Bedste kaffemaskiner i test

Rangeringen er baseret på produktets funktioner, design, pris, anmeldelser samt eksterne tests.


Hvad er forskellen på de forskellige typer kaffemaskiner?

Hver opmærksom på at en kaffemaskine ikke bare er en kaffemaskine, der findes nemlig mange forskellige typer. På denne side er der samlet alle de mest populære kaffemaskiner uanset type. Hvis du allerede nu ved hvilken type du er ude efter, så anbefaler vi at du klikker dig direkte videre til den kategori, hvis ikke kan du læse lidt om typerne her:

Kapselkaffemaskinen

Som navnet antyder bruger denne type kaffemaskine kapsler. Alle de kapselkaffemaskiner som du falder over vil primært være af mærket Nespresso, da det var dette firma som kom frem på markedet først med disse. En kapselkaffemaskine er rigtig smart, da man dermed undgår selv at skulle fylde kaffebønner eller malet kaffe på sin maskine.

Med kapslen er det utrolig simpelt at lave en kop kaffe, da det blot er en kapsel pr. kop kaffe. Hvis man skal tale om en ulempe ved denne type, så er det at prisen pr. kop godt kan blive dyr ift. at lave stempelkaffe eller lave kaffe m. pulver. Der er dog mange som mener at den bedre smag, i den grad er den ekstra pris værd.

Espressomaskinen

Espressomaskinen er generelt set den dyreste type af kaffemaskiner. Med en espressomaskine bruger man ikke kapsler eller kaffepulver – man bruger som regel ægte og friske kaffebønner! De fleste high-end espressomaskiner har en indbygget kaffekværn, så den først kværner bønnerne i det øjeblik du skal bruge dem.

Der er mange som mener at smagen og aroma er langt bedre med denne tilgang. Typisk så vil en espressomaskine også komme med langt flere indstillingsmuligheder end andre kaffemaskiner – du har derfor virkelig mulighed for at slippe din indre barista løs.

Den “almindelige” kaffemaskine

Før der kom alle mulige forskellige slags kaffemaskiner til den almindelige husholdning, så fandtes der kun en kaffemaskine. Dette er den mest almindelige kaffe og denne er brygget via filter. Filterkaffen er stadig yderst populær i de danske hjem, da den giver mulighed for at lave store kander kaffer på en gang. Det klart mest kendte mærke inde for denne type kaffemaskine er Moccamaster.

Hvilke kaffemaskine mærker kan du købe?

Om Bosch kaffemaskiner

Bosch er et tysk mærke, der producerer en lang række forskellige elektroniske produkter. Blandt andet er de producenter af en lang række kaffemaskiner, som du kan vælge efter dit behov. De producerer alt fra kapselmaskiner, f.eks. de berømte Tassimo-maskiner, til simple kaffemaskiner, der fungerer, som vi kender dem. Bosch kaffemaskiner producerer lækker kaffe, som du kan servere for dine eftermiddags-gæster eller selv nyde i de tidlige morgentimer.

Bosch filterkaffemaskiner

Filterkaffemaskiner fra Bosch er et foretrukket produkt i de danske hjem. Det skyldes, at kaffemaskinerne kan fås forholdsvis billigt, samtidigt med at de producerer god kaffe nemt og effektivt. Bosch kaffemaskiner er ofte enkle og fås i simple designs, som de fleste kan genkende. Kaffemaskinerne fra Bosch sørger for at lave din kaffe og bevare de gode aromaer, så du kan nyde din smagsstofferne i din kaffe. Nogle af kaffemaskinerne fra Bosch har ekstra nyttige funktioner, som en afkalknings- og rengøringsfunktion, mens andre modeller er mere simple.

Bør jeg investere i en Bosch kaffemaskine?

Hvis du leder efter en simple kaffemaskine uden for mange avancerede funktioner, så kan du med fordel investere i en kaffemaskine fra Bosch. Kaffemaskinerne fra Bosch er ofte så enkle, at de fleste kan finde ud af at bruge dem i første forsøg. Naturligvis fås de i forskellige modeller med varierende priser – nogle med flere funktioner end andre, men kaffemaskinerne fra Bosch lever op til sit formål og producerer kaffe ved minimal betjening. Du skal blot fylde dit kaffefilter med din yndlings kværnede kaffebønne, trykke på startknappen og voilá! Få minutter efter har du en dejlig varm friskbrygget kaffe klar. Du kan både finde en billig kaffemaskine fra Bosch, som vil dække alle dine behov, men du kan også investere i en dyrere og mere avanceret model.

