Bedste smørbokse og smørskåle

I oversigten nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.


Generelt om smørbokse

De bedste smørbokse kommer i mange former. Keramiske og stentøj er nogle af de mest almindelige materialer, men du kan også finde marmor smørbokse, som naturligvis holder smørret køligt sammen med smørbokse som er fremstillet af porcelæn og glas. Uanset hvilken type smørboks du vælger, vil den holde dit smør blødt og klar til at spise i op til 30 dage.

Smørbokse varierer ikke meget hvad angår funktioner eller endda størrelse. Men nogle er lidt større og kan passe op til 200 gram smør. Nogle smørbokse kan tåle opvaskemaskine men det er vigtigt at undersøge dette inden du putter den ned i maskinen. Typisk vil låg af træ være mest egnet til håndopvask.

 

Fordele ved en smørboks

Fordelen ved en smørboks er, at den opbevarer smør i en blød tilstand. Hvis forseglingen er ordentlig, kan en smørboks opretholde friskhed op til 30 dage. Når det gælder sikker opbevaring, er køligere temperaturer og en lufttæt tætning afgørende. En smørboks pynter på et fint dækket bord, fremfor at stille smørret frem i deres købte emballager. En smørboks kan typisk også passe til krus, tallerkener, skåle osv.

error: