Populære køleskabe uden fryser

Køleskabets score er baseret på dets funktioner, design, pris samt eksterne tests og brugertests.

Score Model Butik
9.1 Liebherr
K 4310-20 001
Klik
9.1 Electrolux
ERF 4114 AOX
Klik
9.0 Bosch
KSV36NW30
Klik
9.0 Liebherr
KB 4350-20 057
Klik
9.0 Siemens
KS36VAI41
Klik

Populære køleskabe med fryser

Køle-fryseskabets score er baseret på dets funktioner, design, pris samt eksterne tests og brugertests.

 Score Model Butik
9.3 Siemens
KG36NVI45
Klik
9.3 Liebherr
CNPel 4813-20 001
Klik
9.2 Whirlpool
BSNF 8123 OX
Klik
9.1 Bosch
KGN36XW45
Klik
9.0 Liebherr
CB 4315-20-001
Klik
9.0 LG
GBB59PZEFS
Klik
9.0 SMEG
FAB30RP1
Klik

Hvordan vælger du det rigtige køleskab?

Køleskabet er en helt central del af vores hverdag. Derfor er det også vigtigt at overveje hvilke behov man har, inden man køber et nyt skab. Men med mange forskellige typer, funktioner og størrelser at vælge imellem, kan det være svært at få et overblik. Derfor får du her en gennemgang af, hvad du især skal være opmærksom på, når du skal købe et nyt køleskab.Der er mange områder og ting som skal tages højde for når man skal investere i et nyt køleskab. Her vil vi nævne de mest væsentlige faktorer.

Størrelse og kapacitet

Størrelsen på dit fremtidige køleskab er essentielt i forhold til dit køkken. Der kan være være at du er afgrænset på højden, dybden eller bredden grundet pladsmangel. Derfor oplyser vi på samtlige køleskab hvad størrelsen er, samt hvad køleskabets nettovægt.

Udover hvad rummet tilbyder af muligheder, er det væsentligt at kigge på køleskabets kapacitet. Et køleskabs kølekapacitet kan strække sig fra omkring 40 liter til op imod 400 liter – alså 10 gange så stort som det mindste. Du bør derfor overveje hvilke størrelse passer til din husstand.

Funktioner

Hvilke funktioner et køleskab har, kan have stor indflydelse på om det er et godt køb eller ej. Mange moderne, og typisk lidt dyrere, køleskabe har nogle rigtig smarte og fremtidssikrede funktioner, som gør sig meget anvendelige i hverdagen. Det kan blandt andet være indbygget vanddispenser, ventileret køl, 0-zone skuffe og justerbar indretning.

Indretning

Køleskabets indretning har en betydning for, hvor effektivt du kan udnytte pladsen i skabet. Mange skabe kommer med køleskuffer, justerbare hylder og andre elementer, som lader dig indstille køleskabet til præcist dine behov. Derfor kan det være en god idé at kigge efter disse skabe, hvis du har meget specifikke behov – det kunne være at der skulle være plads til vin/sodavand i døren eller hvad det nu måtte være.

Energiforbrug og energiklasse

Dit køleskab er tændt døgnet rundt, 365 dage om året. Så det er en rigtig god idé også at overveje, hvor meget energi det bruger. Forskellen på din elregning mellem et A+++ og et A+ køleskab, kan være helt op til 1.300 kr. i løbet af skabets levetid. Hvis du eksempelvis rejser meget, kan det også være interessant for dig, at finde et køleskab med en “ferie-funktion”. Med ferie-funktion kan du nedsætte energiforbruget på køleskabet, ved at den ikke bruger lige så meget energi på at holde mad og drikke koldt, som den ellers ville.

 

Hvilken type køleskab skal jeg købe?

En anden væsentlig faktor som bør overvejes er hvilken type køleskab du er på jagt efter. Inden man beslutter sig om det skal være stort eller småt, fritstående eller integrerbart, skal man vurderer om man vil have udelukkende køleskab eller køle-fryseskab.