Bedste Miele støvsugere i test

I oversigten nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Hvorfor købe dette produkt?

Bedst i test hos Tænk, august 2018
★★★★★ Hos WhiteAway.com
★★★★★ Hos Coop Shopping
Særlig effektiv på alle gulvtyper
Høj kvalitet – testet til at holde i 20 år
Energibesparende og med godt filter

Bedste Miele støvsuger hos Tænk i 2018

Forbrugerrådet TÆNK tester utrolig mange forskellige produkter og disse tests er til at stole på. Er en støvsuger mærket med en testvinder fra TÆNK kan man godt regne med et godt produkt. Miele støvsugeren Complete C3 Ecoline Black Diamond fra Miele optager perfekt snavs og støv fra et underlag, hvorfor den også har fået scoren A, som er den bedste i denne kategori. På tæpper ligger støvsugeren middel og har mærket D.

Når støvsugeren arbejder har den et lydniveau på 76 dB og dette er rimelig standard for en almindelig støvsuger. Med støvsugeren kan du støvsuge større områder og der er en aktionsradius på 12 meter og du slipper derfor for at skulle skifte stikkontakt hele tiden.

Derudover er en god arbejdsstilling utrolig vigtig for at undgå rygproblemer og her kan du med teleskoprøret uden problemer regulere højden, så du har en fornuftig holdning når du gør rent.

Energiklasse og støvemission

En god energiklasse er vigtigt for mange og det er også med til at give et sundere miljø og samtidig får man en besparelse i det månedlige budget. Støvsugeren er mærket med A+ og er derfor blandt markedets aller mest energivenlige støvsugere overhovedet. Motoreffekten ligger på beskedne 550 watt og det er også blandt markedets aller laveste. Virkningsgraden skal man dog ikke tage fejl af, støvsugeren er nemlig udstyret med en Power Efficiency-motor som giver et bedre resultat.

Støvemissionen fortæller noget om hvor god støvsugerens filter er til at rense luften for skadelige partikler, og denne støvsuger har fået den bedste karakter nemlig A. Hvis du er allergiker eller lider af astma er det en god ide at vælge en støvsuger der har en støvemission på A. Støvsugeren kommer med flere forskellige mundstykker som er med til at bidrage til et renere hjem.

Du får et universal mundstykke, et mundstykke til fuger og møbler og en afstøvningsbørste. Støvsugeren er god at manøvrere rundt i hjemmet med de tre hjul som kan dreje 360 grader. Dermed kan du komme rundt mellem alle møbler uden at dette skulle være besværligt.

Sublim testvinder støvsuger til ethvert behov

Få støvsugere er lige så alsidige som dette eksemplar fra Miele. Støvsugeren er Mieles nyeste skud på stammen når det kommer til deres top serie C3. Modellen hedder C3 Ecoline Black Diamond og er allerede blevet kåret som en testvinder hos forbrugerrådet Tænk. Grunden til forbrugerrådets bedømmelse skal findes i den lange række af kriterier hvor støvsugeren blev bedømt – den klarede sig nemlig bedre end gennemsnittet i samtlige kategorier.

Helt konkret lyder Tænk’s bedømmelse af støvsugeren på at støvsugeren er utrolig nem at håndtere og at den suger meget kraftigt på trods at den energibesparende A+ motor. Støvsugeren klarer gulvtæpper rigtig godt med det medfølgende standard-mundstykke. Andre støvsugere skal typisk bruge et andet special-mundstykke til samme opgave. Det er langt fra første gang at Miele bliver kåret til testvinder. Mieles modeller er næsten altid med i toppen, da du er sikker på at deres støvsugere er af virkelig høj kvalitet.

Smarte funktioner hele vejen rundt

Støvsugerne er designet på en smart måde hele vejen rundt, og der er tænkt meget over selv de mindste detaljer. Et eksempel på dette kunne være ved støvsugerens automatiske ledningsoprul. Ledningen kan nemlig rulles op, helt uden at du behøver at bukke det.

Det er blot at trykke på fodtasten på støvsugeren. En anden smart funktion er det meget praktiske låsesystem, som støvsugeren er udstyret med. I låsesystemet er gulvmundstykke, støvsugerør og håndtaget samlet og kan justeres blot ved at klikke og rykke i røret.

De smarte funktioner stopper bestemt ikke her. En anden smart funktion hos støvsugeren er dens indbyggede møbelbeskyttelse, som gør at du undgår skrammer på døre og møbler. Rundt om selve støvsugeren er indbygget en kunststofliste, som virker beskyttende såfremt, du skulle køre støvsugeren ind i noget. Af andre funktioner kan også nævnes Mieles funktion som sikrer mod overophedning i støvsugerens motor og griberøret som fungerer som lunafleder.

Forbrugerne bakker om bedst i test støvsugeren

At støvsugeren er blevet kåret til bedst i test, kan i høj grad også ses på de mange positive bedømmelser støvsugeren allerede har fået. Selvom støvsugeren er forholdsvis ny på markedet, så har den allerede hos Coop Shopping fået 18 anmeldelser. Den gennemsnitlige bedømmelse baseret på de 18 anmeldelser er hele 4.8 ud af 5 mulige! Dette er et ekstremt godt resultat, som virkelig vidner om at kunderne er tilfredse med deres køb.

1.649 kr
Til butik

Hvorfor købe dette produkt?

Energiklasse A+ poseløs fra Miele
Poseløse støvsuger med kraftig sugeevne
★★★★★ Hos Skousen.dk
Velegnet til hjem med gulv og husdyr
Nem og hygiejnisk tømning af beholder
Automatisk rengøring af filter

Kanon Miele støvsuger til hårdt gulv

Med denne almindelige støvsuger fra Miele får du en støvsuger som præsterer utrolig godt på hårdt gulv og derfor har støvsugeren også scoret den bedste score på hårdt gulv, nemlig A. På tæpper ligger støvsugeren i den gode ende med en score på C. Sugeeffekten på støvsugeren er på 550 watt og kan nemt justeres så den får alt snavs med op. Støvsugeren har en aktionsradius på 10 meter som er en fornuftig aktionsradius men den ligger dog i den kortere ende på skalaen.

Støvsugeren har et lydniveau på 73 dB som er forholdsvis standard for en almindelig støvsuger. Støvsugeren er poseløs som er en kæmpe fordel. Støvsugeren er udstyret med en beholder med en kapacitet på 2 liter og dermed kan du støvsugere flere gange uden at tømme beholderen. Ved at have en poseløs støvsuger sparer du en masse penge på dyre støvsugerposer.

God energiklasse og lækkert tilbehør

Med støvsugere fra Miele tænker du på miljøet mens du gør rent. Støvsugeren har nemlig scoret A+ i energiklassen og er derfor blandt de mest energivenlige støvsugere på markedet. Støvemissionen i en støvsuger skal som udgangspunkt være så høj som overhovedet mulig så du ikke går og indånder støv og snavsede partikler. Støvsugeren her har en støvemission på A og er derfor også blandt markedets bedste her. En god støvemission er godt for dig som er allergiker eller lider af astma. Derudover kommer støvsugeren også med et Hygenic Lifetime filter som også er med til at fange de små partikler som kan sætte sig i luftvejene.

Som tilbehør til støvsugeren kommer der et stort og lækkert parketmundstykke som hjælper dig til et renere hjem hvis du er ejer af nogle fine trægulve. Derudover kan parketmundstykket også rengøre klinker og fliser uden problemer. Endelig kommer der også 3 integrerede dele som tilbehør. Dermed kan du få en komplet og lækker rengøring.

 

 

 

Alle populære Miele støvsugere

[ls_content_block id=”6530″ para=”paragraphs-no-shortcodes”]
2.269 kr
Til butik

Hvorfor købe dette produkt?

Favorit blandt brugere – topkarakter!
★★★★★ Hos WhiteAway.com
★★★★★ Hos Coop og Skousen.dk
Topkarakter i rengøring på hårdt gulv
Blid opstart skåner motoren
Høj sugeevne og høj kvalitet

Miele C1 – Sugekraft kan let reguleres

Med denne støvsuger fra Miele kan du uden problemer justere sugekraften så du får den ønskede effekt. Støvsugere klarer sig super godt på hårdt underlag hvor støvsugeren scorer A, som er den bedste karakter på denne skala. Tæpper er normalt sværere at få rengjort men støvsugere scorer et flot C, så den ligger altså i den gode ende af skalaen. Hvad angår lyd er støvsugeren dog i den høje ende og har et støjniveau på 79 dB.

Motoreffekten i støvsugeren er på 800 watt og du kan uden problemer justere højden så du altid har en behagelig arbejdsstilling. Med en aktionsradius på 9 meter kan du klare store gulv områder uden at skulle skifte stikkontakt hele tiden. Derudover benytter støvsugeren støvsugerposer som har en kapacitet på 4,5 liter og dermed slipper du for at skulle tømme posen så ofte.

Tilbehør til en flot og effektiv rengøring

Med købet af støvsugeren får du et universal gulvmundstykke som klarer rengøring til et flottere resultat. Derudover kommer støvsugeren med flere muligheder for udskiftning og du kan dermed komme rundt hvor du normalt ikke får støvsuget. Du får både et mundstykke til møbler og til fuger.

Energiklassen fortæller om hvor energivenlig støvsugeren er og her kan du godt være tilfreds fordi støvsugeren har nemlig fået karakteren B. Dermed ligger støvsugeren altså i den flotte ende af denne skala. Støvemissionen er også mærket med et B, hvor man altid skal sørge for at få en så høj støvemission som overhovedet mulig. Støvsugeren kører på 3 hjul som kan dreje 360 grader og dermed kan du nemt komme rundt over det hele i huset.

 

999 kr
Til butik

Hvorfor købe dette produkt?

Favorit blandt brugere – topkarakter!
★★★★★ Hos WhiteAway.com
★★★★★ Hos Coop og Skousen.dk
Topkarakter i rengøring på hårdt gulv
Universal mundstykke medfølger
Høj sugeevne og høj kvalitet

Miele C2 Powerline støvsuger til hårdt gulv

Denne lækre støvsuger fra Miele klarer rengøringen dejlig nemt på hårdt underlag hvor den har fået den bedste score (A). Støvsuger er derfor perfekt til dig som har trægulve, klinker eller fliser. Støvsugeren kan også klare tæpper hvor støvsugeren får karakteren C, som bevidner om at støvsugeren også er i den gode ende af denne skala. Lydniveauet på denne støvsuger er i den høje ende med sine 80 dB.

Motoreffekten er på 890 watt som medvirker til at støvsugeren er utrolig effektiv. Støvsugeren kan nemt reguleres så du får præcis den sugekraft du ønsker. Derudover passer støvsugeren til alle og enhver da teleskoprøret nemt kan justeres til en behagelig arbejdsstilling. Støvsugeren har en aktionsradius på 10 meter som er i den korte ende, men der burde være rigelig ledning til at klare hele stuen.

Stor støvsugerpose og med ekstra tilbehør

Energiklassen siger C i denne model fra Miele og dermed ligger støvsugeren i den bedre ende af skalaen som går fra A-G. Støvsugeren benytter støvsugerposer som er godt for allergikere og folk som lider af astma da alt snavset holdes samlet. Posestørrelser er på hele 4,5 liter og dermed kan du støvsuge mange gange før posen behøver at blive skiftet. Der er derudover også en knap som viser hvornår det er tid til at skifte posen.

Med til støvsugeren medfølger der et universal mundstykke som er godt til hårdt underlag. Derudover kommer der både et fugemundstykke og et mundstykke til sofaer og møbler. Støvemissionen er mærket med B og ligger derfor som det næstbedste på markedet. Støvsugeren har 3 hjul at køre på som gør det nemt at manøvrere støvsugeren rundt i hele huset.

 

 

 

1.295 kr
Til butik

Hvorfor købe dette produkt?

Kvalitetstestet til 20 års levetid
★★★★★ Hos Skousen.dk
★★★★★ Hos Coop Shopping
12 meters aktionsradius
Sugestyrkeregulering direkte i grebet
Indbygget HEPA filter (allergivenligt)

Miele støvsuger – testet til en levetid på 20 år

Miele har alle dage lavet kanon produkter og denne støvsuger er bestemt ikke en undtagelse. Støvsugeren er blevet testet til at have en levetid på hele 20 år og du behøver derfor ikke at tænke på at købe en ny støvsuger lige med det samme. Støvsugeren scorer den bedste score (A) på hårdt underlag og er derfor perfekt til dig med trægulv, klinker eller fliser. Tæpper kan støvsugeren også klare godt og her får den scoren B. Skalaen går fra A-G og dermed får du altså en god støvsuger til alle forhold i et hjem.

Motoreffekten i støvsugeren ligger på hele 900 watt og styrken kan selvfølgelig nemt justeres på grebet. Dermed kan du hele tiden justere styrken så dit hjem bliver så rent som muligt. Lydniveauet under støvsugning ligger på 72 dB og støvsugeren har en aktionsradius på 12 meter.

Dermed kan du klare store gulvområder uden at skulle skifte stikkontakt hele tiden. Støvsugeren har et teleskoprør som let kan justeres til din højde så alle der støvsuger har en behagelig arbejdshøjde. Støvsugeren benytter støvsugerposer og disse har en kapacitet på 4,5 liter og dermed kan du støvsugere mange gange uden at skulle skifte pose. Støvsugeren giver dig selvfølgelig besked om hvornår det er tid til at skifte posen.

HEPA filter og god enegiklasse

Støvsugeren fra Miele har energiklassen A+ og er dermed blandt markedets mest energivenlige overhovedet. Derudover har støvsugeren den bedste støvemission (A). Hvis du har astma eller allergi er det rigtig vigtigt, at vælge en støvsuger som har den bedste støvemission og Mieles Complete C3 Comfort Ecoline klarer dette til perfektion. Støvsugeren er desuden udstyret med et HEPA (high efficiency particulate air) filter som er med til at fange de små støvpartikler som også kan lede til astma og allergi symptomer. Jo højere HEPA-filterets tal er, jo flere støvpartikler bliver fanget. HEPA-filteret i denne støvsuger klarer op til 99,9%

Støvsugeren er udstyret med 3 gummibelagte hjul som skåner din gulve. De 3 hjul gør det nemt at styre støvsugeren og du kan nemt komme rundt. Støvsugeren kommer derudover også med både et møbel- og et fugemundstykke som gør det nemmere for dig at gøre rent i hele huset.

Miele støvsuger – støvsugning med høj komfort

Denne smarte Miele støvsuger er blandt de bedste støvsugere på markedet. Miele Complete C3 Comfort Ecoline er en topmodel fra Miele, som gør støvsugning til en leg. Dette er en støvsuger som er spækket med lækre funktioner og er med til at du får en komfortabel støvsugning, uden at du skal bruge mange kræfter.

Med en rengøringsevne i top, skal Miele støvsugeren nok sørge for ikke at efterlade noget støv på gulvet. På hårdt gulv får støvsugeren topkarakter (A), mens Miele Complete C3 Comfort får karakter B for sin støvoptagelse på tæppe. Når lydniveauet er på sit højeste, leverer denne effektive Miele støvsuger et lydniveau på 72 dB(A), hvilket er gennemsnitligt.

Gør støvsugning til en leg med disse funktioner

Eftersom modellen her Miele Comfort, handler det i høj grad om at støvsugeren har indbygget en række funktioner, som gør det lettere for dig at støvsuge. Dette betyder at støvsugeren ikke kun har fodtaster til sugestyrkeregulering, men at det også er indbygget i grebet. Du kan derfor ubesværet skifte mellem sugestyrken når du bevæger dig rundt i huset. Det er kun de bedste støvsugere, som har denne funktion indbygget.

Derudover har det kvalitetsikrede teleskoprør en tilpasselige højde, så du kan vælge længden herpå. Skulle der være flere i husstanden som støvsuger, så er dette en rigtig anvendelig funktion. Skulle du sætte mundstykket fast på holderen som er placeret bagpå støvsugeren, slukker den automatisk i samme øjeblik. På den måde spare du strøm, og slipper for larmen med at støvsugeren er tændt. Tager du fat på støvsugeren for at genoptage støvsugningen, tænder den automatisk op.

Allergivenligt filter og stor pose

I denne topmodel fra Miele, Complete C3 Comfort, finder du et allergivenligt filter, så du sikre en renere luft end tidligere. Denne Ecoline model har et indbygget HEPA filter, som sørge for bedst mulig støvoptag og mindst mulig støvemission. Af den årsag har støvsugeren fået den bedste karakter inden for støvemission – nemlig A.

Med HyClean støvsuger poser med plads til 4,5 liter, motorbeskyttelsesfilter og et effektivt udblæsningsfilter, sikre støvsugeren af optage mere end 99,9% af finstøvet. Til det skal det nævnes, at modellen har en indikator som lyser, så snart det er tid til at udskifte den indbyggede filter.

Klar favorit blandt brugere

Tager man et kig på de anmeldelser som denne støvsuger modtager, så er der ikke tvivl om det er en af de absolut bedste støvsugere på markedet. På danske Coop Shopping får denne Miele C3 Comfort Ecoline 4.9 stjerner ud af 5 stjerner. Dette baserer sig på +15 anmeldelser, som tyder på en eftertragtet og populær model.
Ser man på danske WhiteAway.com, får modellen ligeledes topkarakter. Her har modellen fået +11 anmeldelser, hvor alle uden undtagelse har givet 5 ud af 5 stjerner.

 

 

 

2.795 kr
Til butik

Miele støvsuger – tysk kvalitet når det er bedst

Det tyske mærke Miele er måske det mest velkendte støvsugermærke på det danske marked. De har eksisteret i en lang årrække og en Miele støvsuger har fundet vej hjem i rigtig mange hjem i Danmark. Dette skyldes blandt andet den gode tyske kvalitet, som sikre at støvsugeren holder til rigtig mange støvsugertimer – og dermed holder i en lang årrække.

Kvaliteten på støvsugere fra Miele er høj. Dette skyldes Miele vision og slogan ”Immer Besser”, som på dansk oversættes til ”Altid bedre”. Her skal det forstås, at Miele bestræber sig på altid at lave bedre produkter – både bedre end deres tidligere og bedre en konkurrenternes.

 

Hvorfor vælge en støvsuger fra Miele?

Miele er et velkendt mærke indenfor en række hårde hvidevarer og de fremstiller utrolig mange lækre produkter til alle slags husstande. Miele støvsugere har mange forskellige funktioner og du med kan med garanti finde en støvsuger som vil passe til dine behov. Miele støvsugere er generelt gode hvad angår energiforbrug samt sugeevne.

Det vigtigste ved en støvsuger er at få alt snavs støvsuget op og her er en god sugekraft ideel. Mieles støvsugere har et flot design og du kan nemt styre alle funktionerne. Til Mieles almindelige støvsugere kommer der næsten altid lækkert tilbehør som bidrager til et renere hjem. Forskellige mundstykker vil sørge for at du får gjort rent selv der hvor det er bøvlet at komme til.

Miele er kendt for at have en god kvalitet i alle deres produkter og derfor kan du også regne med et godt produkt hvis du køber en støvsuger af mærket Miele.

 

Miele støvsugerserier – forskellen på C1, C2 og C3

Miele C3 støvsuger – den mest populære

Miele C3 er den tyske producents største og mest effektive støvsugerserie – her får du den bedste rengøringseffekt, da den motor som sidder i modellerne er de største som Miele har produceret. Miele Complete C3 laves i flere kombinationer, alt efter hvilket behov man har. Deres laves blandet andet en model som hedder Miele Complete C3 Silence Ecoline, som har fokus på lydniveau og energiforbrug. Derudover laver de en model som hedder Miele Complete C3 Cat & Dog, som henvender sig til husejere, der har et specielt turbomundstykke.

Miele C2 støvsuger – den mellemste

Miele C2 modelserien er lillebror til Miele C3 modelserien, som er beskrevet ovenfor. Miele C2 kan mange af de samme ting som C3, men er typisk i en lavere prisklasse, og har dermed også typisk et mindre godt filter, en lidt mindre motoreffekt og færre tilhørende mundstykker. Det afhænger dog af hvilken model man kigger på, hvor Miele C2 Powerline eksempelvis er samme sugeevne som Miele Complete C3 Powerline, men med et lidt mindre design og et knap så godt filter som C3.

Miele C1 støvsuger – den lille og handy

Miele C1 er den mindste model i Mieles sortiment af støvsugere, som har et væsentligt mindre design og som er endnu mere prisvenlig en dens to storebrødre. Miele C1 har desuden også mindre tilbehør inkluderet, og henvender sig til mindre husholdninger hvor der ikke er plads til en rigtig stor støvsuger. Denne lille model passer godt ind i de fleste skabe og den levere samtidig et flot støvsugningsresultat, på trods af størrelsen.

Miele producerer et bredt udvalg af støvsugere indenfor hver serie, og det er vigtigt at du læser om den enkelte støvsuger inden du køber. Nogle af støvsugerne er eksempelvis mere lydsvage end andre, og kan være en fordel for dig som bor i lejlighed. Derudover kan der også følge særlige mundstykker med, som kan være en fordel hvis du har mange gulvtæpper, meget trægulv eller har fliser i husstanden. Hvis du derimod ikke gider at bruge meget tid på støvsugningen selv, kan du med fordel tage et kig på de bedste robotstøvsugere på markedet.

Almindelig støvsuger

Mieles almindelige støvsugere præsterer generelt super godt på hårdt underlag. Støvsugeren er altså god på både trægulv, klinker og fliser. Derudover scorer støvsugeren også generelt godt på tæpper og kan godt overkomme tæpper i hjemmet. De almindelige støvsugere har en god aktionsradius og kan indstilles i højden ved teleskoprøret, så ens holdning er god mens man støvsuger. Der kommer altid godt med tilbehør til de forskellige støvsugere og dermed kan du uden problemer både støvsuge møbler og fuger i hjemmet. Det sikrer altså en stabil rengøring selv de mest vanskellige steder.

Miele støvsugere til hundeejere

Støvsugere til dyrehår har Miele også tænkt på, fordi der er så utrolig mange dyreejere rundt omkring. Ens dyr er ligesom ens elskede børn og de skal også have lov og plads til at være i hele hjemmet. Dog fælder både katte og hunde utrolig meget og med specialfremstillede mundstykker kan du lynhurtig få styr på hår situationen og få et rent og nydeligt hjem. Du får hurtigt suget alle hårene op og så kan du ellers bare nyde dit rene hjem indtil at du må frem med støvsugeren igen og få støvsuget alle hårene op. Desuden kan du også få robotstøvsugere til hundehår, hvis man ønsker dette.

Robotstøvsuger

En robotstøvsuger er en fantastisk opfindelse og du kan nemt indstille disse til at støvsuge mens du er på arbejde. Man kan altså forlade et beskidt hjem og komme hjem til et nydeligt og rent hjem – det er da smart! En robotstøvsuger fra Miele er udstyret med en masse smarte funktioner og du kan for eksempel lave en ‘virtuel væg’ således at støvsugeren ikke kører steder du ikke vil have. Støvsugeren kommer med en ladestation som kan placeres lige hvor du føler det passende.

Fordelen ved en robotstøvsuger er også at lydniveauet er utrolig lavet og de larmer ikke meget mere end normal samtale. Så er der lidt stress i hjemmet inden en fødselsdag eller inden der kommer gæster, kan du nemt sætter støvsugeren i gang mens du lige ordner maden.

 

Bedste Miele støvsugere i test

Som det fremgår ovenfor, så er Miele støvsuger udarbejdet i høj kvalitet og har været med i en række støvsuger test de senere år. Senest har en Miele støvsuger været i test hos Forbrugerrådet Tænk. Her blev det Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline som løb med sejren. Denne Miele støvsuger er kåret som bedst i test, med en score på 73 %. Dette skete i en stor test tilbage fra august 2018.

Læs hele støvsuger testen fra Forbrugerrådet Tænk her. Bemærk at det kræver abonnement for at kunne læse støvsuger testen.

Derudover har der været en række andre Miele støvsuger tests, som blandt andet en test af Miele Complete C3 Cat&Dog støvsugeren. Denne støvsuger er testet hos amerikanske TrustedReview.com, hvor den får en karakter på 4,5/5. Læs Miele støvsuger testen i linket.

Generelt kan det godt svare sig at købe en støvsuger fra Miele. Dette skyldes at test af Miele støvsugere viser, at produkterne bare leverer. Modellerne er særligt hårdtføre, og er kvalitetsstemplet til at kunne støvsuge i flere generationer – selvom de bliver brugt meget. Se alle Miele støvsugere på Miele egen hjemmeside.

error: