Bedste sous vide maskiner i test

Rangeringen er baseret på produktets funktioner, design, pris, anmeldelser samt eksterne tests.


Generelt om Sous vide som køkkenredskab

En Sous Vide er et køkkenredskab, som er tiltænkt dem, der lige vil krydre sin madlavning dét mere. Som madentusiast kan man ikke undvære en Sous Vide i sit køkkensortiment. Hvis man vil lave en helt igennem fantastisk madoplevelse, hvad end man tilbereder bøffer eller grøntsager, eller forsøger sig med en sovs eller fisk, så er en Sous Vide ideel at have ved sin hånd. En Sous Vide fungerer på den måde, at den via vandcirkulation sikrer en konstant temperatur i hele vandbadet.

Når man benytter en Sous Vide skal ens madvarer pakkes i vakuumposer, således det er helt sikret fra vandet og kan tilberedes med fuld kontakt til det tempererede vand. Nogle få modeller har en medfølgende  vakuumpakker, så man har hele sættet ved et enkelt køb. Langt de fleste modeller er dog udelukkende selve Sous Vide staven, så der skal man holde sig for øje, at hvis ikke man allerede er indehaver af en vakuumpakker, så skal denne købes ved siden af.

Populært at bruge Sous vide til madlavning

Det er blevet yderst moderne at benytte en Sous Vide. Man ser dem mere og mere både ved madprogrammer og i opskrifter, for det er en super god måde at sikre, at man bevarer både madvarernes gode smag, men samtidig sikrer man også at maden ikke mister sine næringsstoffer eller mineraler. Man sikrer en god kernetemperatur og vil blot skulle stege en sprød skorpe eller andet på sin bøf, når den har den rette temperatur fra vandet. Man langtidssteger altså sine madvarer, så de langsomt får den ønskede temperatur.

Brugerne er meget tilfredse med deres køb af Sous Vide. Når man først har prøvet, og har fundet nøglen til at lave den gode mad, man normalt kun får på restauranter, så kan man ikke leve uden. Så går du med en drøm om at eje en Sous Vide, så er du kommet til det rette sted.

Godt køb
Godt køb
error: