indbygget vandbeholder. Det kan være relevant for dig, som ikke kan tilkoble skabet direkte vandtilførsel, men stadig ønsker en af de fedeste funktioner som normalvis følger med i et amerikanerskab.

Anmeldelser

Dette amerikanerkøleskab får gode anmeldelser, da det har en god mix af kvalitet, brugervenlig, design og så til en overkommelig pris. Som nævnt tidligere, så henvender modellen sig til den store husstand, gerne 5-6 personer, eller derover. LG’s motto er Life is Good. LG hvidevarer er skabt ud fra fire kerneværdier, som går på: innovation, stilren design, smart teknik og pålidelighed, der skal være med til at forbedre din hverdag.

LG GBB59SWGFB

Om produktet

Endnu et flot køle-fryseskab fra producenten LG. Denne model leveres i et hvidt design med stålhåndtag til både fryser og køler. Med energiklasse A+++, den absolut bedste, sikre du en høj miljøvenlighed og energieffektivitet, hvor man skal spare mange penge årligt. Det estimerede forbrug på køleskabet er 187 kWh pr. år.

I køledelen er der en kapacitet på 225 liter og fryseren rummer 93 liter. Dette LG køle-fryseskab gør sig mest eftertragtet hos husholdninger på 2-4 personer. Med sit lave støjniveau, kun 37 dB, ligger den bedre end det gennemsnitlige køle-fryseskab. Du undgår dermed sjøv og gener fra skabet.

Dørene på skabet leveret højrehængt, men har mulighed for at blive vendt om, såfremt det passer bedre ind i dit køkken. Højden er 190 cm, bredden er 59,5 cm og dybden er 65 cm uden håndtag. Med håndtag rækker modellen ud til 68,6 cm.

Dette køle-fryseskab henvender sig til familien på 2-4 personer, som er ude efter et moderne køle-fryseskab i hvidt design. Du får energiklasse A+++, så der bliver sparet penge på elregningen, mens du får et yderst lavt støjniveau. Flere brugere har dog klaget over indregningen, hvor man ikke har de store muligheder for justering. Man skal derfor være sikker på, at indretningen passer en i forvejen.

Funktioner

LG GBB59SWGFB har flere smarte funktioner inkluderet. LG går blandt andet meget op i at holde maden frisk, og det er der tre funktioner, som er med til at opretholde.

1. FRESH Balancer
2. FRESH Converter
3. NatureFRESH Cooling

FRESH Balancer er med til at opretholde den helt rigtige luftfugtighed er essentielt for at holde frugt og grøntsager friske i køleskabet. LG’s FRESH Balancer-skuffe er udstyret med en enkelt kontakt, som regulerer luftfugtigheden, så den er optimal til opbevaring af enten frugt eller grønt, som holder sig friskere længere.

Forskellige fødevarer kræver forskellige temperaturer for at holde sig friske, men hvordan gør man det i ét køleskab? LG har svaret, og det er FRESH Converter. FRESH Converter er en skuffe, hvor du kan vælge det rigtige temperatur til opbevaring af kød, fisk eller grøntsager.

LG’s NatureFRESH Cooling-system cirkulerer frisk luft gennem adskillige aftræk, så køleskabets indre køles mere jævnt. Op til 76 % bedre cirkulation af kold luft. Ventileret køl er klart at anbefale, da dine mad- og drikkevarer har det langt bedre i et konstant og ensartet klima uden svingninger.

I køledelen finder du altså 2 smarte skuffer, som er bedst egnet til grønt, frugt, kød og fisk, samt en smart vandhylde til dine flasker.

I frysedelen har du godt med plads, grundet de smarte og store fryseskuffer. Derudover har fryseren en NoFrost funktion, som sikre automatisk afrimning. Kort sagt betyder det, at du aldrig skal tænke på afrimning af fryseren, modsat gamle dage, hvor store isstykker tog meget af pladsen.

Anmeldelser

Brugerne er generelt tilfredse med dette LG køle-fryseskab. Et af de største problemer er indretningen, hvor flere nævner, at de gerne så den mere venlig overfor justering. En kunde skriver:

Perfekt køb!
“Rigtig lækkert køleskab med mange fede funktioner. Eneste minus er et lille bummert med indretningen. Men alt i alt en rigtig god oplevelse som vi vil have i mange år.”

På trods af indretningen, er brugerne rigtig glade for både design, energiklasse og støjniveau.

 

Samsung RS7567THCWW

Beklager, der kan ikke findes priser på dette produkt i øjeblikket. Kig igen senere.

Om produktet

Hvis du skal forkæle dig selv og ikke gå på kompromis med det billigste køleskab, så kunne modellen her meget vel være en mulighed. Der er tale om et rigtigt ‘amerikanerkøleksab’, hvor der bestemt ikke er sparet på pladsen eller de mange funktioner. De mange funktioner kan du læse mere om i det separate afsnit der handler herom.

Køleskabet er designet i rustfrit stål, som er et materiale man aldrig går galt i byen med. Køleskabet passer således i alle typer køkkener, ligemeget hvilke materialer du ellers har brugt. Køleskabet kan uden problemer placeres tæt på et evt. spisested/stue, modellen har nemlig et lydnivau på kun 39dB. De 39 decibel er meget lavt, og er bestemt ikke et niveau som vil genere dig i hverdagen.

Køleskabet er en af de større modeller, så her er plads til selv den store families madvarer. Køleafdelingen som du åbner til højre har plads til 361 liter, og fryseafdelingen til venstre har plads til 176 liter. Bare fryseafdelingen har lige så meget plads, som nogle almindelige køleskabe har.

Funktioner

En af de mest væsentlige funktioner (og en af grundende til at folk vælger et amerikanerkøleskab) er vanddispenseren, som du finder foran fryseafdelingen. Vanddispenseren giver dig altid mulighed for at få koldt vand, derudover kan du også vælge imellem knust is og almindelige isterninger.

I nogle køleskabe er der ekstremt dårligt lys, så dårligt at man knap nok kan se hvad der står på de nederste hylder. I dette køleskab er sagen dog en helt anden, det er nemlig udstyret med det som Samsung kalder deres LED tower belysning. Tower belysningen sidder i hele bagvæggen og giver derfor et langt bedre lys, end én enkelt pære siddende øverst ville kunne gøre.

Det er en omstændig opgave at skulle afrime ens fryser, fordi der har dannet sig store isklumper og rim på væggene. Køleskabet her er heldigvis udstyret med en NoFrost-funktion, som gør at køleskabet i virkeligheden afrimer sig selv. Du skal derfor ikke bruge tid på dette, og kan i stedet bruge tiden mere fornuftigt.

Der er ingen tvivl om at dette køleskab, er en af de bedste modeller på markedet. Det er designet i flot rustfrit stål, og byder på rigtig meget køle- og fryseplads. Modellen har derudover den eftertragtede vand og is dispenser, som mange ønsker i et stort køleskab. Selvom køleskabet har mange funktioner, så er det årlige energiforbrug kun på 442 kWh, hvilket vi ser som et stort plus.

 

Samsung RS7527THCSR

Beklager, der kan ikke findes priser på dette produkt i øjeblikket. Kig igen senere.

Om produktet

Et populært amerikanerkøleskab fra Samsung. Modellen her er lavet med henblik på at være så energivenlig og strømbesparende som overhovedet muligt. På årlig basis bruger modellen ca. 399 kWh, hvilket måske kan synes som meget, men hvis du tager dets størrelse og funktioner i mente, så er det faktisk et ganske fint nummer.

Køleskabet er designet i et meget alsidigt udtryk, primært bestående af rustfrit stål. Designet passer godt ind i ethvert køkken, hvor der er plads nok. Netop plads skal du have, hvis du ønsket et amerikaner køleskab. Køleskabet er nemlig hele 91 cm bredt og både fryser og køleafdeling kan åbnes med en dør.

Modellen byder på mange smarte funktioner, som uden tvivl vil gøre køleskabet til en fornøjelse at benytte i hverdagen. Modellen har scoret rigtig gode anmeldelser hos kunderne, som er helt vilde med deres køb. Hvis du fortsat er interesseret, så læs videre i følgende afsnit om køleskabets funktioner.

Funktioner

Det er vigtigt at have et godt lys når køleskabsdøren bliver åbnet og man skal finde sine madvarer. Der er køleskabe som kun er udstyret med én enkelt pære, som kun kan lyse et par af hylderne op – ellers er der bare mørkt i køleskabets andre afkroge. Dette problem kan vi i hvert fald garantere at du ikke vil opleve med køleskabet her. Køleskabet er nemlig udstyret med Samsungs såkaldte LED tower-belysning, som løber langs hele bagvæggen, frem for at sidde i loftet eller siden. Tower belysningen skaber et fantastisk lys, som gør det en fornøjelse at åbne køleskabsdøren hver gang.

At ens madvarer kan holde sig friske i så lang tid som muligt, er noget som nok de fleste forbrugere ønsker. Samsung har tænkt over dette, hvilket er grunden til at de har udstyret modellen med deres Twin Cooling System®. Systemet fungerer på den måde at den køler hvert kammer uafhængigt at hinanden. Luften i fryseren forbliver tør og luften i køleskabet holder fugten, så madvarerne opbevares mest optimalt.

Kølesystemet er kombineret med en anden funktion som Samsung kalder Multi Flow. Denne funktion sikrer via små ventiler placeret over hver hylde, at der holdes en jævn temperatur i hele køleskabet, på tværs af alle hylder. Dermed undgår du eksempelvis at fødevarerne på nogle hylder, bliver markant koldere end på andre.

Samsung RS7527THCSR er et køleskab hvor du får lidt mere end bare et almindeligt køleskab. Du får et flot design, masser af plads og en meget stabil køleoplevelse. Køleskabet anbefales til alle, som leder efter et kvalitetkøleskab, som har plads til selv den helt store familie.

 

LG GSL760SWXV

Om produktet

Dette elegante amerikanerkøleskab fra LG har en enorm volumen og henvender sig til den de større husstande med mere end 5 personer samlet. Det er udarbejdet i enkelt design i klassisk hvid og har en nettovolumen på hele 601 liter. Det er dermed en af de absolut større amerikanerlkøleskabe på markedet.

Skabet er udstyret med LG’s egen Linære Kompressor, der sikre en energiklasse A+ og et forbrug på omkring 419 kWh årligt. Dette kombineres med 10 års kompressor-garanti fra LG, så du er sikker på at køleskabet ikke pludselig går i stykker. LG har formået af reducerer støjniveauet markant, og det er her reduceret til kun 39 dB, hvilket ikke er meget.

Køleskabet har en højde på 179 cm, en bredde på lidt over 91 cm og en dybde inklusiv håndtag på knap 74 cm. Denne model har en nettovægt på 124 kg.

Funktioner

GSL760SWXV har aktiv køling med Multi Airflow, som giver jævnere temperatur og hurtigere nedkøling af madvarerne og dræner uhygiejnisk kondensvand fra køleskabe. Desuden er skabet udstyret med Total No Frost, som sikrer et kondensfrit køleskab og afrimningsfrit fryseskab – så slipper du for at afrime og sparer samtidig penge på strømmen.

Denne LG model har LED touch display og LED inderbelysning for høj brugervenlighed. Derudover har modellen flere smarte skuffer og hylder, som gør at du kan arrangerer et mere personligt køleskab.

Sidst men ikke mindst har dette amerikanerkøleskab en smart og effektiv is- og vanddispenser, der altid giver dig koldt og friskt vand. Fra isdispenseren kan du få både hele og knuste isterninger. Slim SpacePlus-isdispenser optager ikke unødvendig opbevaringsplads i fryseren. Så kan du både få maksimal opbevaringsplads til dine frostvarer og isterninger med det samme.

Et smart LG amerikanerkøleskab med energiklasse A+, flot design i klassisk hvid, enorm stor kapacitet og effektiv vand- og isdispenser som ikke optager for meget plads i fryseren. Derudover skal du ikke tænke på afrimning i den rigtig store frysedel. Alt i alt får man meget for pengene ved dette amerikanerkøleskab, som der desuden er 10 års kompressor-garanti på. Et godt køb hvor man får værdi for pengene.

 

Samsung RS7527THCWW

Last updated: 2019-03-18 23:55:01

Om produktet

Her er der tale om et flot og eksklusivt amerikanerkøleskab fra Sydkoreanske Samsung. Med dette flotte amerikanerskab får du en model i klasse A+, som er den tredje bedste klasse på energiskalaen. På den måde tager du hensyn til både miljø og din fremtidige elregning. Udover en energiklasse A+, får du et støjsvagt køleskab på beskedne 39 dB, som ikke vil give nogle gener.

Dette Samsung amerikanerkøleskab har en kølekapacitet på 361 liter og en frysekapacitet på 209 liter. Med den størrelse er dette amerikanerskab velegnet til en husholdning i størrelsesordenen 5-6 personer. Denne hvide model har en højde på knap 179 cm, 91,2 cm i bredden og 74,5 cm dyb inkl håndtaget.

Funktioner

I køleafdelingen finder du blandt andet et twin cooling system, der producerer ventileret køl, som hjælper til at holde dine madvarer friske i længere tid. Indbygget i køleskabet er der også en moderne LED-belysning, hvor du får behagelig og effektiv belysning over dine mad- og drikkevarer. Køleskabet har 5 hylder i glas, og 2 skuffer, som er godt til grøntsager, pålæg eller friskt kød.

Normalvis har et amerikanerkøleskab is- og vanddispenser, men det har denne model ikke. Det er derfor ikke nødvendigt med en vandtilkobling, såfremt du ikke har den mulighed i dit køkken. Du får dermed en skarp pris.

I fryseren finder du ligeledes en masse hylder og dørlommer, som kan rumme alverdens madvarer, som du måtte ønske at fryse ned. I fryseren er der også indbygget LED-belysning.Denne model har et digitalt display til kontrol af temperatur i henholdsvis fryser og køler, samtidig med at den har en døralarm.

Dette hvide Samsung amerikanerkøleskab kan i sær anbefales til familier på 5-6 personer. Væsentligt er at nævne den manglende vanddispenser, så er det et krav, skal man kigge på en anden model. Modellen giver ellers meget værdi for pengene, hvor du får et stort og rummeligt køleskab i energiklasse A+, til en overkommelig pris i forhold til lignende modeller på markedet.

Hvad er et Amerikaner køleskab?

Et amerikaner køleskab er et stort køleskab, hvor du har et køleskab i den ene side og en fryser i den anden side. Navnet “amerikaner køleskab” skyldes at, amerikanere typisk har meget store køleskabe og at denne type ofte forekommer i de amerikanske hjem. Det er meget praktisk at have en køle- og frysesektion ved siden af hinanden, der hvor madlavningen finder sted.

Amerikanerkøleskabe er lavet i en fælles læsningen, altså i én enhed. Dette er med til at gøre disse model ekstra rummelige, hvilket er en fordel når ens mad- og drikkevare skal fordeles og organiseres. Det er derfor et krav at man har godt med plads i sit køkken, hvis man skal kunne have plads til disse modeller, som typisk har en bredde på 750-1200 mm – altså omkring en meter. Et køleskab i denne størrelse bliver man hurtig afhængig af, da det både kan gøre livet lettere og lidt smartere.

 

Amerikanerkøleskabe og dets funktioner

Meget typisk amerikanerkøleskab finder du en indbygget vanddispenser samt dispenser til isterninger. Det giver lynhurtig adgang til iskoldt vand, hvilket kan være rigtig belejeligt. Som ofte er pladsen taget fra fryserdelen, i sær hvis den også skal kunne lave isterninger.

Som et relativt nyt tiltag er der blevet opfundet en “låge” på nogle af modellerne, som giver direkte adgang til køleskabet uden at skulle åbne døren. Du kan på den måde få lynhurtig adgang til mælken, juicen eller en vandflaske du har stående.

Amerikaner køleskabe indeholder også mere tekniske funktioner såsom Nofrost, der er et automatisk afrimningssystem, hvilket gør, at det ikke er nødvendigt at afrime frysesektionen, da dette klares helt automatisk. En anden nævneværdig funktion, som også vil være at finde i en del amerikaner køleskabe, er lynfrys/superfrys. Denne funktion gør, at amerikaner køleskabet i en rum tid vil kunne indstilles til at fryse mere intensivt, hvilket er en fordel at benytte sig af, når fryseren skal fyldes med nyindkøbte varer.

Som helt nyt har nogle modeller en funktion kaldet “InstaView”. Med det kan du banke på dørens rude, som så tænder lyset inde i køleskabet, og du kan se indholdet i skabet. Dette er en mere luksuriøs funktion og de amerikanerkøleskabe som har denne funktion koster også væsentlige mere end gennemsnittet.

 

Side-by-side køleskabe

Et Amerikanerkøleskab kaldes også typisk et side-by-side køleskab. Dette gør det at den enkle årsag, at fryser og køleskab er side om side. I nogle tilfælde kan man også få den øverste del som køleskab mens den nedeste del er fryser, enten som skuffer eller med dør som åbning.

Et side-by-side køleskab er til den større husholdning, der har rigeligt med plads i køkkenet og som ønsker et smart og moderne køle-fryseskab med plads til det daglige indkøb.

2 tanker om “Amerikanerskab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.