Bedste whiskyglas i test

Rangeringen er baseret på produktets funktioner, design, pris, anmeldelser samt eksterne tests.


Læs mere om whiskyglas

Sætter du pris på god alkohol og især whisky? Så er det helt sikkert også vigtigt for dig at drikke whiskyen af nogle lækre glas, som har et fuldstændig fantastisk design.

Samtidig med at whiskyen kommer til at smage bedre, kan du også byde familien eller vennerne på et godt glas og være stolt over designet. På denne side har vi samlet en række flotte whiskyglas til dig og dermed kan du vælge de perfekte glas til den næste anledning.

Med alderen udvikles vores smagssans

Efterhånden som vi bliver ældre bliver vores smag og præferencer i livet forandret. Forhåbentlig ændres disse tendenser i den positive retning, selvom man aldrig kan være sikker. Uanset hvad det er, er det indlysende, at vores smag for mad, tøj, livsstil og endda politik alle afspejler vores forandring. Interessen for whisky kommer typisk oppe i de voksne år og her sættes der pris på den gode og velsmagende whisky.

Når smagssansen udvikles vil dette forhåbentlig medføre at Jack Daniels bliver lagt på hylden og en lidt mere raffineret whisky kommer i glassene til en hyggelig aften i venners lag. En fin whisky fortjener et fint design, som giver mulighed for let at sippe og bevæger dig væk fra de lange byture og dermed sætte mere pris på aromaen og smagen i et godt glas whisky.

Hvordan vælger jeg det bedste whiskyglas?

Whisky er en kunst der er afhængig af utallige variabler, alt lige fra mos, til tønden der opbevarer og helt ned til glasset, som du drikker fra. Det betyder alt sammen noget. Whiskyglas kan have en stor betydning for den enkelte whisky nyder og derfor skal man selvfølgelig vælge det glas som passer bedst til en selv. Sige at der findes én type rigtig whiskyglas vil være forkert, da whisky kan nydes i mange forskellige anledninger og dermed er der forskellige glas til disse forskellige anledninger.

Alt afhængig om I prøve smager whisky eller blot nyder en whisky som I allerede har smagt, vil kunne deles op til to forskellige slags glas. Derfor er det vigtigt at overveje hvilke anledninger samt scenarier du regner med at bruge dine whiskyglas til. Derudover vil formen på selve glasset også afgøre hvordan aromaen af whiskyen vil komme til udtryk og dermed er der flere parametre som spiller ind, når de endelige whiskyglas skal købes.

error: