Bedste Symaskine i Test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
1. Singer
Fashion Mate 3333
Klik
2. Toyota
OEKAKI 50G
Klik
3. Singer
1507
Klik
4. Husqvarna
Viking H-class
Klik
5. Singer
Simple 3223
Klik

Læs mere om de bedste symaskiner i test

Der kan være stor forskel på hver enkelt symaskine og dens funktioner, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Her er de mest populære modeller samlet, og er med til at give dig et overblik over de bedste symaskiner på markedet.

 

Singer Fashion Mate 3333

23 sømprogrammer
4 trykfødder
Indbygget LED belysning
Automatisk nåletråder

Om produktet

Fashion Mate 3333 symaskine fra Singer. Med denne design lækre symaskine kan du nemt ordne bukser med hul i, sy nye gardiner eller bare sy en lap på børnenes bukser. Symaskinen fra det mest sælgende og verdenskendte mærke Singer, kommer med automatisk nåletråder, 23 sømprogrammer og 4 trykfødder.

Den maksimale stinglængde er 5 mm og den maksimale stingbredde er 4 mm og kan nemt justeres i forhold til hvad du skal sy. Derudover har symaskinen et LED lys som gør det muligt selv for alle at se hvert et sting.

Anmeldelser

På den danske hjemmeside shopping.coop.dk har symaskinen fået en score på 4.9 ud af 5 mulige baseret på 7+ anmeldelser. Den automatiske nåletråder og de 23 sømprogrammer får stor ros.

En køber skriver: “Glad og tilfreds god maskine til den pris glæder mig hver gang til at sætte mig ned og sy”

 

Toyota OEKAKI 50

50 sømme og vinder af Reddot award
Kan klase op til 12 lag stof
Ingen trykfod – brug knappen
3 års garanti på symaskinen

Om produktet

Toyota symaskine Oekaki 50 har et lidt retro look men kan virkelig klare enhver udfordring. Oekaki er japansk og betyder “at tegn” som ved hjælp af denne lækre symaskine er muligt. Frihåndsbrodere og sætninger er en smal sag og symaskinen gør det utrolig flot. Symaskinen er nem at bruge og er desuden computerstyret. Der er 50 sømme i symaskinen og derudover har den også et drop-in spolesystem.

Symaskinen kan gå over 12 lag stof, så der er næsten ingen grænser for hvad der er muligt med købet af denne symaskine. Stingbredden og stinglængden kan nemt justeres og hastigheden er også justerbar. Der er ingen trykfod men derimod kan man blot bruge knappen.  

I 2015 vandt symaskinen en Reddot Award for sit lækre design og sin flotte grønne farve. Endelig får du en 3 årig garanti på maskinen og endnu engang understøtter Toyota bare sin høje kvalitetsstandard.

Anmeldelser

På den danske hjemmeside shopping.coop.dk har symaskinen fået utrolig flotte anmeldelser og købere er meget glade for denne utrolig lækre og brugervenlige symaskine. En køber skriver: “Bedste køb nogensinde. Den er gennemført lækker i designet”

 

Singer 1507 symaskine

Perfekt symaskine til nybegyndere
Smart knaphulsfunktion
Nemme justeringer
Kan klare simpelt reparationsarbejde

Om produktet

Er du en nybegynder hvad angår at sy er denne symaskine 1507 fra Singer en utrolig god start. Symaskinen passer godt til simpelt reparationsarbejde og passer også godt til børn der skal i gang med at sy. Symaskinen indeholder 8 sømme og har nem trådning. Symaskinen har desuden en knaphulsfunktion som betyder at knapper nemt kan sys på. Stinglængden kan nemt justeres i forhold til hvor lange og brede dine sting skal være.

Anmeldelser

På den danske hjemmeside shopping.coop.dk har symaskinen fået en samlet score på 4.4 ud af 5 mulige baseret på 129+ anmeldelser. Købere er generelt tilfredse med symaskinen, da denne er god til nybegyndere.

En køber skriver: “God symaskine til børn og andre begyndere. Meget simple funktioner og let at betjene. Jeg har købt den til min 8-årige datter, som nu selv kan sy enkle ting.”

 

Husqvarna Viking H-Class E20

God til begyndere og lettere øvede
32 sømme
Nemme justeringer
1 x 1 trins knaphul

Om produktet

Symaskinen H-class E20 fra Husqvarna Viking er en perfekt symaskine for både nybegyndere og lettere øvede brugere. Designet er klassisk og symaskinen er simpel at gå til. Symaskinen indeholder 32 sømme, har indbygget nåletråder og kører efter 1 x 1 trins knaphul. Bredden af dine sting og trykfodstrykket kan nemt justeres og har også snap-on fødder. Når din maskine stilles væk i enten et skab eller på loftet kan du med den tilhørende hætte nemt beskytte din symaskine så der ikke sker den noget.  

Anmeldelser

Købere af denne symaskine fra Husqvarna Viking er generelt tilfredse med den dejlige nemme måde den virker på og at den kan klare det nødvendige i dagligdagen. På den danske hjemmeside shopping.coop.dk har symaskinen fået en samlet score på 4.5 ud af 5 mulige baseret på 80+ anmeldelser.

En køber skriver: “Jeg er så tilfreds med min nye symaskine. Den er nem at have med at gøre. Brugsanvisningen er fin og let at forstå. Allerede ved første brug følte jeg mig tilfreds med produktet”

 

Singer Simple 3223

23 sømprogrammer
Nemt justerbart drejehjul
Knaphulsfunktion
Ekstra tung ramme for stabilitet

Om produktet

En hvid og lilla symaskine til alt hvad der skal repareres i dagligdagen. Symaskinen Simple 3223 fra Singer er perfekt til dig som vil sy meget af dit tøj selv eller hvis der nogle bukser eller gardiner som skal rettes til. Med købet af denne symaskine får du hele 23 sømprogrammer som nemt kan justeres med drejehjulet. Rammen er lavet til at være ekstra tung, for at skabe mere stabilitet.

Knaphulsfunktionen kører efter 1 x 4 trins knaphul princippet som vil sige at knaphullet sys i fire trin. Derudover har maskinen en trykfod som kan løftes ekstra højt for at gøre det mere behageligt for brugeren. Symaskinen er også udstyret med en friarm som gør det nemmere at sy skjorterærmer og bukseben.  

Anmeldelser

Købere af denne symaskine er generelt tilfredse med produktet og synes virkemåden er god. På den danske hjemmeside shopping.coop.dk har symaskinen fået en score på 4.7 ud af 5 mulige baseret på 91+ anmeldelser. En køber skriver: “Rigtig glad for min nye symaskine har allerede brugt den flittigt nem at tage frem. Den vejer ikke ret meget”

Udfold kreativiteten med en symaskine

Er dine gardiner for lange eller er bukserne hullet? Med købet af en symaskine kan du nemt foretage en masse reparationer på både tøj, gardiner og duge. En symaskine er maskinen til dig der godt kan lide at være kreativ og nyder at sidde og pusle med små hverdags reparationer. Symaskinen gør arbejdet at sy meget hurtigt og desuden sjovere ved at du kan nå en masse på kort tid. Børnene kan få glæde ved at sy på symaskine og det er en unik mulighed for at lære dem at være kreative derhjemme.

Efter du har købt din symaskine finder du ud af hvor mange muligheder der er ved at sy på symaskine og hvor meget du selv kan lave og reparere. Til Halloween og fastelavn kan du sy kostumer til dig selv eller til dine børn, eller du kan tage dit barn med på et projekt med at udforme deres yndlings kostume. Med en god symaskine er det kun fantasien der sætter grænser og der er mange flere ting du kan lave end du lige går og tror.

 

Hvordan vedligeholder jeg min symaskine?

Et symaskine er en lidt større investering og typisk noget man gerne vil have holder i mange år frem. Der er derfor en rækket tiltag man kan gøre, således at symaskinen holder i længere tid. Blandt de øvelser man kan gøre, skal man blandt andet fjerne støv og snavs som sidder i og omkring symaskinen. Derudover kan man også med fordel smøre maskinen med olie med jævne mellem. Forbrugerrådet Tænk har samlet 6 trin til en effektiv vedligeholdelse af symaskiner her.

 

Hvilken symaskine passer bedst til tøj reparationer?

Hvis du ønsker at foretage reparationer på tøj skal du udse dig en symaskine som kan klare dine ønskede behov. Med forskellige sømprogrammer kan du foretage mange forskellige ting og hvis du skal lægge bukser op, må du se hvilke programmer du føler du har brug for i din symaskine.

Skal knapper sys på, skal du beslutte hvilken funktion du ønsker at gøre det med (fx. 1 x 1 trins  knaphul eller 1 x 4 trins knaphul). Derudover kan du justere både bredden og længden af dine sting og alt efter hvor store eller små du ønsker dem, skal du vælge den maskine som kan justere i forhold til dine ønsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.