Gns. guide rating: 5

Bedste Miele støvsugere i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Score Model Butik
1. Miele
C3 Black Diamond
Klik
2. Miele
C3 Comfort Ecoline
Klik
3. Miele
C3 HomeCare Ecoline
Klik
4. Miele
C3 Powerline
Klik
5. Miele
Blizzard CX1
Klik
6. Miele
C2 Powerline
Klik
7. Miele
C1 Powerline
Klik
8. Miele
C3 Cat & Dog
Klik
9. Miele
Scout RX2
Klik

 

 

 

Læs mere om de bedste Miele støvsugere

Mangler du en ny støvsuger, kan dit valg meget nemt falde på en Miele støvsugere. Miele støvsugere er blandt de absolut mest populære og ikke mindst bedste støvsugere på markedet. En Miele støvsuger er lig med tysk kvalitet, og deres støvsugere er kvalitetsstemplet til at kunne holde i mindst 20 år.

Miele støvsugere er kåret som bedst i test ofte, og dette skyldes deres kvalitet og innovation. Nedenfor kan du læse om de bedste Miele støvsugere på markedet – og i bunden af siden, kan du læse meget mere om Miele støvsugere og generelt om det tyske mærke Miele.

 

Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline – Tænk testvinder 2018

Bedste Miele støvsuger hos Tænk i 2018

Forbrugerrådet TÆNK har kåret denne effektive Miele støvsuger som “Bedst i test”. Støvsugeren er testet til at kunne klare 20 års brug uden at gå i stykker. Miele er kendt for at leverer høj kvalitet. Med en rengøringsevne i topklasse, en lang arbejdsradius og tysk sublim tysk kvalitet, så er denne Miele støvsuger lige noget for dig.

Læs mere

Miele Complete C3 Comfort Ecoline – Favorit støvsuger blandt brugere

Miele støvsuger – testet til en levetid på 20 år

Denne Miele Complete C3 Comfort Ecoline er en af topmodellerne fra tyske Miele. Støvsugeren er blandt de støvsugere på markedet i højst kvalitet. Denne Miele støvsuger er testet til 20 års levetid og har en række smarte features du vil kunne line. Dette inkluderer styrkeregulering i håndtaget og blid opstart af motoren for længere levetid. Desuden er det særlig effektiv på gulvtæpper.

Læs mere

Miele Complete C3 HomeCare Ecoline – Favorit støvsuger blandt brugere

God energiklasse passer på miljøet

Denne Miele støvsuger er til dig som leder efter en støvsuger til et hjem der kræver en god støvsuger. Denne Miele Complete C3 støvsuger er i høj kvalitet og kan klare de hjem med rigtig meget støv. Støvsugeren har en kapacitet på 4.5 liter. Fordi den har en 12 meter arbejdsradius, passer denne støvsuger godt til kontorområder, store hjem eller lignende. Så slipper du for hele tiden at flytte rundt på den. Du slipper også for rygproblemer, for støvsugerens praktiske teleskoprør kan let tilpasses til din højde.

Læs mere

Miele Complete C3 Powerline – Kraftfuld støvsuger fra Miele

Miele Powerline – Støvsuger med råstyrke

Denne Miele Complete C3 Powerline er en støvsuger der er designet til at kunne suge igennem. Powerline-serien har en høj sugeevne og kan fjerne støv fra alverdens steder. Med en rengøringsevne A i støvsugning på hårdt gulv, er du sikker på at fjerne støv og hår op fra gulvet. Med forskellige mundstykker og en række forskellige mundstykker, så er dette en yderst populær støvsuger blandt brugerne. Læs mere om hvorfor nedenfor i linket nedenfor.

Læs mere

Miele Blizzard CX1 – Mieles første støvsuger uden pose

Poseløs støvsuger fra Miele

Miele Blizzard CX1 er Mieles svar på en poseløs støvsuger. Modellen er den første poseløse støvsuger fra Miele, som de er sluppet ret godt afsted med. Modellen er produceret i den velkendte Miele kvalitet, og har en sugeevne som er meget høj. Denne Miele støvsuger har den bedste klasse af sugeevne på hårdt gulv, og klasse B i støvsugning på gulvtæpper. Læs mere om modellen nedenfor, samt se en præsentationsvideo om denne Miele støvsuger.

Læs mere

Miele Complete C2 Powerline – Populær støvsuger fra Miele

Miele støvsuger med masser af kraft

Denne Miele støvsuger er til dig som leder efter en prisvenlig støvsuger, som har en virkelig kraftfuld motor. Miele støvsugeren Complete C2 Powerline giver dig dette. Denne model har rengøringsevne A på hårdt gulv og C på gulvtæppe. Med et lydniveau på 80 dB og en arbejdsradius på 10 meter, kan du komme omkring i huset eller lejligheden uden de store kvaler. Modellen er særlig populær blandt forbrugerne, som giver udtryk for at være yderst tilfredse med denne Miele støvsuger.

Læs mere

Miele Classic C1 Powerline – Mindste Miele støvsuger

Lille og kompakt Miele støvsuger

Miele Classic C1 Powerline er den mindste støvsuger fra Miele – bortset fra deres robotstøvsuger naturligvis. Selvom den lille størrelse, skal du ikke lade dig narre af dens styrke. Denne Miele støvsuger er nemlig i Powerline serien, som giver den ekstra kraft og styrke i dens støvsugning. Støvsugeren har A i rengøring på hårdt gulv og C på gulvtæpper. Ønsker du en billig støvsuger, som stadig effektivt kan fjerne støv og snavs fra gulvet, ja så kan dette være det helt rigtige valg.

Læs mere

Miele Complete C3 Cat&Dog – Støvsuger lavet til at fjerne hår

Miele støvsuger velegnet til dyreejere

Denne Miele støvsuger er specielt udarbejdet til husstande med dyr i hjemmet. Denne støvsuger til dyrehår har et særligt mundstykke og sugestyrke som problemfrit kan få bugt med dyrehår. Modellen er lavet i den velkendte Miele kvalitet, som er blevet testet til at kunne køre problemfrit i op til 20 år. Med kvalitet og teknologi samlet i en støvsuger, overvej da om denne Miele støvsuger ikke skal være din næste følgesvend i den huslige rengøring.

Læs mere

Miele Scout RX2 – Robotstøvsuger fra Miele

Miele robotstøvsuger i en opdateret version

Miele Scout RX2 er det nyeste skud på stammen, når det drejer sig om Miele robotstøvsugere. Modellen er opdateret fra den tidligere version, Miele Scout RX1, hvor Miele har lyttet til feedback fra brugerne. Denne Miele robotstøvsuger har alle de smarte teknologier, såsom timer funktion, virtuel væg, selvopladelig, kontrol via smartphone og meget mere. Denne robotstøvsuger er i spækket af funktioner, hvilket også afspejles i prisen. Klik i linket nedenfor og find både de bedste priser og læs alt om produktet.

Læs mere

Miele støvsuger – tysk kvalitet når det er bedst

Det tyske mærke Miele er måske det mest velkendte støvsugermærke på det danske marked. De har eksisteret i en lang årrække og en Miele støvsuger har fundet vej hjem i rigtig mange hjem i Danmark. Dette skyldes blandt andet den gode tyske kvalitet, som sikre at støvsugeren holder til rigtig mange støvsugertimer – og dermed holder i en lang årrække.

Kvaliteten på støvsugere fra Miele er høj. Dette skyldes Miele vision og slogan ”Immer Besser”, som på dansk oversættes til ”Altid bedre”. Her skal det forstås, at Miele bestræber sig på altid at lave bedre produkter – både bedre end deres tidligere og bedre en konkurrenternes.

 

Hvorfor vælge en støvsuger fra Miele?

Miele er et velkendt mærke indenfor en række hårde hvidevarer og de fremstiller utrolig mange lækre produkter til alle slags husstande. Miele støvsugere har mange forskellige funktioner og du med kan med garanti finde en støvsuger som vil passe til dine behov. Miele støvsugere er generelt gode hvad angår energiforbrug samt sugeevne.

Det vigtigste ved en støvsuger er at få alt snavs støvsuget op og her er en god sugekraft ideel. Mieles støvsugere har et flot design og du kan nemt styre alle funktionerne. Til Mieles almindelige støvsugere kommer der næsten altid lækkert tilbehør som bidrager til et renere hjem. Forskellige mundstykker vil sørge for at du får gjort rent selv der hvor det er bøvlet at komme til.

Miele er kendt for at have en god kvalitet i alle deres produkter og derfor kan du også regne med et godt produkt hvis du køber en støvsuger af mærket Miele.

 

Miele støvsugerserier – forskellen på C1, C2 og C3

Miele C3 støvsuger – den mest populære

Miele C3 er den tyske producents største og mest effektive støvsugerserie – her får du den bedste rengøringseffekt, da den motor som sidder i modellerne er de største som Miele har produceret. Miele Complete C3 laves i flere kombinationer, alt efter hvilket behov man har. Deres laves blandet andet en model som hedder Miele Complete C3 Silence Ecoline, som har fokus på lydniveau og energiforbrug. Derudover laver de en model som hedder Miele Complete C3 Cat & Dog, som henvender sig til husejere, der har et specielt turbomundstykke.

Miele C2 støvsuger – den mellemste

Miele C2 modelserien er lillebror til Miele C3 modelserien, som er beskrevet ovenfor. Miele C2 kan mange af de samme ting som C3, men er typisk i en lavere prisklasse, og har dermed også typisk et mindre godt filter, en lidt mindre motoreffekt og færre tilhørende mundstykker. Det afhænger dog af hvilken model man kigger på, hvor Miele C2 Powerline eksempelvis er samme sugeevne som Miele Complete C3 Powerline, men med et lidt mindre design og et knap så godt filter som C3.

Miele C1 støvsuger – den lille og handy

Miele C1 er den mindste model i Mieles sortiment af støvsugere, som har et væsentligt mindre design og som er endnu mere prisvenlig en dens to storebrødre. Miele C1 har desuden også mindre tilbehør inkluderet, og henvender sig til mindre husholdninger hvor der ikke er plads til en rigtig stor støvsuger. Denne lille model passer godt ind i de fleste skabe og den levere samtidig et flot støvsugningsresultat, på trods af størrelsen.

Miele producerer et bredt udvalg af støvsugere indenfor hver serie, og det er vigtigt at du læser om den enkelte støvsuger inden du køber. Nogle af støvsugerne er eksempelvis mere lydsvage end andre, og kan være en fordel for dig som bor i lejlighed. Derudover kan der også følge særlige mundstykker med, som kan være en fordel hvis du har mange gulvtæpper, meget trægulv eller har fliser i husstanden. Hvis du derimod ikke gider at bruge meget tid på støvsugningen selv, kan du med fordel tage et kig på de bedste robotstøvsugere på markedet.

Almindelig støvsuger

Mieles almindelige støvsugere præsterer generelt super godt på hårdt underlag. Støvsugeren er altså god på både trægulv, klinker og fliser. Derudover scorer støvsugeren også generelt godt på tæpper og kan godt overkomme tæpper i hjemmet. De almindelige støvsugere har en god aktionsradius og kan indstilles i højden ved teleskoprøret, så ens holdning er god mens man støvsuger. Der kommer altid godt med tilbehør til de forskellige støvsugere og dermed kan du uden problemer både støvsuge møbler og fuger i hjemmet. Det sikrer altså en stabil rengøring selv de mest vanskellige steder.

Miele støvsugere til hundeejere

Støvsugere til dyrehår har Miele også tænkt på, fordi der er så utrolig mange dyreejere rundt omkring. Ens dyr er ligesom ens elskede børn og de skal også have lov og plads til at være i hele hjemmet. Dog fælder både katte og hunde utrolig meget og med specialfremstillede mundstykker kan du lynhurtig få styr på hår situationen og få et rent og nydeligt hjem. Du får hurtigt suget alle hårene op og så kan du ellers bare nyde dit rene hjem indtil at du må frem med støvsugeren igen og få støvsuget alle hårene op. Desuden kan du også få robotstøvsugere til hundehår, hvis man ønsker dette.

Robotstøvsuger

En robotstøvsuger er en fantastisk opfindelse og du kan nemt indstille disse til at støvsuge mens du er på arbejde. Man kan altså forlade et beskidt hjem og komme hjem til et nydeligt og rent hjem – det er da smart! En robotstøvsuger fra Miele er udstyret med en masse smarte funktioner og du kan for eksempel lave en ‘virtuel væg’ således at støvsugeren ikke kører steder du ikke vil have. Støvsugeren kommer med en ladestation som kan placeres lige hvor du føler det passende.

Fordelen ved en robotstøvsuger er også at lydniveauet er utrolig lavet og de larmer ikke meget mere end normal samtale. Så er der lidt stress i hjemmet inden en fødselsdag eller inden der kommer gæster, kan du nemt sætter støvsugeren i gang mens du lige ordner maden.

 

Bedste Miele støvsugere i test

Som det fremgår ovenfor, så er Miele støvsuger udarbejdet i høj kvalitet og har været med i en række støvsuger test de senere år. Senest har en Miele støvsuger været i test hos Forbrugerrådet Tænk. Her blev det Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline som løb med sejren. Denne Miele støvsuger er kåret som bedst i test, med en score på 73 %. Dette skete i en stor test tilbage fra august 2018.

Læs hele støvsuger testen fra Forbrugerrådet Tænk her. Bemærk at det kræver abonnement for at kunne læse støvsuger testen.

Derudover har der været en række andre Miele støvsuger tests, som blandt andet en test af Miele Complete C3 Cat&Dog støvsugeren. Denne støvsuger er testet hos amerikanske TrustedReview.com, hvor den får en karakter på 4,5/5. Læs Miele støvsuger testen i linket.

Generelt kan det godt svare sig at købe en støvsuger fra Miele. Dette skyldes at test af Miele støvsugere viser, at produkterne bare leverer. Modellerne er særligt hårdtføre, og er kvalitetsstemplet til at kunne støvsuge i flere generationer – selvom de bliver brugt meget. Se alle Miele støvsugere på Miele egen hjemmeside.

En tanke om “Miele støvsuger

  1. Preben siger:

    Jeg har nu købt endnu en c3, så vi også har en i sommerhuset. Der er ingen andre støvsuger som er så driftsikker efter min mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.