Bedste Nilsfisk støvsugere i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
1. Nilfisk
WCL13P08
Klik
 2. Nilfisk
GRSTV25NO
Klik
 3. Nilfisk
RCL1408A2
Klik
4. Nilfisk
DWPC13P0
Klik
5. Nilfisk
GM80
Klik
6. Nilfisk
Handy 18V
Klik

Læs mere om de bedste nilfisk støvsugere

Nilfisk er en gammel dansk virksomhed, som blev stiftet helt tilbage i 1906. Virksomheden blev oprindeligt stiftet med formålet om at producere elmotorer til en lang række af forskellige produkter. Virksomhedens helt store gennembrud kom dog, da de selv i 1910 producerede deres egen Nilfisk-støvsuger. Gradvist forsvandt de mange andre produkter fra sortimentet og Nilfisk begynde nu også at fremstille støvsugere til industri. I dag er Nilfisk en kæmpe virksomhed, da de er blevet opkøbt og har fusioneret med mange andre store virksomheder.

 

Nilfisk Select WCL13P08A1

★★★★ hos Skousen
Arbejdsradius på 11,2 meter
Medfølgende HEPA-filter
God størrelse til hverdagsbehov

Nemt at justere sugestyrken

Med denne lille og smarte støvsuger fra Nilfisk kan du nemt komme rundt overalt i dit hjem. Støvsugerens sugestyrke kan nemt justeres på +/- knapper og dermed kan du altid indstille støvsugerens sugestyrke til hvad du ønsker. Støvsugeren er udstyret med et teleskoprør således at du nemt kan justere højden, så du har en god arbejdsstilling.

Med støvsugerens tre hjul kan du nemt komme rundt og med en arbejdsradius på 11,2 meter kan du klare større gulv områder, uden at skulle tænke på at skifte stikkontakt hele tiden. Støvsugeren benytter støvsugerposer og disse har en kapacitet på 2,7 liter og dermed kan du støvsuge op til flere gange, uden at tænke på at skulle skifte pose hele tiden.

Med følgende HEPA-filter

Støvsugeren kommer med et HEPA (high efficiency particulate air) filter som er det perfekte valg til folk med astma og allergi. Et HEPA-filter hjælper med at fange de fine støvpartikler som kan fremprovokere både allergisymptomer og astma. HEPA-filtre er delt op i flere forskellige modeller som bestemmer hvor meget støv filteret holder på. Denne støvsuger benytter H13 har en optagelsesevne på 99,95%.

Støvsugeren fra Nilfisk kommer med et langt teleskoprør og en lang slange, således at du kan komme langt omkring også længere end bare ledningens længde. Støvsugeren har et lydniveau på 75 dB som er i den højere ende af skalaen.

Nilfisk Handy GRSTV25NO

★★★★ hos Skousen
★★★★ hos Coop
2 i 1 støvsuger + poseløs
Lys i mundstykket

2 i 1 støvsuger

Med denne smarte 2 i 1 støvsuger kan du klare den sædvanlige rengøring i hjemmet med en ledningsfri støvsuger og samtidig klare krummer og snavs i vindueskarme og på borde. Du er ikke begrænset af en irriterende ledning men kan klare hele huset nemt og overskueligt. Du kan køre med støvsugeren i op til 40 minutter og så kræver støvsugeren en opladning på 240 minutter.

Med den smarte stangstøvsuger kan du nemt få gjort rent alle steder i hjemmet, selv under sofaen da der er lys i mundstykket. Dermed kan du altid få øje med snavs og støv som du måske ville overse normalt. Ligger der lidt krummer på bordet eller er der faldet lidt blade blomsterne i vindueskarmen kan du hurtigt klikke den håndholdte støvsuger af og få gjort rent over det hele.

Poseløs støvsugere er bare nemmere

Støvsugeren fra Nilfisk kommer selvfølgelig uden pose men i stedet med en beholder, som nemt kan tømme og sætte på plads igen. Ved at have en poseløs støvsuger sparer du penge på dyre støvsugerposer og samtidig kan du nemt tømme din beholder efter hver gang du har støvsuget. På den måde holder du beholderen ren hele tiden, og du vil ikke opleve at den kommer til at lugte.

Støvsugeren kommer med et 25,2 V lithium batteri som gør det muligt for dig at køre med støvsugeren i op til 40 minutter på en fuld opladning. Hvis du kører på den højeste sugekraft vil støvsugeren kunne køre i ca. 20 minutter. Støvsugeren placeres i en smart ladestation og vil derfor ikke optage meget plads i hjemmet.

Nilfisk Elite RCL14E08A2

Kan betjenes direte fra håndtaget
Lydniveau på kun 68 dB
 Medfølgende HEPA-filter
Energimærkning A++

Lavt lydniveau og god sugestyrke

Smart og lille rød støvsuger som har en fantastisk sugevne og et beskedent lydniveau på kun 68 dB, hvilket er i den lave ende af skalaen. Sugestyrken kan nemt reguleres på håndtaget og du slipper derfor for at skulle bukke dig ned og gøre det på selve støvsugeren. Støvsugeren har et teleskoprør som nemt kan justeres i højden, så du altid har en fornuftig holdning mens du gør rent.

Nilfisk har sørget for at du har en arbejdsradius på 11,2 meter og derudover har du et teleskoprør og en slange som er 3,2 meter og du har derfor en stor og god aktionsradius. Støvsugeren opsamler alt støvet i en støvsugerpose som har en kapacitet på 3,2 liter og dermed kan du støvsuge flere gange uden at skulle skifte pose hele tiden.

HEPA-filter og energimærkning

Er du allergiker eller lider du af astma er et HEPA (high efficiency particulate air) filter det perfekte tilbehør til din støvsuger. Et HEPA-filter sørger for at samle de fine støvpartikler som kan fremprovokere allergisymptomer og astma. HEPA-filtre har flere forskellige modeller og denne støvsuger model benytter et H14 filter som har en optagelsesevne på 99,995%.

Denne Elite støvsuger fra Nilfisk har energimærkningen A++ som gør støvsugeren til en af markedets mest energieffektive støvsugere. Dermed kan du uden bekymringer tage støvsugeren frem og samtidig tænker støvsugeren på både miljøet og dit månedlige budget. Støvsugeren er utrolig effektiv på både parketgulve og på tæpper, så alle underlag i dit hus kan blive gjort rent takket være denne Nilfisk støvsuger.

Nilfisk One DWPC13P08A

 Kan klare alle hjemmets udfordringer
Perfekt til dyrehår
Medfølgende HEPA-filter
Mundstykker til flere slags møbler

Lille og effektiv

Med denne smarte lille Nilfisk støvsuger kan du komme rundt i hele hjemmet og samtidig er støvsugere utrolig effektiv. Støvsugeren har en motoreffekt på 750 watt og har et lydniveau på 75 dB som er i den høje ende af skalaen. Støvsugeren har sugestyrkeregulering således at du altid indstille sugestyrken til den du ønsker. Støvsugeren benytter støvsugerposer som har en kapacitet på 2,1 liter.

Støvsugeren kommer med et teleskoprør som du kan indstille i højden så du ikke får rygproblemer mens du klarer rengøringen i hjemmet. Du har god rækkevidde med støvsugeren og kan komme rundt uden at skulle skifte stikkontakt hele tiden. Arbejdsradiussen er på 11 meter og dermed kan du klare den store stue uden problemer.

HEPA-filter og lækkert tilbehør

Med denne Nilfisk støvsuger kommer der et medfølgende HEPA (high efficiency particulate air) filter som sørger for at holde på fine små skadelige støvpartikler som kan være ubehagelige for allergikere og personer som lider af astma. HEPA-filteret i denne støvsuger er et H13 filter som har en optagelsesevne på 99,95%.

Med til støvsugeren kommer der flere forskellige mundstykker og har du husdyr er det intet problem for denne lile smarte støvsuger. Med til støvsugeren kommer der mundstykker til parketgulve, møbler og fuger, så du altid kan få gjort dit hjem 100% rent. Endelig kommer der også et turbo mundstykke som er perfekt til dyrehår og du kan dermed nemt få et rent hjem selvom du er den heldige ejer af hund eller kat.

Nilfisk GM80 C

 Stor beholder til snavs
Sugestyrke til forskellige overflader
Teleskoprøret kan justeres i højden
Arbejdsradius på 10 meter

God sugestyrke

Med denne lækre grå støvsuger fra Nilfisk får du en støvsuger som har en fantastisk sugestyrke som er noget af det vigtigste ved en god støvsuger. Støvsugeren har en motoreffekt på 780 watt og et lydniveau på 77 dB. Støvsugeren er udstyret med et teleskoprør som gør det nemt for dig at justere højden, så du har en behagelig arbejdsstilling når du gør rent.

Med støvsugeren har du en arbejdsradius på 10 meter som tillader dig at kommer godt rundt i hjemmet, uden at skulle skifte stikkontakt hele tiden. Støvsugeren er poseløs og har en beholder som samler alt skidt og snavs i stedet for en støvsugerpose. Beholderen har en kapacitet på hele 6,25 liter, som er en af markedets allerstørste og som gør at du ikke behøver tømme beholderen særlig ofte.

NIlfisk Handy 18V

 Stor beholder til snavs
Sugestyrke til forskellige overflader
Teleskoprøret kan justeres i højden
Arbejdsradius på 10 meter

Handy håndholdtstøvsuger

Forestil dig at du kommer hjem fra en lang gåtur og du træder ind i gangen og pludselig er det fyldt med små sten og snavs over det hele. Det tager lang tid at få den rigtige støvsuger frem og det er bare bøvlet at skulle tage den frem for at støvsuge den lille smule. Med en lille smart håndholdt støvsuger kan du lynhurtigt tage støvsugeren frem og få gjort gangen hurtig ren igen.

Den håndholdte støvsuger er poseløs og samler i stedet alt snavs op i en beholder som du nemt kan tage af og tømme. Dermed sparer du også udgiften til dyre støvsugerposer. Denne lille håndholdte støvsuger kan støvsuge i 20 minutter ad gangen og det kræver 240 minutter at lade den op. Til støvsugeren kommer der tre forskellige mundstykker og dermed kan du gjort vanskelige områder rene på rekordtid. Støvsugeren vejer kun 1 kg og dermed kan alle i husstanden benytte den.

Hvorfor vælge en Nilfisk støvsuger?
Nilfisk er et velkendt støvsuger mærke som er kendt for at lave gode produkter. Du skal vælge en Nilfisk støvsuger fordi alle modellerne i Nilfisks sortiment er små og effektive. De fylder ikke meget i et kosteskab og samtidig er de uhyre effektive til den hjemlige rengøring. Støvsugerne kommer med flere forskellige funktioner og dermed kan du frit vælge hvilken støvsuger som vil passe bedst hjem til dit hjem. Du kan vælge en støvsuger uden en støvsugerpose, en støvsuger med sugestyrkeregulering og ledningsfrie støvsugere og meget mere. Der er et hav af muligheder i Nilfisks støvsuger sortiment og du kan godt regne med kvalitet ligegyldig hvilken en du vælger.

Bedste Nilfisk støvsuger i test

Blandt alle de forskellige Nilfisk støvsugere finder du mange forskellige modeller.

Den almindelige støvsuger

Den almindelige støvsuger er et populært valg og det smarte ved den almindelige støvsuger af mærket Nilfisk er størrelse og effekten. Nilfisk er kendt for at lave små og smarte støvsugere uden at de går på kompromis med effektivitet. Alle de almindelige støvsugere er nemlig utrolig effektive hvad angår sugekraft. Du kan altså roligt regne med at få en effektiv støvsuger selvom den er lille.

2 i 1 støvsuger

Med en 2 i 1 støvsuger kan nemt klare hele huset på en gang. Du er ikke begrænset af en irriterende ledning og desuden kører støvsugeren langt på en fuld opladning. Derudover kan du nemt klikke den håndholdte støvsuger af og klare vindueskarme og andre vanskelige steder. Denne ledningsfrie støvsuger kommer med en ladestation som ikke fylder alverden og kan uden problemer placeres hvor end du ønsker.

Den håndholdte støvsuger

En håndholdt støvsuger er utrolig smart og kan nemt tages frem og klare lidt krummer på bordet eller hvis du tager lidt havregryn i køkkenet. Det kræver ikke særlig meget at finde denne smarte lille støvsuger frem og den er selvfølgelig poseløs. Du sparer udgiften på dyre støvsugerposer og så kan de støvsuge tilpas nok tid på en enkelt opladning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.