Bedste Hoover støvsugere i test

Se liste over de mest populære modeller i kategorien nedenfor.

Model Navn Butik
1. Hoover
RC81 RC25
Klik
2. Hoover
AT70AT65
Klik
3. Hoover
KS50PET011
Klik
4. Hoover
SN70SN75
Klik

 

Læs mere om bedste Hoover støvsugere i test

Nedenfor kan du finde listen over de bedste Hoover støvsugere i test. Hoover er ikke så velkendt et mærke i Danmark, men i udlandet er de meget store. Der er dog et par Hoover støvsugere på markedet, og dem kan du finde her.

De Hoover støvsugere som du finder på denne side, er identificeret på baggrund af, at de enten har været med i en støvsuger test, eller at de er anerkendt af de private forbrugere. Nedenfor kan du således læse om de enkelte Hoover støvsugeres funktioner/specifikationer samt hvad brugere af støvsugeren synes om dem.

 

Hoover Reactiv RC81RC25 – Hoover poseløs støvsuger

AAAA – topkarakter i alle kategorier
★★★★ hos Whiteaway og Coop
Inkl. flere mundstykker (bl.a. til tæpper)
Mundstykke til hjem med kæledyr

Hoover støvsuger med topkarakter

På papiret er der tale om en støvsuger, som klarer sig helt fantastisk med topkarakterer i alle klasser. Det er noget man bestemt ikke ser ved alle støvsugere. Inden en støvsuger skal ud på markedet, så skal den gennemgå en række tests som hjælper med at klassificere støvsugeren i forskellige klasser. Støvsugeren kan få rating A til G i de forskellige klasser. En af de omtalte tests er støvsugerens rengøringsevne på hårdt gulv såvel som gulvtæppe. Denne støvsuger får rating A i rengøringsevne på både hårdt gulv og gulvtæpper.

Der er derfor tale om en støvsuger, som klarer sig rigtig godt, og har en optimal sugeevne ift. hvad du kan forvente som forbruger. Rengøringsevnen på hårdt gulv er den vigtigste egenskab for mange, da størstedelen af deres gulv i hjemmet består af denne type.

I rengøringsevne på gulvtæppe scorer støvsugeren også en A rating, som vidner om at den også er utrolig effektiv her. Vi skal lige for god ordens skyld nævne, at det er meget sjældent at en støvsuger, scorer en A rating i rengøringsevnen for begge typer overflader.

Højt støjniveau med lavt energiforbrug

Hvis vi tager et kig på støjniveauet for maskinen, så ligger dette i den høje ende. Støvsugeren har et lydniveau på 75 decibel. Det anbefales at en støvsuger skal under 65 decibel, hvis den skal klassificeres som værende meget støjsvag. Se alle støjsvage støvsuger her.

Nu kunne man tro, at støvsugeren brugte rigtig meget energi, på at levere den gode rengøringsevne, men dette er faktisk ikke tilfældet. Støvsugeren er drevet af en 800 watt motor, som har fået rating A, når det kommer til energieffektivitet. Det årlige estimerede elforbrug er kun 28 kWh, hvilket er meget lavt.

Beholderen (2 liter) kan, når den er fyldt op, nemt klikkes af maskinen og tømmes over en skraldespand. Når den er tom igen, klikkes den tilbage på støvsugeren og den er klar til brug igen.

Smarte mundstykker og effektivt filter

Med til maskinen medfølger også et par ekstra mundstykker. Der medfølger bl.a. et turbo-mundstykke som er egent til dyrehår og tæpper, et møbelmundstykke og et fuge-mundstykke.

Når det kommer til støvemission så scorer støvsugeren endnu en gang A rating, hvilket igen er det bedste resultat en støvsuger kan opnå. Det betyder at Hoover har lavet et effektivt system, som er god til at filtrere støven, inden den kommer ud som udblæsningsluft. En A rating i denne kategori er især vigtigt for dig som har støvallergi, eller på andre med har gener i forbindelse med støv i rummet.

Hoover Athos AT70AT65 – Hoover støvsuger med lavt lydniveau

Lydniveau på kun 61 dB(A)
HEPA filter egnet til allergikere
Energimærke AAAA = topkarakter
Inkl. 3 ekstra mundstykker

Hoover støvsuger Athos AT70AT65 – høj rengøringsevne

I rengøringsevne for hårdt gulv scorer støvsugeren en A rating, som er det højeste resultat på skalaen A til G. En god rating på denne type gulv, er en af de vigtigste parametre for folk som køber ny støvsuger, da størstedelen af deres gulv har denne type overflade.

Næste type overflade støvsugeren er blevet testet i, er på overfladen gulvtæppe. Her har støvsugeren scoret endnu en A rating.

Maskinen har derfor scoret top ratings på både gulvtæppe og hårdt gulv, hvilket vi ser hos de færreste støvsugere. Grunden hertil er, at det er utrolig svært for de enkelte producenter, at lave en støvsuger, som rengører lige godt, på de to meget forskellige overflader.

Lavt støjniveau og 3 ekstra mundstykker

Støjniveauet på maskinen ligger på 61 dB, hvilket er i den lave ende. Hvis man så tænker på de flotte resultater støvsugeren leverer i rengøringsevne, så er støjniveauet meget imponerende.

Maskinen får også i denne kategori en A rating, hvilket det lave årlige forbrug på blot 28 kWh understreger. Du kan derfor med god samvittighed tage en ekstra omgang støvsugning, rundt i huset næste gang.

Med til støvsugeren følger et par forskellige mundstykker. Først og fremmest bliver støvsugeren leveret med parketmundstykket, som er optimeret til de hårde gulve og gulvtæppet.

Herudover så medfølger der et møbelmundstykke og et fuge-mundstykke. Du kan derfor være sikker på at finde et mundstykke, som du kan bruge i de fleste situationer.

Ekstra funktionaliteter til denne Hoover støvsuger

Støvsugeren har mulighed for regulering af sugestyrken. Hvis du derfor står i en situation, hvor du har brug for ekstra sugestyrke, kan du skrue op for denne. Det er en smart funktionalitet, som sikrer at du kan rengører selv de mest beskidte steder.

At have en stor aktionsradius er altid bekvemt, når vi taler om en støvsuger med ledning. En stort aktionsradius sikrer nemlig, at du ikke skal skifte stikkontakt hele tiden under din støvsugning.

Hoover AT70AT65 har en aktionsradius på 11 meter, hvilket er i den høje ende. Mange støvsugere har en aktionsradius på 8-10 meter, så her har denne støvsuger lidt længere ledning.

I støvsugeren sidder der en støvsugerpose på hele 5 liter, som giver masser af plads til støv, før den skal tømmes eller udskiftes igen.

Støvsugerposen er lavet af høj kvalitet, og kan genbruges mange gange, før den er ved at være slidt. Derudover holder den utrolig godt på støvet, og netop dette, er en af grundende til at modellen har så god en støvemission.

Er en Hoover støvsuger pengene værd?

Når du skal gøre rent der hjemme er det vigtigt, at man har sig en ordentlig støvsuger. Kvalitetsmæssigt kan der være en meget stor forskel på støvsugere, og det produkt du vælger skal naturligvis være i en fornuftig kvalitet.

En af de mange fordele ved at vælge en Hoover støvsuger fremfor en af de mange andre modeller som du vil kunne finde på markedet er, at de er særdeles effektive og i en super god kvalitet. Det er derfor helt klart et produkt, som er værd at overveje, hvis du skal have fat i en ny støvsuger.

Dette er dog ikke den eneste støvsugermærke som laver støvsugere af høj kvalitet – en Miele støvsuger er et andet eksempel på dette.

 

Hoover er ikke så populær i Danmark

Hoover har aldrig fået hul på markedet, som de kendte mærker som Electrolux støvsuger og Bosch støvsuger, der har siddet tungt på i mange år. Dette ændre dog ikke på den kendsgerning at Hoover laver glimrende støvsugere, der kan konkurrere med de helt store mærker. Du kan med fordel læse mere om de enkelte støvsugere ovenfor, herunder Hoover støvsugerens specifikationer og funktioner.

Selvom det ikke er et populært støvsuger mærke i Danmark, så er det ikke ensbetydende med at det ikke er en god støvsuger. En Hoover støvsuger får nemlig topkarakter på EU mærket, som er den standard alle støvsugere bliver testet på. En generel støvsuger test bør nemlig kunne sammenlignes på tværs af mærker, og derfor være en indikator på, om støvsugeren er god eller ej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.