Bedste barnevogn i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
1. BabyTrold
Star, inkl. lift
Klik
2. Emmaljunga
Big Star Supreme
Klik
3. Scandia
Race
Klik
4. Babynor
Svala
Klik

Læs mere om de bedste barnevogne i test

Der kan være stor forskel på hver enkelt barnevogn og dens funktioner, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Her er de mest populære modeller samlet, og er med til at give dig et overblik over de mest populære barnebogne på markedet.

 

BabyTrold Star barnevogn

Medfølgende lift og pusletaske
Komfort i top, inkl. insektnet og madras
Nem at benytte for forældre
God ventilation i barnevognen

Babyvogn med fokus på barnets komfort

Babytrold har produceret denne super lækre barnevogn som kommer med medfølgende lift og pusletaske.

Denne barnevogn fra Babytrold gør sig virkelig egnet til dit barn lige fra start, til det er slut med barnevogn. Med et stort liggemål på hele 96 cm kan du sagtens have dit barn liggende i barnevognen i lang tid. Der er indbygget ryglæn til din dejlige lille guldklump således at barnet får hjælp til at sidde oprejst. Denne funktion må dog først benyttes fra 6 måneders alderen. Derudover har barnevognen en utrolig god ventilation, der er med til at sørge for at din baby får masser af luft på en varm sommerdag. Der findes både ventilationshuller i bunden og en lynlås i kalechen. Der følger selvfølgelig et insektnet med, således at dit barn hverken får stik eller bliver forstyrret midt i en velfortjent middagslur.

Plads og fleksibilitet for forældrene

Barnevognen er nem og hurtig at klappe sammen, således at den nemt kan pakkes sammen og være i bagagerummet når der er familieudflugter. Derudover har barnevognen et betræk som nemt kan vaskes, hvis uheldet er ude. Under liften på barnevognen er en stor varekurv til alle barnet pusleting eller til indkøbene som også skal nås på farten efter en dag på legepladsen. Derudover er styret til barnevognen justérbart, således at både mor og far kan skubbe vognen uden at få rygproblemer. På styret er der desuden et lækkert kunstlæder betræk, som har en dejlig overflade at holde på.

Liften som medfølger, er god til de første måneder for babyen således at I kan gå og hurtigt tage liften af og tage barnet med, selv midt i middagsluren. Pusletasken kommer i en matchende farve, hvor pladen nemt kan tages op, således at det er nemt at få skiftet ble i løbet af dagen. Endelig findes en medfølgende madras til både liften og barnevognen.

Anmeldelser og specifikationer

Købere af denne barnevogn fra Babytrold er tilfredse med produktet. En køber skriver følgende på den danske hjemmeside shoppingcoop.dk: “Kvalitet til små penge. Virkelig god at køre med. Stor og rummelig.”

Barnevognskasse: 7 kg.
Hjul: 14’’ fastehjul og 10’’ som kan låses.
Total vægt: 15 kg.
Sammenklappet mål: 97cm, 63cm og 31cm.
Barnevogn: 96cm x 40 cm
Lift: 77cm x 32 cm.

 

Emmaljunga Big Star Supreme

Danskernes foretrukne i næsten et årti
Lækker komfort til barnet
Medgørlig for forældrene
Går fra nyfødt til ca. 3 års alderen

Passer både til kolde og varme dage

Moderne og smart barnevogn fra Emmaljunga. Big start Supreme barnevognen har i snart et årti været danskernes foretrukne barnevogn og det er med god grund.

Bunden i denne lækre barnevogn fra Emmaljunga kan både klare de varme sommerdage og de kolde vinterdage. Bunden er nemlig en Thermobase som har utrolig gode ventilationsmuligheder og samtidig kan isolere på en kold vinterdag. Det giver fri råderet over om barnet skal stå og sove udenfor i løbet af sommeren men også i løbet af efteråret/vinteren. Barnevognen fra Emmaljunga kommer selvfølgelig med insektnet og solsejl og dermed undgå vi solen og samtidig forstyrrelser i løbet af middagsluren, i form af små insekter.

Barnevognen passer til både helt nyfødte og kan klare helt op til barnet kommer op i 3 års alderen. Dermed kan du købe en barnevogn og holde den mens barnet er helt lille og evt. benytte den til den efterfølgende lille nyfødte baby.

Der er også tænkt på forældrene

De medfølgende dæk er punktérfri og dermed skal du ikke tænke over hvor du kører med din barnevogn og du kan dermed sagtens tage barnevognen med ind i skoven eller ind på legepladserne. Barnevognen kan nemt klappes sammen og medbringes i bilen, hvis man skal på naturlegeplads eller bare ud og gå ved vandet. De små forhjul gør det nemt at styre barnevognen og derfor kan du altid manøvrere uden om forhindringer på jeres vej. Styret kan selvfølgelig justeres i forhold til både moderen, faderen og bedsteforældrene, så ingen kommer til at få problemer med ryggen når guldklumpen skal skubbes rundt omkring.

Specifikationer

Barnevognskassen: 6,8kg
Totalvægt: 10,7kg
Barnevognskassen indvendige mål: 97cm x 38cm x 23cm
Bredde på stel m. hjul: 56cm
Sammenklapet stel uden hjul: 113cm x 56cm x 36cm  

 

Scandia Race barnevogn

Lækkert design
God plads til baby og pusleting
Nem at klappe sammen
Vandtæt overdel

En rummelig barnevogn

Scandia står bag denne utrolig lækre Race barnevogn som er definitionen af en komfortable, design sikker og bare helt igennem lækker barnevogn.

Det kan ikke siges nok gange, men med denne komfortable barnevogn skal du aldrig bekymre dig om barnets komfort. Der er utrolig god plads og det betyder også at liggemålet vil matche den nyfødte og helt op til omkring 3 års alderen. Liggemålet i barnevognen er 96 cm i længden og 35 cm i bredden. Kalechen i barnevognen fra Scandia er utrolig blød og kommer med en skygge, så barnet ikke fået sollys direkte på sig.

Inderforet i barnevognen er selvfølgelig vaskbart således, at hvis uheldet er ude, kan man nemt vaske foret og så er vi klar til en ny dag i komfortens barnevogn. Nederst finder du en kurv, hvor der plads til alle barnets pusleting og selvfølgelig er der også plads til lidt legetøj og en enkelt lille dametaske. Overdelen er selvfølgelig vandtæt, således at I kan komme ud i alt slags vejr.

Sikkerhed og egenskaber

Stellet af barnevognen er af aluminium og dermed er barnevognen ikke særlig tung. Den kan nemt sammenklappes således at den passer i bagagerummet til når familien skal på udflugter. Barnevognskassen kan nemt afmonteres ved hjælp af easy-click systemet, som tillader dig at tage barnevognskassen af og påmontere den nemt bagefter igen. Barnevognen fra Scandia er desuden sikkerhedstjekket således at den opfylder sikkerhedskrav i henhold til EN1888:2012.

Specifikationer

Sammenklappet mål: 32cm x 54cm x 88cm.
Aluminiumsstel: 6,4kg
Hjul: 1,1kg

 

Babynor Svala barnevogn

Anbefalet af Sundshedsplejesken.dk
Komfort til din baby
Nem håndtering med kørsel
Kan slås op med én hånd

Babyvogn med høj komfort

Sundhedsplejersken.dk har anbefalet dette produkt til at være et godt valg af barnevogne. Babynor er shopping.coop.dk’s eget mærke og er velegnet til danske babyer med deres forældre.

Designet på denne barnevogn er flot og moderne og derfor følger der selvfølgelig en masse komfort med til din lille øjesten. Liggemålet i barnevognskassen er 76cm og barnevognen er beregnet til børn op til 15kg. Madrassen som medfølger i denne barnevogn fra Babynor er en smule tynd og derfor kunne det være en god idé at købe en lidt tykkere madras til guldklumpen, for at få maksimalt komfort.

Der findes både ringe til selelås i bunden af kassen og samtidig finder du også en rygstøtte. Derudover er der en lomme til sutter, nøgler osv. og den er selvfølgelig i et lækkert polstret forlæder. Svala barnevognen opfylder sikkerhedskravene fra den europæiske standard EN 1888:2012 og derudover er materialerne testet i henhold til REACH kravene.

Hvad kan denne barnevogn?

Barnevognen Svala fra Babynor kan uden problemer klappes sammen således at denne passer til bagagerummet når hele familien skal på udflugter og guldklumpen skal ud og have den bedste legetid. Når I så ankommer til naturlegepladsen og farmand har den lille øjesten hængende på den ene arm, kan han nemt slå stellet op med den anden hånd. Derefter kan mor tage pusle tingene ud fra bagsædet og placere disse i kurven under kassen, og så er der ellers lagt i kakkelovnen til kvalitetstid for øverste hylde.  

Barnevognen er udstyret med to store baghjul og to små forhjul. Takket være de små forhjul og det lette aluminiumsstel kan I som forældre sagtens manøvrere jer uden om alle tænkelige forhindringer der er foran jer. Hjulene er selvfølgelig punktérfri og dermed skal I aldrig tænke over hvor I bevæger jer hen med jeres guldklump. Desuden finder I en bremse mellem de to baghjul således at der altid er kontrol over hele vognen. Håndtaget kan selvfølgelig justeres i henhold til om det er mor, far eller bedsteforældre der styrer vognen, og dermed sker der ingen rygskader.

Med barnevognskassen er det muligt for forældrene at bestemme om babyen skal se jer i øjnene og få smilet frem eller om barnet er klar til en masse nye indtryk. Det er nemlig muligt at dreje kassen således at det kan vende både bagud og forud. Derudover kan kalechen åbne et stort og dejligt vindue således at din baby altid kan få frisk luft ned i vognen. Solskærmen kan også slås ned, således at solen ikke bliver for skarp for den lille. Kalechen kan selvfølgelig lægges helt ned, hvis den lille skal se hvad der foregår og alt dette kan nemt indstilles.

Specifikationer

Barnevognskassen: 9kg
Total vægt: 14kg
Sammenklappet mål: 53cm x 83cm x 23cm
Liggemål: 76cm

Mangler du en ny barnevogn?

Barnevognen til din lille guldklump er helt sikkert svær at vælge, da alle forældre ønsker en barnevogn med utrolig god komfort for barnet, en barnevogn som kan komme med på farten og samtidig en barnevogn som ikke koster det hvide ud af øjnene. Barnevogne kommer i mange forskellige udgaver samt prisklasser og det er jo sådan med alle produkter på markedet. Derfor bør du undersøge hvad du har behov for og hvilken komfort du sætter størst pris på. Overvej samtidig at kigge på en ny babyalarm. De mest populære babyalarmer er Philips babyalarmer og babyalarmer med kamera.

Derudover kan du jo kigge efter hvilke funktioner som du ved, at du får brug for i løbet af tiden med guldklumpen er helt spæd. Derudover kan det være en fordel at købe en barnevogn som kan følge din baby i så langt tid som muligt. Dette sørger for at du får mest for pengene og samtidig hvis din baby bliver enten storebror eller storesøster.

 

Hvilken barnevogn skal man vælge?

“Jeg er gravid og sørger en barnevogn som passer til helt spæde babyer og som kan følge dem i længst tid, hvilken barnevogn skal jeg vælge?”

Først og fremmest skal du selvfølgelig kigge efter om din ønskede barnevogn passer til din lille øjesten. Liggemålet er derfor det vigtigste for din barnevogn. Liggemålet afgører om der er plads til en nyfødt baby og derefter hvor lang tid, du bør regne med din guldklump skal benytte den.

Derefter bør du selvfølgelig kigge efter hvad din barnevogn kan klare. Det vil sige om du regner med at din lille skat skal sove ude i løbet af sommeren og vinteren. I så fald er ventilation utrolig vigtigt for middagslurene i løbet af sommeren, så der ikke blevet alt for hedt inde i vognen. Isolation er det vigtigste for middagslurene gennem vinteren, da den lille endelig ikke må ligge og fryse.

Dertil er det vigtigt at vælge den rette madras og lade den slippe af med fugten efter lurene og samtidig vælge insektnet så der er ikke kommer insekter og irriterer søvnen. Alt i alt bør man finde ud af de behov man har og derefter lede efter disse.

Læs desuden en række gode råd inden du køber din nye vogn til din baby her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.