Om Coffee Queen kaffemaskiner

Coffee Queen er et svensk mærke, der producerer højtavancerede kaffemaskiner og juicemaskiner. Ofte er maskinerne fra Coffee Queen benyttet i professionelt regi, da Coffee Queen er kendt for at producere kaffemaskiner, der kan lave meget kaffe af gangen. Maskinerne er oftest produceret i rustfrit stål, så de kan fungere optimalt i mange år fremover, også selvom de er i brug dagligt. På grund af Coffee Queens filterkaffemaskiners evne til at lave meget kaffe af gangen på kort tid, så er kaffemaskinerne også i den højere ende af prisskalaen. Til gengæld kan du sommetider finde filterkaffemaskinerne fra Coffee Queen på tilbud, så hold gerne øje med priserne.

Coffee Queen filterkaffemaskiner

Du kan finde filterkaffemaskiner med plads til fire kaffekander af gangen med kæmpe store vandbeholdere, eller mindre kaffemaskiner til privat brug eller små kontorer. Derfor varierer kaffemaskinerne i prisen. Da kaffemaskinerne er produceret til at kunne blive brugt i professionelle sammenhænge, er designet på Coffee Queen kaffemaskinerne også yderst simpelt, så kaffebrygningen kan foregå så hurtigt og effektivt som muligt, uden at kaffebrygningen tager fokus fra andre arbejdsopgaver.

Bør jeg investere i en Coffee Queen kaffemaskine?

Hvis du leder efter en effektiv kaffemaskine, der kan bruges på kontoret, pause-lokalet eller til din butik eller café, så vil du formentlig blive meget glad for en Coffee Queen kaffemaskine. De producerer også kaffemaskiner til private, men de er lidt dyrere end de andre producenters kaffemaskiner. Til gengæld er de lavet i så robust materiale, at den vil kunne levere din yndlings kaffe til dig mange morgener i årtier.

Om Electrolux kaffemaskiner

Det svenske mærke Electrolux producerer alt fra støvsugere til hårde hvidevarer. De designer også kaffemaskiner, som fås i forskellige modeller og størrelser. Electrolux kaffemaskiner er simpelt designet, og du har formentlig set en del af deres kaffemaskiner i flere danske hjem, da de designer nogle gode klassikere. Priserne varierer ikke meget på kaffemaskinerne fra Electrolux, men der er alligevel forskel på maskinerne.

Electrolux filterkaffemaskiner

Electrolux kaffemaskiner er produceret i solidt materiale og fås i bl.a. sort, hvid og metalfarve. Kaffemaskinerne er ofte enkle og yderst brugervenlige kun med få forskelle i funktionerne. Nogle Electrolux filterkaffemaskiner fås f.eks. med en timer, som du kan indstille, så kaffemaskinen selv brygger din kaffe om morgenen, uden at du behøver at stå ud af sengen. På den måde kan du vågne op til duften af en dejlig friskbrygget kop kaffe hver eneste morgen uden selv at røre en finger. Du kan dog også få en mere simpel udgave, hvor du selv skal trykke på start-knappen på den gammeldags manér – det er op til dig, hvad du foretrækker.

Bør jeg investere i en Electrolux kaffemaskine?

Hvis du leder efter en simpel kaffemaskine til en billig pris, så kan du med fordel investere i en kaffemaskine fra Electrolux. Din kaffemaskine fra Electrolux vil være nem at betjene og matche ethvert dansk køkken med sit simple design. Hvis du ønsker en kaffemaskine, der bevarer aromastofferne i din kaffe, kan du også overveje at købe en Electrolux kaffemaskine, som i høj grad lever op til den gode smag.

Om KitchenAid kaffemaskiner

Det amerikanske mærke KitchenAid er berømt for at designe produkter, der er yderst stilrene og elegante. Det samme gælder naturligvis deres lækre kaffemaskiner, der vil pynte ethvert dansk hjem. KitchenAid producerer både top avancerede espressomaskiner, vilde kaffekolbe-maskiner, innovative stempelkander og effektive filterkaffemaskiner, så der er lidt at vælge mellem til enhver kaffedrikkers smag.

KitchenAid filterkaffemaskiner

De flotte filterkaffemaskiner fra KitchenAid er yderst veldesignede og vil klæde ethvert stilrent køkken. Udover deres flotte design vil kaffemaskinerne naturligvis producere den lækreste kaffe, hvor du kan smage enhver aroma i din yndlings drik. Ofte er kaffemaskinerne fra KitchenAid højteknologiske, og blandt andet kan du indstille de forskellige kaffemaskiner efter dit behov, så du enten får en mild, stærk eller mellemstærk kande kaffe. Kanderne er rummelige og materialet er robust og holdbart. Nøgleordet ved KitchenAid kaffemaskiner er kvalitet, og du vil uden tvivl sætte pris på en investering i en filterkaffemaskine fra KitchenAid.

