Mest populære strygejern

Strygejernets score er baseret på deres funktionalitet, design, pris samt brugeranmeldelser.

Score Model Butik
9.2 Tefal
GV8962E0
Klik
9.2 Philips
GC5031/20
Klik
8.1 Philips
GC2086-30
Klik

Læs mere om de mest populære strygejern

Der kan være stor forskel på hvad hver enkelt kaffemaskine kan, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Hver opmærksom på at kaffemaskinerne på denne side er mange forskellige typer, hvilket også giver en forskellig pris. Hvis du allerede ved nu at du leder efter en bestemt type kaffemaskiner, så kan du klikke dig direkte videre til denne type via menuen.

 

TEFAL Pro Express CONTROL 62 GV8962E0

OM PRODUKTET

Dette dampstrygejern fra Tefal er et af de mest populære på markedet. Strygejernet er bestemt ikke det billigste på markedet, men det er også fordi man får en seperat dampstation, som kommer med en masse fordele, som man ikke ville have ellers. Dampstationen giver en lang række fordele – bl.a. fyldes undervejs, hvis du nu skal stryge længere tid af gangen. Derudover giver det også en markant højere damptryk, hvilket betydet at du kan stryge tøjet hurtigere. Ydermere har du også mulighed for lodret strygning, da damptrykket er så højt. Den lodrette strygning kan du bl.a. bruge på skjorter og kjoler, som hænger på bøjler.

Strygejernet kommer med en vandkapacitet på hele 1,6 liter og det opvarmes helt på kun 2 minutter. Den hurtige opvarmningstid skyldes at det har en effekt på hele 2200 watt. Strygejernet bør derfor være mere end hurtigt til selv den mest travle familie.

BRUGERANMELDELSER

Strygejernet fra Tefal har fået rigtig gode anmeldelser. Hos den danske forhandler WhiteAway har strygejernet fået 4.8 ud af 5 stjerner. En kunde skriver bl.a. at der er tale om et helt fantastisk strygejern, som nemt og hurtigt klarer selv de mest krøllede bommuldsskjorter. Hvis strygejernet lyder som noget for dig, så find en forhandler i tabellen overfor og læs mere om det.

 

Philips GC5031/20

OM PRODUKTET

Hvis du er typen som ikke går på kompromis med dit strygejern, så er dette lige noget for dig. Strygejernet er spækket til med alle de nyeste teknologier fra Philips, som i den grad lyder lovende. Hvis vi starter med at se på det praktiske, så er håndtaget designet så ergonomisk som muligt, hvilket gør at det ligger rigtig godt i hånden, når du skal stryge i længere tid. Er du i tvivl om hvad indstilling du har sat strygejernet på eller måske hvor varmt det er, så kan du blot tage et kig på det indbyggede LCD display, som sidder ovenpå håndtaget.

Strygejernets helt store plus kommer dog, hvis man kigger på funktionen “intelligent dampproduktion”. Strygejernet er nemlig udstyret med Philips’ teknologi kaldet OptimalTEMP-teknologi – dette er en teknologi som garanterer at der ingen skader sker på dit tøj pga. for høje varmegrader. Derudover så er strygejernet også udstyret med teknologien DynamiQ-damptilstand, hvilket sikrer en perfekt mængde damp, når der er behov for det. Dampen er nemlig styret intelligent, så den selv finder ud af, hvornår der er behov for det.

BRUGERANMELDELSER

Eftersom denne model er meget ny på markedet, så er der ikke særlig mange anmeldelser endnu. Hos forhandleren WhiteAway er der dog kommet 5 anmeldelser. De 5 personer som har anmeldt produkt har i gennemsnit givet produktet 5 ud af 5 mulige! En af brugerne skriver at han var meget skeptisk overfor den automatiske regulering af varmen, men han må sige at det bare virker.

 

Philips GC2086-30

OM PRODUKTET

Philips GC2086 er et alsidigt strygejern som er populært på markedet, da det kan fåes til en god pris og samtidig byder på spændende funktionalitet. Strygejernet er designet i et moderne design, som er godt at holde om hvis man skal stryge i lang tid. En af de mest interessante funktioner ved strygejernet er dens kompakte og smarte opladningsenhed. Enheden betyder at det er her du oplader strygejernet, så det bl.a. kan dampe når du stryger tøjet – det tager kun 6 sekunder at oplade strygejernet igen. Enheden er smart, da det betyder at strygejernet er trådløst og du derfor har total bevægelsesfrihed, når du skal dreje skjorten eller kjolen.

Derudover er det selvfølgelig muligt at indstille på strygejernets dampindstillinger, alt efter hvad du er igang med at stryge. Det er en meget anvendelig funktion, som der bestemt bør være i det strygejern du vælger at købe. Hvis du vælger at bruge strygejernets “spray funktion”, så du eksempelvis sprøjter skjorten våd, så har alle prøvet at strygejernet drypper efterfølgende, hvilket godt kan være til gene. Dette påstår Philips at de har løst med denne problem, eftersom det er udstyret med en drypstok funktion.

BRUGERANMELDELSER

Generelt set høster strygejernet rigtig gode anmeldelser rundt omkring på nettet. Hvis vi tager et kig hos forhandleren WhiteAway, så har strygejernet her fået 10 anmeldelser med en samlet bedømmelse på 4.3 ud af 5. En kunde som har givet strygejernet 5 ud af 5 stjerner skriver, at det er dejligt det kan betjenes trådløst, at det varmer hurtigt og at det er rigtig nemt at bruge. En anden kunde som også har givet strygejernet topkarakter, fremhæver at det stryger rigtig godt uden lednings. Det eneste minus der er, er at man hele tiden skal sættes strygejernet i opladeren, men det tager så kun 6 sekunder at oplade og her kan man med fordel vende tøjet imens.

Hvem laver de bedste strygejern?

Det er individuelt hvem man synes laver det bedste strygejern. Vi kan dog fortælle at det nok mest populære mærke, når det kommer til strygejern er Tefal, som har en mangeårig historie for at producere husholdningsapparater. Det er også Tefals produkter som du vil finde anbefalet her på siden.