Bedste pulsure i test

I oversigten nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Læs mere om de bedste pulsure

Et pulsur er smart, da det måler din puls direkte fra håndleddet og du slipper for at skulle have et pulsbælte. Et pulsur lader dig holde styr på din træning, samtidig med at det giver en indikation om din form.

Nedenfor kan du læse om de bedste pulsur i test, samt finde de bedste priser på nettet.

Indbygget GPS til sportstracking
Håndledsbaseret pulsmåler
Garmin Pay til betaling på farten
Let udskiftelig rem

Pulsur med indbygget tracking

Super lækkert smartwatch fra Garmin. Med dette Garmin Vivoactive 3 white silicone stainless steel smartwatch kan du dyrke alt det sport du vil med uret på, men samtidig bruge det i dagligdagen som et smartwatch. Dette smartwatch kommer både med indbygget GPS, sportsapps, håndledsbaseret pulsmåler og garmin pay. Der ligger allerede hele 15 sportsapps til både indendørs- og GPS sport såsom løb, yoga, svømning osv.

Derudover kan du nemt hente flere apps via Garmins Connect IQ store. Remmen kan nemt udskiftes så denne altid matcher enten dit arbejdstøj eller træningstøj. Derudover kan urskiven også nemt udskiftes.
Garmin pay gør det meget nemmere for dig at betale i butikker, hvor du nemt bare placerer uret som betalingsmåde. Batterilevetiden er estimeret til 7 dage hvis du bruger uret som smartwatch og 13 timer i GPS tilstand.

39 kr
Til butik
Aktivitetsmåling 24/7 – nå dine måle
Pulsmåler i håndleddet
Polar smartwatch som kan styre musik
Trænings- og søvnregistering 

Godt og stabilt pulsur

Martwatch Polar M600 kommer med et lækkert design, indbygget GPS og har pulsmåling ved håndledet. Dette smartwatch er et perfekt match til alle aktive sportsfolk og uret holder nemt styr på alle dine daglige aktiviteter, din træning og også din søvn. Dermed er uret altså med dig døgnets 24 timer og vil altid hjælpe dig til en bedre træning, daglig aktivitet samt søvnrytme. Silikoneremmen kan let udskiftes således at uret altid matcher dit outfit. Batterilevetiden kan variere i forhold til om du kobler uret op til en Android eller Iphone.

Android kan klare 2 dages batteri og 8 timers træning, hvor Iphone kan klare 1 dag og 8 timers træning. Polar M600 kan afspille musik og samtidig indstilles til et behageligt vækkeur om morgenen. Endelig kan uret også under dine løbeture give dig informationer om stigning, distance og hastighed. Forbrugerrådet Tænk har testet dette smartwatch og har givet det en bedømmelse i klassen ‘god’. I forhold til andre konkurrenter er Polar M600 ikke det bedste smartwatch, i forhold til batteri og pulsmåling.

1.695 kr
Til butik

 

Suunto Spartan Sport Wrist HR

Kan klare alt slags vejr og sport
Kan bruges til triatleter og alm. løbere
Måler pulsen døgnet rundt
Perfekt skærm til at se dine data på

Alt hvad du behøver i et pulsur

Multisportsuret Spartan Sport Wrist HR fra Suunto er blandt nogle af de lækreste GPS/multisportsure på markedet. Med købet af dette ur får du bl.a. pulsmåling omkring håndledet, berøringsskærm i farver, 100 meter vand modstand, 12 timers batterilevetid i træningsmode og mere end 80 forudindstillede sportsformer.  

Træn smartere

ER du ude og løbe i terræn og har mistet overblikket, kræver det ikke mere ind at kigge ned på håndledet fordi der sidder uret som vil hjælpe dig i den rigtige retning, og samtidig har styr på alle dine løbedata. Derudover kan triatleterne virkelig se frem til at få dette ur på armen gennem alle deres træningspas.

Spartan Sport Wrist HR sørger nemlig for både at have alt om dit løb, cykling og svømning på skærmen. Ved at benytte uret til cykling holder multisportsuret nemlig styr på både fart, laps og hjerterytmen. Under svømningen har uret også styr på dine data og kan holde ned til hele 100 meters dybde. Endelig kan du finde en masse udfordrende og brugbare funktioner i Suunto Movescount, hvor du ligeledes også kan følge dine fremskridt.

 

4.895 kr
Til butik

Garmin fenix 5 PLUS Sølv

4.063 kr
Til butik

Analyserer automatisk dine daglige bevægelser, uanset om du går, kører, svømmer eller sover

1.145 kr
Til butik

Læs mere om de mest bedste pulsure i test

Der kan være stor forskel på hver enkelt pulsur og dets funktioner, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Ovenfor er de mest populære modeller samlet, og er med til at give dig et overblik over de bedste pulsure på markedet. Et pulsur er den perfekte måde at følge med i din træning. Du kan konstant måle din puls og se om du løbende kommer i bedre form.

Pulsur – Følg din form på en ny måde

Pulsure rammer et bredt publikum og kan sagtens benyttes til en almindelig hverdag. Et pulsur kan benyttes både til løbeture, se din daglige aktivitet og samtidig holde styr på om du får bevæget dig nok i løbet af dagen.

Til de ekstra aktive kan uret benyttes til din seriøse løbetræning, din svømmetræning og samtidig holde styr på om du får restitueret godt nok. Du kan altid holde styr på dine målinger og så kræver det ikke nødvendigvis en smartphone i hånden. Dit pulsur kan fortælle dig om du når dine mål, om du får en god nattesøvn så du kan føle dig frisk og veludhvilet. Med de fleste pulsure kan du se alle de vigtige detaljer på løbeturen og samtidig modtage beskeder fra din smartphone direkte på dit håndled.

Er du ikke aktiv nok i hverdagen og ønsker at forbedre dette, kan købet af et pulsur få din motivation tilbage. Til at starte med kan dit pulsur fortælle dig om du får gået nok i løbet af dagen og samtidig kan du holde øje med din kalorieforbrænding. Dit pulsur vil fortælle om du når dine skridt per dag og herefter vil du kunne se dine forbedringer direkte på uret. Dine beskeder fra din smartphone kan du nemt holde styr på mens du går en dejlig lang tur i naturen.

Pulsuret rammer dermed alle mennesker og det gør det sjovt at træne med det på. De fleste er utrolige komfortable og man kan sagtens have det på i løbet af hele dagen. De fleste kan få udskiftet remmen således at dit ur bliver en del af din stil og du kan samtidig gøre det til dit helt eget.

 

Hvilket pulsur bør jeg vælge?

Hvis du ønsker en mere aktiv hverdag bør du først og fremmest kigge efter hvilke funktioner dit pulsur indeholder. Skridt funktionen bør helt sikkert være en af de første funktioner du fokuserer fungerer optimalt i pulsuret. Ved hjælp af skridt funktionen kan du i din dagligdag få styr på om du får bevæget og gået nok i løbet af dagen. Dette er første skridt til at få nogle data på din bevægelse og derudfra fortsætte i den rigtige retning. Derefter bør du kigge efter hvor gode løbe funktionerne er, altså hvad uret måler.

Du skal have noget fart, distance, stigning osv. med i uret og dermed kan du igen se dine data og kigge på om hvorvidt der sker forbedringer i din aktive livsstil. Endelig kan du stortset i alle pulsure se push up meddelelser fra din smartphone. Er du mest intersseret i at følge din aktivitet, men ikke nødvendigvis din puls, se de bedste aktivitetsarmbånd her.

 

error: