Bedste Espressomaskiner i Test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
 1. Philips
HD8821
Klik
 2. Siemens
TE515201RW
Klik
3. DeLonghi
21.117.B
Klik
4. DeLonghi
ETAM29.660.SB
Klik
5. DeLonghi
ECAM22.110.B
Klik

Læs mere om de bedste espressomaskiner i test

En espressomaskine kan være yderst funktionel og netop de mange funktioner, kan være interessante at kende inden et køb. I følgende afsnit kan du blive klogere på hver enkel espressomaskine og læse mere om hvad den kan, samt hvad espressomaskinen har fået af anmeldelser blandt andre personer, som har valgt at købe den til deres køkken. God læsning!

 

Philips HD821 – Populær model og testvinder

Om produktet

En æstetisk flot fuldautomatisk espressomaskine fra Philips. Espressomaskinen er fyldt med ny teknologi, hvilket sikrer en god kaffebrygning hver eneste gang der er brug for det. Til maskinen medfølger der også en mælkeskummer, så det er muligt at lave en lækker cappuccino eller cafe latte. Selve maskinen har en vandbeholder på 1,8 liter, hvilket er meget lig andre modeller på markedet.

Som det også kan ses ud fra billedet, så ser maskinen utrolig simpel ud, hvilket gør den yderst let at anvende. Brugergrænsefladen er meget enkel og du kan således komme igang med at lave kaffe på blot et enkelt tryk. Når du skal brygge en kop kaffe, så sker det bl.a. via de 100% keramiske kværne som sidder inde i maskinen. Kværnene kan indstilles så de passer til lige præcis din smag, her tænkes der eksempelvis på hvor mild/stærk du ønsker din kaffe.

Når der er tale om en fuldautomatisk espressomaskine, så kan det ikke undgås at den løbende skal rengøres, for at vedligeholde den høje kvalitet af brygningen. Til dette er der selvfølgelig en fuldt ud aftagelig bryggeenhed, så du let kan rengøre de forskellige dele.

Anmeldelser

Hos det danske forbrugerråd Tænk har produktet opnået en bedømmelse som testvinder. Tænk fremhæver flere forskellige positive ting ved produktet. Eksempelvis, så scorer produktet meget højt i brugervenlighed, kvalitet af mælkeskumning samt temperaturen på kaffen. De eneste negative ting Tænk har at sige om produktet er at espressomaskinen fra Philips kun scorer middel i energiforbruget, samt middel i tidsforbruger (dvs. den tid der tager at lave en kop kaffe).

Der er 12 kunder som har anmeldt maskinen hos WhiteAway. Disse har sammenlagt givet produkt 4.7 i bedømmelse ud af 5 mulige. Resultatet er rigtig godt og bevidner om et kvalitetsprodukt. Der er en kunde som skriver at han gik fra en Nespresso maskine til denne og det var et kæmpe skridt op i kvalitet. Hans kaffe er langt bedre og mælkeskummere er eksempelvis nemmere at betjene.

 

 

Siemens TE515201RW

Om produktet

Går du med overvejelser om at bringe drømmen om en espressomaskine ind i dit køkken, så er dette produkt fra Siemens helt klar en god mulighed. Espressomaskinen giver dig mulighed for at lave den perfekte kop kaffe hver eneste gang. Takket være de mange smarte funktioner er det både nemt og hurtigt når der skal laves kaffe. Eksempelvis kan funktionen oneTouch nævnes – denne funktion gør at alt der skal brygges på maskinen, kan gøres via blot et enkelt tryk på en knap – meget lettere bliver det ikke.

Hvis du derimod er typen som elsker at sætte dit eget præg på kaffen, så er der også mulighed for dette. Du kan mere eller mindre indstille alt som du har lyst til, hvor fint skal kaffen brygges? Hvor meget mælk skal der i koppen? Hvor varmt skal vandet være og hvor meget skal koppen fyldes op? Espressomaskinen kommer selvfølgelig med en masse prædefinerede indstillinger, men det er meget rart også at have muligheden for selv at indstille maskinen.

Maskinen er fuldautomatisk dvs. den kværner selv kaffebønnerne, den skummer selv mælken og tilfører den ned i koppen. Kaffebønnebeholderen har plads til 300 gram bønner og vandbeholderen har plads til 1,7 liter. Maskinen har desuden en autoslik funktion og et automatisk renseprogram.

Anmeldelser

Inde hos den danske forhandler WhiteAway har espressomaskinen fået 10 anmeldelser og en samlet bedømmelse på 4.5 ud af 5 mulige. Langt størstedelen af personerne giver maskinen fuld bedømmelse og skriver at de elsker deres nye espressomaskine. Flere personer fremhæver at maskinen er hurtig til at brygge en kop kaffe og at den er nem at betjene uden alt for mange forskellige knapper at tage stilling til.

Espressomaskinen er også blevet bedømt inde hos Coop.dk. Her har den fået +30 anmeldelser med en samlet score på 4.6 ud af 5 mulige. Også herinde gør det samme billede sig gældende. Folk beskriver en god og stabil kaffemaskine, som de er meget glade for.

Der er bl.a. en kunde som skriver at de købte espressomaskinen for et par måneder siden og at familien har aldrig fået så god kaffe før. Kunden skriver videre at maskinen kan indstilles til at lave kaffe på så mange forskellige måder og hver af dem er fantastiske, på sin egen måde.

På den store hollandske webshop bol.com kan produktet også købes. Herinde har 7 kunder anmeldt produktet og også disse har givet produktet overvejende gode ord med på vejen. Med en samlet bedømmelse på 4.7 ud af 5 mulige er kunderne yderst tilfredse med deres køb. Der er eksempelvis en kunde som skriver at ift. prisen så er der virkelig tale om et kvalitetsprodukt som er alle pengene værd. En anden kunde fremhæver at han aldrig har haft problemer med produktet, også selvom han laver op til flere kopper kaffe hver eneste dag.

 

 

DeLonghi 21.117.B

Om produktet

En yderst populær espressomaskine fra DeLonghi. Maskinen er fuldautomatisk, hvilket betyder at du blot skal trykke på en knap og kort tid efter har du en eller to perfekte kopper kaffe klar. Det er ikke kun almindelig kaffe maskinen kan lave, den har nemlig også en indbygget mælkeskummer hvilket betyder, at du ligeledes kan lave en cappuccino eller cafe latte. Det indbyggede cappuccinosystem sørger for at kombinere damp, luft og mælk, så der bliver produceret en cremet og velsmagende cappuccino.

Hvis du ikke nødvendigvis ønsker at lave en espresso, så har du stadig mulighed for at lave en “almindelig” kaffe med færdigmalet kaffe. Maskinen virker nemlig både med kaffebønner og færdigmalet kaffe. Hvis du har helt specielle ønsker til hvordan du ønsker kaffen skal være, så er det muligt at justere på dette, du kan bl.a. justere styrken på kaffen, vandmængden og meget andet.

Hvis det går lidt hurtigt om morgenen og du ikke når at slukke maskinen, så skal du ikke være urolig. Den har nemlig en autosluk funktion, hvilket betyder at den går ud af sig selv, når den ikke er blevet brugt i et par minutter.

Anmeldelser

Herunder kan du se hvor gode anmeldelser produktet har fået hos de pågældende forhandlere. Der kan både være tale om danske forhandlere samt udenlandske. Vi anbefaler altid at købe produktet via en af vores samarbejdspartnere, som du finder i tabellen ovenfor.

Espressomaskinen er uden tvivl en af de mest populære på markedet. Forklaring på dette er at man får en super god espressomaskine til en forholdsvis lav pris af hvad andre maskiner hurtigt kan koste. Hvis vi starter med at se hos forhandleren Coop.dk, så har espressomaskinen her fået 10 anmeldelser med en samlet score på 5 ud af 5 stjerner. Alle som har anmeldt produktet roser det til skyen. Folk nævner bl.a. at den er super nem at betjene, den brygger en hurtig perfekt kop kaffe og den er samtidig super nem at indstille.

Det samme billede gør sig også gældende, hvis vi ser på en anden dansk forhandler WhiteAway. Her har espressomaskinen fået hele 112 anmeldelser med en samlet score på 4.7 ud af 5 mulige. Et ekstremt flot resultat hvilket bevidner om, at maskinen bare er et super godt køb for pengene.En kunde skriver at der er tale om et helt igennem fantastisk espressomaskine. At den er num og bruge og alle dens funktioner er meget anvendelige. Kunden slutter af med at skrive, at han ikke ved hvad hun skulle gøre uden den i sin hverdag.

Hos Elgiganten hvor espressomaskinen også kan købes er kunderne positive overfor produktet, med en sammenlagt score på 4.5 ud af 5 mulige. Kunderne skriver at maskinen er nem at betjene og at den laver en fantastisk kop espresso. De få kunder som ikke giver produktet fuld stjerner skyldes primært, at de har haft problemer men selve produktet. Der er højest sandsynligt tale om at de har modtaget et produkt, som har været fejlbehæftet.

Den tyske del af Amazon har også espressomaskinen DeLonghi 21.117 til salg. Herinde er der 16 personer, som har bedømt espressomaskinen. Også de tyske kunder er vilde med produktet og skriver at det uden tvivl lever op til deres forventninger. Der er kun en enkelt kunde som giver produktet 3 stjerner. Han nævner at maskinen hurtigt bliver ridset og at det tager lang tid, når maskinen skal rense sig selv.

 

 

DeLonghi ETAM29.660.SB

Om produktet

Så er DeLonghi på banen med endnu en espressomaskine, som er spækket med smarte funktioner. På toppen af espressomaskinen har du et betjeningspanel, hvor du via touch kan indstille alt lige fra hvordan kaffen skal kværnes til hvor varm den skal være. Maskinen er en såkaldt fuldautomatisk espressomaskine, hvilket vil sige at den laver arbejdet for dig – det eneste du skal gøre er at trykke på en knap. Det er selvfølgelig også muligt at lave en god cappuccino eller cafe latte, da der også er en indbygget mæleskummer, som du kan se nærmere hvordan fungere i videoen nedenfor. Drypbakken på espressomaskinen er selvfølgelig aftagelig, hvilket giver god mulighed for at rengøre maskinen ordentligt.

Espressomaskinen har derudover en autosluk-funktion, som betyder at efter du har forladt maskinen, så vil den selv slukke efter noget tid. Dette er smart, da du dermed ikke skal bekymre dig om, at slukke maskinen efter hver gang. Mange danskere har ikke de største køkkener, og netop derfor er denne fuldautomatiske espressomaskine faktisk et godt ud, da den er utrolig kompakt i sin størrelse. Målene er således 48x19x34 cm – så du kan altid måle efter i dit køkken om der er plads til maskinen.

Anmeldelser

Maskinen er stadig forholdsvis ny på markedet, men den har allerede fået rigtig gode anmeldelser på nettet. Hvis vi starter med at se nærmere hos Amazon.es, så har maskinen der fået 65 brugeranmeldelser, og en samlet score på 4.5 stjerner ud af 5 mulige. Hos den danske forhandler WhiteAway, har espressomaskinen fået en enkelt anmeldelse – og brugeren her giver den 5 ud af 5 stjerner. DeLonghi er kendte for deres prisvenlige espressomaskiner, som leverer god og hurtig kaffe og denne espressomaskine er ingen undtagelse.

 

 

DeLonghi ECAM22.110.B

Om produktet

Er du på jagt efter en espressomaskine som er fuldautomatisk, så er denne model fra DeLonghi et godt bud. Espressomaskinen har integreret kaffekværn, så det eneste du skal gøre, er blot at fylde dine yndlings bønner i maskinen. Herefter kan du selv justere på hvordan du ønsker den kværnet. Den store runde knap som ses i midten af maskinen kan drejes, hvilket justerer på kaffebrygningens aromaintensitet.

Espressomaskinen er yderligere udstyret med en manuel mælkeskummer, som kan give en cremet mælkeskum til din latte. Mælkeskummeren kombinerer damp, luft og mælk, så du får der allerbedste resultat. Maskinen er perfekt til den travle familie, da en eksempelvis er udstyret med et automatisk rense- og afkalkningsprogram. Dette betyder helt konkret at du ikke selv skal bruge store mængder tid på at rense maskinen, da den mere eller mindre selv klarer dette.

Anmeldelser

Espressomaskinen har høstet rigtig gode anmeldelser på nettet, hvilket der eksempelvis kan ses på Amazon UK. Her har maskinen fået hele 66 anmeldelser med en samlet score på 4.5 ud af 5 mulige. Det er meget forskellige hvad folk fremhæver som positivt ved maskinen, men der er mange som skriver at den er meget hurtig til at lave en kop kaffe via tryk på en enkelt knap. Andre skriver at den er utrolig let at bruge og den kværner kaffen perfekt.

 

 

Hvorfor er espressomaskiner så populære?

De fleste mennesker elsker en god kop kaffe. I “gamle” dage var det sådan at det eneste sted man kunne få en espresso var ved at gå på en rigtig kaffebar eller restaurant. Dette ændrede sig brat for år tilbage, da den private espressomaskine så sit indtog i de danske hjem. Flere og flere producenter begyndte at producere  kompakte espressomaskiner, som selv kunne kværne kaffebønnerne, skumme mælken og lave helt friskbrygget kaffe i ens eget køkken.

Lige da espressomaskinerne kom frem på markedet, kostede de mange penge og var kun forebeholdt dem som virkelig var villig til at investere en stor sum penge i sådan en maskine. Espressomaskinen har dog den dag i dag været fremme på markedet i en del år og dette har sammen med den øget konkurrence presset priserne ned i et niveau, hvor de fleste danske familier kan være med.

Når du laver en kop kaffe via en espressomaskine er kaffebønnerne lige blevet kværnet, hvilket giver en helt special aroma når det varme vand brygger koppen. Det er ikke kun kaffen som er speciel, det er også selve de muligheder du får af kaffe – du kan eksempelvis vælge at brygge en cappucino, cafe latte eller americano, præcis som en professionel barista.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.