Bedste robotstøvsugere i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. iRobot
Roomba 980
Klik
2. Dyson
360 Eye
Klik
3. Electrolux
PUREi9
Klik
4. Miele
Scout RX1
Klik
5. Electrolux
ERV5210TG
Klik
6. iRobot
866
Klik
7. Neato
Botvac Connected
Klik

Læs mere om de bedste robotstøvsugere i test nedenfor

I følgende afsnit kan du læse mere om de mest bedste robotstøvsugere i test, som er dem du finder i tabellen overfor. Modellerne her er enten blevet testvinder eller topscorer i relevante robotstøvsuger tests, og er blevet rost for at være de bedste robotstøvsugere på markedet.

 

iRobot Roomba 980

9x testvindende 900 iRobot serie
Rengør i op til 2 timer ad gangen
Automatisk TæppeBoost funktion
Skræddersyet planlægning af rengøring
Virtuelle vægge og trappesensor
Kan fjernstyres via smart app

 

Testvinder – bedste robotstøvsuger på markedet

iRobot Roomba 980 er klart en af de absolut bedste robotstøvsugere på markedet. Denne robotstøvsuger har en af de bedste batterier på markedet, med en arbejdstid der hedder op til 120 minutter. Udover at kunne holde længe, så har den smart genopladningsfunktion, hvor støvsugeren selv vender retur til dens ladestation når dette kræves. Robotstøvsugeren har en ladetid på 180 minutter til fuld opladning, hvilket er rimelig standard inden for robotterne.

iRobot 900-serien er den mest prisvindende robotstøvsuger på markedet, og roses til skyerne for dens hav af funktionaliteter, som rent faktisk virker. Blandt andet er denne robotstøvsuger testvinder hos amerikanske TechRadar.com, som skriver “Roomba er synonym med robotstøvsuger, og der findes ikke et bedre eksempel end iRobot Roomba 900-serien”. I testen fremhæves evnen til at navigere rundt i hjemmet, samt det højeffektive batteri som sidder i modellen.

Mange funktionaliteter i den bedste robotstøvsuger

Ja, der findes rimelig mange funktioner i denne robotstøvsuger. Som værende en af de absolut bedste robotstøvsugere på markedet, skulle man også forvente at der var nogle effektive og anvendelig funktionalitet inkluderet. Blandt det mest lovende ved denne model, er at du blot trykker “Clean”, og så sørger robotten selv for resten. Du slipper således for det sure støvsugningsarbejde. Med den indbyggede iAdapt 2.0 navigationssystem, og rengører let dit hjem. Modellen kører problemfrit under møbler og langs vægge. Som et plus i denne model, har iRobot Roomba 980 det såkaldte “TæppeBoost”, som skruer bissen på når den kører på bl.a. tæpper.

Derudover findes der mange andre smarte funktioner i denne robotstøvsuger som blandt andet inkludere virtuelle vægge, fjernstyring via smart app og automatisk genopladning. Til modellen medfølger desuden 2 virtuelle vægge, et ekstra High Efficiency filter og en ekstra sidebørste, hvis den anden mod forventning skulle gå i stykker.

 

Dyson 360 Eye

TrustedReviews.com testvinder 2018
Kan stemmestyres og betjenes via mobil
Høj sugeevne til alle typer gulv
360 graders vision til effektiv rengøring

 

Bedst i test robotstøvsuger med larvefødder

Her er der tale om en lidt anderledes robotstøvsuger end dem som man ellers ser på markedet. Denne testvinder robotstøvsuger er udstyret med larvefødder og at sikre, at den kan komme omkring på alle slags gulvtyper. Dyson 360 Eye er kåret som bedst i test hos amerikanske TrustedReviews.com, som lever af at lave tests af forbrugervarer.

Dyson 360 Eye er designet til at tilbyde støvsugning som en normal støvsuger, og er en usædvanlig kraftfuld robot støvsuger. Mindre – dog væsentlig højere – end sine rivaler, er Dyson 360 Eye’s fordel, at den kan presse sig gennem smalle åbninger; men det kan kæmpe for at komme under sofaer.