Bør jeg investere i en KitchenAid kaffemaskine?

Kaffemaskinerne fra KitchenAid er til dig, der ønsker en kaffemaskine, der ud over at kunne brygge en overdådig kop kaffe, har et flot og stilrent design, der vil pynte i dit moderigtige hjem. KitchenAid kaffemaskiner er ikke de aller billigste kaffebryggere på markedet, men til gengæld får du, hvad du betaler for – kvalitet, smukt design og intakt kaffesmag. Det er gode priser for en kaffemaskine, der kan lidt ud over det sædvanlige.

Om Melitta kaffemaskiner

Det tyske firma Melitta har siden 1960’erne været producenter af kaffemaskiner, og de har efterhånden specialiseret sig en del indenfor kaffemaskine-producering.. Derfor har Melitta lanceret en del kaffemaskiner gennem tiden, som stadigvæk bliver produceret i stor stil. Derudover producerer de kaffe, kaffefiltre og mælkeskummere, og derfor virker det rød/hvide mærke måske bekendt for dig. Melitta kaffemaskiner har netop boet i flere danske hjem i mange årtier, så du er formentlig stødt på en kaffemaskine fra Melitta et par gange i løbet af dit liv.

Melitta filterkaffemaskiner

Melittas filterkaffemaskiner er ofte simpelt designede, så alle kan være med. I generationer har de brygget flere danskeres morgenkaffe og dermed været en fast del af hverdagen for mange mennesker. Filterkaffemaskinerne varierer i størrelsen, designet og prisen, som du kan vælge efter behov. De har både billige og ultrasimple kaffemaskiner, der er designet til at du kan brygge din filterkaffe på gammeldags manér, men de har også mere teknologisk avancerede kaffemaskiner med adskillige funktioner, hvis du er til en mere moderne udgave af filterkaffemaskinen.

Bør jeg investere i en Melitta kaffemaskine?

Da Melitta producerer forskellige kaffemaskiner til varierende priser, bør det være muligt for dig at finde en Melitta kaffemaskine, der passer til dine behov. Alle Melittas kaffemaskiner er yderst brugervenlige og kan derfor let benyttes af alle – fra den ultimative kaffenørd til kaffebrygger-nybegynderen. Kaffemaskinerne har et simpelt design, som vil pynte i de fleste hjem. Hvis du er på udkig efter en enkel kaffemaskine, kan du derfor med fordel investere i en kaffemaskine fra Melitta.

Om Moccamaster kaffemaskiner

Det hollandske mærke Technivorm har produceret Moccamaster kaffemaskiner siden 1960’erne. Moccamaster kaffemaskinen har derfor været populære i mange årtier, men særligt i løbet af de seneste årtier, er de begyndt at vinde frem i Danmark som det førende mærke indenfor kaffemaskiner. Det skyldes, at Moccamaster kaffemaskinerne oftest er håndlavede og derfor er i højeste kvalitet. Det er svært at konkurrere med det populære kaffemaskine mærke, som altid leverer førsteklasses kaffemaskiner.

Moccamaster filterkaffemaskiner

Moccamasters filterkaffemaskiner er i yderst høj kvalitet. De brygger din kaffe i løbet af få minutter, så du ikke behøver at vente en evighed, før du har en friskbrygget kop kaffe klar. De varierer i designet og størrelsen, så du lettere kan finde den kaffemaskine, der passer til dine behov. Du kan desuden få Moccamaster filterkaffemaskinerne i adskillige farver, så din yndlingsfarve kan pynte i dit køkken. Du kan både finde Moccamaster kaffemaskiner, der er yderst simple og brugervenlige, men du kan også finde Moccamaster kaffemaskiner med flere forskellige funktioner – det er smag og behag, hvad der foretrækkes.

Bør jeg investere i en Moccamaster kaffemaskine?

Hvis du ønsker en solid kaffemaskine, der hurtigt og effektivt producerer din morgenkaffe, kan du med fordel investere i en Moccamaster kaffemaskine. En Moccamaster kaffemaskine er simpel og brugervenlig, så alle kan være med. Nøgleordet er kvalitet! Derfor er Moccamaster for dig, som ønsker en kaffemaskine ud over det sædvanlige, og derfor ikke har noget imod at investere et par ekstra kroner i din nye kvalitets kaffemaskine.

Om OBH kaffemaskiner

OBH Nordica er et danske mærke, der især producerer elektroniske køkkenredskaber. De har desuden produceret en del kaffemaskiner i høj kvalitet. Designet på deres kaffemaskiner er klassisk og skandinavisk, og en kaffemaskine fra OBH vil derfor pynte i ethvert dansk hjem. Deres kaffemaskiner er simple, men effektive. Siden starten af år 2000, har de leveret kaffemaskiner, der har brygget mange danskeres morgenkaffe lige siden.

OBH filterkaffemaskiner

Da OBH er et førende mærke indenfor kvalitet køkkenredskaber, kan du også forvente at deres kaffemaskiner er i høj kvalitet. Filterkaffemaskinerne er lavet i robust materiale i forskellige designs. Du kan både finde klassiske filterkaffemaskiner fra OBH, der er simple og brugervenlige, men du kan også finde kaffemaskiner med teknologiske funktioner, som f.eks. en timer eller en dobbeltkandet funktion, så du kan producere ekstra meget kaffe på kortere tid. Kaffemaskinerne sørger for, at dine kaffebønner bevarer sin dejlige aroma, som du kan nyde kop efter kop.

Bør jeg investere i en OBH kaffemaskine?

Hvis du leder efter en dansk-designet kaffemaskine, der kan sætte et skandinavisk præg på dit hjem og levere din eftermiddagskaffe i høj kvalitet, så kan du med fordel investere i en kaffemaskine fra OBH. Det er desuden muligt at finde en kaffemaskine fra OBH, der er forholdsvis billig, så alle kan være med. Hvis du ønsker en kaffemaskine i høj kvalitet med flere funktioner, så findes de også i den højere ende af prisskalaen.

Om Philips kaffemaskiner

Det hollandske mærke Philips er kendt for at producere elektroniske enheder i høj kvalitet. Derfor har de naturligvis også en designet en del kaffemaskiner. Philips har både espressomaskiner, kaffemaskiner med kaffekværn og ganske almindelige filterkaffemaskiner, som du kan vælge efter dit behov.

Philips filterkaffemaskiner

Da Philips oprindeligt producerer elektroniske enheder og er et af verdens førende mærker indenfor elektronik og teknologi, kan du forvente, at deres filterkaffemaskiner er designet herefter. Det betyder, at kaffemaskinerne ofte har mange forskellige funktioner, f.eks. indbyggede timere, kaffekværn og andre smarte features. Det er dog også muligt at finde en enkel filterkaffemaskine fra Philips, som blot brygger kaffe på den gammeldags manér. Kvaliteten på filterkaffemaskinerne er i top, og din yndlings sorte drik vil blive brygget i løbet af få minutter.

Bør jeg investere i en Philips kaffemaskine?

Hvis du synes det er sjovt at “lege” med forskellige teknologiske funktioner, så er Philips kaffemaskiner dit go-to. De har også mere simple udgaver af kaffemaskinen, men det er de teknologiske funktioner og smarte feautures, der adskiller Philips kaffemaskiner fra de andre kaffemaskiner. Kaffemaskinerne varierer i prisen, alt efter hvor højteknologisk, kaffemaskinen er. Du kan ofte finde Philips kaffemaskiner på tilbud eller investere i en billigere model, hvis du vil holde dig indenfor et bestemt budget.

Om Profi Cook kaffemaskiner

Det tyske mærke Profi Cook producerer elektroniske køkkenredskaber, og de har derfor også designet en del kaffemaskiner. De har både filterkaffemaskiner og kaffemaskiner med kværn. Profi Cook kaffemaskinerne er i høj kvalitet, men fås forholdsvis billigt. Materialerne er solide, ofte i rustfri stål, så din kaffemaskine kan bevares i mange år fremover.

Profi Cook filterkaffemaskiner

Profi Cooks filterkaffemaskiner er innovative og har ofte mange smarte features, f.eks. en timer eller et indbygget kaffekværn. Designet fremstår derfor også yderst moderne og teknologisk. De indbyggede kaffekværn sørger for, at din nybryggede kaffe er så frisk som muligt, da alle aromastofferne er bevaret og kaffe-olierne ikke er tørret ind, hvilket ellers er risikoen ved at brygge filterkaffe på bønner, der er malet for længe siden. Modellerne svinger i både pris og design, alt efter hvor mange funktioner, kaffemaskinen har. På trods af, at Profi Cooks kaffemaskiner er innovative og højteknologiske, er de yderst brugervenlige, så alle kan være med.

Bør jeg investere i en Profi Cook kaffemaskine?

Hvis du ønsker en innovativ kaffemaskine med smarte funktioner, f.eks. et indbygget kaffekværn, kan du med fordel investere i en kaffemaskine fra Profi Cook. Du kan få en kaffemaskine fra Profi Cook forholdsvis billigt, og hvis du ønsker at nyde alle aromastofferne i din friskbryggede morgenkaffe, kan du overveje at investere i en kaffemaskine med kaffekværn fra Profi Cook, der vil levere frisk kaffe til dig hver eneste dag.

