Bedste kaffekværne i test

Rangeringen er baseret på produktets funktioner, design, pris, anmeldelser samt eksterne tests.


Hvorfor skal du male din egen kaffe med en kaffekværn?

Måske tænker du på hvorfor det overhovedet er nødvendigt at male din egen kaffe, når du blot kan købe noget som er færdigmalet. Grunden hertil at der er kæmpe forskel på det kaffe som du selv maler, og det du kan købe i butikkerne som er færdigmalet.

Hvis du ikke tror på det så prøv selv følgende – åben en almindelig kaffe fra supermarkedet og duft herefter godt til den, prøv så det samme med den kaffe som du selv maler – du vil opleve en kæmpe forskel primært fordi den ikke er massefremstillet, men også fordi den vil være helt ”frisk malet”.

Når du formaler kaffebønnerne så vil du få mere smag ud af bønnerne end ellers. Når du maler kaffen udsættes den for luft, så smagen og duften begynder at opløse sig på en helt anden måde – det er derfor du oplever den skønne aroma friskmalet kaffe ofte har. Efter din kaffe er malet, så er det bedste at brygge selve kaffen kort efter, da du hermed får det allerbedste resultat.

Hvordan maler du din kaffe?

Det er ikke særlig svært at male din egen kaffe. Du kan nemlig med fordel bruge en elektrisk kaffekværn, da denne klarer hele jobbet for dig. Kværen maler ofte kaffen i et langsomt tempo, da man hermed får det bedste resultat og der ikke opstår unødvendig høj varme.

Du kan både få kaffekværne som er elektriske og nogle som er manuelle, men vi anbefaler de elektriske, hvis man ikke er vant til at male kaffen. Langt de fleste kaffekværne kan indstilles præcis, som du ønsker din kaffe skal være.

Når du har valgt de kaffebønner som du ønsker at bruge, er du klar til at bruge din nye kaffekværn. På kaffekværnen kan du selv indstille hvor fint du ønsker kaffen skal være – afgør om du skal bruge den til espresso eller en fransk kaffe.

error: