Gns. guide rating: 5

Bedste Philips babyalarmer i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
1. Philips Avent
SCD506/01
Klik
2. Philips Avent
SCD501/01
Klik
3. Philips Avent
Smart SCD860/01
Klik

 

 

Læs mere om de bedste Philips babyalarmer

Der kan være stor forskel på hver enkelt babyalarm og dens funktioner, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Her er de mest populære modeller samlet, og er med til at give dig et overblik over de bedste Philips babyalarmer på markedet.

 

Philips Avent 506/01 DECT

Indbygget talk-back (samtale) funktion
100% sikker forbindelse via DECT-teknologi
Indbygget natlampe og vuggeviser
Alarmering ved lavt batteri og signal

Om produktet

Denne Philips babyalarm er et rigtig godt valg, hvis du er på udkig efter en ny og effektiv babyalarm. Babyalarmen er udstyret med de absolut vigtigste babyalarm funktioner, som giver dig ro i maven, når du efterlader dit barn ude af syne.

Denne Philips babyalarm er blevet kåret som et “Godt Køb” af Forbrugerrådet Tænk i januar 2017. Dette begrundes med, at babyalarmen er enkelt at bruge og så kan den anskaffes til en overkommelig pris. Hertil nævnes at Philips Avent SCD506/01 DECT er testet som den bedste hvad angår rækkevidde ift. Signal, og fungerer også rigtig godt mellem etager.

Babyenheden i dette babyalarm sæt er en anelse stor, så den fungerer bedst i en barnevogn som har god plads omkring hovedet. Hvad angår forældreenheden, så er den en del mere handy, blandt andet fordi den kan bæres rundt i en strop.

Funktioner

Selve alarmen betjenes meget let og intuitivt. Afbrydes forbindelsen til babyenheden, så advarer forældreenheden både med lys og lyd, så man har mulighed for at tage handling. I babyenheden får du både musik og en mulighed for samtale med babyen, da der er indbygget tovejskommunikation.

De to tilhørende enheder fungerer på batteri men babyenheden har en fast netledning, som skal tilsluttes stikkontakt. Forældreenheden kan tilsluttes en stikkontakt, men kan også bruges med batterier, for at gøre den mere mobil. Derudover er der en indbygget Smart ECO-tilstand, som reducerer DECT signal og dermed stråling – som også sparer på batteriet.

Hvad angår lydkvalitet og følsomhed på denne Philips babyalarm, så er den i god kvalitet. Du hører gråd og pludren krystalklart gennem den tilhørende forældreenhed. På enheden finder man desuden en lydniveau indikator, som afspejler hvor høj en lyd baby laver.

Indbygget i babyenheden er der desuden et indbygget natbelysning, som skulle have en afslappende virkning på baby. Derudover er der indbygget vuggeviser, hvor du blot skal trykke på “Play” knappen i midten, og så går den i gang med at spille.

Anmeldelser

Som nævnt tidligere, så er denne babyalarm fra Philips kåret som “Godt Køb” af Forbrugerrådet Tænk. Hermed er den tæt på at være en bedst i test babyalarm, som leverer alle de fornødne funktioner til en meget overkommelig pris.

På den danske Coop Shopping får denne babyalarm 4,1 stjerner ud af 5 stjerner i alt. Dette baseres på +30 anmeldelser og giver et positivt indtryk af babyalarmen.

Her kan du læse et par af de anmeldelser, som Philips Avent SCD506/01 babyalarm har fået:

Bare fantastisk. Overgår forventningerne. Købte den som julegave (2017). Har været i brug lige siden.

Nr. 2 vi har af denne model (til 3 børn). Er meget tilfredse. God kvalitet til prisen.

Philips Avent Entry Dect SCD501/01

Brugervenlig og pålidelig
Smart ECO-tilstand
Rækkevidde op til 300 meter
Beroligende natlys

Om produktet

Her er Philips’ svar på en enkel og brugervenlig babyalarm, som har et begrænset antal funktioner, men som leverer høj kvalitet på mange parametre. Denne Philips Avent Entry Dect SCD501 sikre en pålidelig forbindelse med krystalklar lyd gennem begge forældreenheden. Dette foregår gennem DECT-teknologi, som tilsikre nul interferens og 100% fortrolighed på linjen mellem baby- og forældreenheden.

Babyenheden kan kun anvendes ved brug af stikkontakt, men at forældreenheden kan forsnyes via batteri eller strømnet. Ønsker du at bruge forældreenheden uden ledning skal der isættes  to ikke-genopladelige 1,5 V R6 AA-alkalinebatterier eller to genopladelige 1,2 V R6 AA-batterier.

Funktioner

Denne Philips Avent babyalarm har en indbygget Smart ECO tilstand, som forøger batteriet levetid. Her mindskes automatisk den sendestyrke gennem enhederne, som dermed forøger batteriets levetid. Jo tættere du er på dit barn, desto mindre strøm er nødvendigt for at opnå en perfekt forbindelse – det tager denne Philips babyalarm automatisk højde for.

Derudover er der indbygget en lydniveau indikator, ligesom storebror modellen ovenfor. Her aktiveres lys i forældreenheden for at angive lydniveauet i babyens værelse – Dette sker også selvom at lyden på forældreenheden er dæmpet helt ned.

Hvad angår rækkevidde, så kan den ved udendørs brug række op til 300 meter. Ved indendørs brug er den estimeret til maks 50 meter og det afhænger selvfølgelig af hvilke omgivelser der er, da bestemte vægge og genstande kan reducerer rækkevidden ved at skabe interferens.

Anmeldelser

Denne prisvenlige babyalarm fra Philips får fine anmeldelser med sig – her er der tale om en model, som har en række smarte funktioner, som du vil blive glad for når du skal holde styr på din baby. Den er ikke blandt de mest komplicerede modeller på markedet, men til prisen får du meget for pengene.

På den danske Pixizoo har modellen fået rigtig flotte anmeldelser, hvor 2 af kunderne skriver følgende:

Super gode – Opfanger rigtig meget. Ingen støj på dem og nemme at bruge. Er rigtig glad for vores, vi har hjemme

Let at bruge – Fin babyalarm, der er let at bruge

Philips Avent Smart Baby Monitor SCD860

Intelligent babyalarm som kan styres via app
Med kamera og vægbeslag
10 vuggeviser, samtalefunktion og natlampe
HD billedkvalitet og snapshot-funktion

Om produktet

Her er der tale om en ny og moderne babyalarm fra Philips. Denne pålidelige og smarte babyalarm med kamera, styres via din mobil eller tablet, og fungerer så længe at enhederne er på en netværksforbindelse. Babyalarmen styres via den tilhørende app “U Grow Smart Monitor”, hvor du kan lave et hav af indstillinger, samt have overblik over din baby og hans/hendes omgivelser – heriblandt varme- og fugtighedsviser.

Denne Philips uGrow Smart Monitor er et af de mest moderne babyalarmer på markedet, som både sikre effektiv overvågning af din baby ved hjælp af et 720p HD videoovervågning, samt et IR Night Vision, så man kan se baby selv i mørke omgivelser. Philips uGrow Smart-babyalarm bryger SafeConnect-teknologi, der fungerer på tværs af netværk og tilpasser dermed automatisk båndbredden, således der er højkvalitetsforbindelse til dit barn.

Herudover er der altid en sikker forbindelse, og man skal ikke være bekymret for at linjen kan blive hacket. Du kan tilmed inviterer dem, som står dig nær til at se med, uanset hvor de eller du selv befinder dig. På appen er der understøttet op til 10 kameraer med 3 seere pr. kamera.

Funktioner

Denne smarte Philips babyalarm med video funktion, har nogle af de mest moderne funktioner – er det vigtigt for dig at udstyret er i orden, kan denne Philips babyalarm med kamera funktion være det helt rette valg for dig. Denne babyalarm fra Philips har indbygget multifarvet natlys. Brug det flerfarvede natlys til at skabe en blid, beroligende stemning, der vil få din baby til at falde i søvn. Tænd natlyset direkte via kameraet i børneværelset, eller fjernbetjen det via app’en. Du kan bestemme farven på lyset og indstille en timer efter, hvornår det skal vises.

Derudover findes der 10 indbyggede vuggeviser, som kan lulle din baby til ro – og det kan tilmed også fjernstyres via appen. Du kan indstille en timer og vælge, hvilke sange du vil afspille på et bestemt tidspunkt.

Endvidere findes der en smart og effektiv beroligende svarfunktion (samtalefunktion), som gør at du kan trøste og gøre dit barn roligt ved hjælp af din egen stemme, uanset om du er i  nærheden eller ej.

Indbygget i kamerafunktionen, er der mulighed for at tage Snapshots, som gør at du kan fange barnets særlige øjeblikke. Ligger baby og ser lidt ekstra sød ud, så kan du tage et billede og få foreviget øjeblikket.

Anmeldelser

Denne Philips Avent uGrow SCD860 babyalarm med kamera møder blandet kritik blandt de mange anmeldelser. Områder hvor babyalarmen får mange rosende ord, er for dens mange funktioner og muligheder gennem den tilhørende app. Hertil får den positive ord i form af brugervenlig og flot billede- og lydkvalitet. Derimod, områder hvor den får negativ kritik er primært for dens manglende evne til at være stabil på netværket. Flere oplever at den ikke kan oprette forbindelse eller har en meget lav forbindelse til Wi-Fi – og dette er primært den kritik som kører på produktet.

En måde at sikre sig, at denne baby monitor ikke hopper af netværket er ved at have opdateret til den seneste software, som foregår gennem Appen. Dernæst er det en fordel hvis babyalarmen med video placeret så tæt som muligt på en router, således at forbindelsen er så stærk som muligt.

Philips Avent babyalarm – er de noget værd?

Det korte svar er: Ja. Philips babyalarmer er nogle af de mest populære på den danske markedet. Philips Avent leverer en god kvalitet og man får generelt meget for pengene ved at købe en babyalarm fra Philips. Noget af det som babyalarmerne fra Philips er kendt og eftertragtet for, er deres mange smarte funktioner, som er inkluderet i produkterne.

Mange af deres produkter har nemlig smarte samtale-funktioner så du kan kommunikerer med de baby, indbyggede vuggeviser så du kan afspille beroligende lyde og natlampe, som også have en rolig indvirkning på babyen. Derudover har deres babyalarm med batteri og babyalarm med temperaturmåler, så du kan tjekke babyens omgivelser.

 

Philips Avent babyalarm med kamera?

Nogle af de nyere modeller fra Philips Avent har indbygget kamera og video funktion, så du kan observerer din baby på farten og væk hjemmefra. Deres seneste model, Philips Avent uGrow Smart Monitor, er opkoblet til netværket, så du kan overvåge din baby uanset hvor du befinder dig i verden.

Babyalarm med kamera funktioner kan sagtens være at foretrække, da man dermed kan få en indsigt i hvordan babyen har det udover blot lyd. Mange gange kan lyd være tilstrækkeligt, men det kan give en ekstra ro i maven at se at babyen trækker vejret og at han/hun ligger og bevæger sig i sin søvne.

 

Philips Babyalarm bedst i test?

Med den rigtige babyalarm som opfylder dine behov, kan du trygt lade din baby sove, uden af skulle være bekymret for at han/hun ikke har det godt. De fleste babyalarmer registrerer alle små lyde, måler temperaturen hos baby og sørger for at du kan enten komme i kontakt med din baby, eller hvert fald hører hvis der foregår noget.

Der findes en lang række test af babyalarmer på nettet og dertilhørende mange babyalarm testvindere. Ved at købe en bedst i test babyalarm, så sikre du at produktet ikke er helt skidt. Om end det er babyalarm stråling der fanger din opmærksomhed, eller om det er den enkelte producent du har øje på, så læs de tests der er blevet foretaget af produktet. Det kan tit vise hvilke fordele eller ulemper der er ved den babyalarm du er ved at købe.

Der findes som sådan ikke den bedste babyalarm, men der er alarmer til hvert behov. Hvis du skal bruge en babyalarm med kamera, findes der en række gode. Skal du bruge en babyalarm med vuggeviser og natlamper, findes der også en række gode. Undersøg derfor markedet inden du køber, og vælg den babyalarm som passer bedst til netop dit behov.

En tanke om “Philips babyalarm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.