Bedste køleskabe

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Liebherr
K 4310-20 001
Klik
2. Samsung
RB31FERNCWW
Klik
3. Bosch
KGE36BW40
Klik
4. Samsung
RB38M7998S4
Klik
5. Bosch
KGN39VW45
Klik
6. Electrolux
ERF4114AOX
Klik
7. SMEG
FAB28RNE1
Klik
8. Liebherr
KBES 4350-20
Klik
9. Whirlpool
BSNF 8123 OX
Klik
10. Siemens
KG36VVI32
Klik

 

 

Læs mere om de bedste køleskabe

I følgende afsnit kan du læse mere om de mest populære køleskabe, som er dem du finder i tabellen overfor. De mest populære køleskabe er endt på listen af flere forskellige årsager. Som oftest er det fordi der er tale om testvindere eller at de generelt bare har fået rigtig gode anmeldelser på markedet.

 

Liebherr K431020 – Testvinder køleskab i særklasse

Testvinder hos Tænk i 2016
★★★★★ hos WhiteAway
390L kølekapacitet til den store familie
 Energimærke A+++ og lavt lydniveau
Kan fås i både hvid og sølv
God belysning og smart display

Stor kølekapacitet på 390 liter

Med en kølekapacitet på 390 liter er dette køleskab ideelt til en familie på 5-6 personer, som har brug for at kunne købe stort ind til hele ugen. Køleskabet har ventileret køling, hvilket sikre en jævn temperatur over det hele, så der ikke skal spekuleres over hvor i køleskabet der er koldt og hvor er der lidt varmere. Derudover gør den elektroniske temperaturstyring det let at indstille temperaturen lige præcis som det ønskes.

Samtidigt med dets store kapacitet og gode kølefunktion tilhører køleskabet også den bedste energiklasse på markedet nemlig klasse A+++, hvilket vil sige at man ved køb af dette køleskab får en miljøvenlig model, som samtidigt har et lavt energiforbrug Køleskabet scorer generelt topkarakterer i næsten alle testparametre og var i september 2016 testvinder hos Forbrugerrådet TÆNK.

Med dette køleskab får man altså et miljøvenligt og energibesparende skab med en stor kølekapacitet, som uden problemer vil have plads til en families dagligdags indkøb. Det er tilmed yderst brugervenligt og kan med sine vendbare døre placeres lige hvor det ønskes. Derudover skal man hverken bekymre sig om støj eller om køleskabet har den korrekte temperatur, da støjniveauet er lavt og da ventilerede køling sikre en jævn temperatur i hele skabet.

Køleskab bedst i test

Dette flotte Liebherr køleskab er tidligere blevet testvinder i en køleskab test udført af Forbrugerrådet Tænk. Modellen, som har den bedst mulige energimærkning, får topkarakter i stort set alle parametre, som Tænk tester for. Modellen har en rigtig stor kapacitet og et rigtig lavt energiniveau, som er meget positivt. Yderemere er både brugervenligheden og indretningen i top – og du vil med garanti ikke fortryde at købe dette køleskab.

Dette afspejler sig også i de anmeldelser, som køleskabet har modtaget af brugerne. På danske WhiteAway.com har brugerne givet køleskabet 4,7 stjerner ud af 5 stjerner. Dette baserer sig på +15 anmeldelser. I de mange anmeldelser fra brugerne, fremhæves i sær den smart døråbnings funktion og at det er nemt at vende døren hvis man skulle have brug for det. Det nævnes samtidig at det er flot at se på, og at det ser meget strømlinet ud.

Se en præsentationsvideo af det testvindende køleskab nedenfor:

God indretning

Køleskabet har en stor kølekapacitet på 390 liter, og det passer derfor perfekt til en families behov for plads til ugens indkøb. Derudover er køleskabet indrettet således, at man let kan opdele ens madvare som man ønsker. Der er blandt andet to skuffer på de nederste hylder, som kan anvendes som både grøntsagsskuffe eller pålæg skuffe, alt efter behov.

Designet er hvidt, hvilket gør køleskabet meget klassisk og i stand til at passe godt ind i de fleste køkkener. Derudover gør køleskabets vendbare døre det muligt at placere det lige præcis der, hvor det passer bedst. Hertil er det et stille køleskab med lydniveau på bare 37 dB. Køleskabet er også udstyret med LED-belysning, hvilket giver et behageligt lys, der gør det let at finde rundt mellem ens madvare.

Køleskabets ventileret køling og dets elektroniske temperaturstyring gør det muligt at indstille temperaturen akkurat som man vil samtidigt med at der holdes den samme temperatur i hele skabet. Dette flotte Liebherr køleskab har fået rigtig gode anmeldelses og leverer gode resultater i brugertests. En kombination af den bedste energiklasse, ventileret køl og elektronisk temperaturstyring, giver dette køleskab god grobund til flotte resultater. En bruger skriver “Alting virker gennemtænkt og i god kvalitet, dog er der mindre plads i døren end jeg havde regnet med. Den plads går til de store skuffer i bunden. Dørvending gik nemt og der er ikke de store muligheder for at gøre det forkert hvis man følger den udførlige brugsanvisning.

 

Samsung RB31FERNCWW

Kombineret køle-fryseskab
LED belysning og ventileret køl
★★★★ hos WhiteAway
Energiklasse A++

 

Kombineret køle-fryseskab

Et smart køleskab fra Samsung, som er yderst populært på markedet. Med modellen her får du rigtig meget køleskab for pengene. Køleafdelingen har plads til 206 liter, hvilket er plads nok til langt de fleste familier. Derudover så er der også en fryseafdeling, hvor der er plads til 98 liter. Med de 98 liter fryseplads, løber du heller ikke tør for plads til dine frostvarer lige med det samme.

Køleskabet er designet i et flot hvid farve, som vil passe ind i de fleste køkkener. Det som lige gør modellen mere moderne end andre hvide køleskabe, er det LED-display som sidder ude på døren. Hvis du synes at køleskabet kunne være interessant for dig, så læs videre, hvor køle-fryseskabets forskellige funktioner vil blive gennemgået.

Samsung RB31FERNCWW/EF er et utrolig populært køleskab og dette er med god grund! Til prisen får du dobbelt så mange funktioner, som man ser hos mange andre køleskabe i samme prisklasse. Køleskabet er derudover indrettet godt, har både en stor køle- og fryseafdeling, samt et moderne design. Husk at du kun se den billigste pris på køleskabet kan findes ovenfor.

Lavt strømforbrug

At have et køleskab som ikke bruger meget i strøm er vigtigt for de fleste, da det står tændt døgnet rundt. Dette køleskab skal du ikke være bekymret for, når det kommer til din elregning. Køleskabet har nemlig fået bedømmelsen A++ i dens energiklasse. A++ er den anden bedste energiklasse og bevidner om et utrolig miljøvenligt køleskab. Hvis vi omsætter køleskabets årlige energiforbrug til kWh, så bruger den ca. en 257 kWh, hvilket er meget effektivt.

Ældre køleskabe kan have en tendens til at danne rim på indersiderne samt nogle af varerne. Det er faktisk også tilfældet for nogle nyere modeller, hvis de ikke er udstyret med en antifrost funktion. Samsung RB31FERNCWW kommer heldigvis udstyret med en sådan funktion, så du ikke selv skal afrime køleskabet løbende. Når du åbner køleskabet skal du kunne se dine varer ordentligt, og derfor kommer modellen her udstyret med god LED-belysning. Belysningen giver et rigtig flot lys, og det er dermed en fornøjelse at skulle bruge køleskabet.

I køleskabets dørhylde finder du en ‘grab and go kurv’. Kurven er lavet til let at kunne tages med på farten. Hvis du derfor skal på picnic, kan du nemt medbringe kurven, hvori du kan opbevare alle dine favorit dressinger. Selvom du måske ikke tager så ofte på picnic, så er det stadig rigtig godt tænkt af Samsung.

Kunderne har talt

Hos forhandleren WhiteAway er køleskabet blevet anmeldt hele 20 gange, af kunder som har købt og brugt det. Disse 20 kunder giver tilsammen bedømmelsen 4.7 ud af 5 mulige stjerner. Resultatet er utrolig flot og bevidner om at kunderne virkelig er tilfredse med deres køb.

En kunde skriver eksempelvis at de har haft køleskabet i nogle uger, og at familien er super tilfredse. Designet er flot, der er plads til alt, og så har det en masse nyttige funktioner bl.a. automatisk afrimning. Alt dette taget prisen i betragtning, så er der tale om et røverkøb mener kunden.

 

Bosch KGE36BW40 – Tidligere testvinder hos Tænk

Tidligere testvinder hos Tænk
Ultralavt årligt energiforbrug
★★★★★ hos Elgiganten
Bedst mulige energiklasse A+++

 

Last updated: 2019-01-19 16:18:42

Tidligere testvinder køle-fryseskab

Bosch KGE36BW40 er en topmodel fra Bosch – ikke fordi at det er den dyreste model, men fordi at det er et prisvenligt køle-fryseskab med flere smarte funktioner – også derfor er køleskabet blevet kåret som testvinder af forbrugerrådet TÆNK i december 2014. Køle-fryseskabet fra Bosch har tilhører den bedste klasse inden for energimærkning, med sit A+++ og et årligt forbrug på kun 149 kWh. Køle-fryseskabet har højdejusterbare fødder foran og hjul bagtil. Det leveres desuden højrehængslet men der er mulighed for at vende dørene.

Dette Bosch køle-fryseskab henvender sig til den mellemstore familie med en total volume på 304 liter, hhv. 215 til køl og 89 til frys. Det er pakket ind i følgende mål: højde på 186 cm, bredde på 60 cm og en dybde på 65 cm. Nettovægten er 73,50 kilogram.

Køle-fryseskabet fra Bosch får fantastiske anmeldelser af brugere, hvor stort set alle giver den fuld stjerner. Dette giver god mening, taget i betragtning at modellen er i energiklasse A+++, og at den har ventileret køl, samt funktionerne superkøl og superfrys. Modellen blev også testvinder i december 2014 af forbrugermagasinet TÆNK, der anerkender modellens funktioner, til den fornuftige pris. Her hos køleskab.com anbefaler vi køleskabet til alle, da det er en god kombination af flot design, gode funktioner samt særdeles miljø- og energivenlig.

Smarte funktioner

I køleafdelingen er der sikret dynamisk køling ved hjælp af en ventilator i toppen. Dette sikre at der er en ensartet temperatur i hele køleskabet, både oppe og nede. Der er mulighed for at sætte superkøl til, som reducerer temperaturen midlertidig, så dine ny indkøbte madvarer hurtigt kommer ned til den indstillede temperatur. Superkøl går automatisk tilbage til den oprindelige temperatur.
Køleskabet har desuden et AirFresh filter, der reducerer uønskede lugte fra dine madvarer. Derudover er der indbygget LED belysning.

I køleskabet på denne KGE36BW40 finder du 4 hylder af sikkerhedsglas, hvor 2 af dem kan justeres i højden. Der er desuden flere forskellige skuffer, som kan anvendes til fersk kød samt frugt og grøntsager. ChillerBox er til kød og fisk, og er det koldeste sted i køleskabet.

Frysedelen har som nævnt tidligere plads til 89 liter, og har LowFrost som sikre hurtig og nem afrimning. Der er også indbygget Superfrys med automatisk tilbagestilling og har akustisk og optisk advarselssystem. I fryseren er der 3 transparente fryseskuffer, hvoraf en af dem er en såkaldt BigBox, men ekstra plads i forhold til de andre.

 

Samsung RB38M7998S4 – Testvinder med touchskærm

Indbygget kameraer som kan tilgås fra smartphone
Indbygget program til madplan på skærmen
 Tidligere testvinder hos Tænk
Stream musik direkte fra fjernsynet

Last updated: 2019-01-18 08:13:17

Det nye familie køleskab

Udstyr dit køkken med et stilfuldt og energieffektivt Samsung Family Hub 2.0 kølefryseskab RB38M7998S4/EF med fuld HD-skærm, integrerede kameraer og Wi-Fi-forbindelse. Dette fantastiske og moderne køle-fryseskab fra Samsung har indbygget touchskærm, som kan håndtere dine madvarer, give overblik over indholdet i køleskabet, oprette indkøbslister, kommunikere med familien ved at sende beskeder eller billeder fra din telefon til touchskærmen, og du kan underholde gæsterne med at afspille musik gennem køleskabets højtaler, eller spejle dit tv over på køleskabet. Mulighederne er mange med dette high-end køle-fryseskab fra Samsung.

