Brabantia Lift-O-Matic: Udendørs paraplytørrestativ

 ★★★★★ hos Coop.dk
Fleksibelt 2 i 1 tørrestativ
22 meter tørresnor med tykke wirer
Låsbare krydsben

Smart udendørs tørrestativ

Leder du efter et brugervenligt udendørs tørrestativ med mulighed for indstilling af arbejdshøjden, så er dette tørrestativ fra Brabantia lige noget for dig. Tørrestativet huser hele 50 meter tørreplads, hvilket bør række til ihvertfald 4-5 tøjvaske eller et hav af sengeklæder. Tørrestativet betegnes som et såkaldt paraplytørrestativ, et navn som det har fået på grund af dets udformning.

Det smarte design bevirker at tørrestativet ikke optager for meget plads i haven. På tørrestativet er monteret kraftige wirer, som evner at bære en jævn fordelt belastning på helt op til 40 kg tøj. En anden smart funktion ved tørrestativet er dets justerbare indstillingsmuligheder i arbejdshøjden. Din foretrukne arbejdshøjde kan indstilles i intervallet mellem 140 og 190 cm, hvilket sikrer dig en behagelig arbejdsstilling, mens du hænger dit våde vasketøj til tørre.

Mål sammenklappet: 200 x 11 x 18 cm
Mål udslået: 185 x 208 x 208 cm

599 kr
Til butik

Brabantia stort udendørs tørrestativ – Topspinner 60 m.

60 meter tørreplads
 ★★★★★ hos Coop Shopping
Smudsafvisende liner
Lavet til udendørs brug

Udendørs tørrestativ med bøjleholdere

Endnu et udendørs tørrestativ fra Brabantia som er lavet til dem, som ønsker et flot og stabilt tørrestativ der kan klare det danske vejr udenfor. Udendørs tørrestativet hedder topspinner og er en af Brabantias nyere modeller, og som allerede er blevet utrolig populær på markedet. Tørrelinerne er selvfølgelig også designet til at kunne klare sig udenfor. De er behandlet med et UV smudsafvisende materiale, som betyder at de er utrolig modstandsdygtige overfor solen, vind og blæst.

Det er ikke sikkert at du skal have tørrestativet stående udenfor altid, der er eksempelvis ikke nogen grund til at det skal stå udenfor hele vinteren. Tørrestativet kan nemt klappes sammen og pakke væk, og det kan lige så hurtigt sættes op igen. Tørrestativet er nemlig lavet i aluminium, hvilket er et forholds let materiale og bære rundt på. Du skal dog ikke være bekymret for at tørrestativet ikke er stabilt, for det er det i høj grad. Når det skal monteres i haven kan du gøre dette via det medfølgende nedstøbningsrør, som skal ned i græsplænen. Ses evt. videoen nedenfor hvor det kort bliver forklaret hvordan det fungerer i praksis.

Gode anmeldelser

Udendørs tørrestativet har i skrivende stund fået 19 anmeldelser hos Coop Shopping. Hvad der er endnu bedre, er hvor tilfredse kunderne er med tørrestativet. De 19 brugere har nemlig i gennemsnit givet det 4.8 stjerner ud af 5 mulige, hvilket er et utrolig flot resultat, som bevidner om at kunderne er meget tilfredse med deres køb. En af kunderne skriver at de 60 meter tørreplads passer perfekt til 3 portioner med vasketøj og en anden kunde fremhæver også den megen plads: “Rigtig fint tørrestativ med 3 variable højer. Stabilt og robust og nemt at betjene. Jeg er er rigtig glad for det”.

 

729 kr
Til butik

Leifheit LinoProtect 400: Udendørs paraplytørrestativ

 ★★★★★ hos Coop.dk
Smart integreret tagdække
40 meter tørreplads
Rene liner som afviser smuds

Et udendørs tørrestativ til al slags vejr

Med LinoProtect 400 fra Leifheit får du op til fire maskinvaske rent og velduftende vasketøj uanset vind og vejr. Paraplytørrestativet har imponerende 40 meter tørreplads, som er beskyttet af et tagdække udført i vandafvisende materiale.

På dette innovative tørrestativ kan dit ophængte vasketøj blive og holdes sig tørt døgnet rundt, selv i det lunefulde og omskiftelige danske vejr. Tørrestativets stærke og stabile aluminiumsdesign gør det vejr- og vindbestandigt i hård vind, op til vindstyrke 6. Skulle vinden komme nedefra er stativet desuden forsynet med det patenterede lift-off beskyttelse, der holder stativet solidt forankret i det medfølgende jordspyd. Verdens første paraplytørrestativ med integreret tagdække beskytter ikke kun dit vasketøj mod regn og slud, men også mod UV-stråling således, at dit vasketøj undgår at blive bleget med tiden og dermed holder på sine fine farver.

