Udendørs tørrestativer

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
1. Brabantia
Lift-o-Matic
Klik
 2. Brabantia
Topspinner 60
Klik
 3.  Brabantia
Topspinner 50
Klik
4. Leifheit
LunoMatic 400
Klik

Læs mere om de bedste udendørs tørrestativer

Et udendørs tørrestativ er en af de mest miljøvenlige måder hvorpå du kan tørre de tøj. Derudover så kommer tøjet også til at dufte friskt og dejligt. Vi har her på siden samlet nogle af de bedste udendørs tørrestativer som der kan købes på markedet i øjeblikket. Vi håber at du finder et som kunne være noget for dig.

 

Brabantia udendørs tørrestativ – Lift-o-matic

50 meter tørreplads
 ★★★★★ hos Coop Shopping
Justerbar arbejdshøjde
Lavet til udendørs brug

Masser af plads

Her er et udendørs tørrestativ fra mærket Brabantia. Tørrestativet er utrolig populært grundet dets smarte features og attraktive pris. Du skal ikke være bekymret for ikke at have nok plads til tøjet, da der er hele 50 meters tørreplads på tørrestativet. De 50 meter dækker behovet for rigtig mange, men gør altid op med dig selv, hvor meget plads du har brug for. Hvis tøjet bliver fordelt jævnt på snorrene, så kan det bære helt op til 40 kg tøj, så der er bestemt tænkt over at skulle gøre tørrestativet så robust som muligt, hvilket den medfølgende jordspyd også vidner om. Med jordspyddet kan du være sikker på, at tørrestativet ikke flyver nogen steder.

Da der er tale om et udendørs tørrestativ, så er det også designet til at være udendørs. Et eksempel på dette er linerne som tøjet skal hænges på. Disse er designet til at være smudsafvisende, så du undgår pletter på det nyvaskede tøj. Derudover så er tørrestativ produceret i aluminium og lakeret stål – denne kombo er meget holdbar og sikrer et yderst vejrbestandigt tørrestativ i de næste mange år. At det er et populært tørrestativ kan især ses på de mange gode anmeldelser produktet har fået.

Kunderne er vilde med tørrestativet

Hos Coop Shopping har tørrestativ fået hele 146 anmeldelser, hvilket er rigtig meget for et tørrestativ, men dette er ikke det hele. De mange bruger som har anmeldt produktet har nemlig i gennemsnit givet det 4.7 ud af 5 mulige stjerner, hvilket mere eller mindre er topkarakter. Resultater er rigtig flot og bevidner om et godt produkt. Det er meget forskelligt hvad folk skriver om tørrestativet, men de fleste fremhæver at det er nemt at sætte op og pakke væk igen når det er vinter. Derudover er der også mange som fremhæver, det smarte ved at man kan justere højden, så den bedst muligt arbejdsposition kan opnås, når tøjet skal hænges op.

 

 

 

Brabantia stort udendørs tørrestativ – Topspinner 60 m.

60 meter tørreplads
 ★★★★★ hos Coop Shopping
Smudsafvisende liner
Lavet til udendørs brug

Udendørs tørrestativ med bøjleholdere

Endnu et udendørs tørrestativ fra Brabantia som er lavet til dem, som ønsker et flot og stabilt tørrestativ der kan klare det danske vejr udenfor. Udendørs tørrestativet hedder topspinner og er en af Brabantias nyere modeller, og som allerede er blevet utrolig populær på markedet. Tørrelinerne er selvfølgelig også designet til at kunne klare sig udenfor. De er behandlet med et UV smudsafvisende materiale, som betyder at de er utrolig modstandsdygtige overfor solen, vind og blæst.

Det er ikke sikkert at du skal have tørrestativet stående udenfor altid, der er eksempelvis ikke nogen grund til at det skal stå udenfor hele vinteren. Tørrestativet kan nemt klappes sammen og pakke væk, og det kan lige så hurtigt sættes op igen. Tørrestativet er nemlig lavet i aluminium, hvilket er et forholds let materiale og bære rundt på. Du skal dog ikke være bekymret for at tørrestativet ikke er stabilt, for det er det i høj grad. Når det skal monteres i haven kan du gøre dette via det medfølgende nedstøbningsrør, som skal ned i græsplænen. Ses evt. videoen nedenfor hvor det kort bliver forklaret hvordan det fungerer i praksis.

Gode anmeldelser

Udendørs tørrestativet har i skrivende stund fået 19 anmeldelser hos Coop Shopping. Hvad der er endnu bedre, er hvor tilfredse kunderne er med tørrestativet. De 19 brugere har nemlig i gennemsnit givet det 4.8 stjerner ud af 5 mulige, hvilket er et utrolig flot resultat, som bevidner om at kunderne er meget tilfredse med deres køb. En af kunderne skriver at de 60 meter tørreplads passer perfekt til 3 portioner med vasketøj og en anden kunde fremhæver også den megen plads: “Rigtig fint tørrestativ med 3 variable højer. Stabilt og robust og nemt at betjene. Jeg er er rigtig glad for det”.

 

 

Brabantia udendørs tørrestativ – Topspinner 50 m.

50 meter tørreplads
 ★★★★★ hos Coop Shopping
Smudsafvisende liner
Lavet til udendørs brug

Tørrestativ i topkvalitet

Dette tørrestativ er endnu en variant fra Brabantias topspinner serie. Den væsentligste forskel er at denne model har 50 meter tørreplads. De 50 meter er stadig meget plads og også nok plads til de store vaske. Når du køber tørrestativet så får du et nedstøbsningsrør, som du skal nedgrave i haven. Tørrestativet kan derefter nemt placeres i røret, og derefter tages op igen, hvis det skal pakkes væk eksempelvis om vinteren. Tørrestativet er dog designet til at kunne klare sig udenfor, hvilket kan ses på tørrelinerne som er behandlet til at være smudsafvisende. Du skal derfor ikke være bekymret for at der sætter sig en masse snavs, på det rene tøj som du lige har vasket.

Kunderne har talt

Tørrestativet har høstet gode anmeldelser på nettet. Hvis du eksempelvis tager et kid på Coop Shopping, så har tørrestativet fået 31 anmeldelser. De 31 kunder som har anmeldt tørrestativet har i gennemsnit givet det 4.7 ud af 5 mulige, hvilket er et flot resultat. Kunderne skriver bl.a. at der er tale om et meget fleksibelt tørrestativ som bare virker efter hensigten. Det har plads til meget vasketøj og alle ledder. Klik dig selv ind på Coop for at læse mere.

 

Leifheit udendørs tørrestativ – LinoMatic 400

40 meter tørreplads
 ★★★★★ hos Coop Shopping
Smudsafvisende liner
Lavet til udendørs brug

40 meter plads til tøjet

Dette tørrestativ til udendørs brug er designet af Leiheit, som specielt er kendte for deres almindelige tørrestativer. Tørrestativer er et såkaldt paraply tørrestativ, som giver mulighed for at kunne tørre rigtig meget tøj på en gang. Tørrestativet her har plads til 40 meter lineplads. Når du ikke bruger stativet så kan du slå det sammen, når dette gøres at trækkes linerne ind i stativet og der bliver dermed beskyttet under dårligt vejr. Hvis du husker at slå det ind når det ikke bruges, så sparer det dig for to ting. Først og fremmest så skal du ikke købe et overtræk til tørrestativet, og dernæst så skal du heller ikke tænke over at linerne skal rengøres.

Når du skal folde tørrestativet ud, så er det bare at trække i en snor, det kræver ikke mange kræfter, hvilket betyder at alle aldre ubesværet kan gøre dette. Udendørs tørrestativet er designet i aluminimum og har desuden fået TüV GS-mærket, som er din garanti for, at produktet er i høj kvalitet, samt sikkerheden også.

 

 

 

Tørrestativ til udendørs brug – godt for miljøet

Når du bruger et udendørs tørrestativ så gør du noget utrolig godt for miljøet, det er nemlig uden tvivl den allerbedste måde du kan tørre dit tøj på. Udover at det er godt for miljøet at tørre sit tøj udenfor, så får det også en helt anden friskhed og kommer til at dufte dejligt. Der er mange som tørrer deres tøj i en tørretumbler, men dette er utrolig dårligt for miljøet og det slider meget på tøjet. Hvis du derfor har muligheden for at tørre dit tøj udenfor, så er dette helt klart at anbefale.

Hvis du skal tørre dit tøj udenfor, så kræver det at du har en have, eller et stykke græs som det er dig der råder over. Herefter er det bare at investere i et af de smarte udendørs tørrestativer, som er på markedet. Til alle tørrestativerne medfølger der et nedstøbningsrør, som du skal grave ned i haven. Herefter er det meget let at placere tørrestativet ned i dette og tage det op igen, når det skal pakkes væk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.