Dyson har udstyret 360 Eye med larvefødder, hvilket betyder, at det kan klare stort set enhver overflade, fra tykke tæpper og derudover. Eye 360 ​​får sit navn fra kameraet ovenpå, hvilket gør det muligt for robotten at se, hvor den skal, og planlægge intelligente ruter, der gør det muligt for robotten at tackle størstedelen af ​​dine værelser. Bemærk, at robotstøvsugeren behøver naturligt lys til at fungere korrekt, modsat laserstyrede robotstøvsugere. Metodiske bevægelser lader robotten dække det meste af dit hjem, så du selv slipper for støvsugningstjansen.

Dyson robotstøvsuger med smarte funktioner

Under en rengøring, kan Dyson 360 Eye vende tilbage til opladeren for at fylde batteriet, så det kan klare store huse nemt. Med appen, som nu understøtter Alexa, kan du endda igangsætte en støvsugning ved hjælp af din stemme. Hvis det er en effektiv rengøring uden du behøver at gøre en indsats du er ude efter, er Dyson 360 Eye robotstøvsugeren du bør købe.

Blandt de fordele som du får ved at købe denne Dyson 360 Eye, er det først og fremmest den effektive rengøring. Dyson har lang erfaring med at lave poseløse robotstøvsugere, og du finder ikke andet, når de gennemser udvalget af Dyson støvsugere. Modellen har derudover en diskret ladestation, som du ikke bliver irriteret over skal stå fremme. Hvis vi skal rundt om de ulemper, som denne robotstøvsuger har, er det primært højden. Da den er lavet i et højt design for at kunne navigere rundt, mister denne robotstøvsuger mulighed for at komme ind under sofaen, som ellers kan være fordelen for mange andre robotstøvsugere.

 

Electrolux PUREi9

Testvinder ios svenske M3, 2017
Testvinder hos Aftonbladet, 2018
Kan fjernstyres via app på telefonen
Trappesensor og selvopladelig

 

Testvindende robotstøvsuger fra Electrolux

Electrolux PUREi9 har gjort et godt stykke arbejde med at tiltrække opmærksomheden fra de mange eksperter ude i verden. Modellen har vundet i flere tests, som værende den bedste robotstøvsuger på markedet. Modellen er spækket med de mest efterspurgte funktioner, og er lavet i et unikt design for at få så meget snavs med som muligt. Modellen gør at du praktisk talt ikke behøver at støvsuge selv (det er dog en god ide en gang imellem). Modellen har en arbejdstid på blot 40 minutter, hvilket er i den lave ende. Dette er dog også det eneste minus som denne model har. Sammenligner vi med eksempelvis iRobot Roomba 981, som vises øverst på denne side, har den en arbejdstid på hele 120 minutter. Når, nu tilbage til fordelene.

Electrolux PUREi9 robotstøvsuger. Electrolux PURE i9 er en robotstøvsuger testvinder, som lever op til de forventninger, en bedst i test robotstøvsuger skal kunne.

Hvad tilbyder Electrolux PURE i9?

Displayet øverst på robotstøvsugeren viser tid, og der er også berøringsknapper til at starte og pause rengøringen, du kan skifte til øko-tilstand samt andre enkelte ting. Men disse vil du næppe bruge, når PURE i9 er forbundet til dit trådløse Wi-Fi netværk. Dette vil tage sig af alle funktioner ved hjælp af den dedikerede app på din smartphone. App’en er ganske enkel, men den indeholder det vigtigste. Her kan du blandt andet indstille timeren og vælge hvilke dage og på hvilket tidspunkt du vil have støvsugeren til at rengøre hjemmet. En anden fordel er selvfølgelig, at du på afstand kan give enhedens kommandoer. Layoutet er enkelt og frem for alt brugervenligt.

Tidligere modeller fra Electrolux har arbejdet uden den store logik. Det er ikke tilfældet her – Electrolux PURE i9 renser systematisk gennem hjemmet både hurtigt og effektivt. Det lyder af meget, men så længe rengøringsresultaterne er tilfredsstillende, kan man sige det. Og det er de ud fra de udarbejdet robotstøvsuger tests, hvor selv støvsugeren langs kanter og i hjørner fungerer rigtig godt. Sensorsystemet er effektivt og møder robotstøvsugeren en forhindring, vil denne blive analyseret og klaret. Modellen registrere også trapper og skarpe kanter, som den sikre sig ikke at gøre ind i eller ud over. Hvis man ønsker modellen til at holde sig indenfor et bestemt område, kan man sætte de medfølgende virtuelle vægge op.

 

Miele Scout RX1

Miele Scout RX1 robotstøvsuger. Miele fandt hurtigt ud af, at robotstøvsugere var uundgåeligt i støvsugerens udvikling og kom derfor hurtigt med på bølgen. Miele er generelt kendt for deres høje kvalitetsstandard og flotte design, samt funktionalitet. Miele Scout RX1 robotstøvsuger er ingen undtagelse. Med sit avancerede navigationssystem kan denne robotstøvsuger gøre rent overalt i dit hjem, endda på de mest vanskelige steder.

Den har en højde på kun 88 mm og en bemærkelsesværdig lang batteritid på op til to timer. Derudover er der tale om en yderst effektiv og grundig støvsuger, der kan rengøre 150 m2 uden opladning undervejs. Støvsugeren kører selv tilbage til ladestationen når den har gjort det angivne område rent.

Det er desuden er muligt at afgrænse området robotstøvsugeren skal køre, idet man kan placere magnetbånd de steder man ikke ønsker den skal køre. Noget af det vigtigste ved en robotstøvsuger er at den kan klare den huslige hjælp imens man selv når en masse andre ting. Miele Scout RX1 har naturligvis en timer-funktion, der gør at du kan bestemme, hvornår det passer dig bedst at den gør rent, så den ikke skal være i vejen når i er hjemme og skal nyde det rene hjem.

 

Electrolux ERV5210TG

Electrolux ERV5210TG. Modellen er testvinder fra marts 2017 hos de svenske Testfakta.se. Denne Electrolux robotstøvsuger gør et glimrende arbejde når det gælder støvsugning, og så er det jo lige som det skal være. Med en robotstøvsuger fra Electrolux slipper du for den besværlige del af rengøringen. Modellen er særligt egnet til store områder men kan efterhånden komme ind og rundt alle vegne – grundet innovation.

Lydniveauet på denne støvsuger er 75 dB(A), hvilket svarer til en gennemsnitlig støvsuger, hverken mere eller mindre. Modsat en traditionel støvsuger, kan denne robotstøvsuger kører 60 minutter på en fuld opladning og kan lades op igen på kun 180 minutter.

Med til denne model følger en virtuel væg og fjernbetjening. Den virtuelle væg kan afskærme områder, som du ikke ønsker støvsuget. Det gør den ved at en dektektor udsender signal om at støvsugeren ikke skal ind her, som en virtuel barrikade, og støvsugeren fortsætter derfor videre et andet sted. Fjernbetjeningen er til at styre robotten manuelt, måtte man have lyst til dette.

 

iRobot Roomba 866

iRobot Roomba 866. En af de mest populære iRobot robotstøvsugere på markedet – og det er ikke uden grund. Modellen er særdeles effektiv til at kører under og omkring møbler med dens mange indbyggede sensorer. Modellen suger ekstra meget støv op, da den har en roterende sidebørste, som rengør langs listerne i huset.

Denne iRobot Roomba 866 har en driftstid på 60 minutter før den skal lades op – og den er fuldt opladt igen efter 180 minutter, hvilket er godt inden for kategorien. Lydniveauet på denne populære robotstøvsuger er kun på 58 dB, hvilket er markant lavere niveau end mange andre robotstøvsugere og traditionelle støvsugere.

Modellen her er godt til gulvtæpper samt hårde overflader, og den vil ikke skuffe dig. Den kan desuden sættes til at kører i skema, der er unikt tilpasset af dig. Synes du den skal kører hver lørdag formiddag, så programmere du den til det. Modellen undgår trapper og forhindringer, så det er bare at sætte den igang.

 

Neato Botvac Connected

Neato Botvac Connected. Testvinder i 2017 grundet mange smarte features, et enkelt design og en ny teknologi, som ikke mange modeller bruger. Denne testvindende robotstøvsuger har du mulighed for at styre via din smartphone – modellen, antydet i navnet, kan connected til Wi-Fi og dermed kontrolleres via en Neato app på telefonen. Her kan du således vælge hvor robotten skal sendes hen og samtidig skemalægge støvsugningen.

Til denne Neato Botvac robotstøvsuger medfølger to effektive børster, der burde opfylde de fleste behov for hvor effektiv støvsugeren er i forhold til underlaget. Combo-børster er yderst velegnet til at opsamle hår og rengøre gulvtæpper mens spiral-børsten er mest effektiv på hårdt gul som træ, sten eller anden flise. Den nye teknologi som sidder i denne robotstøvsuger er en laser teknologi, der drejer rundt adskillige gange i sekundet og dermed kortlægger rummets udfordringer. Det er smart, og det fungerer godt.

 

Bedste robotstøvsuger i test – vær opmærksom

Robotstøvsugere har tendens til at være lave og brede, eller høje og tynde. Den førstnævnte er god til at komme under møbler; sidstnævnte er ideel til at komme igennem smalle huller. I sidste ende er design et valg, der drejer sig om kompromis og præferencer. Der vil med garanti være områder i dit hjem, som en robotstøvsuger ikke kan nå – så vælg den form, som bedst passer til den type rum og møbler, du har i hjemmet.

Hvilken type batterilevetid har jeg brug for?

Batteriets levetid er en vigtig parameter når den bedste robotstøvsuger vurderes: jo længere batterilevetid, jo mere af dit hjem kan en robot rense på én gang. Typisk vil robotterne vare omkring 45-60 minutter, hvilket er godt nok til et gulv i et gennemsnitligt hus.

Heldigvis ser man en forbedring i batterilevetid, og de seneste og bedste3 robotstøvsugere kan nu kører om til 120 minutter pr. opladning. De bedste robotstøvsugere i test, som du finder her på siden, vil dog returnerer til deres ladestation når de trænger, og genoptage deres rengøringsproces når de er opladet.

Støvbeholderens størrelse på robotstøvsugeren

Robotstøvsugere har langt mindre beholdere end traditionelle støvsugere – typisk et sted mellem 0,3 til 0,7 liter. Alt afhængigt af hvor ofte du sætter robotstøvsugeren til at køre, kan du regne med at skulle tømme beholderen et sted mellem hver 3. og 10. gang den kører. Dette afhænger selvfølgelig også af arbejdsareal og mængden af snavs og hår i hjemmet.

Er smarte funktioner vigtige?

Medmindre du går ultra-budget, er en robotstøvsuger med en app et must. Smartphone apps gør planlægning og kontrol langt lettere, og du kan starte en rengøring af hjemmet uden at skulle være lige ved din robot. Kig efter Alexa eller Google Assistant support, hvis du gerne vil starte en rengøring uden at skulle stå op først. På den måde kan du nemlig automatisk programmere din robotstøvsuger til at køre, lige når det passer dig.

 

Guide til den bedste robotstøvsuger til dig

Har du kæledyr?

Selv om det i starten kan være skræmmende for et kæledyr at have en robotstøvsuger kørende, vil de fleste kæledyr vænne sig til det og overlade robotten til at rengøre i fred. Når det er sagt, er der masser af rædselshistorier om robotstøvsugere, der drøner igennem kæledyrenes efterladenskaber og derefter fortsætter med at “rense” hele huset. Hvis du har kæledyr, skal du overveje kun at køre din robotstøvsuger i et lukket rum eller under tilsyn. Se de bedste robotstøvsugere til hundehår her.

Behold din traditionelle støvsuger

Robotstøvsugere er ikke beregnet til helt at erstatte manuel støvsugning. Det bedste, de kan gøre, er at forlænge tiden mellem menneskelige støvsugnings-sessioner. De er især hjælpsomme i husholdninger med kæledyr og deres endeløse hårtab, og ved børn og deres endeløse spild. Ser man på effektiviteten, er en klassisk støvsuger langt mere effektiv til at opsamle støv – især når der er meget af det. Fordelen ved robotstøvsugere er klart, at man kan holde niveauet af støv nede, uden at skulle gøre noget selv.

Flyt tynde ledninger

Vi elsker robotstøvsugere, fordi flere af dem er lige så kraftfulde som almindelige støvsugere, men kræver ikke, at vi løfter en finger. Men det betyder også, at de fleste robotstøvsugere er stærke nok til at suge ledninger, snørebånd og andre tynde ledninger ind i sig, uden at skelne mellem dem og det faktiske snavs. Inden du overlader det fulde ansvar for rengøringen til din robotstøvsuger, uden tilsyn, sørg for der ikke ligger noget, som den ved en fejl kan suge op.

Bedst i test robotstøvsuger

På denne side har vi samlet de robotstøvsugere som er bedst i test. En robotstøvsuger testvinder har typisk en række funktioner, som vil være til gavn for dig i din hverdag. Desuden er de typisk i høj kvalitet, således at de holder i lang tid. De test som bliver gennemgået her på siden, tager selve ydeevnen – altså sugeevnen – som den vigtigste parameter. Det betyder at alle de bedst i test robotstøvsugere, har klassens bedste rengøringsevne, da det ligesom er det vigtigste funktion for en robotstøvsuger.

Derudover kigger mange robotstøvsuger tests på funktioner såsom batteritid, trappesensor, og tilhørende app og meget mere. Hold derfor godt øje med hvad den robotstøvsuger du vælger at gå med, har af smarte og anvendelige funktioner for dig. Nogle af de bedste robotstøvsugere er typisk også de mest dyre, men det er ikke uset, at der er en klar sammenhæng mellem pris og kvalitet på disse produkter. Tjek vores prissammenligner på toppen af siden, hvor du kan finde forhandleren med den billigste pris på robotstøvsugeren. Det er muligt at finde en billig robotstøvsuger, som ligeledes er en bedst i test robotstøvsuger.

 

Robotstøvsuger test FAQ

Er iRobots Roomba det eneste robotstøvsuger på markedet?

Selvom iRobots Roomba er det mest velkendte robotstøvsuger mærke på markedet, er der mange andre mærker og typer til rådighed. Selvom iRobot har været der i længst tid, og har klart flest produkter på markedet, er der flere konkurrenter som også kan være med i toppen. Blandt de øvrige mærker, findes der nogle velkendte støvsuger mærker, såsom Electrolux, Neato, Miele, LG og Ecovacs.

Kan en robotstøvsuger køre op og ned ad trappen?

De fleste robotstøvsugere vil ikke kunne gå op og ned ad trappen for at rengøre forskellige niveauer i dit hjem. Hvis du vil have det til at rense både din første og anden etage, skal du flytte dit robotstøvsuger selv. Skulle en robotstøvsuger køre ned ad trappen kan det nemt beskadige støvsugeren. Heldigvis er der tænkt på det i de bedste robotstøvsugere, som har en indbygget trappesensor, der registrerer steder med fald. Dette er kendt som “Cliff-Avoidance Technology”, eller blot en trappesensor – så hold øje med dette.

Kan en robotstøvsuger klare våde områder?

En traditionel robotstøvsuger håndterer typisk ikke vand og våde områder særlig godt. Hvis din robotstøvsuger bliver våd, skal du sørge for at få den tørret indvendigt i en fart.  Hvis der er tale om meget vand, skal støvsugeren skilles ad for at sikre, at det er tørt, før du tænder det igen.

 

En robotstøvsuger gør rengøring nemmere

Har du ofte stået i den situation hvor støvsugningen i hjemmet har gået dig på – der er store fnullermænd og støvklumper rundt i hjørnerne, for ikke at tale om mængden under sofaen. Her kan en robotstøvsuger være yderst behjælpelig, da du selv slipper for ugentlige støvsugning for at holde bestanden nede.

En robotstøvsuger kan programmeres (med hjælp fra din smartphone) til at igangsættes på bestemte tidspunkter af døgnet på bestemte dage på ugen. Ligeledes kan mange af de moderne robotstøvsugere programmeres til kun at støvsuge bestemte rum, og samtidig undlade andre.

Robotstøvsugere kan køre over dørtrin, registrerer hvor der er trapper, støvsuge tæpper, kommer rundt om stole og borde, samt tage den støv som samler sig under sofaen. Fordelene er mange, når man kigger på de moderne robotstøvsugere der finder. Vi finder den bedste og billigste pris til dig, så du undgår at betale for meget for din næste robotstøvsuger.

 

Robotstøvsugerne er kommet for at blive

Robotstøvsugere har i dag en større tilværelse i mange af de danske husstande, da det kan lette hverdagen for mange. Det er ikke en uvant følelse for de fleste, at blive lidt småirriteret over at dagens gode gerning er støvsugning, hvor man ellers gerne vil bruge sin tid på andre ting. Her kan robotstøvsugere træde i stedet for, ved at lave sin daglige runde i stuen eller køkkenet, og dermed fjerne den støv som måtte ligge omkring.

Ovenstående er ligeledes et meget vigtig emne for støvallergikere, da det er uhyre vigtigt at have så lidt støv som muligt i hjemmet, for at undgå gener. Ved at sætte en robotstøvsuger til at kører i en højere frekvens end man selv ville, kan indeklimaet blive væsentlig bedre for en allergiker. For en allergiker kan man ligeledes kigge på støvemissionen på modellen, så afgøres alt efter hvilket filter der sidder i støvsugeren.

 

Hvilken robotstøvsuger model er bedst?

Der er mange gode robotstøvsugere på markedet, men ikke alle robotstøvsugere er bedst i test. Der er flere forskellige parametre du kan kigge på, når du skal finde frem til den bedste robotstøvsuger for dig, da det kan varierer for husholdning til husholdning . Nogle af de vigtigste elementer er støvemissionen og de funktionalitet som er indbygget i robotten.

Mange moderne modeller har eksempelvis smartphone styring, så du kan kontrollere robotstøvsugere ”out of home”. Det vil sige at, er du på arbejde, ferie eller noget helt tredje, kan du sætte robotten der hjemme i gang med støvsugningen, så der er minimalt støv når du træder ind i hjemmet.

Der er desuden vigtigt at kigge på hvor effektiv rengøringsevne robotstøvsugeren har – er den god til at rengøre på fliser, trægulv og gulvtæpper? Der kan være stor forskel på de enkelte modeller, og afhænger typisk af hvilken motor og børste som sidder på modellen.

 

Bedste robotstøvsuger i test – kilder

Forbrugerrådet Tænk

Forbrugerrådet Tænk har i løbet af 2017 testet over 25 forskellige robotstøvsuger, for at finde frem til den bedste robotstøvsuger i test. I deres test, kigger de blandt andet på robotstøvsugerens evne til at støvsuge langs kanter og svære steder for en almindelig støvsuger. Derudover kigger de selvfølgelig på evnen til at fjerne støv, krummer og dyrehår på de forskellige typer af gulv, gulvtæpper og sprækker. Udover evnen til at suge støv op, bliver robotstøvsugerne testet i deres navigation i hjemmet, brugervenlighed og betjening, støjniveau og energiforbrug.

Læs mere

Råd & Rön

Hos det svenske forbrugermagasin Råd & Rön lever man af at lave dybdegående tests. I denne robotstøvsuger test, ser vi en af de absolut mest omfattende tests af robotstøvsugere, med over 37 forskellige modeller gennemgået. Alle robotstøvsugere er blevet objektivt målt på deres performance, for at give et helt og holdent billede af, hvilken robotstøvsuger er bedst på markedet. I testen af robotstøvsugere har de blandt andet målt hvor meget støv og dyrehår der er støvsuget op af gulve og tæpper. De har målt batteriets levetid og lydniveau. Derudover har de vurderet støvsugernes “intelligens” – hvor gode de er til at navigere rundt og undgå forhindringer på vejen.

Læs mere

M3

Det svenske stormagasin M3.se leverer store tests af populære forbrugerprodukter. I dette tilfælde har de udarbejdet en robotstøvsuger tests, som gennemgår mange af de bedste robotstøvsugere. I den udarbejdede robotstøvsuger test gives en karakter mellem 1-10, hvor 10 er det bedste. De udvalgte modeller scorer alle højt på skalaen, men der er naturligvis nogle robotstøvsugere, som er bedre end andre. I linket kan du se den store robotstøvsuger test, udarbejdet af svenske M3. I testen har Electrolux PUREi9 fået den højeste karakter, stærkt efterfulgt af iRobot Roomba 980.

Læs mere

Techradar.com

Techradar.com er kendt for at lave lange reviews, som tager alle positive som negative oplysninger med i deres test. I deres test gennemgår de en lang række forskellige modeller og mærker, for at finde frem til hvem robotstøvsuger, der klarer sig bedst i test. Hos Techradar, er det iRobots topmodel, Roomba 980, som klarer sig bedst i testen. Det største minus ved modellen er dens pris.

Læs mere

TrustedReviews.com

TrustedReviews.com er endnu en testkilde, som leverer troværdige og dybdegående tests af produkter. I deres robotstøvsuger test, har TrustedReview gennemtestet 16 forskellige modeller på alverdens måder, for at finde frem til deres bud på den bedste robotstøvsuger. Her vinder Dyson, med deres smarte Dyson 360 Eye, som leverer godt på især sugeevnen. Klik på linket for at læse hele testen af de bedste robotstøvsugere.

Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.