Køle-fryseskabet har energiklasse A++, hvilket er den næstbedste klasse. Du sparer dermed både penge på din elregning samtidig med at miljøet bliver mindre belastet. Modellens størrelse henvender sig til familier på 3-5 personer med sin totale kapacitet på 356 liter. Modellen er 192,7 cm i højden, 58,5 cm i bredden og 65 cm i dybden. Desuden vejer modellen 84 kilo og den er udarbejdet i stål med venstrehængt dør, som ikke kan vendes. Dette køle-fryseskab er det absolut bedste man kan få inden for køle- og fryseskabe.

Leder du efter et køleskab til at pifte dit køkken og er du den moderne familie? Så er dette smarte Samsung Familiy Hub svaret, med sin indbygget 21,5” HD tablet med touch skærm og indbygget kamera, der bare kan det hele. Designet er desuden rigtig moderne og fedt, du får energiklasse A++, samt ventileret køl, smart indretning og mulighed for at se TV eller afspille musik. Denne model kan det hele.

Bliv underholdt på nye måder

Se på dit yndlingsprogram under madlavning, kontroller indholdet af dit køleskab, mens du handler for at se, hvad der mangler og gem al din mad under ideelle forhold for at holde dem friske i længere tid. Premium Family Hub 2.0 kølefryseskab RB38M7998S4 / EF fra Samsung giver dig mulighed for at gøre alt dette til virkelighed og meget mere.

I køleskabet finder du 3 glasskuffer, en grøntsagsskuffe, et friskt rum og nulzone, så der er forskellige rum til din mads forskellige behov. I den såkaldte Chef Zone, som er fuldt udtrækkelig, er der altid to grader lavere end resten af temperaturen i dit køleskab. Med de tre interne kameraer kan du hvor som helst og når som helst styre, hvad der er i køleskabet med din smartphone. Kameraerne tager et billede hver gang døren lukkes, og dette kan du se på din telefon. Brug det når du er ude i supermarkedet for at købe ind, og køb kun det du har brug for.

Med Food Reminder funktionen har du desuden mulighed for at indtaste udløbsdatoer for dine madvarer. Derudover har du altid simple og lækre opskrifter lige ved hånden. Find opskriften du søger og skab nye retter med de ingredienser, du har til rådighed i køleskabet, ved at anvende Club des Chefs app. Underhold dine gæster med musik, lyt til din yndlingsradiokanal, eller se dine foretrukne programmer på touchskærmen med streaming via Bluetooth eller Spotify Connect. Med Memo funktionen har du mulighed for at lave personlige meddelelser, memoer, noter, indkøbsseddel og påmindelser. Tegn dine egne skitser med en finger, og tilføj tekst og billeder. Dette Samsung Family Hub køle-fryseskab bliver familiens nye midtpunkt.

 

Bosch KGN39VW45

Smart køle-fryseskab i flot design
Antifrost og bedste energiklasse (A+++)
 Ventileret køl og LED belysning
★★★★★ hos WhiteAway.com

Last updated: 2019-01-18 08:13:18

Lavt støjniveau sikrer komfort

Her er der tale om et større køle-fryseskab fra kendte Bosch. Modellen hedder KGN39VW45 og har en total kapacitet på 366 liter, typisk anvendt af den gennemsnitlige familiestørrelse på 3-5 personer. Støjniveauet for KGN39VW45 ligger på kun 36 dB(A), hvilket er i den lave ende af køleskabe – du slipper derfor for gener med irriterende lyde.

Køle-fryseskabet befinder sig i den absolut bedste ende af energiskalaen med energimærkning A+++, og det skåner både din pengepung og miljøet på samme tid. Skabet er 203 cm højt, så højere end et “standard” køleskab på 180 cm. Bredden er 60 cm og dybden er 66 cm. Ved at tage håndtaget med, er køle-fryseskabet 70 cm dybt.

Køle-fryseskabet fra Bosch har et flot og enkelt design med en hvid facade. Indvendig finder du høj fleksibilitet med hensyn til indretning, hvor det er muligt at indstille højde på mange af de hylder som er. Derudover findes et integreret vertikalt håndtag, som passer godt ind i det enkle design. Køleskabet er ikke med anti-fingerprint, som er at finde på andre af Bosch modellerne.

Dette KGN39VW45 fra Bosch har spækket med smarte funktioner, som du vil nyde godt af i din hverdag. Med NoFrost (ingen afrimning nødvendig), ventileret køl, Multi-Airflow-system, VitaFresh skuffer og fleksibel indretning, vil dette høje (203 cm) køle-fryseskab passe godt ind i de fleste hjem. Bosch har formået at lave køle-fryseskabet i energiklasse A+++, hvilket sparer på din elregning og miljøet samtidig. Det estimerede årlige energiforbrug er på 183 kWh årligt, hvilket er meget lavt. Lydniveauet er på kun 36 dB, hvilket også er i den lave ende.

Ensartet temperatur

Dette køle-fryseskab har flere smarte funktioner, heriblandt ventileret køl. Ventileret køl sikre en konstant og ensartet temperatur og luftfugtighed i hele køleskabet og er klart at foretrække. I køleafdelingen finder du et AirFresh filter, som neutraliserer uønsket lugt. Derudover finder du 1 VitaFresh skuffe med fugtighedsregulering, specielt godt til frugt og grøntsager. Unikt for dette køleskab finder du 2 små VitaFresh skuffer, hvor du kan lave temperaturregulering; hjælper på at holde kød og fisk frisk i længere tid.

I frostafdelingen, som han en indfrysningskapacitet på 14 kg pr døgn, får du et NoFrost funktion fra Bosch. Det betyder at du aldrig skal tænke på at afrime fryseren, hvilket er endnu en smart funktion. Derudover får man en Superfrys funktion med automatisk tilbagestilling, der gør at du kan fryse eksempelvis drikkevarer meget hurtigere end ellers. Ved strømafbrydelse kan man opbevare maden i 16 timer.

I køleskabet finder du desuden LED belysning i køledelen og et elektronisk display med temperaturstyring, som kan aflæses via LED.

 

Electrolux ERF4114AOX

Testvinder køleskab hos TÆNK
Lydsvagt køleskab med SuperKøl
 AntiFingerPrint og Feriefunktion
★★★★★ hos Skousen.dk

Tidligere testvinder produkt

Her er der tale om et af de bedste fritstående køleskabe fra Electrolux. Dette Electrolux køleskab er blevet kåret som bedst i test af Forbrugerrådet Tænk i 2015. Det skyldes blandt andet, at køleskabet er i energiklasse A++, som er den næstbedste klasse, og at det besidder mange smarte funktioner.

Det er nemlig med til, at tage hensyn til miljøet og din egen økonomi, da det reducerer strømforbruget. Køleskabet er estimeret til at anvende 117 kWh om året. Køleskabet har en kapacitet på 395 liter, hvilket placerer produktet i den mest rummelige ende af skalaen, hvor selv helt store husstande og familier ikke får pladsmangel.

Denne model er derudover udstyret med SuperKøl, som vi vil komme ind på i afsnittet om funktioner. Køleskabet er i et flot hvidt design og har flere smarte skuffer og hylder, så du kan have et struktureret og organiseret køleskab. I køleskabet finder du desuden LED-belysningen, som selvfølgelig tænder/slukker når du åbner/lukker døren. Lydniveauet er på 39 dB, hvilket er relativt beskedent, og sikre dermed at du ikke generes af irriterende støj fra køleskabet.

Her er et rigtig smart og stort køleskab, som er forbeholdt den lidt større familie, som har brug for et stort køleskab. Det ligger i toppen af skalaen hvad angår kapacitet og energiklasse samt støjniveau, og designet er meget enkelt og flot, udarbejdet i rustfrit stål. Det er blevet kåret som testvinder og bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk, som ligeledes sætter pris på de smarte funktioner – herunder funktionerne SuperKøl og FreeStore. Det er et rigtig godt køleskab til en overkommelig pris, som dermed er anbefalesesværdigt.

Superkøl funktionen regulerer hurtigt temperaturen

Dette Electrolux køleskab er udstyret med Electrolux’ egen SuperKøl funktion. SuperKøl køler hurtigt køleskabet ned, når døren har været åben i et stykke tid – f.eks. når du pakker de ugentlige indkøbsposer ud. Derudover er dette køleskab udstyret med FreeStore, som Electrolux selv har opfundet.

Freestore gør at du kan opbevare din mad hvor som helst i køleskabet, du ønsker. Det intelligente FreeStore®-system fordeler kølig luft jævnt over det hele og temperaturen er tilnærmelsesvis ens. Derved holder dine madvare sig friske i længere tid. Denne model har også en feriefunktion, som er særlig effektiv når du tager på ferie med familien.

 

SMEG FAB28RNE1 – Køleskab i retro design

SMEG køleskab i retro design
Lydsvagt køleskab med SuperKøl
 222 liter køl og 26 liter fryseboks
Justerbar glashylder og inkl. flaskeholder

SMEG FAB28RNE1. Dette køle-fryseskab fra SMEG kommer i farven sort og passer til den gennemsnitlige familie på 3-4 personer. I køleafdelingen er der en kapacitet på 222 liter, mens frysedelen har plads til 26 liter.

Dette SMEG køleskab i retro design befinder sig i energiklasse A++, hvilket er den næste bedste klasse. Det betyder at du med fordel kan købe denne model, såfremt du ønsker en lavere energiregning og en mere miljøvenlige husstand.

Køleskabet har et beskedent lydniveau på 40 dB, så du ikke bliver generet af støj derfra. Det er rart, i sær hvis man har et åbent køkken, der hvor køleskabet skal stå. Modellen har flere smarte funktioner indbygget, herunder justerbar termostat, hurtig indfrysningsknap, automatisk afrimning samt justerbar glashylder.

 

Liebherr KBES 4350-20


Beklager, der kan ikke findes priser på dette produkt i øjeblikket. Kig igen senere.

Om produktet

Dette køleskab fra Leibherr er til den store familie på 5-6 personer, der har brug for et køleskab med mulighed for at rumme en hel uges indkøb på en gang. Køleskabets indretning gør det muligt at organisere alle ens varer så det hele er overskueligt og desuden også holdes koldt uanset hvor i køleskabet varen befinder sig.

Med en kapacitet på 367 liter rummer det utrolig meget mad og drikke, og ved hjælp af den ventilerede køling, som køleskabet er udstyret med, så fordeles kulden i hele skabet, så der er lige koldt i top og bund.

Designet er i rustfrit stål, meget stilrent og moderne, som vil passe godt ind i ethvert køkken. Køleskabet tilhører den gode ende af energiskalaen med en energiklasse A++. Dette betyder at man både skåner miljøet, samt sparer en hel del penge på sin elregning. Modellen fås derudover også i hvid, hvis man foretrækker dette frem for rustfrit stål. I 2016 blev denne samme model køleskab fra Liebherr kåret som testvinder af TÆNK.

Alt i alt er dette et super køleskab for en familie på 5-6 personer, der har behov for en masse plads, og som ønsker at alt man propper i sit køleskab også holdes på den ønskede temperatur. Derudover er det et køleskab i et stilrent design, og har man sine øvrige hårde hvidevarer i rustfrit stål, så vil dette køleskab fra Liebherr passe lige ind. Ved at investere i dette køleskab tager man desuden både hensyn til sin elregning og miljøet.

Funktioner

Køleskabet fra Liebherr er både miljøvenligt og energisparende med sin energiklasse A++. Med dette tilhører køleskabet den bedste del af energiskalaen.

Køleskabet er til den større familie på 5-6 personer, idet det har en kapacitet på 367 liter. Familien med mange børn eller få børn med mange spisende gæster, ville have stor glæde af dette køleskab. Det vil endda være muligt for den store velorganiserede familie at handle til en hel uge og have plads til alt der skal holdes koldt. Det er muligt at opdele grøntsager og kød. Den ene af de tre skuffer kan endda bruges som pålægs-skuffe der er uundværlig for en stor familie, hvor der skal smøres en hele del madpakker i løbet af ugen.

Liebherr har lavet et køleskab med med en ventileret køling, som gør det muligt at holde den samme temperatur i hele skabet. Kulden bliver via et ventilationssystem fordelt ligeligt langs bagsiden af køleskabet, så grøntsagerne i bunden og sodavandene i toppe bliver holdt lige kolde hele tiden. Derudover er køleskabet udstyret med en elektronisk temperaturstyring som gør, at man kan indstille den nøjagtige temperatur man ønsker at have i sit køleskab.

For at kunne finde de varer man skal bruge er det nødvendigt at der er god belysning. Køleskabet fra Liebherr er udstyret med et indbygget LED-lys, der giver en behagelig belysning og som samtidig gør det muligt for dig at finde lige det du åbnede lågen for at hente.

Anmeldelser

Køleskabet fra Liebherr har fået følgende anmeldelser af en bruger:

5 stjerner: “Fantastisk køleskab – Godt valg. Det kommer vi ikke til at fortryde foreløbig.

Køleskabet blev af TÆNK kåret til testvinder i 2016.

 

Whirlpool BSNF 8123 OX

Whirlpool BSNF 8123 OX. Denne model kommer fra producenten Whirlpool og bliver leveret med en overflade i rustfrit stål, som modellerne ovenfor. Dette energivenlige Whirlpool køle-fryseskab henvender sig til familier på 3-4 personer, da kølekapaciteten er sat til 222 liter og frysekapaciteten på 97 liter. Modellen er selvfølgelig i den bedste energiklasse, nemlig A+++, og skal bruge omkring 163 kWh årligt i følge producenten.

Dette Whirlpool køle-fryseskab har automatisk afrimning, NoFrost, og gør at du aldrig skal tænke på at afrime frysedelen. Modellen her har desuden et lavt lydniveau på 39 dB, så du ikke skal døje med generende lyde fra køleskabet. Dette køleskab har ventileret køl, som sikre optimal luftfugtighed til dine mad- og drikkevarer. Endvidere har du indbygget LED-belysning, så du nemt og effektivt kan få fat i hvadend du vil.

Whirlpool BSNF 8123 OX har en højde på 189 cm, en bredde på 59,5 cm og en dybde på 66,3 cm samt en nettovægt på 64 kg. Dørene er dusend højrehængt men med mulighed for at vende den.

 

Siemens KG36VVI32

Om produktet

Dette fritstående Siemens KG36VVI32 køle/fryseskab er en af de populære modeller fra tyske Siemens. Designet er lavet i rustfrit stål med easyClean på fronten og sider i en sølvgrå farve. På modellen finder man en elektronisk temperaturstyring som kan aflæses via LED-display.

Energiklassen er A++, den næstbedste klasse, hvilket er med til at sparer miljøet og den elregning som bliver sendt hjem til dig. Det estimerede energiforbrug er på 227 kWh årligt. Desuden har dette køle-fryseskab et lydniveau på 39 dB(A) hvilket er meget standard for et moderne køleskab. I dag er 39 dB et meget fint niveau og du vil undgå gener fra køleskabet, da det ikke laver irriterende lyde.

Hvis du køber denne model, leveres døren som højrehængslet, men der er mulighed for at vende døren, såfremt dette måtte være nødvendigt. Målene er desuden som følger; højde: 186 cm, bredde: 60 cm, dybde: 65 cm.

Dette Siemens køle-fryseskab er meget støjsvagt og produceret i rustfrit stål. Modellen henvender sig til en familie på 3-4 personer. Energiklasse A++ placerer køle-fryseskabet i den bedre ende af energiskalaen, og du tager både hensyn til din økonomi og miljøet. Den indvendige LED-belysning giver dig et nemt overblik over dine madvarer, og temperaturen kan indstilles elektronisk, så den altid er helt nøjagtig.

Funktioner

I køleafdelingen, som har en kapacitet på 215 liter, består af 4 hylder af sikkerhedsglas, hvor to kan justeres i højden og 3 er easyAccess hylder. I køleskabet finder du bl.a. en crisperBox med fugtighedsregulering, som giver forlænget holdbarhed og ekstra sprødhed til frugt og grønt. Der er desuden også en forkromet flaskeholder, hvor dine vandflasker eller vin kan ligge så fint på stribe.

I fryseren har du 94 liter at gøre godt med til opbevaring af dine frostvarer. Fryseren består af en lowFrost funktion, som gør afrimning hurtig og nem. Som en anden funktion, kan du starte superFrys med automatisk tilbagestilling, der er med til at gøre din fryser endnu koldere i en rum tid, for at nedkøle dine varer endnu hurtigere. Fryseren har en indfrysningskapacitet på 7 kg pr døgn og en opbevaringsrtid ved strømafbrydelse på 23 timer. Fryseren består af 3 transparente fryseskuffer, hvor 1 af dem er ekstra stor.

Anmeldelser

Dette køle-fryseskab får meget ros med sig på vejen, blandt de tidligere købere. På den danske WhiteAway.com har dette Siemens køle-fryseskab fået over 19 anmeldelser med en gennemsnitlig kundebedømmelse på 4,4 stjerner ud af 5. Kunderne er rigtig begejstrede for modellen og skriver blandt andet:
Flot og funktionel køle/fryseskab. Tilpas i størrelse. Nem at holde og grøntsagskuffen er helt perfekt

Mens en anden kunde skriver:
Et flot fint og funktionelt kølefryseskab med gode køle egenskaber, særligt i grøntsags skuffen, der hurtigt reguleres. Godt og overskueligt indrettet. Rimeligt lydsvagt og flot design.

 

Gram KS 6456-90FX – Til den store familie

Lavt årligt enerigiforbrug på 132 kWh
★★★★★ hos Skousen
 Indbygget LED-belysning
Lydniveau på 41 dB

Køleskabet i et flot rustfrit design

Et super lækkert køleskab til den større husstand på 5-6 personer. Køleskabet er holdt i rustfrist stål og har i det hele taget et rigtig moderne design. Der er håndtag hele vejen ned langs lågen så man kan åbne køleskabet hvad hvilket som helst sted, uanset hvor høj man er.

Det er et køleskab med rigtig fine funktioner, såsom softclose funktion, der gør at køleskabet lukker stille i, derudover er det overfladebehandlet og nemt at rengøre og tager ikke imod fedtfingre så det hele tiden skal holdes rent. Det er en miljø- og energivenligt køleskab i energiklasse A++, som kun vil være til fordel for forbrugeren, der ikke ønsker urimeligt høje elregninger. Derudover er det stort set lydløst. Køleskabet fra Gram får rigtig fine anmeldelser af bruger, der generelt anbefaler det til andre.

Køleskabet fra Gram er i et super fedt design i rustfrit stål, og har man i forvejen sine hårde hvidevarer i dette, vil det jo bare supplere køkkenet rigtig fint. Det har nogle lækre detaljer, som for eksempel softclose funktion og anti-fingerprint som kun er et plus i en stor familie, hvor alle er i køleskabet mange gange i løbet af dagen. Det er meget nemt at indstille hylderne inde i køleskabet præcis som man har behov for og det er derfor med til at gøre køleskabet meget overskueligt for brugeren.

Bedst energiklasse A++

Gram har lavet et køleskab som er velegnet til familien på 5-6 personer med en kapacitet på 375 liter. Køleskabet indeholder 6 almindelige glasskuffer, 2 flaskehylder og 2 grøntsagsskuffer, ud over 4 hylder på indersiden af lågen. For at hjælpe yderligere på overskueligheden i køleskabet er det desuden udstyret med LED-lys, der gør det let at se, hvad man har handlet ind og lagt hvor.

Køleskabet tilhører den anden bedste energiklasse, nemlig A++. Det er derved et køleskab der er yderst energivenligt og vil mindske energiforbruget, samtidig med det skåner miljøet. Alle kender den brummende lyd et køleskab kan give fra sig i tide og utide, dette køleskab fra Gram er næsten lydløst og vil ikke genere et selskab i et samtalekøkken eller en familie der opholder sig meget i køkkenet. Derudover giver køleskabet et bip fra sig, i tilfælde af man ikke har lukket døren efter sig og det har været åbent for længe og lige vil minde om at det skal lukkes. Det er muligt at indstille køleskabet efter den ønskede temperatur ved hjælp af elektronisk temperaturstyring.

Lågen til køleskabet er udstyret med en softclose funktion, der gør at lågen lukker langsomt og korrekt i bag dig, når blot du lukker det i. Man undgår altså et køleskab der smækker efter en. Selve lågen er holdt i rustfrit stål og anti-fingerprint, hvilket gør at fingeraftryk afvises af den behandlede overflade og derfor ikke ser beskidt ud så snart du har rørt ved det. Overfladebehandlingen er desuden med til at køleskabet er nemt at holde rent og pænt hele tiden.

 

Gram KS 3286-90 – Mindre fritstående køleskab

Last updated: 2019-01-18 08:13:22

Om produktet

Dette køleskab fra Gram er velegnet til familien på 4-5 personer. Det er super overskueligt og får også gode anmeldelser for sin overskuelige indretning. Der både almindelige glashylder, en flaskehylde og grøntsagsskuffe indeholdt i skabet. Hylderne på døren hjælper desuden også på overskueligheden. Derudover er det et næsten lydløst køleskab, der samtidig skåner miljøet og sparer på energien med en energiklasse A+. Køleskabet vil passe ind hvor som helst med et super design der er holdt i hvidt.

Gram har lavet et meget fint køleskab som er ideelt til en husstand på 4-5 personer. Det har ikke særlig mange specielle funktioner, men har til gengæld den fordel at det er meget overskueligt og nemt at indrette så det passer til den enkelte brugers behov. Det er et køleskab der tilhører den bedre del af energiskalaen. Derudover er det et køleskab der nærmest ikke giver en lyd fra sig, som kun vil være rart for en familie der skal have det stående i et køkken, hvor man opholder sig meget.

Funktioner

Køleskabet fra Gram har en kølekapacitet på 286 liter og er derfor et mellemstort køleskab, der vil passe rigtig fint ind i en familie på 4-5 personer. Til at indrette køleskabet er der seks glashylder, en flaskehylde og en grøntsagsskuffe. Der er tale om et meget lydsvagt køleskab med et lydniveau på kun 42 dB. Det er altid rart at man ikke skal være generet af en brummelyd fra tid til anden, så det er en klar fordel for dette køleskab, at det ikke står og larmer. Med energiklasse A+ er køleskabet fra Gram i den bedre del af energiskalaen. Ønsker man at spare lidt penge på elregningen og samtidig også tænke på miljøet, så er dette køleskab et rigtig fint valg.

 

 

Gorenje ORB153C-L Retro Collection

Gorenje ORB153C-L Retro Collection. Et topmoderne retro køleskab med indbygget fryser, som passer ind i de fleste hjem. Modellen er champagne/beige farvet og har en kølekapacitet på 229 liter og en frysekapacitet på 25 liter. Modellen henvender sig til husstande på 2-4 personer.

Dette retro køle-fryseskabbefinder sig i den bedste energiklasse, A+++, hvilket medvirker til en lavere energiregning og et bedre miljø. Skabet er særligt velegnet til familien som ønsket er anderledes køkken, hvor design er i hovedsædet. Dette retro køleskab velegner sig desuden fint til åbne køkkenløsninger, da lydniveauet er på 40 dB, hvilket ikke er ret meget.

Denne model har ventilieret køl, som sikre en ensartet temperatur i hele køleskabet, både top, bund og hvert enkelt hylde. Derudover er der indbygget LED-belysning, så du kan se alt indholdet i skabet.

Skabet er 154 cm højt, 60 cm bredt og 64 cm dybt. Døren er venstrehængt og der er ikke mulighed for at vende den.

 

SMEG FAB32RAZN1 – Retro køle-fryseskab i pastelblå

Last updated: 2019-01-19 16:18:45

SMEG FAB32RAZN1. Dette retro køleskab passer bedst til husstanden i størrelsesordenen 3-4 personer, da det har en kølekapacitet på 228 liter, samt en frysekapacitet på 76 liter. Med sin energimærkning på A++, placerer dette retro køle-fryseskab sig i den bedre ende af skalaen, hvor du på langt sigt kan spare en del penge.

Modellen er udarbejdet i et flot pastelblå farve, som passer ind i et moderne designerkøkken. Fryseren har en smart NoFrost funktion, hvilket betyder at du aldrig skal tænke på afrimning af fryseren. Det kan fryseren nemlig selv klare, grundet moderne teknologi.

Dette SMEG retro køle-fryseskab er rigtig flot og har 3 justerbar glashylder i køledelen. Derudover har den 1 flaskeholder i krom, 1 gennemsigtig grøntsagsskuffe og ventileret køl. Frysedelen har 1 rum med låge, 1 stor skuffe samt 1 lille skuffe – og fryseren har en indfrysningskapacitet på 10 kg. i døgnet.

Dette retro SMEG køle-fryseskab har en højde på 193 cm, 60 cm bredt og 54,2 cm dybt. Med håndtaget har modellen en dybde på 72 cm. OBS! det skal nævnes at det kræver 80 cm i bredden, før man kan åbne døren/lågen 90 grader. Døren er højrehængt og er ikke vendbar, men kan findes i en venstrehængt version.

 

Gram KS 3135-90 – Småt fritstående køleskab i hvid

Om produktet

Dette køleskab fra Gram vil være passende for en lille familie på op til 2 personer, eller til kontorets lille køkken, klasselokalet, garagen eller festlokalet. Det har en kapacitet på 130 liter og kan derved rumme det mest nødvendige. Med sit hvide design vil det desuden passe ind alle vegne, hvor end man påtænker at skulle have køleplads.

Hvis man som forbruger er opmærksom på miljø og sin elregning, så er dette køleskab også et udemærket valg, da det ligger i den bedre ende af energiskalaen. Samtidig er man sikker på at køleskabet vil stå ubemærket hen, da det stort set ikke giver en lyd fra sig.

Der er tale om et ganske fint køleskab i den mindre størrelse, som opfylder de krav man må stille til et køleskab af denne type. Der er gode muligheder for indretning så det kan tilpasses den enkelte brugers behov, hvad enten man har køleskabet stående derhjemme i køkkenet eller på arbejdspladsen. Køleskabet er yderst lydssvagt og ligger desuden i energiklasse A+.

Funktioner

Med en energiklasse A+ ligger køleskabet i den bedre ende af energiskalaen. Køleskabet er på den måde både miljø- og økonomivenligt.

Køleskabet fra Gram har en kapacitet på 130 liter og er derved velegnet til en familie på op til 2 personer. Køleskabet kunne også passende stå i et kælderrum, en arbejdsplads med et lille køkken, en garage eller andet, hvor man har behov for en mindre køle mulighed.

En super fordel ved dette køleskab fra Gram er at det stort set er lydløst med et lydniveau på kun 42 dB. Det er vil være en klar fordel med et lydsvagt køleskab i rum, hvor man opholder sig meget, for eksempel hvis det skal stå på et værelse eller et kontor, hvor man ikke ønsker at være generet af støj og brummelyde.

 

Liebherr TP 1720-21 001

Om produktet

Praktisk, miljøvenligt og lille køleskab fra Liebherr. Dette smarte lille køleskab er med sin kølekapacitet på 147 liter velegnet til hjemmet med få personer. Køleskabet kan med sin vægt på kun 36.8kg og nemme vendbare dør sættes flere forskellige steder og egner sig både til privaten, på arbejdet, sommerhuset eller festlokaler.

Køleskabet egner sig til de små steder i hjemmet, da det har en højde på 85 cm, en bredde på 60.1 cm og en dybde på 60.8 cm. Det lille miljøvenlige køleskab har et naturligt lavt lydniveau på kun 40 dB og et årligt forbrug på 170kWh, derfor sendes køleskabet helt til tops på energiklassen med en score på A+++.

Det lille køleskab passer ind de fleste steder og samtidig ligger helt i toppen af tabellen for energiklassen. Køleskabet har alle de vigtige funktioner et køleskab bør have, og lever op til kundernes forventninger.

Funktioner

Ved siden af de miljøvenlige specifikationer har køleskabet også automatisk afrimning som gør køleskabet rigtig let at vedligeholde. Køleskabet passer ind de fleste steder da det er småt og har den vendbare dør indbygget. Køleskabet har flytbare glashylder, dørhylder, grøntsagsskuffer (2 stk.) og æggebakke.

Skulle der være problemer med at nå tingene enten oppe eller nede har køleskabet også højdejusterbare ben, som gør det muligt at indstille køleskabets højde i den ønskede position. Endeligt har køleskabet et HardLine-design samt Slimeline håndtag.

Anmeldelser

Flere brugertests viser at køleskabet er faldet i ualmindelig god jord hos købere af denne model. Flere tests viser at køleskabet får gode anmeldelser og bliver i særdeles rost for funktionaliteten, virker til solceller samt lydniveauet. Flere brugere benytter sig også af køleskabet som en ekstra køleenhed og er generelt tilfredse med modellen.

To brugere skriver:

5 stjerner: Vi købte det til vores kolonihave, hvor vi har sluttet det til vores solceller (2 stks. 50 watt hver) og det virker helt fint.

5 stjerner: Vi købte dette køleskab for en måned siden og det ser ud til præcis at opfylde de forventninger vi havde, til en ekstra køleenhed.

 

Electrolux EN3201MOW

Lavt strømforbrug med energiklasse A++ 

Dette Electrolux køle-/fryseskab ligger i middelklassen hvad angår prisleje, men i topklassen når det gælder energiklasse. Køleskabet er placeret i energiklasse A++, hvilket er den 2. bedste i kategorien. Det er rigtig godt med et køle-/fryseskab i energiklasse A++, da man hermed opnår et billigere elregning samt, at det skåner miljøet. Køleskabet har et estimeret årligt energiforbrug på 233 kWh.

Denne model har en køleskab kapacitet på 198 liter og 111 liter i fryserummet. Det betyder således, at dette skab velegner sig til husstande på 2-3 personer. Det har et lydniveau på 40 dB, som er ganske lavt. Det svarer cirka til et lydniveau tilsvarende en person som hvisker. Højden er 174,5 centimeter mens bredden er 59,5 og dybden er 63 centimeter. Køle-/fryseskabet vejer 66 kg med emballage og 64,10 kg. uden. Dørene er højrehængt og der er mulighed for at vende døren efter behov.

Baseret på køle-/fryseskabets funktioner samt de brugertests man kan finde på nettet, vurderes dette køle- og fryseskab til at være et god køb for pengene. Det er ganske rummeligt og anbefales derfor til husholdninger på 2-3 personer.

Køleskabet har et lavt lydniveau på blot 40 dB og måske endnu mere relevant, det har energimærkning A++, som er det næstbedste i kategorien. Det vil spare dig og miljøet på den lange bane og kan derfor være en god investering.

LowFrost afrimer køleskabet hurtigt

Dette smarte køleskab og fryser har et integreret LowFrost-system. Takket være det integrerede LowFrost-system afrimes køle-/fryseskabet på minimal tid. Så du altid kan bruge den fulde kapacitet til at opbevare dine favoritingredienser.

Denne model fra Electrolux bliver taget god i mod hos forbrugerne. Brugerne skriver at det er en har god køle- og frysefunktion til prisen og at der er fin plads i både fryser og køleskab. På WhiteAway.com får dette køle-/fryseskab 4,5 ud af 5 mulige stjerner, baseret på 4 anmeldelser.

 

LG GSL760SWXV

Om produktet

Dette elegante amerikanerkøleskab fra LG har en enorm volumen og henvender sig til den de større husstande med mere end 5 personer samlet. Det er udarbejdet i enkelt design i klassisk hvid og har en nettovolumen på hele 601 liter. Det er dermed en af de absolut større amerikanerlkøleskabe på markedet.

Skabet er udstyret med LG’s egen Linære Kompressor, der sikre en energiklasse A+ og et forbrug på omkring 419 kWh årligt. Dette kombineres med 10 års kompressor-garanti fra LG, så du er sikker på at køleskabet ikke pludselig går i stykker. LG har formået af reducerer støjniveauet markant, og det er her reduceret til kun 39 dB, hvilket ikke er meget.

Køleskabet har en højde på 179 cm, en bredde på lidt over 91 cm og en dybde inklusiv håndtag på knap 74 cm. Denne model har en nettovægt på 124 kg.

Funktioner

GSL760SWXV har aktiv køling med Multi Airflow, som giver jævnere temperatur og hurtigere nedkøling af madvarerne og dræner uhygiejnisk kondensvand fra køleskabe. Desuden er skabet udstyret med Total No Frost, som sikrer et kondensfrit køleskab og afrimningsfrit fryseskab – så slipper du for at afrime og sparer samtidig penge på strømmen.

Denne LG model har LED touch display og LED inderbelysning for høj brugervenlighed. Derudover har modellen flere smarte skuffer og hylder, som gør at du kan arrangerer et mere personligt køleskab.

Sidst men ikke mindst har dette amerikanerkøleskab en smart og effektiv is- og vanddispenser, der altid giver dig koldt og friskt vand. Fra isdispenseren kan du få både hele og knuste isterninger. Slim SpacePlus-isdispenser optager ikke unødvendig opbevaringsplads i fryseren. Så kan du både få maksimal opbevaringsplads til dine frostvarer og isterninger med det samme.

Anmeldelser

Dette amerikanerkøleskab får gode anmeldelser, da det har en god mix af kvalitet, brugervenlig, design og så til en overkommelig pris. Som nævnt tidligere, så henvender modellen sig til den store husstand, gerne 5-6 personer, eller derover.

En bruger fra danske WhiteAway skriver følgende:

Lækker amerikaner!
“Dette side-by-side køleskab er super lækkert. God plads, godt lys og nemt at installere. Det har et flot design og ser mere moderne ud end et “klassisk” hvidt køleskab.”

Et smart LG amerikanerkøleskab med energiklasse A+, flot design i klassisk hvid, enorm stor kapacitet og effektiv vand- og isdispenser som ikke optager for meget plads i fryseren. Derudover skal du ikke tænke på afrimning i den rigtig store frysedel.

 

Siemens KG36VXW31

Last updated: 2019-01-18 08:13:26

Om produktet

Siemens KG36VXW31 er et køle-fryseskab der henvender sig til den mindre husholdning på omkring 3-4 personer. I fryseafdelingen finder du plads til 94 liter. Energiklasse A++ er i den bedre ende af energiskalaen, og derfor tager du med dette køle-fryseskab både hensyn til miljøet og skåner din elregning for ubehagelige udsving.

Skabet måler 1860 mm i højden men det har en bredde på 60 cm og en dybde på 65 cm.Lydniveauet på beskedne 39 dB sørger for, at du ikke generes af støj fra skabet. Med den elektroniske temperaturstyring er det ingen sag at indstille temperaturen helt nøjagtigt. LED-belysningen gør det let at navigere mellem varerne i skabet.

Designet på dette køle-fryseskab fra Siemens er i et flot hvid farve med sølv håndtag. Døren er højrehængt som vist på billedet ovenfor, men er vendbar. Ved køb af dette Siemens køle-fryseskab får du et produkt, som måske lever op til forventningerne. I følge flere anmeldelses er det et udemærket køleskab, dog har det ikke mange fancy og moderne funktioner, i forhold til nogle af de dyrere modeller. Modellen er forbeholdt mindre familier på 2-4 personer med sine kølekapacitet på 215 i køleren og 94 i fryseren. Køleskabet måler 1860 mm i højden, 600 mm i bredden og 650 mm i dybden.

Funktioner

I køleafdelingen finder man en stor crisperBox – også kaldet en 0-zone skuffe. Her har du fugtighedsregulering og varer som frugt, grøntsager og kød får en forhøjet holdbarhed her, grundet den lavere temperatur.

Nær toppen af køleskabet finder du også en forkromet flaskeholder, som er ideel til vand og vin. Der er desuden 4 hylder af sikkerhedsglas hvor de 2 kan justeres i højden.

I fryseren, som har plads til 94 liter, er der en indbygget LowFrost funktion. Det sikre hurtig og nem afriming. Derudover er der mulighed for Superfrys, hvor man kan reducerer temperaturen yderligere, for at køle ens varer ned ekstra hurtigt. Indfrysningskapacitet er 7 kg pr døgn og opbevaringstid ved strømafbrydelse er 23 timer.

Anmeldelser

På den danske WhiteAway.com har denne model fået 4 ud af 5 stjerner baseret på 7 anmeldelser. Her nævnes blandt andet at det er dejlig lydsvagt og at det er et godt standard køle-fryseskab. Der nævnes dog også at der mangler en del funktioner i forhold til de dyrere modeller, og det er sandt nok.

Her skrives blandt andet: “Siemens KG36VXW31 er et godt standard køle-fryseskab. Det mangler en del funktioner i forhold til de dyrere modeller: Kun en kompressor i stedet for to, “kun A++” i stedet for “A+++”. Ingen køle-blæser eller åben dør alarm osv. Til gengæld er det simpelt at bruge med kun to knapper: tænd og sluk-knap, samt temperaturreguleringsknap. Ligeledes er skabets indretning som hylder og skuffer langt over de billige discount skabe i kvalitet. Det er et rigtigt rart køleskab at bruge i det daglige med mange fine detaljer, så som gode hylder og en god flaskeholder osv.

 

Bosch KGE36BW40


Last updated: 2019-01-18 08:13:26

Bosch KGE36BW40. Flot hvidt køle-fryseskab fra tyske Bosch, en populær model med rigtig gode anmeldelser. Denne model er en miljøvenlig testvinder hos forbrugerrådet Tænk i december 2014. Energimærkningen er A+++ og den skulle kun anvende 149 kWh årligt. Dette er virkelig lavt og er noget som kan mærkes på elregningen og i miljøet.

Denne model egner sig godt til familer på 3-4 personer, med den størrelse der er i henholdsvis køle- og frysedelen. Dette energivenlige Bosch køleskab har en kølekapacitet på 215 liter og en frysekapacitet på 89 liter.

Modellen har et lydniveau på sølle 38 dB, hvilket gør at du ikke bliver generet af lyde fra køleskabet. Derudover har modellen ventileret køl, LowFrost funktion i fryseren og LED belysning i køleskabet. Man kan desuden indstille temperaturstyringer elektronisk og sætte køleskabet på ferie-mode.

Køleren har dynamisk køling, superkøl med automatisk tilbagestilling, 4 hylder af sikkerhedsglas – justerbar – og CrisperBox med fugtighedsregulering. Fryseren byder på hurtig og nem afrimning, superfrys med automatisk tilbagestilling Størrelsen på dette Bosch køleskab er 186 cm i højden, 60 cm i bredden og 65 cm i dybden, med en nettovægt på lidt over 73 kg.

 

Electrolux EN3602MOW

Stor kølekapacitet på 220 liter

Med energimærkning A++ ligger dette køle-fryseskab fra Electrolux i den gode ende, når det gælder miljøvenlighed og besparelser på elregningen. Kølekapaciteten er på 220 liter, mens fryseren i bunden af skabet har en frysekapacitet på 109 liter. Det gør køle-fryseskabet bedst egnet til husholdninger på ca. 3-4 personer, ikke meget mere end det. Lydniveauet på 40 dB betegnes som lavt for et køle-fryseskab, og du risikerer ikke at blive generet af støjgener, som forekommer når køleskabet køler, danner undertryk indvendigt og hvad det ellers gør.

Køleafdelingen er indrettet med blandt andet justerbare hylder, indbygget flaskeholder og 2 grøntsagsskuffer i halv bredde til bedre overblik. I fryseren finder du 2 transparente fryseskuffer og 1 halvdyb skuffe. LED-belysningen giver dig et godt overblik over indholdet i køle-fryseskabet, hvilket kan være ganske belejligt. Døren på skabet er højrehængt og er desuden vendbar, således at du kan tilpasse køle-/fryseskabet dit køkken, hvis ikke det passer fra start. Denne model har en højde på 184,5 cm. og er derfor i den høje ende. Bredden er 59,5 cm. og dybden er 64,8 cm. Køleskabet har en nettovægt på 69 kg. og en bruttovægt på 67,10 kg.

Her er et stort og rummeligt køle-/fryseskab fra Electrolux, som er særligt energieffektivt. Det er energimærket A++, som er den næstbedste klassificering indenfor energiforbrug. Det har en stor køle- og frysekapacitet på hhv. 220 liter køle og 109 liter fryse. Dette velegner sig især til familier på 3-4 personer. Modellen her har et smart indvendig struktureringssystem og en effektiv LED-belysning, som danner et godt overblik over ens mad- og drikkevarer. Det er et populært valg blandt forbrugerene, da det har en god kombination af køle- og frysekapacitet.

Indbyggede LED lys

Køle-/fryseskabet her fra Electrolux ligger i den lidt dyre ende, hvilket primært skyldes den høje energiklasse og dens gode rummelighed. Med denne model kan du nemlig opbevare alle produkter ved lavt energiforbrug, da dette A++ køle-/fryseskab kombinerer høj ydelse med lavt forbrug.

Derudover er der fleksibel opbevaring i modellen her. Der er ingen regler for, hvordan du sorterer dine friske madvarer og du kan anbringe dem, så det er mest praktisk for dig, med de to grøntsagsskuffer som er der i halv bredde.Med det indbyggede LED lys, har du altid et godt overblik over dine madvarer. Du kan altid tjekke indholdet i dit køle-/fryseskab vha. førsteklasses LED-teknologi. Køle-/fryseskabet har mekanisk temperaturstyring via en kontakt i køleskabet, selvafrimende køleskab og indbyggede flaske- og glashylder.

 

LG GBF59WBDZB

Last updated: 2019-01-18 08:13:27

Om produktet

Et flot LG køle-fryseskab udarbejdet i sort glans med indbygget vanddispenser. Dette køle-fryseskab er i den næstbedste energiklasse, A++. Det lever således op til alle EU-standarder og du kan med fordel købe dette, såfremt du ønsker et energi- og miljøvenligt køle-fryseskab.

Kølekapaciteten er på 221 liter mens frysedelen kan rumme 93 liter. Denne model passer optimalt til husholdninger i størrelsen 3-4 personer. Derudover har dette LG køle/fryseskab et ganske lavt støjniveau, på kun 37 dB. Det er en anelse bedre end gennemsnittet.

Udvendigt, på fronten, finder du en vanddispenser og et indbygget display med bl.a. elektronisk temperaturstyring. Desuden kan døren vendes fra sin højrehængte position, såfremt det er ønskværdigt. Højden på denne model er 190 cm, bredden er 59,5 cm og dybden er 70,1 cm.

Dette LG køle/fryseskab er udarbejdet i sort glans og har energiklasse A++, den næstbedste klasse. Med sin indbyggede vanddispenser, fuldautomatisk afrimning, ventileret køl og special grøntsagsskuffe, kan denne model fra LG være et godt bud. Modellen passer til en husstand i størrelsen 3-4 personer, med en total kapacitet på 314 liter, fyldt op med smarte skuffer og gode hylder i køledelen.

Funktioner

Dette LG køle/fryseskab har indbygget LED-belysning, indbygget vandispenser samt en lineær kompressor med 10 års garanti. I køleskabet finder du et Multi Air Flow, der sikrer jævn køling i hele skabet. Desuden er køleskabet designet med Zero Clearence, betydende at skuffer kan trækkes problemfrit ud. I køleskabet er der også en Fresh Balancer skuffe, der holder grøntsager friske i længere tid, grundet en højere fugtighed.

Fryseren er en funktionen Total NoFrost, hvilket betyder at den har automatisk afrimning. Du skal derfor ikke bruge energi på at fjerne is fra fryseren, da fryseren helt selv klarer sagen. Fryseren har en indfrysningskapacitet på 9 kg pr døgn og en optøningstid ved strømafbrydelse på 16 timer. Fryseren har også funktionen SuperFrys.

 

Electrolux EJ2301 AOW2

Electrolux køleskab med fryser i toppen

Dette Electrolux køle-fryseskab er et prisvenligt, men samtidig effektivt bestanddel til dit køkken. Dette er ganske rummeligt og støjsvagt, og henvender sig til mindre familier eller par, som ønsker et godt og rummeligt køleskab, med et mindre behov for fryseplads. Frysedelen rummer 44 liter og der kan derfor ikke være plads til meget. Køledelen har en kapacitet på 184 liter, og her er der rig mulighed for at opholde madvarer og evt. Gryder/Tupperware efter behov.

Energiklassen hedder A+ og er den 3. bedste klasse i kategorien. På den måde tager du måde hensyn til miljøet og din økonomi, ved at købe et køle-fryseskab i en god energiklasse. Klassifikationen går fra A-G. Det årlige energiforbrug er sat til 227 kWh, hvilket er udmærket.

Lydniveauet ligger på 40 dB og ligger hermed ikke i den generende ende. Ved 40 dB vil du ikke blive udsat for nogle bemærkelsesværdigere støjgener. Det er et ganske budgetvenligt køle-fryseskab og du finder derfor ikke de helt smarte funktioner på denne model. Den har eksempelvis ikke en AntiFrost-funktion, elektronisk temperaturstyring eller softclose funktion. Denne model er 140 cm høj, 54,5 cm bred og 60,4 cm dyb – køle-fryseskabet har en nettovægt på 46,15 kg og en bruttovægt på 44,75 kg.

Passer godt til den mindre familie

Her er der tale om et prisvenligt Electrolux køle/fryseskab. Køleskabsdelen er ganske rummelig og passer rigtig godt til en familie på 2-3 max 4 personer. Frysedelen er lille med en frysekapacitet på 44 liter. Dermed er der kun plads til ens favorit frysevarer – hvis man ikke har plads til en stor fryser i ens køkken, kan dette være en smart måde at have lidt fryseplads på. Modellen besidder ikke så mange smarte funktioner, som nævnt ovenfor, hvilket afspejler sig i prisen. Her kan man få et kvalitets-køle/fryseskab til under 2.000 kr., og det vurderes derfor til et godt value-for-money køb.

Køle-/fryseskab med fryser i toppen. Køleskabet har en god og rummelig indretning, så det er nemt at placere og strukturere dine madvarer. Derudover har dette Electrolux køle-fryseskab SpacePlusTM. SpacePlus har den største indvendige kapacitet, samtidig med at den holder målene for et standard-køkkenelement.

I køleskabet er glashylderne designet så du får mere bredde og dybde i forhold til standardhylder. Det giver dig større fleksibilitet og mere aflæggerplads i dit køleskab. I fryseren kan du indfryse de ting, som du bruger mest. Det 4-stjernede frostrum holder dine frostvarer kølet ved den helt rette temperatur – ned til -18 °C og i samme kvalitet som en fryser i fuld størrelse.

 

Gorenje NRK6202MW – Køle/fryseskab i stål

Om produktet

Dette rummelige og familievenlige køle-fryseskab egner sig til den store familie på 3-4 personer og rummer en række moderne funktioner. Køleskabet indeholder en kølekapacitet på 245 liter, så der er rig mulighed for den store familie til indkøb der varer hele ugen og mere til. Fryseren indeholder 85 liter, så der er god mulighed for en masse is til børnene samt en masse andre frostvarer.

Højden på køle-fryseskabet er 2 meter og har en bredde og dybde på henholdsvis 60 cm og 64 cm. Kølesabet ligger på en solid 2. Plads i energiklassen og har fået scoren A++, som vidner om et økonomisk køle-fryseskab, som ikke giver usete stigninger på elregningen og samtidig tager hensyn til miljøet. Lydniveauet ligger på beskedne 42 dB og kan derfor sagtens anbringes i et køkken alrum, uden dette overdøver aktiviteterne i køkkenet.

Et familievenligt, rummeligt, miljøvenligt, økonomisk og moderne køleskab fra Gorenje. Køle-fryseskabet har LED-belysning og egner sig perfekt til familien på 3-4 personer. Funktionerne som er indbygget i dette køle-fryseskab giver familien mulighed for opbevaring af fødevarer, som ikke mister deres friskhed og samtidig kan køleskabet indeholde alle former for drikke- og madvarer. Der er en række funktioner som sørger for at alle varerne forbliver friske så længe disse placeres rigtigt. Perfekt køle-fryseskab med et flot og moderne design.

Funktioner

Gorenjes familievenlige køle-fryseskab indeholder rigtig mange funktionelle funktioner som bidrager til dette køle-fryseskabs charme. Energiklassen er slået fast og ligger dette køle-fryseskab ind på en flot 2. Plads. Farven er hvid og designet passer ind i det fleste moderne køkkener.

Køleskabet indeholder imponerende 5 glashylder, 3 hylder i døren, ægge/isterningebakke, flaskeholder, flaskehylde med fast holder, CrispZone med HumidityControl (stor grøntsagsskuffe), 1 multibox samt en FreshZone. Fryseren er placeret nederst så denne let kan nås af alle i hele familien. Fryseren indeholder en XXL-skuffe samt 2 andre skuffer.

En CrispZone med HumidityControl er en stor grøntsagsskuffe som muliggør den mest optimale opbevaring af frugt og grøntsager. Denne gør at fødevarerne holder sig længere samt sørger for bevarelse af vitaminer og næringsstoffer. En FreshZone skuffe er indstillet til 3 grader (Celsius) og er placeret i bunden af køleskabet, da der her er koldest. Temperaturen samt skuffen sørger for at madvarerne bevarer deres friskhed, duft og farve op til dobbelt så længe som normalt.

Køleskabsrummet er også så helidgt at indeholde både MultiFlow 360 og Antibakteriel IonAir teknologi. MultiFlow 360 er et intensivt ventilationssystem. Denne funktion er energibesparende og renser luften og sørger for fødevarerne ikke tørrer ud. Antibakteriel IornAir-teknologi er indbygget i køleslabets AirPower-ventilator og udrydder 95% af alle bakterier. Samtidig med at IonAir minimerer ubehagelige lugte fra kraftige madvarer, bevarer denne funktion friskheden i fødevarerne og sørger for dette i op til 10 dage.

Køleskabet indeholder desuden AdaptTech, som sørger for den optimale temperatur i dit køleskab hele tiden. Køleskabet registrerer hvor tit dette åbnes og indstiller sig hermed derefter. For eksempel finder køleskabet ud af hvilke tidspunkter på ugen det åbnes mest, og sænker derefter temperaturen i køleskabet inden da, så temperaturen altid er optimal. Fryseren indeholder en XXL Spacebox som kan indeholde pizzaer, en XXL kalkun osv.

Køleskabet indeholder et SimpleSlide princip, som giver den nødvendige plads til de største flasker. Disse kan nemt flyttes og kan klare en belastning på 5 kg. Endelig indeholder køleskabet NoFrost Plus, som eliminerer is og sørger for friskhed til alle fødevarerne. Princippet er at en vifte blæser kold luft ind uden fugt. Fugten er den som skaber rim og dermed fjernes dette problem let, fra dette moderne fuldt funktionelle køle-fryseskab.

 

Gorenje ORK192CO-L  – Retro køle/fryseskab med A++

Om produktet

Dette fritstående køle-fryseskab fra Gorenje har et retro look i brun og hele 227 liter kølekapacitet indbygget. Fryseafdelingen er placeret nedenunder køleskabet og har en kapacitet på 95 liter. Dette køle-fryseskab egner sig bedst til en husholdning på 3-4 personer og der er rigelig plads til at kunne adskille og holde styr på alle sine føde- og drikkevarer.

Køleskabet ligger oppe i den helt gode ende af energiklassen og har en score på A++, hvilket svarer til en 2. Plads. Hermed skåner du både miljøet samt din elregning. Køle-fryseskaber har et beskedent lydniveau på kun 40 dB og dermed kan skabet placeres i køkkenalrum uden du skal tænke på støjgener. Kølesabet måler 194 cm i højden samt en bredde og dybde på henholdsvis 60 cm og 64 cm.

Dette køle-fryseskab er et perfekt køb til familien på 3-4 personer. Køle-fryseskabet indeholder en masse funktioner, som gør det nemmere for en familie, at holde overblik over sine madvarer. Designet er et retro look og har en dejlig overflade og udstråling. Køleskabet er rummeligt og overskueligt og fryseren har rigelig med plads til alt hvad en familie har brug for. Udover at alle funktionerne er i top er køle-fryseskabet placeret højt på energiklassen og dermed kommer der ikke usete udsving på elregning samtidig med køle-fryseskabet er miljøvenligt.

Funktioner

Køleskabet indeholder 4 glashylder, ægge-/isterningebakke, en flaskeholder, en flaskehylde med fast holder, 1 Multibox (til pålæg) samt en Freshzone. Dette er med til at gøre hverdagen en del bedre da man nemt kan adskille sine varer og bevare overblikket i køleskabet, da dette også indeholder LED lys, som skaber en behagelig belysning i hele køleskabet.

Fryseren er placeret under køleskabet og indeholder en SpaceBox XXL-skuffe samt 3 helstøbte fryseskuffer. Fryseren har en indfrysningskapacitet på 4.5 kg/døgn. Endelig har fryseren funktionen Frostless som skaber mindre rimdannelse på vægge samt loft i selve fryseren. Dermed undgå du det kedelige arbejde med at afrime.

Farven er en retro brun farve som vil passe ind i mange ny moderne køkkener. Der er ikke vendbar dør inkluderet, så det skal der tages højde for inden man køber netop dette køle-fryseskab fra Gorenje. Døråbning er venstrehængslet. Køle-fryseskabet indeholder LED display samt elektronisk kontrol bag døren.

Køleskabet har alle de forudsætninger der hører med til en børnefamilie. Køleskabet har nemlig en CrispZone, som er en stor grøntsagsskuffe med fugtregulering, som man igen undgå rimdannelse. Endelig har køleskabet også en Multibox som kan indeholde alle børnenes pålæg til en hel uge, og mere til. Køle-fryseskabet har en masse funktioner, som er med til at gøre din hverdag nemmere. Der er både isterningefunktion, ventileret køl og elektronisk temperaturstyring.

Gorenje RF4121AW

Last updated: 2019-01-18 08:13:31

Om produktet

Dette funktionelle fritstående køle-fryseskab fra Gorenje til kæresteparret eller den lille familie har en kølekapacitet på 145 liter samt en fryseafdeling der indeholder 48 liter. Gorenje har igen formået at få fremstillet et køle-fryseskab som ligger i den gode ende i energiklassen og har en score på A+. Dette gør dig som køber sikker på hensyn til både miljøet samt økonomien. Udover en høj energi placering har netop dette køle-fryseskab et lavt lydniveau på kun 40 dB, som derfor gør skabet egnet til et køkkenalrum eller en 1-værelses lejlighed.

Lydniveauet sparer dig for støjgener og du kommer ikke til at bemærke det yderligere. Med en højde på 123 cm kan de fleste sjæle både se og nå alt i dette køle-fryseskab. Køleskabet har en dybde og en bredde på henholdsvis 54 cm og 58 cm, dermed sikrer du dig plads til de daglige indkøb. Endelig har skabet en vægt på 45 kg som dermed gør det nemt både at flytte det ind men samtidig også gør det muligt at omrokere.

Til en rimelig pris, er det muligt at få et godt køle-fryseskab, er hermed bekræftet. Dette todelte køle-fryseskab er overskueligt, energivenligt og har en god funktionalitet. Lydniveauet er begrænset, køleskabet er rummeligt og dette køle-fryseskab egner sig perfekt til den lille familie på 1-2 personer. Designet er klassisk og dette køb passer næsten ind alle steder.

Funktioner

Gorenjes komplette køle-fryseskab indeholder 4 glashylder, 5 dørhylder, 2 æggebakker, flaskeholder samt 2 grøntsagsskuffer som dermed giver en let overblik over dine madvarer og gør sortering meget nemmere. Kølekapaciteten ligger på 145 liter som gør det muligt for den lille familie at kunne rumme deres indkøb. Frysekapaciteten er på 48 liter og har placeringen ovenover køleskabet.

Køle-fryseskabet indeholder også fuldautomatisk afrimning som sparer kunderne for en masse tid. Fryseren har en super indfrysning på 2.5 kg/døgn. Fryseren har desuden to hylder fordelt med henholdsvis en trådhylde, et kuldefang og en isterningebakke.

Dørene er vendbare som gør skabet meget placeringsvenligt og i bunden sidder justerbare fødder, som også gør det nemt at få placeret køle-fryseskabet hvor man ønsker det.

Farven på dette komplette køle-fryseskab er hvid og døren er af metal. Køle-fryseskabet er klassisk og har en fin overflade. Belysningen er sidebelysning som bidrager til at gøre dette køleskab virkelig overskueligt.

Skulle uheldet være ude og køleskabet blev udsat for strømafbrydelse har dette en optøningstid på 16 timer.

 

Hvilke producenter findes der af køleskabe?

Bosch køleskabe

Bosch er efterhånden er rigtig kendt mærke på det danske marked, hvor de producerer stor set alle tænkelige hårde hvidevarer. I dag er Bosch en global organisation med over 350 afdelinger fordelt i over 50 forskellige lande. Bosch består af lidt under 300.00 medarbejder hvoraf ca. 800 arbejder i Danmark. Det betyder således, at Bosch er en af de helt store spillere på det danske marked. Historien om Bosch kan spores tilbage til slutningen af 1800-tallet i Tyskland hvor de producerede husholdsningsapparater. I dag kan man således finde produkter indenfor køleskabe, støvsugere og meget mere. Bosch er lig med god tysk kvalitet, og det afspejler sig i deres produkter, som typisk holder i rigtig mange år.

Bosch har investeret massivt i at teste og konstant forbedre deres produkter, og det afspejler sig i den teknologi og den kvalitet produkter består af. Alle Bosch produkter, herunder køleskabe og køle-fryseskabe bliver nøje gennemtestet inden de kommer på markedet. I de fleste Bosch køleskabe finder du smarte funktioner som ventileret køl, skuffer som er speciallavet til frugt, grøntsager eller frisk kød. Derudover er indretningen på størstedelen af deres køleskabe meget fleksible, så du blandt andet kan justerer højden på sikkerhedshylderne.

Når du køber et Bosch køleskab kan du forvente en høj kvalitet. I mere end 80 års har Bosch været førende udviklere indenfor køleteknik. Mange af deres køleskabe er udstyret med et system, der holder maden frisk længere, og et filter som reducerer uønskede lugte.

Electrolux køleskabe

Electrolux er en tysk forhandler af husholdningsprodukter og har været det i rigtig mange år efterhånden. Electrolux i Danmark har en meget stærkt position indenfor blandt andet støvsugere, og er nu også ved at få godt fat i markedet for køleskabe.

Electrolux går meget op i miljøet, og derfor er flere af deres modeller i den bedste energiklasse, A+++. Derudover har nogle af Electrolux køleskabene vundet i flere tests, seneste i 2015 blev en af deres modeller testvinder. Et køleskab fra Electrolux kan godt være at foretrække, da de har en meget lang erfaring med produktion af køleskabe og hårdehvidevarer generelt. Her på siden finder vi desuden den bedst mulige pris til dig, ved hjælpe af vores prisrobotter.

Electrolux laver køleskabe i høj kvalitet og deres holdbarhed er lang. Hvis du investerer i et Electrolux køleskab, får du et energivenligt, støjsvagt og effektivt køleskab til dit hjem. Så svaret på overstående spørgsmål er ja, et Electrolux køleskab er et godt køb. Et typisk Electrolux køleskab er i flotte og enkle designs, typisk i rustfrit stål eller i traditionel hvid. Indretningen er som oftes meget fleksibel, hvor man selv kan justerer på højden på de enkelte hylder. Dette kan være meget rart, hvis man ønsker hylder med plads til højere varer og andre med lave mad- og drikkevarer.

Gorenje køleskabe

Gorenje er en virksomhed fra Slevenien og er den største hvidevareproducent i det land. Med en markedsandel på omkring 4 % er det blandt de 10 største producenter i hele Europa. Selskabet blev etableret i midten af 1900-tallet, med fokus på landbrugsmaskiner. Senere hen er Gorenje begyndt at producerer hvidevarer, og er i dag et meget stor spiller på markedet.

Overordnet kan man dele Gorenjes produkter ind i tre kategorier. Det ene er deres køling produkter, som blandt andet tæller køle-fryseskabe, køleskabe, frysere og vinkøleskabe, som fylder mest. Så er der deres såkaldte Vådt og Tørt produkter, som kan være tørretumblere og vaskemaskiner og opvaskemaskiner. Og endelig er der deres madlavnings produkter, hvor du kan finde emhætter, kogeplader og komfurer samt ovne og mikrobølgeovne.

Gorenje går meget ind for innobation og har i den forbindeldse fundet på mange positive tiltag for at forbedre deres køle- og frostskabe. En af funktionerne kalder Gorenje for antibakteriel IonAir Active-teknologi. Denne teknologi udrydder 95 % af alle bakterier. Det betyder, at råvarer som kød og grøntsager bevarer friskheden i op til 10 dage. Som en ekstra bonus for os med sarte næser sørger IonAir også for, at lugten fra fødevarer som fx ost bliver minimeret.

En anden funktion er Gorenjes MultiFlow 360°. Det er et regulerings- eller ventilationssystem, som fordeler den kolde luft i køleskabet på en jævn måde, hvilket også er med til at sikre, at fødevarerne bevarer deres friskhed i længere tid. Et typisk Gorenje køleskab har denne funktion, men hold øje med det inden køb. En trejde smart funktion som mange af Gorenje køleskabe har, er deres ZERO’n’FRESH skuffer, de såkalde 0-Zone skuffer. Disse skuffer har typisk lavere temperaturer end resten af køleskabet, hvorfor kød og fisk holder sig i længe tid end ellers. Rent faktisk kan kød og grøntsager holde sig omkring 2-3 gange så lang tid end hvis den ikke lå i en 0-Zone skuffe. Et Gorenje køleskab vil ikke skuffe dig.

Gram køleskabe

Gram er en gammel dansk virksomhed som kom til verden i 1901 i  den lille danske by Vojens – dengang som et traditionelt maskinværksted. I mellemtiden har Gram specialiseret og udviklet sig indenfor køle- og fryseteknik, hvorfor de i dag er store indenfor produktion af køle- og fryseskabe. Gram producerer nu stadig køleskabe og frysere i stor stil, men de har også en lang række andre hvidevarer inkluderet i deres sortiment, som eksempelvis komfurer, ovne, emhætter, kogeplader, opvaskemaskiner og mikrobølgeovne.

Hvis du går ind på god dansk kvalitet, så kan det sagtens være at et Gram køleskab skal være din nye køleskab i hjemmet. Her hos Pricesurf.dk samler vi den billigeste pris hos de mange forhandlere på det danske marked, således at du ikke betaler for meget for produktet som forbruger. Gram har efterhånden produceret køle- og fryseskabe i mange år og dette har deres modeller båret præg af. Mange af modellerne fra Gram passer ind i de fleste køkkener, uanset om du ønsker et køleskab i en klassisk hvid farve eller udarbejdet i rustfrit stål. Sortimentet hos Gram byder på mange forskellige størrelser og varianter.

Hvis du eksempelvis står og mangler et fritstående køleskab har Gram to serier. Classic-serien med 60 cm brede køleskabe i det kendte, skandinaviske design med et gennemgående håndtag i hele dørens højde. Fresh-serien, hvor du kan vælge mellem køleskabe i 55 og 60 cm bredde – fra små modeller, der kan placeres under en bordplade, til store, energivenlige køleskabe, der rummer op til 445 liter. Et fritstående køleskab er med fleksibel indretning og masser af praktisk udstyr.

LG køleskabe

LG køleskabe og køle-fryseskabe kendetegnes ved deres kompakte og stilrene design, der overrasker med sin rummelighed og sine mange innovative funktioner, der er skabt med det ene formål at opnå optimal opbevaring af madvarer og samtidig sparer energi. LG’s visionære designkoncept integrerer kundernes behov med nytænkende digital teknologi. Her vil du opdage en kompromisløs og detaljerig indgangsvinkel til uformningen af LG køleskabe, der gør din hverdag nemmere. Oplev længere holdbarhed på dine madvarer og et lavere energiforbrug samt et stilrent design, som vil gøre dit køkken til et rigtigt luksuskøkken.

Køleskabe fra LG er noget for sig. Her lægges der nemlig ingen finger imellem, når den bedst mulige måde at opbevare madvarer på skal opnås. LG har brugt meget tid og mange penge på at få en stor kapacitet i sine køleskabe, som samtidig er fleksible og smart indrettet. Mange af deres køleskabe giver dig mulighed for at tilpasse det dine egne behov, hvis du ønsker en bestemt højde på hylden.

Et LG køleskab er ligeledes effektivt hvad angår fugtighed og holdbarhed på dine madvarer. LG giver typisk 10 års garanti på sine kompressorer – skulle den gå i stykker, så får du en ny. Det betyder at du altid har en velfungerende kompressor, der sikre frisk, kold og ensartet lufttemperaturer i hele køleskabet – dermed de bedste forhold for dine mad- og drikkevarer. Opbevar mere og i længere tid i rummelige køleskabe med et kompakt og slankt ydre. LG køl fokuserer på lavt energiforbrug og funktioner, der sikrer den bedst mulige opbevaring af mad og drikke. Med et LG køleskab vil du opleve en nemmere hverdag, hvor mad holder længere og smager endnu bedre. 

Siemens køleskabe

Siemens køleskabe er kommet for at blive. Tyske Siemens laver produkter i særklasse og de har lang erfaring med det. De nyeste modeller fra Siemens er spækket med smarte teknologier, fleksible pladsmuligheder og selvfølgelig pakket ind i et flot design. Den nye generation af køle- og fryseskabe, gør både at dine madvarer holder sig frisk i længere tid, samtidig med at hjælpe dig med at opbevarer det hele på en praktisk måde. Ligesom så mange andre af produkterne fra Siemens, kan du forvente at dit nye køle- eller køle/fryseskab holder i mange år frem.

Et Siemens køleskab er godt grundet deres store investeringer i innovative funktioner og ikke mindst flot design. Inkluderet i de nyeste modeller af køle-fryseskabe, funder du to kamera installeret. Hermed kan du på et overblik inde i køleskabet – også når du ikke er hjemme. Dette gør sig muligt ved hjælp af deres Home Connect-app, hvor du kan aktiverer de to kamera.

Siemens noFrost køle-/fryseskabe har sensorer, der registrerer, hvornår det er tid til afrimning. De registrerer for eksempel temperaturen uden for skabet, og hvor mange gange lågen har været åbnet. Disse kontrollerede afrimningsintervaller forhindrer, at der dannes is i fryseren, og bidrager til konsekvent at holde energiforbruget nede. Og hvad skal du så gøre? Ingenting. Aldrig mere afrimning.

Siemens hvidevarer har ikke kun innovative og praktiske funktioner, de er også meget energieffektive. For at holde denne høje standard udvikler Siemens hele tiden nye teknologier, som reducerer energiforbruget. Dette er også tilfældet for de mange køle- og fryseskabe. De arbejder trods alt døgnet rundt for altid at holde maden frisk. Når det gælder køleskabsteknologi bruger Siemens energieffektive kompressorer, meget effektiv isolation og optimerede kølesystemer.

Varierende eksterne temperaturer og konstant åbning og lukning af køleskabsdøren fører til temperaturændringer i køleskabet. De smarte freshSense-sensorer reagerer, så snart temperaturen ændres og overtage kølestyringen. Det er effektiv køl og frys med Siemens.

Designet i Siemens køle- og fryseskabe er lige så trendsættende som teknologien. En ren, moderne stil gør køleskabene lige så iøjnefaldende som vores fryseskabe eller side by side kombinationer. Siemens bruger kun kvalitetsmaterialer og tilbyder en række forskellige modeller, farver og design. Uanset om du kigger efter et fritstående køle-/fryseskab eller en model til indbygning, en kompakt enhed til en lille lejlighed eller nok plads til en hel familie, et køleskab i sort, hvidt eller rustfrit stål, finder du det, du ønsker, i vores store produktudvalg – og det, som passer i dit køkken.

Liebherr køleskabe

Liebherr stammer tilbage fra midten af 1900-tallet, nærmere betegnet 1949, af entrepreneuret Hans Liebherr. I den spæde opstart producerede virksomheden tårnkraner, hvor de havde en stor markedsandel. Med tiden voksede LiebHerr sig større og er i dag ikke blot verdens førende producent indenfor kraner og byggemateriale, men også en stor spiller indenfor teknisk innovation og brugervenlige produkter til dagligdagen. Dette gør sig blandt andet gældende ved deres store sortiment indenfor køle- og fryseskabe samt vinkøleskabe. Familievirksomheden Liebherr består i dag af en stor sammensætning af firmaer og har ansat omkring 35.000 på verdensplan. Liebherr står ikke blot for gode produkter og god service. Virksomheden er endvidere karakteriseret ved at være innovativ og idérig, hvilket netop ses i den verdensomspændende succes.

Liebherr forsøger hele tiden at være på forkant med teknoligien, hvilket i sær afspejles i deres produktion af køleskabe. Ved at investere i et Liebherr køleskab får du ofte en god sammensætning af høj brugervenlighed, høj funktionalitet og ikke mindst et smart design. Størstedelen af alle Liebherr køleskabe er udstyret med den nyeste teknologi og i et smart moderne design, som både er et nødvendigt produkt til hverdagen men samditig kan løfte dit køkken til nye højder.

Uanset hvilken model du vælger at købe fra den tyske Liebherr, kan du være sikker på at der er lagt stor vægt på brugervenligheden, da modellen blev designet. De forsøger at gøre betjeningen så nem som muligt, samtidig med at producerer køleskabe så miljøvenlige som mulige. LiebHerr er god kvalitet.

Liebherr var nogle af de første på markedet til at tage højde for kravene til de forskellige madvarer man har på køl. Dette indebar at opdele madvarerne i sektioner, alt efter hvilke behov maden havde. I dag går denne funktion typisk som “0-Zone skuffe” og henfører til en zone (ofte en skuffe) i køleskabet, med lavere temperaturer og/eller højere/lavere fugtighed.

I nogle modeller fra Liebherr findes der både Fresh-Zoner og DrySafe-zoner. Fresh-zonerne er med til at opbevarer maden i den rigtige temperatur og i den rigtige luftfugtighed. Den indbyggede elektronik/teknologi sørger for at temperaturen holder sig indenfor en bestemt ramme, som er forskellig for resten af skabet. Disse skuffer kan også betgne HydroSafe, og har en høj luftfugtighed – særlig egnet til frugt og grøntsager. Samtidig kan man få en DrySafe-skuffe med lav fugtighed, særlig egnet til kød og fisk. Flere Liebherr køleskabe er blevet kåret som testvindere, hvilket blandt andet skyldes den smarte teknologi, lave energiforbrug og flotte design. På denne side kan du se nogle af de mest relevante modeller fra LiebHerr – under hver enkelt køleskab har vi desuden fundet den bedste pris til dig i vores prissammenligner.

Samsung køleskab

Samsung er en sydkoreansk multinational konglomeratvirksomhed med hovedsæde i Seoul. Virksomheden består af talrige datterselskaber, men er nok mest kendt for deres produktion af TV og smartphones. Samsung har produceres køle- og fryseskabe i lang tid og de er rent faktisk blandt de bedste på markedet. Samsung køleskab har typisk flere smarte funktioner og deres design, ligesom deres fladskærms-TV, er i meget strømlinede og moderne designs. Eftersom Samsung er en af verdens største producenter indenfor elektoniske produkter, har de fundet en smart måde at indkorporerer sine styrker i produktionen af køleskabe. Som et af de seneste tiltag har Samsung køleskabe nu en tablet i døren, hvor du kan styre din kalender, musik, finde opskrifter, indtaste holdbarhedsdatoer og meget meget. Dette er til den højteknologiske familie, der gerne vil have det nyeste af det nye.

Samsung har i høj grad en god finansiel baggrund og kan derfor være frontløberne indenfor innovation af køleskab, herunder Samsung amerikanerkøleskabe og Samsung køle-fryseskabe. Et moderne Samsung køle-fryseskab har typisk eftertragtede funktioner som NoFrost, det vil sige automatisk afrimning. Derudover får du typisk en rigtig god energiklasse, som betyder at du både sender miljøet en venlig tanke og at du samtidig sparer penge for unødig strømbrug.

Samsung er også frontløber på markedet for Amerikaner køleskabe og har produceret mange smarte modeller, som du garanteret vil synes er smarte. Disse køleskabe henvender sig til den større familie der har brug for pladsen, og som samtidig går op i design og funktionalitet. Ovenfor kan du se de enkelte Samsung køleskabe modeller – for at få mere information omkring det enkelte produkt, kan du klikke på modelnavnet. Her vil du kunne finde den bedste pris på produktet, samtidig med uddybende information om design, funktionalitet og brugeranmeldelser.

 

Hvordan vælger du det rigtige køleskab?

Køleskabet er en helt central del af vores hverdag. Derfor er det også vigtigt at overveje hvilke behov man har, inden man køber et nyt skab. Men med mange forskellige typer, funktioner og størrelser at vælge imellem, kan det være svært at få et overblik. Derfor får du her en gennemgang af, hvad du især skal være opmærksom på, når du skal købe et nyt køleskab.Der er mange områder og ting som skal tages højde for når man skal investere i et nyt køleskab. Her vil vi nævne de mest væsentlige faktorer.

Størrelse og kapacitet

Størrelsen på dit fremtidige køleskab er essentielt i forhold til dit køkken. Der kan være være at du er afgrænset på højden, dybden eller bredden grundet pladsmangel. Derfor oplyser vi på samtlige køleskab hvad størrelsen er, samt hvad køleskabets nettovægt.

Udover hvad rummet tilbyder af muligheder, er det væsentligt at kigge på køleskabets kapacitet. Et køleskabs kølekapacitet kan strække sig fra omkring 40 liter til op imod 400 liter – alså 10 gange så stort som det mindste. Du bør derfor overveje hvilke størrelse passer til din husstand.

Funktioner

Hvilke funktioner et køleskab har, kan have stor indflydelse på om det er et godt køb eller ej. Mange moderne, og typisk lidt dyrere, køleskabe har nogle rigtig smarte og fremtidssikrede funktioner, som gør sig meget anvendelige i hverdagen. Det kan blandt andet være indbygget vanddispenser, ventileret køl, 0-zone skuffe og justerbar indretning.

Indretning

Køleskabets indretning har en betydning for, hvor effektivt du kan udnytte pladsen i skabet. Mange skabe kommer med køleskuffer, justerbare hylder og andre elementer, som lader dig indstille køleskabet til præcist dine behov. Derfor kan det være en god idé at kigge efter disse skabe, hvis du har meget specifikke behov – det kunne være at der skulle være plads til vin/sodavand i døren eller hvad det nu måtte være.

Energiforbrug og energiklasse

Dit køleskab er tændt døgnet rundt, 365 dage om året. Så det er en rigtig god idé også at overveje, hvor meget energi det bruger. Forskellen på din elregning mellem et A+++ og et A+ køleskab, kan være helt op til 1.300 kr. i løbet af skabets levetid. Hvis du eksempelvis rejser meget, kan det også være interessant for dig, at finde et køleskab med en “ferie-funktion”. Med ferie-funktion kan du nedsætte energiforbruget på køleskabet, ved at den ikke bruger lige så meget energi på at holde mad og drikke koldt, som den ellers ville.

 

Giv liv til køkkenet med et retro køleskabe

Er du en person som ønsker et unikt køkken, præget af meget personlighed og charme – så er det måske et retro køleskab som du skal have. Når vi snakker retro design, så er der altid en periode, som er i fokus – 50’erne og 60’erne. Det var i netop den periode hvor industrialiseringen tog fart, hvor hvidevarer virkelig blev en del af de danske hjem.

Retro køleskab kan kendes ved de runde former og store, synlige håndtaget i stål. Farverne på et retro køleskab kan variere en del, men enten i bløde go afdæmpede farver, eller i flotte og unikke pangfarver, til den mere modige familie. Uanset hvilken farve du kunne tænke dig, så er der en overvejende sandsynlighed for at du kan finde et retro køleskab i den farve.

Retro udseende men moderne teknologi

På trods af at disse køleskabe har et ”gammelt” udseende, så er nutidens retro køleskabe stadig spækket med moderne teknologi. Mange af de moderne køleskabe som du kan købe, har blandt andet ventileret køl, som sikre en ensartet og optimal temperatur i hele skabet, både i toppen og bunden, og på hver eneste hylde.

Mange er nutidens retro køleskabe er desuden også i en høj energiklasse, som sikre en lavere elregning til dig. Hvis du får efter et køleskab med energimærke A++ eller A+++, så er du sikker på, at du har fået en god model på den front. Har du desuden et åbent køkken, er du sandsynligvis på udkig efter et støjsvagt køleskab – det kan heldigvis også lade sig gøre, selv om du gerne vil have et retrolook i køkkenet. Mange af modellerne ligger nemlig i den gode ende af skalaen for lydniveau, som gerne skal være et sted omkring 40 dB eller under.

Der er to køleskabsmærker, som udmærker sig mere end alle andre, når det gælder retro køleskabe – SMEG og Gorenje. SMEG er en italiensk virksomhed, som blev stiftet kort efter 2. Verdenskrig, og er i dag en af verdens førende producenter af bl.a. køleskabe. SMEG er stadig i dag et familieforetagende, og her bliver vægten lagt på flot design og utrolig høj kvalitet. Gorenje er en lidt større virksomhed, og som har lavet flere forskellige modeller inden for køleskabe.

 

Hvilken type køleskab skal jeg købe?

En anden væsentlig faktor som bør overvejes er hvilken type køleskab du er på jagt efter. Inden man beslutter sig om det skal være stort eller småt, fritstående eller integrerbart, skal man vurderer om man vil have udelukkende køleskab eller køle-fryseskab.

Almindelige køleskabe

Almindelige køleskabe er kendetegnet ved at udelukkende at have et køleelement, og dermed ikke have inkluderet en frysedel. Dette er i sær egnet til større familier, som har brug for den ekstra plads til hverdagens mad og drikkevarer. Mange vælger at købe et stort køleskab og så købe et matchende fryseskab ved siden af, således at man har et par. Dette kan der være god grund til, i sær hvis man en stor flok i husstanden.

Køle-fryseskabe

Køle-fryseskabe derimod, er mere henvendt til lejligheden og husstande hvor der typisk er 2-3 personer. Her får du både kølefunktionerne, men samtidig får du frysefunktionen, så du kan fryse overskydende mad ned, have isterninger klar eller hurtig gøre en hvidvid kold til sommeren varme dage. Et køle-fryseskab kan være særlig bekvemt at have, i sær med tanke om de fordele der lige er blevet nævnt.

Amerikaner køleskab

Et amerikanerkøleskab, som navnet hentyder til, er et køleskab som er lidt større end ellers. Som mange forbinder med Amerika, så er alt lidt større og lidt vildere, og det er også tilfældet med et amerikansk køleskab. Modellerne her er typisk henvendt til den helt store familie, som går op i et funktionelt og anvendeligt køleskab som kan rumme en hel del. Se de mange forskellige amerikanerkøleskabe her.

Energivenligt køleskab

Går du op i miljøet og tænker på din elregning, så kan det være du skal kigge nærmere på denne type af køleskabe. Modellerne her har fået den bedst mulige energimærkning ud fra en EU standard, netop den som hedder A+++. Dette betyder at modellen ikke kan blive meget bedre i forhold til det årlige estimerede energiforbrug.

Retro køleskab

Går du op i design og ønsker at have et unikt og enestående køkken? Så kan du overveje et retro design køleskab, som har et specielt, men ofte rigtig flot, design. Den retro stil er ikke for alle, men typen har vundet en plads på det danske marked, da flere og flere får øjene op for de retro køleskabe.

Vinkøleskab

Går du op i vin og sætter du pris på at den vin du serverer har en optimal temperatur? Ja, så er et vinkøleskab måske det du er på udkig efter. Et vinkøleskab kan hjælpe dig med at opbevare vin ved de helt optimale betingelser. Mange rødvin skal nemlig ikke serveres ved stuetemperatur, men hellere med en kernetemperatur der er tættere på 18 grader end 22 grader. Mange af modellerne har flere zoner, således at du kan opbevare både rød- og hvidvin eller hvad du nu måtte eje. Se de bedste vinkøleskabe her.

 

Bliv klogere på de energivenlige køleskabe

Er du på udkig efter et nyt køleskab, så kan du med fordel vælge et køleskab, som er energivenligt. I dag er mange producenter af køleskabe opmærksomme på energiforbruget, i takt med at man er blevet agtsom på det område. I gennemsnit bruger en dansker omkring 14 % af sit energiforbrug på køle- og fryseskabe, hvilke er relativt meget. Det betyder at det kan have en væsentlig indflydelse på din elregning, hvilken model du vælger at købe i sidste ende.

Vi anbefaler altid at købe et køleskab i kategori A++ eller A+++, som er de to bedste klasser. Der er meget at spare ved at købe energivenligt ind. Køber du f.eks. et kølefryseskab med A+++ frem for A+, sparer du 320 kr. om året – eller 3.200 over 10 år, som køleskabe og frysere typisk lever. Er du også opmærksom på energiniveauet andre steder i dit hjem, bliver du elregning pludselig reduceret betydeligt.

Hvad skal være dit næste energivenlige køleskab?

Som nævnt ovenfor, så er der mange producenter som i dag er opmærksomme på energimærket på deres køle- og køle/fryseskabe. Du skal altid kigge på det EU-datablad som findes til hvert køleskab. Her får du meget vigtig information omkring køleskabet, herunder energimærket og det årlige energiforbrug.

Skal du være sikker på at energiforbruget er lavt, kan du med fordel kigge på Liebherr køleskabe, Bosch køleskabe eller Electrolux køleskab. De har lang erfaring med at lave køleskabe, som anvender mindst mulig energi, til de bedst mulige forhold i dit køleskab eller køle-fryseskab.

Gode råd til køb af energivenligt køleskab

Først og fremmest er det vigtigt at gå efter den bedste energiklasse, med så mange plusser som muligt. Som nævnt tidligere, så vælg helst en model med A++ eller A+++, da det er bedst økonomisk, på længere sigt. Du kan se det estimerede årlige energiforbrug på energimærket for den enkelte model. Derudover er det mest energirigtige valg, at købe et separat køleskab og fryser. Dette skyldes at frysere har et højere energiforbrug, og jo mindre fryseren er, jo lavere er energiforbruget. Hvis du køber køleskab og fryser separat, er de enkelte modeller optimeret hvad angår energiforbrug, og du får dermed det mindst mulige forbrug.

Køb køleskab og fryser, der har mulighed for at indstille temperaturen med en digital termostat, og som kan vise temperaturen på et display. Hvis du køber et kombineret køle-/fryseskab, bør både køleskab og fryser have en termostat. Så bliver temperaturen mere præcis, og du kan nemmere kontrollere, om temperaturen er rigtig. Flere modeller nu til dags har desuden en feriefunktion, som kan reducere energiforbruget markant, mens du er væk hjemmefra.

Sidst er det væsentligt at vælge en model som passer til dit behov i hjemmet. Du skal derfor gøre dig nogle overvejelser omkring størrelsen til den model du skal have. Som tommelfingerregel siger man, at bor man alene, skal man have et køleskab på 100 liter, og efterfølgende 50 liter per ekstra person i husstanden. Dvs. er du en familie på 5 passer et køle- eller køle-fryseskab på omkring 300 liter bedst.

 

Hvordan skal jeg rengøre mit køleskab?

Det kan være en god ide at holde til køleskab rent, da der ellers kan opstå bakterier som sætter sig i maden. Dette er ikke noget man ønsker sig, og der er derfor en række tiltag du kan gøre, således at bakterier ikke har mulighed for at trive i dit køleskab. Nogle af de bedste råd man kan følge når man rengører køleskabet er følgende:

– Vask køleskabet hver 2. måned, eller tag en hylde/skuffe jævnligt.
– Rengør afløbsrenden som findes i køleskabet, så vandet kan løbe væk.
– Undgå at proppe køleskabet med for mange varer, således at cirkulation ikke forhindres.
– Dæk madvarer til med staniol eller film, så bakterier ikke sætter sig i maden.

Ønsker du flere oplysninger omkring køleskabsrengøring kan du læse Forbrugerrådet Tænk tips [nyt vindue] til et rent og sundt køleskab.