Med den patenterede teleskopiske åbne-mekanisme gør du let LinoProtect 400 klar til dit våde vasketøj., Du trækker blot i snoren, hvorefter stativet folder sig flot ud og forsyner dig med 40 meter tørresnor.
Ved lukning hiver du i stedet i håndtaget og parasollen slår sig sammen og lukkes med fastgørelsesbæltet. Vedligeholdelse er ingen bekymring, da du ikke skal skænke rengøring af tørreliner en tanke. Disse er beskyttet af stativets tagdække både under og efter brug, i udfoldet og lukket tilstand.
Får du brug for at skifte tag, skal du blot løsne en enkelt skrue og sætte det nye på.

Paraplystativet fra Leifheit er et høj-kvalitets parasoldesign, som er kvalitetstestet og certificeret af tyske TüV/GS, hvilket sikrer dig et kvalitetsprodukt i særklasse.

Mål sammenklappet: 206 x 18,5 x 18,5 cm
Mål udslået: 230 x 159 x 159 cm

2.499 kr
Til butik

Brabantia tørrestativ til dør eller altan

Lille og praktisk
4,5 meter tørreplads
Vejrbestandigt
Pladsbesparende

Tørrestativ til brusenichen

Lille og smart tørrestativ fra Brabantia, til brug på altanen, over døren, på radiatoren eller i brusenichen. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser. Tørrestativet er perfekt til den lille tøjvask eller som supplement til større tørrestativer, hvor pladsen til det sidste vasketøj skal findes. Med dette tørrestativ får du 4,5 meter tørreplads og en bæreevne op til 7,5 kg tøj.

Anvendelsesmulighederne er mange, da det let justeres efter tykkelsen af dør eller andet, som det skal hænge på, med en begrænsning på 11 cm. Det er stabilt og enkelt at opsætte. Tørrestativet er udført i lakeret stål og er dermed beskyttet mod vind og vejr, så du er sikret et pænt produkt de næste mange år fremefter. Tørrestativet er desuden let at opbevare, da det er yderst pladsbesparende i sammenklappet tilstand, når det ikke tages i brug.

Mål sammenklappet: 4 x 68 x 44 cm
Mål udslået: 29 x 68 x 69 cm

239 kr
Til butik

Brabantia Wallfix: Væghængt paraplytørrestativ

Nemt at montere
24 meter tørreplads
Medfølgende overtræk
Pladsbesparende efter brug

Tørrestativ til væggen med bøjleholdere

Væghængte tørrestativer er ikke blot forbeholdt det lille bryggers eller badeværelser, men fås også til udendørs brug. Det karakteristiske WallFix væghængte tørrestativ fra Brabantia er et glimrende eksempel på dette, og ligner til forveksling et helt almindeligt paraplytørrestativ, men holdes af en vægmonteret arm frem for en fod på gulvet eller et jordspyd i haven.

Brabantia WallFix har hele 24 meters smudsafvisende tørresnor i udslået tilstand og kan ved jævn belastning klare op til 20 kg, som er længe fint til at få alt dit rene, våde vasketøj hængt op på stativet. I brug måler tørrestativet 182 x 184 cm, hvor de ydre tørresnore har en imponerende minimumslængde på 120 centimeter, således at du kan tørre alt fra store håndklæder til lagener og sengetøj.

Hver enkelt af paraplyens arme er forsynet med bøjleholder, hvilket desuden giver dig mulighed for f.eks. At ophænge skjorter på bøjler. Wallfix er produceret i aluminium og lakeret stål, hvilket sikrer dig et beskyttet udendørs tørrestativ i mange år frem. Brabantia Wallfix klappes let sammen i en enkelt bevægelse, hvorefter det kan tildækkes med det medfølgende sorte overtræk, så det står pænt og nydeligt til næste gang det skal i brug på tagterassen eller i den lille have.

Mål sammenklappet: 106 x 16 x 17 cm
Mål udslået: 105 x 184 x 182 cm

1.099 kr
Til butik

Leifheit Linomatic 500 Comfort: Udendørs paraplytørrestativ

 ★★★★★ hos Coop.dk
Easy-lift funktion
50 meter tørreplads
Høj kvalitet

Paraplytørrestativ

Her er tale om et paraplytørrestativ fra Leifheit. Tørrestativet er en af Leifheits topmodeller og dette er med god grund. Tørrestativet kan nemlig automatisk trække wirer ind i selve stativet, når det ikke bliver brugt. Funktionen er yderst brugbar da man dermed undgår beskidte liner pga. vejr og vind. Se evt. video som viser hvordan funktionen fungerer i praksis. Stativet har 50 meter tørreplads, hvilket er rigeligt med plads til de fleste familier.

Mål sammenklappet: 231 x 16,5 x 16,5 cm
Mål udslået: 170 x 203 x 203 cm

1.299 kr
Til butik

Leifheit Linomatic Deluxe 600: Udendørs paraplytørrestativ

 ★★★★★ hos Coop.dk
Easy-lift funktion
60 meter tørreplads
Høj kvalitet

Stort paraplytørrestativ

Dette paraplytørrestativ fra Leifheit giver dig med sine 60 meter tørreplads mulighed for at tørre op til seks maskinfulde vasketøj i det fri. LinoMatic Deluxe 600 er et innovativt paraplytørrestativ med easy-lift funktion, som gør det nemt og bekvemt at slå tørrestativet ud. Funktionen er særdeles brugervenlig, da den ingen kraftanstrengelse kræver og dermed egner sig til udførelse af folk i alle aldre. Det er blot at hive i optrækningssnoren, hvorefter paraplyen folder sig ud og forsyner dig med sine mange meter tørreplads. Herefter foregår oprulning af optrækningssnoren automatisk. Tørrestativet er lige så simpelt at folde sammen igen efter brug takket være lukkeknappen på den ene af de fire arme. Linerne trækkes automatisk ind i armene ved lukning, hvorfor de er beskyttet mod vind og vejr, og dermed undgår smuds og snavs når stativet ikke er i brug. Du slipper derfor for at rengøre linerne inden du hænger dit våde vasketøj til tørre.

På tørrestativet er der desuden otte holdere til bøjler, som fordeler sig med to bøjleholdere placeret på enden af hver af de fire arme, hvilket er smart og praktisk til tørring af skjorter.
LinoMatic Deluxe 600 er let at flytte rundt på, da det er udført i aluminium og plast, og er certificeret med TüV GS sikkerhedsmærket, som garanterer at produktet er af høj kvalitet og høj sikkerhed. Med Linomatic Deluxe 600 følger et nedstøbningsrør i plast.

Tørrestativ til udendørs brug – godt for miljøet

Når du bruger et udendørs tørrestativ så gør du noget utrolig godt for miljøet, det er nemlig uden tvivl den allerbedste måde du kan tørre dit tøj på. Udover at det er godt for miljøet at tørre sit tøj udenfor, så får det også en helt anden friskhed og kommer til at dufte dejligt. Der er mange som tørrer deres tøj i en tørretumbler, men dette er utrolig dårligt for miljøet og det slider meget på tøjet. Hvis du derfor har muligheden for at tørre dit tøj udenfor, så er dette helt klart at anbefale.

Hvis du skal tørre dit tøj udenfor, så kræver det at du har en have, eller et stykke græs som det er dig der råder over. Herefter er det bare at investere i et af de smarte udendørs tørrestativer, som er på markedet. Til alle tørrestativerne medfølger der et nedstøbningsrør, som du skal grave ned i haven. Herefter er det meget let at placere tørrestativet ned i dette og tage det op igen, når det skal pakkes væk.

Mål sammenklappet: 238,5 x 15,5 x 17 cm
Mål udslået: 238,5 x 220 x 220 cm

1.499 kr
Til butik

Byg dit eget udendørs tørrestativ

Savner du de gamle dage? Kan du huske da dagene gik lidt langsommere og man havde masser af tid til at være udenfor i det gode vejr og klare huspligterne? Den gode nyhed er at de dage bestemt ikke er ovre, og du kan sagtens stadig finde glæden ved at klare de daglige pligter.

Eksempelvis så er det ikke så slemt at klare vasketøjet, hvis du skal ud og hænge det op ude i solen. Før du kan gøre dette har du dog brug for et tørrestativ eller tørresnor. Selvom vi her på siden har givet en masse gode forslag til hvilket tørrestativ du kan købe, så kan det også være at du foretrækker at lave dit eget. I dette lille afsnit har vi derfor samlet en masse idéer, så du kan blive inspireret til hvordan du ønsker at bygge tørrestativet.

Lad være med at bruge alt for lang tid på at vælge hvilket tørrestativ du skal bygge, solen er ikke fremme hele året og der er penge at spare, ved at komme i gang så hurtigst som muligt.

Udendørs tørrestativ på siden af bygningen:

Har du en udebygning hvor den ene side får en god omgang sol i løbet af dagen, så er der ingen grund til at spilde denne plads, hvis den ikke allerede bliver brugt. Det ville være oplagt at bygge dit eget tørrestativ, så pladsen bliver udnyttet bedst muligt.

Som du kan se ud fra billedet kan tørrestativet bygges forholdsvis nemt. Det er blot at montere et stykke tilskåret træ på hver ende af væggen. Herefter skal du montere en et søm eller øjebolt, som skal bruges til at montere tørresnoren. Hvis du har sans for selv at bygge ovenstående, så vil du uden tvivl ende op med et simpelt og budgetvenligt tørrestativ, som du kan få glæde af de næste mange år fremadrettet.

Udendørs tørrestativ med rullehjul

Er du på jagt efter et lidt mere avanceret tørrestativ, så kan du måske få inspiration fra ovenstående billede. Fremgangsmåden er stadig forholdsvis simpel. Du skal først og fremmest bygge to træpæle og sætte dem i haven over for hinanden. Herefter skal du finde nogle rullehjul hvor du skal montere din tørresnor. Hvis du en meget lang stor, som strækker sig over adskillige meter i haven, så vil du hurtigt opleve hvor effektive hjulene kan være. Når det tørrede tøj skal hentes, kan du nu blot stå i den ene ende af snoren og hive det ene stykke tøj efter det andet ned.

Vægribbe tørrestativ – kan både laves inde eller ude

Du husker sikkert de gode gamle væggribber fra idrætssalen og denne ide er faktisk et lang fra en ribbe. Du kan dog ikke bare benytte en normal ribbe som tørrestativ, da tøjet ellers blot ville hænge oveni hinanden. Det som gør denne ide unik er at ’ribben’ kan bøjes, så tøjer kan hænges op og dermed ikke hænger i klumber og ikke bliver tørret korrekt.

Dette tørrestativ er især godt egnet til dem som måske ikke har særlig meget plads i deres hus eller lejlighed. Hvis du selv har mod til at bygge dit helt eget tørrestativs-ribbe, så anbefaler vi at du tager ned i det nærmeste byggemarked og spørger dem til råds. Det sværeste ved konstruktionen er at du skal lave en bøje-funktion, som gør at du kan bøje tørrestativ ned fra væggen.

Udendørs tørrestativ med plantedekoration

Et udendørs tørrestativ i haven, behøver bestemt ikke bare at være to kedelige træsøjler som bliver banket ned og herefter bliver der trukket en snor imellem – se bare på det flotte tørrestativ med planedekoration. Det bedste af det hele er at du kan designe tørrestativet præcis som du gerne vil have det. Som du kan se på ovenstående billede så har familien her valgt at male det sort, men hvis dit hus er hvidt eller blåt, så er det bare om at bruge disse farver i stedet for. Fremgangsmåden for udarbejdelsen af tørrestativet er også utrolig let at gå til.

Det første du skal sørge for at have på plads er selvfølgelig de pæle, som skal udgøre selve fundamentet til tørrestativet. Når pælene er monteret (eller inden for den sags skyld) skal de have den farve som du tænker, vil matche dit hus og have bedst. Herefter er det blot at finde et passende trådhegn, som du kan opsætte imellem de to bjælker i hver ende. Du kan selvfølgelig selv bestemme hvad du vil hænge på trådhegnet, men det ser ikke helt dumt med slyngplanterne som på billedet.

Udendørs tørrestativ påsat dit hegn

Hvis du er typen som har monteret et stort hegn rundt om hele haven, så er det også helt sikkert, at der er steder hvor du ville kunne bygge et tørrestativ som du ser på billedet. Ideen med dette tørrestativ er at det ikke fylder noget, og at du blot udnytter plads som ikke bliver brugt i forvejen. Præcis som det var tilfældet med den første ide i dette afsnit. Hvis du bare har lidt teknisk snilde, så vil du hurtigt kunne komme i mål med at bygge dette tørrestativ.

For at komme i gang skal der selvfølgelig bankes nogle brædder ind i hegnet, som skal fungere som ydrebjælker til tørrestativet. Herefter skal der trækkes nogle tråde, så der bliver dannet nogle tørresnore. Det sidste der skal gøres for at komme i mål med projektet er at der skal sættes to stabilisatorer som er med til at større hele tørrestativet og holde det oppe.

Vi håber at du på baggrund af ovenstående eksempler er blevet inspireret til at lave dit helt eget tørrestativ. Som du kan fornemme så er muligt at lave et hav af forskellige typer, det kommer næsten kun an på hvor kreativ du er. I nogle tilfælde handler det om at udnytte den plads du har til rådighed og i andre tilfælde handler det om at lave et flot og dekorativt tørrestativ, din bolig har en del at sige ift. de muligheder du har. Hvis du ikke har mod på at lave dit eget tørrestativ, så anbefaler vi selvfølgelig at du køber dit eget fra en af de producenter, som vi også har skrevet om her på siden. Du vil både kunne finde et udendørs tørrestativ og et indendørs tørrestativ, alt efter hvad du har brug for,

All search results
error: