Bedste Bosch støvsugere i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Bosch
BGS5335
Klik
2. Bosch
BGL85S330
Klik
3. Bosch
BCH6ZOOO
Klik
4. Bosch
BSGL5400
Klik

Bosch støvsuger – Invented for Life

Hvis du er på jagt efter en ny støvsuger, så er Bosch et rigtig godt bud. Bosch har produceret støvsugere i en menneskealder og har haft målet om at lave gode produkter til at gøre hverdagen nemmere. Dette gør sig gældende ved hjælp af enkle men samtidige smarte produkter, der holder længere end så mange andre.

Den dag i dag er tyske Bosch en af de mest anerkendte og ikke mindst største producenter af støvsugere. Bosch har en stor markedsandel på den danske marked, men er særdeles stor i store dele af Europa.

Bosch er i sær kendte for at have en høj kvalitet fra ende til anden i deres støvsugere, som typisk kan holde mange år frem. Modellerne er lavet med henblik på at kunne klar mange års støvsugning, samtidig med at de er lavet smarte. Mange af deres modeller har således smarte funktioner, såsom automatisk ledningsoprul, parkeringsfunktion med videre.

 

Skal du have en ny Bosch støvsuger?

Står du og mangler en ny støvsuger, så kan en Bosch støvsuger måske være det helt rette valg. Hvis du vægter god kvalitet højt, så er størstedelen af støvsugere fra Bosch produceret i rigtig høj kvalitet, der kan holde gennem adskillige årrækker.

Alle nye Bosch støvsugere lever op til EU’s regulativ fra 2014 om, at en støvsuger maksimalt må have en motoreffekt på 1.600 watt. Denne grænse er blevet sat yderligere ned til 900 watt fra september 2017, hvorfor Bosch nu har introduceret nye støvsugere, med endnu mere energivenlige motorer som har større sugeevne. Et eksempel på dette er deres serie In’genius ProSilence.

Du kan få Bosch støvsugere i flere forskellige modeller og varianter, som strækker sig fra støvsugere til hundehår til ledningsfri støvsugere, som kan gemmes væk i selv det mindste skab. Ovenfor kan du læse om de bedste modeller fra Bosch, samt finde markedets bedste pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.