Bedste Bosch støvsugere i test

Se liste over de mest populære modeller i kategorien nedenfor.

Model Navn Butik
1. Bosch
BGS5335
Klik
2. Bosch
BBH52550
Klik
3. Bosch
BGL85S330
Klik
4. Bosch
BCH6ZOOO
Klik
5. Bosch
BSGL5400
Klik
6. Bosch
BGL4ZOOO
Klik
7. Bosch
BBH22042
Klik

 

 

 

Læs mere om de bedste Bosch støvsugere

Mangler du en ny støvsuger, kan dit valg meget nemt falde på en Bosch støvsugere. Bosch støvsugere er blandt de absolut mest populære og ikke mindst bedste støvsugere på markedet.

Bosch støvsugere er kåret som bedst i test ofte, og dette skyldes deres kvalitet og innovation. Nedenfor kan du læse om de bedste Bosch støvsugere på markedet – og i bunden af siden, kan du læse meget mere om Bosch støvsugere og generelt om mærket Bosch.

 

Bosch BGS5335 – Testvindende støvsuger fra Bosch

Bedst i test hos TÆNK 2017
Poseløs støvsuger med stor beholder
★★★★★ Hos Coop Shopping
Arbejdsradius på 11 meter
Medfølgende HEPA filter (99,95%)
Mundstykke til at støvsuge dyrehår

Bedste poseløse støvsuger hos Tænk i 2017

Denne lækre røde støvsuger fra Bosch er kåret til at være bedst i test af TÆNK tilbage i 2017. Støvsugeren har rigtig mange fordele og vil hjælpe dig til at holde dit hjem rent og nydeligt. Støvsugeren er poseløs og har i stedet for dyre støvsugerposer en beholder på 3 liter til at opsamle alt det snavs du støvsuger op. Rengøringsevnen for støvsugeren på hårdt gulv er den bedste og er mærket med A. Så har du trægulv eller klinker som skal rengøres kan denne støvsuger med fordel købes.

Lydniveauet for støvsugeren er 74 dB og dermed larmer den en smule men sikrer dig et rent hjem. Arbejdsradiussen er hele 11 meter og dermed slipper du for at tage stikket ind og ud hele tiden. Støvsugeren er udstyret med et teleskoprør som gør det nemmere for dig at nå alle steder. Derudover får du ikke rygproblemer da du nemt kan indstille længden så den passer til din højde.

Lavt energiforbrug og HEPA filter

Når du køber denne lækre Bosch støvsuger kan du regne med at du får en støvsuger som gør dit hjem hurtig rent og samtidig bruger minimal energi. Støvsugerens energiforbrug ligger nemlig i den lave ende og er mærket med C. Støvsugeren er udstyret HEPA-filter og er i klassen H13, som henviser til at optagelsesevnen er på hele 99,95%. Dermed kan du roligt regne med at du ikke behøver komme de samme steder flere gange, da optagelsesevnen er så god. Støvemissionen for støvsugeren er i klasse A, som er den bedste. Dermed kan du være sikker på at alt støv op fra dit gulv forbliver i støvsugeren.

Er du hunde- eller katteejer kan du med fordel købe denne støvsuger. Med i købet af denne støvsuger får du nemlig et turbo mundstykke som er perfekt til opsamling af dyrehår. Derudover får du også mundstykker til parket, møbel og et fuge-mundstykke. Med disse mundstykker har du en god frihed til at støvsuge hvor du vil og kan nemt skifte disse. Ligger der tæpper i hjemmet er støvsugeren dog ikke den bedste til disse. Støvsugeren har en støvoptagelse markeret med C på tæpper.

Bosch BBH52550 Athlete – Det populære valg

Mest populære støvsuger valg
★★★★★ Hos WhiteAway og Wupti
★★★★★ Hos Coop og Skousen.dk
Uden ledning til den nemme rengøring
3 hastigheder for maksimal rengøring
Støvsug i op til 50 minutter

Ledningsfri støvsuger fra Bosch scorer flotte brugeranmeldelser

Punkterne ovenfor taler for sig selv. Denne ledningsfrie støvsuger har på fire danske hjemmesider fået utrolige anmeldelser baseret på mere end 210+ anmeldelser. Støvsugeren fra Bosch er den første ledningsfrie som Bosch lancerede og den er bare et kæmpe hit og drøner derudad. Støvsugeren kan klare alle slag gulve og har et utrolig fleksibelt mundstykke som gør rengøringen i hjemmet til en leg.

Støvsugeren er poseløs og dermed er det slut med at købe alt for dyre støvsugerposer. Støvsugeren er udstyret med en beholder på 0,9 liter som nemt kan tømmes for snavs og skidt. Støvsugeren er så kraftfuld at den giver det samme resultat som en støvsuger på 2400 watt. I og med at støvsugeren er ledningsfri kan du komme hele huset rundt uden at skulle flytte stikket konstant fra stikkontakt til stikkontakt. Støvsugeren skal lades op i 6 timer og så kan du ellers bruge den i hele 50 minutter på fuld kraft. Så der er ingen grund til at bekymre dig om hvorvidt du kan nå hele huset, fordi det kan du uden problemer.

Støvsugeren kommer med 3 hastigheder

Støvsugeren fra Bosch er et kanon køb og du kan indstille den til tre forskellige niveauer alt afhængig af hvad du ønsker at gøre rent. For at udnytte den maksimale driftstid skal du køre på niveau 1 for den lette rengøring. Niveau 2 er den normale rengøring som vil resultere i en middel driftstid. Endelig findes turbo niveauet nemlig niveau 3 som virkelig får suget igennem og vil give en lidt kortere driftstid. Niveau 3 vil egne sig meget til at få styr på hundens dyrehår ved kurven eller lignende.

Støvsugeren fra Bosch vejer kun små 3 kg og dermed er det ingen kamp at få støvsuget fordi den kan klares nemt med denne lette støvsuger. Støvsugeren kan nemt gemmes af vejen i et kosteskab og den vil på ingen måde optage så meget plads som en normal støvsuger plejer at gøre. Når du har købt dette produkt fra Bosch har du en tilfredshedsgaranti på 100 dage og du kan altså få pengene igen hvis du ikke er tilfreds.

Bosch BGL85S330 – Den mest lydsvage Bosch støvsuger

Én af markedet mest lydsvage modeller
Bedste rengøringsevne på hårdt gulv
★★★★★ Hos Coop Shopping
Aktionsradius på hele 12 meter
Medfølgende allergivenligt HEPA filter
Bedste energiklasse og ren udblæsning

Bosch støvsuger med kun 57 dB (markedets bedste)

Med denne Bosch støvsuger får du en utrolig lækker støvsuger som hjælper dig til et renere hjem og den gør det endda stille. Med et lydniveau på kun 57 dB kan du rengøre dit hjem uden skræmme børn og husdyr. Støvsugeren har fået mærket A for rengøringsevnen på hårdt gulv, det vil altså sige at støvsugeren er blandt markedets allerbedste på trægulve og klinker. Denne lydsvage støvsuger kan også klare tæpper men her har den scoren C som vil sige at den ligger i den gode ende af skalaen.

Aktionsradiussen er på hele 12 meter og du slipper derfor at tage stikket ud og ind hele tiden. Du kan komme godt rundt i huset og har mere frihed med støvsugeren. Derudover kommer støvsugeren med et teleskoprør som nemt kan indstilles til din højde og du undgår dermed at få en forkert holdning mens du støvsuger. Derudover gør teleskoprøret det nemt at komme ind under både seng og sofaer. Støvsugeren har tilhørende poser størrelser på 5 liter og du kan dermed støvsuge mange gange uden at skulle skifte posen.

Medfølgende HEPA filter

I denne støvsuger fra Bosch kommer der et medfølgende HEPA-filter som er med til at rense luften for mikroskopiske partikler. HEPA-filteret er rigtig godt for allergikere og generelt folk som gerne vil have det rigtig rent i sit hjem. Udover HEPA-filteret har støvsugeren en støvemission på A som er den bedste på skalaen. Dermed kan du roligt regne med at støvet forbliver i støvsugeren og kommer ikke tilbage gennem udblæsningsluften.

Sugeffekten i støvsugeren ligger på 650 watt og du får hele 3 mundstykker med. Der er mundstykker til parketgulv, til møbler og et fuge-mundstykke. I støvsugeren har du også mulighed for at styre sugestyrken og dermed kan du regulere den så den er præcis som du ønsker. Energiklassen i støvsugeren er A og er altså markedets bedste.

Bosch BCH6ZOOO – Testvinder i Aftonblandet 2017

Testvinder hos Aftonbladet 2017
Ledningsfri og poseløs model
★★★★★ Hos Coop Shopping
Kanon god støvsuger til dyrehår
Har tre forskellige indstillinger
Kommer med ekstra mundstykker

Testvindende støvsuger uden ledning

Bosch står bag denne geniale ledningsfrie støvsuger som er testvinder fra Aftonbladet tilbage i 2017. Du kan nemt komme rundt i hele huset uden at skulle tænke over at ledningen skal flyttes til en ny stikkontakt. Ikke nok med at støvsugeren kommer uden ledning så kommer støvsugeren også uden pose. Så det er slut med at bruge mange penge på dyre poser til din støvsuger. Støvsugeren har en beholder på 0,9 liter til at samle alt snavset sammen og den er utrolig nem og hurtig at tømme. Støvsugeren er kanon effektiv på hårdt underlag og er perfekt hvis du har trægulv, fliser eller klinker i hjemmet.

Støvsugeren har tre forskellige indstillinger hvad angår hastighed. Det er henholdsvis let rengøring, normal rengøring og turbo rengøring. Afhængig af hvilken indstilling du vælger at køre med bruger støvsugeren mere strøm. Støvsugeren er derudover super god til dyrehår og kommer nemt forbi dem og tager dem med sig. Dermed kan du uden problemer få støvsuget alle de hår op som generer i hjemmet.

Støvsugeren kan være lang tid i drift

Det vigtige med en støvsuger som er ledningsfri er at driftstiden er tilstrækkelig til at du kan støvsuge hele dit hjem på en gang. Støvsugeren kommer med en ladestation som ikke optager meget plads. Støvsugere kræver opladning i 6 timer hvortil den kan køre i 50 minutter. Dermed kan du på en enkelt opladning altså kommer overalt i dit hus og ikke være bekymret for at støvsugeren har brug for opladning undervejs. Bosch har installeret Lithium-Ion teknologien som er med til at batterierne kan holde i lang tid.

Tilhørende til støvsugeren fra Bosch kommer et fleksibelt mundstykke og et tilbehørssæt som gør din rengøring endnu nemmere. Støvsugeren kan benyttes af alle i hjemmet, fordi den vejer nemlig kun 3 kg. Dermed er støvsugere utrolig nem at køre rundt med og du får lynhurtigt et rent og lækkert hjem. Støvsugere vil fortælle dig når det er tid til at rense filteret og også indikere når det er tid til en opladning.

På den danske hjemmeside www.shopping.coop.dk har støvsugere fået 4,7 ud af 5 stjerner baseret på +72 anmeldelser fra brugere. Altså kan du godt regne med et kanon produkt fra Bosch med denne ledningsfrie og testvindende støvsuger.

Bosch BSGL5400 – Topscorer hos TÆNK

Højt vurderet hos Forbrugerrådet Tænk
Medfølgende allergivenligt filter
★★★★★ Hos Coop Shopping
Aktionsradius på hele 15 meter
Den bedst mulige støvemission
Energimærke A og rengøringsevne A

Bosch støvsuger lavet til støvsugning på hårdt gulv

Med denne lækre blå støvsuger fra Bosch kan du næsten komme hele huset rundt. Støvsugeren er nemlig udstyret med en aktionsradius på hele 15 meter og du slipper dermed for at skifte stikkontakt så ofte. Støvsugeren er udstyret med PowerProtect system som sikrer dig en utrolig høj ydelsen hele tiden, selv når poser er ved at være fyldt. Støvsugeren vil fortælle dig når det er tid til at skifte pose. Posen i denne støvsuger har en kapacitet på 4,5 liter.

Støvsugeren har scoret A på hårdt gulv, som er den højeste score og egner sig derfor perfekt til trægulv og klinker. Rengøringsevnen på tæpper er B og dermed ligger støvsugeren i den gode ende af skalaen. Lydniveauet mens du støvsuger ligger på 74 dB og ligger derfor i den høje ende. Med teleskoprøret kan du nemt justere højden så den passer til dig selv, så du ikke går og får ondt i ryggen. Derudover kan forlænge røret så du kan komme helt ind under skabe, sofaer og senge.

Indbygget filter som anbefales til allergikere

Denne allergivenlige støvsuger er udstyret med et ULPA (ultra low penetration air filter) filter som anbefales til allergikere. ULPA filteret er i klasse A, som er det bedste score i forhold til partikeludslip. Støvemissionen i denne støvsuger fra Bosch er også den bedste på skalaen nemlig A. Støvemissionen henviser til den luft som udskilles fra støvsugeren, og i denne model er luften den mest rene på markedet.

Energiforbruget i støvsugeren har energimærket A og ligger derfor i den gode ende blandt markedets mest energivenlige støvsugere. Med købet af denne støvsuger får du tre forskellige mundstykker med. Du får et mundstykke til hårdt gulv, møbler og et fugemundstykke. På den danske test hjemmeside www.taenk.dk har støvsugeren scoret en bedømmelse som er på 64% som svarer til god. Støvsugeren får meget ros for både støvemissionen og holdbarheden.

Bosch BGL4ZOOO – Høj score hos TÆNK

Højt vurderet hos Forbrugerrådet Tænk
★★★★★ Hos WhiteAway.com
Bedst tænkelig støvemission
God støvsuger til dyrehår

Perfekt til rengøring på hårdt gulv

Denne lækre røde støvsuger fra Bosch er perfekt til rengøring på hårdt underlag. Støvsugeren er altså til dig der har trægulv, klinker eller fliser i hjemmet. Derudover kan støvsugeren godt klare dyrehår og er mærket med C for rengøringsevnen på tæpper. Skalaen går fra A-G så støvsugeren ligger i den gode ende af skalaen. Når støvsugeren først tændes larmer den med 77 dB som er i den høje ende af skalaen for støvsugere.

Energieffektiviteten er C i denne model fra Bosch og dermed ligger støvsugeren i den bedre ende af skalaen. Støvsugeren har en aktionsradius på 10 meter, så du kan komme godt rundt omkring i hjemmet uden at skulle flytte stikket hele tiden.

Funktionerne kan hjælpe dig til et renere hjem

Bosch gør meget ud af at støvsugerne kan klare at støvsuge alle dyrehårene op så du kan have et rent og nydeligt hjem. Med Animal 360 kombitilbehør kan du rengøre tæpper kraftfuldt og få fjernet dyrehår fra de hårde gulve også. QuatroPower system er den nye teknologi fra Bosch som hjælper dig med at fjerne dyrehår i hjemmet og samtidig sparer du på energiforbruget. PowerProtect System er funktionen til en god støvsugning selv når posen er fyldt.

Støvsugeren fra Bosch kommer med HEPA (high efficiency particulate air) filter som fanger de fine støvpartikler, der kan give astma og allergisymptomer. Derfor er et HEPA filter næsten et most for de familier som døjer med disse lidelser og generelt er det bare sundt for luftvejene at have en ren luft i hjemmet. Støvemissionen er den bedste på markedet i denne Bosch model har mærket A. Støvemissionen angiver hvor god støvsugeren er til at holde støvet tilbage i udblæsningsrøret. Støvsugeren kommer med tre mundstykker til henholdsvis møbler, fuge-mundstykke og et turbo mundstykke til dyrehår.

På den danske test hjemmeside www.taenk.dk er modellen BGL4ZOOO fra Bosch kommet i den gode ende med mærket “god”, som er TÆNK’s næstbedste karakter. TÆNK udpeger særligt støvemissionen og holdbarheden i støvsugeren til at være rigtig gode.

Bosch BBH22042 Readyy’y – 2-i-1 støvsuger

2-i-1 støvsuger – genial til hurtig støvsugning
★★★★ Hos Coop og Skousen.dk
Har en driftstid til 44 min
Brug håndstøvsuger til f.eks. bord eller sofa

2-i-1 er genialt til et renere hjem

Vejen til et renere hjem er selvfølgelig en støvsuger og med købet af denne 2-i-1 støvsuger får du både en stang- og en håndholdt støvsuger. Støvsugerne er begge ledningsfrie og dermed har du ikke nogen begrænsninger i form af irriterende ledninger. I stangstøvsugeren er mundstykket utrolig fleksibelt og du kan dermed komme godt rundt over det hele. Støvsugeren kan klare alle gulvbelægninger og du kan vælge mellem to indstillinger for at få dit ønskede resultat.

Den håndholdte støvsuger perfekt til hvis du skal have støvsuget dine vindueskarme eller hvis der en masse krummer på bordet. Du kan nemt og hurtigt få den håndholdte støvsuger ud af stangen og så er den ellers klar til brug. Støvsugeren skal lades op i ca. 12-16 timer og så har du hele 44 minutter til at komme rundt omkring i hele huset og i alle kroge.

Støvsugeren kommer uden dyre støvsugerposer

Støvsugeren er udstyret med en beholder frem for dyre støvsugerposer. Beholderen opsamler alt det skidt og snavs du støvsuger op og du kan nemt tømme beholderen som har en kapacitet på 0,3 liter. Støvsugeren vejer 3 kg og du kan derfor nemt og ubesværet komme rundt i hele huset uden at skulle slæbe på et tungt instrument. Støvsugeren kommer nemt ind overalt og det bliver bare lidt sjovere at støvsuge når man ikke er begrænset af ledninger.

Bosch støvsuger – Invented for Life

Hvis du er på jagt efter en ny støvsuger, så er Bosch et rigtig godt bud. Bosch har produceret støvsugere i en menneskealder og har haft målet om at lave gode produkter til at gøre hverdagen nemmere. Dette gør sig gældende ved hjælp af enkle men samtidige smarte produkter, der holder længere end så mange andre.

Den dag i dag er tyske Bosch en af de mest anerkendte og ikke mindst største producenter af støvsugere. Bosch har en stor markedsandel på den danske marked, men er særdeles stor i store dele af Europa.

Bosch er i sær kendte for at have en høj kvalitet fra ende til anden i deres støvsugere, som typisk kan holde mange år frem. Modellerne er lavet med henblik på at kunne klar mange års støvsugning, samtidig med at de er lavet smarte. Mange af deres modeller har således smarte funktioner, såsom automatisk ledningsoprul, parkeringsfunktion med videre.

 

Hvorfor vælge en støvsuger fra Bosch?

Står du og mangler en ny støvsuger, så kan en Bosch støvsuger måske være det helt rette valg. Hvis du vægter god kvalitet højt, så er størstedelen af støvsugere fra Bosch produceret i rigtig høj kvalitet, der kan holde gennem adskillige årrækker.

Alle nye Bosch støvsugere lever op til EU’s regulativ fra 2014 om, at en støvsuger maksimalt må have en motoreffekt på 1.600 watt. Denne grænse er blevet sat yderligere ned til 900 watt fra september 2017, hvorfor Bosch nu har introduceret nye støvsugere, med endnu mere energivenlige motorer som har større sugeevne. Et eksempel på dette er deres serie In’genius ProSilence.

Du kan få Bosch støvsugere i flere forskellige modeller og varianter, som strækker sig fra støvsugere til hundehår til ledningsfri støvsugere, som kan gemmes væk i selv det mindste skab. Ovenfor kan du læse om de bedste modeller fra Bosch, samt finde markedets bedste pris.

Bosch er en tysk virksomhed som er kendt for at lave produkter der er af virkelig god kvalitet. Bosch støvsugere er overordnet set rigtig gode til at dække alle de behov du kan have. Om du har tæpper, husdyr eller parketgulv kan en Bosch støvsuger klare disse udfordringer. Bosch støvsugere har fleksible mundstykker som gør det nemmere at komme rundt i alle husets kroge. Derudover er støvsugerne generelt utrolig energivenlige og de fleste kommer med en passende lavt lydniveau.

 

Bedste Bosch støvsuger i test

Som du måske har bemærket et sted på denne side, så er der flere af de Bosch støvsugere der er udvalgt, kåret som bedst i test. Dette skyldes at Bosch støvsugere kan konkurrere blandt de absolut bedste støvsugere på markedet.

Mange af de støvsugere som Bosch producerer, blivet testet af de helt store forbrugerorganisationer. Det betyder at mange af Bosch støvsuger har været hos blandt andet Forbrugerrådet Tænk i test. I støvsuger test af Tænk fra august 2017 har flere af deres støvsugere til dyrehår blevet kåret som bedst i test. Det gælder blandt andet den poseløse model Bosch BGL5335 og den almindelige støvsuger Bosch BSGL5400.

Blandt de ledningsfri udgaver, har deres støvsuger Bosch BCH6ZOO klaret sig som topscorer i testen. Her nævnes det at den er særlig god til dyrehår, som også er hensigten. Derudover er den selvsamme model blevet kåret som bedst i test hos Aftonbladet.se, i deres store støvsuger test. Mange Bosch støvsugere i test klarer sig rigtig godt, netop fordi kombinationen af kvalitet og pris er korrekt.

 

Forskellige Bosch støvsuger typer

Almindelige Bosch støvsugere

Almindelige Bosch støvsugere kommer med teleskoprør som kan indstilles til din højde. Dermed får du ikke rygproblemer når du er rundt omkring i hele huset med støvsugeren. Mundstykkerne er fleksible og kan typisk klare alt fra dyrehår, hårdt underlag til tæpper. Støvsugerne kommer med tilhørende poser som er et vigtigt match for at alt det snavs og møg du støvsuger op, kommer korrekt op i posen.

Poserne kan som udgangspunkt købes i dine sædvanlige butikker, det er her vigtigt at du holder øje med at poserne passer til præcis din model. Alt i alt er Boch normale støvsugere brugervenlige og har et godt sug således at alt skidtet i dit hjem kommer hurtigt væk og du dermed får en renere og mere nydeligt hjem.

Ledningsfri støvsugere fra Bosch

Et nyere tiltag i Bosch serien er de ledningsfrie støvsugere som virkelig er blevet et populært valg. Bosch ledningsfrie støvsugere suger med en utrolig god kraft og du kan uden problemer komme rundt i hele huset på en enkelt opladning.

Mundstykkerne er typisk utrolig fleksible og gør det nemt at støvsuge alle de steder der normalt er problematiske. En anden fordel med en ledningsfri støvsuger er at du ikke er begrænset på noget tidspunkt og du skal aldrig tænke over at flytte stikket til en ny stikkontakt.

Du kan hele tiden køre lige præcis derhen du vil og det er bare en dejlig frihed at have når man svinger støvsugeren.

Poseløs støvsuger fra Bosch

Poseløse støvsugere er en genial opfindelse og vil på længere sigt spare dig for en masse dumme penge på støvsugerposer. De poseløse støvsugere kommer med små eller større beholdere til at samle alt det skidt du støvsuger op. Dermed kan du altid efter du har støvsuget tømme beholderen og så er støvsugeren klar til brug næste gang. Beholderne kan komme i mange forskellige størrelser, det er alt lige fra 0,3 liter – 0,9 liter.

En fordel med beholderen frem for posen er også at hvis du støvsugere en lego klods op eller et smykke, kan du nemt tage beholderen ud og finde det du kom til at støvsuge op. Beholderen kan renses således at der ikke sidder skidt og møg i denne som vil komme til at lugte. Den poseløse støvsuger er fremtiden og er en genial opfindelse.

Støvsugere til kæledyr

Flere og husstande får kæledyr og det kan jo sådan set godt forstå. Dyr er vores bedste venner og det skaber et liv og en utrolig glæde i et hjem hver eneste dag. Men hvor der er fordele er der også ulemper. Dyr fælder og det kan alle dyreejere nikke genkendende til. Dyrehår ligger overalt og der er rigeligt hvor det kommer fra.

Derfor er det smart med en støvsuger som er beregnet til at samle disse hår op så de kommer hurtigt væk. Mundstykkerne fra Bosch kommer lynhurtigt over alle dyrehårene og efterlader ingenting. Derfor kan du med god grund investere i en Bosch støvsuger til dyrehår og få et rent og nydeligt hjem, selv med dyr indenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.