Bedste Miele Støvsugere i Test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Score Model Butik
1. Miele
C3 Cat & Dog
Klik
2. Miele
C3 Powerline
Klik
3. Miele
RX1 Scout
Klik
4. Miele
C3 Ecoline HEPA
Klik

Miele støvsuger – tysk kvalitet når det er bedst

Det tyske mærke Miele er måske det mest velkendte støvsugermærke på det danske marked. De har eksisteret i en lang årrække og en Miele støvsuger har fundet vej hjem i rigtig mange hjem i Danmark. Dette skyldes blandt andet den gode tyske kvalitet, som sikre at støvsugeren holder til rigtig mange støvsugertimer – og dermed holder i en lang årrække.

Kvaliteten på støvsugere fra Miele er høj. Dette skyldes Miele vision og slogan ”Immer Besser”, som på dansk oversættes til ”Altid bedre”. Her skal det forstås, at Miele bestræber sig på altid at lave bedre produkter – både bedre end deres tidligere og bedre en konkurrenternes.

 

Hvorfor skal jeg købe en Miele støvsuger?

Som nævnt ovenfor, producerer Miele støvsugere i en rigtig høj kvalitet, hvilket gør at støvsugeren kan holde i en lang årrække – nogle gange kan den gå videre i generationer. Ud over kvaliteten på selve støvsugeren, er Miele gode til at lave energi- og miljøvenlige støvsugere. Dette skyldes at Miele kan lave smarte maskiner, som har højst mulige sugeevne, til lavest mulig energiforbrug.

Ydermere er mange af Mieles modeller særdeles velegnede til allergikere, da Miele anvender nogle smarte filtre, som sikre at støvet forbliver inde i støvsugeren, og at udblæsningsluften er meget ren, hvis ikke endnu renere end den luft som er i det gennemsnitlige hjem. Udover effektive filtre, så har mange af deres støvsugermodeller smarte mundstykker med, som kan være tilpasset dyrehår, sofaer, tæpper, parket eller noget helt andet.

 

Miele støvsugerserier – forskellen på C1, C2 og C3

Miele C3 støvsuger – den mest populære

Miele C3 er den tyske producents største og mest effektive støvsugerserie – her får du den bedste rengøringseffekt, da den motor som sidder i modellerne er de største som Miele har produceret. Miele Complete C3 laves i flere kombinationer, alt efter hvilket behov man har. Deres laves blandet andet en model som hedder Miele Complete C3 Silence Ecoline, som har fokus på lydniveau og energiforbrug. Derudover laver de en model som hedder Miele Complete C3 Cat & Dog, som henvender sig til husejere, der har et specielt turbomundstykke.

Miele C2 støvsuger – den mellemste

Miele C2 modelserien er lillebror til Miele C3 modelserien, som er beskrevet ovenfor. Miele C2 kan mange af de samme ting som C3, men er typisk i en lavere prisklasse, og har dermed også typisk et mindre godt filter, en lidt mindre motoreffekt og færre tilhørende mundstykker. Det afhænger dog af hvilken model man kigger på, hvor Miele C2 Powerline eksempelvis er samme sugeevne som Miele Complete C3 Powerline, men med et lidt mindre design og et knap så godt filter som C3.

Miele C1 støvsuger – den lille og handy

Miele C1 er den mindste model i Mieles sortiment af støvsugere, som har et væsentligt mindre design og som er endnu mere prisvenlig en dens to storebrødre. Miele C1 har desuden også mindre tilbehør inkluderet, og henvender sig til mindre husholdninger hvor der ikke er plads til en rigtig stor støvsuger. Denne lille model passer godt ind i de fleste skabe og den levere samtidig et flot støvsugningsresultat, på trods af størrelsen.

Miele producerer et bredt udvalg af støvsugere indenfor hver serie, og det er vigtigt at du læser om den enkelte støvsuger inden du køber. Nogle af støvsugerne er eksempelvis mere lydsvage end andre, og kan være en fordel for dig som bor i lejlighed. Derudover kan der også følge særlige mundstykker med, som kan være en fordel hvis du har mange gulvtæpper, meget trægulv eller har fliser i husstanden. Hvis du derimod ikke gider at bruge meget tid på støvsugningen selv, kan du med fordel tage et kig på de bedste robotstøvsugere på markedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.