Bedste udendørs tørrestativer i test

Rangeringen er baseret på produktets funktioner, design, pris, anmeldelser samt eksterne tests.


  Læs mere om de bedste udendørs tørrestativer

  Hvis du har din egen have, så er et udendørs tørrestativ helt klart at foretrække. At tørre sit tøj udenfor er den bedste og mest miljøvenlige måde at tørre sit tøj på. Her på siden har vi samlet de bedste udendørs tørrestativ, så du hurtigt kan finde et som passer til dig og dine behov.

  Savner du de gamle dage? Kan du huske da dagene gik lidt langsommere og man havde masser af tid til at være udenfor i det gode vejr og klare huspligterne? Den gode nyhed er at de dage bestemt ikke er ovre, og du kan sagtens stadig finde glæden ved at klare de daglige pligter.

  Eksempelvis så er det ikke så slemt at klare vasketøjet, hvis du skal ud og hænge det op ude i solen. Før du kan gøre dette har du dog brug for et tørrestativ eller tørresnor. Selvom vi her på siden har givet en masse gode forslag til hvilket tørrestativ du kan købe, så kan det også være at du foretrækker at lave dit eget. I dette lille afsnit har vi derfor samlet en masse idéer, så du kan blive inspireret til hvordan du ønsker at bygge tørrestativet.

  Lad være med at bruge alt for lang tid på at vælge hvilket tørrestativ du skal bygge, solen er ikke fremme hele året og der er penge at spare, ved at komme i gang så hurtigst som muligt.

  Udendørs tørrestativ på siden af bygningen:

  Har du en udebygning hvor den ene side får en god omgang sol i løbet af dagen, så er der ingen grund til at spilde denne plads, hvis den ikke allerede bliver brugt. Det ville være oplagt at bygge dit eget tørrestativ, så pladsen bliver udnyttet bedst muligt.

  Som du kan se ud fra billedet kan tørrestativet bygges forholdsvis nemt. Det er blot at montere et stykke tilskåret træ på hver ende af væggen. Herefter skal du montere en et søm eller øjebolt, som skal bruges til at montere tørresnoren. Hvis du har sans for selv at bygge ovenstående, så vil du uden tvivl ende op med et simpelt og budgetvenligt tørrestativ, som du kan få glæde af de næste mange år fremadrettet.

  Udendørs tørrestativ med rullehjul

  Er du på jagt efter et lidt mere avanceret tørrestativ, så kan du måske få inspiration fra ovenstående billede. Fremgangsmåden er stadig forholdsvis simpel. Du skal først og fremmest bygge to træpæle og sætte dem i haven over for hinanden. Herefter skal du finde nogle rullehjul hvor du skal montere din tørresnor. Hvis du en meget lang stor, som strækker sig over adskillige meter i haven, så vil du hurtigt opleve hvor effektive hjulene kan være. Når det tørrede tøj skal hentes, kan du nu blot stå i den ene ende af snoren og hive det ene stykke tøj efter det andet ned.

  Vægribbe tørrestativ – kan både laves inde eller ude

  Du husker sikkert de gode gamle væggribber fra idrætssalen og denne ide er faktisk et lang fra en ribbe. Du kan dog ikke bare benytte en normal ribbe som tørrestativ, da tøjet ellers blot ville hænge oveni hinanden. Det som gør denne ide unik er at ’ribben’ kan bøjes, så tøjer kan hænges op og dermed ikke hænger i klumber og ikke bliver tørret korrekt.

  Dette tørrestativ er især godt egnet til dem som måske ikke har særlig meget plads i deres hus eller lejlighed. Hvis du selv har mod til at bygge dit helt eget tørrestativs-ribbe, så anbefaler vi at du tager ned i det nærmeste byggemarked og spørger dem til råds. Det sværeste ved konstruktionen er at du skal lave en bøje-funktion, som gør at du kan bøje tørrestativ ned fra væggen.

  Udendørs tørrestativ med plantedekoration

  Et udendørs tørrestativ i haven, behøver bestemt ikke bare at være to kedelige træsøjler som bliver banket ned og herefter bliver der trukket en snor imellem – se bare på det flotte tørrestativ med planedekoration. Det bedste af det hele er at du kan designe tørrestativet præcis som du gerne vil have det. Som du kan se på ovenstående billede så har familien her valgt at male det sort, men hvis dit hus er hvidt eller blåt, så er det bare om at bruge disse farver i stedet for. Fremgangsmåden for udarbejdelsen af tørrestativet er også utrolig let at gå til.

  Det første du skal sørge for at have på plads er selvfølgelig de pæle, som skal udgøre selve fundamentet til tørrestativet. Når pælene er monteret (eller inden for den sags skyld) skal de have den farve som du tænker, vil matche dit hus og have bedst. Herefter er det blot at finde et passende trådhegn, som du kan opsætte imellem de to bjælker i hver ende. Du kan selvfølgelig selv bestemme hvad du vil hænge på trådhegnet, men det ser ikke helt dumt med slyngplanterne som på billedet.

  Udendørs tørrestativ påsat dit hegn

  Hvis du er typen som har monteret et stort hegn rundt om hele haven, så er det også helt sikkert, at der er steder hvor du ville kunne bygge et tørrestativ som du ser på billedet. Ideen med dette tørrestativ er at det ikke fylder noget, og at du blot udnytter plads som ikke bliver brugt i forvejen. Præcis som det var tilfældet med den første ide i dette afsnit. Hvis du bare har lidt teknisk snilde, så vil du hurtigt kunne komme i mål med at bygge dette tørrestativ.

  For at komme i gang skal der selvfølgelig bankes nogle brædder ind i hegnet, som skal fungere som ydrebjælker til tørrestativet. Herefter skal der trækkes nogle tråde, så der bliver dannet nogle tørresnore. Det sidste der skal gøres for at komme i mål med projektet er at der skal sættes to stabilisatorer som er med til at større hele tørrestativet og holde det oppe.

  Vi håber at du på baggrund af ovenstående eksempler er blevet inspireret til at lave dit helt eget tørrestativ. Som du kan fornemme så er muligt at lave et hav af forskellige typer, det kommer næsten kun an på hvor kreativ du er. I nogle tilfælde handler det om at udnytte den plads du har til rådighed og i andre tilfælde handler det om at lave et flot og dekorativt tørrestativ, din bolig har en del at sige ift. de muligheder du har. Hvis du ikke har mod på at lave dit eget tørrestativ, så anbefaler vi selvfølgelig at du køber dit eget fra en af de producenter, som vi også har skrevet om her på siden. Du vil både kunne finde et udendørs tørrestativ og et indendørs tørrestativ, alt efter hvad du har brug for,

  Flere tørrestativ søgninger

  No products were found matching your selection.
  error: