Mest populære robotstøvsugere

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. iRobot
980
Klik
2. Miele
Scout RX1
Klik
3. Electrolux
ERV5210TG
Klik
4. iRobot
886
Klik
5. Neato
Botvac Connected
Klik

Læs mere om de populære robotstøvsugere

I følgende afsnit kan du læse mere om de mest populære robotstøvsugere, som er dem du finder i tabellen overfor. De mest populære modeller er endt på listen af flere forskellige årsager. Som oftest er det fordi der er tale om testvindere eller at de generelt bare har fået rigtig gode anmeldelser på markedet. Fælles for dem hver især er, at de opfylder de flestes behov til hvad en støvsuger skal kunne i privaten – nemlig at gøre det op med støvet.

 

iRobot Roomba 980 – Topmodellen

iRobot Roomba 980. Denne iRobot støvsuger er en af de absolut bedste robotstøvsugere på markedet. Det er en eksklusiv model som tilbyder mange smarte og moderne teknologiske muligheder for brugeren. Denne robotstøvsuger fra iRobot kan uden problemer kører omkring møbler og ledninger, undgå at falde ned af trapper og styres fra mobilen. Modellen har vundet rigtig mange tests foretaget af robotstøvsugere, som ikke er helt ubegrundert.

Med denne iRobot støvsuger fjerner du ikke bare støv og snavs i huset, men er ligeledes ganske effektiv hvad angår dyrehår. AeroForce-teknologien bevirker at støvsugeren fjerner snavs og skidt op til 50 % bedre, set i forhold til de tidligere modeller. AeroForce teknologien har desuden et tæppe-boost, som giver op til 10 gange højere sugestyrke på gulvtæpper ved automatisk forøgelse af ydelsen i Gen 3-motoren, hvor støv og snavs skjuler sig. Takket være smart skemaplanlægning kan du helt programmere den til at starte automatisk alle syv dage.

iRobot 980 har bedre sugeevne end dens foregænger, kompatibel med iRobot HOME app til fjernstyring, lang batterilevetid og automatik gengørsel efter opladning, samt virtuelle vægge til rum som ikke skal rengøres. Navigationssystemet er desuden i top, hvor navigation fungerer problemfrit i hele huset. Denne topmodel har et HEPA filter, som er velegnet til allergikere, der ønsker at minimere støv i huset. Find den bedste pris på modellen i tabellen ovenfor.

 

Miele Scout RX1

Miele Scout RX1 robotstøvsuger. Miele fandt hurtigt ud af, at robotstøvsugere var uundgåeligt i støvsugerens udvikling og kom derfor hurtigt med på bølgen. Miele er generelt kendt for deres høje kvalitetsstandard og flotte design, samt funktionalitet. Miele Scout RX1 robotstøvsuger er ingen undtagelse. Med sit avancerede navigationssystem kan denne robotstøvsuger gøre rent overalt i dit hjem, endda på de mest vanskelige steder.

Den har en højde på kun 88 mm og en bemærkelsesværdig lang batteritid på op til to timer. Derudover er der tale om en yderst effektiv og grundig støvsuger, der kan rengøre 150 m2 uden opladning undervejs. Støvsugeren kører selv tilbage til ladestationen når den har gjort det angivne område rent.

Det er desuden er muligt at afgrænse området robotstøvsugeren skal køre, idet man kan placere magnetbånd de steder man ikke ønsker den skal køre. Noget af det vigtigste ved en robotstøvsuger er at den kan klare den huslige hjælp imens man selv når en masse andre ting. Miele Scout RX1 har naturligvis en timer-funktion, der gør at du kan bestemme, hvornår det passer dig bedst at den gør rent, så den ikke skal være i vejen når i er hjemme og skal nyde det rene hjem.

 

Electrolux ERV5210TG

Electrolux ERV5210TG. Modellen er testvinder fra marts 2017 hos de svenske Testfakta.se. Denne Electrolux robotstøvsuger gør et glimrende arbejde når det gælder støvsugning, og så er det jo lige som det skal være. Med en robotstøvsuger fra Electrolux slipper du for den besværlige del af rengøringen. Modellen er særligt egnet til store områder men kan efterhånden komme ind og rundt alle vegne – grundet innovation.

Lydniveauet på denne støvsuger er 75 dB(A), hvilket svarer til en gennemsnitlig støvsuger, hverken mere eller mindre. Modsat en traditionel støvsuger, kan denne robotstøvsuger kører 60 minutter på en fuld opladning og kan lades op igen på kun 180 minutter.

Med til denne model følger en virtuel væg og fjernbetjening. Den virtuelle væg kan afskærme områder, som du ikke ønsker støvsuget. Det gør den ved at en dektektor udsender signal om at støvsugeren ikke skal ind her, som en virtuel barrikade, og støvsugeren fortsætter derfor videre et andet sted. Fjernbetjeningen er til at styre robotten manuelt, måtte man have lyst til dette.

 

iRobot Roomba 886

iRobot Roomba 886. En af de mest populære iRobot robotstøvsugere på markedet – og det er ikke uden grund. Modellen er særdeles effektiv til at kører under og omkring møbler med dens mange indbyggede sensorer. Modellen suger ekstra meget støv op, da den har en roterende sidebørste, som rengør langs listerne i huset.

Denne iRobot Roomba 886 har en driftstid på 75 minutter før den skal lades op – og den er fuldt opladt igen efter 180 minutter, hvilket er godt inden for kategorien. Lydniveauet på denne populære robotstøvsuger er kun på 58 dB, hvilket er markant lavere niveau end mange andre robotstøvsugere og traditionelle støvsugere.

Modellen her er godt til gulvtæpper samt hårde overflader, og den vil ikke skuffe dig. Den kan desuden sættes til at kører i skema, der er unikt tilpasset af dig. Synes du den skal kører hver lørdag formiddag, så programmere du den til det. Modellen undgår trapper og forhindringer, så det er bare at sætte den igang.

 

Neato Botvac Connected

Neato Botvac Connected. Testvinder i 2017 grundet mange smarte features, et enkelt design og en ny teknologi, som ikke mange modeller bruger. Denne testvindende robotstøvsuger har du mulighed for at styre via din smartphone – modellen, antydet i navnet, kan connected til Wi-Fi og dermed kontrolleres via en Neato app på telefonen. Her kan du således vælge hvor robotten skal sendes hen og samtidig skemalægge støvsugningen.

Til denne Neato Botvac robotstøvsuger medfølger to effektive børster, der burde opfylde de fleste behov for hvor effektiv støvsugeren er i forhold til underlaget. Combo-børster er yderst velegnet til at opsamle hår og rengøre gulvtæpper mens spiral-børsten er mest effektiv på hårdt gul som træ, sten eller anden flise. Den nye teknologi som sidder i denne robotstøvsuger er en laser teknologi, der drejer rundt adskillige gange i sekundet og dermed kortlægger rummets udfordringer. Det er smart, og det fungerer godt.

En robotstøvsuger gør rengøring nemmere

Har du ofte stået i den situation hvor støvsugningen i hjemmet har gået dig på – der er store fnullermænd og støvklumper rundt i hjørnerne, for ikke at tale om mængden under sofaen. Her kan en robotstøvsuger være yderst behjælpelig, da du selv slipper for ugentlige støvsugning for at holde bestanden nede.

En robotstøvsuger kan programmeres (med hjælp fra din smartphone) til at igangsættes på bestemte tidspunkter af døgnet på bestemte dage på ugen. Ligeledes kan mange af de moderne robotstøvsugere programmeres til kun at støvsuge bestemte rum, og samtidig undlade andre.

Robotstøvsugere kan køre over dørtrin, registrerer hvor der er trapper, støvsuge tæpper, kommer rundt om stole og borde, samt tage den støv som samler sig under sofaen. Fordelene er mange, når man kigger på de moderne robotstøvsugere der finder. Vi finder den bedste og billigste pris til dig, så du undgår at betale for meget for din næste robotstøvsuger.

 

Robotstøvsugerne er kommet for at blive

Robotstøvsugere har i dag en større tilværelse i mange af de danske husstande, da det kan lette hverdagen for mange. Det er ikke en uvant følelse for de fleste, at blive lidt småirriteret over at dagens gode gerning er støvsugning, hvor man ellers gerne vil bruge sin tid på andre ting. Her kan robotstøvsugere træde i stedet for, ved at lave sin daglige runde i stuen eller køkkenet, og dermed fjerne den støv som måtte ligge omkring.

Ovenstående er ligeledes et meget vigtig emne for støvallergikere, da det er uhyre vigtigt at have så lidt støv som muligt i hjemmet, for at undgå gener. Ved at sætte en robotstøvsuger til at kører i en højere frekvens end man selv ville, kan indeklimaet blive væsentlig bedre for en allergiker. For en allergiker kan man ligeledes kigge på støvemissionen på modellen, så afgøres alt efter hvilket filter der sidder i støvsugeren.

 

Hvilken robotstøvsuger model er bedst?

Der er mange gode robotstøvsugere på markedet, men ikke alle robotstøvsugere er bedst i test. Der er flere forskellige parametre du kan kigge på, når du skal finde frem til den bedste robotstøvsuger for dig, da det kan varierer for husholdning til husholdning . Nogle af de vigtigste elementer er støvemissionen og de funktionalitet som er indbygget i robotten.

Mange moderne modeller har eksempelvis smartphone styring, så du kan kontrollere robotstøvsugere ”out of home”. Det vil sige at, er du på arbejde, ferie eller noget helt tredje, kan du sætte robotten der hjemme i gang med støvsugningen, så der er minimalt støv når du træder ind i hjemmet.

Der er desuden vigtigt at kigge på hvor effektiv rengøringsevne robotstøvsugeren har – er den god til at rengøre på fliser, trægulv og gulvtæpper? Der kan være stor forskel på de enkelte modeller, og afhænger typisk af hvilken motor og børste som sidder på modellen.