Om Russell Hobbs kaffemaskiner

Russell Hobbs er et britisk firma, der siden 1950’erne har produceret innovative elektroniske husholdningsredskaber. Russell Hobbs’ kaffemaskiner er kendte for at være innovative og teknologisk avancerede i et simpelt design, så alle kan være med. Deres kaffemaskiner fås i adskillige farver, så du kan vælge den kaffemaskine, der passer bedst ind i dit hjem.

Russell Hobbs filterkaffemaskiner

Russell Hobbs producerer alt fra simple, moderne filterkaffemaskiner til retro eller yderst innovative filterkaffemaskiner. Derfor varierer kaffemaskinerne også en del i pris og design, så du kan vælge den kaffemaskine, der passer bedst til dine behov. Du kan både finde Russell Hobbs kaffemaskiner i et enkelt design og kaffemaskiner med adskillige funktioner, såsom en timer eller et kaffekværn. De har både mindre og større modeller, så du kan vælge en model, der passer til hjemmets størrelse og antallet af besøgende gæster.

Bør jeg investere i en Russell Hobbs kaffemaskine?

Du kan med fordel investere i en Russell Hobbs kaffemaskine, hvis du gerne vil have en kaffemaskine med et retro look, der passer ind i indretningen i dit køkken. Du kan også vælge at investere i en kaffemaskine fra Russell Hobbs, hvis du ønsker en kaffemaskine med et kaffekværn eller andre smarte funktioner. Da Russell Hobbs kaffemaskiner varierer i priserne, er det let at finde en kaffemaskine fra Russell Hobbs, der passer til dine behov.

 

Funktioner i kaffemaskiner

En kaffemaskine med kværn? 

En kaffemaskine med kværn er en smart løsning, hvis du ikke har tid til at stå at male dine kaffebønner i et separat kværn. Du kan desuden spare en del kroner ved at købe en kaffemaskine med indbygget kværn, frem for at skulle købe to separate maskiner. Du kan naturligvis også bare købe færdigt malede kaffebønner, men der er mange fordele ved at drikke kaffe fra friskmalede bønner. Ved at investere i en kaffemaskine med kværn, kan du nyde det fulde potentiale fra dine kaffebønner, fordi de vil være friskmalede, hver gang du brygger en kande kaffe.

Hvorfor smager friskkværnet kaffe bedre?

Det er ikke en hemmelighed, at friskkværnede kaffebønner smager bedre. Det er der mange årsager til. For det første, er det aromaerne og smagen i kaffen, der gør, at den er lækker at drikke. Du har formentlig prøvet at tage en tår af en dårligt brygget kop kaffe og savnet smagen af en god og friskbrygget kop kaffe. Forskellen på den gode og dårlige kop kaffe er, at nogle af aromastofferne i dine kaffebønner er mindre stabile end andre. Derfor går de også hurtigt tabt. Det kan forhindres ved at brygge kaffe på friskmalede bønner, hvilket er en af årsagerne til, at de friskbryggede bønner giver mere smag.

Desuden er de lækre kaffeolier i din kaffe vandopløselige. Det er naturligvis en god ting, eftersom at vi ønsker at drikke kaffen som en væske. Det betyder dog også, at de gode kaffeolier langsomt bliver dårligere eller forsvinder i de pre-malede kaffebønner, da fugten i luften kan opløse dem så hurtigt, at du aldrig når at nyde godt af alle aromastofferne.

Der er desuden en stor risiko for, at lugtene i dit køkken vil blande sig med de formalede bønner, f.eks. hvis du skærer løg eller bruger stærke krydderier. Det er ikke meningen, at din kaffe skal smage af din aftensmad. Det kan du naturligvis også forhindre ved at bruge friskkværnede kaffebønner.

Hvilke fordele er der ved at drikke kaffe brygget på friskmalede bønner?

  1. Smagen forbliver lækker: Den største årsag til at drikke kaffe brygget på friskmalede bønner, er at smagen naturligvis er meget bedre, end hvis du bruger formalede bønner. Aromaerne og kaffe-olierne bliver bevaret, og du vil både kunne smage og dufte en væsentlig forskel ved de friskmalede bønner frem for de formalede bønner.
  2. Det er sundere: Der er uenigheder blandt forskere, om hvorvidt kaffe er sundt eller ej, men en ting, er man enig om: Kaffe indeholder utroligt mange sunde antioxidanter, der har gavnlige effekter på helbredet. Friskmalede bønner bevarer flere af de sunde antioxidanter, så du kan drikke din kaffe med ekstra god samvittighed.
  3. Kvalitet over kvantitet: Det er logisk, at de gode smage i din kaffe ikke kan blive bevaret ved at masseproducere og male kaffen. Selvom kaffebønner er dyrere end de formalede bønner, så vil du kunne mærke en væsentlig forskel i kvaliteten. De dårlige, knækkede eller brændte bønner er desuden sorteret fra, når du køber en pose hele kaffebønner, hvilket de oftest ikke er i din formalede kaffe.

 

En kaffemaskine med timer

En kaffemaskine med timer kan være en perfekt ide, hvis du nogle gange har brug for at tidsindstille din kaffebrygning. Det kunne eksempelvis være hvis du vil have en frisk kande kaffe klar til lørdag morgen, eller hvis du har en travlt dag og får gæster om aftenen, så kan du tidsindstille kanden til a være klar til et bestemt tidspunkt.

Der er mange andre grunde hvor en kaffemaskine med timerfunktion kunne være oplagt, men du ved bedst selv hvornår det kunne være relevant for dig. I følgende afsnit har vi samlet nogle af de kaffemaskiner med timer, som er mest populære på markedet. Vi har samlet de maskiner som enten får mest brugeranmeldelser hos diverse forhandlere, eller som har scoret gode anmeldelser i de tests som de har været med i.

Hvad er en kaffemaskine med timer?

Hvis du ikke allerede ved hvad en kaffemaskine med timer er, så er du kommet til den helt rigtige side. Kort fortalt så giver en kaffemaskine med timer mulighed for at tidsindstille din brygning, så du altid er sikret frisk kaffe om morgenen, når du vågner op. Helt præcist så foregår det på den måde at du gør kaffemaskinen klar dvs. du fylder kaffepulver og vand på maskinen. Herefter kan du selv indstille hvornår brygningen skal starte. Hvis du derfor ved at du står op kl 8 i en weekend, så kan tidsindstille maskinen, så der står en frisk kande kaffe klar på dette tidspunkt.

Der er mange som vil mene at de ikke har behov for denne funktion, men rent faktisk så kan den vise sær meget anvendelig i en travlt hverdag, men også i weekenden hvor du skal hygge med en kop kaffe som det første om morgenen. Forestil dig at du har sat timeren til at være klar kl. 7 på en hverdag, fordi det er her du står op. I en hverdag kan selv 10 minutters besparelse betyde meget, så her ville det bestemt være en stor fordel

Bedste kaffemaskine med timer i test – hvilke kilder?

Forbrugerrådet Tænk

Det danske forbrugerråd Tænk har testet mere end 30 forskellige kaffemaskiner. De har testet kaffemaskiner indenfor en lang række af kategorier og slutteligt givet dem en samlet bedømmelse. Når det kommer til kaffemaskiner har de bl.a. set på hvor høj temperatur maskinerne kan brygge kaffen, hvor nemt det er at afkalke dem og hvor brugervenlige de er i en travl hverdag. Ud fra alle disse kategorier giver de en samlet bedømmelse. Den kaffemaskine som vandt bedst i test er Siemens TC86303, som vi har med på siden som en af de allermest populære.

Læs mere

Kaffemaskine med termokande

Ovenfor kan du finde de kaffemaskiner med termokande som er de bedste på markedet. Vi har samlet de kaffemaskiner med termokander som enten har vundet en test, eller som har været topscorer. Derudover har vi også set nærmere på hvor gode anmeldelser kaffemaskinerne har fået hos de forhandlere, hvor maskinen kan købes.

Der er er mange mennesker som foretrækker en kaffemaskine med termokande, da de er utrolig gode til at holde kaffen varm. De virker på den både at kaffen bliver brygget direkte ned i termokanden, så du kan have varm kaffe lige ved hånden hele dagen. Vi håber at du kan finde en kaffemaskine med indbygget termokande, som passer til lige præcis dit behov.

Bedste kaffemaskine med termokande i test – hvilke kilder?

Hemtrevligt.se

Den svenske forbrugermagasin Icakuriren, har foretaget en test over de bedste kaffemaskiner med en termokande og her blev modellen fra Bosch topscorer og kåret som værende en rigtig godt køb. Icakuriren har i deres test først og fremmest fokuseret på hvor god maskinen var til at brygge kaffe og holde den varm, da dette jo er det allervigtigste parameter for en kaffemaskine, hvor der også medfølger en termokande. I testen har de bl.a. undersøgt hvor varm kaffen var efter 60 minutter i termokanden. Der var nogle af kaffemaskinerne der decideret fejlede her, da kaffen var blevet alt for kold efter blot 60 minutter – dette er selvsagt ikke meningen, når kaffen bliver brygget i en termokande.

Læs mere

Forbrugerrådet Tænk

Det danske forbrugerråd, som guider de mange danskere i køb af alverdens produkter, har lavet en stor test om kaffemaskiner, herunder test af kaffemaskine med termokande. I selve testen bliver der testet for på en lang række parametre, herunder bryggetid, brugervenlighed, temperatur, energiforbrug samt en række øvrige forhold. Tænk er meget omhyggelige i deres kaffemaskine test. I deres kaffemaskine test, har de testen over 30 kaffemaskiner, som i nøje gennemgået. I toppen af deres test, finder man blandt andet både Philips kaffemaskiner, Melitta kaffemaskiner og Moccamaster kaffemaskiner. Det kræver medlemskab af læse hele kaffemaskine testen.

Læs mere

Råd & Rön

Den svenske forbrugermagasin har ligeledes lavet en stor kaffemaskine test, hvor de blandt andet inkluderer kaffemaskine med termokande. I deres test kigger de hovedsagligt på kaffens kvalitet, brugervenlighed og temperatur. Herudover bliver der også testet for bryggetid, energiforbrug og brugsanvisning. Det kræver betalt medlemskab for at læse testen hos Råd & Rön – hvis du har det, kan du læse den via knappen nedenfor.

Læs mere

Hvorfor købe en kaffemaskine med termokande?

Kaffemaskine med termokande er perfekte til lejligheder, rekreative køretøjer og kontorkroge, hvor pladsen er begrænset. Gør din morgen lettere med en programmerbar, nem at bruge og moderne kaffemaskine med termokande. Er du ikke altid til kaffe om morgenen? Intet problem! Mange kaffemaskiner med termokande er faktiske også ideelle til te, kakao og andre varme drikkevarer. Termiske kaffemaskiner er nemme at bruge, fordi du blot tilføjer vand i vandtanken, og kaffe ind i filterkurven og nyder en friskbrygget kaffe inden for få minutter. Og hvis du ikke er i humør til at drikke det med det samme, vil den termiske karaffel funktion holde din bryg dejlig og varm, når du beslutter dig for at have en kop! Du forbereder, brygger og serverer! Meget simpelt.

Mange af dagens termokande kaffemaskiner bruger en bæredygtig og genanvendelig permanent filterkurv, hvilket betyder at man ikke behøver at smide sin filtre ud. En vandstandsindikator er næsten altid til stede, som fortæller dig, hvornår genopfyldning er nødvendig. Skønheden ved en termisk karaffel kaffemaskine er, at den bevarer varmen samtidig med at den samme friskbryggede kaffe smag holdes. Så du kan brygge en stor portion kaffe om morgenen og derefter nyde det senere og i løbet af dagen.

 

Kaffemaskiner med termokande – funktioner

Styr din kaffe med en programmerbar termisk kaffemaskine, der lader dig programmere mængden af ​​kaffe du ønsker at brygge: Du kan vælge mellem 4, 6, 8 eller endda 10 kopper og vælge mild, regelmæssig eller stærk for intensiteten. Nogle termiske kaffemaskiner har endda forskellige kaffemuligheder, så du kan starte dagen med en forskellige kop kaffe, alt efter hvad du ønsker.

Det kan også være at du ikke ønsker at have en kaffemaskine stående fremme i dit nye og flotte køkken. I dette tilfælde, så bør du kigge på en smart indbygningskaffemaskine, som bygges ind i skabet i dit køkken. Er du i tvivl om hvilken maskine  du skal vælge til at levere det sorte guld til dig, kan du se nogle af de bedste kaffemaskiner på markedet her.

Kaffemaskiner med termokande kan være en god tilføjelse til dit køkken, og de er designet til at tilbyde et stille og relativt lydløst bryg, der er perfekt til den tidlige formiddag. Vi ved, at hvert køkken er anderledes, og alles stil er også. Derfor laves kaffemaskiner med termokander også i en lang række forskellige design, alt efter hvad der passer bedst i dit hjem. Vælg mellem en kaffemaskine i metal, glas, BPA-fri plast eller rustfrit stål. En sort finish fremhæver kaffemaskinens design og overordnede appel, men også mange andre farver og former er tilgængelige. Mange andre funktioner som automatisk afbrydelse, LCD-skærm, kaffemaskine med timer og med ur er tilgængelige i din kaffemaskine med termokande for at sikre en 100% tilfredshed. Desuden findes der også mange mærker såsom Philips kaffemaskine med termokande eller en smart kaffemaskine med termokande fra Wilfa.

 

Kaffemaskine med termokande – hold øje med dette

Overvejer du en ny kaffemaskine som har indbygget termokande, som kan holde kaffen varm, så er der en række ting du skal være opmærksom på. Nedenfor kan du læse om nogle af de vigtige områder for en termokande kaffemaskine, som gør sig gældende inden du skal købe nu.

Størrelse på vandbeholder og termokande

Hvilke behov har du til din kaffemaskine med termokande? Skal du bare bruge en enkelt kop om morgenen, eller har du brug for flere? Er det bare dig som drikker kaffen, eller har du en familie i nød, som også trænger til de gyldne sorte dråber? Her er det vigtigt at finde ud af, hvor meget kaffe du skal lave, og benyt derefter dette i din beslutning.

Du kan få kaffemaskiner med termokande i forskellige størrelser, så det er vigtigt at gøre op med dig selv, hvilket behov du har til denne termokande kaffemaskine. Kigger du eksempelvis på en kaffemaskine fra Philips eller en kaffemaskine fra Melitta, som har termokande, har de typisk en vandbeholder på 1-1,5 liter. Dette kan give en kopstørrelse på om til 12-14 kopper kaffe, alt afhængigt af størrelsen på kopperne.

En termokande kan være særligt effektiv hvis du tit og ofte har gæster på besøg, som gerne ønsker kaffe på forskellige tidspunkter i døgnet. Ved at have en kaffemaskine med termokande, kan dine gæster gå ud i køkkenet til høflig selvbetjening.

Kaffemaskine funktioner

Nogle kaffemaskiner med termokande kan programmeres til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter, forblive varme i et bestemt antal tid før slukning og meget mere. En kaffemaskine med timerfunktion kan være særdeles effektiv – dem kan du læse mere om i linket.

Dette kan være til gavn for dig, hvis du er den slags person, der kan lide at vågne op til duften af ​​kaffe, eller som ikke vil være besværet med at brygge en kop om morgenen. Det kan også godt være at du kan lide at sove så længe som muligt, så kan en timerfunktion også være særdeles smart.

I dag er de fleste kaffemaskiner klar til at blive programmeret til at tænde på et bestemt tidspunkt. Men nogle af dem er lavet til at brygge meget hurtigt og behøver ikke denne funktion. Bestem om du vil have denne funktion eller ej, og sæt den på din liste over ønsker. Hvis du ønsker en kaffemaskine som blot brygger hurtigt og effektivt, kan du vælge Philips HD7546, kaffemaskine med termokande.

Stop undervejs og automatisk sluk

Nogle kaffemaskiner med termokander er i stand til at blive pauset midt i maskinens brygge, så du kan hælde en kop, inden den er færdig. Hvis du er den slags person, der har brug for kaffen så hurtigt som muligt, kan du tilføje denne funktion til din ønskeliste.

Som nævnt i kaffemaskine funktioner, kan nogle maskiner til kaffebryg indstilles til at slukke efter en vis tid. I modsætning til disse programmerbare kaffemaskiner er der andre, der kan gøre dette automatisk uden at skulle programmeres.

Hvis du er den slags person, der har rigtig travlt om morgenen, kan det være let at glemme at slukke kaffemaskinen, da man hurtigt er videre i teksten, når man først har fået sin kaffe ind i systemet. Det er særligt her, hvor denne funktion er praktisk. Og nogle af de kaffemaskiner med termokander som findes på denne side, har den funktion.

Vandfilter i din kaffemaskine med termokande

Har du et filter på din køkkenvask? Hvis ikke, laver du sikkert din kaffe med kalkholdigt vand, som tager smagen bæk fra den dejlige kaffe! Frygt dog ikke – nogle kaffemaskiner kommer med et indbygget vandfilter til at give den bedst mulige smag til din kaffe. Husk dette kommer med den ekstra indsats og bekostning af udskiftning af filtrene kræves. Gider du ikke døje med besværet, så kan du vælge en kaffemaskine med termokande uden indbygget vandfilter.

Garanti

De fleste high-end kaffemaskiner med termokande har en 3 til 5 års garanti, mens nogle kun har et år på dem. Hvis du har et hjem med mange børn eller husdyr, der tit løber rundt og leger, skal du holde øje med en lang garanti.

 

Tips til at få det bedste ud af din kaffemaskine med termokande

– Sørg for at følge fabrikantens rengøringsvejledning for at sikre, at bryggeren fortsætter med at kører godt og producere den bedste mulige kaffe.

– Kog lidt vand og forvarm din termokande, hvis du kan lide at holde din kaffe ekstra varm. Du kan også bruge noget kogt vand til at give dig en varm kop – bare varm kruset under hanen.

– Sørg for, at du bruger den rigtige filterkaffe til din filterkaffemaskine – du vil have et medium / groftkværnet kaffe for det bedste resultat. Du kan også kværne din egne kaffebønner, med en af disse bedste kaffekværne.

– Husk, at frisk er bedst, når det gælder kaffekvalitet – opbevar ikke din malet kaffe for længe og brug ferskvand til hver brygning

– Brug filtreret vand til den bedste smag af kaffe. De fleste kaffemaskiner har ikke et tilstrækkeligt vandfilter, der er dog undtagelser.

error: