Ordre og indstillinger

Er du på udkig efter en billigere pris?

Det er helt okay!

Vi har nemlig prismatch, så hvis du finder denne vare billigere et andet sted, kan du kontakte vores kundeservice angående prismatch.

Læs mere her.

Bialetti - Venus Induction Espressokande - 4 kopper

New Venus er en opdateret version af en af de mest populære moka pot modeller af Bialetti, verdens førende producent af kaffemaskiner. Sammenlignet med den tidligere version inkluderer den nye ny overdel, lågknop og håndtagsdesign samt øget underdel tykk…
Læs mere

Produktbeskrivelse

New Venus er en opdateret version af en af de mest populære moka pot modeller af Bialetti, verdens førende producent af kaffemaskiner. Sammenlignet med den tidligere version inkluderer den nye ny overdel, lågknop og håndtagsdesign samt øget underdel tykkelse med 20%.


Bialetti Venus 4tz model den brugte til at brygge 4 kopper espresso ad gangen (ca. 170 ml). Den samlede kapacitet er 210 ml.


For at tilberede ægte italiensk espresso skal du bare bruge denne kaffekande, god kaffe og et par minutter!

• Design:
Dens strømlinede form og originale design gør Bialetti Venus til en fantastisk dekoration af ethvert køkken. Dette fantastiske look er kombineret med funktionalitet. Denne enhed er lavet af poleret rustfrit stål med et sort plastikhåndtag. Rustfrit stål har mindre effekt på kaffesmagen end aluminium, og håndtagets ergonomiske form giver mulighed for en behagelig hældning af den tilberedte espresso.

• Brug:
Bialetti Venus er velegnet til gas-, el- og induktionskogeplader (4tz størrelse og mere). Sæt produktet på kogepladen, så håndtaget er uden for varmes rækkevidde.

Vask din kaffekande i hånden uden rengøringsmidler. Tåler ikke opvaskemaskine.

Når du vælger størrelsen på din kaffemaskine, skal du huske på, at hver gang du skal tilberede den mængde kaffe, der er angivet af producenten.

• Hvordan virker moka?
Kaffemaskinen består af en top forseglet tank, et filter og en bundtank. Kom malede kaffebønner i filteret, hæld vand i bundtanken under sikkerhedsventilniveauet og tilslut alle elementer. Sæt kaffekanden på komfuret og vent et par minutter. Varmt vand bevæger sig til den øverste tank og strømmer gennem bønner. Din lækre og aromatiske espresso er klar!

🤖
Hej! Jeg er en lille Coolshop-robot, der hjælper mine kollegaer med at skrive produkttekster. Jeg bliver bedre til dansk hver dag, så bær over med mig, hvis jeg har skrevet noget volapyk.

Produktspecifikationer

Generelt
Mærke
Produkt ID
23BQ7C
SKU
1201039
Titel
Bialetti - Venus Induction Espressokande - 4 kopper
Farve
Farve
Multi
Størrelser
Indhold (kopper)
4
Funktioner
Husmateriale
Rustfrit stål
Håndtag, materiale
Termoplast
Hængslet låge
Ja
Kapacitet
0,17 L
Produktfarve
Kobberfarve, Rustfrit stål
Produkttype
Moka gryde
Velegnet til induktionskogeplader
Ja
Volumen i kopper
4 kopper
Vægt & størrelser
Bredde
90 mm
Højde
170 mm

Anbefalet til dig

Andre købte også

Gå til toppen